Bericht wordt afgesneden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Developer Front-end

Functie omschrijving Front-end Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een front-end developer voor een organisatie in de regio Veenendaal die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. Je hebt in deze functie een adviserende rol hiervoor moet je beschikken over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Je creëert unieke concepten door samen met collega’s en klanten te overleggen over aangeleverde designs. Hiermee draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Jij wordt het vaste aanspreekpunt voor klanten wanneer het gaat over planningen, hierin is het jouw taak om alle betrokkenen goed

Bekijk vacature »

Scrum Master

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Scrum master op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je begeleidt twee teams binnen de afdeling Platform Services (PLS). Je helpt mee de devops manier van werken van de teams verder door te ontwikkelen. Je helpt de PO bij het managen van de product backlog; het voorbereiden van

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een uitdagende werkgever in omgeving Waalwijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste softwareontwikkelaar met kennis of ervaring met C# en SQL. In een uitdagende rol als C#.NET Developer werk je samen met een enthousiast en informeel team aan het bouwen van maatwerk software voor variërende klanten. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je houdt je bezig met het ontwikkelen

Bekijk vacature »

C# Unity Developer

Functieomschrijving Ontwikkel jij mee door applicaties te bouwen die bijdragen aan het optimaliseren van processen? Voor een erkende werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een Unity C# Developer die graag de uitdaging aangaat! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de reeds draaiende applicaties. Bedrijfsprofiel Je komt te werken voor een internationale werkgever in regio Tilburg. Samen met een vooruitstrevend team

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functie Het development team bestaat momenteel uit vijf backend C#/.NET ontwikkelaars. Op dit moment zit één ontwikkelaar dedicated op de mobiele applicatie. Als team werk je samen aan het zelf ontwikkelde software platform. Dit bestaat uit zowel apps als websites. Om het systeem door meer dan honderdduizenden gebruikers wordt gebruikt is het bijna vanzelfsprekend dat de kwaliteit van het product hoog moet liggen. Het systeem bestaat uit drie projecten. Je werkt dus aan deze drie projecten waarbij de focus op z’n tijd verschuift. De technieken die worden toegepast zijn o.a. .NET Core, Xamarin, C# en MVC. Je zal dus met

Bekijk vacature »

Junior Front end developer Onderwijssoftware

Functie Als Junior front end developer kom jij terecht in een klein, maar hecht team bestaande uit 5 andere developers (waarvan 2 senioren, 2 medior en 1 junior). Met de gezamenlijke missie om “ieder kind te helpen met onze software” wordt er dagelijks gepassioneerd en hard gewerkt aan ons in-house ontwikkeld platform. Deze software is gebaseerd is op AI, machine Learning en wetenschappelijke inzichten. Dagelijks zul jij werken met onze high traffic webapplicatie. We hebben ruim 300.00 gebruikers en meer dan 2 miljard records waar je te maken mee krijgt! Verder zul jij je bezighouden met: – Het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Dordrecht zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functie omschrijving Jelling IT zoekt ervaren PHP developer! Voor een organisatie in de regio Rhenen zijn wij op zoek naar een ervaren PHP developer die gaat functioneren als een verlengstuk van de klant. Jij bent iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme aanvliegt. Je bent in staat om aan meerdere projecten te werken en werkt graag met de nieuwste technieken. In deze functie werk je veel samen met front-end developers en stel je alles in het werk om grote verschillen voor de klanten teweeg te brengen. Verder ben jij iemand die graag zichzelf uitdaagt en die altijd de beste wilt

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

As Lead Web Developer at KUBUS you are responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the web application and services of BIMcollab. In your role as lead developer you will naturally search for the optimum between the required implementation time, the performance of the application and a fast go-to-market of features, in line with our automated test and release train. Together with the other senior developers in your team you monitor the architecture of the application and you advise the product owner about necessary refactoring to improve the maintainability of the platform. Our development team

Bekijk vacature »

Developer Angular & Kotlin

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van mobiele apps en webapplicaties; Het opstellen van technisch ontwerp en het bespreken van ontwerpen met de software architect; Het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van technisch testen; Het in de gaten houden van nieuwe ontwikkelingen op jouw vakgebied en het adviseren van de organisatie hierover. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze organisatie is van oorsprong een familiebedrijf, er wordt hard gewerkt, er heerst een no nonsense en doeners mentaliteit, een informele sfeer en er is een mix van

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder voor het financiele domein op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Wordt jij de nieuwe Front end specialist / developer? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel binnen als

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

- Rob -

- Rob -

07/01/2017 13:50:29
Quote Anchor link
Hallo gebruikers!

Ik heb een klein probleem met mijn conversatie systeem. Het aanmaken en het overzicht van de conversaties zijn prima. Maar als ik de conversatie wil bekijken, wordt het bericht 'afgesneden'. Als het bericht aan 1 stuk door is getypt dan wordt (als de pagina is afgelopen) het bericht dus afgesneden. ik kan het niet echt beter uitleggen, dus ik heb voor jullie een account aangemaakt op mijn test site. https://www.beta.novarabank.eu Gebruikersnaam: gebruiker en het wachtwoord is: Test12345
Als je bent ingelogd kun je rechtsboven op je naam (gebruiker) drukken en vervolgens op conversaties. Als u dan een nieuwe coversatie aanmaakt kunt u bij titel en leden gewoon wat invullen. Bij bericht moet u langer dan 2 regels typen (zodat u kan zien dat het wordt afgesneden) vervolgens kunt u op bekijk deze conversatie drukken waar uw titel van de conversatie bijstaat. Dan ziet u dat het bericht wordt afgesneden. Zelf weet ik niet waar het probleem ligt. Ligt het aan de CSS? Aan mijn code?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
           <div class="box-body no-padding">
              <style>
              </style>
              <div id="test" class="mailbox-read-info">
               <h3 style="font-weight: bold; margin-left: 10px !important;"><?= $data['title'] ?></h3>
              <?php
                foreach ($berichten as $value)
                {

                ?>

              <div class="mailbox-read-info">
                
                <h3 style="font-size: 11pt;">Geplaatst door <a href="/profiel/<?= $user->idToUsername($value['from_user']) ?>"><b><?= $user->idToUsername($value['from_user']) ?></b></a>
                  <span class="mailbox-read-time pull-right">Op <?= date("d-m-Y", $value['timestamp']) ?> om <?= date("H:i", $value['timestamp']) ?></span></h3>
        
              </div>
              <div class="mailbox-read-message">
                <?= $value['message'] ?>
              </div><hr>
              <?php
                }
              ?>

              <!-- /.mailbox-read-message -->
            </div>
            <?php
            if ($data['closed'] == 0 || $user->isAdmin($_SESSION["habbonaam"]) === true)
    {

    ?>

        <form style="margin-bottom: 10px; float: left; margin-top: 10px; margin-left: 10px; margin-right: 10px;" action="<?= $_SERVER["REQUEST_URI"] ?>" method="post">
            <textarea name="message" id="message" cols="80" rows="10" placeholder="Vul hier je bericht in."></textarea>
            <div class="t-a-right">
                <button style="margin-top: 5px;" type="submit" class="btn btn-primary btn-cons flex-bg message-submit">Reactie toevoegen</button>
            </div>
            <script>
                CKEDITOR.replace( 'message', {
                    height: 150,
                    contentsCss: [ 'https://cdn.ckeditor.com/4.6.1/full-all/contents.css', 'https://sdk.ckeditor.com/samples/assets/css/classic.css' ]
                } );
            </script>
        </form>
              
                  <form style="float: right; margin-top: 10px; margin-right: 25px; margin-bottom: 10px;" action="<?= $_SERVER["REQUEST_URI"] ?>" method="post">
                    <input type="hidden" name="leave_conversation" id="leave_conversation" value="<?= $_SESSION['ID'] ?>" />
                    <button type="submit" class="btn btn-primary btn-cons flex-bg message-submit">Ik wil deze conversatie verlaten</button>
                </form>
    <?php
    }
    else
    {
        ?>

        <span>Deze conversatie is gesloten. Hierop reageren is niet mogelijk.</span>
        <?php
    }
    ?>

            <!-- /.box-footer -->
          </div>

Alvast bedankt voor de reacties!
- Ariën -:
Dit topic is verplaatst naar de juiste categorie.
Gewijzigd op 07/01/2017 15:48:17 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

02/05/2024 08:09:00
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/01/2017 14:36:36
Quote Anchor link
Sloop eerst maar even je in-line styles uit je HTML, want dat is al een crime bij debuggen.
 
Marlies Maalderink

Marlies Maalderink

07/01/2017 14:37:39
Quote Anchor link
Hoi Rob,

Ik heb de code die je hierboven gepost hebt niet echt bekeken maar, als je na het invoeren van een bericht in de broncode kijkt (ctrl u) kun je zien dat het volledige bericht er wel staat. Het valt gewoon buiten het zichtbare gedeelte van de site.

Het eerste waar ik naar zou kijken is de css, met name de class mailbox-read-message.
 
- Rob -

- Rob -

07/01/2017 14:41:26
Quote Anchor link
- Ariën - op 07/01/2017 14:36:36:
Sloop eerst maar even je in-line styles uit je HTML, want dat is al een crime bij debuggen.

Dat doe ik op het laatst, want anders doe ik er 5 minuten over voor 1 ding aan te passen. Maar i will do it


Toevoeging op 07/01/2017 14:43:58:

Ik moet het css bestand eigenlijk nog aanpassen, als iemand tijd/zin heeft voor dit goed te maken (hoeft niet):

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
html{overflow: scroll;overflow-x: hidden;}::-webkit-scrollbar{width: 0px;background: transparent;}::-webkit-scrollbar-thumb {background: #FF0000;}@import url(https://fonts.googleapis.com/css?family=Source+Sans+Pro:300,400,600,700,300italic,400italic,600italic);/*!
!*/html,body{min-height:100%}.layout-boxed html,.layout-boxed body{height:100%}body{-webkit-font-smoothing:antialiased;-moz-osx-font-smoothing:grayscale;font-family:'Source Sans Pro','Helvetica Neue',Helvetica,Arial,sans-serif;font-weight:400;overflow-x:hidden;overflow-y:auto}h5{text-align: center;}.wrapper{min-height:100%;position:relative;overflow:hidden}.wrapper:before,.wrapper:after{content:" ";display:table}.wrapper:after{clear:both}.layout-boxed .wrapper{max-width:1250px;margin:0 auto;min-height:100%;box-shadow:0 0 8px rgba(0,0,0,0.5);position:relative}.layout-boxed{background:url('../img/boxed-bg.jpg') repeat fixed}.content-wrapper,.right-side,.main-footer{-webkit-transition:-webkit-transform .3s ease-in-out,margin .3s ease-in-out;-moz-transition:-moz-transform .3s ease-in-out,margin .3s ease-in-out;-o-transition:-o-transform .3s ease-in-out,margin .3s ease-in-out;transition:transform .3s ease-in-out,margin .3s ease-in-out;margin-left:230px;z-index:820}.layout-top-nav .content-wrapper,.layout-top-nav .right-side,.layout-top-nav .main-footer{margin-left:0}@media (max-width:767px){.content-wrapper,.right-side,.main-footer{margin-left:0}}@media (min-width:768px){.sidebar-collapse .content-wrapper,.sidebar-collapse .right-side,.sidebar-collapse .main-footer{margin-left:0}}@media (max-width:767px){.sidebar-open .content-wrapper,.sidebar-open .right-side,.sidebar-open .main-footer{-webkit-transform:translate(230px, 0);-ms-transform:translate(230px, 0);-o-transform:translate(230px, 0);transform:translate(230px, 0)}}.content-wrapper,.right-side{min-height:100%;background-color:#ecf0f5;z-index:800}.main-footer{background:#fff;padding:15px;color:#444;border-top:1px solid #d2d6de}.fixed .main-header,.fixed .main-sidebar,.fixed .left-side{position:fixed}.fixed .main-header{top:0;right:0;left:0}.fixed .content-wrapper,.fixed .right-side{padding-top:50px}@media (max-width:767px){.fixed .content-wrapper,.fixed .right-side{padding-top:100px}}.fixed.layout-boxed .wrapper{max-width:100%}body.hold-transition .content-wrapper,body.hold-transition .right-side,body.hold-transition .main-footer,body.hold-transition .main-sidebar,body.hold-transition .left-side,body.hold-transition .main-header .navbar,body.hold-transition .main-header .logo{-webkit-transition:none;-o-transition:none;transition:none}.content{min-height:250px;padding:15px;margin-right:auto;margin-left:auto;padding-left:15px;padding-right:15px}h1,h2,h3,h4,h5,h6,.h1,.h2,.h3,.h4,.h5,.h6{font-family:'Source Sans Pro',sans-serif}a{color:#3c8dbc}a:hover,a:active,a:focus{outline:none;text-decoration:none;color:#72afd2}.page-header{margin:10px 0 20px 0;font-size:22px}.page-header>small{color:#666;display:block;margin-top:5px}.main-header{position:relative;max-height:100px;z-index:1030}.main-header .navbar{-webkit-transition:margin-left .3s ease-in-out;-o-transition:margin-left .3s ease-in-out;transition:margin-left .3s ease-in-out;margin-bottom:0;margin-left:230px;border:none;min-height:50px;border-radius:0}.layout-top-nav .main-header .navbar{margin-left:0}.main-header #navbar-search-input.form-control{background:rgba(255,255,255,0.2);border-color:transparent}.main-header #navbar-search-input.form-control:focus,.main-header #navbar-search-input.form-control:active{border-color:rgba(0,0,0,0.1);background:rgba(255,255,255,0.9)}.main-header #navbar-search-input.form-control::-moz-placeholder{color:#ccc;opacity:1}.main-header #navbar-search-input.form-control:-ms-input-placeholder{color:#ccc}.main-header #navbar-search-input.form-control::-webkit-input-placeholder{color:#ccc}.main-header .navbar-custom-menu,.main-header .navbar-right{float:right}@media (max-width:991px){.main-header .navbar-custom-menu a,.main-header .navbar-right a{color:inherit;background:transparent}}@media (max-width:767px){.main-header .navbar-right{float:none}.navbar-collapse .main-header .navbar-right{margin:7.5px -15px}.main-header .navbar-right>li{color:inherit;border:0}}.main-header .sidebar-toggle{float:left;background-color:transparent;background-image:none;padding:15px 15px;font-family:fontAwesome}.main-header .sidebar-toggle:before{content:"\f0c9"}.main-header .sidebar-toggle:hover{color:#fff}.main-header .sidebar-toggle:focus,.main-header .sidebar-toggle:active{background:transparent}.main-header .sidebar-toggle .icon-bar{display:none}.main-header .navbar .nav>li.user>a>.fa,.main-header .navbar .nav>li.user>a>.glyphicon,.main-header .navbar .nav>li.user>a>.ion{margin-right:5px}.main-header .navbar .nav>li>a>.label{position:absolute;top:9px;right:7px;text-align:center;font-size:9px;padding:2px 3px;line-height:.9}.main-header .logo{-webkit-transition:width .3s ease-in-out;-o-transition:width .3s ease-in-out;transition:width .3s ease-in-out;display:block;float:left;height:50px;font-size:20px;line-height:50px;text-align:center;width:230px;font-family:"Helvetica Neue",Helvetica,Arial,sans-serif;padding:0 15px;font-weight:300;overflow:hidden}.main-header .logo .logo-lg{display:block}.main-header .logo .logo-mini{display:none}.main-header .navbar-brand{color:#fff}.content-header{position:relative;padding:15px 15px 0 15px}.content-header>h1{margin:0;font-size:24px}.content-header>h1>small{font-size:15px;display:inline-block;padding-left:4px;font-weight:300}.login-box{margin-top: 40px !important;}#login-errors{color: red; text-align: center; margin-top: -20px !important;}#register-errors{color: red; text-align: center; margin-top: -10px !important;}#passreset-errors{color: red; text-align: center; margin-top: -20px !important;}#register-succesfull{color: green; text-align: center; margin-top: -20px !important; margin-bottom: 10px !important;}#passreset-succesfull{color: green; text-align: center; margin-top: -20px !important;}.checkbox{margin-top: 5.5px !important;}.register{display: none;}.password{display: none;}.button-login{opacity: 0; cursor: default;}h6{text-align: center;}.content-header>.breadcrumb{float:right;background:transparent;margin-top:0;margin-bottom:0;font-size:12px;padding:7px 5px;position:absolute;top:15px;right:10px;border-radius:2px}.content-header>.breadcrumb>li>a{color:#444;text-decoration:none;display:inline-block}.content-header>.breadcrumb>li>a>.fa,.content-header>.breadcrumb>li>a>.glyphicon,.content-header>.breadcrumb>li>a>.ion{margin-right:5px}.content-header>.breadcrumb>li+li:before{content:'>\00a0'}@media (max-width:991px){.content-header>.breadcrumb{position:relative;margin-top:5px;top:0;right:0;float:none;background:#d2d6de;padding-left:10px}.content-header>.breadcrumb li:before{color:#97a0b3}}.navbar-toggle{color:#fff;border:0;margin:0;padding:15px 15px}@media (max-width:991px){.navbar-custom-menu .navbar-nav>li{float:left}.navbar-custom-menu .navbar-nav{margin:0;float:left}.navbar-custom-menu .navbar-nav>li>a{padding-top:15px;padding-bottom:15px;line-height:20px}}@media (max-width:767px){.main-header{position:relative}.main-header .logo,.main-header .navbar{width:100%;float:none}.main-header .navbar{margin:0}.main-header .navbar-custom-menu{float:right}}@media (max-width:991px){.navbar-collapse.pull-left{float:none !important}.navbar-collapse.pull-left+.navbar-custom-menu{display:block;position:absolute;top:0;right:40px}}.main-sidebar,.left-side{position:absolute;top:0;left:0;padding-top:50px;min-height:100%;width:230px;z-index:810;-webkit-transition:-webkit-transform .3s ease-in-out,width .3s ease-in-out;-moz-transition:-moz-transform .3s ease-in-out,width .3s ease-in-out;-o-transition:-o-transform .3s ease-in-out,width .3s ease-in-out;transition:transform .3s ease-in-out,width .3s ease-in-out}@media (max-width:767px){.main-sidebar,.left-side{padding-top:100px}}@media (max-width:767px){.main-sidebar,.left-side{-webkit-transform:translate(-230px, 0);-ms-transform:translate(-230px, 0);-o-transform:translate(-230px, 0);transform:translate(-230px, 0)}}@media (min-width:768px){.sidebar-collapse .main-sidebar,.sidebar-collapse .left-side{-webkit-transform:translate(-230px, 0);-ms-transform:translate(-230px, 0);-o-transform:translate(-230px, 0);transform:translate(-230px, 0)}}@media (max-width:767px){.sidebar-open .main-sidebar,.sidebar-open .left-side{-webkit-transform:translate(0, 0);-ms-transform:translate(0, 0);-o-transform:translate(0, 0);transform:translate(0, 0)}}.sidebar{padding-bottom:10px}.sidebar-form input:focus{border-color:transparent}.user-panel{position:relative;width:100%;padding:10px;overflow:hidden}.user-panel:before,.user-panel:after{content:" ";display:table}.user-panel:after{clear:both}.user-panel>.image>img{width:100%;max-width:45px;height:auto}.user-panel>.info{padding:5px 5px 5px 15px;line-height:1;position:absolute;left:55px}.user-panel>.info>p{font-weight:600;margin-bottom:9px}.user-panel>.info>a{text-decoration:none;padding-right:5px;margin-top:3px;font-size:11px}.user-panel>.info>a>.fa,.user-panel>.info>a>.ion,.user-panel>.info>a>.glyphicon{margin-right:3px}.sidebar-menu{list-style:none;margin:0;padding:0}.sidebar-menu>li{position:relative;margin:0;padding:0}.sidebar-menu>li>a{padding:12px 5px 12px 15px;display:block}.sidebar-menu>li>a>.fa,.sidebar-menu>li>a>.glyphicon,.sidebar-menu>li>a>.ion{width:20px}.sidebar-menu>li .label,.sidebar-menu>li .badge{margin-right:5px}.sidebar-menu>li .badge{margin-top:3px}.sidebar-menu li.header{padding:10px 25px 10px 15px;font-size:12px}.sidebar-menu li>a>.fa-angle-left,.sidebar-menu li>a>.pull-right-container>.fa-angle-left{width:auto;height:auto;padding:0;margin-right:10px}.sidebar-menu li.active>a>.fa-angle-left,.sidebar-menu li.active>a>.pull-right-container>.fa-angle-left{-webkit-transform:rotate(-90deg);-ms-transform:rotate(-90deg);-o-transform:rotate(-90deg);transform:rotate(-90deg)}.sidebar-menu li.active>.treeview-menu{display:block}.sidebar-menu .treeview-menu{display:none;list-style:none;padding:0;margin:0;padding-left:5px}.sidebar-menu .treeview-menu .treeview-menu{padding-left:20px}.sidebar-menu .treeview-menu>li{margin:0}.sidebar-menu .treeview-menu>li>a{padding:5px 5px 5px 15px;display:block;font-size:14px}.sidebar-menu .treeview-menu>li>a>.fa,.sidebar-menu .treeview-menu>li>a>.glyphicon,.sidebar-menu .treeview-menu>li>a>.ion{width:20px}.sidebar-menu .treeview-menu>li>a>.pull-right-container>.fa-angle-left,.sidebar-menu .treeview-menu>li>a>.pull-right-container>.fa-angle-down,.sidebar-menu .treeview-menu>li>a>.fa-angle-left,.sidebar-menu .treeview-menu>li>a>.fa-angle-down{width:auto}@media (min-width:768px){.sidebar-mini.sidebar-collapse .content-wrapper,.sidebar-mini.sidebar-collapse .right-side,.sidebar-mini.sidebar-collapse .main-footer{margin-left:50px !important;z-index:840}.sidebar-mini.sidebar-collapse .main-sidebar{-webkit-transform:translate(0, 0);-ms-transform:translate(0, 0);-o-transform:translate(0, 0);transform:translate(0, 0);width:50px !important;z-index:850}.sidebar-mini.sidebar-collapse .sidebar-menu>li{position:relative}.sidebar-mini.sidebar-collapse .sidebar-menu>li>a{margin-right:0}.sidebar-mini.sidebar-collapse .sidebar-menu>li>a>span{border-top-right-radius:4px}.sidebar-mini.sidebar-collapse .sidebar-menu>li:not(.treeview)>a>span{border-bottom-right-radius:4px}.sidebar-mini.sidebar-collapse .sidebar-menu>li>.treeview-menu{padding-top:5px;padding-bottom:5px;border-bottom-right-radius:4px}.sidebar-mini.sidebar-collapse .sidebar-menu>li:hover>a>span:not(.pull-right),.sidebar-mini.sidebar-collapse .sidebar-menu>li:hover>.treeview-menu{display:block !important;position:absolute;width:180px;left:50px}.sidebar-mini.sidebar-collapse .sidebar-menu>li:hover>a>span{top:0;margin-left:-3px;padding:12px 5px 12px 20px;background-color:inherit}.sidebar-mini.sidebar-collapse .sidebar-menu>li:hover>a>.pull-right-container{float:right;width:auto!important;left:200px!important;top:10px!important}.sidebar-mini.sidebar-collapse .sidebar-menu>li:hover>a>.pull-right-container>.label:not(:first-of-type){display:none}.sidebar-mini.sidebar-collapse .sidebar-menu>li:hover>.treeview-menu{top:44px;margin-left:0}.sidebar-mini.sidebar-collapse .main-sidebar .user-panel>.info,.sidebar-mini.sidebar-collapse .sidebar-form,.sidebar-mini.sidebar-collapse .sidebar-menu>li>a>span,.sidebar-mini.sidebar-collapse .sidebar-menu>li>.treeview-menu,.sidebar-mini.sidebar-collapse .sidebar-menu>li>a>.pull-right,.sidebar-mini.sidebar-collapse .sidebar-menu li.header{display:none !important;-webkit-transform:translateZ(0)}.sidebar-mini.sidebar-collapse .main-header .logo{width:50px}.sidebar-mini.sidebar-collapse .main-header .logo>.logo-mini{display:block;margin-left:-15px;margin-right:-15px;font-size:18px}.sidebar-mini.sidebar-collapse .main-header .logo>.logo-lg{display:none}.sidebar-mini.sidebar-collapse .main-header .navbar{margin-left:50px}}.sidebar-menu,.main-sidebar .user-panel,.sidebar-menu>li.header{white-space:nowrap;overflow:hidden}.sidebar-menu:hover{overflow:visible}.sidebar-form,.sidebar-menu>li.header{overflow:hidden;text-overflow:clip}.sidebar-menu li>a{position:relative}.sidebar-menu li>a>.pull-right-container{position:absolute;right:10px;top:50%;margin-top:-7px}.control-sidebar-bg{position:fixed;z-index:1000;bottom:0}.control-sidebar-bg,.control-sidebar{top:0;right:-230px;width:230px;-webkit-transition:right .3s ease-in-out;-o-transition:right .3s ease-in-out;transition:right .3s ease-in-out}.control-sidebar{position:absolute;padding-top:50px;z-index:1010}@media (max-width:768px){.control-sidebar{padding-top:100px}}.control-sidebar>.tab-content{padding:10px 15px}.control-sidebar.control-sidebar-open,.control-sidebar.control-sidebar-open+.control-sidebar-bg{right:0}.control-sidebar-open .control-sidebar-bg,.control-sidebar-open .control-sidebar{right:0}@media (min-width:768px){.control-sidebar-open .content-wrapper,.control-sidebar-open .right-side,.control-sidebar-open .main-footer{margin-right:230px}}.nav-tabs.control-sidebar-tabs>li:first-of-type>a,.nav-tabs.control-sidebar-tabs>li:first-of-type>a:hover,.nav-tabs.control-sidebar-tabs>li:first-of-type>a:focus{border-left-width:0}.nav-tabs.control-sidebar-tabs>li>a{border-radius:0}.nav-tabs.control-sidebar-tabs>li>a,.nav-tabs.control-sidebar-tabs>li>a:hover{border-top:none;border-right:none;border-left:1px solid transparent;border-bottom:1px solid transparent}.nav-tabs.control-sidebar-tabs>li>a .icon{font-size:16px}.nav-tabs.control-sidebar-tabs>li.active>a,.nav-tabs.control-sidebar-tabs>li.active>a:hover,.nav-tabs.control-sidebar-tabs>li.active>a:focus,.nav-tabs.control-sidebar-tabs>li.active>a:active{border-top:none;border-right:none;border-bottom:none}@media (max-width:768px){.nav-tabs.control-sidebar-tabs{display:table}.nav-tabs.control-sidebar-tabs>li{display:table-cell}}.control-sidebar-heading{font-weight:400;font-size:16px;padding:10px 0;margin-bottom:10px}.control-sidebar-subheading{display:block;font-weight:400;font-size:14px}.control-sidebar-menu{list-style:none;padding:0;margin:0 -15px}.control-sidebar-menu>li>a{display:block;padding:10px 15px}.control-sidebar-menu>li>a:before,.control-sidebar-menu>li>a:after{content:" ";display:table}.control-sidebar-menu>li>a:after{clear:both}.control-sidebar-menu>li>a>.control-sidebar-subheading{margin-top:0}.control-sidebar-menu .menu-icon{float:left;width:35px;height:35px;border-radius:50%;text-align:center;line-height:35px}.control-sidebar-menu .menu-info{margin-left:45px;margin-top:3px}.control-sidebar-menu .menu-info>.control-sidebar-subheading{margin:0}.control-sidebar-menu .menu-info>p{margin:0;font-size:11px}.control-sidebar-menu .progress{margin:0}.control-sidebar-dark{color:#b8c7ce}.control-sidebar-dark,.control-sidebar-dark+.control-sidebar-bg{background:#222d32}.control-sidebar-dark .nav-tabs.control-sidebar-tabs{border-bottom:#1c2529}.control-sidebar-dark .nav-tabs.control-sidebar-tabs>li>a{background:#181f23;color:#b8c7ce}.control-sidebar-dark .nav-tabs.control-sidebar-tabs>li>a,.control-sidebar-dark .nav-tabs.control-sidebar-tabs>li>a:hover,.control-sidebar-dark .nav-tabs.control-sidebar-tabs>li>a:focus{border-left-color:#141a1d;border-bottom-color:#141a1d}.control-sidebar-dark .nav-tabs.control-sidebar-tabs>li>a:hover,.control-sidebar-dark .nav-tabs.control-sidebar-tabs>li>a:focus,.control-sidebar-dark .nav-tabs.control-sidebar-tabs>li>a:active{background:#1c2529}.control-sidebar-dark .nav-tabs.control-sidebar-tabs>li>a:hover{color:#fff}.control-sidebar-dark .nav-tabs.control-sidebar-tabs>li.active>a,.control-sidebar-dark .nav-tabs.control-sidebar-tabs>li.active>a:hover,.control-sidebar-dark .nav-tabs.control-sidebar-tabs>li.active>a:focus,.control-sidebar-dark .nav-tabs.control-sidebar-tabs>li.active>a:active{background:#222d32;color:#fff}.control-sidebar-dark .control-sidebar-heading,.control-sidebar-dark .control-sidebar-subheading{color:#fff}.control-sidebar-dark .control-sidebar-menu>li>a:hover{background:#1e282c}.control-sidebar-dark .control-sidebar-menu>li>a .menu-info>p{color:#b8c7ce}.control-sidebar-light{color:#5e5e5e}.control-sidebar-light,.control-sidebar-light+.control-sidebar-bg{background:#f9fafc;border-left:1px solid #d2d6de}.control-sidebar-light .nav-tabs.control-sidebar-tabs{border-bottom:#d2d6de}.control-sidebar-light .nav-tabs.control-sidebar-tabs>li>a{background:#e8ecf4;color:#444}.control-sidebar-light .nav-tabs.control-sidebar-tabs>li>a,.control-sidebar-light .nav-tabs.control-sidebar-tabs>li>a:hover,.control-sidebar-light .nav-tabs.control-sidebar-tabs>li>a:focus{border-left-color:#d2d6de;border-bottom-color:#d2d6de}.control-sidebar-light .nav-tabs.control-sidebar-tabs>li>a:hover,.control-sidebar-light .nav-tabs.control-sidebar-tabs>li>a:focus,.control-sidebar-light .nav-tabs.control-sidebar-tabs>li>a:active{background:#eff1f7}.control-sidebar-light .nav-tabs.control-sidebar-tabs>li.active>a,.control-sidebar-light .nav-tabs.control-sidebar-tabs>li.active>a:hover,.control-sidebar-light .nav-tabs.control-sidebar-tabs>li.active>a:focus,.control-sidebar-light .nav-tabs.control-sidebar-tabs>li.active>a:active{background:#f9fafc;color:#111}.control-sidebar-light .control-sidebar-heading,.control-sidebar-light .control-sidebar-subheading{color:#111}.control-sidebar-light .control-sidebar-menu{margin-left:-14px}.control-sidebar-light .control-sidebar-menu>li>a:hover{background:#f4f4f5}.control-sidebar-light .control-sidebar-menu>li>a .menu-info>p{color:#5e5e5e}.dropdown-menu{box-shadow:none;border-color:#eee}.dropdown-menu>li>a{color:#777}.dropdown-menu>li>a>.glyphicon,.dropdown-menu>li>a>.fa,.dropdown-menu>li>a>.ion{margin-right:10px}.dropdown-menu>li>a:hover{background-color:#e1e3e9;color:#333}.dropdown-menu>.divider{background-color:#eee}.navbar-nav>.notifications-menu>.dropdown-menu,.navbar-nav>.messages-menu>.dropdown-menu,.navbar-nav>.tasks-menu>.dropdown-menu{width:280px;padding:0 0 0 0;margin:0;top:100%}.navbar-nav>.notifications-menu>.dropdown-menu>li,.navbar-nav>.messages-menu>.dropdown-menu>li,.navbar-nav>.tasks-menu>.dropdown-menu>li{position:relative}.navbar-nav>.notifications-menu>.dropdown-menu>li.header,.navbar-nav>.messages-menu>.dropdown-menu>li.header,.navbar-nav>.tasks-menu>.dropdown-menu>li.header{border-top-left-radius:4px;border-top-right-radius:4px;border-bottom-right-radius:0;border-bottom-left-radius:0;background-color:#ffffff;padding:7px 10px;border-bottom:1px solid #f4f4f4;color:#444444;font-size:14px}.navbar-nav>.notifications-menu>.dropdown-menu>li.footer>a,.navbar-nav>.messages-menu>.dropdown-menu>li.footer>a,.navbar-nav>.tasks-menu>.dropdown-menu>li.footer>a{border-top-left-radius:0;border-top-right-radius:0;border-bottom-right-radius:4px;border-bottom-left-radius:4px;font-size:12px;background-color:#fff;padding:7px 10px;border-bottom:1px solid #eeeeee;color:#444 !important;text-align:center}@media (max-width:991px){.navbar-nav>.notifications-menu>.dropdown-menu>li.footer>a,.navbar-nav>.messages-menu>.dropdown-menu>li.footer>a,.navbar-nav>.tasks-menu>.dropdown-menu>li.footer>a{background:#fff !important;color:#444 !important}}.navbar-nav>.notifications-menu>.dropdown-menu>li.footer>a:hover,.navbar-nav>.messages-menu>.dropdown-menu>li.footer>a:hover,.navbar-nav>.tasks-menu>.dropdown-menu>li.footer>a:hover{text-decoration:none;font-weight:normal}.navbar-nav>.notifications-menu>.dropdown-menu>li .menu,.navbar-nav>.messages-menu>.dropdown-menu>li .menu,.navbar-nav>.tasks-menu>.dropdown-menu>li .menu{max-height:200px;margin:0;padding:0;list-style:none;overflow-x:hidden}.navbar-nav>.notifications-menu>.dropdown-menu>li .menu>li>a,.navbar-nav>.messages-menu>.dropdown-menu>li .menu>li>a,.navbar-nav>.tasks-menu>.dropdown-menu>li .menu>li>a{display:block;white-space:nowrap;border-bottom:1px solid #f4f4f4}.navbar-nav>.notifications-menu>.dropdown-menu>li .menu>li>a:hover,.navbar-nav>.messages-menu>.dropdown-menu>li .menu>li>a:hover,.navbar-nav>.tasks-menu>.dropdown-menu>li .menu>li>a:hover{background:#f4f4f4;text-decoration:none}.navbar-nav>.notifications-menu>.dropdown-menu>li .menu>li>a{color:#444444;overflow:hidden;text-overflow:ellipsis;padding:10px}.navbar-nav>.notifications-menu>.dropdown-menu>li .menu>li>a>.glyphicon,.navbar-nav>.notifications-menu>.dropdown-menu>li .menu>li>a>.fa,.navbar-nav>.notifications-menu>.dropdown-menu>li .menu>li>a>.ion{width:20px}.navbar-nav>.messages-menu>.dropdown-menu>li .menu>li>a{margin:0;padding:10px 10px}.navbar-nav>.messages-menu>.dropdown-menu>li .menu>li>a>div>img{margin:auto 10px auto auto;width:40px;height:40px}.navbar-nav>.messages-menu>.dropdown-menu>li .menu>li>a>h4{padding:0;margin:0 0 0 45px;color:#444444;font-size:15px;position:relative}.navbar-nav>.messages-menu>.dropdown-menu>li .menu>li>a>h4>small{color:#999999;font-size:10px;position:absolute;top:0;right:0}.navbar-nav>.messages-menu>.dropdown-menu>li .menu>li>a>p{margin:0 0 0 45px;font-size:12px;color:#888888}.navbar-nav>.messages-menu>.dropdown-menu>li .menu>li>a:before,.navbar-nav>.messages-menu>.dropdown-menu>li .menu>li>a:after{content:" ";display:table}.navbar-nav>.messages-menu>.dropdown-menu>li .menu>li>a:after{clear:both}.navbar-nav>.tasks-menu>.dropdown-menu>li .menu>li>a{padding:10px}.navbar-nav>.tasks-menu>.dropdown-menu>li .menu>li>a>h3{font-size:14px;padding:0;margin:0 0 10px 0;color:#666666}.navbar-nav>.tasks-menu>.dropdown-menu>li .menu>li>a>.progress{padding:0;margin:0}.navbar-nav>.user-menu>.dropdown-menu{border-top-right-radius:0;border-top-left-radius:0;padding:1px 0 0 0;border-top-width:0;width:280px}.navbar-nav>.user-menu>.dropdown-menu,.navbar-nav>.user-menu>.dropdown-menu>.user-body{border-bottom-right-radius:4px;border-bottom-left-radius:4px}.navbar-nav>.user-menu>.dropdown-menu>li.user-header{height:175px;padding:10px;text-align:center}.navbar-nav>.user-menu>.dropdown-menu>li.user-header>img{z-index:5;height:90px;width:90px;border:3px solid;border-color:transparent;border-color:rgba(255,255,255,0.2)}.navbar-nav>.user-menu>.dropdown-menu>li.user-header>p{z-index:5;color:#fff;color:rgba(255,255,255,0.8);font-size:17px;margin-top:10px}.navbar-nav>.user-menu>.dropdown-menu>li.user-header>p>small{display:block;font-size:12px}.navbar-nav>.user-menu>.dropdown-menu>.user-body{padding:15px;border-bottom:1px solid #f4f4f4;border-top:1px solid #dddddd}.navbar-nav>.user-menu>.dropdown-menu>.user-body:before,.navbar-nav>.user-menu>.dropdown-menu>.user-body:after{content:" ";display:table}.navbar-nav>.user-menu>.dropdown-menu>.user-body:after{clear:both}.navbar-nav>.user-menu>.dropdown-menu>.user-body a{color:#444 !important}@media (max-width:991px){.navbar-nav>.user-menu>.dropdown-menu>.user-body a{background:#fff !important;color:#444 !important}}.navbar-nav>.user-menu>.dropdown-menu>.user-footer{background-color:#f9f9f9;padding:10px}.navbar-nav>.user-menu>.dropdown-menu>.user-footer:before,.navbar-nav>.user-menu>.dropdown-menu>.user-footer:after{content:" ";display:table}.navbar-nav>.user-menu>.dropdown-menu>.user-footer:after{clear:both}.navbar-nav>.user-menu>.dropdown-menu>.user-footer .btn-default{color:#666666}@media (max-width:991px){.navbar-nav>.user-menu>.dropdown-menu>.user-footer .btn-default:hover{background-color:#f9f9f9}}.navbar-nav>.user-menu .user-image{float:left;width:25px;height:25px;border-radius:50%;margin-right:10px;margin-top:-2px}@media (max-width:767px){.navbar-nav>.user-menu .user-image{float:none;margin-right:0;margin-top:-8px;line-height:10px}}.open:not(.dropup)>.animated-dropdown-menu{backface-visibility:visible !important;-webkit-animation:flipInX .7s both;-o-animation:flipInX .7s both;animation:flipInX .7s both}@keyframes flipInX{0%{transform:perspective(400px) rotate3d(1, 0, 0, 90deg);transition-timing-function:ease-in;opacity:0}40%{transform:perspective(400px) rotate3d(1, 0, 0, -20deg);transition-timing-function:ease-in}60%{transform:perspective(400px) rotate3d(1, 0, 0, 10deg);opacity:1}80%{transform:perspective(400px) rotate3d(1, 0, 0, -5deg)}100%{transform:perspective(400px)}}@-webkit-keyframes flipInX{0%{-webkit-transform:perspective(400px) rotate3d(1, 0, 0, 90deg);-webkit-transition-timing-function:ease-in;opacity:0}40%{-webkit-transform:perspective(400px) rotate3d(1, 0, 0, -20deg);-webkit-transition-timing-function:ease-in}60%{-webkit-transform:perspective(400px) rotate3d(1, 0, 0, 10deg);opacity:1}80%{-webkit-transform:perspective(400px) rotate3d(1, 0, 0, -5deg)}100%{-webkit-transform:perspective(400px)}}.navbar-custom-menu>.navbar-nav>li{position:relative}.navbar-custom-menu>.navbar-nav>li>.dropdown-menu{position:absolute;right:0;left:auto}@media (max-width:991px){.navbar-custom-menu>.navbar-nav{float:right}.navbar-custom-menu>.navbar-nav>li{position:static}.navbar-custom-menu>.navbar-nav>li>.dropdown-menu{position:absolute;right:5%;left:auto;border:1px solid #ddd;background:#fff}}.form-control{border-radius:0;box-shadow:none;border-color:#d2d6de}.form-control:focus{border-color:#3c8dbc;box-shadow:none}.form-control::-moz-placeholder,.form-control:-ms-input-placeholder,.form-control::-webkit-input-placeholder{color:#bbb;opacity:1}.form-control:not(select){-webkit-appearance:none;-moz-appearance:none;appearance:none}.form-group.has-success label{color:#00a65a}.form-group.has-success .form-control,.form-group.has-success .input-group-addon{border-color:#00a65a;box-shadow:none}.form-group.has-success .help-block{color:#00a65a}.form-group.has-warning label{color:#f39c12}.form-group.has-warning .form-control,.form-group.has-warning .input-group-addon{border-color:#f39c12;box-shadow:none}.form-group.has-warning .help-block{color:#f39c12}.form-group.has-error label{color:#dd4b39}.form-group.has-error .form-control,.form-group.has-error .input-group-addon{border-color:#dd4b39;box-shadow:none}.form-group.has-error .help-block{color:#dd4b39}.input-group .input-group-addon{border-radius:0;border-color:#d2d6de;background-color:#fff}.btn-group-vertical .btn.btn-flat:first-of-type,.btn-group-vertical .btn.btn-flat:last-of-type{border-radius:0}.icheck>label{padding-left:0}.form-control-feedback.fa{line-height:34px}.input-lg+.form-control-feedback.fa,.input-group-lg+.form-control-feedback.fa,.form-group-lg .form-control+.form-control-feedback.fa{line-height:46px}.input-sm+.form-control-feedback.fa,.input-group-sm+.form-control-feedback.fa,.form-group-sm .form-control+.form-control-feedback.fa{line-height:30px}.progress,.progress>.progress-bar{-webkit-box-shadow:none;box-shadow:none}.progress,.progress>.progress-bar,.progress .progress-bar,.progress>.progress-bar .progress-bar{border-radius:1px}.progress.sm,.progress-sm{height:10px}.progress.sm,.progress-sm,.progress.sm .progress-bar,.progress-sm .progress-bar{border-radius:1px}.progress.xs,.progress-xs{height:7px}.progress.xs,.progress-xs,.progress.xs .progress-bar,.progress-xs .progress-bar{border-radius:1px}.progress.xxs,.progress-xxs{height:3px}.progress.xxs,.progress-xxs,.progress.xxs .progress-bar,.progress-xxs .progress-bar{border-radius:1px}.progress.vertical{position:relative;width:30px;height:200px;display:inline-block;margin-right:10px}.progress.vertical>.progress-bar{width:100%;position:absolute;bottom:0}.progress.vertical.sm,.progress.vertical.progress-sm{width:20px}.progress.vertical.xs,.progress.vertical.progress-xs{width:10px}.progress.vertical.xxs,.progress.vertical.progress-xxs{width:3px}.progress-group .progress-text{font-weight:600}.progress-group .progress-number{float:right}.table tr>td .progress{margin:0}.progress-bar-light-blue,.progress-bar-primary{background-color:#3c8dbc}.progress-striped .progress-bar-light-blue,.progress-striped .progress-bar-primary{background-image:-webkit-linear-gradient(45deg, rgba(255,255,255,0.15) 25%, transparent 25%, transparent 50%, rgba(255,255,255,0.15) 50%, rgba(255,255,255,0.15) 75%, transparent 75%, transparent);background-image:-o-linear-gradient(45deg, rgba(255,255,255,0.15) 25%, transparent 25%, transparent 50%, rgba(255,255,255,0.15) 50%, rgba(255,255,255,0.15) 75%, transparent 75%, transparent);background-image:linear-gradient(45deg, rgba(255,255,255,0.15) 25%, transparent 25%, transparent 50%, rgba(255,255,255,0.15) 50%, rgba(255,255,255,0.15) 75%, transparent 75%, transparent)}.progress-bar-green,.progress-bar-success{background-color:#00a65a}.progress-striped .progress-bar-green,.progress-striped .progress-bar-success{background-image:-webkit-linear-gradient(45deg, rgba(255,255,255,0.15) 25%, transparent 25%, transparent 50%, rgba(255,255,255,0.15) 50%, rgba(255,255,255,0.15) 75%, transparent 75%, transparent);background-image:-o-linear-gradient(45deg, rgba(255,255,255,0.15) 25%, transparent 25%, transparent 50%, rgba(255,255,255,0.15) 50%, rgba(255,255,255,0.15) 75%, transparent 75%, transparent);background-image:linear-gradient(45deg, rgba(255,255,255,0.15) 25%, transparent 25%, transparent 50%, rgba(255,255,255,0.15) 50%, rgba(255,255,255,0.15) 75%, transparent 75%, transparent)}.progress-bar-aqua,.progress-bar-info{background-color:#00c0ef}.progress-striped .progress-bar-aqua,.progress-striped .progress-bar-info{background-image:-webkit-linear-gradient(45deg, rgba(255,255,255,0.15) 25%, transparent 25%, transparent 50%, rgba(255,255,255,0.15) 50%, rgba(255,255,255,0.15) 75%, transparent 75%, transparent);background-image:-o-linear-gradient(45deg, rgba(255,255,255,0.15) 25%, transparent 25%, transparent 50%, rgba(255,255,255,0.15) 50%, rgba(255,255,255,0.15) 75%, transparent 75%, transparent);background-image:linear-gradient(45deg, rgba(255,255,255,0.15) 25%, transparent 25%, transparent 50%, rgba(255,255,255,0.15) 50%, rgba(255,255,255,0.15) 75%, transparent 75%, transparent)}.progress-bar-yellow,.progress-bar-warning{background-color:#f39c12}.progress-striped .progress-bar-yellow,.progress-striped .progress-bar-warning{background-image:-webkit-linear-gradient(45deg, rgba(255,255,255,0.15) 25%, transparent 25%, transparent 50%, rgba(255,255,255,0.15) 50%, rgba(255,255,255,0.15) 75%, transparent 75%, transparent);background-image:-o-linear-gradient(45deg, rgba(255,255,255,0.15) 25%, transparent 25%, transparent 50%, rgba(255,255,255,0.15) 50%, rgba(255,255,255,0.15) 75%, transparent 75%, transparent);background-image:linear-gradient(45deg, rgba(255,255,255,0.15) 25%, transparent 25%, transparent 50%, rgba(255,255,255,0.15) 50%, rgba(255,255,255,0.15) 75%, transparent 75%, transparent)}.progress-bar-red,.progress-bar-danger{background-color:#dd4b39}.progress-striped .progress-bar-red,.progress-striped .progress-bar-danger{background-image:-webkit-linear-gradient(45deg, rgba(255,255,255,0.15) 25%, transparent 25%, transparent 50%, rgba(255,255,255,0.15) 50%, rgba(255,255,255,0.15) 75%, transparent 75%, transparent);background-image:-o-linear-gradient(45deg, rgba(255,255,255,0.15) 25%, transparent 25%, transparent 50%, rgba(255,255,255,0.15) 50%, rgba(255,255,255,0.15) 75%, transparent 75%, transparent);background-image:linear-gradient(45deg, rgba(255,255,255,0.15) 25%, transparent 25%, transparent 50%, rgba(255,255,255,0.15) 50%, rgba(255,255,255,0.15) 75%, transparent 75%, transparent)}.small-box{border-radius:2px;position:relative;display:block;margin-bottom:20px;box-shadow:0 1px 1px rgba(0,0,0,0.1)}.small-box>.inner{padding:10px}.small-box>.small-box-footer{position:relative;text-align:center;padding:3px 0;color:#fff;color:rgba(255,255,255,0.8);display:block;z-index:10;background:rgba(0,0,0,0.1);text-decoration:none}.small-box>.small-box-footer:hover{color:#fff;background:rgba(0,0,0,0.15)}.small-box h3{font-size:38px;font-weight:bold;margin:0 0 10px 0;white-space:nowrap;padding:0}.small-box p{font-size:15px}.small-box p>small{display:block;color:#f9f9f9;font-size:13px;margin-top:5px}.small-box h3,.small-box p{z-index:5}.small-box .icon{-webkit-transition:all .3s linear;-o-transition:all .3s linear;transition:all .3s linear;position:absolute;top:-10px;right:10px;z-index:0;font-size:90px;color:rgba(0,0,0,0.15)}.small-box:hover{text-decoration:none;color:#f9f9f9}.small-box:hover .icon{font-size:95px}@media (max-width:767px){.small-box{text-align:center}.small-box .icon{display:none}.small-box p{font-size:12px}}.box{position:relative;border-radius:3px;background:#ffffff;border-top:3px solid #d2d6de;margin-bottom:20px;width:100%;box-shadow:0 1px 1px rgba(0,0,0,0.1)}.box.box-primary{border-top-color:#3c8dbc}.box.box-info{border-top-color:#00c0ef}.box.box-danger{border-top-color:#dd4b39}.box.box-warning{border-top-color:#f39c12}.box.box-success{border-top-color:#00a65a}.box.box-default{border-top-color:#d2d6de}.box.collapsed-box .box-body,.box.collapsed-box .box-footer{display:none}.box .nav-stacked>li{border-bottom:1px solid #f4f4f4;margin:0}.box .nav-stacked>li:last-of-type{border-bottom:none}.box.height-control .box-body{max-height:300px;overflow:auto}.box .border-right{border-right:1px solid #f4f4f4}.box .border-left{border-left:1px solid #f4f4f4}.box.box-solid{border-top:0}.box.box-solid>.box-header .btn.btn-default{background:transparent}.box.box-solid>.box-header .btn:hover,.box.box-solid>.box-header a:hover{background:rgba(0,0,0,0.1)}.box.box-solid.box-default{border:1px solid #d2d6de}.box.box-solid.box-default>.box-header{color:#444;background:#d2d6de;background-color:#d2d6de}.box.box-solid.box-default>.box-header a,.box.box-solid.box-default>.box-header .btn{color:#444}.box.box-solid.box-primary{border:1px solid #3c8dbc}.box.box-solid.box-primary>.box-header{color:#fff;background:#3c8dbc;background-color:#3c8dbc}.box.box-solid.box-primary>.box-header a,.box.box-solid.box-primary>.box-header .btn{color:#fff}.box.box-solid.box-info{border:1px solid #00c0ef}.box.box-solid.box-info>.box-header{color:#fff;background:#00c0ef;background-color:#00c0ef}.box.box-solid.box-info>.box-header a,.box.box-solid.box-info>.box-header .btn{color:#fff}.box.box-solid.box-danger{border:1px solid #dd4b39}.box.box-solid.box-danger>.box-header{color:#fff;background:#dd4b39;background-color:#dd4b39}.box.box-solid.box-danger>.box-header a,.box.box-solid.box-danger>.box-header .btn{color:#fff}.box.box-solid.box-warning{border:1px solid #f39c12}.box.box-solid.box-warning>.box-header{color:#fff;background:#f39c12;background-color:#f39c12}.box.box-solid.box-warning>.box-header a,.box.box-solid.box-warning>.box-header .btn{color:#fff}.box.box-solid.box-success{border:1px solid #00a65a}.box.box-solid.box-success>.box-header{color:#fff;background:#00a65a;background-color:#00a65a}.box.box-solid.box-success>.box-header a,.box.box-solid.box-success>.box-header .btn{color:#fff}.box.box-solid>.box-header>.box-tools .btn{border:0;box-shadow:none}.box.box-solid[class*='bg']>.box-header{color:#fff}.box .box-group>.box{margin-bottom:5px}.box .knob-label{text-align:center;color:#333;font-weight:100;font-size:12px;margin-bottom:0.3em}.box>.overlay,.overlay-wrapper>.overlay,.box>.loading-img,.overlay-wrapper>.loading-img{position:absolute;top:0;left:0;width:100%;height:100%}.box .overlay,.overlay-wrapper .overlay{z-index:50;background:rgba(255,255,255,0.7);border-radius:3px}.box .overlay>.fa,.overlay-wrapper .overlay>.fa{position:absolute;top:50%;left:50%;margin-left:-15px;margin-top:-15px;color:#000;font-size:30px}.box .overlay.dark,.overlay-wrapper .overlay.dark{background:rgba(0,0,0,0.5)}.box-header:before,.box-body:before,.box-footer:before,.box-header:after,.box-body:after,.box-footer:after{content:" ";display:table}.box-header:after,.box-body:after,.box-footer:after{clear:both}.box-header{color:#444;display:block;padding:10px;position:relative}.box-header.with-border{border-bottom:1px solid #f4f4f4}.collapsed-box .box-header.with-border{border-bottom:none}.box-header>.fa,.box-header>.glyphicon,.box-header>.ion,.box-header .box-title{display:inline-block;font-size:18px;margin:0;line-height:1}.box-header>.fa,.box-header>.glyphicon,.box-header>.ion{margin-right:5px}.box-header>.box-tools{position:absolute;right:10px;top:5px}.box-header>.box-tools [data-toggle="tooltip"]{position:relative}.box-header>.box-tools.pull-right .dropdown-menu{right:0;left:auto}.btn-box-tool{padding:5px;font-size:12px;background:transparent;color:#97a0b3}.open .btn-box-tool,.btn-box-tool:hover{color:#606c84}.btn-box-tool.btn:active{box-shadow:none}.box-body{border-top-left-radius:0;border-top-right-radius:0;border-bottom-right-radius:3px;border-bottom-left-radius:3px;padding:10px}.no-header .box-body{border-top-right-radius:3px;border-top-left-radius:3px}.box-body>.table{margin-bottom:0}.box-body .fc{margin-top:5px}.box-body .full-width-chart{margin:-19px}.box-body.no-padding .full-width-chart{margin:-9px}.box-body .box-pane{border-top-left-radius:0;border-top-right-radius:0;border-bottom-right-radius:0;border-bottom-left-radius:3px}.box-body .box-pane-right{border-top-left-radius:0;border-top-right-radius:0;border-bottom-right-radius:3px;border-bottom-left-radius:0}.box-footer{border-top-left-radius:0;border-top-right-radius:0;border-bottom-right-radius:3px;border-bottom-left-radius:3px;border-top:1px solid #f4f4f4;padding:10px;background-color:#fff}.chart-legend{margin:10px 0}@media (max-width:991px){.chart-legend>li{float:left;margin-right:10px}}.box-comments{background:#f7f7f7}.box-comments .box-comment{padding:8px 0;border-bottom:1px solid #eee}.box-comments .box-comment:before,.box-comments .box-comment:after{content:" ";display:table}.box-comments .box-comment:after{clear:both}.box-comments .box-comment:last-of-type{border-bottom:0}.box-comments .box-comment:first-of-type{padding-top:0}.box-comments .box-comment img{float:left}.box-comments .comment-text{margin-left:40px;color:#555}.box-comments .username{color:#444;display:block;font-weight:600}.box-comments .text-muted{font-weight:400;font-size:12px}.todo-list{margin:0;padding:0;list-style:none;overflow:auto}.todo-list>li{border-radius:2px;padding:10px;background:#f4f4f4;margin-bottom:2px;border-left:2px solid #e6e7e8;color:#444}.todo-list>li:last-of-type{margin-bottom:0}.todo-list>li>input[type='checkbox']{margin:0 10px 0 5px}.todo-list>li .text{display:inline-block;margin-left:5px;font-weight:600}.todo-list>li .label{margin-left:10px;font-size:9px}.todo-list>li .tools{display:none;float:right;color:#dd4b39}.todo-list>li .tools>.fa,.todo-list>li .tools>.glyphicon,.todo-list>li .tools>.ion{margin-right:5px;cursor:pointer}.todo-list>li:hover .tools{display:inline-block}.todo-list>li.done{color:#999}.todo-list>li.done .text{text-decoration:line-through;font-weight:500}.todo-list>li.done .label{background:#d2d6de !important}.todo-list .danger{border-left-color:#dd4b39}.todo-list .warning{border-left-color:#f39c12}.todo-list .info{border-left-color:#00c0ef}.todo-list .success{border-left-color:#00a65a}.todo-list .primary{border-left-color:#3c8dbc}.todo-list .handle{display:inline-block;cursor:move;margin:0 5px}.chat{padding:5px 20px 5px 10px}.chat .item{margin-bottom:10px}.chat .item:before,.chat .item:after{content:" ";display:table}.chat .item:after{clear:both}.chat .item>img{width:40px;height:40px;border:2px solid transparent;border-radius:50%}.chat .item>.online{border:2px solid #00a65a}.chat .item>.offline{border:2px solid #dd4b39}.chat .item>.message{margin-left:55px;margin-top:-40px}.chat .item>.message>.name{display:block;font-weight:600}.chat .item>.attachment{border-radius:3px;background:#f4f4f4;margin-left:65px;margin-right:15px;padding:10px}.chat .item>.attachment>h4{margin:0 0 5px 0;font-weight:600;font-size:14px}.chat .item>.attachment>p,.chat .item>.attachment>.filename{font-weight:600;font-size:13px;font-style:italic;margin:0}.chat .item>.attachment:before,.chat .item>.attachment:after{content:" ";display:table}.chat .item>.attachment:after{clear:both}.box-input{max-width:200px}.modal .panel-body{color:#444}.info-box{display:block;min-height:90px;background:#fff;width:100%;box-shadow:0 1px 1px rgba(0,0,0,0.1);border-radius:2px;margin-bottom:15px}.info-box small{font-size:14px}.info-box .progress{background:rgba(0,0,0,0.2);margin:5px -10px 5px -10px;height:2px}.info-box .progress,.info-box .progress .progress-bar{border-radius:0}.info-box .progress .progress-bar{background:#fff}.info-box-icon{border-top-left-radius:2px;border-top-right-radius:0;border-bottom-right-radius:0;border-bottom-left-radius:2px;display:block;float:left;height:90px;width:90px;text-align:center;font-size:45px;line-height:90px;background:rgba(0,0,0,0.2)}.info-box-icon>img{max-width:100%}.info-box-content{padding:5px 10px;margin-left:90px}.info-box-number{display:block;font-weight:bold;font-size:18px}.progress-description,.info-box-text{display:block;font-size:14px;white-space:nowrap;overflow:hidden;text-overflow:ellipsis}.info-box-text{text-transform:uppercase}.info-box-more{display:block}.progress-description{margin:0}.timeline{position:relative;margin:0 0 30px 0;padding:0;list-style:none}.timeline:before{content:'';position:absolute;top:0;bottom:0;width:4px;background:#ddd;left:31px;margin:0;border-radius:2px}.timeline>li{position:relative;margin-right:10px;margin-bottom:15px}.timeline>li:before,.timeline>li:after{content:" ";display:table}.timeline>li:after{clear:both}.timeline>li>.timeline-item{-webkit-box-shadow:0 1px 1px rgba(0,0,0,0.1);box-shadow:0 1px 1px rgba(0,0,0,0.1);border-radius:3px;margin-top:0;background:#fff;color:#444;margin-left:60px;margin-right:15px;padding:0;position:relative}.timeline>li>.timeline-item>.time{color:#999;float:right;padding:10px;font-size:12px}.timeline>li>.timeline-item>.timeline-header{margin:0;color:#555;border-bottom:1px solid #f4f4f4;padding:10px;font-size:16px;line-height:1.1}.timeline>li>.timeline-item>.timeline-header>a{font-weight:600}.timeline>li>.timeline-item>.timeline-body,.timeline>li>.timeline-item>.timeline-footer{padding:10px}.timeline>li>.fa,.timeline>li>.glyphicon,.timeline>li>.ion{width:30px;height:30px;font-size:15px;line-height:30px;position:absolute;color:#666;background:#d2d6de;border-radius:50%;text-align:center;left:18px;top:0}.timeline>.time-label>span{font-weight:600;padding:5px;display:inline-block;background-color:#fff;border-radius:4px}.timeline-inverse>li>.timeline-item{background:#f0f0f0;border:1px solid #ddd;-webkit-box-shadow:none;box-shadow:none}.timeline-inverse>li>.timeline-item>.timeline-header{border-bottom-color:#ddd}.btn{border-radius:3px;-webkit-box-shadow:none;box-shadow:none;border:1px solid transparent}.btn.uppercase{text-transform:uppercase}.btn.btn-flat{border-radius:0;-webkit-box-shadow:none;-moz-box-shadow:none;box-shadow:none;border-width:1px}.btn:active{-webkit-box-shadow:inset 0 3px 5px rgba(0,0,0,0.125);-moz-box-shadow:inset 0 3px 5px rgba(0,0,0,0.125);box-shadow:inset 0 3px 5px rgba(0,0,0,0.125)}.btn:focus{outline:none}.btn.btn-file{position:relative;overflow:hidden}.btn.btn-file>input[type='file']{position:absolute;top:0;right:0;min-width:100%;min-height:100%;font-size:100px;text-align:right;opacity:0;filter:alpha(opacity=0);outline:none;background:white;cursor:inherit;display:block}.btn-default{background-color:#f4f4f4;color:#444;border-color:#ddd}.btn-default:hover,.btn-default:active,.btn-default.hover{background-color:#e7e7e7}.btn-primary{background-color:#3c8dbc;border-color:#367fa9}.btn-primary:hover,.btn-primary:active,.btn-primary.hover{background-color:#367fa9}.btn-success{background-color:#00a65a;border-color:#008d4c}.btn-success:hover,.btn-success:active,.btn-success.hover{background-color:#008d4c}.btn-info{background-color:#00c0ef;border-color:#00acd6}.btn-info:hover,.btn-info:active,.btn-info.hover{background-color:#00acd6}.btn-danger{background-color:#dd4b39;border-color:#d73925}.btn-danger:hover,.btn-danger:active,.btn-danger.hover{background-color:#d73925}.btn-warning{background-color:#f39c12;border-color:#e08e0b}.btn-warning:hover,.btn-warning:active,.btn-warning.hover{background-color:#e08e0b}.btn-outline{border:1px solid #fff;background:transparent;color:#fff}.btn-outline:hover,.btn-outline:focus,.btn-outline:active{color:rgba(255,255,255,0.7);border-color:rgba(255,255,255,0.7)}.btn-link{-webkit-box-shadow:none;box-shadow:none}.btn[class*='bg-']:hover{-webkit-box-shadow:inset 0 0 100px rgba(0,0,0,0.2);box-shadow:inset 0 0 100px rgba(0,0,0,0.2)}.btn-app{border-radius:3px;position:relative;padding:15px 5px;margin:0 0 10px 10px;min-width:80px;height:60px;text-align:center;color:#666;border:1px solid #ddd;background-color:#f4f4f4;font-size:12px}.btn-app>.fa,.btn-app>.glyphicon,.btn-app>.ion{font-size:20px;display:block}.btn-app:hover{background:#f4f4f4;color:#444;border-color:#aaa}.btn-app:active,.btn-app:focus{-webkit-box-shadow:inset 0 3px 5px rgba(0,0,0,0.125);-moz-box-shadow:inset 0 3px 5px rgba(0,0,0,0.125);box-shadow:inset 0 3px 5px rgba(0,0,0,0.125)}.btn-app>.badge{position:absolute;top:-3px;right:-10px;font-size:10px;font-weight:400}.callout{border-radius:3px;margin:0 0 20px 0;padding:15px 30px 15px 15px;border-left:5px solid #eee}.callout a{color:#fff;text-decoration:underline}.callout a:hover{color:#eee}.callout h4{margin-top:0;font-weight:600}.callout p:last-child{margin-bottom:0}.callout code,.callout .highlight{background-color:#fff}.callout.callout-danger{border-color:#c23321}.callout.callout-warning{border-color:#c87f0a}.callout.callout-info{border-color:#0097bc}.callout.callout-success{border-color:#00733e}.alert{border-radius:3px}.alert h4{font-weight:600}.alert .icon{margin-right:10px}.alert .close{color:#000;opacity:.2;filter:alpha(opacity=20)}.alert .close:hover{opacity:.5;filter:alpha(opacity=50)}.alert a{color:#fff;text-decoration:underline}.alert-success{border-color:#008d4c}.alert-danger,.alert-error{border-color:#d73925}.alert-warning{border-color:#e08e0b}.alert-info{border-color:#00acd6}.nav>li>a:hover,.nav>li>a:active,.nav>li>a:focus{color:#444;background:#f7f7f7}.nav-pills>li>a{border-radius:0;border-top:3px solid transparent;color:#444}.nav-pills>li>a>.fa,.nav-pills>li>a>.glyphicon,.nav-pills>li>a>.ion{margin-right:5px}.nav-pills>li.active>a,.nav-pills>li.active>a:hover,.nav-pills>li.active>a:focus{border-top-color:#3c8dbc}.nav-pills>li.active>a{font-weight:600}.nav-stacked>li>a{border-radius:0;border-top:0;border-left:3px solid transparent;color:#444}.nav-stacked>li.active>a,.nav-stacked>li.active>a:hover{background:transparent;color:#444;border-top:0;border-left-color:#3c8dbc}.nav-stacked>li.header{border-bottom:1px solid #ddd;color:#777;margin-bottom:10px;padding:5px 10px;text-transform:uppercase}.nav-tabs-custom{margin-bottom:20px;background:#fff;box-shadow:0 1px 1px rgba(0,0,0,0.1);border-radius:3px}.nav-tabs-custom>.nav-tabs{margin:0;border-bottom-color:#f4f4f4;border-top-right-radius:3px;border-top-left-radius:3px}.nav-tabs-custom>.nav-tabs>li{border-top:3px solid transparent;margin-bottom:-2px;margin-right:5px}.nav-tabs-custom>.nav-tabs>li>a{color:#444;border-radius:0}.nav-tabs-custom>.nav-tabs>li>a.text-muted{color:#999}.nav-tabs-custom>.nav-tabs>li>a,.nav-tabs-custom>.nav-tabs>li>a:hover{background:transparent;margin:0}.nav-tabs-custom>.nav-tabs>li>a:hover{color:#999}.nav-tabs-custom>.nav-tabs>li:not(.active)>a:hover,.nav-tabs-custom>.nav-tabs>li:not(.active)>a:focus,.nav-tabs-custom>.nav-tabs>li:not(.active)>a:active{border-color:transparent}.nav-tabs-custom>.nav-tabs>li.active{border-top-color:#3c8dbc}.nav-tabs-custom>.nav-tabs>li.active>a,.nav-tabs-custom>.nav-tabs>li.active:hover>a{background-color:#fff;color:#444}.nav-tabs-custom>.nav-tabs>li.active>a{border-top-color:transparent;border-left-color:#f4f4f4;border-right-color:#f4f4f4}.nav-tabs-custom>.nav-tabs>li:first-of-type{margin-left:0}.nav-tabs-custom>.nav-tabs>li:first-of-type.active>a{border-left-color:transparent}.nav-tabs-custom>.nav-tabs.pull-right{float:none !important}.nav-tabs-custom>.nav-tabs.pull-right>li{float:right}.nav-tabs-custom>.nav-tabs.pull-right>li:first-of-type{margin-right:0}.nav-tabs-custom>.nav-tabs.pull-right>li:first-of-type>a{border-left-width:1px}.nav-tabs-custom>.nav-tabs.pull-right>li:first-of-type.active>a{border-left-color:#f4f4f4;border-right-color:transparent}.nav-tabs-custom>.nav-tabs>li.header{line-height:35px;padding:0 10px;font-size:20px;color:#444}.nav-tabs-custom>.nav-tabs>li.header>.fa,.nav-tabs-custom>.nav-tabs>li.header>.glyphicon,.nav-tabs-custom>.nav-tabs>li.header>.ion{margin-right:5px}.nav-tabs-custom>.tab-content{background:#fff;padding:10px;border-bottom-right-radius:3px;border-bottom-left-radius:3px}.nav-tabs-custom .dropdown.open>a:active,.nav-tabs-custom .dropdown.open>a:focus{background:transparent;color:#999}.nav-tabs-custom.tab-primary>.nav-tabs>li.active{border-top-color:#3c8dbc}.nav-tabs-custom.tab-info>.nav-tabs>li.active{border-top-color:#00c0ef}.nav-tabs-custom.tab-danger>.nav-tabs>li.active{border-top-color:#dd4b39}.nav-tabs-custom.tab-warning>.nav-tabs>li.active{border-top-color:#f39c12}.nav-tabs-custom.tab-success>.nav-tabs>li.active{border-top-color:#00a65a}.nav-tabs-custom.tab-default>.nav-tabs>li.active{border-top-color:#d2d6de}.pagination>li>a{background:#fafafa;color:#666}.pagination.pagination-flat>li>a{border-radius:0 !important}.products-list{list-style:none;margin:0;padding:0}.products-list>.item{border-radius:3px;-webkit-box-shadow:0 1px 1px rgba(0,0,0,0.1);box-shadow:0 1px 1px rgba(0,0,0,0.1);padding:10px 0;background:#fff}.products-list>.item:before,.products-list>.item:after{content:" ";display:table}.products-list>.item:after{clear:both}.products-list .product-img{float:left}.products-list .product-img img{width:50px;height:50px}.products-list .product-info{margin-left:60px}.products-list .product-title{font-weight:600}.products-list .product-description{display:block;color:#999;overflow:hidden;white-space:nowrap;text-overflow:ellipsis}.product-list-in-box>.item{-webkit-box-shadow:none;box-shadow:none;border-radius:0;border-bottom:1px solid #f4f4f4}.product-list-in-box>.item:last-of-type{border-bottom-width:0}.table>thead>tr>th,.table>tbody>tr>th,.table>tfoot>tr>th,.table>thead>tr>td,.table>tbody>tr>td,.table>tfoot>tr>td{border-top:1px solid #f4f4f4}.table>thead>tr>th{border-bottom:2px solid #f4f4f4}.table tr td .progress{margin-top:5px}.table-bordered{border:1px solid #f4f4f4}.table-bordered>thead>tr>th,.table-bordered>tbody>tr>th,.table-bordered>tfoot>tr>th,.table-bordered>thead>tr>td,.table-bordered>tbody>tr>td,.table-bordered>tfoot>tr>td{border:1px solid #f4f4f4}.table-bordered>thead>tr>th,.table-bordered>thead>tr>td{border-bottom-width:2px}.table.no-border,.table.no-border td,.table.no-border th{border:0}table.text-center,table.text-center td,table.text-center th{text-align:center}.table.align th{text-align:left}.table.align td{text-align:right}.label-default{background-color:#d2d6de;color:#444}.direct-chat .box-body{border-bottom-right-radius:0;border-bottom-left-radius:0;position:relative;overflow-x:hidden;padding:0}.direct-chat.chat-pane-open .direct-chat-contacts{-webkit-transform:translate(0, 0);-ms-transform:translate(0, 0);-o-transform:translate(0, 0);transform:translate(0, 0)}.direct-chat-messages{-webkit-transform:translate(0, 0);-ms-transform:translate(0, 0);-o-transform:translate(0, 0);transform:translate(0, 0);padding:10px;height:250px;overflow:auto}.direct-chat-msg,.direct-chat-text{display:block}.direct-chat-msg{margin-bottom:10px}.direct-chat-msg:before,.direct-chat-msg:after{content:" ";display:table}.direct-chat-msg:after{clear:both}.direct-chat-messages,.direct-chat-contacts{-webkit-transition:-webkit-transform .5s ease-in-out;-moz-transition:-moz-transform .5s ease-in-out;-o-transition:-o-transform .5s ease-in-out;transition:transform .5s ease-in-out}.direct-chat-text{border-radius:5px;position:relative;padding:5px 10px;background:#d2d6de;border:1px solid #d2d6de;margin:5px 0 0 50px;color:#444}.direct-chat-text:after,.direct-chat-text:before{position:absolute;right:100%;top:15px;border:solid transparent;border-right-color:#d2d6de;content:' ';height:0;width:0;pointer-events:none}.direct-chat-text:after{border-width:5px;margin-top:-5px}.direct-chat-text:before{border-width:6px;margin-top:-6px}.right .direct-chat-text{margin-right:50px;margin-left:0}.right .direct-chat-text:after,.right .direct-chat-text:before{right:auto;left:100%;border-right-color:transparent;border-left-color:#d2d6de}.direct-chat-img{border-radius:50%;float:left;width:40px;height:40px}.right .direct-chat-img{float:right}.direct-chat-info{display:block;margin-bottom:2px;font-size:12px}.direct-chat-name{font-weight:600}.direct-chat-timestamp{color:#999}.direct-chat-contacts-open .direct-chat-contacts{-webkit-transform:translate(0, 0);-ms-transform:translate(0, 0);-o-transform:translate(0, 0);transform:translate(0, 0)}.direct-chat-contacts{-webkit-transform:translate(101%, 0);-ms-transform:translate(101%, 0);-o-transform:translate(101%, 0);transform:translate(101%, 0);position:absolute;top:0;bottom:0;height:250px;width:100%;background:#222d32;color:#fff;overflow:auto}.contacts-list>li{border-bottom:1px solid rgba(0,0,0,0.2);padding:10px;margin:0}.contacts-list>li:before,.contacts-list>li:after{content:" ";display:table}.contacts-list>li:after{clear:both}.contacts-list>li:last-of-type{border-bottom:none}.contacts-list-img{border-radius:50%;width:40px;float:left}.contacts-list-info{margin-left:45px;color:#fff}.contacts-list-name,.contacts-list-status{display:block}.contacts-list-name{font-weight:600}.contacts-list-status{font-size:12px}.contacts-list-date{color:#aaa;font-weight:normal}.contacts-list-msg{color:#999}.direct-chat-danger .right>.direct-chat-text{background:#dd4b39;border-color:#dd4b39;color:#fff}.direct-chat-danger .right>.direct-chat-text:after,.direct-chat-danger .right>.direct-chat-text:before{border-left-color:#dd4b39}.direct-chat-primary .right>.direct-chat-text{background:#3c8dbc;border-color:#3c8dbc;color:#fff}.direct-chat-primary .right>.direct-chat-text:after,.direct-chat-primary .right>.direct-chat-text:before{border-left-color:#3c8dbc}.direct-chat-warning .right>.direct-chat-text{background:#f39c12;border-color:#f39c12;color:#fff}.direct-chat-warning .right>.direct-chat-text:after,.direct-chat-warning .right>.direct-chat-text:before{border-left-color:#f39c12}.direct-chat-info .right>.direct-chat-text{background:#00c0ef;border-color:#00c0ef;color:#fff}.direct-chat-info .right>.direct-chat-text:after,.direct-chat-info .right>.direct-chat-text:before{border-left-color:#00c0ef}.direct-chat-success .right>.direct-chat-text{background:#00a65a;border-color:#00a65a;color:#fff}.direct-chat-success .right>.direct-chat-text:after,.direct-chat-success .right>.direct-chat-text:before{border-left-color:#00a65a}.users-list>li{width:25%;float:left;padding:10px;text-align:center}.users-list>li img{border-radius:50%;max-width:100%;height:auto}.users-list>li>a:hover,.users-list>li>a:hover .users-list-name{color:#999}.users-list-name,.users-list-date{display:block}.users-list-name{font-weight:600;color:#444;overflow:hidden;white-space:nowrap;text-overflow:ellipsis}.users-list-date{color:#999;font-size:12px}.carousel-control.left,.carousel-control.right{background-image:none}.carousel-control>.fa{font-size:40px;position:absolute;top:50%;z-index:5;display:inline-block;margin-top:-20px}.modal{background:rgba(0,0,0,0.3)}.modal-content{border-radius:0;-webkit-box-shadow:0 2px 3px rgba(0,0,0,0.125);box-shadow:0 2px 3px rgba(0,0,0,0.125);border:0}@media (min-width:768px){.modal-content{-webkit-box-shadow:0 2px 3px rgba(0,0,0,0.125);box-shadow:0 2px 3px rgba(0,0,0,0.125)}}.modal-header{border-bottom-color:#f4f4f4}.modal-footer{border-top-color:#f4f4f4}.modal-primary .modal-header,.modal-primary .modal-footer{border-color:#307095}.modal-warning .modal-header,.modal-warning .modal-footer{border-color:#c87f0a}.modal-info .modal-header,.modal-info .modal-footer{border-color:#0097bc}.modal-success .modal-header,.modal-success .modal-footer{border-color:#00733e}.modal-danger .modal-header,.modal-danger .modal-footer{border-color:#c23321}.box-widget{border:none;position:relative}.widget-user .widget-user-header{padding:20px;height:120px;border-top-right-radius:3px;border-top-left-radius:3px}.widget-user .widget-user-username{margin-top:0;margin-bottom:5px;font-size:25px;font-weight:300;text-shadow:0 1px 1px rgba(0,0,0,0.2)}.widget-user .widget-user-desc{margin-top:0}.widget-user .widget-user-image{position:absolute;top:65px;left:50%;margin-left:-45px}.widget-user .widget-user-image>img{width:90px;height:auto;border:3px solid #fff}.widget-user .box-footer{padding-top:30px}.widget-user-2 .widget-user-header{padding:20px;border-top-right-radius:3px;border-top-left-radius:3px}.widget-user-2 .widget-user-username{margin-top:5px;margin-bottom:5px;font-size:25px;font-weight:300}.widget-user-2 .widget-user-desc{margin-top:0}.widget-user-2 .widget-user-username,.widget-user-2 .widget-user-desc{margin-left:75px}.widget-user-2 .widget-user-image>img{width:65px;height:auto;float:left}.mailbox-messages>.table{margin:0}.mailbox-controls{padding:5px}.mailbox-controls.with-border{border-bottom:1px solid #f4f4f4}.mailbox-read-info{border-bottom:1px solid #f4f4f4;padding:10px}.mailbox-read-info h3{font-size:20px;margin:0}.mailbox-read-info h5{margin:0;padding:5px 0 0 0}.mailbox-read-time{color:#999;font-size:13px}.mailbox-read-message{padding:10px}.mailbox-attachments li{float:left;width:200px;border:1px solid #eee;margin-bottom:10px;margin-right:10px}.mailbox-attachment-name{font-weight:bold;color:#666}.mailbox-attachment-icon,.mailbox-attachment-info,.mailbox-attachment-size{display:block}.mailbox-attachment-info{padding:10px;background:#f4f4f4}.mailbox-attachment-size{color:#999;font-size:12px}.mailbox-attachment-icon{text-align:center;font-size:65px;color:#666;padding:20px 10px}.mailbox-attachment-icon.has-img{padding:0}.mailbox-attachment-icon.has-img>img{max-width:100%;height:auto}.lockscreen{background:#d2d6de}.lockscreen-logo{font-size:35px;text-align:center;margin-bottom:25px;font-weight:300}.lockscreen-logo a{color:#444}.lockscreen-wrapper{max-width:400px;margin:0 auto;margin-top:10%}.lockscreen .lockscreen-name{text-align:center;font-weight:600}.lockscreen-item{border-radius:4px;padding:0;background:#fff;position:relative;margin:10px auto 30px auto;width:290px}.lockscreen-image{border-radius:50%;position:absolute;left:-10px;top:-25px;background:#fff;padding:5px;z-index:10}.lockscreen-image>img{border-radius:50%;width:70px;height:70px}.lockscreen-credentials{margin-left:70px}.lockscreen-credentials .form-control{border:0}.lockscreen-credentials .btn{background-color:#fff;border:0;padding:0 10px}.lockscreen-footer{margin-top:10px}.login-logo,.register-logo{font-size:35px;text-align:center;margin-bottom:25px;font-weight:300}.login-logo a,.register-logo a{color:#444}.login-page,.register-page{background:#d2d6de}.login-box,.register-box{width:360px;margin:7% auto}@media (max-width:768px){.login-box,.register-box{width:90%;margin-top:20px}}.login-box-body,.register-box-body{background:#fff;padding:20px;border-top:0;color:#666}.login-box-body .form-control-feedback,.register-box-body .form-control-feedback{color:#777}.login-box-msg,.register-box-msg{margin:0;text-align:center;padding:0 20px 20px 20px}.social-auth-links{margin:10px 0}.error-page{width:600px;margin:20px auto 0 auto}@media (max-width:991px){.error-page{width:100%}}.error-page>.headline{float:left;font-size:100px;font-weight:300}@media (max-width:991px){.error-page>.headline{float:none;text-align:center}}.error-page>.error-content{margin-left:190px;display:block}@media (max-width:991px){.error-page>.error-content{margin-left:0}}.error-page>.error-content>h3{font-weight:300;font-size:25px}@media (max-width:991px){.error-page>.error-content>h3{text-align:center}}.invoice{position:relative;background:#fff;border:1px solid #f4f4f4;padding:20px;margin:10px 25px}.invoice-title{margin-top:0}.profile-user-img{margin:0 auto;width:100px;padding:3px;border:3px solid #d2d6de}.profile-username{font-size:21px;margin-top:5px}.post{border-bottom:1px solid #d2d6de;margin-bottom:15px;padding-bottom:15px;color:#666}.post:last-of-type{border-bottom:0;margin-bottom:0;padding-bottom:0}.post .user-block{margin-bottom:15px}.btn-social{position:relative;padding-left:44px;text-align:left;white-space:nowrap;overflow:hidden;text-overflow:ellipsis}.btn-social>:first-child{position:absolute;left:0;top:0;bottom:0;width:32px;line-height:34px;font-size:1.6em;text-align:center;border-right:1px solid rgba(0,0,0,0.2)}.btn-social.btn-lg{padding-left:61px}.btn-social.btn-lg>:first-child{line-height:45px;width:45px;font-size:1.8em}.btn-social.btn-sm{padding-left:38px}.btn-social.btn-sm>:first-child{line-height:28px;width:28px;font-size:1.4em}.btn-social.btn-xs{padding-left:30px}.btn-social.btn-xs>:first-child{line-height:20px;width:20px;font-size:1.2em}.btn-social-icon{position:relative;padding-left:44px;text-align:left;white-space:nowrap;overflow:hidden;text-overflow:ellipsis;height:34px;width:34px;padding:0}.btn-social-icon>:first-child{position:absolute;left:0;top:0;bottom:0;width:32px;line-height:34px;font-size:1.6em;text-align:center;border-right:1px solid rgba(0,0,0,0.2)}.btn-social-icon.btn-lg{padding-left:61px}.btn-social-icon.btn-lg>:first-child{line-height:45px;width:45px;font-size:1.8em}.btn-social-icon.btn-sm{padding-left:38px}.btn-social-icon.btn-sm>:first-child{line-height:28px;width:28px;font-size:1.4em}.btn-social-icon.btn-xs{padding-left:30px}.btn-social-icon.btn-xs>:first-child{line-height:20px;width:20px;font-size:1.2em}.btn-social-icon>:first-child{border:none;text-align:center;width:100%}.btn-social-icon.btn-lg{height:45px;width:45px;padding-left:0;padding-right:0}.btn-social-icon.btn-sm{height:30px;width:30px;padding-left:0;padding-right:0}.btn-social-icon.btn-xs{height:22px;width:22px;padding-left:0;padding-right:0}.btn-adn{color:#fff;background-color:#d87a68;border-color:rgba(0,0,0,0.2)}.btn-adn:focus,.btn-adn.focus{color:#fff;background-color:#ce563f;border-color:rgba(0,0,0,0.2)}.btn-adn:hover{color:#fff;background-color:#ce563f;border-color:rgba(0,0,0,0.2)}.btn-adn:active,.btn-adn.active,.open>.dropdown-toggle.btn-adn{color:#fff;background-color:#ce563f;border-color:rgba(0,0,0,0.2)}.btn-adn:active,.btn-adn.active,.open>.dropdown-toggle.btn-adn{background-image:none}.btn-adn .badge{color:#d87a68;background-color:#fff}.btn-bitbucket{color:#fff;background-color:#205081;border-color:rgba(0,0,0,0.2)}.btn-bitbucket:focus,.btn-bitbucket.focus{color:#fff;background-color:#163758;border-color:rgba(0,0,0,0.2)}.btn-bitbucket:hover{color:#fff;background-color:#163758;border-color:rgba(0,0,0,0.2)}.btn-bitbucket:active,.btn-bitbucket.active,.open>.dropdown-toggle.btn-bitbucket{color:#fff;background-color:#163758;border-color:rgba(0,0,0,0.2)}.btn-bitbucket:active,.btn-bitbucket.active,.open>.dropdown-toggle.btn-bitbucket{background-image:none}.btn-bitbucket .badge{color:#205081;background-color:#fff}.btn-dropbox{color:#fff;background-color:#1087dd;border-color:rgba(0,0,0,0.2)}.btn-dropbox:focus,.btn-dropbox.focus{color:#fff;background-color:#0d6aad;border-color:rgba(0,0,0,0.2)}.btn-dropbox:hover{color:#fff;background-color:#0d6aad;border-color:rgba(0,0,0,0.2)}.btn-dropbox:active,.btn-dropbox.active,.open>.dropdown-toggle.btn-dropbox{color:#fff;background-color:#0d6aad;border-color:rgba(0,0,0,0.2)}.btn-dropbox:active,.btn-dropbox.active,.open>.dropdown-toggle.btn-dropbox{background-image:none}.btn-dropbox .badge{color:#1087dd;background-color:#fff}.btn-facebook{color:#fff;background-color:#3b5998;border-color:rgba(0,0,0,0.2)}.btn-facebook:focus,.btn-facebook.focus{color:#fff;background-color:#2d4373;border-color:rgba(0,0,0,0.2)}.btn-facebook:hover{color:#fff;background-color:#2d4373;border-color:rgba(0,0,0,0.2)}.btn-facebook:active,.btn-facebook.active,.open>.dropdown-toggle.btn-facebook{color:#fff;background-color:#2d4373;border-color:rgba(0,0,0,0.2)}.btn-facebook:active,.btn-facebook.active,.open>.dropdown-toggle.btn-facebook{background-image:none}.btn-facebook .badge{color:#3b5998;background-color:#fff}.btn-flickr{color:#fff;background-color:#ff0084;border-color:rgba(0,0,0,0.2)}.btn-flickr:focus,.btn-flickr.focus{color:#fff;background-color:#cc006a;border-color:rgba(0,0,0,0.2)}.btn-flickr:hover{color:#fff;background-color:#cc006a;border-color:rgba(0,0,0,0.2)}.btn-flickr:active,.btn-flic
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/01/2017 14:48:29
Quote Anchor link
- Rob - op 07/01/2017 14:41:26:
- Ariën - op 07/01/2017 14:36:36:
Sloop eerst maar even je in-line styles uit je HTML, want dat is al een crime bij debuggen.

Dat doe ik op het laatst, want anders doe ik er 5 minuten over voor 1 ding aan te passen. Maar i will do it

Ai ai ai.......
Zo maak je het alleen maar lastiger voor jezelf met debuggen. Zet alles gewoon netjes in stijlsheets.

En verder kan een beetje editor wel een codebrei als dit opschmucken. Er zijn zijn zelfs websites voor die dit kunnen.
Ik zou alleen niet in de bestanden van je framework die je gebruikt werken, dat wordt dan lastig met updaten. Ik zou dan liever een nieuwe CSS maken die alles daarmee overerft.
Gewijzigd op 07/01/2017 14:50:47 door - Ariën -
 
- Rob -

- Rob -

07/01/2017 14:50:21
Quote Anchor link
Heb je toevallig een linkje?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/01/2017 14:50:58
Quote Anchor link
Yup ^^
 
Marlies Maalderink

Marlies Maalderink

07/01/2017 14:54:48
Quote Anchor link
Lieve hemel... ik zou die css als eerste maar eens opschonen als ik jou was. zodat iedere class er zo uit ziet:

.mailbox-attachments li{
float:left;
width:200px;
border:1px solid #eee;
margin-bottom:10px;
margin-right:10px
}
Gewijzigd op 07/01/2017 14:55:35 door Marlies Maalderink
 
- Rob -

- Rob -

07/01/2017 14:56:50
Quote Anchor link
Harstikke bedankt! Dit heeft me een hoop tijd bespaart :D

Toevoeging op 07/01/2017 14:58:17:

Marlies Maalderink op 07/01/2017 14:54:48:
Lieve hemel... ik zou die css als eerste maar eens opschonen als ik jou was. zodat iedere class er zo uit ziet:

.mailbox-attachments li{
float:left;
width:200px;
border:1px solid #eee;
margin-bottom:10px;
margin-right:10px
}

Hahaha, dit was een gedownload thema, vandaar. EN het is opgeschoond :D
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/01/2017 14:58:53
Quote Anchor link
Ik wil niet vervelend zijn, maar wat is je ervaring met CSS tot nu toe Rob?
Volgens mij werk je in een gedownloade template/framework zonder echt kennis te hebben van CSS? Of zie ik het verkeerd?
 
Marlies Maalderink

Marlies Maalderink

07/01/2017 15:02:02
Quote Anchor link
Je zou bij wijze van test de cms aan kunnen passen zodat de betreffende class er zo uit ziet:

.mailbox-read-message{
padding:10px;
width: 200px;
}

kijken of dat verschil uit maakt, dan weet je in ieder geval zeker waar je het moet zoeken.

Maar wat Ariën al zegt, als het een gedownload thema is moet je eigenlijk niet de css gaan aanpassen in de bestanden van het thema zelf, want dan raak je je aanpassingen kwijt zodra er een update komt. Ik weet niet met welk framework je werkt, maar kun je evt een child thema ofzo maken op basis van deze?
 
- Rob -

- Rob -

07/01/2017 15:02:06
Quote Anchor link
Ik heb wel kennis van css :P, en ja het is gedownload. Maar het template en het systeem zijn van 2 verschillende mensen. DUs ik voeg ze samen, zelf volg ik nog wel lessen voor css/js/php in het echte leven, maar die gaan pas door na de vakantie.
Gewijzigd op 07/01/2017 15:02:23 door - Rob -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/01/2017 15:17:36
Quote Anchor link
Ik zou dan in een nieuw bestand werken, zodat je alles uit het framework lekker intact kan houden.
 
- Rob -

- Rob -

07/01/2017 15:18:44
Quote Anchor link
Zelf kan ik echt nergens vinden waar ik het moet aanpassen... Bij elke class (van de messages) heb ik gekeken, geprobeerd (ik heb bij de classes width: 200px; toegevoegd), maar het hielp niet... Als één van jullie toevallig een oplossing weet hoor ik hem graag.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/01/2017 15:30:19
Quote Anchor link
Het lijkt erop dat er ergens een onnodige overflow is, want normaal wordt de content netjes gewrapped binnen een divje.
 
- Rob -

- Rob -

07/01/2017 15:36:51
Quote Anchor link
Vreemd, want ik heb even de style gepakt die ik gedownload had (ongeedit) en heb nog steeds zelfde probleem https://almsaeedstudio.com/themes/AdminLTE/pages/mailbox/read-mail.html << Hier wordt het wel goed gezet..
 
Marlies Maalderink

Marlies Maalderink

07/01/2017 15:43:59
Quote Anchor link
Het probleem zit hem in ieder geval niet in de css die je hierboven hebt neergezet... het komt ergens anders vandaan...

Ik heb de html code van de pagina met het probleem even los opgeslagen, en de css die jij hierboven hebt neergezet ook. Als je alleen dit gebruikt, dus zonder alle andere stylesheets, dan krijg je dit:
http://marliesmaalderink.nl/test/test.html

je ziet dat de regels nu netjes in de div staan en niet worden afgebroken...

Als je echt niet weet waar het zit kun je proberen het via trial en error op te lossen. Alle stylesheetlinks even weghalen en stuk voor stuk weer toevoegen, zien bij welke het fout gaat.

Of check alle classes in de html en kijk welken daarvan niet in de css staan die je hierboven hebt gepost, dan heb je ook een beginpunt

Toevoeging op 07/01/2017 15:46:03:

Of misschien even in het css forum vragen, misschien weet iemand daar meer...
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/01/2017 15:47:47
Quote Anchor link
Marlies Maalderink op 07/01/2017 15:43:59:
Of misschien even in het css forum vragen, misschien weet iemand daar meer...

Ik verhuis hem zelf wel even.
 
Mitch PHP

Mitch PHP

07/01/2017 15:49:13
Quote Anchor link
.mailbox-read-message {
word-break: break-all;
}
Gewijzigd op 07/01/2017 15:50:55 door Mitch PHP
 
- Rob -

- Rob -

07/01/2017 15:53:45
Quote Anchor link
Mitch PHP op 07/01/2017 15:49:13:
.mailbox-read-message {
word-break: break-all;
}


Thank you, dit werkt :D
 
Mitch PHP

Mitch PHP

07/01/2017 16:47:32
Quote Anchor link
You're welcome :)

Nog even terugkomend op mijn vorige reactie.

Ja, de word-break property werkt wel maar woorden worden door midden gehakt. Dit leest natuurlijk niet heel lekker. Als je dit wil veranderen gebruik dan
word-wrap: break-word en haal de no breaking space's (&nbsp;) weg. Ik weet niet waar deze vandaan komen maar het beïnvloed wel wat de gebruiker ziet.

Voor een wat meer gevisualiseerde uitleg:
Afbeelding

PS: na het schrijven van dit bericht realiseerde ik mij dat door de code spaties (&nbsp;) alles als 1 lang woord gezien wordt. Hierdoor werd alles afgesneden. Als je van de &nbsp; gewoon spaties maakt heb je de word-wrap en/of de break-word niet nodig.

Good luck :)
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.