Alert venster

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Gezocht: Ervaren VB6 developer met C# ambitie!

Bedrijfsomschrijving Dit bedrijf is een vooraanstaande softwareleverancier die gespecialiseerd is in het ontwikkelen van software pakketten voor autoschade herstel bedrijven. De software wordt gebruikt door meer dan de helft van alle autoschade herstel bedrijven in Nederland. Het team van professionals is op zoek naar getalenteerde collega developers die hun vaardigheden willen inzetten om het bedrijf te laten groeien. Functieomschrijving Voor dit bedrijf zoek ik een ervaren VB6 / VB.NET developer met interesse om op termijn verder te gaan in C#. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de bestaande softwarepakketten. Een deel van de code is nog

Bekijk vacature »

Medior .NET developer

Functie Jij gaat als Medior .NET ontwikkelaar aan de slag in ons scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om onze spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als medior .NET developer ga jij werken aan een technisch hoogwaardig platform welke bezoekerspieken verwerkt van tienduizenden tot honderdduizenden gebruikers per minuut! Ons scrumteam werkt in drie wekelijkse sprints en wij beginnen iedere ochtend met een stand-up. Jij werkt bij ons met C# .NET, .NET Core, React.JS, Xamarin, Azure, Docker en Kubernetes. Wij hechten enorm veel waarde aan het leveren van hoogwaardige en kwalitatieve code. Zodra jij de

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

(Junior) PHP Ontwikkelaar bij een retail bedrijf i

Bedrijfsomschrijving Ben jij een ervaren PHP ontwikkelaar met een passie voor retail en ICT? Wil jij werken in een team dat zich bezighoudt met het ontwikkelen van uitdagende applicaties voor een groot retailbedrijf in Delft? Dan zijn zij op zoek naar jou! Functieomschrijving Als PHP Ontwikkelaar werk je in een team aan de ontwikkeling van applicaties die door de gehele organisatie worden gebruikt. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, testen en implementeren van deze applicaties. Je werkt hierbij nauw samen met andere ontwikkelaars, projectmanagers en stakeholders binnen de organisatie. Je taken bestaan onder andere uit: Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en

Bekijk vacature »

Gezocht: .Net ontwikkelaars met een maatschappelij

Bedrijfsomschrijving Zoek jij als medior .Net ontwikkelaar een inspirerende werkplek bij een bedrijf met maatschappelijk verantwoordelijkheidsgevoel? Dan is deze vacature je op het lijf geschreven. De organisatie bestaat ruim 20 jaar en ze ontwikkelen in house applicaties waarmee de zorgsector enorm mee gebaat is. Jouw applicaties worden gebruikt door duizenden gebruikers waardoor je echt een waardevolle bijdrage kan leveren aan de maatschappij. Het bedrijf is zeer innovatief en vindt een goede werk/privé balans belangrijk. Je krijgt alle mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen, je werktijden in te delen en daarnaast is het ook mogelijk om deels thuis te werken. Het

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Back end developer Digital agency

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 20 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

VB.NET developer

Functie Het development team waar jij in terecht komt bestaat uit twee ervaren software developers. De directeur/eigenaar is tevens één van deze developers. Jij werkt direct samen met jouw werkgever en kan dan ook veel kennis en ervaring bij dit bedrijf op doen. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de kantoorapplicatie die deze organisatie aanbied in een niche markt. Het team is op dit moment actief bezig met een migratie waarbij het eindstation eindigt in een C# .NET omgeving. Echter is een deel van de software al geschreven in C# .NET. Hierbij is gebruik gemaakt van C# .NET, CSS, HTML,

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je MBO of HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een uitdagende werkgever in de regio van Tilburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze back-end programmeur met affiniteit met MS Acess. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL, Maar affiniteit met MS Acess is nog belangrijker. Je bent sociaal naar klanten en flexibel ingesteld. Je denkt altijd in kansen en gaat graag de uitdaging aan. Verder

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte website die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zitten onze development afdelingen en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé PHP/Back-end developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het bedenken van nieuwe functionaliteiten Het verbeteren van het

Bekijk vacature »

Starter/junior PHP developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een junior PHP developer om het team te versterken. Als back-end developer bouw je de enterprise software die hun bedrijf helpt bij haar primaire processen. Afhankelijk van de omvang van het project werk je in een klein team aan een project. Ze hebben dagelijkse stand-ups en elke twee weken een scrumsessie, begeleid door de Scrum Master, waar je je ideeën kunt presenteren en samen met de Product Owner kunt werken aan het beste product. Ze vertrouwen enorm op hun eigen bedrijfssoftware. Dit geeft hun een groot voordeel ten opzichte van hun concurrentie. Zo

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte websites die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zit onze development afdeling en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé Medior Front-end Developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het uitwerken van designs tot functionele layouts Je

Bekijk vacature »

C# ontwikkelaar

Functie omschrijving Werk jij graag met C# en het .NET framework in een leuk familiebedrijf? Lees dan snel verder! Jouw takenpakket hierbij is: Je gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving (ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de omgeving van Best en is een echt familiebedrijf. Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met

Bekijk vacature »

Freelance Fullstack Java Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar ervaren Fullstack JAVA Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid hebben

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Mitchel V

Mitchel V

15/11/2010 11:20:10
Quote Anchor link
Hallo.

Ik wil een alert geven als iemand nog een standaard password gebruikt.
ik wil dit doen door een div over alles heen te plaatsen.

en de achtergrond is een BEETJE doorzichtig zodat je de website ziet.
En in het midden van de pagina zie je dat je je wachtwoord moet veranderen.

maar hoe moet ik dat doen met de divs?

wat ik nu heb:
style
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
.passalert{
    width: 100%;
    height: 100%;
    position: absolute;
    background-color: #000000;
}

.passalert2{
    width: 350px;
    height: 150px;
    margin-left: auto;
    margin-right: auto;
    margin-top: auto;
    margin-bottom: auto;
}


index
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<div class="passalert">
<div class="passalert2">
<table>
<tr><td>Oude wachtwoord</td><td><input type="password" name="oudepass" size="35"></td>
<tr><td>Nieuwe wachtwoord</td><td><input type="password" name="nieuwepass" size="35"></td>
<tr><td>Controle wachtwoord</td><td><input type="password" name="controlepass" size="35"></td>
<tr><td></td><td><input type="submit" value="Verander Wachtwoord"></td>
</table>
</div>
</div>


Edit:
Dit moet voor alle browers kunnen :P
Gewijzigd op 15/11/2010 11:25:14 door Mitchel V
 
PHP hulp

PHP hulp

01/09/2024 05:11:08
 
Gerhard l

gerhard l

15/11/2010 11:34:02
Quote Anchor link
Ik neem aan dat je je gebruikers opgeslagen hebt in een database, dus lijkt mij dat je je wachtwoorden van de gebruikers zo kan ophalen. Als je gebruiker dan inlogt kan je je (als de login succesvol is) het wachtwoord vergelijken met het standaard wachtwoord. met if else kan je ze dan doorsturen. Ik laat even een simpel login venstertje zien:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
<?php
session_start();
include_once "../connect.php"; //verbinding maken
$username = $_POST['username'];
$password2 = md5($_POST['password']);
//nu de query maken dat je het wachtwoord uit de database users haalt. met het net ingevulde password.
$query = "SELECT password FROM users WHERE username='$username'";
//query is aangemaakt
$sql = mysql_query($query) or die ( mysql_error( ) );
if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') { //kijken of het formulier gepost is

while($record = mysql_fetch_object($sql)){
 if(empty($_POST['username']) && empty($_POST['password'])){

    echo 'je bent wat vergeten in te vullen<br><form action="index.php" method="post" enctype="multipart/form-data">
        <table border="2">
            <tr><td>username:</td><td><input type="text" name="username" ></td></tr>
            <tr><td>password:</td><td><input type="password" name="password" ></td></tr>
 

                <tr><td><input type="submit" value="verzenden" /></td></tr>
            </table>
    </form>'
;
    }

    

    
    elseif ($record->password == $password2){
        $_SESSION['logged_in'] = true;
        $_SESSION['username'] = $username;
        
        if($record->password == 'jestandaardwachtwoord'){
            header('location: andere pagina met de div met change passwords fields');
            }

            else{
            
        header('location: //naar iets waar de gebruiker met een veranderd wachtwoord//);
            }
 }

 else{
//verkeerd wachtwoord hoeft hij eigenlijk niets te laten zien.
    echo "verkeerd wachtwoord loloolololollolol";
 }
 }
 
 
}

else{
?>

<form action="index.php" method="post" enctype="multipart/form-data">
        <table border="2">
            <tr><td>username:</td><td><input type="text" name="username" ></td></tr>
            <tr><td>password:</td><td><input type="password" name="password" ></td></tr>
 

                <tr><td><input type="submit" value="verzenden" /></td></tr><tr><td><a href="../register/">nog geen account? klik dan hier</a></td></tr>
            </table>
    </form>
    <?php
}
mysql_close();
?>
 
Mitchel V

Mitchel V

15/11/2010 11:38:26
Quote Anchor link
Lol, ik weet hoe ik het kan controleren enz.
Het gaat me om de divs (positie toewijzen) :P

Ik wil dat de div in het midden komt en dat de rest van de pagina wat donkerder wordt.
Hoe ik het aanroep dat weet ik, maar ik weet de style niet.
Wat ik heb geprobeerd werkt niet helemaal want als ik naar onder scroll houdt de div op.
 
Gerhard l

gerhard l

15/11/2010 11:39:59
Quote Anchor link
hehe oke, tja dan word het anders, weet niet zoveel van html, maar je kan wel maken dat een div meescrolld

Toevoeging op 15/11/2010 11:44:32:

<html>
<body>
<div id="floatdiv" style="position:absolute;left:0px;top:0px;">
plaats hier alles wat moet meescrollen
</div>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
<script type="text/javascript">
var target_x = 0; // is het getal positief dan bepaalt het getal de positie vanaf links, is het getal negatief dan bepaalt het getal de positie vanaf rechts
var target_y = 0; // is het getal positief dan bepaalt het getal de positie vanaf boven, is het getal negatief dan bepaalt het getal de positie vanaf onder

/*-----------------------einde wijzigingen-----------------------*/

var has_inner = typeof(window.innerWidth) == 'number';
var has_element = document.documentElement && document.documentElement.clientWidth;

var fm_id='floatdiv';
var floating_menu =
    document.getElementById
    ? document.getElementById(fm_id)
    : document.all
      ? document.all[fm_id]
      : document.layers[fm_id];

var fm_shift_x, fm_shift_y, fm_next_x, fm_next_y;

function move_menu()
{
    if (document.layers)
    {
        floating_menu.left = fm_next_x;
        floating_menu.top = fm_next_y;
    }
    else
    {
        floating_menu.style.left = fm_next_x + 'px';
        floating_menu.style.top = fm_next_y + 'px';
    }
}

function compute_shifts()
{
    fm_shift_x = has_inner
        ? pageXOffset
        : has_element
          ? document.documentElement.scrollLeft
          : document.body.scrollLeft;
    if (target_x < 0)
        fm_shift_x += has_inner
            ? window.innerWidth
            : has_element
              ? document.documentElement.clientWidth
              : document.body.clientWidth;

    fm_shift_y = has_inner
        ? pageYOffset
        : has_element
          ? document.documentElement.scrollTop
          : document.body.scrollTop;
    if (target_y < 0)
        fm_shift_y += has_inner
            ? window.innerHeight
            : has_element
              ? document.documentElement.clientHeight
              : document.body.clientHeight;
}

function float_menu()
{
    var step_x, step_y;

    compute_shifts();

    step_x = (fm_shift_x + target_x - fm_next_x) * .07;
    if (Math.abs(step_x) < .5)
        step_x = fm_shift_x + target_x - fm_next_x;

    step_y = (fm_shift_y + target_y - fm_next_y) * .07;
    if (Math.abs(step_y) < .5)
        step_y = fm_shift_y + target_y - fm_next_y;

    if (Math.abs(step_x) > 0 ||
        Math.abs(step_y) > 0)
    {
        fm_next_x += step_x;
        fm_next_y += step_y;
        move_menu();
    }

    setTimeout('float_menu()', 10);
};

compute_shifts();
if (document.layers)
{

    fm_next_x = 0;
    fm_next_y = 0;
}
else
{
    fm_next_x = fm_shift_x + target_x;
    fm_next_y = fm_shift_y + target_y;
    move_menu();
}
float_menu();
</script>

dit is wel een mooie code kant en klaar van het internet weet niet of je dit bedoelt
 
Mitchel V

Mitchel V

15/11/2010 11:46:36
Quote Anchor link
Hoe? xD

edit
even checken
Gewijzigd op 15/11/2010 11:47:15 door Mitchel V
 
Joakim Broden

Joakim Broden

15/11/2010 11:50:00
Quote Anchor link
Zoiets:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<?php // Kleurtjes

    <div id="password-overlay"></div> // Transperante overlay, hier geen content inzetten want dat neemt de transperantie over (of je moet werken met png maar dat word niet ondersteund in IE 6

    <div id="password-content">Hier alle content</div> // Hier alle content wat in je popup/alert moet.

    <style type="text/css">
        #password-overlay {
            position: fixed;
            width: 100%;
            height: 100%;
            top: 0;
            left: 0;
            background: #000000;
            -moz-opacity:.50;
            filter:alpha(opacity=50);
            opacity:.50;
        }


        #password-content {
            position: fixed;
            width: 370px;
            height: 170px;
            padding: 15px;
            background: #ffffff;
            margin: -100px 0 0 -200px;
            left: 50%;
            top: 100%;
        }
    <
/style>
?>


Zoiets zou het moeten zijn, niet getest
Gewijzigd op 15/11/2010 12:09:34 door Joakim Broden
 
Bas IJzelendoorn

Bas IJzelendoorn

15/11/2010 11:59:28
Quote Anchor link
@ Oetzie:

Dan moet je het wel in een echo zetten anders heeft dit ook geen zin!
 
Joakim Broden

Joakim Broden

15/11/2010 12:11:45
Quote Anchor link
Vind ik niet echt nodig, gaat er bij mij gewoon even om dat de teksten verschillende kleuren heeft zodat het een beetje duidelijk is. Zwart lees onhandig..
 
Mitchel V

Mitchel V

15/11/2010 14:00:05
Quote Anchor link
Bedankt oetzie!
het is gelukt
 
Mitchel V

Mitchel V

05/12/2010 15:39:44
Quote Anchor link
Ik zou toch nog even dit willen perfectioneren.

Ik gebruik nu de volgende css:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
#password-overlay {
    position: fixed;
    width: 100%;
    height: 100%;
    top: 0;
    left: 0;
    background: #000000;
    -moz-opacity:.50;
    filter:alpha(opacity=50);
    opacity:.50;
    z-index: 2;
}
#password-content {
    position: fixed;
    width: 400px;
    height: 275px;
    padding: 15px;
    background-color:#FFFFFF;
    color: #000000;
    margin: -100px 0 0 -200px;
    left: 50%;
    top: 250px;
    border-style:solid;
    border-width:medium;
    border-color: #666666;
    z-index: 3;
}


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<div id="password-overlay"></div>
    <div id="password-content">
Hier dan de tekst in de venster
</div>


Maar hij komt niet helemaal in het midden??
Ook werkt dit niet bij internet explore...
misschien bij meerdere niet.. maar wel bij Firefox en Safari.

Kan iemand mij hier mee helpen om dit werkend te krijgen?
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

05/12/2010 15:43:37
 
Mitchel V

Mitchel V

05/12/2010 16:00:00
Quote Anchor link
zoo. jij bent goed met door sturen.

maar daar vind ik ook steeds :
margin-left: -250px;
Maar dan zet hij hem niet niet precies in het midden...

En op InternetExplore zit het er helemaal vercrackt uit....
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

05/12/2010 16:05:25
 
Mitchel V

Mitchel V

05/12/2010 16:12:23
Quote Anchor link
Ik krijg het idee dat je niet eens naar het gescript gekeken hebt, en hoe het er uit ziet op IE...
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

05/12/2010 16:42:36
Quote Anchor link
dat heb ik wel, ik heb het ook al vaker gebruikt
 
Mitchel V

Mitchel V

05/12/2010 17:01:32
Quote Anchor link
waarom trekt de doorzichtige achter grond dan niet goed over de pagina bij IE?
 
Mitchel V

Mitchel V

07/12/2010 16:12:22
Quote Anchor link
Help?:)
 
Joakim Broden

Joakim Broden

07/12/2010 16:29:42
Quote Anchor link
Heb je een online voorbeeldje? :)

Zet op #password-overlay eens position: absolute ivm IE die altijd zit te kutten!

@vincent voor jou
Gewijzigd op 07/12/2010 16:33:20 door Joakim Broden
 
Mitchel V

Mitchel V

08/12/2010 15:17:38
Quote Anchor link
Ik heb even screenshots gemaakt:

Safari:(Goed)
http://img718.imageshack.us/img718/8489/safarioverlay.png

Internet Explore (Slecht)
http://img222.imageshack.us/img222/3672/ieoverlay.png
 
Mitchel V

Mitchel V

10/12/2010 09:09:45
Quote Anchor link
Ik hoop dat iemand naar de screenshots heeft gekeken en dat iemand mij kan helpen
 
Joakim Broden

Joakim Broden

10/12/2010 09:30:26
Quote Anchor link
position: absolute; ipv position: fixed;

weer bewijs dat IE stront kut is.
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.