Alert venster

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Delphi Programmeur

Functie omschrijving Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in kantoor-bedrijfssoftware en zit gevestigd in omgeving Numansdorp. Als programmeur ben jij bij dit bedrijf met het volgende bezig; Je vertaalt technische en functionele ontwerpen naar kwalitatieve software. Je ontwikkelt, ontwerpt en test software. Je maakt daarbij veel gebruik met de volgende tools & technologieën: Delphi 10.3 (Rio), QuickReport 6. Je krijgt in deze rol veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je levert projecten van A - Z op, en werkt daarbij projectmatig en gestructureerd. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf richt zich op maatwerk software oplossingen. Deze software oplossingen worden ingezet in de financiële branche. Het betreft een

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Programmeren in .NET, Javascript & C# en ontwikkelen in Web Services, Windows Services en MS SQL Server; Zelfstandig verbanden maken Analyseren, testen, bugs fixen, reviewen en rapporteren; Juiste prioriteiten stellen en verantwoordelijkheid nemen; Op architectuur niveau meedenken; Af en toe klanten bezoeken. Hier ga je werken Voor onze relatie zijn wij opzoek naar een .NET ontwikkelaar met minimaal 3 jaar werkervaring. Je komt te werken in een groeiend bedrijf met betrokken collega's die zorgen voor een familiaire sfeer op de werkvloer. Als .NET ontwikkelaar word jij vanaf de eerste werkdag betrokken bij het gehele ontwikkelproces. De

Bekijk vacature »

Front end developer Zorgplatform

Functie Jij als Front end ontwikkelen zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar, 1 Python developer en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De Marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult als Front ender dus voornamelijk bezig zijn met het verbeteren van onze interfaces op onze verschillende producten. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

Java developer - procesoptimalisatie (Inhouse)

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij als back end developer hebt al enige ervaring opgedaan in jouw vakgebied. Voornamelijk het werken met Java en Spring spreekt jou aan. Jij wordt samen met je collega developers in het team verantwoordelijk voor de gehele back end van de applicatie. Hierdoor heb jij veel zelfstandigheid in je rol en zul je ook zelf beslissingen samen met de PO maken. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM methodiek, om zo structuur te creëren in de werkzaamheden. Binnen de 2-wekelijkse sprints pak jij je taken op die samen met de PO afgestemd zijn.

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze klanten. Geen werkdag is hetzelfde, je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Arval en de Politie. Werken bij Sogeti Nieuwe ontwikkelingen volgen we op de voet en delen we binnen de

Bekijk vacature »

Java Developer

Functieomschrijving Are you an experienced Java Developer who wants to be challenged? Then this is your job! As a Java Developer, you are co-responsible for building custom applications within our extensive IT landscape. Development takes place on both the back-end side (Spring/JEE). Together with the IT department, you are responsible for the daily adjustments and expansions of our IT systems. In addition, you will work in small scrum teams using the Agile methodologies. Besides the realization of our in-house systems, you are responsible for the roll-out of the application (version) as well as the operational support after going live. Team

Bekijk vacature »

PHP Developer - medior functie

Functieomschrijving Ben jij innovatief en wil jij je kennis graag delen met jouw nieuwe collega's? Lees dan snel verder! Voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Roosendaal zoeken wij een Symfony developer. Of je nou junior, medior of senior bent, je krijgt hier alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw eigen loopbaan te ontwikkelen. Je gaat je hier bezig houden met en inspelen op de actualiteiten van jouw vakgebied. Techstack: Symfony, PHP, mySQL. Kennis van Svelte is helemaal mooi meegenomen. Bedrijfsprofiel Al sinds '99 is dit webbureau actief. De kernwaarden binnen het bedrijf zijn integer, dienstbaar en deskundig. Je komt

Bekijk vacature »

Als Front-end developer werken aan apps voor het o

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

PHP Developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Software Developer C++ en Perl

Ben je een slimme en enthousiaste universitair opgeleide bèta die graag bij een relatief klein softwarebedrijf wil werken waar de sfeer goed is en eigen inbreng gewaardeerd wordt? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen technisch hoogwaardige software op het gebied van IT infrastructuur performance analytics. Het type software zorgt voor intellectueel interessante uitdagingen. We ontwerpen de producten zelf en verkopen deze als off-the-shelf software aan grote bedrijven in Europa en de VS. Wij zoeken een ervaren C++ software engineer met kennis van Perl voor een van onze ontwikkelteams. Werkzaamheden Samen met de andere ontwikkelaars specificeren, ontwerpen en implementeren van nieuwe functionaliteit

Bekijk vacature »

IoT Software Developer PHP

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een IoT software developer met kennis van PHP. In deze rol wordt je verantwoordelijk voor het vernieuwen van het multimedia platform van een super tof bedrijf in Breda. Je gebruikt PHP als programmeerlaag, en bent in staat om de helicopterview te pakken / projectmatig te werken. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "intern" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in het moderniseren van het platform door het deels opnieuw op te zetten of

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een enthousiaste PHP / Symfony Developer. Een ambitieus persoon die het gemotiveerde development team komt versterken met het realiseren van nieuwe en complexe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor professionele groei? Dit ga je doen: Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van Magento; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Fullstack Webdeveloper .NET Azure Big Data SaaS

Bedrijfsomschrijving Deze klant van ons is recentelijk onderdeel geworden van een grote moederorganisatie, ze zijn dé partij als het gaat om software maken voor ambitieuze ondernemers, ze maken maatwerk software. Vanuit het fantastisch vormgegeven hightech gebouw te Rotterdam centrum werken ze met zo'n 40 medewerkers aan hoogwaardige software gericht op financiële data, betaalinformatie, maar ook backoffice software. De software wordt webbased, desktop en mobile aangeboden en er worden zeer moderne ontwikkeltechnieken toegepast. Je moet dan denken aan patroonherkenning, Big Data, Machine Learning en OCR. Als Developer, ongeacht je niveau, ga je hier te maken krijgen met de allerleukste kant van

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »

Kris Peeters

Kris Peeters

10/12/2010 10:42:08
Quote Anchor link
Dat laatste zal ik niet tegenspreken :)
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 17:37:25
 
Mitchel V

Mitchel V

10/12/2010 10:43:53
Quote Anchor link
ok en beide browers kennen fixed?
 
Joakim Broden

Joakim Broden

10/12/2010 11:29:20
Quote Anchor link
IE ondersteund fixed niet goed
 
F Loogman

F Loogman

10/12/2010 11:34:30
Quote Anchor link
Ik zou fancybox (fancybox.net) in combinatie met jQuery gebruiken. Dan hoef je zelf minder rekening te houden met browserverschillen. Ik gebruik op een site fancybox, en de positionering is in IE, Firefox en Chrome perfect.
 
Joakim Broden

Joakim Broden

10/12/2010 11:57:14
Quote Anchor link
Waarom voor zoiets javascript gebruiken als je het ook met CSS kan doen..

Mensen die geen javascript hebben kunnen dus niet inloggen..
 
F Loogman

F Loogman

10/12/2010 12:14:15
Quote Anchor link
Ik dacht bij een alert direct aan javascript. Maar in dit geval wordt een alert getoond na een page refresh. En om het alert weg te klikken is dan toch weer javascript nodig?
 
Joakim Broden

Joakim Broden

10/12/2010 12:40:48
Quote Anchor link
hij noemt het een 'alert' eigenlijk is het gewoon een div je net zoals lightbox. En nee daar is geen javascript voor nodig, als je inlogt vernieuw je de pagina. En dan word de 'alert' niet meer getoond.
 
Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

10/12/2010 12:46:51
Quote Anchor link
Dan zou het met dit toch moeten lukken?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
    position: absolute;
     left: 50%;
     top: 50%;
     margin-top: -50px;
     margin-left: -100px;
     text-align: center;
 
Mitchel V

Mitchel V

10/12/2010 15:45:43
Quote Anchor link
Dalando De Zuil op 10/12/2010 12:46:51:
Dan zou het met dit toch moeten lukken?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
    position: absolute;
     left: 50%;
     top: 50%;
     margin-top: -50px;
     margin-left: -100px;
     text-align: center;


uhh o.O
Hier klopt dan helemaal niets meer van :P

Ik heb even een voorbeeld onlinegezet.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
<html>
<head>
<title>Alert Div</title>
<style type="text/css">
#password-overlay {
    position: absolute;
    width: 100%;
    height: 100%;
    top: 0;
    left: 0;
    background: #000000;
    -moz-opacity:.50;
    filter:alpha(opacity=50);
    opacity:.50;
    z-index: 2;
}
#password-content {
    width: 400px;
    position: absolute;
    height: auto;
    padding: 15px;
    background-color:#FFFFFF;
    margin-left: -250px;
    color: #000000;
    left: 50%;
    top: 250px;
    border-style:solid;
    border-width:medium;
    border-color: #666666;
    z-index: 3;
}
</style>
</head>
<body>
<div id="password-overlay"></div>
<div id="password-content" style="width: 600px;">
<h3>Melding</h3>
Dit is een overlay.<br>
<br>
</div>
</body>
</html>
Gewijzigd op 10/12/2010 15:54:41 door Mitchel V
 
Dalando De Zuil

Dalando De Zuil

10/12/2010 15:47:47
Quote Anchor link
Mitchel V op 10/12/2010 15:45:43:
Dalando De Zuil op 10/12/2010 12:46:51:
Dan zou het met dit toch moeten lukken?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
    position: absolute;
     left: 50%;
     top: 50%;
     margin-top: -50px;
     margin-left: -100px;
     text-align: center;


uhh o.O
Hier klopt dan helemaal niets meer van :P


Als ik een div dit mee geeft werkt het bij mij...
 
Mitchel V

Mitchel V

10/12/2010 15:55:40
Quote Anchor link
heb je dan ook meerdere browsers gecheckt?
Ik gebruik Safari

Website:
http://verschoof.net/overlay.html
Gewijzigd op 10/12/2010 15:56:30 door Mitchel V
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/12/2010 16:03:53
Quote Anchor link
Mitchel, even een leuke opmerking.
Je kanmet jQuery er ook een draggable aan hangen zodat men hem kan verslepen.
 
Elwin - Fratsloos

Elwin - Fratsloos

10/12/2010 16:05:46
Quote Anchor link
Mitchel V op 10/12/2010 15:55:40:

Werkt in Safari op Windows 7.
 
Joakim Broden

Joakim Broden

10/12/2010 16:22:42
Quote Anchor link
IE 6+ werkt allemaal
FF werkt
Safari werkt

Allemaal op Windows 7
 
Mitchel V

Mitchel V

10/12/2010 16:24:16
Quote Anchor link
@aar
Het is niet echt de bedoeling dat ze hem weg kunnen slepen :P
Hij komt niet voor niets :P

@Elwin Fratsloos.
Ik heb ook Safari, op firefox doet hij het ook goed, maar bij IE (ik weet niet welke versie) doet hij het niet goed


Edit:
Ik heb er nu eens text achter gezet, in safari doet hij het nu niet meer goed
Gewijzigd op 10/12/2010 16:30:25 door Mitchel V
 
Mitchel V

Mitchel V

16/12/2010 12:32:46
Quote Anchor link
Jongens, heeft iemand misschien een andere venster voor mij?
Ik heb wel wat ik wil, maar niet precies.
Hij functioneert niet goed bij de browsers :(

Zie: http://verschoof.net/overlay.html

Problemen:
- Het grijze venster trekt zich niet volledig over de website.
- Het midden venster staat niet helemaal in het midden, indien het venster verder wordt uitgerekt dan de pagina kan ik niet naar benende scrollen.

Ik hoop dat iemand mij kan helpen.
Wordt er gek van :P

bedankt.
 
Mitchel V

Mitchel V

17/12/2010 16:36:20
Quote Anchor link
Nog maar weer een schopje dan :(
Ik wil graag dit probleem oplossen.
 
Mitchel V

Mitchel V

18/12/2010 17:57:31
Quote Anchor link
Iemand?
Maakt niemand gebruik van dit soort vensters???
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/12/2010 18:55:33
Quote Anchor link
Je zou Fancybox kunnen proberen.
 
Mitchel V

Mitchel V

19/12/2010 11:50:56
Quote Anchor link
fancybox ziet er leuk uit!
Maar ik heb nu url write en dan doet hij het niet :S
wel in voorbeeld.php maar niet in /voorbeeld
de pagina ziet er wel het zelfde uit, maar als ik op een plaatje klik dan opent hij hem in een nieuwe tab blad o.O
 

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.