PHP-hulp praat topic

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel/Vue.js)

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

.Net Ontwikkelaar

Dit ga je doen Het ontwerpen en ontwikkelen van software voor klanten; Het bijdragen van kennis en ervaring; Het integreren van van de software en afstemmen met klanten; Het functioneel testen van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij momenteel op zoek naar een .Net Developer die wilt werken aan software die draait op machines wereldwijd. De organisatie produceert software voor applicaties die gebruikt worden in verschillende branches. De software wordt geleverd aan fabrikanten van verschillende robotica en machines. Als .Net ontwikkelaar ben je intern onderdeel van het team wat de applicatie omgevingen ontwikkeld en

Bekijk vacature »

Front end ontwikkelaar

Functie Het huidige team bestaat uit momenteel uit 5 back end developers verdeeld van senior tot junior. Omdat de gehele front end van applicaties anders gaan insteken zijn ze op zoek naar een ervaren Front end developer die hen kan helpen de juiste keuzes te maken. Je krijgt veel vrijheid om te bepalen hoe je dit wilt ontwikkelen en vrijheid in welke techniek je hiervoor wilt gebruiken. Je zult je dus bezighouden met architectuur, documentatie en natuurlijk ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten binnen de verschillende applicaties. natuurlijk heb jij ook mogelijkheden om te sparren binnen het team, maar ze gaan uit

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

As a Front-End React Developer you improve the user-experience of our web applications for your colleagues in Coolblue. How do I become a Front-End React Developer at Coolblue? As a Front-End React Developer you are responsible for developing user interface components and implementing them using React.js concepts and workflows. You work with the UX Designer and get energy from coming up with creative solutions and present these within the team. During the day you gather and welcome feedback on your technical and soft skills. Would you like to become a Front-End React Developer at Coolblue? Read below if the job

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen Je gaat aan de slag in het websites team of portals team waarin je je bezighoudt met concept & design, implementatie en ook een stukje bugfixing en onderhoud; Je werkt met je team volgens de Scrum werkwijze; Zo adviseer je ook de PO & Scrum Master over de technische architectuur, koppelingen en integratie met externe systemen en API’s; Je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van C# / .NET en deelt deze kennis binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze klant is een internationale organisatie gevestigd in de

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Voor een bedrijf in Den Bosch zoek ik een PHP Developer, die al wat werkervaring heeft. Jij gaat aan de slag met de verdere professionalisering van de interne applicaties en software. In de functie ga je verder: Verdere ontwikkeling eigen CRM systeem, vooral middels PHP; Bouwen van verschillende API's & koppelingen; Meedenken om de software/applicaties te verbeteren/optimaliseren; Aan de slag met de interne tooling. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er werken ruim 70 medewerkers, verdeeld over verschillende afdelingen. De afdeling Development bestaat uit vijf collega's, onder

Bekijk vacature »

Junior PHP ontwikkelaar

Functie Wij hebben onlangs onze eerste collega’s aangenomen, waardoor ons development team momenteel uit 4 personen bestaat. We bouwen onze software op basis van een PHP-framework (wat op zichzelf een Symfony framework is). Qua ontwikkeling focussen wij ons op 3 focus velden; – API-ontwikkeling/ Component Creatie – Implementatie – Framework ontwikkeling; het toevoegen van nieuwe functionaliteit of interne microservices Onze senior software engineer focust zich momenteel op de laatste twee punten, maar wij komen handen te kort op het eerste veld. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste junior software engineer die graag de kneepjes van het vak wil

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

ERP Developer fleet managementsysteem

Wat ga je doen als ERP Developer fleet managementsysteem? Als ERP developer speel jij een belangrijke rol bij het doorvoeren van wijzigingen en verbeteringen binnen het fleet managementsysteem. Jouw expertise op het gebied van ERP systemen stelt jou in staat om de applicatie optimaal te laten functioneren en te blijven ontwikkelen. Als lid van het IT-team werk je nauw samen met andere developers en het business team om het fleet managementsysteem te integreren met andere systemen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het implementeren van verbeteringen op basis van de wensen en eisen van onze klanten.

Bekijk vacature »

APEX Ontwikkelaar in een team van Oracle Developer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar een APEX Ontwikkelaar om onze opdrachtgever in Den Haag te versterken. In deze rol zul je verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en onderhouden van de front-end van onze applicaties met behulp van Oracle Application Express (APEX). Je werkt aan zowel inhouse als externe projecten. De sfeer binnen het Oracle team is gemoedelijk en men probeert elkaar te helpen én van elkaar te leren. Zo ontstaat er een prettige en plezierige werksfeer waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Er wordt gewerkt met de meest nieuwe technologieën waardoor je kennis up-to-date blijft. Het bedrijf

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer werk jij samen in een multidisciplinair ontwikkel team met 1-2 Senior .NET developers, twee front-end developers, Data Scientists en één UX designer. Als team werken jullie aan het ontwikkelen van een Cloud based applicatie en aan het stabieler maken van deze applicatie. Ook unit testing gaat erg belangrijk worden in jouw nieuwe functie. Samen met de Senior .NET ontwikkelaar wordt jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de API. Jullie werken met veel data en incidenteel komen er ook data vraagstukken en zullen er wat queries gedraaid moeten worden. Dit betekend dat jij veel gaat werken met

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij als developer werken bij een interne organisatie en de eigen software verder helpen ontwikkelen? Lees dan snel verder! In deze functie ga je werken als PHP Developer en de interne software en applicaties verder ontwikkelen. In het kort houdt dit in: Je gaat de interne applicaties en software verder optimaliseren. Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen. Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen. Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief in het

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 ... 47 48 49 50 51 52 53 volgende »

Jordi Kroon

Jordi Kroon

16/03/2011 15:13:21
Anchor link
Weet er iemand hoe ik dit het beste kan doen?
Ene kleur wit
Andere kleur zwart
om en om zegmaar . Het is voor een forum .
Gewijzigd op 16/03/2011 15:18:22 door Jordi Kroon
 
PHP hulp

PHP hulp

09/05/2024 00:51:26
 
Bram Boos

Bram Boos

16/03/2011 15:54:50
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

16/03/2011 16:15:20
Anchor link
Ik zal er naar kijken :) Iemand nog iets meegemaakt?

Toevoeging op 16/03/2011 16:15:35:

Ik zal er naar kijken :) Iemand nog iets meegemaakt?
 
Wouter J

Wouter J

16/03/2011 16:16:45
Anchor link
Je kan ook gebruik maken van de CSS3 structural pseudo selector :nth-child() en dan even of odd invullen.
 
Bram Boos

Bram Boos

16/03/2011 16:21:16
Anchor link
Hmm, ja ik heb nog iets leuks meegemaakt;

Iedereen uit onze klas heeft de master-key van de concierge nu. Een klasgenoot moest kauwgom krabben en kreeg de sleutel welke hij was vergeten in te leveren. Na schooltijd was die meteen naar een sleutelboer gegaan en heeft die sleutel na laten maken en nu verkoopt die jongen de sleutels voor 10 euro per stuk...

En wat heb je eraan? Nou; er zijn op misterieuze wijze 2 pakken met latex handschoenen uit de schoonmaak kast verdwenen en de lift maakt overuren.

(Nu nog de sleutel om de racks in de server ruimte te openen :D)
Gewijzigd op 16/03/2011 17:41:44 door Bram Boos
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

16/03/2011 16:37:17
Anchor link
Haha dat is slim

Toevoeging op 16/03/2011 18:55:33:

Is hier iemand handig in word?
Ik heb 15 bestanden ( 1 stukje per bestand )
Hoe kan ik die zo krijgen dat ze 1 bestand worden en dan alles onder elkaar dus ongeveer 20 pagina's onder elkaar ( dat is makkelijker voor het printen )
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

16/03/2011 19:04:34
Anchor link
dat zul je denk ik zelf moeten gaan kopiëren en plakken, ik denk niet dat daar een functie voor is.

met pdf kan dit wel
 
Niels K

Niels K

16/03/2011 19:34:25
Anchor link
@Bram

Oef, daar moet je wel mee uitkijken hoor .. Illegale schizzle.. :| Als ze die goser pakken ..
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

16/03/2011 19:58:57
Anchor link
Heb alles geconverteerd naar pdf en dan weer naar word gaat een stuk sneller als kopieren plakken
 
Niels K

Niels K

16/03/2011 20:04:08
Anchor link
Wat is JQuery UI toch geniaal .. :)
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

16/03/2011 20:08:33
Anchor link
@Niels er kunnen ook voordelen aan zitten. De congierge vertrouwt ze niet meer en geeft ze geen sleutel meer waardoor ze niet meer hoeven te kauwgum krabben

Maar ik denk dat alleen die jongen alles over zich heen krijgt. Hij (jatte ) nam de sleutel mee en kopieerde en verkocht de gekopieerde sleutels
 
Jasper DS

Jasper DS

16/03/2011 20:09:30
Anchor link
vooral het doorverkopen is goed bedacht (minder als hij gepakt word :p)
 
Niels K

Niels K

16/03/2011 20:27:03
Anchor link
@Jasper, @Jordi
Inderdaad, ik zou het dan voor mezelf houden. Nu heb je veel kans dat hij 'verlult' wordt.
 
Jasper DS

Jasper DS

16/03/2011 20:28:01
Anchor link
ik zou de sleutel gewoon terug gebracht hebben. (altijd braaf he (a) :p)
 
Niels K

Niels K

16/03/2011 20:36:27
Anchor link
Ik neem aan dat die goser dat ook gedaan heeft.. Anders is hij wel erg dom..*niet slim*
Gewijzigd op 16/03/2011 20:36:48 door Niels K
 
Bram Boos

Bram Boos

16/03/2011 20:49:57
Anchor link
Hij had de 'echte' sleutel de volgende dag weer mee en bood zijn excuses aan. Het leuke is nog, de sleutel werkt op 3 van de 4 locatie's. Ik heb mijn broertje even aan het werk gezet ;)

Pakkans is klein hoor, wat willen ze doen? Mijn schoenen gaan doorzoeken?? Hahah
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

16/03/2011 21:51:39
Anchor link
@bram of er moet toevallig nu een congierge hier geregistreerd zijn xD
 
Bram Boos

Bram Boos

16/03/2011 22:22:16
Anchor link
Jordi kroon op 16/03/2011 21:51:39:
@bram of er moet toevallig nu een congierge hier geregistreerd zijn xD


Er is er maar 1, het is maar een school van 300 leerlingen...
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

16/03/2011 22:39:03
Anchor link
Dat is opzich best een
Kleine school
 

16/03/2011 23:21:38
Anchor link
Bram Boos op 16/03/2011 16:21:16:
Hmm, ja ik heb nog iets leuks meegemaakt;

Iedereen uit onze klas heeft de master-key van de concierge nu. Een klasgenoot moest kauwgom krabben en kreeg de sleutel welke hij was vergeten in te leveren. Na schooltijd was die meteen naar een sleutelboer gegaan en heeft die sleutel na laten maken en nu verkoopt die jongen de sleutels voor 10 euro per stuk...

Ach, sommige lopers kan je gewoon kant en klaar kopen. Moet je het merk even weten en de reeks en je kunt het kopen. Het is zelfs zo dat je bepaalde reeksen zelf kan namaken, zonder origineel.

Bram Boos op 16/03/2011 16:21:16:
En wat heb je eraan? Nou; er zijn op misterieuze wijze 2 pakken met latex handschoenen uit de schoonmaak kast verdwenen en de lift maakt overuren.

Wauw, wel twee pakken latex handschoenen, die je bij iedere drogist en iedere doe-het-zelf zaak kan halen.

Bram Boos op 16/03/2011 16:21:16:
(Nu nog de sleutel om de racks in de server ruimte te openen :D)

Sommige van die kasten hebben ook gewoon lopers...

Jordi kroon op 16/03/2011 16:37:17:
Haha dat is slim

Toevoeging op 16/03/2011 18:55:33:

Is hier iemand handig in word?
Ik heb 15 bestanden ( 1 stukje per bestand )
Hoe kan ik die zo krijgen dat ze 1 bestand worden en dan alles onder elkaar dus ongeveer 20 pagina's onder elkaar ( dat is makkelijker voor het printen )


Als je een goede pdf printer hebt dan kan je gewoon doc bestanden er naar toe sturen en die voegt ze samen.
 

Pagina: « vorige 1 2 3 ... 47 48 49 50 51 52 53 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.