PHP-hulp praat topic

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

BizTalk/ Azure Developer

Dit ga je doen •Understanding the scope of required functionality, translate them within context of way of working of the team into developed solutions, whilst safeguarding documentation; •Planning based on assigned sprint tasks; •Acting as an expert in estimation techniques and planning; •Understanding your role in the agile process and act in this way; •Facilitating internal communication and effective collaboration; •Working closely with scrum master to handle backlogs and new requests; •Providing information to the third parties about activities and needs for compliance. Hier ga je werken Our client is a leading organization focusing on animal nutrition, offering solutions that

Bekijk vacature »

Team Lead Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Als Team Lead Java Developer draag een grote verantwoordelijk je stuurt ontwikkelaars aan en staat dagelijks in contact met jou ICT Manager. De team Bestaat uit front-end en backend systemen. Je ben in staat op hoog niveau de technische vak te bepalen en ook te bewaren. Je dag zie er als volgt uit, ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties, het uitvoeren van processen en analyses en het beschrijven van functioneel ontwerpen. Ook zal samen met jouw Tester applicaties gaan testen door middel van peer reviews en het leveren van support aan gebruikers

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Senior PHP developer/ Software Architect

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Senior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als Senior .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek (denk aan ECT) en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan

Bekijk vacature »

SAP HANA Cloud Application Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12662 Introductie HANA Cloud Application Developer at a High Tech company. The company is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. This role is situated in the Big Data Analytics (BDA) Domain. The teams have mixture of young talent and senior specialists and have a

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale aspecten van Coolblue. Wat doe je als Junior PHP Developer bij Coolblue? Als Junior PHP Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen om te groeien als Junior Developer. Op dat moment komt je wil om steeds te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te kunnen maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan ook goed

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Junior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als junior Outsystems Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van

Bekijk vacature »

Senior Front-End Developer

As a Senior Front-end Developer you maintain the balance between creativity and functionality for our webshop, and you coach your fellow developers. How do I become a Senior Front-End Developer at Coolblue? As a Front-end Developer you work on the user-friendliness of our webshop for millions of customers. You enjoy working with the UX Designer to pick up stories. You get energy from coming up with creative solutions and are happy to present this within the team. You are also proud of your work and welcome all feedback. Would you also like to become a Senior Front-End Developer at Coolblue?

Bekijk vacature »

Functioneel Applicatiebeheerder

Wij van CNB zijn op zoek naar een leergierige Functioneel Applicatiebeheerder CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega’s dag in dag uit aan de bemiddeling van bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Functioneel Applicatiebeheerder die naast een applicatie, ook sfeer kan bouwen! Jij: Vindt het leuk om binnen een klein IT-team aan de slag te

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »

SQL ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gave werkgever in regio Breda zijn wij per direct op zoek naar een SQL ontwikkelaar/ functioneel consultant. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Je test de ontwikkelde oplossingen om er zeker van te zijn dat deze voldoen aan de functionele specificaties en de behoeften van de organisatie; Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Je stelt op

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP / Laravel Developer voor een IT-consultancy in de omgeving van Hoofddorp! Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging binnen een veelzijdige werkomgeving? Lees dan snel verder! Binnen dit bedrijf werk je in een ontwikkelteam, waarin je zeer betrokken bent en meedenkt over softwareoplossingen. Binnen dit Team hou je je bezig met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken;

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 ... 34 35 36 37 38 ... 51 52 53 volgende »

Chris -

Chris -

01/03/2011 09:29:46
Anchor link
Niels Kieviet op 25/02/2011 19:20:37:
PHP Jasper op 25/02/2011 14:16:29:
Uhm, ik kijk niet veel tv ;) vooral films..

edit: even een artikeltje schrijven voor Nederlands.. :)


Eddie Wallie @ de slimste mens van de wereld FTW

@Chris.

Lol, dat is toch een gemene.. Eerst dacht ik, ik laat andere mensen antwoorden.. Maar laat ik zelf mijn mening neergooien.

Naar mijn weten komt er __blaat uit.



Klopt. {var} zet var om in de waarde van var. Als je niet goed oplet, lees je het verkeerd en geef je een verkeerd antwoord ;-)

Jouw beurt dus!
Gewijzigd op 01/03/2011 09:31:16 door Chris -
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 17:35:31
 
Niels K

Niels K

01/03/2011 14:30:21
Anchor link
Haha precies :-)

Goed, dan hierso: Wat komt hier uit: (hele simpele, maar er kwam even niets anders in mij op)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
$string
= 'abcdef';
if( strpos($string, 'a') ) {
    echo 'letter a gevonden';
}
else {
    echo 'letter niet gevonden';
}
 
Chris -

Chris -

01/03/2011 15:50:33
Anchor link
Simpele inderdaad. Verstuur per PM het antwoord ;-)
 

01/03/2011 16:01:52
Anchor link
Niels Kieviet op 01/03/2011 14:30:21:
Haha precies :-)

Goed, dan hierso: Wat komt hier uit: (hele simpele, maar er kwam even niets anders in mij op)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
$string
= 'abcdef';
if( strpos($string, 'a') ) {
    echo 'letter a gevonden';
}
else {
    echo 'letter niet gevonden';
}



?>



Wel een mooi voorbeeld
Gewijzigd op 01/03/2011 16:43:46 door
 
Niels K

Niels K

01/03/2011 16:42:06
Anchor link
Tnx =)

Karl, nu ben jij aan de beurt vind je niet?
 

01/03/2011 16:44:01
Anchor link
Niels Kieviet op 01/03/2011 16:42:06:
Tnx =)

Karl, nu ben jij aan de beurt vind je niet?


Jah, zal wel iets opzoeken.
 
Niels K

Niels K

01/03/2011 16:45:09
Anchor link
We wachten af :=)
 
Chris -

Chris -

01/03/2011 16:47:59
Anchor link
Ik ben ook erg benieuwd. Karl kennende zal het een instinker zijn ;-)
 
Niels K

Niels K

01/03/2011 16:50:58
Anchor link
Een sarcastische .. =)
 
Bram Boos

Bram Boos

01/03/2011 17:05:08
Anchor link
Pff. ik hoor nu al een half uur: al onze medewerkers zijn nog steeds in gesprek. Een ogenblik geduld aub. Ben ik blij dat ik hands-free kan bellen.
 

01/03/2011 17:35:54
Anchor link
Oké, hier is er één. Niet zo heel ingewikkeld, maar van dat je goed moet kijken wat er gebeurd.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
for($i=-2,$x=-2;$i<0;++$i)
{

    for($j=$i*$x;$j<=10-$x&&(0x1F^0xFF);$j++)
    {

        echo 'binnen de loop' . PHP_EOL;
    }
}

?>

De vraag: Hoe vaak wordt 'binnen de loop' getoond?
Antwoorden kunnen naar mij via PM (of andere manier) worden gestuurd. Dan maak ik t.z.t. bekend wie het als eerste goed had en wie hoeveel pogingen nodig had.
Natuurlijk geldt deze regel nog steeds: Het moet met de hand (dus zonder de code uit te voeren) worden bedacht.

Niels Kieviet op 01/03/2011 17:40:00:
+ Graag uitleggen wat '&&(0x1F^0xFF);' in de tweede for loop doet / voor zin heeft.


Owja, tabellen werken niet
Niels - 1 poging @ 17:40 1-3-11
Bram - 1 mislukte poging
Chris Horeweg - 1 poging @ 20:39 1-3-11
Gewijzigd op 01/03/2011 20:41:45 door
 
Niels K

Niels K

01/03/2011 17:40:00
Anchor link
Ik had hem in 1 keer goed :=)

EDIT

+ Graag uitleggen wat '&&(0x1F^0xFF);' in de tweede for loop doet / voor zin heeft.
Gewijzigd op 01/03/2011 17:43:47 door Niels K
 
Bram Boos

Bram Boos

01/03/2011 17:44:19
Anchor link
:o
Deze is niet groot maar wel pittig. Ik ga gewoon een gokje wagen.

Trouwens, heeft iemand toevallig 10 euro Paypal tegoed over? Ik betaal wel wat extra via de bank.
 
Niels K

Niels K

01/03/2011 17:46:20
Anchor link
Geen paypal account hiersow.
 

01/03/2011 18:34:04
Anchor link
Bram Boos op 01/03/2011 17:44:19:
Trouwens, heeft iemand toevallig 10 euro Paypal tegoed over? Ik betaal wel wat extra via de bank.


Misschien...
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

01/03/2011 19:42:43
Anchor link
Ik weet niet hoe het komt maar ik heb iets met dit liedjexDxD
Achja ik ben altijd al wat van disney geweest

-liedje-
 
Jasper DS

Jasper DS

01/03/2011 19:49:17
Anchor link
leuk liedje (voor de disney fans) :)
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

01/03/2011 19:50:15
Anchor link
haha :P af en toe is het wel mij zie je niet met disney shirtjes enz lopen
Meer de liedjes zijn leuk
Gewijzigd op 01/03/2011 19:50:45 door Jordi Kroon
 

01/03/2011 20:05:43
Anchor link
Jullie proberen niet?
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

01/03/2011 20:11:34
Anchor link
Ik weet niet waar 0x1F^0xFF voor staat ^ denk ik voor macht (klopt dit?) en die andere lijken wel hex
 

Pagina: « vorige 1 2 3 ... 34 35 36 37 38 ... 51 52 53 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.