PHP-hulp praat topic

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Developer ERP Dynamics 365

Samengevat: Deze werkgever is een softwarebedrijf. Ben jij een enthousiaste developer? Heb je ervaring met ERP of Dynamic 365 bussines central? Vaste baan: ERP Applicatie Specialist ERP MBO €3.600 - €5.200 Wij houden ons als bedrijf bezig met het leveren en implementeren van het Microsoft Dynamics pakket binnen verschillende industriële sectoren. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Binnen ons open team is er een no-nonsense cultuur. Daarnaast is er veel onderling contact door de korte communicatielijnen. Het team werkt enthousiast samen om een

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

IoT Software Developer PHP

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een IoT software developer met kennis van PHP. In deze rol wordt je verantwoordelijk voor het vernieuwen van het multimedia platform van een super tof bedrijf in Breda. Je gebruikt PHP als programmeerlaag, en bent in staat om de helicopterview te pakken / projectmatig te werken. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "intern" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in het moderniseren van het platform door het deels opnieuw op te zetten of

Bekijk vacature »

Back end developer Python, PHP

Functie Jij als full stack ontwikkelaar zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar een PO en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult voornamelijk (lees 75%) werken aan de roostersoftware. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere flexwerkers ingezet kan worden. Verder willen ze financiële koppelingen gaan maken

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

As a 3D BIM add- on developer at KUBUS, you will develop add-ons (called BCF- Managers) to the leading building information modeling (BIM) programs Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD and Tekla Structures. BCF Managers enable data transfer between BIM software and BIMcollab. You will work on both the front- and the back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual

Bekijk vacature »

SQL developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de omgeving van Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL ontwikkelaar. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt er als volgt uit te zien: Het ontwerpen en implementeren van databaseschema's: Je bent in staat om een database te ontwerpen en de structuur van tabellen, relaties, indexen en andere objecten te definiëren; Het schrijven van complexe SQL-query's: Je kunt complexe query's schrijven om gegevens uit de database

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Front-end developer wanted! (Angular, React, Vue.j

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Intern - Junior PHP ontwikkelaar in fris en jong t

Bedrijfsomschrijving Werk jij graag een in fris, flexibel en jong team? Bij ons ben jij vrij om te bepalen waar jij het liefst werkt en op de vrijdag komen wij gezellig bij elkaar op kantoor. Flexibiliteit en vrijheid zijn bij ons de norm en dat geeft jou de ruimte en energie om het beste uit jezelf te halen! Ons team bestaat uit vijf enthousiaste collega's die jou graag ondersteunen in zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Met twee ervaren Senior Developers als mentoren ben jij in goede handen. Wij zien onszelf als een vriendengroep die gezamenlijk werken aan iets moois

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Als junior .NET Developer lever je met jouw oplossingen direct een bijdrage aan de bedrijfsprocessen van de klanten. Werkzaamheden waar jij je zoal mee bezig houdt zijn; Het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van de draaiende platforms van de klanten; Softwareontwikkeling middels C#, .NET; Klantcontact om de wensen te bespreken en uit te werken; Optimaliseren van de (huidige) bedrijfsprocessen; De IT-afdeling bestaat uit 30 personen verdeeld over 3 teams. Het team waar je in terecht komt bestaat uit ongeveer tien man. Het is een team wat bestaat uit betrokken collega’s, waar iedereen bereidt is om elkaar te

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als SQL database developer? Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het development team zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Wil jij werken voor een groeiende werkgever in regio Breda waar jij de ruimte en tijd krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van logistieke processen; Je gaat projecten vanaf het begin tot het

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op de functionele aspecten, zodat

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 ... 49 50 51 52 53 volgende »

18/03/2011 19:04:59
Anchor link
Jordi kroon op 18/03/2011 17:46:03:
Ik prog alleen php ( en omliggende talen natuurlijk ) Wat mij wel leuk lijkt om te programeren is action-script


Als je kijkt, dan vraag ik naar andere, daarmee bedoel ik dus dat php niet meetelt. En ook vraag ik niet naar je toekomstplannen ;-)

Bram Boos op 18/03/2011 17:48:46:
(...)

EDIT; Mij is een keer verteld dat als je 1 taal beheerst dan kun je alles scripten.. Kan iemand dit bevestigen?

Je zult altijd moeten leren en er zijn altijd verschillen (let ook op, scripten is wat anders dan programmeren).

- SanThe - op 18/03/2011 17:55:27:
(Vroeger) Basic, Assembler, Pascal en een beetje Perl.

Welke processor gebruikte jij voor assembler?

Niels Kieviet op 18/03/2011 18:34:56:
C#, Java, Ruby, Python, PHP, Perl, nulltjes / eentjes .. Eigenlijk alles wel.. Je moet toch alles eens een keer hebben uitgeprobeerd toch ?:)

Ik denk niet dat je in eentjes en nulletjes hebt geprogrammeerd... Dan zou je wel ander werk doen...

Tobias Witmer op 18/03/2011 19:02:42:
Vroeger Pascal en Basic, nu vooral PHP.
Ik krijg van mijn baas een cursus Visual, omdat ons robotsysteem er ook mee geprogrammeerd is.

Visual?
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 06:15:17
 
Niels K

Niels K

18/03/2011 19:21:08
Anchor link
Quote:
Ik denk niet dat je in eentjes en nulletjes hebt geprogrammeerd... Dan zou je wel ander werk doen...

Joking, ik bedoel er alleen me te zeggen dat ik veel geprobeerd hebt .. :-)
Assembler is trouwens wel cool ja.. :)

Quote:
Wat mij wel leuk lijkt om te programeren is action-script

Dat gaat er op ten duur ook uit joh, alles komt in HTML5.. (A)

Nu jij nog Karl..
 
Jasper DS

Jasper DS

18/03/2011 20:20:30
Anchor link
Karl Karl op 18/03/2011 17:41:54:
Weet je wat ik mij nu eigenlijk afvraag, wat voor talen mensen nog meer proggen? Geen css of html.
En in welke taal je het liefst progt, en het beste in bent... Daar ben ik best wel benieuwd naar.


geen..
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

18/03/2011 20:37:38
Anchor link
Bram Boos op 18/03/2011 17:48:46:
(..)
EDIT; Mij is een keer verteld dat als je 1 taal beheerst dan kun je alles scripten.. Kan iemand dit bevestigen?


Dat denk ik dus niet. Als jij nederlands perfect kent kan jij dan ook chinees spreken? nee andere taal en andere spelling. Wat met een programeertaal denk ik we een voordeel is is dat je de achterliggende gedachte kent wat een voordeel is tijdens leren van andere talen
 
Jasper DS

Jasper DS

18/03/2011 20:44:50
Anchor link
een echte taal is niet te vergelijken met een programmeertaal vind ik.
 

18/03/2011 21:08:46
Anchor link
Niels Kieviet op 18/03/2011 19:21:08:
(...)
Nu jij nog Karl..


Pff... Veel heb ik in het verleden gedaan:
pascal, delphi, visual / gw basic, actionscript / ECMAScript / javascript, lisp, c, c++, C#
Niet dat ik het allemaal goed kon ofzo (zeker nu niet meer), maar heb er wel mee gewerkt. Ben er vast en zeker nog een hele stapel vergeten zoals haxe.
Nu voornamelijk bezig met php, java en momenteel assembly.
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

18/03/2011 21:12:31
Anchor link
@jasper . Het gaat om het principe

Toevoeging op 18/03/2011 21:14:45:

Vandaag even forum overzicht gemaakt :) layout duurt langzaam de rest gaat wat sneller vind i
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

18/03/2011 21:16:56
Anchor link
ik script de laatste tijd weer wat in actionscript (as2, houd niet zo van as3) en javascript. verder weet ik wel leuke dingen te maken in vbs en batch. ik vind wel dat veel script talen lijken op js, ik script ook voor call of duty united offensive en dat lijk heel erg op javascript. zo zijn er wel meer talen die ik wel eens heb gezien wat op js lijkt
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

18/03/2011 21:25:13
Anchor link
Ik heb wel een tijdje met gtk-radiant gewerkt best een mooi programma waarmee je mappen kunt maken voor call of duty . Het is redelijk pittig maar heb je het eenmaal onder de knie dan is het appeltje eitje . Naast dat moet je natuurlijk ook creatief zijn.
 

18/03/2011 21:58:50
Anchor link
Vincent Huisman op 18/03/2011 21:16:56:
ik script de laatste tijd weer wat in actionscript (as2, houd niet zo van as3) en javascript. verder weet ik wel leuke dingen te maken in vbs en batch. ik vind wel dat veel script talen lijken op js, ik script ook voor call of duty united offensive en dat lijk heel erg op javascript. zo zijn er wel meer talen die ik wel eens heb gezien wat op js lijkt


De talen die jij opnoemt zijn ook allemaal familie van ECMAScript...

Jordi kroon op 18/03/2011 21:25:13:
Ik heb wel een tijdje met gtk-radiant gewerkt best een mooi programma waarmee je mappen kunt maken voor call of duty . Het is redelijk pittig maar heb je het eenmaal onder de knie dan is het appeltje eitje . Naast dat moet je natuurlijk ook creatief zijn.

Dat is niet programmeren neem ik aan.
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

18/03/2011 22:03:08
Anchor link
Ligt eraan er kunnen codesaan toegevoegd worden waardoor er bijv een brandend vuurtje is maar niet zoals ikhet heb gebruikt nee
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

18/03/2011 22:05:29
Anchor link
dat brandend vuurtje gaat dan wel weer via een apart bestand waar een script in staat. het mappen heeft bijna niets met scripten te maken behalve dan de objecten een naam geven zodat je die via een script weer kan vinden
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

18/03/2011 22:06:01
Anchor link
Quote:
ECMAScript

ECMAScript is een programmeertaal gedefineerd door European Computer Manufacturers Association (ECMA). Op zichzelf wordt het weinig gebruikt, maar de dialecten ActionScript, JavaScript en JScript zijn dat wel, vooral als client-side scripting op websites. De basis voor ECMAScript was JavaScript, een scripttaal die werd ontwikkeld door Netscape. Microsoft maakte hier voor Internet Explorer een variant op, JScript.
 
Jasper DS

Jasper DS

18/03/2011 22:33:18
Anchor link
wie is "Terence Herbach"? Hij is moderator maar ik heb hem nog nooit gezien denk ik..
 
Bram Boos

Bram Boos

18/03/2011 22:37:46
Anchor link
@Jasper;

Die heb ik samen met Tom Beuckelaere inderdaad een hele tijd niet meer gezien. Geen tijd? Geen zin? Aanwezig op de achtergrond? Wachtwoord vergeten? Tja, wat zou de reden zijn?
 
Jasper DS

Jasper DS

18/03/2011 22:42:33
Anchor link
jammer dat er geen zoekfunctie is voor leden.. Maar vind je het zelf ook niet raar dat je als moderator afwezig bent? Het kan zijn dat je op vakantie gaat maar dan veronderstel ik dat de mede collega's daar van op de hoogte zijn. :)
 
Bram Boos

Bram Boos

18/03/2011 22:44:45
Anchor link
Als ik afwezig ben, ookal is het voor een weekendje dan meld ik dat eventjes, hetzij hier of in de mod hoek...

Maar goed, Bas zal het wel onder controle hebben...
 
Jasper DS

Jasper DS

18/03/2011 22:45:58
Anchor link
Dat zal jij beter weten als mij veronderstel ik. :) Tja, niet dat het zo'n probleem is.. ik vroeg het me gewoon af. :)
 
Bram Boos

Bram Boos

18/03/2011 22:50:08
Anchor link
Ik vraag mij trouwens af op welke andere fora jullie zitten? (kwam zomaar in mij op)

Bij mij is dat: PHPhulp (read&write) en Tweakers (read).
 
Jasper DS

Jasper DS

18/03/2011 22:53:12
Anchor link
alleen php hulp
Gewijzigd op 18/03/2011 22:53:21 door Jasper DS
 

Pagina: « vorige 1 2 3 ... 49 50 51 52 53 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.