afbeelding uploaden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Developer vue.js node.js SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Frontend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf de regio Nieuw Vennep zijn wij opzoek naar een ervaren Front-end Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een SaaS-platform.

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een ontwikkelteam met 15 developers en twee testers. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor financiële applicaties met meer dan 50.000 gebruikers. Een deel van het team is verantwoordelijk voor de webapplicaties van deze organisatie. Ook zijn er twee app ontwikkelaars werkzaam in het team die zich focussen op de mobiele applicatie. Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag met de webapplicaties van deze organisatie. Hierbij maak jij o.a. gebruik van C# .NET, ASP.NET, T-SQL, Angular en TypeScript. De nadruk van jouw functie ligt wel op de backend van de applicatie. Wat jouw functie

Bekijk vacature »

HBO startersfunctie .NET Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben je in januari 2023 klaar met je HBO opleiding en zoek je een mooie uitdaging? Wacht niet langer en solliciteer direct! Voor een familiebedrijf in de regio van Boxtel ben ik op zoek naar een C#.NET Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de (door)ontwikkeling van de maatwerksoftware projecten en gaat ook nieuwe software bouwen, middels de Microsoft-stack. Het bedrijf maakt gebruik van de volgende technieken: C# & ASP.NET; MVC; MS SQL; Entity Framework; Je krijgt hier veel tijd om te leren en eventueel door te groeien en het

Bekijk vacature »

(Lead) PHP Software Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een PHP software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plek in een klein team met 2 andere software developers. Wil jij graag werken met de nieuwste technieken bij een bedrijf waar jij de lead gaat nemen in de verder ontwikkeling en modernisering van een eigen software pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "in-house" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in

Bekijk vacature »

Senior/Lead Python developer

Functie Samen met je team, bestaande uit een senior, 2 mediors en één junior ontwikkelaar ga je op een Agile-gebaseerde aanpak werken aan hun software. Je hebt oog voor kwaliteit, risico’s en klantbelang. Communicatie met je collega’s en waar nodig ook met klanten speelt een belangrijke rol in het bereiken van een succesvol resultaat. Als persoon ben je slim, krijg je dingen voor elkaar en ga je resultaatgericht te werk. Binnen het development team is er veel zelfstandigheid, los van de stand-up (10:00 uur) en zo nu en dan pair-programming sessies. Technieken die zij gebruiken zijn o.a. Python, Django, MySQL,

Bekijk vacature »

Medior Front end developer React

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor op de

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als SQL database developer? Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het development team zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Wil jij werken voor een groeiende werkgever in regio Breda waar jij de ruimte en tijd krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van logistieke processen; Je gaat projecten vanaf het begin tot het

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer - remote werken

Functie Als Front-end (Angular) developer ga je aan de slag met het uitbouwen van hun webapplicatie, als één van de front-end experts ga je samen met collega’s in een devops team werken aan een nieuw front-end voor hun calculatie oplossing. Binnen de calculatiesoftware kunnen meerdere professionals tegelijk samenwerken, 3D calculaties uitvoeren en ook inzien met de benodigde specifieke details. Deze software wordt veel ingezet om projectbeschrijvingen en kosten in kaart te brengen, en tijdens de uitvoering te bewaken. Maar hiernaast liggen er in de toekomst veel meer plannen op het gebied van front-end in de andere applicaties. Genoeg te doen

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een development team met één Senior .NET developer en één junior .NET developer. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit moment veel gebruik van .NET met ASP.NET. Komend kwartaal gaan wij wel gedeeltelijk overstappen naar .NET Core. Verder werken wij ook met SOAP, REST, JSON, HTML5, CSS3

Bekijk vacature »

SQL database ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij niet bang voor complexe algoritmes? Schikt het schrijven van procedures in T-SQL jouw niet af en heb jij al de nodige informatie in SQL, dan is functie precies wat voor jou! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat werken aan de complexere projecten waar jij van A tot Z bij betrokken bent. Je gaat zorg dragen voor het ontwerp, de ontwikkeling en het updaten van SQL databases. Dit doe je op basis van T-SQL. Jij bent van start tot finish betrokken bij de projecten die jij leidt. Je houdt contact met klanten en

Bekijk vacature »

.NET Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een .NET Developer! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans en kijk snel of jouw vaardigheden aansluiten bij onderstaand profiel! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als .NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving Bergen. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en verricht betekenisvol werk. Binnen dit bedrijf wordt gewerkt aan de productie en ontwikkeling van medische middelen. Als .NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je wordt betrokken bij alle fasen van software

Bekijk vacature »

Ervaren Full-Stack PHP Developer

Functieomschrijving Gezocht! Ervaren PHP Developer! Voor een organisatie in de regio Harderwijk zoeken wij een ervaren PHP Developer die het IT team van dit bedrijf gaat versterken. We zijn op zoek naar een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die het innovatieve bedrijf nog een stap verder kan brengen. Voor deze functie zoeken wij iemand die communicatief goed is en die zelfstandig problemen op kan lossen. Je werkt samen met een externe ontwikkelpartij en kunt hun dus uitdagen op het geleverde werk. Het schrijven van concepten aan de AI en hardware kant valt onder je verantwoordelijkheden. Het bedrijf noemt zichzelf een

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

ERP Developer fleet managementsysteem

Wat ga je doen als ERP Developer fleet managementsysteem? Als ERP developer speel jij een belangrijke rol bij het doorvoeren van wijzigingen en verbeteringen binnen het fleet managementsysteem. Jouw expertise op het gebied van ERP systemen stelt jou in staat om de applicatie optimaal te laten functioneren en te blijven ontwikkelen. Als lid van het IT-team werk je nauw samen met andere developers en het business team om het fleet managementsysteem te integreren met andere systemen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het implementeren van verbeteringen op basis van de wensen en eisen van onze klanten.

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

As Lead Web Developer at KUBUS you are responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the web application and services of BIMcollab. In your role as lead developer you will naturally search for the optimum between the required implementation time, the performance of the application and a fast go-to-market of features, in line with our automated test and release train. Together with the other senior developers in your team you monitor the architecture of the application and you advise the product owner about necessary refactoring to improve the maintainability of the platform. Our development team

Bekijk vacature »
Erik De Leu

Erik De Leu

20/06/2012 15:25:29
Quote Anchor link
Hallo,
Ik zou graag 3 of 4 afbeeldingen naast elkaar krijgen en dan vb met <br> naar een nieuwe rij gaan.
Ik heb een db met 2 tabellen
Tabel : afb met AFBEELDING_ID bigint pk ai
CATEGORIE_ID bigint
Afb_bestandstype varchar (5)
Tabel : cat met CATEGORIE_ID bigint pk ai
Cat-naam varcher (40)
Cat_dat timestamp (current_timstamp
Ik heb een formulier dat de afbeeldingen upload naar de map “pyren”

En ik krijg de foto’s die ik opvraag netjes naast elkaar, maar na 3 foto’s zou het vervolg op een nieuwe rij moeten komen en dat lukt me niet.
Nu heb ik : [] [] [][] [] [][] [] [][] [] [][] [] []

En dit zou moeten worden:
Vb [] [] []
[] [] []
[] [] []
….
script
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
<?php

        include("/wamp/www/wzh/includes/conf_db.php");
        $mysql_id=mysql_connect("$dbhost","$dbuser","$dbpass");

        $sitepad = "/wzh/pics_fie/pyren/";
        $sql = "SELECT * FROM cat ORDER BY RAND() LIMIT 0,1";
        $resultaat  = mysql_query($sql); // voer SQL code uit
        if (mysql_num_rows($resultaat) > 0)
            {

            
            while ($rij = mysql_fetch_array($resultaat))
                {

                echo $rij["cat_naam"]. "&nbsp;" . $rij["cat_dat"];
                echo "<br><br>";
                $sql = "SELECT * FROM afb WHERE CATEGORIE_ID=".$rij["CATEGORIE_ID"];
                $afbeeldingen = mysql_query($sql);
                if (mysql_num_rows($afbeeldingen) > 0)
                    {

                    while ($afb_rij = mysql_fetch_array($afbeeldingen))
                        {

                        $bestandsnaam = $sitepad.$afb_rij["AFBEELDING_ID"].$afb_rij["afb_bestandstype"];
                        echo "<img src=\"$bestandsnaam\" width='50' height='38' ALT='head' /></a>";
                        }
                    }
else
                        {
                            
                    echo "Geen afbeeldingen voor dit categorie";
                    }
                }
        
            }


        mysql_close($mysql_id);
?>

Alvast bedankt.
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 00:28:49
 
- SanThe -

- SanThe -

20/06/2012 15:28:59
 
Erik De Leu

Erik De Leu

20/06/2012 16:22:06
Quote Anchor link
Bedankt voor de snelle reactie,
Maar ik snap niet hoe ik de while met de afbeeldingen hier kan aan toevoegen.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
<?php
ini_set('display_errors', 1); // 0 = uit, 1 = aan
error_reporting(E_ALL);
        include("/wamp/www/wzh/includes/conf_db.php");
        $mysql_id=mysql_connect("$dbhost","$dbuser","$dbpass");
        $teller = 0;
        //Verander het getal hieronder in het aantal kolommen dat je naast elkaar wilt hebben
        $naast_elkaar = 3;
        echo '<table>';
        $sitepad = "/wzh/pics_fie/pyren/";
        $sql = "SELECT * FROM cat ORDER BY RAND() LIMIT 0,1";
        $resultaat  = mysql_query($sql); // voer SQL code uit
        if (mysql_num_rows($resultaat) > 0)
            {

            
            while ($rij = mysql_fetch_array($resultaat))
                {

                echo ($teller % $naast_elkaar) == 0 ? '<tr>' : '';
                echo '<td>';
                echo $rij["cat_naam"] . $rij["cat_dat"];
                echo '</td>';
                $teller++;
                echo ($teller % $naast_elkaar) == 0 ? '</tr>' : '';
                }

                echo ($teller % $naast_elkaar) != 0 ? '</tr>' : '';
                echo '</table>';


        /*    echo $rij["cat_naam"]. "&nbsp;" . $rij["cat_dat"];
                echo "<br><br>";
                $sql = "SELECT * FROM afb WHERE CATEGORIE_ID=".$rij["CATEGORIE_ID"];
                $afbeeldingen = mysql_query($sql);
                if (mysql_num_rows($afbeeldingen) > 0)
                    {
                    while ($afb_rij = mysql_fetch_array($afbeeldingen))
                        {
                        $bestandsnaam = $sitepad.$afb_rij["AFBEELDING_ID"].$afb_rij["afb_bestandstype"];
                        echo "<img src=\"$bestandsnaam\" width='50' height='38' ALT='head' /></a>";
                        }
                    } else
                        {
                            
                    echo "Geen afbeeldingen voor dit categorie";
                    }
                }
        */

            }

        mysql_close($mysql_id);
?>
 
Erik De Leu

Erik De Leu

22/06/2012 14:00:19
Quote Anchor link
Ik weet dat ik niet 2 x na elkaar mag posten, maar het probleem is opgelost op deze manier :
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
<?php
include("./includes/conf_db.php");
$mysql_id=mysql_connect("$dbhost","$dbuser","$dbpass");
//sitepad is de plaats waar de foto's worden opgeslagen
$sitepad = "./pics/";
//selecteer uit de tabel cat gerangschikt op CATEGORIE_ID
$sql = "SELECT * FROM cat ORDER BY CATEGORIE_ID DESC";
$resultaat  = mysql_query($sql); // voer SQL code uit
if (mysql_num_rows($resultaat) > 0)
    {
                
        while ($rij = mysql_fetch_array($resultaat))
        {

            echo $rij["cat_naam"]."<br>";
            echo $rij["cat_dat"]."<br>";
            $sql = "SELECT * FROM afb WHERE CATEGORIE_ID=".$rij["CATEGORIE_ID"];
            $afbeeldingen = mysql_query($sql);
            if (mysql_num_rows($afbeeldingen) > 0)
            {

                //vanaf hier wordt bepaald hoeveel afbeeldingen worden getoond op 1 rij
                $i=0;
                while ($afb_rij = mysql_fetch_array($afbeeldingen))
                {

                    //sel
                    $bestandsnaam = $sitepad.$afb_rij["AFBEELDING_ID"].$afb_rij["afb_bestandstype"];
                    //hier wordt bepaald dat er 3 afbeeldingen worden getoond op 1 rij door >2
                    if($i>2)
                    {
    
                        echo "<br>";
                        $i=0;
                        echo "<img src=\"$bestandsnaam\" width='200' height='150' ALT='head' />&nbsp;</a>";
                        $i++;
                }

                else
                    {
                        echo "<img src=\"$bestandsnaam\" width='200' height='150' ALT='head' />&nbsp;</a>";
                        $i++;
                    }
                }
            }

            else
                {
                    echo "Geen afbeeldingen voor dit categorie";
            }
        }            
    }

mysql_close($mysql_id);
?>
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

22/06/2012 14:56:33
Quote Anchor link
variabelen buiten quotes
foutafhandeling ontbreekt
bij php (echo) gebruik je ' en in html "
waarom * en niet de velden benoemen die jop wilt halen?
waarom mysql_fetch_array en geen mysql_fetch_assoc?
 
Marcel sauer

marcel sauer

23/06/2012 22:54:22
Quote Anchor link
Hey Erik,

kijk ook hier eens ;)

foto's per rij

alleen zelf even aanpassen van 5 naar 3 !
Gewijzigd op 23/06/2012 22:54:44 door marcel sauer
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.