BAD GATEWAY meldingen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Laravel Developer

Functie omschrijving Voor een gave organisatie in de buurt van Den Bosch zoek ik een PHP developer. Het is van belang dat je kennis/ervaring hebt met het framework Laravel. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Andere taken zijn onder andere: documentatie schrijven over applicaties/uitleg geven over software en applicaties/ klantcontact over bestaande applicaties/applicaties optimaliseren. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van Den Bosch en is een klein bedrijf. Er werken circa

Bekijk vacature »

Ervaren Full stack developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house functie bij een bedrijf met enorme groeipotentie? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging vol afwisseling en gezelligheid? Dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres! Wij zijn in omgeving Breda op zoek naar een ervaren full stack developer. Je gaat werken voor een zeer gewilde werkgever met goede arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een plekje in het jonge IT team, work hard, play hard is hier duidelijk het motto! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Jij bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en bouwen van webapplicaties. Je bent

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Qua type opdrachten is er echt een verscheidenheid aan afnemers, zo werken ze met grote multinationals, maar ook met startups. Zo kom je te werken in een gevarieerde omgeving en kan je ook schakelen tussen verschillende culturen. De projecten variëren van greenfield projecten tot langdurige ontwikkeltrajecten. Hier wordt alleen maar gewerkt met aan front end projecten. Daarom maakt het onze partner niet uit waar jij kennis van hebt, als je maar gedegen kennis hebt van Javascript frameworks, Unit testing en ook bekend bent met de scrum methodiek. Eisen Minimaal 4 jaar relevante werkervaring Kennen en ervaring van Javascript frameworks

Bekijk vacature »

(Junior) PHP Ontwikkelaar bij een retail bedrijf i

Bedrijfsomschrijving Ben jij een ervaren PHP ontwikkelaar met een passie voor retail en ICT? Wil jij werken in een team dat zich bezighoudt met het ontwikkelen van uitdagende applicaties voor een groot retailbedrijf in Delft? Dan zijn zij op zoek naar jou! Functieomschrijving Als PHP Ontwikkelaar werk je in een team aan de ontwikkeling van applicaties die door de gehele organisatie worden gebruikt. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, testen en implementeren van deze applicaties. Je werkt hierbij nauw samen met andere ontwikkelaars, projectmanagers en stakeholders binnen de organisatie. Je taken bestaan onder andere uit: Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »

Senior/Lead Python developer

Functie Samen met je team, bestaande uit een senior, 2 mediors en één junior ontwikkelaar ga je op een Agile-gebaseerde aanpak werken aan hun software. Je hebt oog voor kwaliteit, risico’s en klantbelang. Communicatie met je collega’s en waar nodig ook met klanten speelt een belangrijke rol in het bereiken van een succesvol resultaat. Als persoon ben je slim, krijg je dingen voor elkaar en ga je resultaatgericht te werk. Binnen het development team is er veel zelfstandigheid, los van de stand-up (10:00 uur) en zo nu en dan pair-programming sessies. Technieken die zij gebruiken zijn o.a. Python, Django, MySQL,

Bekijk vacature »

Low Code Developer - Consultant

Functie omschrijving Wil jij fungeren als een spin in het web en samenwerken met klanten? Voor een leuke en interessante opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een Low Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten en het leiden van projecten. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en heb jij verstand van datamodellering en NO CODE Platformen? Lees dan snel verder! Bij deze rol horen de volgende werkzaamheden: Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform,

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Wij zijn voor een leuke opdrachtgever in omgeving Naaldwijk op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Wij zoeken iemand die breed inzetbaar is en die aan veel verschillende applicaties wilt werken. Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind

Bekijk vacature »

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »

Backend Developer PHP Laravel SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Backend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf, in de regio Nieuw Vennep, zijn wij opzoek naar een ervaren Backend Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 6 7 volgende »

B a s
Beheerder

B a s

10/02/2016 12:55:39
Quote Anchor link
Hier nog steeds SSL fout dat de verbinding niet privé is op mobiele apparaten.
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 09:16:00
 
Bart V B

Bart V B

10/02/2016 13:07:25
Quote Anchor link
Hier mekkerde internet explore net over onveilige inhoud tonen.
Dat lijkt me van de advertenties afkomstig. Ben om eerlijk te zijn te snel geweest met wegklikken om de exacte melding te kunnen doorgeven.
 
Randy vsf

Randy vsf

11/02/2016 11:35:51
Quote Anchor link
Vanmorgen lag de hele site eruit, en erna weer bad gateway meldingen. Had er een aantal dagen geen last meer van gehad.
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

11/02/2016 12:55:07
Quote Anchor link
Even een snelle check gedaan, maar niet alle intermediate certificaten worden doorgegeven, wat tot problemen kan leiden. Misschien eens de knowledge base van Comodo raadplegen om te kijken wat er ingesteld moet worden?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/02/2016 13:04:50
Quote Anchor link
Afbeelding

Deze melding krijg ik erg vaak.
Gewijzigd op 11/02/2016 13:05:20 door - Ariën -
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

11/02/2016 13:12:52
Quote Anchor link
Wat inderdaad duidt op het ontbreken van intermediate certificaten, handig om te weten.
 
- SanThe -

- SanThe -

11/02/2016 14:32:01
Quote Anchor link
De ene laptop: Deze website verstrekt geen identiteitsinformatie.
Een andere laptop: Geverifieerd door: COMODO CA Limited.
Gewijzigd op 11/02/2016 14:39:58 door - SanThe -
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

16/02/2016 02:14:48
Quote Anchor link
Zijn alle problemen inmiddels opgelost en is het tijd voor taart ... ?

Afbeelding
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/02/2016 20:15:57
Quote Anchor link
Bijna Ozzie!

Ik heb nog steeds last van de 'rode slotjes' op mobile Chrome.
Gewijzigd op 16/02/2016 20:16:37 door - Ariën -
 
Tim Wolf

Tim Wolf

16/02/2016 22:28:33
Quote Anchor link
Even de head links van http:// naar https:// ;)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/02/2016 22:54:11
Quote Anchor link
Tim Wolf op 16/02/2016 22:28:33:
Even de head links van http:// naar https:// ;)

Waar bedoel je?
 
B a s
Beheerder

B a s

17/02/2016 11:24:41
Quote Anchor link
Is aangepast Tim, de verwijzingen naar de XML feeds.

Op Android Chrome is de SSL nu ook gefixed :)
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

17/02/2016 12:58:01
Quote Anchor link
Nu dan taart?
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

23/02/2016 01:02:37
Quote Anchor link
Ik krijg zojuist weer BAD GATEWAY meldingen :-(
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/02/2016 14:54:59
Quote Anchor link
Is dit steeds op een vast tijdstip?
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

23/02/2016 16:02:22
Quote Anchor link
Geen idee, ik bezoek de site niet altijd op hetzelfde tijdstip, maar dit gebeurde dus rond 01.00 uur. Eerst bij het opvragen van de site. Na een refresh deed ie het wel. Toen naar een ander topic en wederom een BAD GATEWAY melding.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/06/2016 00:05:11
Quote Anchor link
And they'll be back agains....

https://www.phphulp.nl/php/forum/topic/502-bad-gateway-melding/98142/ om 00:02
En daarna nog een hoop!

Ik houd het even in de gaten!
Gewijzigd op 07/06/2016 00:06:12 door - Ariën -
 
- SanThe -

- SanThe -

23/06/2017 11:06:23
Quote Anchor link
Gisteren en vandaag weer ongeveer 8 keer Bad Gateway 504 gekregen.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/06/2017 13:53:05
Quote Anchor link
Dit is niet mooi! Ik zag van de week ook al enkele keren een Bad Gateway error.

Hoe vaak gebeurt dit, en op welke momenten? Dan kan ik het meenemen naar achteren.
Gewijzigd op 23/06/2017 13:53:17 door - Ariën -
 
Remco nvt

Remco nvt

07/07/2017 14:25:05
Quote Anchor link
Vandaag weer meerdere malen de website onbereikbaar.
Totaal niet laden zat er tussen
Ook een paar 504's gezien.

Afgelopen week meerdere malen ook aan de hand geweest.
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 6 7 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.