Alert venster

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java Full Stack Developer

Java Full Stack developer What makes Cognizant a unique place to work? The combination of rapid growth and an international and innovative environment! This is creating a lot of opportunities for people like YOU — people with an entrepreneurial spirit who want to make a difference in this world. At Cognizant, together with your colleagues from all around the world, you will collaborate on creating solutions for the world's leading companies and help them become more flexible, more innovative and successful. And this is your chance to be part of the success story: we are looking for a (Senior) Java

Bekijk vacature »

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »

.Net Ontwikkelaar

Dit ga je doen Het ontwerpen en ontwikkelen van software voor klanten; Het bijdragen van kennis en ervaring; Het integreren van van de software en afstemmen met klanten; Het functioneel testen van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij momenteel op zoek naar een .Net Developer die wilt werken aan software die draait op machines wereldwijd. De organisatie produceert software voor applicaties die gebruikt worden in verschillende branches. De software wordt geleverd aan fabrikanten van verschillende robotica en machines. Als .Net ontwikkelaar ben je intern onderdeel van het team wat de applicatie omgevingen ontwikkeld en

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

As a Front-End React Developer you improve the user-experience of our web applications for your colleagues in Coolblue. How do I become a Front-End React Developer at Coolblue? As a Front-End React Developer you are responsible for developing user interface components and implementing them using React.js concepts and workflows. You work with the UX Designer and get energy from coming up with creative solutions and present these within the team. During the day you gather and welcome feedback on your technical and soft skills. Would you like to become a Front-End React Developer at Coolblue? Read below if the job

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer (React)

Functie Met een ontwikkelafdeling van ruim 20 collega’s is dit zo ongeveer de helft van alle medewerkers. De software(ontwikkeling) is dan ook de drijvende kracht binnen de organisatie. Ze werken aan het verbeteren dan de bestaande, maar zeker ook nieuwe producten. De software bestaat uit verschillende (React) webapplicaties, maar ook een mobile (React native) app. Hierdoor kom je met verschillende uitdagingen in aanraking en is Mobile kennis natuurlijk mooi meegenomen. De software wordt door vele duizenden professionals dagelijks gebruikt en bevatten grote hoeveelheden data. Aan het team de uitdaging om hierin de best mogelijke gebruiksvriendelijkheid neer te zetten door gebruik

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. 50% van jullie werkzaamheden is maatwerk en de overige 50% is

Bekijk vacature »

PHP Web Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in de omgeving Roosendaal, zijn wij op zoek naar een PHP web developer met een aantal jaar werkervaring. Wil jij graag werken aan in-house software projecten voor diverse klanten? Voel jij je prettige in een klein team developers, waar jouw inbreng enorm gewaardeerd wordt? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling van diverse applicaties. Dit kan de ene keer een online platform voor aanbiedingen zijn, en de andere keer een software pakket dat gebruikt wordt om interne processen te automatiseren. Het zijn stuk voor

Bekijk vacature »

Junior Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Samenwerken in een team van 10 collega's; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als startende IT-professional kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven.

Bekijk vacature »

Low Code Developer voor o.a. overheidsprojecten!

Bedrijfsomschrijving Wil jij ook behoren tot de specialist in Low Code? Dan zou ik zeker aanraden om verder te lezen. Deze organisatie is ooit opgericht door twee studenten en is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze werkgever met een groot aanzien op Low Code projecten. De sfeer is echter niet veranderd, er heerst een informele sfeer met een open deuren beleid, en hierin mag de eigen bar natuurlijk niet ontbreken. Momenteel maakt deze organisatie een flinke groei door en hier kan jij natuurlijk niet bij ontbreken. Daarom ben ik op zoek naar Low Code Developers met een degelijke technische achtergrond. Kennis

Bekijk vacature »

Software developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze PHP/Symfony Developer. Een enthousiast persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe en nieuwe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel persoonlijke als professionele groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Aanpassingssuggesties van collega’s in kaart brengen, vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

APEX Ontwikkelaar in een team van Oracle Developer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar een APEX Ontwikkelaar om onze opdrachtgever in Den Haag te versterken. In deze rol zul je verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en onderhouden van de front-end van onze applicaties met behulp van Oracle Application Express (APEX). Je werkt aan zowel inhouse als externe projecten. De sfeer binnen het Oracle team is gemoedelijk en men probeert elkaar te helpen én van elkaar te leren. Zo ontstaat er een prettige en plezierige werksfeer waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Er wordt gewerkt met de meest nieuwe technologieën waardoor je kennis up-to-date blijft. Het bedrijf

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

Back-end developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde SQL Developer/ functioneel consultant. Jij wordt verantwoordelijk voor zowel het ontwerpen en implementeren van SQL-databases als voor het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen van een organisatie en het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Ontwerp en implementatie van SQL-databases: Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Analyse van bedrijfsprocessen: Je analyseert de bedrijfsprocessen van de organisatie om de behoeften van de klant te begrijpen en te vertalen naar

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Mitchel V

Mitchel V

15/11/2010 11:20:10
Quote Anchor link
Hallo.

Ik wil een alert geven als iemand nog een standaard password gebruikt.
ik wil dit doen door een div over alles heen te plaatsen.

en de achtergrond is een BEETJE doorzichtig zodat je de website ziet.
En in het midden van de pagina zie je dat je je wachtwoord moet veranderen.

maar hoe moet ik dat doen met de divs?

wat ik nu heb:
style
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
.passalert{
    width: 100%;
    height: 100%;
    position: absolute;
    background-color: #000000;
}

.passalert2{
    width: 350px;
    height: 150px;
    margin-left: auto;
    margin-right: auto;
    margin-top: auto;
    margin-bottom: auto;
}


index
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<div class="passalert">
<div class="passalert2">
<table>
<tr><td>Oude wachtwoord</td><td><input type="password" name="oudepass" size="35"></td>
<tr><td>Nieuwe wachtwoord</td><td><input type="password" name="nieuwepass" size="35"></td>
<tr><td>Controle wachtwoord</td><td><input type="password" name="controlepass" size="35"></td>
<tr><td></td><td><input type="submit" value="Verander Wachtwoord"></td>
</table>
</div>
</div>


Edit:
Dit moet voor alle browers kunnen :P
Gewijzigd op 15/11/2010 11:25:14 door Mitchel V
 
PHP hulp

PHP hulp

23/04/2024 11:26:14
 
Gerhard l

gerhard l

15/11/2010 11:34:02
Quote Anchor link
Ik neem aan dat je je gebruikers opgeslagen hebt in een database, dus lijkt mij dat je je wachtwoorden van de gebruikers zo kan ophalen. Als je gebruiker dan inlogt kan je je (als de login succesvol is) het wachtwoord vergelijken met het standaard wachtwoord. met if else kan je ze dan doorsturen. Ik laat even een simpel login venstertje zien:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
<?php
session_start();
include_once "../connect.php"; //verbinding maken
$username = $_POST['username'];
$password2 = md5($_POST['password']);
//nu de query maken dat je het wachtwoord uit de database users haalt. met het net ingevulde password.
$query = "SELECT password FROM users WHERE username='$username'";
//query is aangemaakt
$sql = mysql_query($query) or die ( mysql_error( ) );
if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') { //kijken of het formulier gepost is

while($record = mysql_fetch_object($sql)){
 if(empty($_POST['username']) && empty($_POST['password'])){

    echo 'je bent wat vergeten in te vullen<br><form action="index.php" method="post" enctype="multipart/form-data">
        <table border="2">
            <tr><td>username:</td><td><input type="text" name="username" ></td></tr>
            <tr><td>password:</td><td><input type="password" name="password" ></td></tr>
 

                <tr><td><input type="submit" value="verzenden" /></td></tr>
            </table>
    </form>'
;
    }

    

    
    elseif ($record->password == $password2){
        $_SESSION['logged_in'] = true;
        $_SESSION['username'] = $username;
        
        if($record->password == 'jestandaardwachtwoord'){
            header('location: andere pagina met de div met change passwords fields');
            }

            else{
            
        header('location: //naar iets waar de gebruiker met een veranderd wachtwoord//);
            }
 }

 else{
//verkeerd wachtwoord hoeft hij eigenlijk niets te laten zien.
    echo "verkeerd wachtwoord loloolololollolol";
 }
 }
 
 
}

else{
?>

<form action="index.php" method="post" enctype="multipart/form-data">
        <table border="2">
            <tr><td>username:</td><td><input type="text" name="username" ></td></tr>
            <tr><td>password:</td><td><input type="password" name="password" ></td></tr>
 

                <tr><td><input type="submit" value="verzenden" /></td></tr><tr><td><a href="../register/">nog geen account? klik dan hier</a></td></tr>
            </table>
    </form>
    <?php
}
mysql_close();
?>
 
Mitchel V

Mitchel V

15/11/2010 11:38:26
Quote Anchor link
Lol, ik weet hoe ik het kan controleren enz.
Het gaat me om de divs (positie toewijzen) :P

Ik wil dat de div in het midden komt en dat de rest van de pagina wat donkerder wordt.
Hoe ik het aanroep dat weet ik, maar ik weet de style niet.
Wat ik heb geprobeerd werkt niet helemaal want als ik naar onder scroll houdt de div op.
 
Gerhard l

gerhard l

15/11/2010 11:39:59
Quote Anchor link
hehe oke, tja dan word het anders, weet niet zoveel van html, maar je kan wel maken dat een div meescrolld

Toevoeging op 15/11/2010 11:44:32:

<html>
<body>
<div id="floatdiv" style="position:absolute;left:0px;top:0px;">
plaats hier alles wat moet meescrollen
</div>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
<script type="text/javascript">
var target_x = 0; // is het getal positief dan bepaalt het getal de positie vanaf links, is het getal negatief dan bepaalt het getal de positie vanaf rechts
var target_y = 0; // is het getal positief dan bepaalt het getal de positie vanaf boven, is het getal negatief dan bepaalt het getal de positie vanaf onder

/*-----------------------einde wijzigingen-----------------------*/

var has_inner = typeof(window.innerWidth) == 'number';
var has_element = document.documentElement && document.documentElement.clientWidth;

var fm_id='floatdiv';
var floating_menu =
    document.getElementById
    ? document.getElementById(fm_id)
    : document.all
      ? document.all[fm_id]
      : document.layers[fm_id];

var fm_shift_x, fm_shift_y, fm_next_x, fm_next_y;

function move_menu()
{
    if (document.layers)
    {
        floating_menu.left = fm_next_x;
        floating_menu.top = fm_next_y;
    }
    else
    {
        floating_menu.style.left = fm_next_x + 'px';
        floating_menu.style.top = fm_next_y + 'px';
    }
}

function compute_shifts()
{
    fm_shift_x = has_inner
        ? pageXOffset
        : has_element
          ? document.documentElement.scrollLeft
          : document.body.scrollLeft;
    if (target_x < 0)
        fm_shift_x += has_inner
            ? window.innerWidth
            : has_element
              ? document.documentElement.clientWidth
              : document.body.clientWidth;

    fm_shift_y = has_inner
        ? pageYOffset
        : has_element
          ? document.documentElement.scrollTop
          : document.body.scrollTop;
    if (target_y < 0)
        fm_shift_y += has_inner
            ? window.innerHeight
            : has_element
              ? document.documentElement.clientHeight
              : document.body.clientHeight;
}

function float_menu()
{
    var step_x, step_y;

    compute_shifts();

    step_x = (fm_shift_x + target_x - fm_next_x) * .07;
    if (Math.abs(step_x) < .5)
        step_x = fm_shift_x + target_x - fm_next_x;

    step_y = (fm_shift_y + target_y - fm_next_y) * .07;
    if (Math.abs(step_y) < .5)
        step_y = fm_shift_y + target_y - fm_next_y;

    if (Math.abs(step_x) > 0 ||
        Math.abs(step_y) > 0)
    {
        fm_next_x += step_x;
        fm_next_y += step_y;
        move_menu();
    }

    setTimeout('float_menu()', 10);
};

compute_shifts();
if (document.layers)
{

    fm_next_x = 0;
    fm_next_y = 0;
}
else
{
    fm_next_x = fm_shift_x + target_x;
    fm_next_y = fm_shift_y + target_y;
    move_menu();
}
float_menu();
</script>

dit is wel een mooie code kant en klaar van het internet weet niet of je dit bedoelt
 
Mitchel V

Mitchel V

15/11/2010 11:46:36
Quote Anchor link
Hoe? xD

edit
even checken
Gewijzigd op 15/11/2010 11:47:15 door Mitchel V
 
Joakim Broden

Joakim Broden

15/11/2010 11:50:00
Quote Anchor link
Zoiets:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<?php // Kleurtjes

    <div id="password-overlay"></div> // Transperante overlay, hier geen content inzetten want dat neemt de transperantie over (of je moet werken met png maar dat word niet ondersteund in IE 6

    <div id="password-content">Hier alle content</div> // Hier alle content wat in je popup/alert moet.

    <style type="text/css">
        #password-overlay {
            position: fixed;
            width: 100%;
            height: 100%;
            top: 0;
            left: 0;
            background: #000000;
            -moz-opacity:.50;
            filter:alpha(opacity=50);
            opacity:.50;
        }


        #password-content {
            position: fixed;
            width: 370px;
            height: 170px;
            padding: 15px;
            background: #ffffff;
            margin: -100px 0 0 -200px;
            left: 50%;
            top: 100%;
        }
    <
/style>
?>


Zoiets zou het moeten zijn, niet getest
Gewijzigd op 15/11/2010 12:09:34 door Joakim Broden
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

15/11/2010 11:59:28
Quote Anchor link
@ Oetzie:

Dan moet je het wel in een echo zetten anders heeft dit ook geen zin!
 
Joakim Broden

Joakim Broden

15/11/2010 12:11:45
Quote Anchor link
Vind ik niet echt nodig, gaat er bij mij gewoon even om dat de teksten verschillende kleuren heeft zodat het een beetje duidelijk is. Zwart lees onhandig..
 
Mitchel V

Mitchel V

15/11/2010 14:00:05
Quote Anchor link
Bedankt oetzie!
het is gelukt
 
Mitchel V

Mitchel V

05/12/2010 15:39:44
Quote Anchor link
Ik zou toch nog even dit willen perfectioneren.

Ik gebruik nu de volgende css:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
#password-overlay {
    position: fixed;
    width: 100%;
    height: 100%;
    top: 0;
    left: 0;
    background: #000000;
    -moz-opacity:.50;
    filter:alpha(opacity=50);
    opacity:.50;
    z-index: 2;
}
#password-content {
    position: fixed;
    width: 400px;
    height: 275px;
    padding: 15px;
    background-color:#FFFFFF;
    color: #000000;
    margin: -100px 0 0 -200px;
    left: 50%;
    top: 250px;
    border-style:solid;
    border-width:medium;
    border-color: #666666;
    z-index: 3;
}


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<div id="password-overlay"></div>
    <div id="password-content">
Hier dan de tekst in de venster
</div>


Maar hij komt niet helemaal in het midden??
Ook werkt dit niet bij internet explore...
misschien bij meerdere niet.. maar wel bij Firefox en Safari.

Kan iemand mij hier mee helpen om dit werkend te krijgen?
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

05/12/2010 15:43:37
 
Mitchel V

Mitchel V

05/12/2010 16:00:00
Quote Anchor link
zoo. jij bent goed met door sturen.

maar daar vind ik ook steeds :
margin-left: -250px;
Maar dan zet hij hem niet niet precies in het midden...

En op InternetExplore zit het er helemaal vercrackt uit....
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

05/12/2010 16:05:25
 
Mitchel V

Mitchel V

05/12/2010 16:12:23
Quote Anchor link
Ik krijg het idee dat je niet eens naar het gescript gekeken hebt, en hoe het er uit ziet op IE...
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

05/12/2010 16:42:36
Quote Anchor link
dat heb ik wel, ik heb het ook al vaker gebruikt
 
Mitchel V

Mitchel V

05/12/2010 17:01:32
Quote Anchor link
waarom trekt de doorzichtige achter grond dan niet goed over de pagina bij IE?
 
Mitchel V

Mitchel V

07/12/2010 16:12:22
Quote Anchor link
Help?:)
 
Joakim Broden

Joakim Broden

07/12/2010 16:29:42
Quote Anchor link
Heb je een online voorbeeldje? :)

Zet op #password-overlay eens position: absolute ivm IE die altijd zit te kutten!

@vincent voor jou
Gewijzigd op 07/12/2010 16:33:20 door Joakim Broden
 
Mitchel V

Mitchel V

08/12/2010 15:17:38
Quote Anchor link
Ik heb even screenshots gemaakt:

Safari:(Goed)
http://img718.imageshack.us/img718/8489/safarioverlay.png

Internet Explore (Slecht)
http://img222.imageshack.us/img222/3672/ieoverlay.png
 
Mitchel V

Mitchel V

10/12/2010 09:09:45
Quote Anchor link
Ik hoop dat iemand naar de screenshots heeft gekeken en dat iemand mij kan helpen
 
Joakim Broden

Joakim Broden

10/12/2010 09:30:26
Quote Anchor link
position: absolute; ipv position: fixed;

weer bewijs dat IE stront kut is.
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.