BAD GATEWAY meldingen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

Creatieve Front-end developer gezocht!

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder voor het financiele domein op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op

Bekijk vacature »

Randstad - Freelance Backend Developer/ Data Engin

Starting date: 10.05.2023 Salary range: €67,00 - €77,00 Duration: 6 months Hours: 40 Working model: Hybrid* MUST be NL based Job description: Our vision is to have a consistent and data driven experience for all sales across all our operating companies. Our mission is to enable our salespeople to be able to reach out to the right company at the right time. We do this by creating data driven micro services and solutions. We mainly focus on implementation in the Google Cloud but also integrate with local systems and other cloud solutions. A typical day: As a back-end developer you

Bekijk vacature »

Medior Mobile Developer iOS Amsterdam

Functie What will you be doing as Mobile Developer? As an iOS app developer you will work in a multidisciplinary team of app developers, web developers and designers. You will work on world-class apps that will be used by thousands of people. There is a lot of room for self-development on a technical and personal level. Together with the rest of the team you develop in the newest techniques and you go for the best quality. We work with Kotlin Multiplatform Mobile to develop hybrid apps and we guarantee quality with peer reviews, unit testing and we use a CI/CD.

Bekijk vacature »

Junior Front-End Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale oplossingen van Coolblue. Wat doe je als Junior Front-End Developer bij Coolblue? Als Junior Front-End Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen. Op dat moment komt je wil om te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan goed van pas! Ook Junior Front-End Developer worden bij Coolblue?

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »

Machine Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Machine Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Machine Software Developer ben je verantwoordelijk voor: - Je ontwerpt, ontwikkelt en debugt software voor machinebesturingssystemen en complexe landbouwmachines; - Je stelt gebruikersinterfaces op (cabinedisplays); - Op termijn ga je softwareprojecten leiden voor specifieke machines; - Inclusief planning, documentatie en validatie; - Om specificaties te verifiëren

Bekijk vacature »

C# .NET Developer IoT SQL Server

Samengevat: Wij ontwikkelen innovatieve oplossingen om apparaten en bezittingen op een eenvoudige en flexibele manier te beveiligen. Ben jij een C# .NET developer? Heb jij ervaring met C# en SQL server? Vaste baan: C# .NET Developer IoT HBO €3.200 - €4.500 Deze werkgever is gespecialiseerd in hoogwaardige GSM/GPRS alarm- en telemetrietechnologie. Met een eigen productlijn en klantspecifieke ontwikkelingen biedt deze werkgever oplossingen om op afstand te meten, melden, loggen en aansturen, ook op plaatsen zonder stroomvoorziening. Onze producten worden gekarakteriseerd door flexibiliteit in de configuratie, betrouwbaarheid en een extreem laag stroomverbruik. Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel

Bekijk vacature »

Full stack Python developer

Functie Samen met andere collega’s (een product owner, een software manager en een ervaren ontwikkelaar) ga jij onze producten verder ontwikkelen. Jouw verantwoordelijkheden zullen bestaan uit: – Verder wil gaan met de ontwikkeling van onze bestaande producten; nieuwe features! – Meedenkt over de roadmap van onze producten – Als sparringpartner kan optreden op het gebied van development – Zelf ook nieuwe ideeën op tafel durft te leggen en deze van scratch af aan wilt bouwen Hieronder ook een paar voorbeelden van projecten waar we momenteel mee bezig zijn of binnenkort aan willen beginnen: – Real-time interactie creëren in onze web

Bekijk vacature »

Medior .NET developer

Functie Jij gaat als Medior .NET ontwikkelaar aan de slag in ons scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om onze spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als medior .NET developer ga jij werken aan een technisch hoogwaardig platform welke bezoekerspieken verwerkt van tienduizenden tot honderdduizenden gebruikers per minuut! Ons scrumteam werkt in drie wekelijkse sprints en wij beginnen iedere ochtend met een stand-up. Jij werkt bij ons met C# .NET, .NET Core, React.JS, Xamarin, Azure, Docker en Kubernetes. Wij hechten enorm veel waarde aan het leveren van hoogwaardige en kwalitatieve code. Zodra jij de

Bekijk vacature »

Front-end React developer

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 6 7 volgende »

B a s
Beheerder

B a s

10/02/2016 12:55:39
Quote Anchor link
Hier nog steeds SSL fout dat de verbinding niet privé is op mobiele apparaten.
 
PHP hulp

PHP hulp

06/05/2024 17:58:18
 
Bart V B

Bart V B

10/02/2016 13:07:25
Quote Anchor link
Hier mekkerde internet explore net over onveilige inhoud tonen.
Dat lijkt me van de advertenties afkomstig. Ben om eerlijk te zijn te snel geweest met wegklikken om de exacte melding te kunnen doorgeven.
 
Randy vsf

Randy vsf

11/02/2016 11:35:51
Quote Anchor link
Vanmorgen lag de hele site eruit, en erna weer bad gateway meldingen. Had er een aantal dagen geen last meer van gehad.
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

11/02/2016 12:55:07
Quote Anchor link
Even een snelle check gedaan, maar niet alle intermediate certificaten worden doorgegeven, wat tot problemen kan leiden. Misschien eens de knowledge base van Comodo raadplegen om te kijken wat er ingesteld moet worden?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

11/02/2016 13:04:50
Quote Anchor link
Afbeelding

Deze melding krijg ik erg vaak.
Gewijzigd op 11/02/2016 13:05:20 door - Ariën -
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

11/02/2016 13:12:52
Quote Anchor link
Wat inderdaad duidt op het ontbreken van intermediate certificaten, handig om te weten.
 
- SanThe -

- SanThe -

11/02/2016 14:32:01
Quote Anchor link
De ene laptop: Deze website verstrekt geen identiteitsinformatie.
Een andere laptop: Geverifieerd door: COMODO CA Limited.
Gewijzigd op 11/02/2016 14:39:58 door - SanThe -
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

16/02/2016 02:14:48
Quote Anchor link
Zijn alle problemen inmiddels opgelost en is het tijd voor taart ... ?

Afbeelding
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/02/2016 20:15:57
Quote Anchor link
Bijna Ozzie!

Ik heb nog steeds last van de 'rode slotjes' op mobile Chrome.
Gewijzigd op 16/02/2016 20:16:37 door - Ariën -
 
Tim Wolf

Tim Wolf

16/02/2016 22:28:33
Quote Anchor link
Even de head links van http:// naar https:// ;)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

16/02/2016 22:54:11
Quote Anchor link
Tim Wolf op 16/02/2016 22:28:33:
Even de head links van http:// naar https:// ;)

Waar bedoel je?
 
B a s
Beheerder

B a s

17/02/2016 11:24:41
Quote Anchor link
Is aangepast Tim, de verwijzingen naar de XML feeds.

Op Android Chrome is de SSL nu ook gefixed :)
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

17/02/2016 12:58:01
Quote Anchor link
Nu dan taart?
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

23/02/2016 01:02:37
Quote Anchor link
Ik krijg zojuist weer BAD GATEWAY meldingen :-(
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/02/2016 14:54:59
Quote Anchor link
Is dit steeds op een vast tijdstip?
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

23/02/2016 16:02:22
Quote Anchor link
Geen idee, ik bezoek de site niet altijd op hetzelfde tijdstip, maar dit gebeurde dus rond 01.00 uur. Eerst bij het opvragen van de site. Na een refresh deed ie het wel. Toen naar een ander topic en wederom een BAD GATEWAY melding.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/06/2016 00:05:11
Quote Anchor link
And they'll be back agains....

https://www.phphulp.nl/php/forum/topic/502-bad-gateway-melding/98142/ om 00:02
En daarna nog een hoop!

Ik houd het even in de gaten!
Gewijzigd op 07/06/2016 00:06:12 door - Ariën -
 
- SanThe -

- SanThe -

23/06/2017 11:06:23
Quote Anchor link
Gisteren en vandaag weer ongeveer 8 keer Bad Gateway 504 gekregen.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/06/2017 13:53:05
Quote Anchor link
Dit is niet mooi! Ik zag van de week ook al enkele keren een Bad Gateway error.

Hoe vaak gebeurt dit, en op welke momenten? Dan kan ik het meenemen naar achteren.
Gewijzigd op 23/06/2017 13:53:17 door - Ariën -
 
Remco nvt

Remco nvt

07/07/2017 14:25:05
Quote Anchor link
Vandaag weer meerdere malen de website onbereikbaar.
Totaal niet laden zat er tussen
Ook een paar 504's gezien.

Afgelopen week meerdere malen ook aan de hand geweest.
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 6 7 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.