Velden dupliceren

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Web Developer

Bedrijfsomschrijving ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het de missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Energie biedt energiediensten aan particulieren en grootzakelijk en gaat de uitdagingen van de energietransitie aan door het beschikbaar maken van duurzame energie, het streven de klimaatverandering tot een minimum te beperken, leveringszekerheid te bieden en zorg te dragen voor een verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Energie investeert daarom in hernieuwbare energiebronnen zoals zon, wind en bio-gas. Functieomschrijving Heb jij veel ervaring

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Randstad - Freelance Backend Developer/ Data Engin

Starting date: 10.05.2023 Salary range: €67,00 - €77,00 Duration: 6 months Hours: 40 Working model: Hybrid* MUST be NL based Job description: Our vision is to have a consistent and data driven experience for all sales across all our operating companies. Our mission is to enable our salespeople to be able to reach out to the right company at the right time. We do this by creating data driven micro services and solutions. We mainly focus on implementation in the Google Cloud but also integrate with local systems and other cloud solutions. A typical day: As a back-end developer you

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als ervaren Front end developer bent een expert het gebied van Javascript en React. Je wordt onderdeel van een multidisciplinair team bestaande uit een PO, twee Front end developers, een DevOps/Back end developer, een UX/UI designer en een projectmanager. Verder is er iemand verantwoordelijk voor de HR en is de algemeen directeur nauw betrokken bij alle projecten. Dagelijks hou jij je bezig met de verschillende projecten die zijn opgenomen in de sprint. Daarnaast denk je mee over mogelijke oplossingen om de behoefte van de klant op de beste manier in te vullen. Verder spar jij intern met collega’s

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ben jij een senior .NET developer en heb jij tevens ervaring als teamlead? Ben jij iemand met een helikopterview en denk jij graag mee met de klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een geweldig bedrijf zijn wij namelijk op zoek naar een ervaren .NET developer. Het bedrijf houdt zich bezig met het ontwerpen en bouwen van websites, portalen en applicaties voor met name zorg- en onderwijsinstellingen en overheidsinstanties. Jouw taken: Het fungeren als Lead Developer; Het meedenken met de business (dit vergt commercieel inzicht); Het begeleiden van diverse projecten (van klein tot groot); Het ontwerpen

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving Voor de gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een softwareontwikkelaar Cleopatra. De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van brom- en snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie. Functie

Bekijk vacature »

Node.js developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen en herstructureren van het platform; Je werkt in teamverband en zelfstandig aan uitdagende projecten voor verschillende klanten; Softwareontwikkeling middels C# .NET; Je staat in contact met verschillende opdrachtgevers om de klantwensen te bespreken en deze vervolgens te ontwikkelen; Verbeteren van bedrijfsprocessen; Implementaties. Hier ga je werken Als .NET Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet

Bekijk vacature »

Front-end developer (Angular)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Java Front-end Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten in Java met tools als Springboot, MS SQL Server (T-SQL) en JavaScript; Het onderhouden van de (web-)applicaties binnen een complexe omgeving; Werken aan de migratie van een monolithisch systeem naar een architectuur gebaseerd op Kubernetes; Code reviews met collega's en actieve kennisuitdelingsessies voeren; Het uitvoeren van unit- en systeemtests Experimenteren met nieuwe tools en technieken. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als C# ontwikkelaar ben jij de spin in het web bij deze organisatie. Jij begeleidt en traint de field engineers die bij de klanten machines leveren en installeren. Daarnaast ondersteun jij de field engineers als zij bij de klant vastlopen bij het installeren van de machine m.b.t. software matige vragen. Jouw doel is dan ook om de technische kennis van de field engineers door middel van training zoveel mogelijk uit te breiden. Dit om ervoor te zorgen dat zij zelfstandiger software matige problemen kunnen oplossen. Ook ben jij verantwoordelijk voor het bedenken van software oplossingen voor klanten en dit

Bekijk vacature »

Fullstack developer (NodeJS, React, AWS)

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam, maar zoals gezegd komt er veel meer bij kijken dan alleen maar ontwikkelen. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden maar hiernaast doe je doorlopend onderzoek naar de inzet van bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Maar waar staan ze nu? Na een onderzoeksfase van ruim een jaar zijn

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Senior pega developer

You work on software that makes colleagues and customers happy! Thanks to your IT skills, De Mandemakers Groep really makes a difference for its customers. Do coding, testing and deployments make your heart beat faster? Then apply today as Senior Pega Developer at De Mandemakers Groep! Wat ga je doen? The job title gives it away: You will be developing Pega software. This ranges from technical design, coding and testing to test automation, deployments and bug fixing. Your goal is to continuously improve our systems so that colleagues can work efficiently and customers receive optimal service. You don't have to

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Pierre Web

Pierre Web

11/06/2015 18:12:35
Quote Anchor link
Hallo,

Is het mogelijk met een insert bijv. iets als

$datum = 2015-06-04 // datum van waaruit de insert plaatsvind
loop?
INSERT INTO tabelnaam.................

Einde loop ?

Dus uit een rij met een datum 4 nieuwe rijen erbij te zetten met een week verschil

Heb nou bijv.

id 1 , test data, 2015-06-11
--------------------------------------------------

Met een insert wil ik dan bijv, krijgen

id 2 , test data, 2015-06-18
id 3 , test data, 2015-06-25
id 4 , test data, 2015-07-02
id 5 , test data, 2015-07-09

iemand een idee of dit mogelijk is en hoe?
Gewijzigd op 11/06/2015 18:15:38 door Pierre Web
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 17:00:08
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

11/06/2015 18:50:29
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
$sql
= "INSERT INTO tabelnaam (veldnaam, datum)
    VALUES
    ('testdata', '2015-06-11')"
;
for ($i=1; $i<5; $i++) {
    $sql .= ",\r\n\t('tesdata', '2015-06-11' + INTERVAL " . $i . " WEEK)";
}

?>
 
Pierre Web

Pierre Web

11/06/2015 19:53:49
Quote Anchor link
Beste Ger,

Bedankt

Krijg nu alleen EEN rij toegevoegd met datum, heb het wel een beetje moeten aanpassen (MysqlI)
weet niet of het daar aan ligt

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php
     define('_HOST_NAME','localhost');
     define('_DATABASE_NAME','xxx_admin');
     define('_DATABASE_USER_NAME','xxx_admin');
     define('_DATABASE_PASSWORD','xxx');
    
     $MySQLiconn = new MySQLi(_HOST_NAME,_DATABASE_USER_NAME,_DATABASE_PASSWORD,_DATABASE_NAME);
    
     if($MySQLiconn->connect_errno)
     {

         die("ERROR : -> ".$MySQLiconn->connect_error);
     }

?>


<?php
 $SQL
= $MySQLiconn->query("INSERT INTO data (fn, datum)
    VALUES
    
    ('fn', '2015-06-11')"
);
    
for ($i=1; $i<5; $i++) {
        $SQL .= ",\r\n\t('id', '2015-06-11' + INTERVAL " . $i . " WEEK";
}

?>
Gewijzigd op 11/06/2015 19:58:54 door Pierre Web
 
- SanThe -

- SanThe -

11/06/2015 19:57:43
Quote Anchor link
Achter WEEK mist een ).
 
Pierre Web

Pierre Web

11/06/2015 20:03:00
Quote Anchor link
Dan zal het nog ergens niet kloppen, krijg helaas geen foutmelding
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
$datum
= '2015-06-11';
 $SQL = $MySQLiconn->query("INSERT INTO data (fn, datum)
    VALUES    
    ('fn', '2015-06-11')"
);    
for ($i=1; $i<5; $i++) {
        $SQL .= ",\r\n\t('id', '$datum' + INTERVAL " . $i . " WEEK)";
}
[
/code]
 
- SanThe -

- SanThe -

11/06/2015 20:10:44
Quote Anchor link
Jij voert eerst de query uit en stopt het resultaat in $SQL.
Daarna ga je $SQL langer maken.

Niet goed dus.
Maak eerst $SQL met de query er in.
Daarna voer je het pas uit.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

11/06/2015 20:15:30
Quote Anchor link
Of voer meerdere queries uit, moet ->query() wel binnen de loop staan natuurlijk :>.
 
Pierre Web

Pierre Web

11/06/2015 20:28:29
Quote Anchor link
Op het voorbeeld van Ger krijg ik momenteel geen enkel resultaat:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
<?php
$sql
= mysql_connect('localhost', 'xxxx_admin', 'xxx');
if (!$sql) {
    die('Could not connect: ' . mysql_error());
}

echo 'Connected successfully';
?>

<?php
error_reporting(E_ALL);
$sql = "INSERT INTO data (fn, datum)
    VALUES
    ('fn', '2015-06-11')"
;
for ($i=1; $i<5; $i++) {
    $sql .= ",\r\n\t('id', '2015-06-11' + INTERVAL " . $i . " WEEK)";
}

?>
Gewijzigd op 11/06/2015 20:49:52 door Pierre Web
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

11/06/2015 20:35:25
Quote Anchor link
>_<

Het fragment van Ger laat enkel zien hoe je de SQL genereert.

Na afloop van het genereren kun je volstaan met het uitvoeren van één query.

Wat jij doet is één VALUES paar in de database zetten terwijl de opgebouwde SQL string van Ger er als volgt uitziet:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
INSERT INTO tabelnaam (veldnaam, datum)
    VALUES
    ('testdata', '2015-06-11'),
    ('tesdata', '2015-06-11' + INTERVAL 1 WEEK),
    ('tesdata', '2015-06-11' + INTERVAL 2 WEEK),
    ('tesdata', '2015-06-11' + INTERVAL 3 WEEK),
    ('tesdata', '2015-06-11' + INTERVAL 4 WEEK)

Dus je voert ofwel de bovenstaande query in 1x uit met Ger zijn aanpak, of je doet dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php
for ($i = 0; $i < 5; $i++) {
    $con->query(
        "INSERT INTO data (
            fn,
            datum
        ) VALUES (
            'test',
            '2015-06-11' + INTERVAL "
. $i . " WEEK
        )"

    );
}

?>

En misschien is het niet zo verstanding je connectie-variabele $sql te noemen...
Gewijzigd op 11/06/2015 20:47:57 door Thomas van den Heuvel
 
Pierre Web

Pierre Web

11/06/2015 20:47:00
Quote Anchor link
Bedankt,

Als ik je insert op de database loslaat werkt dat uitstekend,
maar begrijp je verder ff niet , ik neem de code van Ger toch over in 2e voorbeeld, is deze dan niet compleet of zo.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

11/06/2015 20:49:14
Quote Anchor link
Uit je eerste fragment:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
for ($i=1; $i<5; $i++) {
        $SQL .= ",\r\n\t('id', '$datum' + INTERVAL " . $i . " WEEK)";
}

?>

Hier doe je verder helemaal niets mee...
 
- SanThe -

- SanThe -

11/06/2015 20:50:01
Quote Anchor link
Na regel 15 moet je de query nog wel uitvoeren en dat doe je nergens

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php
$sql
= mysql_connect('localhost', 'xxxx_admin', 'xxx');
if (!$sql) {
    die('Could not connect: ' . mysql_error());
}

echo 'Connected successfully';


error_reporting(E_ALL);
$sql = "INSERT INTO data (fn, datum)
    VALUES
    ('fn', '2015-06-11')"
;
for ($i=1; $i<5; $i++) {
    $sql .= ",\r\n\t('id', '2015-06-11' + INTERVAL " . $i . " WEEK)";
}


// query uitvoeren.

?>
Gewijzigd op 11/06/2015 20:51:39 door - SanThe -
 
Pierre Web

Pierre Web

11/06/2015 20:55:15
Quote Anchor link
Sorrie maar ik kan het ff niet meer volgen,
ben hier waarschijnlijk al te lang bezig mee geweest, hoop dat de oplossing nabij is.
 
- SanThe -

- SanThe -

11/06/2015 21:19:18
Quote Anchor link
Je mist de uitvoering van de query.

$uitvoeren = $MySQLiconn->query($sql);
 
Pierre Web

Pierre Web

11/06/2015 21:46:14
Quote Anchor link
Waarschijnlijk ben ik te oud, of te dom.

Ik maak contact met de DB
Ik heb een Query en een insert, in een lus

Maar ik zie het niet.


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php
     define('_HOST_NAME','localhost');
     define('_DATABASE_NAME','debxxx_admin');
     define('_DATABASE_USER_NAME','debxx_admin');
     define('_DATABASE_PASSWORD','xxx');
    
     $MySQLiconn = new MySQLi(_HOST_NAME,_DATABASE_USER_NAME,_DATABASE_PASSWORD,_DATABASE_NAME);
    
     if($MySQLiconn->connect_errno)
     {

         die("ERROR : -> ".$MySQLiconn->connect_error);
     }


error_reporting(E_ALL);
$datum = '2015-06-15';
 $SQL = $MySQLiconn->query("INSERT INTO data (fn, datum)
    VALUES    
    ('fn', '$datum')"
);    
for ($i=1; $i<5; $i++) {
        $SQL .= (",\r\n\t('id', '$datum' + INTERVAL " . $i . " WEEK)");
}

$uitvoeren = $MySQLiconn->query($SQL);

?>
 
- SanThe -

- SanThe -

11/06/2015 21:48:06
Quote Anchor link
Zo zou het moeten werken toch?
 
Pierre Web

Pierre Web

11/06/2015 21:55:34
Quote Anchor link
Bedankt voor je hulp, maar er wordt maar EEN rij toegevoegd, verder geen meldingen.

Toevoeging op 11/06/2015 22:04:53:

Mis ik hier mischien de rij fn?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$sql .= ",\r\n\t('id', '2015-06-11' + INTERVAL " . $i . " WEEK)";


edit,

Deze vraag kan weg.
Gewijzigd op 11/06/2015 22:07:11 door Pierre Web
 
- SanThe -

- SanThe -

11/06/2015 22:18:04
Quote Anchor link
Pierre Web op 11/06/2015 21:55:34:
Deze vraag kan weg.


Werkt het nu?
 
Pierre Web

Pierre Web

11/06/2015 22:29:17
Quote Anchor link
Nee helaas, er wordt maar EEN rij toegevoegd.

afgaande op Deze vraag kan weg bedoelde ik mijn vraag: Mis ik hier misschien de rij fn?

Toevoeging op 11/06/2015 22:35:05:

Ik denk dat de dubbele quotes ergens niet goed staan.
 
- SanThe -

- SanThe -

11/06/2015 22:51:21
Quote Anchor link
- SanThe - op 11/06/2015 20:10:44:
Jij voert eerst de query uit en stopt het resultaat in $SQL.
Daarna ga je $SQL langer maken.

Niet goed dus.
Maak eerst $SQL met de query er in.
Daarna voer je het pas uit.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php
     define('_HOST_NAME','localhost');
     define('_DATABASE_NAME','debxxx_admin');
     define('_DATABASE_USER_NAME','debxx_admin');
     define('_DATABASE_PASSWORD','xxx');
    
     $MySQLiconn = new MySQLi(_HOST_NAME,_DATABASE_USER_NAME,_DATABASE_PASSWORD,_DATABASE_NAME);
    
     if($MySQLiconn->connect_errno)
     {

         die("ERROR : -> ".$MySQLiconn->connect_error);
     }


error_reporting(E_ALL);
$datum = '2015-06-15';
 $SQL = "INSERT INTO data (fn, datum)
    VALUES    
    ('fn', '$datum')"
;    
for ($i=1; $i<5; $i++) {
        $SQL .= (",\r\n\t('id', '$datum' + INTERVAL " . $i . " WEEK)");
}

$uitvoeren = $MySQLiconn->query($SQL);

?>
Gewijzigd op 11/06/2015 22:53:13 door - SanThe -
 
Pierre Web

Pierre Web

11/06/2015 23:08:00
Quote Anchor link
Mooi dat werkt al een heel stuk beter

Ik krijg nou 5 datums
15 juni t/m 13 juli

Alleen de kolom fn krijg als waarde fn mee bij de 1e id
de andere 4 daaropvolgende krijgen de de waarde id in de kolom fn
Nou heb ik wel een kolom fn en waarde fn in voorbeeld maar daar zal het niet aan liggen.
Gewijzigd op 11/06/2015 23:16:31 door Pierre Web
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.