PHP-hulp praat topic

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

As a Back-End Web Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a Back-End Web Developer at Coolblue? As a Back-End Web Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you also feel confident with setting up microservices in Typescript or are open to learning this. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing pure

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer werk jij samen in een multidisciplinair ontwikkel team met 1-2 Senior .NET developers, twee front-end developers, Data Scientists en één UX designer. Als team werken jullie aan het ontwikkelen van een Cloud based applicatie en aan het stabieler maken van deze applicatie. Ook unit testing gaat erg belangrijk worden in jouw nieuwe functie. Samen met de Senior .NET ontwikkelaar wordt jij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de API. Jullie werken met veel data en incidenteel komen er ook data vraagstukken en zullen er wat queries gedraaid moeten worden. Dit betekend dat jij veel gaat werken met

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze klanten. Geen werkdag is hetzelfde, je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Arval en de Politie. Werken bij Sogeti Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en delen we binnen de

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 13382 Introductie We is looking for a HANA Developer to work for our client. The candidate has to have an experience in building Data Intensive Applications (DIA’s). The role of a HANA Developer at ASML involves working on building Data Intensive Applications in an industrial/enterprise environment. The primary responsibility is to handle data from various sources and determine the best way to structure it for use by data analysts, who will run queries and algorithms against it for predictive and prescriptive analytics through machine learning. Wat verwachten we van jou?

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Medior Mobile Developer iOS Amsterdam

Functie What will you be doing as Mobile Developer? As an iOS app developer you will work in a multidisciplinary team of app developers, web developers and designers. You will work on world-class apps that will be used by thousands of people. There is a lot of room for self-development on a technical and personal level. Together with the rest of the team you develop in the newest techniques and you go for the best quality. We work with Kotlin Multiplatform Mobile to develop hybrid apps and we guarantee quality with peer reviews, unit testing and we use a CI/CD.

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Java Developer bij een jonge groeiende organisatie

Bedrijfsomschrijving Vind jij het als Java developer ook zo belangrijk dat een bedrijf je de ruimte en tijd geeft voor persoonlijke ontwikkeling? Dan zit je hier helemaal goed. Deze jonge organisatie is opgericht in 2018 en is ondertussen uitgegroeid tot een club van ongeveer 30 medewerkers. Het gaat hier om een echte Java club, die vrijheid en verantwoordelijkheid erg belangrijk vinden. Het bedrijf heeft een informele sfeer en de teams zijn erg hecht met elkaar. Ze delen graag de kennis en ervaringen met anderen, maar vinden andermans mening ook zeer belangrijk. De organisatie zet zich in voor ontwikkeling en besteed

Bekijk vacature »

Medior/senior PHP ontwikkelaar E-commerce

Functie Het software development team bestaat momenteel 5 scrum teams . Ieder team heeft een eigen SCRUM Master en eigen tester. Zij werken voornamelijk in PHP en met hun eigen geschreven framework wat Symfony based is . Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het interne softwaresysteem en alle projecten die daar omheen lopen. Alles wat jij ontwikkelt, wordt direct toegepast en uitgerold (wereldwijd). Dit maakt jouw werk tastbaar en uitdagend! Een greep uit jouw werkzaamheden: Toevoegen en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten Logistieke software ontwikkelen voor intern gebruik Tientallen gigabytes aan data inzichtelijk maken Altijd op zoek gaan naar

Bekijk vacature »

Senior Java Developer

Als Senior Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Automotive Angular

Functie Als Senior Front end developer kom je te werken in een team van 11 developers. 9 van de 11 focussen zich op back end, welke is geschreven in Java, en 2 op de front end waarbij er gebruik wordt gemaakt van Typescript en Angular. De focus in deze rol ligt op 2 aspecten; doorontwikkeling van de eigen tooling en gebruik van de tooling t.b.v. klantprojecten. Momenteel zijn ze in de afrondende fase van een project waarbij ze het gehele verkoopproces van nieuwe auto’s anders ingeregeld hebben voor een grote dealer in Nederland. Waarbij Auto’s normaliter pas verkocht werden in

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 ... 45 46 47 48 49 ... 51 52 53 volgende »

Wouter J

Wouter J

14/03/2011 18:51:18
Anchor link
@niels, succes! Ik hoop dat jou doel om de hele script/tutorial lib te verschonen lukt en we weer wat waardige dingen gaan krijgen!
 
PHP hulp

PHP hulp

30/05/2024 07:01:20
 
Niels K

Niels K

14/03/2011 18:52:22
Anchor link
Wat verwacht jij dan allemaal jasper?

@Wouter
Dat zijn we inderdaad van plan. Maar daarover komt nog iets meer informatie ter zijner tijd. Alles in mijn ééntje doen is natuurlijk geen werk. :)
 
Jasper DS

Jasper DS

14/03/2011 18:54:04
Anchor link
idem ->

Wouter J op 14/03/2011 18:51:18:
k hoop dat jou doel om de hele script/tutorial lib te verschonen lukt en we weer wat waardige dingen gaan krijgen!
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

14/03/2011 18:54:17
Anchor link
Nee dat is veel werk
 
Niels K

Niels K

14/03/2011 18:55:38
Anchor link
Quote:
Dat zijn we inderdaad van plan


;)

Overigens, vanavond maar even 'snel bestellen' optie toevoegen :-) Voor de mensen die het nog niet wisten.. Kben bezig (geweest) met een webshop.. En nu na een half jaar / driekwart jaar na de release datum nog bezig met bugs / features .. :) Ach ja een uit de hand gelopen hobby project :)
Gewijzigd op 14/03/2011 19:03:24 door Niels K
 
Jasper DS

Jasper DS

14/03/2011 19:01:58
Anchor link
een wat optie?
 
Niels K

Niels K

14/03/2011 19:03:36
Anchor link
Lees mijn edit :)
 
Jasper DS

Jasper DS

14/03/2011 19:09:48
Anchor link
ok, en wat ga je er mee doen? heb je een webshop of ga je je script verkopen?
 
Niels K

Niels K

14/03/2011 19:11:24
Anchor link
Wat ik ermee ga doen? Gewoon een beetje prutsen :-) Ik heb zelf geen webshop, die webshop heb ik half 2010 gemaakt voor een particulier.. :)

Script is dus al verkocht ;P
 
Bram Boos

Bram Boos

14/03/2011 19:45:56
Anchor link
Ik heb weer mijn dommigheid bewezen: Ben ik een class aan het maken voor de error afhandeling van mijn CMS systeem. Ik dus testen, heletijd errors dat die de class niet kon vinden. Na een uur kwam ik erachter dat ik het verkeerde bestandje had ge-included...

Slim!
 
Niels K

Niels K

14/03/2011 19:49:39
Anchor link
@Bram

Ooit van autoloading gehoord.... :) Als je dus een goede auto loader had geschreven had je het lange zoeken kunnen voorkomen..

Nu moet je mijn schurkenlach wel horen.. ;p
Gewijzigd op 14/03/2011 19:50:22 door Niels K
 
Bram Boos

Bram Boos

14/03/2011 19:54:35
Anchor link
Tja, ik wou gewoon even snel tussen het huiswerk door de error class inbouwen maar als je snel wil vergeet je dingen ;)
 
Niels K

Niels K

14/03/2011 19:55:45
Anchor link
Haha :-) Ja dat snap ik wel, maar ik bedoel ermee te zeggen dat een autoloader (die je dus niet hebt) geweldig is.

Google er maar eens op, of bekijk bijvoorbeeld de autolaoder van het zend framework eens. Of van het Symphony framework ofzo.
 
Bram Boos

Bram Boos

14/03/2011 20:11:24
Anchor link
Ja ik had al gegoogeld net maar ik snap het doel eerlijk gezegd niet echt.

Nu heb ik alles in een lijst staan, het zijn er tot nu toe nog maar 8 stuks dus zo moeilijk is het niet om bij te houden.
 
Niels K

Niels K

14/03/2011 20:19:16
Anchor link
Het doel niet echt? Oef, dan moet je toch iets meer lezen.. :) Ik geloof dat ik in het topic over frameworks van Ozzie een stukje van mijn autoloader heb laten zien.

Maar zoals ik al zei, bekijk eens een aantal bestaande autoloaders dan snap je denk ik het principe.
 
Bram Boos

Bram Boos

14/03/2011 20:26:26
Anchor link
Maar je moet toch altijd nog de klasse aanroepen toch? Of zie ik dat nu verkeerd in?
 

14/03/2011 20:28:24
Anchor link
Nee.
 
Niels K

Niels K

14/03/2011 20:28:53
Anchor link
Als je de autoloader goed maakt is het heel simpel, bekijk het volgende voorbeeld:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php

$test
= new Test( );

// Of
$test = new Mapnaam_Test();

?>

De onderste betekend dus het volgende path:

jeincludepath/mapnaam/test.php

en in de test.php moet dan dus staan Mapnaam_Test extends ...

Maar dat is natuurlijk autoloader / framework afhankelijk. Hierboven is op de zend framework manier.
 
Bram Boos

Bram Boos

14/03/2011 20:46:14
Anchor link
Aah, zo langzamerhand wordt het duidelijk...

Toevoeging op 14/03/2011 21:51:44:

Yes! Ik heb 'em helemaal nu! Thnx Niels, scheel veel werk!
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

14/03/2011 22:27:17
Anchor link
Ik kan zelf geen oop maar ik ga er zelf mee wachten tot ik het op school krijg want anders word die opleiding wel heel makkelijk haha
Dan zit er tenminste nog een uitdaging aan.

Nog 5 weken dan 2 weken tentamens dan meivakantie dan examens gaat snel
 

Pagina: « vorige 1 2 3 ... 45 46 47 48 49 ... 51 52 53 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.