Achtergrond kleur veranderen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een ontwikkelteam met 15 developers en twee testers. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor financiële applicaties met meer dan 50.000 gebruikers. Een deel van het team is verantwoordelijk voor de webapplicaties van deze organisatie. Ook zijn er twee app ontwikkelaars werkzaam in het team die zich focussen op de mobiele applicatie. Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag met de webapplicaties van deze organisatie. Hierbij maak jij o.a. gebruik van C# .NET, ASP.NET, T-SQL, Angular en TypeScript. De nadruk van jouw functie ligt wel op de backend van de applicatie. Wat jouw functie

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Ontwikkelen in Blazor; Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie. Hier ga je werken Binnen deze organisatie werken duizenden mensen binnen allerlei verschillende disciplines. Tevens hebben zij veel specialiteiten in huis, waaronder ook .Net Developers. Ter uitbreiding van een nieuw team en ter ondersteuning van het project zijn ze opzoek naar een nieuwe collega voor het team. Als C#.NET Developer zal jij je

Bekijk vacature »

Magento developer

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Functioneel Applicatiebeheerder

Wij van CNB zijn op zoek naar een leergierige Functioneel Applicatiebeheerder CNB is de grootste dienstverlener in de markt van bloembollen en vaste planten. In deze markt verricht CNB de volgende diensten: bemiddeling, veilen en het koelen en prepareren van bloembollen. Vanuit ons hoofdkantoor in Lisse werken bijna 100 collega’s dag in dag uit aan de bemiddeling van bloembollen. In Bovenkarspel vindt het koelen en prepareren van de bloembollen plaats. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Functioneel Applicatiebeheerder die naast een applicatie, ook sfeer kan bouwen! Jij: Vindt het leuk om binnen een klein IT-team aan de slag te

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Roosendaal, ontwikkel je als PHP Developer niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het continu inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen m.b.t software development. Naast het bouwen van webapplicaties, ontwikkelen zij ook webshops en websites voor gave opdrachtgevers! Wat ga je doen? Het schrijven van schone en efficiënte codes volgens het Symfony framework; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het Symfony framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving .NET developer met ervaring gezocht! Voor een softwarebedrijf in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een .NET developer met een aantal jaar ervaring. Jij bent zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Verder ben je bezig met nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en productspecialisten om zo mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken is een snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Deze organisatie heeft zowel klanten die

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie omschrijving Voor een klein bedrijf in de buurt van Nieuwegein zijn wij per direct op zoek naar een talentvolle PHP developer. Er wordt veel ruimte geboden voor eigen initiateven, waardoor je een mooie stempel kan drukken op jouw eigen werkzaamheden (zowel operationeel als strategisch). Het bedrijf heeft middels externe programmeurs een multimedia platform ontwikkeld, maar willen geleidelijk de ontwikkeling naar binnen halen. Om die reden zoeken zij een communicatieve interne PHP developer die graag meebouwt aan het succesvolle product. Je gaat de volgende werkzaamheden verrichten: Platform beheren en programmeren (PHP, MySQL, JQuery, Javascript, XML & HTML); Communicatie en aansturing

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software Developer PHP JavaScript Python HBO SQL

Samengevat: Wij zijn een softwarebedrijf voor Autodealers. Ben jij een Medior of Senior Software Developer? Heb je ervaring met PHP, JavaScript of Python? Vaste baan: Java.Developer Software HBO €3.000 - €5.200 Bij ons op de werkvloer is er een positieve en informele sfeer. Naast een goede begeleiding en een enthousiaste klantenkring biedt deze werkgever een prettige omgeving met zeer afwisselende werkzaamheden. Houd jij van aanpakken en denk je dat je deze uitdaging aankunt? Dan zoeken wij jou! Zij werken voor grote klanten. Zij doen omvangrijke projecten die we bij deze werkgever op kantoor realiseren (geen detachering). Zij werken met state-of-the-art

Bekijk vacature »

Back End Developer .NET

Dit ga je doen Ontwikkelen in C# .NET en werken aan nieuwbouw, uitbouw en onderhoud van de software (die communiceren met 68.000 sensoren, waardoor er meerdere miljoenen berichten per uur verwerkt worden); Samenwerken in Scrum Teams; Meewerken aan verschillende, uitdagende projecten; Werken met nieuwe technologieën en vrijheid krijgen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Hier ga je werken Je komt als Developer te werken bij een organisatie die gespecialiseerd is in software die real-time wordt gebruikt. De software constateert waar werk moet worden uitgevoerd en de chauffeurs worden met een andere applicatie hierop geattendeerd. Ook wordt er direct

Bekijk vacature »

Junior Software Developer C# Verhuursector Verhuur

Samengevat: Wij ontwikkelen en leveren softwaresystemen voor de logistieke sector en de verhuursector. Ben jij geschikt als Junior Software Developer? Heb je ervaring met Delphi? Vaste baan: C# Software Developer Logistiek HBO €2.500 - €3.900 Deze werkgever is een software ontwikkelaar, gericht op software voor de logistieke sector. Deze werkgever heeft eigen producten ontwikkelen en leveren ook maatwerk. Ons bedrijf kent een boeiende en inspirerende werkomgeving met een open cultuur en mogelijkheden voor je verdere ontwikkeling. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om

Bekijk vacature »

Low-Code Expert/Developer: Power Platform Speciali

Bedrijfsomschrijving Als Low-Code Expert/Developer bij ons innovatieve bedrijf, neem je een cruciale rol op je in de creatie, ondersteuning en implementatie van diverse oplossingen met behulp van het veelzijdige Power Platform. Dit platform omvat Power Apps, Power BI, Power Automate, Power Virtual Agent en Azure Logic Apps. Het Power Platform biedt je de mogelijkheid om klanten te voorzien van naadloze integraties door op maat gemaakte oplossingen te creëren die compatibel zijn met (bijna) alle bestaande software-infrastructuren. Dankzij het uitgebreide scala aan toepassingen, krijg je de kans om als architect en projectleider van je eigen oplossing te fungeren. Dompel jezelf onder

Bekijk vacature »

Back end developer PHP

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Front-end Developer Angular

Dit ga je doen Jouw taken als Front End Developer bestaan uit: Het ontwikkelen van maatwerkoplossingen voor klanten; Het meedenken over nieuwe tools en technieken; Het begeleiden van junioren; Het meewerken aan diverse projecten; Het meedenken in UX/UI design. Hier ga je werken Als Front-End Developer ga je in een Scrum team aan de slag met de nieuwste digitale technologieën om klanten en overheden over de hele wereld te ondersteunen met het ondersteunen van hun software, veelal op het gebied van watermanagement en infra. Door middel van real-time data in combinatie met voorspellende analyses, AI, Deep Learning en Machine Learning

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Marcel woudstra

marcel woudstra

21/12/2011 13:58:42
Quote Anchor link
Mijn website heeft een witte achtergrond, nu wil ik een knop aanmaken dat wanneer je daar op drukt de achtergrond zwart wordt, en wanneer je nog een keer op de knop drukt de achtergrond weer wit wordt

één knop met twee kleuren dus

is dit mogelijk?
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 05:41:14
 
Lendl Verschoor

Lendl Verschoor

21/12/2011 14:05:39
 
Marcel woudstra

marcel woudstra

21/12/2011 14:12:04
Quote Anchor link
Daar staat niks tussen over 2 kleuren onder 1 button
 
Lendl Verschoor

Lendl Verschoor

21/12/2011 14:24:44
 
Marcel woudstra

marcel woudstra

21/12/2011 14:32:28
Quote Anchor link
Als ik in de demo kijk zijn dat 3 verschillende knoppen
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

21/12/2011 14:33:17
Quote Anchor link
Zoiets:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
<? //voor de kleurtjes
//css

.bgwhite {
    color: #FFFFFF;
    background-color: #000000;
}
.
bgblack {
    color: #000000;
    background-color: #FFFFFF;
}
//JS
function ToggleClass() {
    el = document.getElementById('thebody');
    if (el.className == 'bgwhite') el.className = 'bgblack';
    else el.className = 'bgwhite';
}

?>
Gewijzigd op 21/12/2011 14:34:07 door Ger van Steenderen
 
Marcel woudstra

marcel woudstra

21/12/2011 15:06:44
Quote Anchor link
Ja :)
alleen nu heb ik deze code voor de button, maar die werkt niet

<a href="#" onClick="javascript:ToggleClass">Color</a>
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

21/12/2011 15:15:42
Quote Anchor link
<a href="#" onClick="ToggleClass();">Color</a>
 
Marcel woudstra

marcel woudstra

21/12/2011 15:22:20
Quote Anchor link
Dat werkt niet


<style>

.bgwhite {
color: #FFFFFF;
background-color: #000000;
}
.bgblack {
color: #000000;
background-color: #FFFFFF;
}
</style>


<a href="#" onClick="ToggleClass();">Color</a>


<script type="text/javascript">
function ToggleClass() {
el = document.getElementById('thebody');
if (el.className == 'bgwhite') el.className = 'bgblack';
else el.className = 'bgwhite';
}
</script>
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

21/12/2011 15:37:08
Quote Anchor link
Wat gaat er niet? Heb je de body een id gegeven?
 
Marcel woudstra

marcel woudstra

21/12/2011 15:41:52
Quote Anchor link
De knop zelf werkt wel, alleen als ik erop druk gebeurt er niks, de achtergrond blijft wit

heb het geprobeerd met de body een achtergrond kleur te geven, en zonder de body een achtergrond kleur te geven
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

21/12/2011 15:59:16
Quote Anchor link
Ik hen het ff getest maar bij mij werkt het zowe; in IE als FF
 
Marcel woudstra

marcel woudstra

21/12/2011 16:03:05
Quote Anchor link
Wat doe ik dan fout? zie hier de gehele code

<html>
<head>



</head>

<body>

<style>


.bgwhite {
color: #FFFFFF;
background-color: #000000;
}
.bgblack {
color: #000000;
background-color: #FFFFFF;
}
</style>


<a href="#" onClick="ToggleClass();">Color</a>


<script type="text/javascript">
function ToggleClass() {
el = document.getElementById('thebody');
if (el.className == 'bgwhite') el.className = 'bgblack';
else el.className = 'bgwhite';
}
</script>

</body>
</html>
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

21/12/2011 16:10:40
Quote Anchor link
Ger van Steenderen op 21/12/2011 15:37:08:
Wat gaat er niet? Heb je de body een id gegeven?

Wel een beerje opletten ;)
<body id="thebody">
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/12/2011 16:15:39
Quote Anchor link
En voor de liefhebbers in jQuery:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
$(document).ready(function(){
    $('#switch1').click(function(){
        $('body').attr('id','bgwhite');
    });
    $('#switch2').click(function(){
        $('body').attr('id','bgblack');
    });
});
Gewijzigd op 21/12/2011 16:19:28 door - Ariën -
 
Marcel woudstra

marcel woudstra

21/12/2011 16:22:41
Quote Anchor link
Sorry Ger, ben een beetje amateuristisch in de codes, ben meer van de vormgeving
maar bedankt in ieder geval
hij werkt nu :)
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

21/12/2011 16:34:16
Quote Anchor link
@Aar, dat is natuurlijk ook een optie - alhoewel jij twee 'knoppen' hebt en ik één - , maar ik geef er altijd de voorkeur aan voorbeelden in puur JS te geven
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/12/2011 16:35:00
Quote Anchor link
In dat geval heb je meer aan een toggle()
 
Marcel woudstra

marcel woudstra

21/12/2011 21:32:22
Quote Anchor link
Nog even één vraagje.. kun je ze ipv bgwhite en bgblack ook linken aan 2 verschillende css bestanden.
Zodat ik gewoon voor de zwarte als de witte versie een complete opmaak kan maken?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/12/2011 21:55:50
Quote Anchor link
ja, dat kan. Maar waarom twee verschillende?
het is toch netter als je @import in CSS gaat werken?
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

21/12/2011 22:00:32
Quote Anchor link
Poeh, das un goeie.
Ik ben nog nooit zover gegaan maar theoretisch is het mogelijk. In de praktijk ben ik er niet helemaal zeker van hoe de browsers erop reageren
Gewijzigd op 21/12/2011 22:01:04 door Ger van Steenderen
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.