"Doorspoelen"

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Angular developer

Functie In jouw rol als Front-End developer werk je samen met de backend developers om middels tweewekelijkse sprints het platform naar een hoger niveau te tillen. Hiernaast heb je affiniteit met data en werk je graag samen met het team om de gegevensintegriteit en -beveiliging te waarborgen, om ervoor te zorgen dat de gebruiker wereldwijd de beste SaaS-services heeft. Deze organisatie heeft meer dan 100 mensen in dienst, waarvan er 45 in Nederland werken. Het ontwikkelteam bestaat uit 10 mensen en is verdeeld in 2 scrumteams. Het eerste team bestaat uit Java en Scala ontwikkelaars. Het tweede team, waar jij

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie As a Senior .NET developer you will work in our Research & development team. Our team consists of 17 colleagues! We are currently busy setting up a completely new architecture for a new product. We use VS2022 and .NET 6.0 for our new product. Your function is therefore mainly backend oriented. Since we develop measuring equipment for the chemical industry, it is also very important to develop high-quality software for its control. You are also responsible for designing, implementing and testing new features. For this position its also very important to ensure future-proof and sustainable architecture. Eisen - A

Bekijk vacature »

Java Developer (Training And Simulation)

Wat jij doet Je zou onze Java Developer zijn en nauw samenwerken met je Product Owner, Software System Engineer, Scrum Master en andere Developers. Samen draag je bij aan een multidisciplinair en zelf organiserend Agile team. De rol is zeer afwisselend en bestaat uit, maar is zeker niet beperkt tot: de-risk en prototype onbewezen simulatietechnologieën; simulatiekaders ontwikkelen voor gebruik door andere teams; je bent goed in het begrijpen van ingewikkelde ideeën; heeft de mogelijkheid om nauw samen te werken met grote internationale klanten, leveranciers en overheden om onze oplossingen, vastleggingsvereisten, enz. te definiëren en te presenteren. Ben jij het? Wij

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

Als Back-End Web Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als Back-End Web Developer bij Coolblue? Als Back-End Web Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Als backend developer weet je de weg in PHP, kan je in Typescript een microservice op zetten of ben je bereid om dit te leren. Ook Web Backend Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen PHP

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

.NET Developer Microservices

Dit ga je doen Je taken zullen voornamelijk bestaan uit: Het ontwikkelen van software, inclusief vormgeving, implementaties, integraties en (automatisch) testen (.NET, C#, Azure, Docker, Microservices, Angular); Het in kaart brengen van software requirements; Zorgen dat jouw code kwalitatief hoogstaand is; Het uitvoeren van risico analyses; Een bijdrage leveren aan het continuous quality improvement process. Hier ga je werken Dat kanker een verschrikkelijke ziekte is die de wereld uit geholpen moet worden, is duidelijk. Binnen deze Gelderse organisatie die duizenden ziekenhuizen van producten voorziet, proberen ze daar via technische innovaties aan bij te dragen. Samen met 10 collega .NET developers

Bekijk vacature »

Lead Front-end developer

Functie Hun huidige applicatie worden ontwikkeld in o.a. React, Redux, TypeScript. Ze werken graag met de nieuwste technieken en tooling en zoeken ook developers die hier proactief op zoek naar gaan. Als senior/lead developer ben je een kartrekker in het team. Naast het meedenken over bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Zo kun je bijvoorbeeld 1 dag in de week met 2 collega’s bezig zijn om samen met hen te kijken naar hun ontwikkeling, doelstellingen en uiteraard de gewenste begeleiding hierin. Hiernaast sta je als

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Dordrecht zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer .NET, C# voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Utrecht! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer. Werk jij graag aan verschillende projecten en ga je graag klanten op bezoek? Dan is dit de ideale functie voor jou! Binnen deze functie

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Jij gaat in deze functie aan de slag met uitdagende projecten en het creëren van maatwerk software, vooral middels SQL. Iedere klant/project is weer anders, maar dat maakt dit bedrijf en de functie erg uniek & uitdagend. Verder heb je de volgende taken: Ontwikkelen en ontwerpen van SQL databases. T-SQL wordt hierbij gebruikt als programmeer laag; Optimalisatie van query's, voor een verbeterde efficiency; Begeleiden van junior developers, mits je dit leuk vindt; Heb je meer interesse in een rol als consultant, dan is dit ook mogelijk. Je heb hier meer

Bekijk vacature »
Jurrian Nijland

Jurrian Nijland

17/01/2011 15:59:53
Quote Anchor link
Sorry voor de rare titel, kon er even niet op komen.

Maargoed: ik heb een leuk design, en daarin een script. Het probleem is nu dat je steeds op een pijl moet klikken om het volgende stuk info te laten zien. Voor het werkende voorbeeld klik je hier.

Code's:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
$(document).ready(function(){


    $("#myController").jFlow({
        slides: "#slides",
        controller: ".jFlowControl", // must be class, use . sign
        slideWrapper : "#jFlowSlide", // must be id, use # sign
        selectedWrapper: "jFlowSelected",  // just pure text, no sign
        easing: "swing",
        width: "900px",
        height: "225px",
        duration: 400,
        prev: ".jFlowPrev", // must be class, use . sign
        next: ".jFlowNext" // must be class, use . sign
    });
    
});

custom.js

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
/* Copyright (c) 2008 Kean Loong Tan http://www.gimiti.com/kltan
 * Licensed under the MIT (http://www.opensource.org/licenses/mit-license.php)
 * jFlow
 * Version: 1.2 (July 7, 2008)
 * Requires: jQuery 1.2+
 */
 
(function($) {

    $.fn.jFlow = function(options) {
        var opts = $.extend({}, $.fn.jFlow.defaults, options);
        var randNum = Math.floor(Math.random()*11);
        var jFC = opts.controller;
        var jFS =  opts.slideWrapper;
        var jSel = opts.selectedWrapper;

        var cur = 0;
        var maxi = $(jFC).length;
        // sliding function
        var slide = function (dur, i) {
            $(opts.slides).children().css({
                overflow:"hidden"
            });
            $(opts.slides + " iframe").hide().addClass("temp_hide");
            $(opts.slides).animate({
                marginLeft: "-" + (i * $(opts.slides).find(":first-child").width() + "px")},
                opts.duration*(dur),
                opts.easing,
                function(){
                    $(opts.slides).children().css({
                        overflow:"auto"
                    });
                    $(".temp_hide").show();
                }
            );
            
        }
        $(this).find(jFC).each(function(i){
            $(this).click(function(){
                if ($(opts.slides).is(":not(:animated)")) {
                    $(jFC).removeClass(jSel);
                    $(this).addClass(jSel);
                    var dur = Math.abs(cur-i);
                    slide(dur,i);
                    cur = i;
                }
            });
        });    
        
        $(opts.slides).before('<div id="'+jFS.substring(1, jFS.length)+'"></div>').appendTo(jFS);
        
        $(opts.slides).find("div").each(function(){
            $(this).before('<div class="jFlowSlideContainer"></div>').appendTo($(this).prev());
        });
        
        //initialize the controller
        $(jFC).eq(cur).addClass(jSel);
        
        var resize = function (x){
            $(jFS).css({
                position:"relative",
                width: opts.width,
                height: opts.height,
                overflow: "hidden"
            });
            //opts.slides or #mySlides container
            $(opts.slides).css({
                position:"relative",
                width: $(jFS).width()*$(jFC).length+"px",
                height: $(jFS).height()+"px",
                overflow: "hidden"
            });
            // jFlowSlideContainer
            $(opts.slides).children().css({
                position:"relative",
                width: $(jFS).width()+"px",
                height: $(jFS).height()+"px",
                "float":"left",
                overflow:"auto"
            });
            
            $(opts.slides).css({
                marginLeft: "-" + (cur * $(opts.slides).find(":eq(0)").width() + "px")
            });
        }
        
        // sets initial size
        resize();

        // resets size
        $(window).resize(function(){
            resize();                          
        });
        
        $(opts.prev).click(function(){
            if ($(opts.slides).is(":not(:animated)")) {
                var dur = 1;
                if (cur > 0)
                    cur--;
                else {
                    cur = maxi -1;
                    dur = cur;
                }
                $(jFC).removeClass(jSel);
                slide(dur,cur);
                $(jFC).eq(cur).addClass(jSel);
            }
        });
        
        $(opts.next).click(function(){
            if ($(opts.slides).is(":not(:animated)")) {
                var dur = 1;
                if (cur < maxi - 1)
                    cur++;
                else {
                    cur = 0;
                    dur = maxi -1;
                }
                $(jFC).removeClass(jSel);
                slide(dur, cur);
                $(jFC).eq(cur).addClass(jSel);
            }
        });
    };
    
    $.fn.jFlow.defaults = {
        controller: ".jFlowControl", // must be class, use . sign
        slideWrapper : "#jFlowSlide", // must be id, use # sign
        selectedWrapper: "jFlowSelected",  // just pure text, no sign
        easing: "swing",
        duration: 400,
        width: "100%",
        prev: ".jFlowPrev", // must be class, use . sign
        next: ".jFlowNext" // must be class, use . sign
    };
    
})(jQuery);

jquery.flow.1.2.jsSorry voor het lange stuk, weet niet wat het belangrijkste is =)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<div id="slides-container">
            <div id="slides">
                <div>

                    <div class="slide-image"><img src="images/logo_1.png" alt="welkom!" /></div>
                    <div class="slide-text">
                        <h2>..</h2>
<p>...</p>


                    </div>
                </div>
</div></div>
            </div>

            <div class="controls"><span class="jFlowNext"><span>Next</span></span><span class="jFlowPrev"><span>Prev</span></span></div>

            <div id="myController" class="hidden"><span class="jFlowControl"></span><span class="jFlowControl"></span><span class="jFlowControl"></span></div>
        </div>
    </div>

Stuk van de pagina

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
/* front page slider styles */
div#jFlowSlide {
    margin:0 auto;
}
div#slides-container {
    height:240px;
}
div#slides-container div#jFlowSlide {
    height: 225px;
    padding-top: 15px;
}
div#slides-container div.jFlowSlideContainer img {
    margin:auto;
    display:block;
    border:4px solid #313D45;
}
div#slides-container div.jFlowSlideContainer div {
}
div#slides-container div.jFlowSlideContainer div.slide-image {
    float:left;
    width:322px;
    padding-top:10px;
}
span.jFlowPrev, span.jFlowNext {
    background-image:url('images/slide-prev.gif');
    background-repeat:no-repeat;
    display:block;
    height:25px;
    width:25px;
    float:left;
    margin:0;
    cursor:pointer;
}
span.jFlowPrev span, span.jFlowNext span { display:none; }
span.jFlowNext {
    background-image:url('images/slide-next.gif');
    float:right;
}
div#slides-container div.controls {
    position:relative;
    top:-125px;
    width:960px;
    margin:0 auto;
}
div.slide-text {
    padding-top: 10px;
}
.hidden { display:none;  }

Style

Ik weet dat het veel code is. Ik zal eens kijken of ik de onbelangrijke stukken er even uit kan vissen.

De bedoeling is dat er om de zoveel seconde het volgende stuk tekst laten zien word.
Gewijzigd op 17/01/2011 16:02:21 door Jurrian Nijland
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 01:34:01
 
Yea Rupie

Yea Rupie

17/01/2011 16:02:58
Quote Anchor link
Ik denk dat je er een timer in wilt?
http://plugins.jquery.com/project/timers
Gewijzigd op 17/01/2011 16:04:27 door Yea Rupie
 
Jurrian Nijland

Jurrian Nijland

17/01/2011 16:13:47
Quote Anchor link
Ik zal 'r eens naar kijken.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.