Sitecheck

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Gezocht: .Net ontwikkelaars met een maatschappelij

Bedrijfsomschrijving Zoek jij als medior .Net ontwikkelaar een inspirerende werkplek bij een bedrijf met maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is deze vacature je op het lijf geschreven. De organisatie bestaat ruim 20 jaar en ze ontwikkelen in house applicaties waarmee de zorgsector enorm mee gebaat is. Jouw applicaties worden gebruikt door duizenden gebruikers waardoor je echt een waardevolle bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Het bedrijf is zeer innovatief en vindt een goede werk/privé balans belangrijk. Je krijgt alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, je werktijden in te delen en daarnaast is het ook mogelijk om deels thuis te werken. Het

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

C#.NET-developer - JUNIOR

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Brielle zijn wij op zoek naar een junior developer. Werk jij graag met de volgende tools & technieken? C#, .NET, ASP.NET, MVC en SQL? Kijk dan snel of dit iets voor jou is! Als programmeur bij een productiebedrijf zal je voornamelijk nieuwe software schrijven maar ook bestaande software verbeteren. Verder werk je veel samen in back end projecten met leuke collega's. Bedrijfsprofiel Met een team van ruim 130 personen staan ze elke dag weer klaar om IT en Business te combineren door het ontwikkelen van producten op maat. Er zijn 3 teams,

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Sportieve Junior C#.NET developer gezocht!

Bedrijfsomschrijving Wil jij werken aan webapplicaties bij de marktleider binnen de branche? Voor een klant in de buurt van Oosterhout ben ik op zoek naar een Fullstack .NET developer. Dit bedrijf bestaat bijna 10 jaar en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in Nederland en heeft tevens kantoren in meerdere landen in Europa. Dit bedrijf bouwt webapplicaties waarbij internationaal enkele honderdduizenden deelnemers, soms tegelijk, een beroep doen op de realtime data uit deze applicaties. Dit brengt erg veel technische uitdaging met zich mee. Ze ontwikkelen nieuwe applicaties maar ook bestaande applicaties worden uitgebreid en verbeterd. Hier kan jij een onderdeel van

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Doorontwikkelen van software; Ontwikkelen en testen van nieuwe functionaliteiten; Implementaties van nieuwe functionaliteiten en updates; Verzorgen van technische migraties naar nieuwe frameworks; Verwerken van incidenten. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de regio Amsterdam, draagt bij aan het verbeteren van de veiligheid en efficiëntie van de Nederlandse infrastructuur door het ontwikkelen van afgemeten software oplossingen. Zo passen zij location intelligence toe om onderhoud en reparaties efficiënt te laten verlopen. Verder zorgen deze systemen dat incidenten zo snel mogelijk worden opgelost. Als Front-end Developer ben jij samen met je team betrokken met het (door)ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

Lead Front-end developer

Functie Hun huidige applicatie worden ontwikkeld in o.a. React, Redux, TypeScript. Ze werken graag met de nieuwste technieken en tooling en zoeken ook developers die hier proactief op zoek naar gaan. Als senior/lead developer ben je een kartrekker in het team. Naast het meedenken over bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Zo kun je bijvoorbeeld 1 dag in de week met 2 collega’s bezig zijn om samen met hen te kijken naar hun ontwikkeling, doelstellingen en uiteraard de gewenste begeleiding hierin. Hiernaast sta je als

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

Als Front-end developer werken aan apps voor het o

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP Developer ga jij aan de slag met uitdagende software projecten. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Deze software bouw je vooral in PHP en specifiek Laravel. Dit framework kent dus geen geheimen voor jou. De software die jij gaat ontwikkelen is heel divers, van urenregistratiesystemen tot compleet geautomatiseerde tools. In deze veelzijdige functie ga jij je zeker niet vervelen, elke dag bestaat weer uit nieuwe uitdagingen. Bedrijfsprofiel Deze

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Oracle Apex Developer

Dit ga je doen Jouw taken bestaan uit: Het bouwen maatwerk Oracle applicaties voor Europese business units; Het implementeren van de nieuwste technieken om te blijven innoveren; Actief meedenken en aandragen van verbetervoorstellen. Hier ga je werken Deze organisatie in de regio Veenendaal is een van wereld grootste retailers met ruim 16.000 winkels in 27 markten en jaarlijks ruim 5,3 miljard klanten die winkelen bij een van hun welbekende retailmerken. Binnen de organisatie is er een IT Group actief die dient als IT Service Provider voor de hele organisatie en waar dagelijks IT'ers werken aan state-of-the-art IT oplossingen. Dit doen

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 volgende »

11/11/2009 17:28:00
Quote Anchor link
Volgens mij heeft Tim de login gewoon veranderd.
Als je trots bent op wat je gemaakt hebt doe je er überhaupt geen login op.
Tim, wees een kerel en haal die login weg.
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 01:52:45
 
Michael -

Michael -

11/11/2009 19:53:00
Quote Anchor link
Tim Kampherbeek schreef op 11.11.2009 12:27:
Je zal hiervoor eerst een online handtekening moeten zettten maar hier mag je ook gewoon bullshit invoeren.

Tim, je zou ons nog vertellen over dat online handtekening gebeuren ;)
Ik ben ook nieuwsgierig en zou 't ook wel willen hebben.
http://www.phphulp.nl/forum/showtopic.php?cat=1&id=68547&page=

Over dat kopieren; Ik kan je site nu niet zijn, maar het is gewoon zo dat 't er niet op mag lijken. Pas 't gewoon wat aan, andere kleuren enzo, klaar.
 
Tim Kampherbeek

Tim Kampherbeek

12/11/2009 03:28:00
Quote Anchor link
@Karl

Klopt ik heb de logins veranderd omdat ik graag wou weten wat beter op de site kon etc etc.

En had geen zin in een discussie topic,

Daarbij moet ik wel zeggen, Deziweb heeft vorige week al contact met mij opgenomen en ik wil zelf graag van een rechterlijke hand horen als ik iets aan moet passen.

Verder geen contact meer met Deziweb gehad na mijn reactie terug.

En de reden waarom de login er nog opzit is omdat de site nog niet helemaal af is.

Vrijdag zal deze geopend worden.

@Turmin

Klopt, mijn bedoeling was het daar te posten maar echter leek het script niet goed te zijn,

Momenteel heb ik dus een licentie van een script gekocht dat ik nu gebruik,

Echter is mijn 2e vraag of dit script niet gewoon gratis te verkrijgen is aangezien het gewoon een flash script is,

Het PHP gedeelte heb ik er zelf bijgebouwt,, Maar mocht het zo zijn dat het script gratis te verkrijgen is en mocht ik daar achter komen dan zal ik nogmaals het script schrijven en posten. (Aangezien ik niet die van mijn site post want die heb ik op maat van mijn site gemaakt)

Verder mogen jullie vrijdag weer lekker een discussie gaan voeren over mijn website, Maar ik vind dat een rechter hand dit moet gaan beslissen.

Verder vind ik het jammer dat er verder niet echt over het script etc is gepraat, Maar mochten er mensen zijn die graag een sitecheck willen doen zonder commentaar te geven omdat het concept hetzelfde is als een andere site. Stuur mij dan gerust een berichtje,,,

Mvg,

T. Kampherbeek
 
- wes  -

- wes -

12/11/2009 08:34:00
Quote Anchor link
Als je nou direct erbij had gezet dat je design is gejat (concept is niet de goede term, het is echt gejat en niet anders) , dan had je al deze reacties niet gehad. Daarom heeft niemand het over de scripting, we hebben een hekel aan mensen die claimen iets zelf te hebben gemaakt en dat achteraf blijkt dat er helemaal niets van hun zelf af komt.
 
Jaron T

Jaron T

12/11/2009 08:38:00
Quote Anchor link
Tim Kampherbeek schreef op 12.11.2009 03:28:
Maar ik vind dat een rechter hand dit moet gaan beslissen.


Gl ga je sowieso verliezen ;)
 
Tim Kampherbeek

Tim Kampherbeek

12/11/2009 11:11:00
Quote Anchor link
Nou wes,,, Het is wel zelf gemaakt,

Echter is het idee wel gejat,,, dusja,,

Vind tussen die 2 dingen toch een verschil zitten.
 
Jaron T

Jaron T

12/11/2009 11:18:00
Quote Anchor link
Tim , jij komt er wel.

Hoezo niet willen snappen... Jouw versie is gewoon de lelijke variant van de het origineel.
 
- wes  -

- wes -

12/11/2009 11:44:00
Quote Anchor link
Jaron schreef op 12.11.2009 11:18:
Tim , jij komt er wel.

Hoezo niet willen snappen... Jouw versie is gewoon de lelijke variant van de het origineel.


this
 
Giel

Giel

12/11/2009 12:06:00
Quote Anchor link
Tim Kampherbeek schreef op 12.11.2009 11:11:
Nou wes,,, Het is wel zelf gemaakt,

Echter is het idee wel gejat,,, dusja,,

Vind tussen die 2 dingen toch een verschil zitten.


Maakt niet uit als je het zelf hebt gemaakt.. Je hebt het gekopieerd.. Wel eens waar geen 1 op 1 kopie.. Maar je hebt precies hetzelfde idee. Je hebt zelfs de kleuren hetzelfde.. Als je het in een andere template had gestopt die stukken beter is dan de vorige, dan had je lang niet zoveel commentaar gehad, omdat het dan niet teveel lijkt op een kopie.. Nu is dat dus wel, vandaar dat iedereen dit zegt.

Maar je wil het niet begrijpen op 1 of andere manier?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Giel
 
Tim Kampherbeek

Tim Kampherbeek

12/11/2009 12:48:00
Quote Anchor link
Daarom zeg ik ook dat klopt,

maar heb geen zin in een discussie dus wil graag bij het Topic onderwerp blijven als dit mogelijk is.

Als dit mogelijk zou zijn post dat dan even dan verander ik de wachtwoorden weer
 

12/11/2009 12:51:00
Quote Anchor link
Tim Kampherbeek schreef op 12.11.2009 12:48:
maar heb geen zin in een discussie dus wil graag bij het Topic onderwerp blijven als dit mogelijk is.

Als dit mogelijk zou zijn post dat dan even dan verander ik de wachtwoorden weer

Ik denk dat je dat dan ook maar even moet doen ja.
 
Tim Kampherbeek

Tim Kampherbeek

12/11/2009 13:12:00
Quote Anchor link
Nou bij deze,

3 inlogs,

Login: user
ww: wachtwoord

Login: user2
ww: wachtwoord

Login: user3
ww: wachtwoord

Mensen die mij gewoon kunnen vertellen wat beter kan of wat ze leuk vinden of niet mooi vinden meld dit aub,, geen zin in een discussie aangezien de layout.

Alvast bedankt.

p.s. LAYOUT staat te ver naar beneden ik weet het word vanavond gefixt,, mijn CSS is echt slecht,,, als iemand oplossing hiervoor weet mag dit ook gepost worden.

Mvg,

Tim
 

12/11/2009 13:16:00
Quote Anchor link
Je moet geen gebruik maken van tabellen.
Je hebt erg veel inline css en javascript.
Die tekst op de achtergrond is veel te druk.
Deze:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
Home

Producten

Hosting

Over Ons

Portfolio

Tools

Support

Registreren

dingen kan je niet aanklikken. Maar je muis ziet er wel uit alsof die aangeklikt kan worden. Effe fixen met css dus.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Tim Kampherbeek

Tim Kampherbeek

12/11/2009 13:24:00
Quote Anchor link
Hartelijk bedankt karl,

Ik heb de cursors aangepast voor de knoppen waar je niet op kunt drukken.

En vanavond zal mijn designer de layout opnieuw maken maar deze keer in tables.

Bedankt voor je reactie kerel...
 
Michael -

Michael -

12/11/2009 13:29:00
Quote Anchor link
Quote:
En vanavond zal mijn designer de layout opnieuw maken maar deze keer in tables.

Juist geen tables gebruiken.

En die ruimte onderaan is ook niet zo gek:
.text {
height:2000px;
padding:10px 10px 1200px 20px;
}

Bij dat inloggen zal ik ervoor zorgen dat email en wachtwoord verdwijnen op 't moment dat ik er in klik. Zo is 't irritant.

Ben wel benieuwd waar je je online handtekening gebeuren nu voor gebruikt? Ik heb even zitten zoeken omdat ik dit ook wou gebruiken, maar het is dus niet rechtsgeldig. Jij moet bewijzen dat de geplaatste handtekening echt is en dat kan jij niet met een digitale handtekening. Dan zou je nog eerst een kopie van legitimatie moeten vragen. Plus dat 't kut is om met je muis een handtekening te maken. Dus hoe heb jij dit? En met welk doel gebruik je dit?

http://www.php-scripting.com/ControlPanel > Pagina niet gevonden

Ik zal ook nog even een kadertje om dat digitale handtekening ding zetten. Niet echt duidelijk zo. Bij mij lijkt 't net wit op wit (laptop :P)
Handtekening wordt sowieso niet altijd goed opgeslagen. Mis soms stukken van de handtekening.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Michael -
 

12/11/2009 13:39:00
Quote Anchor link
Je portfolio is niet geloofwaardig.
 
Tim Kampherbeek

Tim Kampherbeek

12/11/2009 13:40:00
Quote Anchor link
1. die hoogte heb ik even daar zo neergezet omdat het nog gefixt moet worden.
2. hoe moet ik dat doen als je er op klikt dat het weggaat?
3. Het handtekening systeem zie je als je inlogt bij Administratie
4. controlpanel bestaat niet omdat deze link ook niet bestaat,, je moet inloggen en dan kun je op /cp komen.
5. zal even kijken naar die border bedankt voor je reactie
 
Hipska BE

Hipska BE

12/11/2009 13:42:00
Quote Anchor link
Als bedrijf hoor je een btw en kvk nummer te hebben, maar ik kan deze niet vinden op http://www.php-scripting.com/contact/data
 
Tim Kampherbeek

Tim Kampherbeek

12/11/2009 13:47:00
Quote Anchor link
Bedankt voor je reactie Hipska,

Heb het toegevoegd.

Mijn BTW nummer plaats ik morgen want die heb ik niet bij de hand.
 
Michael -

Michael -

12/11/2009 13:51:00
Quote Anchor link
Tim Kampherbeek schreef op 12.11.2009 13:40:
1. die hoogte heb ik even daar zo neergezet omdat het nog gefixt moet worden.
2. hoe moet ik dat doen als je er op klikt dat het weggaat?
3. Het handtekening systeem zie je als je inlogt bij Administratie
4. controlpanel bestaat niet omdat deze link ook niet bestaat,, je moet inloggen en dan kun je op /cp komen.
5. zal even kijken naar die border bedankt voor je reactie

Ik ben ook ingelogd in admin.
Toen ik had geregistreerd stond er een link naar ControlPanel en die werkte niet, dus moet je dat nog aanpassen.
Handtekening zie ik, maar werkt niet altijd goed. Lijkt dat er een vertraging in zit. Als je heel snel iets tekent en gelijk op send drukt, is ie gewoon leeg, teken je wat en wacht je even en druk je dan op send, gaat 't wel goed.

Edit: PHP-Scripting een provider die meegaat met de tijd.
Of ik mis een komma of mis 'is'.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Michael -
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.