BAD GATEWAY meldingen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Team Lead Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Als Team Lead Java Developer draag een grote verantwoordelijk je stuurt ontwikkelaars aan en staat dagelijks in contact met jou ICT Manager. De team Bestaat uit front-end en backend systemen. Je ben in staat op hoog niveau de technische vak te bepalen en ook te bewaren. Je dag zie er als volgt uit, ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties, het uitvoeren van processen en analyses en het beschrijven van functioneel ontwerpen. Ook zal samen met jouw Tester applicaties gaan testen door middel van peer reviews en het leveren van support aan gebruikers

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

OutSystems developer

Dit ga je doen Klanten adviseren over de mogelijkheden van OutSystems; OutSystems oplossingen ontwikkelen en implementeren; Stakeholdermanagement; Kennis en expertise up to date houden en delen met het team. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Amsterdam, is een innovatieve dienstverlener die zich richt op grote corporates in verschillende sectoren. Doordat je bij veel verschillende klanten aan de slag zal gaan is geen enkel project hetzelfde. De organisatie kenmerkt zich door hoge mate van professionaliteit en innovatieve oplossingen. In de rol van OutSystems developer zal jij verschillende grote klanten helpen om efficiënte OutSystems oplossingen te ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Full stack Python developer

Functie Samen met andere collega’s (een product owner, een software manager en een ervaren ontwikkelaar) ga jij onze producten verder ontwikkelen. Jouw verantwoordelijkheden zullen bestaan uit: – Verder wil gaan met de ontwikkeling van onze bestaande producten; nieuwe features! – Meedenkt over de roadmap van onze producten – Als sparringpartner kan optreden op het gebied van development – Zelf ook nieuwe ideeën op tafel durft te leggen en deze van scratch af aan wilt bouwen Hieronder ook een paar voorbeelden van projecten waar we momenteel mee bezig zijn of binnenkort aan willen beginnen: – Real-time interactie creëren in onze web

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij werken als Senior Developer en werken aan een applicatie die duizenden marketingcampagnes automatisch aanstuurt? Dit is je kans! Kom werken voor onze opdrachtgever en in deze rol zul je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen om gezamenlijk de applicatie naar een hoger plan te tillen. Wat ga je verder doen: Optimaliseren, beheren en uitbreiden van onze applicatie; Het bouwen van aansluitingen op de systemen van partners middels API’s; Meedenken over de technische/ontwikkel-standaarden; Proactief verbeterpunten voorstellen. Bedrijfsprofiel Het is een organisatie die met een team van verschillende developers én marketeers

Bekijk vacature »

Medior .NET developer

Functie Jij gaat als Medior .NET ontwikkelaar aan de slag in ons scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om onze spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als medior .NET developer ga jij werken aan een technisch hoogwaardig platform welke bezoekerspieken verwerkt van tienduizenden tot honderdduizenden gebruikers per minuut! Ons scrumteam werkt in drie wekelijkse sprints en wij beginnen iedere ochtend met een stand-up. Jij werkt bij ons met C# .NET, .NET Core, React.JS, Xamarin, Azure, Docker en Kubernetes. Wij hechten enorm veel waarde aan het leveren van hoogwaardige en kwalitatieve code. Zodra jij de

Bekijk vacature »

Back end developer Python, PHP

Functie Jij als full stack ontwikkelaar zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar een PO en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult voornamelijk (lees 75%) werken aan de roostersoftware. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere flexwerkers ingezet kan worden. Verder willen ze financiële koppelingen gaan maken

Bekijk vacature »

.NET Developer Medior Senior

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Herbruikbare componenten maken; Testen; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als .NET Developer kom jij terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als .NET Developer werk jij aan het ontwikkelen van verbeterde software voor

Bekijk vacature »

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Net afgestudeerd en op zoek naar een leuke baan als developer? Zoek niet verder! Ik heb een functie beschikbaar als back-end developer, bij een leuk familiebedrijf. Je gaat werken met de Microsoft stack en de technieken C# en .NET. Verder maak je gebruik van MVC en Entity framework. SQL kent ook geen geheimen voor jou. Jouw verantwoordelijkheden: Nieuwe maatwerk software bouwen; API koppelingen bouwen; Applicaties en software optimaliseren; Back-end programmeren. Een erg uitdagende functie, met veel vrijheid. Je kan meerdere dagen thuis werken en als je op kantoor werkt wordt de lunch verzorgd. Heb je interesse, reageer dan

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een development team met één Senior .NET developer en één junior .NET developer. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit moment veel gebruik van .NET met ASP.NET. Komend kwartaal gaan wij wel gedeeltelijk overstappen naar .NET Core. Verder werken wij ook met SOAP, REST, JSON, HTML5, CSS3

Bekijk vacature »

Junior/Medior Front-end developer

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je hier

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Functieomschrijving Voor de NIPV zijn wij opzoek naar een Frontend Developer. Als Frontend Developer ga jij aan de slag om dashboards te bouwen vanuit het datawarehouse. Dit stelt NIPV in staat om snel en eenvoudig bij correcte bedrijfsvoeringsinformatie te kunnen. Je ontwikkelt dashboards in PowerBI, publiceert en onderhoud die, verzameld en verwerkt feedback in overleg met het ontwikkelteam. Naast dashboards ontwikkel en onderhoud je een datamodel in Excel waarmee adviseurs, controllers en analisten in staat worden gesteld om de gegevens uit de dashboards te raadplegen en anders te filteren of bepaalde gegevens nader te verfijnen, zodat verdiepende vragen kunnen worden

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 6 7 volgende »

- SanThe -

- SanThe -

08/02/2016 23:47:40
Quote Anchor link
Activiteiten pagina werkt niet meer. 23:47
 
PHP hulp

PHP hulp

13/05/2024 22:09:23
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

08/02/2016 23:53:06
Quote Anchor link
~5 minuten terug meerdere keren achter elkaar een melding wanneer ik de homepage probeerde te bekijken.

Kun je die pagina niet een beetje pimpen zodat we een random lolcat te zien krijgen ofzo?
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

08/02/2016 23:58:26
Quote Anchor link
Ik was net ook al bezig met een stuk of 10 keer refreshen. Zo erg heb ik het nog niet eerder meegemaakt.
 
Randy vsf

Randy vsf

09/02/2016 09:23:02
Quote Anchor link
Reageren op poll werkt ook niet...
Gaat lekker hier ^^
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/02/2016 11:36:53
Quote Anchor link
Lijken mij bugjes na een serverupgrade. Ik ga het doorgeven.
 
- SanThe -

- SanThe -

09/02/2016 11:45:16
Quote Anchor link
Laatste kwartier was de hele site niet te bereiken.

Toevoeging op 09/02/2016 11:46:04:

- SanThe - op 08/02/2016 23:47:40:
Activiteiten pagina werkt niet meer. 23:47


Werkt nog steeds niet.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/02/2016 11:51:27
Quote Anchor link
Ik heb de issues doorgegeven, zodat Bas ze kan repareren.
 
Randy vsf

Randy vsf

09/02/2016 12:17:41
Quote Anchor link
- SanThe - op 09/02/2016 11:45:16:
Laatste kwartier was de hele site niet te bereiken.


Net weer een behoorlijke tijd onbereikbaar..
 
- SanThe -

- SanThe -

09/02/2016 12:18:32
Quote Anchor link
Database verbinding mislukt: Access denied for user 'phphulpnew'@'172.20.0.50' (using password: YES)

Toevoeging op 09/02/2016 12:22:01:

- SanThe - op 08/02/2016 23:47:40:
Activiteiten pagina werkt niet meer. 23:47


Dit werkt weer.
 
B a s
Beheerder

B a s

09/02/2016 12:22:14
Quote Anchor link
Heb het als het goed is nu opgelost, was een raar probleem. Server lag er ook helemaal uit dus niet alleen PHPhulp toen hij niet bereikbaar was.
 
- SanThe -

- SanThe -

09/02/2016 12:23:57
Quote Anchor link
Als ik zie dat er twee "bazen" bezig zijn maakt mij blij.
Succes.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/02/2016 12:43:29
Quote Anchor link
De duimpjes bij de poll (en andere delen van de site?) en het reageren werkt niet.
 
Ivo P

Ivo P

09/02/2016 12:51:42
Quote Anchor link
sinds kort mekkeren mijn telefoon en tablet over het certificaat: is niet betrouwbaar, want versleuteld met verouderde Cipher Suite.

Verband met de recente aanpassingen op de server?
Gewijzigd op 09/02/2016 12:52:06 door Ivo P
 
Arjen Halma
Moderator

Arjen Halma

09/02/2016 13:08:12
Quote Anchor link
Ivo heb jij Google Ghrome?
 
B a s
Beheerder

B a s

09/02/2016 13:14:07
Quote Anchor link
Duimpjes zijn nu gefixed. Ga nu kijken of elke pagina geen externe bronnen inlaadt ivm SSL.
 
Ivo P

Ivo P

09/02/2016 13:15:46
Quote Anchor link
op mijn telefoon en tablet gebruik ik inderdaad Chrome.
Op pc soms. Daar geeft Chrome geen meldingen.

Als ik Firefox op de telefoon gebruik, ook geen melding.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/02/2016 13:17:50
Quote Anchor link
Ik krijg ook vaak een melding op mijn Chrome (mobile) dat de website niet veilig zou zijn, vanwege het SSL-certificaat. Ik zou niet weten waar er dan naar gekeken wordt.
 
Arjen Halma
Moderator

Arjen Halma

09/02/2016 23:36:10
Quote Anchor link
Heb je dat nu nog steeds?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

10/02/2016 08:08:41
Quote Anchor link
Om 0:00 nog wel, maar nu niet. Ik houd het in de gaten, en maak even een screenshot dan.
 
Tim Wolf

Tim Wolf

10/02/2016 10:23:16
Quote Anchor link
Ook wat Arieën zei over die SSL fout van Chrome op mobiel en ik kreeg ook wel eens een sql fout.
Gewijzigd op 10/02/2016 10:23:49 door Tim Wolf
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 6 7 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.