Bericht wordt afgesneden

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij graag aan de slag als C# ontwikkelaar en jouw skills verder ontwikkelen? Zoek niet verder! Als C# ontwikkelaar ga je aan de slag met de volgende taken: (verdere) ontwikkeling van de software voor de interne processen binnen een .net omgeving; optimaliseren van de dataprocessing; ontwerpen en implementeren van zowel desktop- als web-programmatuur; ontwikkeling van tools ten behoeve van consultants en klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Den Bosch. Zij ontwikkelen business intelligence software voor een specifieke branche. Dit houdt in dat zij dashboards ontwikkelen

Bekijk vacature »

Typescript Developer / Cloud platform

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het cloud platform; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het cloud platform; Sparren met de business. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er veel voor. Als Typescript ontwikkelaar word je onderdeel van het team gericht op de (door)ontwikkeling van hun eigen cloud platform welke wordt

Bekijk vacature »

Front-end developer Supply Chain Angular, ReactJS,

Functie Het development team bestaat momenteel uit 9 fullstack (Python en .NET) developers. Binnen het team ga jij je toespitsen op het creëren van de optimale toegankelijkheid en user experience. Om dit voor elkaar te krijgen zul je ontwerpen, programmeren, testen en implementeren. Het hele proces dus! Maar ook bijvoorbeeld meedenken over strategie en design. Hierin krijg je veel vrijheid om de functie naar eigen inzicht in te vullen en te pionieren. Alle data die wordt gebruikt is zichtbaar in een webapplicatie, geschreven in Angular en React. Momenteel zijn ze bezig om de dashboards anders vorm te geven en de

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices; Het uitbreiden van functionaliteiten binnen de producten- en dienstenportefeuille; Het werken aan gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld SOAP; Testen van frameworks met gebruik van UNIT en Selenium. Hier ga je werken De organisatie waar je komt te werken is een semi-overheidsinstelling, gesitueerd in Utrecht en zorgt voor een goede samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties. Het is een familiaire club die gaat voor kwaliteit en langdurige relaties. Zo zorgen zij ervoor dat er op grote schaal vertrouwelijke informatie tussen verschillende overheidsinstellingen wordt uitgewisseld. Hun werk zorgt

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Front-end Angular developer

Functie In jouw rol als Front-End developer werk je samen met de backend developers om middels tweewekelijkse sprints het platform naar een hoger niveau te tillen. Hiernaast heb je affiniteit met data en werk je graag samen met het team om de gegevensintegriteit en -beveiliging te waarborgen, om ervoor te zorgen dat de gebruiker wereldwijd de beste SaaS-services heeft. Deze organisatie heeft meer dan 100 mensen in dienst, waarvan er 45 in Nederland werken. Het ontwikkelteam bestaat uit 10 mensen en is verdeeld in 2 scrumteams. Het eerste team bestaat uit Java en Scala ontwikkelaars. Het tweede team, waar jij

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Starter/junior PHP developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een junior PHP developer om het team te versterken. Als back-end developer bouw je de enterprise software die hun bedrijf helpt bij haar primaire processen. Afhankelijk van de omvang van het project werk je in een klein team aan een project. Ze hebben dagelijkse stand-ups en elke twee weken een scrumsessie, begeleid door de Scrum Master, waar je je ideeën kunt presenteren en samen met de Product Owner kunt werken aan het beste product. Ze vertrouwen enorm op hun eigen bedrijfssoftware. Dit geeft hun een groot voordeel ten opzichte van hun concurrentie. Zo

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar ASP .Net / C#

Functie omschrijving Gezocht! Software ontwikkelaar. Ben jij bekend met termen als ASP .Net, C# en SQL? Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende IT-functie binnen de agrarische sector? En omschrijf jij jezelf als zelfstandig, enthousiast en proactief? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als Software ontwikkelaar binnen deze organisatie ben je samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Je gaat hierbij bijdragen aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Verder bestaan je werkzaamheden uit: Technische uitwerking van de business

Bekijk vacature »

Junior .NET Software Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Delphi Programmeur

Functie omschrijving Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in kantoor-bedrijfssoftware en zit gevestigd in omgeving Numansdorp. Als programmeur ben jij bij dit bedrijf met het volgende bezig; Je vertaalt technische en functionele ontwerpen naar kwalitatieve software. Je ontwikkelt, ontwerpt en test software. Je maakt daarbij veel gebruik met de volgende tools & technologieën: Delphi 10.3 (Rio), QuickReport 6. Je krijgt in deze rol veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Je levert projecten van A - Z op, en werkt daarbij projectmatig en gestructureerd. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf richt zich op maatwerk software oplossingen. Deze software oplossingen worden ingezet in de financiële branche. Het betreft een

Bekijk vacature »

PHP Laravel Ontwikkelaar

Functie omschrijving Weet jij alles over Laravel en krijg je energie van het developen van software hiermee? Laat het weten want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch voor klein bedrijf welke softwareoplossingen maakt voor hun klanten. Jouw taken hierbij: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Documentatie schrijven over applicaties. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein bedrijf. Er werken circa 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end

Bekijk vacature »

PHP/Symfony developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Bergen op Zoom ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen bezig met software ontwikkeling. Je bent buiten ontwikkeling ook continu bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen Binnen het team bouw je aan een applicatie met andere .Net Developers, testers een Product Owner en een Business Analyst. Met het team wordt de backlog besproken. In overleg claim jij jouw deel en zorgt ervoor dat onderhoud en innovatie wordt gerealiseerd. Het project dat momenteel draait is het opgraden van de omgeving. Doorontwikkelen van de huidige applicatie; Overleggen met teamleden om de backlog te verdelen; Onderhouden van de huidige omgeving; Sparren met de business en het ophalen van nieuwe requirements. Hier ga je werken De organisatie is een van de grootste landelijke aanbieder van diverse

Bekijk vacature »

API Developer Red Hat Fuse

Dit ga je doen Als API Developer zal je verantwoordelijk zijn voor het: het maken van API's en het correct laten draaien van de API's op het platform. Hierdoor kom je in aanraking met Red Hat Fuse, Springt Boot, 3Scale, Red Hat SSO, Openshift en Azure DevOps; zorgen voor de kwaliteit van de ontwikkeling, integratie en prestaties van de API's; zorgen voor een stabiel integratieplatform. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap dat hoofdzakelijk op OpenShift, Azure en

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

- Rob -

- Rob -

07/01/2017 13:50:29
Quote Anchor link
Hallo gebruikers!

Ik heb een klein probleem met mijn conversatie systeem. Het aanmaken en het overzicht van de conversaties zijn prima. Maar als ik de conversatie wil bekijken, wordt het bericht 'afgesneden'. Als het bericht aan 1 stuk door is getypt dan wordt (als de pagina is afgelopen) het bericht dus afgesneden. ik kan het niet echt beter uitleggen, dus ik heb voor jullie een account aangemaakt op mijn test site. https://www.beta.novarabank.eu Gebruikersnaam: gebruiker en het wachtwoord is: Test12345
Als je bent ingelogd kun je rechtsboven op je naam (gebruiker) drukken en vervolgens op conversaties. Als u dan een nieuwe coversatie aanmaakt kunt u bij titel en leden gewoon wat invullen. Bij bericht moet u langer dan 2 regels typen (zodat u kan zien dat het wordt afgesneden) vervolgens kunt u op bekijk deze conversatie drukken waar uw titel van de conversatie bijstaat. Dan ziet u dat het bericht wordt afgesneden. Zelf weet ik niet waar het probleem ligt. Ligt het aan de CSS? Aan mijn code?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
           <div class="box-body no-padding">
              <style>
              </style>
              <div id="test" class="mailbox-read-info">
               <h3 style="font-weight: bold; margin-left: 10px !important;"><?= $data['title'] ?></h3>
              <?php
                foreach ($berichten as $value)
                {

                ?>

              <div class="mailbox-read-info">
                
                <h3 style="font-size: 11pt;">Geplaatst door <a href="/profiel/<?= $user->idToUsername($value['from_user']) ?>"><b><?= $user->idToUsername($value['from_user']) ?></b></a>
                  <span class="mailbox-read-time pull-right">Op <?= date("d-m-Y", $value['timestamp']) ?> om <?= date("H:i", $value['timestamp']) ?></span></h3>
        
              </div>
              <div class="mailbox-read-message">
                <?= $value['message'] ?>
              </div><hr>
              <?php
                }
              ?>

              <!-- /.mailbox-read-message -->
            </div>
            <?php
            if ($data['closed'] == 0 || $user->isAdmin($_SESSION["habbonaam"]) === true)
    {

    ?>

        <form style="margin-bottom: 10px; float: left; margin-top: 10px; margin-left: 10px; margin-right: 10px;" action="<?= $_SERVER["REQUEST_URI"] ?>" method="post">
            <textarea name="message" id="message" cols="80" rows="10" placeholder="Vul hier je bericht in."></textarea>
            <div class="t-a-right">
                <button style="margin-top: 5px;" type="submit" class="btn btn-primary btn-cons flex-bg message-submit">Reactie toevoegen</button>
            </div>
            <script>
                CKEDITOR.replace( 'message', {
                    height: 150,
                    contentsCss: [ 'https://cdn.ckeditor.com/4.6.1/full-all/contents.css', 'https://sdk.ckeditor.com/samples/assets/css/classic.css' ]
                } );
            </script>
        </form>
              
                  <form style="float: right; margin-top: 10px; margin-right: 25px; margin-bottom: 10px;" action="<?= $_SERVER["REQUEST_URI"] ?>" method="post">
                    <input type="hidden" name="leave_conversation" id="leave_conversation" value="<?= $_SESSION['ID'] ?>" />
                    <button type="submit" class="btn btn-primary btn-cons flex-bg message-submit">Ik wil deze conversatie verlaten</button>
                </form>
    <?php
    }
    else
    {
        ?>

        <span>Deze conversatie is gesloten. Hierop reageren is niet mogelijk.</span>
        <?php
    }
    ?>

            <!-- /.box-footer -->
          </div>

Alvast bedankt voor de reacties!
- Ariën -:
Dit topic is verplaatst naar de juiste categorie.
Gewijzigd op 07/01/2017 15:48:17 door - Ariën -
 
PHP hulp

PHP hulp

27/04/2024 05:14:38
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/01/2017 14:36:36
Quote Anchor link
Sloop eerst maar even je in-line styles uit je HTML, want dat is al een crime bij debuggen.
 
Marlies Maalderink

Marlies Maalderink

07/01/2017 14:37:39
Quote Anchor link
Hoi Rob,

Ik heb de code die je hierboven gepost hebt niet echt bekeken maar, als je na het invoeren van een bericht in de broncode kijkt (ctrl u) kun je zien dat het volledige bericht er wel staat. Het valt gewoon buiten het zichtbare gedeelte van de site.

Het eerste waar ik naar zou kijken is de css, met name de class mailbox-read-message.
 
- Rob -

- Rob -

07/01/2017 14:41:26
Quote Anchor link
- Ariën - op 07/01/2017 14:36:36:
Sloop eerst maar even je in-line styles uit je HTML, want dat is al een crime bij debuggen.

Dat doe ik op het laatst, want anders doe ik er 5 minuten over voor 1 ding aan te passen. Maar i will do it


Toevoeging op 07/01/2017 14:43:58:

Ik moet het css bestand eigenlijk nog aanpassen, als iemand tijd/zin heeft voor dit goed te maken (hoeft niet):

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
html{overflow: scroll;overflow-x: hidden;}::-webkit-scrollbar{width: 0px;background: transparent;}::-webkit-scrollbar-thumb {background: #FF0000;}@import url(https://fonts.googleapis.com/css?family=Source+Sans+Pro:300,400,600,700,300italic,400italic,600italic);/*!
!*/html,body{min-height:100%}.layout-boxed html,.layout-boxed body{height:100%}body{-webkit-font-smoothing:antialiased;-moz-osx-font-smoothing:grayscale;font-family:'Source Sans Pro','Helvetica Neue',Helvetica,Arial,sans-serif;font-weight:400;overflow-x:hidden;overflow-y:auto}h5{text-align: center;}.wrapper{min-height:100%;position:relative;overflow:hidden}.wrapper:before,.wrapper:after{content:" ";display:table}.wrapper:after{clear:both}.layout-boxed .wrapper{max-width:1250px;margin:0 auto;min-height:100%;box-shadow:0 0 8px rgba(0,0,0,0.5);position:relative}.layout-boxed{background:url('../img/boxed-bg.jpg') repeat fixed}.content-wrapper,.right-side,.main-footer{-webkit-transition:-webkit-transform .3s ease-in-out,margin .3s ease-in-out;-moz-transition:-moz-transform .3s ease-in-out,margin .3s ease-in-out;-o-transition:-o-transform .3s ease-in-out,margin .3s ease-in-out;transition:transform .3s ease-in-out,margin .3s ease-in-out;margin-left:230px;z-index:820}.layout-top-nav .content-wrapper,.layout-top-nav .right-side,.layout-top-nav .main-footer{margin-left:0}@media (max-width:767px){.content-wrapper,.right-side,.main-footer{margin-left:0}}@media (min-width:768px){.sidebar-collapse .content-wrapper,.sidebar-collapse .right-side,.sidebar-collapse .main-footer{margin-left:0}}@media (max-width:767px){.sidebar-open .content-wrapper,.sidebar-open .right-side,.sidebar-open .main-footer{-webkit-transform:translate(230px, 0);-ms-transform:translate(230px, 0);-o-transform:translate(230px, 0);transform:translate(230px, 0)}}.content-wrapper,.right-side{min-height:100%;background-color:#ecf0f5;z-index:800}.main-footer{background:#fff;padding:15px;color:#444;border-top:1px solid #d2d6de}.fixed .main-header,.fixed .main-sidebar,.fixed .left-side{position:fixed}.fixed .main-header{top:0;right:0;left:0}.fixed .content-wrapper,.fixed .right-side{padding-top:50px}@media (max-width:767px){.fixed .content-wrapper,.fixed .right-side{padding-top:100px}}.fixed.layout-boxed .wrapper{max-width:100%}body.hold-transition .content-wrapper,body.hold-transition .right-side,body.hold-transition .main-footer,body.hold-transition .main-sidebar,body.hold-transition .left-side,body.hold-transition .main-header .navbar,body.hold-transition .main-header .logo{-webkit-transition:none;-o-transition:none;transition:none}.content{min-height:250px;padding:15px;margin-right:auto;margin-left:auto;padding-left:15px;padding-right:15px}h1,h2,h3,h4,h5,h6,.h1,.h2,.h3,.h4,.h5,.h6{font-family:'Source Sans Pro',sans-serif}a{color:#3c8dbc}a:hover,a:active,a:focus{outline:none;text-decoration:none;color:#72afd2}.page-header{margin:10px 0 20px 0;font-size:22px}.page-header>small{color:#666;display:block;margin-top:5px}.main-header{position:relative;max-height:100px;z-index:1030}.main-header .navbar{-webkit-transition:margin-left .3s ease-in-out;-o-transition:margin-left .3s ease-in-out;transition:margin-left .3s ease-in-out;margin-bottom:0;margin-left:230px;border:none;min-height:50px;border-radius:0}.layout-top-nav .main-header .navbar{margin-left:0}.main-header #navbar-search-input.form-control{background:rgba(255,255,255,0.2);border-color:transparent}.main-header #navbar-search-input.form-control:focus,.main-header #navbar-search-input.form-control:active{border-color:rgba(0,0,0,0.1);background:rgba(255,255,255,0.9)}.main-header #navbar-search-input.form-control::-moz-placeholder{color:#ccc;opacity:1}.main-header #navbar-search-input.form-control:-ms-input-placeholder{color:#ccc}.main-header #navbar-search-input.form-control::-webkit-input-placeholder{color:#ccc}.main-header .navbar-custom-menu,.main-header .navbar-right{float:right}@media (max-width:991px){.main-header .navbar-custom-menu a,.main-header .navbar-right a{color:inherit;background:transparent}}@media (max-width:767px){.main-header .navbar-right{float:none}.navbar-collapse .main-header .navbar-right{margin:7.5px -15px}.main-header .navbar-right>li{color:inherit;border:0}}.main-header .sidebar-toggle{float:left;background-color:transparent;background-image:none;padding:15px 15px;font-family:fontAwesome}.main-header .sidebar-toggle:before{content:"\f0c9"}.main-header .sidebar-toggle:hover{color:#fff}.main-header .sidebar-toggle:focus,.main-header .sidebar-toggle:active{background:transparent}.main-header .sidebar-toggle .icon-bar{display:none}.main-header .navbar .nav>li.user>a>.fa,.main-header .navbar .nav>li.user>a>.glyphicon,.main-header .navbar .nav>li.user>a>.ion{margin-right:5px}.main-header .navbar .nav>li>a>.label{position:absolute;top:9px;right:7px;text-align:center;font-size:9px;padding:2px 3px;line-height:.9}.main-header .logo{-webkit-transition:width .3s ease-in-out;-o-transition:width .3s ease-in-out;transition:width .3s ease-in-out;display:block;float:left;height:50px;font-size:20px;line-height:50px;text-align:center;width:230px;font-family:"Helvetica Neue",Helvetica,Arial,sans-serif;padding:0 15px;font-weight:300;overflow:hidden}.main-header .logo .logo-lg{display:block}.main-header .logo .logo-mini{display:none}.main-header .navbar-brand{color:#fff}.content-header{position:relative;padding:15px 15px 0 15px}.content-header>h1{margin:0;font-size:24px}.content-header>h1>small{font-size:15px;display:inline-block;padding-left:4px;font-weight:300}.login-box{margin-top: 40px !important;}#login-errors{color: red; text-align: center; margin-top: -20px !important;}#register-errors{color: red; text-align: center; margin-top: -10px !important;}#passreset-errors{color: red; text-align: center; margin-top: -20px !important;}#register-succesfull{color: green; text-align: center; margin-top: -20px !important; margin-bottom: 10px !important;}#passreset-succesfull{color: green; text-align: center; margin-top: -20px !important;}.checkbox{margin-top: 5.5px !important;}.register{display: none;}.password{display: none;}.button-login{opacity: 0; cursor: default;}h6{text-align: center;}.content-header>.breadcrumb{float:right;background:transparent;margin-top:0;margin-bottom:0;font-size:12px;padding:7px 5px;position:absolute;top:15px;right:10px;border-radius:2px}.content-header>.breadcrumb>li>a{color:#444;text-decoration:none;display:inline-block}.content-header>.breadcrumb>li>a>.fa,.content-header>.breadcrumb>li>a>.glyphicon,.content-header>.breadcrumb>li>a>.ion{margin-right:5px}.content-header>.breadcrumb>li+li:before{content:'>\00a0'}@media (max-width:991px){.content-header>.breadcrumb{position:relative;margin-top:5px;top:0;right:0;float:none;background:#d2d6de;padding-left:10px}.content-header>.breadcrumb li:before{color:#97a0b3}}.navbar-toggle{color:#fff;border:0;margin:0;padding:15px 15px}@media (max-width:991px){.navbar-custom-menu .navbar-nav>li{float:left}.navbar-custom-menu .navbar-nav{margin:0;float:left}.navbar-custom-menu .navbar-nav>li>a{padding-top:15px;padding-bottom:15px;line-height:20px}}@media (max-width:767px){.main-header{position:relative}.main-header .logo,.main-header .navbar{width:100%;float:none}.main-header .navbar{margin:0}.main-header .navbar-custom-menu{float:right}}@media (max-width:991px){.navbar-collapse.pull-left{float:none !important}.navbar-collapse.pull-left+.navbar-custom-menu{display:block;position:absolute;top:0;right:40px}}.main-sidebar,.left-side{position:absolute;top:0;left:0;padding-top:50px;min-height:100%;width:230px;z-index:810;-webkit-transition:-webkit-transform .3s ease-in-out,width .3s ease-in-out;-moz-transition:-moz-transform .3s ease-in-out,width .3s ease-in-out;-o-transition:-o-transform .3s ease-in-out,width .3s ease-in-out;transition:transform .3s ease-in-out,width .3s ease-in-out}@media (max-width:767px){.main-sidebar,.left-side{padding-top:100px}}@media (max-width:767px){.main-sidebar,.left-side{-webkit-transform:translate(-230px, 0);-ms-transform:translate(-230px, 0);-o-transform:translate(-230px, 0);transform:translate(-230px, 0)}}@media (min-width:768px){.sidebar-collapse .main-sidebar,.sidebar-collapse .left-side{-webkit-transform:translate(-230px, 0);-ms-transform:translate(-230px, 0);-o-transform:translate(-230px, 0);transform:translate(-230px, 0)}}@media (max-width:767px){.sidebar-open .main-sidebar,.sidebar-open .left-side{-webkit-transform:translate(0, 0);-ms-transform:translate(0, 0);-o-transform:translate(0, 0);transform:translate(0, 0)}}.sidebar{padding-bottom:10px}.sidebar-form input:focus{border-color:transparent}.user-panel{position:relative;width:100%;padding:10px;overflow:hidden}.user-panel:before,.user-panel:after{content:" ";display:table}.user-panel:after{clear:both}.user-panel>.image>img{width:100%;max-width:45px;height:auto}.user-panel>.info{padding:5px 5px 5px 15px;line-height:1;position:absolute;left:55px}.user-panel>.info>p{font-weight:600;margin-bottom:9px}.user-panel>.info>a{text-decoration:none;padding-right:5px;margin-top:3px;font-size:11px}.user-panel>.info>a>.fa,.user-panel>.info>a>.ion,.user-panel>.info>a>.glyphicon{margin-right:3px}.sidebar-menu{list-style:none;margin:0;padding:0}.sidebar-menu>li{position:relative;margin:0;padding:0}.sidebar-menu>li>a{padding:12px 5px 12px 15px;display:block}.sidebar-menu>li>a>.fa,.sidebar-menu>li>a>.glyphicon,.sidebar-menu>li>a>.ion{width:20px}.sidebar-menu>li .label,.sidebar-menu>li .badge{margin-right:5px}.sidebar-menu>li .badge{margin-top:3px}.sidebar-menu li.header{padding:10px 25px 10px 15px;font-size:12px}.sidebar-menu li>a>.fa-angle-left,.sidebar-menu li>a>.pull-right-container>.fa-angle-left{width:auto;height:auto;padding:0;margin-right:10px}.sidebar-menu li.active>a>.fa-angle-left,.sidebar-menu li.active>a>.pull-right-container>.fa-angle-left{-webkit-transform:rotate(-90deg);-ms-transform:rotate(-90deg);-o-transform:rotate(-90deg);transform:rotate(-90deg)}.sidebar-menu li.active>.treeview-menu{display:block}.sidebar-menu .treeview-menu{display:none;list-style:none;padding:0;margin:0;padding-left:5px}.sidebar-menu .treeview-menu .treeview-menu{padding-left:20px}.sidebar-menu .treeview-menu>li{margin:0}.sidebar-menu .treeview-menu>li>a{padding:5px 5px 5px 15px;display:block;font-size:14px}.sidebar-menu .treeview-menu>li>a>.fa,.sidebar-menu .treeview-menu>li>a>.glyphicon,.sidebar-menu .treeview-menu>li>a>.ion{width:20px}.sidebar-menu .treeview-menu>li>a>.pull-right-container>.fa-angle-left,.sidebar-menu .treeview-menu>li>a>.pull-right-container>.fa-angle-down,.sidebar-menu .treeview-menu>li>a>.fa-angle-left,.sidebar-menu .treeview-menu>li>a>.fa-angle-down{width:auto}@media (min-width:768px){.sidebar-mini.sidebar-collapse .content-wrapper,.sidebar-mini.sidebar-collapse .right-side,.sidebar-mini.sidebar-collapse .main-footer{margin-left:50px !important;z-index:840}.sidebar-mini.sidebar-collapse .main-sidebar{-webkit-transform:translate(0, 0);-ms-transform:translate(0, 0);-o-transform:translate(0, 0);transform:translate(0, 0);width:50px !important;z-index:850}.sidebar-mini.sidebar-collapse .sidebar-menu>li{position:relative}.sidebar-mini.sidebar-collapse .sidebar-menu>li>a{margin-right:0}.sidebar-mini.sidebar-collapse .sidebar-menu>li>a>span{border-top-right-radius:4px}.sidebar-mini.sidebar-collapse .sidebar-menu>li:not(.treeview)>a>span{border-bottom-right-radius:4px}.sidebar-mini.sidebar-collapse .sidebar-menu>li>.treeview-menu{padding-top:5px;padding-bottom:5px;border-bottom-right-radius:4px}.sidebar-mini.sidebar-collapse .sidebar-menu>li:hover>a>span:not(.pull-right),.sidebar-mini.sidebar-collapse .sidebar-menu>li:hover>.treeview-menu{display:block !important;position:absolute;width:180px;left:50px}.sidebar-mini.sidebar-collapse .sidebar-menu>li:hover>a>span{top:0;margin-left:-3px;padding:12px 5px 12px 20px;background-color:inherit}.sidebar-mini.sidebar-collapse .sidebar-menu>li:hover>a>.pull-right-container{float:right;width:auto!important;left:200px!important;top:10px!important}.sidebar-mini.sidebar-collapse .sidebar-menu>li:hover>a>.pull-right-container>.label:not(:first-of-type){display:none}.sidebar-mini.sidebar-collapse .sidebar-menu>li:hover>.treeview-menu{top:44px;margin-left:0}.sidebar-mini.sidebar-collapse .main-sidebar .user-panel>.info,.sidebar-mini.sidebar-collapse .sidebar-form,.sidebar-mini.sidebar-collapse .sidebar-menu>li>a>span,.sidebar-mini.sidebar-collapse .sidebar-menu>li>.treeview-menu,.sidebar-mini.sidebar-collapse .sidebar-menu>li>a>.pull-right,.sidebar-mini.sidebar-collapse .sidebar-menu li.header{display:none !important;-webkit-transform:translateZ(0)}.sidebar-mini.sidebar-collapse .main-header .logo{width:50px}.sidebar-mini.sidebar-collapse .main-header .logo>.logo-mini{display:block;margin-left:-15px;margin-right:-15px;font-size:18px}.sidebar-mini.sidebar-collapse .main-header .logo>.logo-lg{display:none}.sidebar-mini.sidebar-collapse .main-header .navbar{margin-left:50px}}.sidebar-menu,.main-sidebar .user-panel,.sidebar-menu>li.header{white-space:nowrap;overflow:hidden}.sidebar-menu:hover{overflow:visible}.sidebar-form,.sidebar-menu>li.header{overflow:hidden;text-overflow:clip}.sidebar-menu li>a{position:relative}.sidebar-menu li>a>.pull-right-container{position:absolute;right:10px;top:50%;margin-top:-7px}.control-sidebar-bg{position:fixed;z-index:1000;bottom:0}.control-sidebar-bg,.control-sidebar{top:0;right:-230px;width:230px;-webkit-transition:right .3s ease-in-out;-o-transition:right .3s ease-in-out;transition:right .3s ease-in-out}.control-sidebar{position:absolute;padding-top:50px;z-index:1010}@media (max-width:768px){.control-sidebar{padding-top:100px}}.control-sidebar>.tab-content{padding:10px 15px}.control-sidebar.control-sidebar-open,.control-sidebar.control-sidebar-open+.control-sidebar-bg{right:0}.control-sidebar-open .control-sidebar-bg,.control-sidebar-open .control-sidebar{right:0}@media (min-width:768px){.control-sidebar-open .content-wrapper,.control-sidebar-open .right-side,.control-sidebar-open .main-footer{margin-right:230px}}.nav-tabs.control-sidebar-tabs>li:first-of-type>a,.nav-tabs.control-sidebar-tabs>li:first-of-type>a:hover,.nav-tabs.control-sidebar-tabs>li:first-of-type>a:focus{border-left-width:0}.nav-tabs.control-sidebar-tabs>li>a{border-radius:0}.nav-tabs.control-sidebar-tabs>li>a,.nav-tabs.control-sidebar-tabs>li>a:hover{border-top:none;border-right:none;border-left:1px solid transparent;border-bottom:1px solid transparent}.nav-tabs.control-sidebar-tabs>li>a .icon{font-size:16px}.nav-tabs.control-sidebar-tabs>li.active>a,.nav-tabs.control-sidebar-tabs>li.active>a:hover,.nav-tabs.control-sidebar-tabs>li.active>a:focus,.nav-tabs.control-sidebar-tabs>li.active>a:active{border-top:none;border-right:none;border-bottom:none}@media (max-width:768px){.nav-tabs.control-sidebar-tabs{display:table}.nav-tabs.control-sidebar-tabs>li{display:table-cell}}.control-sidebar-heading{font-weight:400;font-size:16px;padding:10px 0;margin-bottom:10px}.control-sidebar-subheading{display:block;font-weight:400;font-size:14px}.control-sidebar-menu{list-style:none;padding:0;margin:0 -15px}.control-sidebar-menu>li>a{display:block;padding:10px 15px}.control-sidebar-menu>li>a:before,.control-sidebar-menu>li>a:after{content:" ";display:table}.control-sidebar-menu>li>a:after{clear:both}.control-sidebar-menu>li>a>.control-sidebar-subheading{margin-top:0}.control-sidebar-menu .menu-icon{float:left;width:35px;height:35px;border-radius:50%;text-align:center;line-height:35px}.control-sidebar-menu .menu-info{margin-left:45px;margin-top:3px}.control-sidebar-menu .menu-info>.control-sidebar-subheading{margin:0}.control-sidebar-menu .menu-info>p{margin:0;font-size:11px}.control-sidebar-menu .progress{margin:0}.control-sidebar-dark{color:#b8c7ce}.control-sidebar-dark,.control-sidebar-dark+.control-sidebar-bg{background:#222d32}.control-sidebar-dark .nav-tabs.control-sidebar-tabs{border-bottom:#1c2529}.control-sidebar-dark .nav-tabs.control-sidebar-tabs>li>a{background:#181f23;color:#b8c7ce}.control-sidebar-dark .nav-tabs.control-sidebar-tabs>li>a,.control-sidebar-dark .nav-tabs.control-sidebar-tabs>li>a:hover,.control-sidebar-dark .nav-tabs.control-sidebar-tabs>li>a:focus{border-left-color:#141a1d;border-bottom-color:#141a1d}.control-sidebar-dark .nav-tabs.control-sidebar-tabs>li>a:hover,.control-sidebar-dark .nav-tabs.control-sidebar-tabs>li>a:focus,.control-sidebar-dark .nav-tabs.control-sidebar-tabs>li>a:active{background:#1c2529}.control-sidebar-dark .nav-tabs.control-sidebar-tabs>li>a:hover{color:#fff}.control-sidebar-dark .nav-tabs.control-sidebar-tabs>li.active>a,.control-sidebar-dark .nav-tabs.control-sidebar-tabs>li.active>a:hover,.control-sidebar-dark .nav-tabs.control-sidebar-tabs>li.active>a:focus,.control-sidebar-dark .nav-tabs.control-sidebar-tabs>li.active>a:active{background:#222d32;color:#fff}.control-sidebar-dark .control-sidebar-heading,.control-sidebar-dark .control-sidebar-subheading{color:#fff}.control-sidebar-dark .control-sidebar-menu>li>a:hover{background:#1e282c}.control-sidebar-dark .control-sidebar-menu>li>a .menu-info>p{color:#b8c7ce}.control-sidebar-light{color:#5e5e5e}.control-sidebar-light,.control-sidebar-light+.control-sidebar-bg{background:#f9fafc;border-left:1px solid #d2d6de}.control-sidebar-light .nav-tabs.control-sidebar-tabs{border-bottom:#d2d6de}.control-sidebar-light .nav-tabs.control-sidebar-tabs>li>a{background:#e8ecf4;color:#444}.control-sidebar-light .nav-tabs.control-sidebar-tabs>li>a,.control-sidebar-light .nav-tabs.control-sidebar-tabs>li>a:hover,.control-sidebar-light .nav-tabs.control-sidebar-tabs>li>a:focus{border-left-color:#d2d6de;border-bottom-color:#d2d6de}.control-sidebar-light .nav-tabs.control-sidebar-tabs>li>a:hover,.control-sidebar-light .nav-tabs.control-sidebar-tabs>li>a:focus,.control-sidebar-light .nav-tabs.control-sidebar-tabs>li>a:active{background:#eff1f7}.control-sidebar-light .nav-tabs.control-sidebar-tabs>li.active>a,.control-sidebar-light .nav-tabs.control-sidebar-tabs>li.active>a:hover,.control-sidebar-light .nav-tabs.control-sidebar-tabs>li.active>a:focus,.control-sidebar-light .nav-tabs.control-sidebar-tabs>li.active>a:active{background:#f9fafc;color:#111}.control-sidebar-light .control-sidebar-heading,.control-sidebar-light .control-sidebar-subheading{color:#111}.control-sidebar-light .control-sidebar-menu{margin-left:-14px}.control-sidebar-light .control-sidebar-menu>li>a:hover{background:#f4f4f5}.control-sidebar-light .control-sidebar-menu>li>a .menu-info>p{color:#5e5e5e}.dropdown-menu{box-shadow:none;border-color:#eee}.dropdown-menu>li>a{color:#777}.dropdown-menu>li>a>.glyphicon,.dropdown-menu>li>a>.fa,.dropdown-menu>li>a>.ion{margin-right:10px}.dropdown-menu>li>a:hover{background-color:#e1e3e9;color:#333}.dropdown-menu>.divider{background-color:#eee}.navbar-nav>.notifications-menu>.dropdown-menu,.navbar-nav>.messages-menu>.dropdown-menu,.navbar-nav>.tasks-menu>.dropdown-menu{width:280px;padding:0 0 0 0;margin:0;top:100%}.navbar-nav>.notifications-menu>.dropdown-menu>li,.navbar-nav>.messages-menu>.dropdown-menu>li,.navbar-nav>.tasks-menu>.dropdown-menu>li{position:relative}.navbar-nav>.notifications-menu>.dropdown-menu>li.header,.navbar-nav>.messages-menu>.dropdown-menu>li.header,.navbar-nav>.tasks-menu>.dropdown-menu>li.header{border-top-left-radius:4px;border-top-right-radius:4px;border-bottom-right-radius:0;border-bottom-left-radius:0;background-color:#ffffff;padding:7px 10px;border-bottom:1px solid #f4f4f4;color:#444444;font-size:14px}.navbar-nav>.notifications-menu>.dropdown-menu>li.footer>a,.navbar-nav>.messages-menu>.dropdown-menu>li.footer>a,.navbar-nav>.tasks-menu>.dropdown-menu>li.footer>a{border-top-left-radius:0;border-top-right-radius:0;border-bottom-right-radius:4px;border-bottom-left-radius:4px;font-size:12px;background-color:#fff;padding:7px 10px;border-bottom:1px solid #eeeeee;color:#444 !important;text-align:center}@media (max-width:991px){.navbar-nav>.notifications-menu>.dropdown-menu>li.footer>a,.navbar-nav>.messages-menu>.dropdown-menu>li.footer>a,.navbar-nav>.tasks-menu>.dropdown-menu>li.footer>a{background:#fff !important;color:#444 !important}}.navbar-nav>.notifications-menu>.dropdown-menu>li.footer>a:hover,.navbar-nav>.messages-menu>.dropdown-menu>li.footer>a:hover,.navbar-nav>.tasks-menu>.dropdown-menu>li.footer>a:hover{text-decoration:none;font-weight:normal}.navbar-nav>.notifications-menu>.dropdown-menu>li .menu,.navbar-nav>.messages-menu>.dropdown-menu>li .menu,.navbar-nav>.tasks-menu>.dropdown-menu>li .menu{max-height:200px;margin:0;padding:0;list-style:none;overflow-x:hidden}.navbar-nav>.notifications-menu>.dropdown-menu>li .menu>li>a,.navbar-nav>.messages-menu>.dropdown-menu>li .menu>li>a,.navbar-nav>.tasks-menu>.dropdown-menu>li .menu>li>a{display:block;white-space:nowrap;border-bottom:1px solid #f4f4f4}.navbar-nav>.notifications-menu>.dropdown-menu>li .menu>li>a:hover,.navbar-nav>.messages-menu>.dropdown-menu>li .menu>li>a:hover,.navbar-nav>.tasks-menu>.dropdown-menu>li .menu>li>a:hover{background:#f4f4f4;text-decoration:none}.navbar-nav>.notifications-menu>.dropdown-menu>li .menu>li>a{color:#444444;overflow:hidden;text-overflow:ellipsis;padding:10px}.navbar-nav>.notifications-menu>.dropdown-menu>li .menu>li>a>.glyphicon,.navbar-nav>.notifications-menu>.dropdown-menu>li .menu>li>a>.fa,.navbar-nav>.notifications-menu>.dropdown-menu>li .menu>li>a>.ion{width:20px}.navbar-nav>.messages-menu>.dropdown-menu>li .menu>li>a{margin:0;padding:10px 10px}.navbar-nav>.messages-menu>.dropdown-menu>li .menu>li>a>div>img{margin:auto 10px auto auto;width:40px;height:40px}.navbar-nav>.messages-menu>.dropdown-menu>li .menu>li>a>h4{padding:0;margin:0 0 0 45px;color:#444444;font-size:15px;position:relative}.navbar-nav>.messages-menu>.dropdown-menu>li .menu>li>a>h4>small{color:#999999;font-size:10px;position:absolute;top:0;right:0}.navbar-nav>.messages-menu>.dropdown-menu>li .menu>li>a>p{margin:0 0 0 45px;font-size:12px;color:#888888}.navbar-nav>.messages-menu>.dropdown-menu>li .menu>li>a:before,.navbar-nav>.messages-menu>.dropdown-menu>li .menu>li>a:after{content:" ";display:table}.navbar-nav>.messages-menu>.dropdown-menu>li .menu>li>a:after{clear:both}.navbar-nav>.tasks-menu>.dropdown-menu>li .menu>li>a{padding:10px}.navbar-nav>.tasks-menu>.dropdown-menu>li .menu>li>a>h3{font-size:14px;padding:0;margin:0 0 10px 0;color:#666666}.navbar-nav>.tasks-menu>.dropdown-menu>li .menu>li>a>.progress{padding:0;margin:0}.navbar-nav>.user-menu>.dropdown-menu{border-top-right-radius:0;border-top-left-radius:0;padding:1px 0 0 0;border-top-width:0;width:280px}.navbar-nav>.user-menu>.dropdown-menu,.navbar-nav>.user-menu>.dropdown-menu>.user-body{border-bottom-right-radius:4px;border-bottom-left-radius:4px}.navbar-nav>.user-menu>.dropdown-menu>li.user-header{height:175px;padding:10px;text-align:center}.navbar-nav>.user-menu>.dropdown-menu>li.user-header>img{z-index:5;height:90px;width:90px;border:3px solid;border-color:transparent;border-color:rgba(255,255,255,0.2)}.navbar-nav>.user-menu>.dropdown-menu>li.user-header>p{z-index:5;color:#fff;color:rgba(255,255,255,0.8);font-size:17px;margin-top:10px}.navbar-nav>.user-menu>.dropdown-menu>li.user-header>p>small{display:block;font-size:12px}.navbar-nav>.user-menu>.dropdown-menu>.user-body{padding:15px;border-bottom:1px solid #f4f4f4;border-top:1px solid #dddddd}.navbar-nav>.user-menu>.dropdown-menu>.user-body:before,.navbar-nav>.user-menu>.dropdown-menu>.user-body:after{content:" ";display:table}.navbar-nav>.user-menu>.dropdown-menu>.user-body:after{clear:both}.navbar-nav>.user-menu>.dropdown-menu>.user-body a{color:#444 !important}@media (max-width:991px){.navbar-nav>.user-menu>.dropdown-menu>.user-body a{background:#fff !important;color:#444 !important}}.navbar-nav>.user-menu>.dropdown-menu>.user-footer{background-color:#f9f9f9;padding:10px}.navbar-nav>.user-menu>.dropdown-menu>.user-footer:before,.navbar-nav>.user-menu>.dropdown-menu>.user-footer:after{content:" ";display:table}.navbar-nav>.user-menu>.dropdown-menu>.user-footer:after{clear:both}.navbar-nav>.user-menu>.dropdown-menu>.user-footer .btn-default{color:#666666}@media (max-width:991px){.navbar-nav>.user-menu>.dropdown-menu>.user-footer .btn-default:hover{background-color:#f9f9f9}}.navbar-nav>.user-menu .user-image{float:left;width:25px;height:25px;border-radius:50%;margin-right:10px;margin-top:-2px}@media (max-width:767px){.navbar-nav>.user-menu .user-image{float:none;margin-right:0;margin-top:-8px;line-height:10px}}.open:not(.dropup)>.animated-dropdown-menu{backface-visibility:visible !important;-webkit-animation:flipInX .7s both;-o-animation:flipInX .7s both;animation:flipInX .7s both}@keyframes flipInX{0%{transform:perspective(400px) rotate3d(1, 0, 0, 90deg);transition-timing-function:ease-in;opacity:0}40%{transform:perspective(400px) rotate3d(1, 0, 0, -20deg);transition-timing-function:ease-in}60%{transform:perspective(400px) rotate3d(1, 0, 0, 10deg);opacity:1}80%{transform:perspective(400px) rotate3d(1, 0, 0, -5deg)}100%{transform:perspective(400px)}}@-webkit-keyframes flipInX{0%{-webkit-transform:perspective(400px) rotate3d(1, 0, 0, 90deg);-webkit-transition-timing-function:ease-in;opacity:0}40%{-webkit-transform:perspective(400px) rotate3d(1, 0, 0, -20deg);-webkit-transition-timing-function:ease-in}60%{-webkit-transform:perspective(400px) rotate3d(1, 0, 0, 10deg);opacity:1}80%{-webkit-transform:perspective(400px) rotate3d(1, 0, 0, -5deg)}100%{-webkit-transform:perspective(400px)}}.navbar-custom-menu>.navbar-nav>li{position:relative}.navbar-custom-menu>.navbar-nav>li>.dropdown-menu{position:absolute;right:0;left:auto}@media (max-width:991px){.navbar-custom-menu>.navbar-nav{float:right}.navbar-custom-menu>.navbar-nav>li{position:static}.navbar-custom-menu>.navbar-nav>li>.dropdown-menu{position:absolute;right:5%;left:auto;border:1px solid #ddd;background:#fff}}.form-control{border-radius:0;box-shadow:none;border-color:#d2d6de}.form-control:focus{border-color:#3c8dbc;box-shadow:none}.form-control::-moz-placeholder,.form-control:-ms-input-placeholder,.form-control::-webkit-input-placeholder{color:#bbb;opacity:1}.form-control:not(select){-webkit-appearance:none;-moz-appearance:none;appearance:none}.form-group.has-success label{color:#00a65a}.form-group.has-success .form-control,.form-group.has-success .input-group-addon{border-color:#00a65a;box-shadow:none}.form-group.has-success .help-block{color:#00a65a}.form-group.has-warning label{color:#f39c12}.form-group.has-warning .form-control,.form-group.has-warning .input-group-addon{border-color:#f39c12;box-shadow:none}.form-group.has-warning .help-block{color:#f39c12}.form-group.has-error label{color:#dd4b39}.form-group.has-error .form-control,.form-group.has-error .input-group-addon{border-color:#dd4b39;box-shadow:none}.form-group.has-error .help-block{color:#dd4b39}.input-group .input-group-addon{border-radius:0;border-color:#d2d6de;background-color:#fff}.btn-group-vertical .btn.btn-flat:first-of-type,.btn-group-vertical .btn.btn-flat:last-of-type{border-radius:0}.icheck>label{padding-left:0}.form-control-feedback.fa{line-height:34px}.input-lg+.form-control-feedback.fa,.input-group-lg+.form-control-feedback.fa,.form-group-lg .form-control+.form-control-feedback.fa{line-height:46px}.input-sm+.form-control-feedback.fa,.input-group-sm+.form-control-feedback.fa,.form-group-sm .form-control+.form-control-feedback.fa{line-height:30px}.progress,.progress>.progress-bar{-webkit-box-shadow:none;box-shadow:none}.progress,.progress>.progress-bar,.progress .progress-bar,.progress>.progress-bar .progress-bar{border-radius:1px}.progress.sm,.progress-sm{height:10px}.progress.sm,.progress-sm,.progress.sm .progress-bar,.progress-sm .progress-bar{border-radius:1px}.progress.xs,.progress-xs{height:7px}.progress.xs,.progress-xs,.progress.xs .progress-bar,.progress-xs .progress-bar{border-radius:1px}.progress.xxs,.progress-xxs{height:3px}.progress.xxs,.progress-xxs,.progress.xxs .progress-bar,.progress-xxs .progress-bar{border-radius:1px}.progress.vertical{position:relative;width:30px;height:200px;display:inline-block;margin-right:10px}.progress.vertical>.progress-bar{width:100%;position:absolute;bottom:0}.progress.vertical.sm,.progress.vertical.progress-sm{width:20px}.progress.vertical.xs,.progress.vertical.progress-xs{width:10px}.progress.vertical.xxs,.progress.vertical.progress-xxs{width:3px}.progress-group .progress-text{font-weight:600}.progress-group .progress-number{float:right}.table tr>td .progress{margin:0}.progress-bar-light-blue,.progress-bar-primary{background-color:#3c8dbc}.progress-striped .progress-bar-light-blue,.progress-striped .progress-bar-primary{background-image:-webkit-linear-gradient(45deg, rgba(255,255,255,0.15) 25%, transparent 25%, transparent 50%, rgba(255,255,255,0.15) 50%, rgba(255,255,255,0.15) 75%, transparent 75%, transparent);background-image:-o-linear-gradient(45deg, rgba(255,255,255,0.15) 25%, transparent 25%, transparent 50%, rgba(255,255,255,0.15) 50%, rgba(255,255,255,0.15) 75%, transparent 75%, transparent);background-image:linear-gradient(45deg, rgba(255,255,255,0.15) 25%, transparent 25%, transparent 50%, rgba(255,255,255,0.15) 50%, rgba(255,255,255,0.15) 75%, transparent 75%, transparent)}.progress-bar-green,.progress-bar-success{background-color:#00a65a}.progress-striped .progress-bar-green,.progress-striped .progress-bar-success{background-image:-webkit-linear-gradient(45deg, rgba(255,255,255,0.15) 25%, transparent 25%, transparent 50%, rgba(255,255,255,0.15) 50%, rgba(255,255,255,0.15) 75%, transparent 75%, transparent);background-image:-o-linear-gradient(45deg, rgba(255,255,255,0.15) 25%, transparent 25%, transparent 50%, rgba(255,255,255,0.15) 50%, rgba(255,255,255,0.15) 75%, transparent 75%, transparent);background-image:linear-gradient(45deg, rgba(255,255,255,0.15) 25%, transparent 25%, transparent 50%, rgba(255,255,255,0.15) 50%, rgba(255,255,255,0.15) 75%, transparent 75%, transparent)}.progress-bar-aqua,.progress-bar-info{background-color:#00c0ef}.progress-striped .progress-bar-aqua,.progress-striped .progress-bar-info{background-image:-webkit-linear-gradient(45deg, rgba(255,255,255,0.15) 25%, transparent 25%, transparent 50%, rgba(255,255,255,0.15) 50%, rgba(255,255,255,0.15) 75%, transparent 75%, transparent);background-image:-o-linear-gradient(45deg, rgba(255,255,255,0.15) 25%, transparent 25%, transparent 50%, rgba(255,255,255,0.15) 50%, rgba(255,255,255,0.15) 75%, transparent 75%, transparent);background-image:linear-gradient(45deg, rgba(255,255,255,0.15) 25%, transparent 25%, transparent 50%, rgba(255,255,255,0.15) 50%, rgba(255,255,255,0.15) 75%, transparent 75%, transparent)}.progress-bar-yellow,.progress-bar-warning{background-color:#f39c12}.progress-striped .progress-bar-yellow,.progress-striped .progress-bar-warning{background-image:-webkit-linear-gradient(45deg, rgba(255,255,255,0.15) 25%, transparent 25%, transparent 50%, rgba(255,255,255,0.15) 50%, rgba(255,255,255,0.15) 75%, transparent 75%, transparent);background-image:-o-linear-gradient(45deg, rgba(255,255,255,0.15) 25%, transparent 25%, transparent 50%, rgba(255,255,255,0.15) 50%, rgba(255,255,255,0.15) 75%, transparent 75%, transparent);background-image:linear-gradient(45deg, rgba(255,255,255,0.15) 25%, transparent 25%, transparent 50%, rgba(255,255,255,0.15) 50%, rgba(255,255,255,0.15) 75%, transparent 75%, transparent)}.progress-bar-red,.progress-bar-danger{background-color:#dd4b39}.progress-striped .progress-bar-red,.progress-striped .progress-bar-danger{background-image:-webkit-linear-gradient(45deg, rgba(255,255,255,0.15) 25%, transparent 25%, transparent 50%, rgba(255,255,255,0.15) 50%, rgba(255,255,255,0.15) 75%, transparent 75%, transparent);background-image:-o-linear-gradient(45deg, rgba(255,255,255,0.15) 25%, transparent 25%, transparent 50%, rgba(255,255,255,0.15) 50%, rgba(255,255,255,0.15) 75%, transparent 75%, transparent);background-image:linear-gradient(45deg, rgba(255,255,255,0.15) 25%, transparent 25%, transparent 50%, rgba(255,255,255,0.15) 50%, rgba(255,255,255,0.15) 75%, transparent 75%, transparent)}.small-box{border-radius:2px;position:relative;display:block;margin-bottom:20px;box-shadow:0 1px 1px rgba(0,0,0,0.1)}.small-box>.inner{padding:10px}.small-box>.small-box-footer{position:relative;text-align:center;padding:3px 0;color:#fff;color:rgba(255,255,255,0.8);display:block;z-index:10;background:rgba(0,0,0,0.1);text-decoration:none}.small-box>.small-box-footer:hover{color:#fff;background:rgba(0,0,0,0.15)}.small-box h3{font-size:38px;font-weight:bold;margin:0 0 10px 0;white-space:nowrap;padding:0}.small-box p{font-size:15px}.small-box p>small{display:block;color:#f9f9f9;font-size:13px;margin-top:5px}.small-box h3,.small-box p{z-index:5}.small-box .icon{-webkit-transition:all .3s linear;-o-transition:all .3s linear;transition:all .3s linear;position:absolute;top:-10px;right:10px;z-index:0;font-size:90px;color:rgba(0,0,0,0.15)}.small-box:hover{text-decoration:none;color:#f9f9f9}.small-box:hover .icon{font-size:95px}@media (max-width:767px){.small-box{text-align:center}.small-box .icon{display:none}.small-box p{font-size:12px}}.box{position:relative;border-radius:3px;background:#ffffff;border-top:3px solid #d2d6de;margin-bottom:20px;width:100%;box-shadow:0 1px 1px rgba(0,0,0,0.1)}.box.box-primary{border-top-color:#3c8dbc}.box.box-info{border-top-color:#00c0ef}.box.box-danger{border-top-color:#dd4b39}.box.box-warning{border-top-color:#f39c12}.box.box-success{border-top-color:#00a65a}.box.box-default{border-top-color:#d2d6de}.box.collapsed-box .box-body,.box.collapsed-box .box-footer{display:none}.box .nav-stacked>li{border-bottom:1px solid #f4f4f4;margin:0}.box .nav-stacked>li:last-of-type{border-bottom:none}.box.height-control .box-body{max-height:300px;overflow:auto}.box .border-right{border-right:1px solid #f4f4f4}.box .border-left{border-left:1px solid #f4f4f4}.box.box-solid{border-top:0}.box.box-solid>.box-header .btn.btn-default{background:transparent}.box.box-solid>.box-header .btn:hover,.box.box-solid>.box-header a:hover{background:rgba(0,0,0,0.1)}.box.box-solid.box-default{border:1px solid #d2d6de}.box.box-solid.box-default>.box-header{color:#444;background:#d2d6de;background-color:#d2d6de}.box.box-solid.box-default>.box-header a,.box.box-solid.box-default>.box-header .btn{color:#444}.box.box-solid.box-primary{border:1px solid #3c8dbc}.box.box-solid.box-primary>.box-header{color:#fff;background:#3c8dbc;background-color:#3c8dbc}.box.box-solid.box-primary>.box-header a,.box.box-solid.box-primary>.box-header .btn{color:#fff}.box.box-solid.box-info{border:1px solid #00c0ef}.box.box-solid.box-info>.box-header{color:#fff;background:#00c0ef;background-color:#00c0ef}.box.box-solid.box-info>.box-header a,.box.box-solid.box-info>.box-header .btn{color:#fff}.box.box-solid.box-danger{border:1px solid #dd4b39}.box.box-solid.box-danger>.box-header{color:#fff;background:#dd4b39;background-color:#dd4b39}.box.box-solid.box-danger>.box-header a,.box.box-solid.box-danger>.box-header .btn{color:#fff}.box.box-solid.box-warning{border:1px solid #f39c12}.box.box-solid.box-warning>.box-header{color:#fff;background:#f39c12;background-color:#f39c12}.box.box-solid.box-warning>.box-header a,.box.box-solid.box-warning>.box-header .btn{color:#fff}.box.box-solid.box-success{border:1px solid #00a65a}.box.box-solid.box-success>.box-header{color:#fff;background:#00a65a;background-color:#00a65a}.box.box-solid.box-success>.box-header a,.box.box-solid.box-success>.box-header .btn{color:#fff}.box.box-solid>.box-header>.box-tools .btn{border:0;box-shadow:none}.box.box-solid[class*='bg']>.box-header{color:#fff}.box .box-group>.box{margin-bottom:5px}.box .knob-label{text-align:center;color:#333;font-weight:100;font-size:12px;margin-bottom:0.3em}.box>.overlay,.overlay-wrapper>.overlay,.box>.loading-img,.overlay-wrapper>.loading-img{position:absolute;top:0;left:0;width:100%;height:100%}.box .overlay,.overlay-wrapper .overlay{z-index:50;background:rgba(255,255,255,0.7);border-radius:3px}.box .overlay>.fa,.overlay-wrapper .overlay>.fa{position:absolute;top:50%;left:50%;margin-left:-15px;margin-top:-15px;color:#000;font-size:30px}.box .overlay.dark,.overlay-wrapper .overlay.dark{background:rgba(0,0,0,0.5)}.box-header:before,.box-body:before,.box-footer:before,.box-header:after,.box-body:after,.box-footer:after{content:" ";display:table}.box-header:after,.box-body:after,.box-footer:after{clear:both}.box-header{color:#444;display:block;padding:10px;position:relative}.box-header.with-border{border-bottom:1px solid #f4f4f4}.collapsed-box .box-header.with-border{border-bottom:none}.box-header>.fa,.box-header>.glyphicon,.box-header>.ion,.box-header .box-title{display:inline-block;font-size:18px;margin:0;line-height:1}.box-header>.fa,.box-header>.glyphicon,.box-header>.ion{margin-right:5px}.box-header>.box-tools{position:absolute;right:10px;top:5px}.box-header>.box-tools [data-toggle="tooltip"]{position:relative}.box-header>.box-tools.pull-right .dropdown-menu{right:0;left:auto}.btn-box-tool{padding:5px;font-size:12px;background:transparent;color:#97a0b3}.open .btn-box-tool,.btn-box-tool:hover{color:#606c84}.btn-box-tool.btn:active{box-shadow:none}.box-body{border-top-left-radius:0;border-top-right-radius:0;border-bottom-right-radius:3px;border-bottom-left-radius:3px;padding:10px}.no-header .box-body{border-top-right-radius:3px;border-top-left-radius:3px}.box-body>.table{margin-bottom:0}.box-body .fc{margin-top:5px}.box-body .full-width-chart{margin:-19px}.box-body.no-padding .full-width-chart{margin:-9px}.box-body .box-pane{border-top-left-radius:0;border-top-right-radius:0;border-bottom-right-radius:0;border-bottom-left-radius:3px}.box-body .box-pane-right{border-top-left-radius:0;border-top-right-radius:0;border-bottom-right-radius:3px;border-bottom-left-radius:0}.box-footer{border-top-left-radius:0;border-top-right-radius:0;border-bottom-right-radius:3px;border-bottom-left-radius:3px;border-top:1px solid #f4f4f4;padding:10px;background-color:#fff}.chart-legend{margin:10px 0}@media (max-width:991px){.chart-legend>li{float:left;margin-right:10px}}.box-comments{background:#f7f7f7}.box-comments .box-comment{padding:8px 0;border-bottom:1px solid #eee}.box-comments .box-comment:before,.box-comments .box-comment:after{content:" ";display:table}.box-comments .box-comment:after{clear:both}.box-comments .box-comment:last-of-type{border-bottom:0}.box-comments .box-comment:first-of-type{padding-top:0}.box-comments .box-comment img{float:left}.box-comments .comment-text{margin-left:40px;color:#555}.box-comments .username{color:#444;display:block;font-weight:600}.box-comments .text-muted{font-weight:400;font-size:12px}.todo-list{margin:0;padding:0;list-style:none;overflow:auto}.todo-list>li{border-radius:2px;padding:10px;background:#f4f4f4;margin-bottom:2px;border-left:2px solid #e6e7e8;color:#444}.todo-list>li:last-of-type{margin-bottom:0}.todo-list>li>input[type='checkbox']{margin:0 10px 0 5px}.todo-list>li .text{display:inline-block;margin-left:5px;font-weight:600}.todo-list>li .label{margin-left:10px;font-size:9px}.todo-list>li .tools{display:none;float:right;color:#dd4b39}.todo-list>li .tools>.fa,.todo-list>li .tools>.glyphicon,.todo-list>li .tools>.ion{margin-right:5px;cursor:pointer}.todo-list>li:hover .tools{display:inline-block}.todo-list>li.done{color:#999}.todo-list>li.done .text{text-decoration:line-through;font-weight:500}.todo-list>li.done .label{background:#d2d6de !important}.todo-list .danger{border-left-color:#dd4b39}.todo-list .warning{border-left-color:#f39c12}.todo-list .info{border-left-color:#00c0ef}.todo-list .success{border-left-color:#00a65a}.todo-list .primary{border-left-color:#3c8dbc}.todo-list .handle{display:inline-block;cursor:move;margin:0 5px}.chat{padding:5px 20px 5px 10px}.chat .item{margin-bottom:10px}.chat .item:before,.chat .item:after{content:" ";display:table}.chat .item:after{clear:both}.chat .item>img{width:40px;height:40px;border:2px solid transparent;border-radius:50%}.chat .item>.online{border:2px solid #00a65a}.chat .item>.offline{border:2px solid #dd4b39}.chat .item>.message{margin-left:55px;margin-top:-40px}.chat .item>.message>.name{display:block;font-weight:600}.chat .item>.attachment{border-radius:3px;background:#f4f4f4;margin-left:65px;margin-right:15px;padding:10px}.chat .item>.attachment>h4{margin:0 0 5px 0;font-weight:600;font-size:14px}.chat .item>.attachment>p,.chat .item>.attachment>.filename{font-weight:600;font-size:13px;font-style:italic;margin:0}.chat .item>.attachment:before,.chat .item>.attachment:after{content:" ";display:table}.chat .item>.attachment:after{clear:both}.box-input{max-width:200px}.modal .panel-body{color:#444}.info-box{display:block;min-height:90px;background:#fff;width:100%;box-shadow:0 1px 1px rgba(0,0,0,0.1);border-radius:2px;margin-bottom:15px}.info-box small{font-size:14px}.info-box .progress{background:rgba(0,0,0,0.2);margin:5px -10px 5px -10px;height:2px}.info-box .progress,.info-box .progress .progress-bar{border-radius:0}.info-box .progress .progress-bar{background:#fff}.info-box-icon{border-top-left-radius:2px;border-top-right-radius:0;border-bottom-right-radius:0;border-bottom-left-radius:2px;display:block;float:left;height:90px;width:90px;text-align:center;font-size:45px;line-height:90px;background:rgba(0,0,0,0.2)}.info-box-icon>img{max-width:100%}.info-box-content{padding:5px 10px;margin-left:90px}.info-box-number{display:block;font-weight:bold;font-size:18px}.progress-description,.info-box-text{display:block;font-size:14px;white-space:nowrap;overflow:hidden;text-overflow:ellipsis}.info-box-text{text-transform:uppercase}.info-box-more{display:block}.progress-description{margin:0}.timeline{position:relative;margin:0 0 30px 0;padding:0;list-style:none}.timeline:before{content:'';position:absolute;top:0;bottom:0;width:4px;background:#ddd;left:31px;margin:0;border-radius:2px}.timeline>li{position:relative;margin-right:10px;margin-bottom:15px}.timeline>li:before,.timeline>li:after{content:" ";display:table}.timeline>li:after{clear:both}.timeline>li>.timeline-item{-webkit-box-shadow:0 1px 1px rgba(0,0,0,0.1);box-shadow:0 1px 1px rgba(0,0,0,0.1);border-radius:3px;margin-top:0;background:#fff;color:#444;margin-left:60px;margin-right:15px;padding:0;position:relative}.timeline>li>.timeline-item>.time{color:#999;float:right;padding:10px;font-size:12px}.timeline>li>.timeline-item>.timeline-header{margin:0;color:#555;border-bottom:1px solid #f4f4f4;padding:10px;font-size:16px;line-height:1.1}.timeline>li>.timeline-item>.timeline-header>a{font-weight:600}.timeline>li>.timeline-item>.timeline-body,.timeline>li>.timeline-item>.timeline-footer{padding:10px}.timeline>li>.fa,.timeline>li>.glyphicon,.timeline>li>.ion{width:30px;height:30px;font-size:15px;line-height:30px;position:absolute;color:#666;background:#d2d6de;border-radius:50%;text-align:center;left:18px;top:0}.timeline>.time-label>span{font-weight:600;padding:5px;display:inline-block;background-color:#fff;border-radius:4px}.timeline-inverse>li>.timeline-item{background:#f0f0f0;border:1px solid #ddd;-webkit-box-shadow:none;box-shadow:none}.timeline-inverse>li>.timeline-item>.timeline-header{border-bottom-color:#ddd}.btn{border-radius:3px;-webkit-box-shadow:none;box-shadow:none;border:1px solid transparent}.btn.uppercase{text-transform:uppercase}.btn.btn-flat{border-radius:0;-webkit-box-shadow:none;-moz-box-shadow:none;box-shadow:none;border-width:1px}.btn:active{-webkit-box-shadow:inset 0 3px 5px rgba(0,0,0,0.125);-moz-box-shadow:inset 0 3px 5px rgba(0,0,0,0.125);box-shadow:inset 0 3px 5px rgba(0,0,0,0.125)}.btn:focus{outline:none}.btn.btn-file{position:relative;overflow:hidden}.btn.btn-file>input[type='file']{position:absolute;top:0;right:0;min-width:100%;min-height:100%;font-size:100px;text-align:right;opacity:0;filter:alpha(opacity=0);outline:none;background:white;cursor:inherit;display:block}.btn-default{background-color:#f4f4f4;color:#444;border-color:#ddd}.btn-default:hover,.btn-default:active,.btn-default.hover{background-color:#e7e7e7}.btn-primary{background-color:#3c8dbc;border-color:#367fa9}.btn-primary:hover,.btn-primary:active,.btn-primary.hover{background-color:#367fa9}.btn-success{background-color:#00a65a;border-color:#008d4c}.btn-success:hover,.btn-success:active,.btn-success.hover{background-color:#008d4c}.btn-info{background-color:#00c0ef;border-color:#00acd6}.btn-info:hover,.btn-info:active,.btn-info.hover{background-color:#00acd6}.btn-danger{background-color:#dd4b39;border-color:#d73925}.btn-danger:hover,.btn-danger:active,.btn-danger.hover{background-color:#d73925}.btn-warning{background-color:#f39c12;border-color:#e08e0b}.btn-warning:hover,.btn-warning:active,.btn-warning.hover{background-color:#e08e0b}.btn-outline{border:1px solid #fff;background:transparent;color:#fff}.btn-outline:hover,.btn-outline:focus,.btn-outline:active{color:rgba(255,255,255,0.7);border-color:rgba(255,255,255,0.7)}.btn-link{-webkit-box-shadow:none;box-shadow:none}.btn[class*='bg-']:hover{-webkit-box-shadow:inset 0 0 100px rgba(0,0,0,0.2);box-shadow:inset 0 0 100px rgba(0,0,0,0.2)}.btn-app{border-radius:3px;position:relative;padding:15px 5px;margin:0 0 10px 10px;min-width:80px;height:60px;text-align:center;color:#666;border:1px solid #ddd;background-color:#f4f4f4;font-size:12px}.btn-app>.fa,.btn-app>.glyphicon,.btn-app>.ion{font-size:20px;display:block}.btn-app:hover{background:#f4f4f4;color:#444;border-color:#aaa}.btn-app:active,.btn-app:focus{-webkit-box-shadow:inset 0 3px 5px rgba(0,0,0,0.125);-moz-box-shadow:inset 0 3px 5px rgba(0,0,0,0.125);box-shadow:inset 0 3px 5px rgba(0,0,0,0.125)}.btn-app>.badge{position:absolute;top:-3px;right:-10px;font-size:10px;font-weight:400}.callout{border-radius:3px;margin:0 0 20px 0;padding:15px 30px 15px 15px;border-left:5px solid #eee}.callout a{color:#fff;text-decoration:underline}.callout a:hover{color:#eee}.callout h4{margin-top:0;font-weight:600}.callout p:last-child{margin-bottom:0}.callout code,.callout .highlight{background-color:#fff}.callout.callout-danger{border-color:#c23321}.callout.callout-warning{border-color:#c87f0a}.callout.callout-info{border-color:#0097bc}.callout.callout-success{border-color:#00733e}.alert{border-radius:3px}.alert h4{font-weight:600}.alert .icon{margin-right:10px}.alert .close{color:#000;opacity:.2;filter:alpha(opacity=20)}.alert .close:hover{opacity:.5;filter:alpha(opacity=50)}.alert a{color:#fff;text-decoration:underline}.alert-success{border-color:#008d4c}.alert-danger,.alert-error{border-color:#d73925}.alert-warning{border-color:#e08e0b}.alert-info{border-color:#00acd6}.nav>li>a:hover,.nav>li>a:active,.nav>li>a:focus{color:#444;background:#f7f7f7}.nav-pills>li>a{border-radius:0;border-top:3px solid transparent;color:#444}.nav-pills>li>a>.fa,.nav-pills>li>a>.glyphicon,.nav-pills>li>a>.ion{margin-right:5px}.nav-pills>li.active>a,.nav-pills>li.active>a:hover,.nav-pills>li.active>a:focus{border-top-color:#3c8dbc}.nav-pills>li.active>a{font-weight:600}.nav-stacked>li>a{border-radius:0;border-top:0;border-left:3px solid transparent;color:#444}.nav-stacked>li.active>a,.nav-stacked>li.active>a:hover{background:transparent;color:#444;border-top:0;border-left-color:#3c8dbc}.nav-stacked>li.header{border-bottom:1px solid #ddd;color:#777;margin-bottom:10px;padding:5px 10px;text-transform:uppercase}.nav-tabs-custom{margin-bottom:20px;background:#fff;box-shadow:0 1px 1px rgba(0,0,0,0.1);border-radius:3px}.nav-tabs-custom>.nav-tabs{margin:0;border-bottom-color:#f4f4f4;border-top-right-radius:3px;border-top-left-radius:3px}.nav-tabs-custom>.nav-tabs>li{border-top:3px solid transparent;margin-bottom:-2px;margin-right:5px}.nav-tabs-custom>.nav-tabs>li>a{color:#444;border-radius:0}.nav-tabs-custom>.nav-tabs>li>a.text-muted{color:#999}.nav-tabs-custom>.nav-tabs>li>a,.nav-tabs-custom>.nav-tabs>li>a:hover{background:transparent;margin:0}.nav-tabs-custom>.nav-tabs>li>a:hover{color:#999}.nav-tabs-custom>.nav-tabs>li:not(.active)>a:hover,.nav-tabs-custom>.nav-tabs>li:not(.active)>a:focus,.nav-tabs-custom>.nav-tabs>li:not(.active)>a:active{border-color:transparent}.nav-tabs-custom>.nav-tabs>li.active{border-top-color:#3c8dbc}.nav-tabs-custom>.nav-tabs>li.active>a,.nav-tabs-custom>.nav-tabs>li.active:hover>a{background-color:#fff;color:#444}.nav-tabs-custom>.nav-tabs>li.active>a{border-top-color:transparent;border-left-color:#f4f4f4;border-right-color:#f4f4f4}.nav-tabs-custom>.nav-tabs>li:first-of-type{margin-left:0}.nav-tabs-custom>.nav-tabs>li:first-of-type.active>a{border-left-color:transparent}.nav-tabs-custom>.nav-tabs.pull-right{float:none !important}.nav-tabs-custom>.nav-tabs.pull-right>li{float:right}.nav-tabs-custom>.nav-tabs.pull-right>li:first-of-type{margin-right:0}.nav-tabs-custom>.nav-tabs.pull-right>li:first-of-type>a{border-left-width:1px}.nav-tabs-custom>.nav-tabs.pull-right>li:first-of-type.active>a{border-left-color:#f4f4f4;border-right-color:transparent}.nav-tabs-custom>.nav-tabs>li.header{line-height:35px;padding:0 10px;font-size:20px;color:#444}.nav-tabs-custom>.nav-tabs>li.header>.fa,.nav-tabs-custom>.nav-tabs>li.header>.glyphicon,.nav-tabs-custom>.nav-tabs>li.header>.ion{margin-right:5px}.nav-tabs-custom>.tab-content{background:#fff;padding:10px;border-bottom-right-radius:3px;border-bottom-left-radius:3px}.nav-tabs-custom .dropdown.open>a:active,.nav-tabs-custom .dropdown.open>a:focus{background:transparent;color:#999}.nav-tabs-custom.tab-primary>.nav-tabs>li.active{border-top-color:#3c8dbc}.nav-tabs-custom.tab-info>.nav-tabs>li.active{border-top-color:#00c0ef}.nav-tabs-custom.tab-danger>.nav-tabs>li.active{border-top-color:#dd4b39}.nav-tabs-custom.tab-warning>.nav-tabs>li.active{border-top-color:#f39c12}.nav-tabs-custom.tab-success>.nav-tabs>li.active{border-top-color:#00a65a}.nav-tabs-custom.tab-default>.nav-tabs>li.active{border-top-color:#d2d6de}.pagination>li>a{background:#fafafa;color:#666}.pagination.pagination-flat>li>a{border-radius:0 !important}.products-list{list-style:none;margin:0;padding:0}.products-list>.item{border-radius:3px;-webkit-box-shadow:0 1px 1px rgba(0,0,0,0.1);box-shadow:0 1px 1px rgba(0,0,0,0.1);padding:10px 0;background:#fff}.products-list>.item:before,.products-list>.item:after{content:" ";display:table}.products-list>.item:after{clear:both}.products-list .product-img{float:left}.products-list .product-img img{width:50px;height:50px}.products-list .product-info{margin-left:60px}.products-list .product-title{font-weight:600}.products-list .product-description{display:block;color:#999;overflow:hidden;white-space:nowrap;text-overflow:ellipsis}.product-list-in-box>.item{-webkit-box-shadow:none;box-shadow:none;border-radius:0;border-bottom:1px solid #f4f4f4}.product-list-in-box>.item:last-of-type{border-bottom-width:0}.table>thead>tr>th,.table>tbody>tr>th,.table>tfoot>tr>th,.table>thead>tr>td,.table>tbody>tr>td,.table>tfoot>tr>td{border-top:1px solid #f4f4f4}.table>thead>tr>th{border-bottom:2px solid #f4f4f4}.table tr td .progress{margin-top:5px}.table-bordered{border:1px solid #f4f4f4}.table-bordered>thead>tr>th,.table-bordered>tbody>tr>th,.table-bordered>tfoot>tr>th,.table-bordered>thead>tr>td,.table-bordered>tbody>tr>td,.table-bordered>tfoot>tr>td{border:1px solid #f4f4f4}.table-bordered>thead>tr>th,.table-bordered>thead>tr>td{border-bottom-width:2px}.table.no-border,.table.no-border td,.table.no-border th{border:0}table.text-center,table.text-center td,table.text-center th{text-align:center}.table.align th{text-align:left}.table.align td{text-align:right}.label-default{background-color:#d2d6de;color:#444}.direct-chat .box-body{border-bottom-right-radius:0;border-bottom-left-radius:0;position:relative;overflow-x:hidden;padding:0}.direct-chat.chat-pane-open .direct-chat-contacts{-webkit-transform:translate(0, 0);-ms-transform:translate(0, 0);-o-transform:translate(0, 0);transform:translate(0, 0)}.direct-chat-messages{-webkit-transform:translate(0, 0);-ms-transform:translate(0, 0);-o-transform:translate(0, 0);transform:translate(0, 0);padding:10px;height:250px;overflow:auto}.direct-chat-msg,.direct-chat-text{display:block}.direct-chat-msg{margin-bottom:10px}.direct-chat-msg:before,.direct-chat-msg:after{content:" ";display:table}.direct-chat-msg:after{clear:both}.direct-chat-messages,.direct-chat-contacts{-webkit-transition:-webkit-transform .5s ease-in-out;-moz-transition:-moz-transform .5s ease-in-out;-o-transition:-o-transform .5s ease-in-out;transition:transform .5s ease-in-out}.direct-chat-text{border-radius:5px;position:relative;padding:5px 10px;background:#d2d6de;border:1px solid #d2d6de;margin:5px 0 0 50px;color:#444}.direct-chat-text:after,.direct-chat-text:before{position:absolute;right:100%;top:15px;border:solid transparent;border-right-color:#d2d6de;content:' ';height:0;width:0;pointer-events:none}.direct-chat-text:after{border-width:5px;margin-top:-5px}.direct-chat-text:before{border-width:6px;margin-top:-6px}.right .direct-chat-text{margin-right:50px;margin-left:0}.right .direct-chat-text:after,.right .direct-chat-text:before{right:auto;left:100%;border-right-color:transparent;border-left-color:#d2d6de}.direct-chat-img{border-radius:50%;float:left;width:40px;height:40px}.right .direct-chat-img{float:right}.direct-chat-info{display:block;margin-bottom:2px;font-size:12px}.direct-chat-name{font-weight:600}.direct-chat-timestamp{color:#999}.direct-chat-contacts-open .direct-chat-contacts{-webkit-transform:translate(0, 0);-ms-transform:translate(0, 0);-o-transform:translate(0, 0);transform:translate(0, 0)}.direct-chat-contacts{-webkit-transform:translate(101%, 0);-ms-transform:translate(101%, 0);-o-transform:translate(101%, 0);transform:translate(101%, 0);position:absolute;top:0;bottom:0;height:250px;width:100%;background:#222d32;color:#fff;overflow:auto}.contacts-list>li{border-bottom:1px solid rgba(0,0,0,0.2);padding:10px;margin:0}.contacts-list>li:before,.contacts-list>li:after{content:" ";display:table}.contacts-list>li:after{clear:both}.contacts-list>li:last-of-type{border-bottom:none}.contacts-list-img{border-radius:50%;width:40px;float:left}.contacts-list-info{margin-left:45px;color:#fff}.contacts-list-name,.contacts-list-status{display:block}.contacts-list-name{font-weight:600}.contacts-list-status{font-size:12px}.contacts-list-date{color:#aaa;font-weight:normal}.contacts-list-msg{color:#999}.direct-chat-danger .right>.direct-chat-text{background:#dd4b39;border-color:#dd4b39;color:#fff}.direct-chat-danger .right>.direct-chat-text:after,.direct-chat-danger .right>.direct-chat-text:before{border-left-color:#dd4b39}.direct-chat-primary .right>.direct-chat-text{background:#3c8dbc;border-color:#3c8dbc;color:#fff}.direct-chat-primary .right>.direct-chat-text:after,.direct-chat-primary .right>.direct-chat-text:before{border-left-color:#3c8dbc}.direct-chat-warning .right>.direct-chat-text{background:#f39c12;border-color:#f39c12;color:#fff}.direct-chat-warning .right>.direct-chat-text:after,.direct-chat-warning .right>.direct-chat-text:before{border-left-color:#f39c12}.direct-chat-info .right>.direct-chat-text{background:#00c0ef;border-color:#00c0ef;color:#fff}.direct-chat-info .right>.direct-chat-text:after,.direct-chat-info .right>.direct-chat-text:before{border-left-color:#00c0ef}.direct-chat-success .right>.direct-chat-text{background:#00a65a;border-color:#00a65a;color:#fff}.direct-chat-success .right>.direct-chat-text:after,.direct-chat-success .right>.direct-chat-text:before{border-left-color:#00a65a}.users-list>li{width:25%;float:left;padding:10px;text-align:center}.users-list>li img{border-radius:50%;max-width:100%;height:auto}.users-list>li>a:hover,.users-list>li>a:hover .users-list-name{color:#999}.users-list-name,.users-list-date{display:block}.users-list-name{font-weight:600;color:#444;overflow:hidden;white-space:nowrap;text-overflow:ellipsis}.users-list-date{color:#999;font-size:12px}.carousel-control.left,.carousel-control.right{background-image:none}.carousel-control>.fa{font-size:40px;position:absolute;top:50%;z-index:5;display:inline-block;margin-top:-20px}.modal{background:rgba(0,0,0,0.3)}.modal-content{border-radius:0;-webkit-box-shadow:0 2px 3px rgba(0,0,0,0.125);box-shadow:0 2px 3px rgba(0,0,0,0.125);border:0}@media (min-width:768px){.modal-content{-webkit-box-shadow:0 2px 3px rgba(0,0,0,0.125);box-shadow:0 2px 3px rgba(0,0,0,0.125)}}.modal-header{border-bottom-color:#f4f4f4}.modal-footer{border-top-color:#f4f4f4}.modal-primary .modal-header,.modal-primary .modal-footer{border-color:#307095}.modal-warning .modal-header,.modal-warning .modal-footer{border-color:#c87f0a}.modal-info .modal-header,.modal-info .modal-footer{border-color:#0097bc}.modal-success .modal-header,.modal-success .modal-footer{border-color:#00733e}.modal-danger .modal-header,.modal-danger .modal-footer{border-color:#c23321}.box-widget{border:none;position:relative}.widget-user .widget-user-header{padding:20px;height:120px;border-top-right-radius:3px;border-top-left-radius:3px}.widget-user .widget-user-username{margin-top:0;margin-bottom:5px;font-size:25px;font-weight:300;text-shadow:0 1px 1px rgba(0,0,0,0.2)}.widget-user .widget-user-desc{margin-top:0}.widget-user .widget-user-image{position:absolute;top:65px;left:50%;margin-left:-45px}.widget-user .widget-user-image>img{width:90px;height:auto;border:3px solid #fff}.widget-user .box-footer{padding-top:30px}.widget-user-2 .widget-user-header{padding:20px;border-top-right-radius:3px;border-top-left-radius:3px}.widget-user-2 .widget-user-username{margin-top:5px;margin-bottom:5px;font-size:25px;font-weight:300}.widget-user-2 .widget-user-desc{margin-top:0}.widget-user-2 .widget-user-username,.widget-user-2 .widget-user-desc{margin-left:75px}.widget-user-2 .widget-user-image>img{width:65px;height:auto;float:left}.mailbox-messages>.table{margin:0}.mailbox-controls{padding:5px}.mailbox-controls.with-border{border-bottom:1px solid #f4f4f4}.mailbox-read-info{border-bottom:1px solid #f4f4f4;padding:10px}.mailbox-read-info h3{font-size:20px;margin:0}.mailbox-read-info h5{margin:0;padding:5px 0 0 0}.mailbox-read-time{color:#999;font-size:13px}.mailbox-read-message{padding:10px}.mailbox-attachments li{float:left;width:200px;border:1px solid #eee;margin-bottom:10px;margin-right:10px}.mailbox-attachment-name{font-weight:bold;color:#666}.mailbox-attachment-icon,.mailbox-attachment-info,.mailbox-attachment-size{display:block}.mailbox-attachment-info{padding:10px;background:#f4f4f4}.mailbox-attachment-size{color:#999;font-size:12px}.mailbox-attachment-icon{text-align:center;font-size:65px;color:#666;padding:20px 10px}.mailbox-attachment-icon.has-img{padding:0}.mailbox-attachment-icon.has-img>img{max-width:100%;height:auto}.lockscreen{background:#d2d6de}.lockscreen-logo{font-size:35px;text-align:center;margin-bottom:25px;font-weight:300}.lockscreen-logo a{color:#444}.lockscreen-wrapper{max-width:400px;margin:0 auto;margin-top:10%}.lockscreen .lockscreen-name{text-align:center;font-weight:600}.lockscreen-item{border-radius:4px;padding:0;background:#fff;position:relative;margin:10px auto 30px auto;width:290px}.lockscreen-image{border-radius:50%;position:absolute;left:-10px;top:-25px;background:#fff;padding:5px;z-index:10}.lockscreen-image>img{border-radius:50%;width:70px;height:70px}.lockscreen-credentials{margin-left:70px}.lockscreen-credentials .form-control{border:0}.lockscreen-credentials .btn{background-color:#fff;border:0;padding:0 10px}.lockscreen-footer{margin-top:10px}.login-logo,.register-logo{font-size:35px;text-align:center;margin-bottom:25px;font-weight:300}.login-logo a,.register-logo a{color:#444}.login-page,.register-page{background:#d2d6de}.login-box,.register-box{width:360px;margin:7% auto}@media (max-width:768px){.login-box,.register-box{width:90%;margin-top:20px}}.login-box-body,.register-box-body{background:#fff;padding:20px;border-top:0;color:#666}.login-box-body .form-control-feedback,.register-box-body .form-control-feedback{color:#777}.login-box-msg,.register-box-msg{margin:0;text-align:center;padding:0 20px 20px 20px}.social-auth-links{margin:10px 0}.error-page{width:600px;margin:20px auto 0 auto}@media (max-width:991px){.error-page{width:100%}}.error-page>.headline{float:left;font-size:100px;font-weight:300}@media (max-width:991px){.error-page>.headline{float:none;text-align:center}}.error-page>.error-content{margin-left:190px;display:block}@media (max-width:991px){.error-page>.error-content{margin-left:0}}.error-page>.error-content>h3{font-weight:300;font-size:25px}@media (max-width:991px){.error-page>.error-content>h3{text-align:center}}.invoice{position:relative;background:#fff;border:1px solid #f4f4f4;padding:20px;margin:10px 25px}.invoice-title{margin-top:0}.profile-user-img{margin:0 auto;width:100px;padding:3px;border:3px solid #d2d6de}.profile-username{font-size:21px;margin-top:5px}.post{border-bottom:1px solid #d2d6de;margin-bottom:15px;padding-bottom:15px;color:#666}.post:last-of-type{border-bottom:0;margin-bottom:0;padding-bottom:0}.post .user-block{margin-bottom:15px}.btn-social{position:relative;padding-left:44px;text-align:left;white-space:nowrap;overflow:hidden;text-overflow:ellipsis}.btn-social>:first-child{position:absolute;left:0;top:0;bottom:0;width:32px;line-height:34px;font-size:1.6em;text-align:center;border-right:1px solid rgba(0,0,0,0.2)}.btn-social.btn-lg{padding-left:61px}.btn-social.btn-lg>:first-child{line-height:45px;width:45px;font-size:1.8em}.btn-social.btn-sm{padding-left:38px}.btn-social.btn-sm>:first-child{line-height:28px;width:28px;font-size:1.4em}.btn-social.btn-xs{padding-left:30px}.btn-social.btn-xs>:first-child{line-height:20px;width:20px;font-size:1.2em}.btn-social-icon{position:relative;padding-left:44px;text-align:left;white-space:nowrap;overflow:hidden;text-overflow:ellipsis;height:34px;width:34px;padding:0}.btn-social-icon>:first-child{position:absolute;left:0;top:0;bottom:0;width:32px;line-height:34px;font-size:1.6em;text-align:center;border-right:1px solid rgba(0,0,0,0.2)}.btn-social-icon.btn-lg{padding-left:61px}.btn-social-icon.btn-lg>:first-child{line-height:45px;width:45px;font-size:1.8em}.btn-social-icon.btn-sm{padding-left:38px}.btn-social-icon.btn-sm>:first-child{line-height:28px;width:28px;font-size:1.4em}.btn-social-icon.btn-xs{padding-left:30px}.btn-social-icon.btn-xs>:first-child{line-height:20px;width:20px;font-size:1.2em}.btn-social-icon>:first-child{border:none;text-align:center;width:100%}.btn-social-icon.btn-lg{height:45px;width:45px;padding-left:0;padding-right:0}.btn-social-icon.btn-sm{height:30px;width:30px;padding-left:0;padding-right:0}.btn-social-icon.btn-xs{height:22px;width:22px;padding-left:0;padding-right:0}.btn-adn{color:#fff;background-color:#d87a68;border-color:rgba(0,0,0,0.2)}.btn-adn:focus,.btn-adn.focus{color:#fff;background-color:#ce563f;border-color:rgba(0,0,0,0.2)}.btn-adn:hover{color:#fff;background-color:#ce563f;border-color:rgba(0,0,0,0.2)}.btn-adn:active,.btn-adn.active,.open>.dropdown-toggle.btn-adn{color:#fff;background-color:#ce563f;border-color:rgba(0,0,0,0.2)}.btn-adn:active,.btn-adn.active,.open>.dropdown-toggle.btn-adn{background-image:none}.btn-adn .badge{color:#d87a68;background-color:#fff}.btn-bitbucket{color:#fff;background-color:#205081;border-color:rgba(0,0,0,0.2)}.btn-bitbucket:focus,.btn-bitbucket.focus{color:#fff;background-color:#163758;border-color:rgba(0,0,0,0.2)}.btn-bitbucket:hover{color:#fff;background-color:#163758;border-color:rgba(0,0,0,0.2)}.btn-bitbucket:active,.btn-bitbucket.active,.open>.dropdown-toggle.btn-bitbucket{color:#fff;background-color:#163758;border-color:rgba(0,0,0,0.2)}.btn-bitbucket:active,.btn-bitbucket.active,.open>.dropdown-toggle.btn-bitbucket{background-image:none}.btn-bitbucket .badge{color:#205081;background-color:#fff}.btn-dropbox{color:#fff;background-color:#1087dd;border-color:rgba(0,0,0,0.2)}.btn-dropbox:focus,.btn-dropbox.focus{color:#fff;background-color:#0d6aad;border-color:rgba(0,0,0,0.2)}.btn-dropbox:hover{color:#fff;background-color:#0d6aad;border-color:rgba(0,0,0,0.2)}.btn-dropbox:active,.btn-dropbox.active,.open>.dropdown-toggle.btn-dropbox{color:#fff;background-color:#0d6aad;border-color:rgba(0,0,0,0.2)}.btn-dropbox:active,.btn-dropbox.active,.open>.dropdown-toggle.btn-dropbox{background-image:none}.btn-dropbox .badge{color:#1087dd;background-color:#fff}.btn-facebook{color:#fff;background-color:#3b5998;border-color:rgba(0,0,0,0.2)}.btn-facebook:focus,.btn-facebook.focus{color:#fff;background-color:#2d4373;border-color:rgba(0,0,0,0.2)}.btn-facebook:hover{color:#fff;background-color:#2d4373;border-color:rgba(0,0,0,0.2)}.btn-facebook:active,.btn-facebook.active,.open>.dropdown-toggle.btn-facebook{color:#fff;background-color:#2d4373;border-color:rgba(0,0,0,0.2)}.btn-facebook:active,.btn-facebook.active,.open>.dropdown-toggle.btn-facebook{background-image:none}.btn-facebook .badge{color:#3b5998;background-color:#fff}.btn-flickr{color:#fff;background-color:#ff0084;border-color:rgba(0,0,0,0.2)}.btn-flickr:focus,.btn-flickr.focus{color:#fff;background-color:#cc006a;border-color:rgba(0,0,0,0.2)}.btn-flickr:hover{color:#fff;background-color:#cc006a;border-color:rgba(0,0,0,0.2)}.btn-flickr:active,.btn-flic
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/01/2017 14:48:29
Quote Anchor link
- Rob - op 07/01/2017 14:41:26:
- Ariën - op 07/01/2017 14:36:36:
Sloop eerst maar even je in-line styles uit je HTML, want dat is al een crime bij debuggen.

Dat doe ik op het laatst, want anders doe ik er 5 minuten over voor 1 ding aan te passen. Maar i will do it

Ai ai ai.......
Zo maak je het alleen maar lastiger voor jezelf met debuggen. Zet alles gewoon netjes in stijlsheets.

En verder kan een beetje editor wel een codebrei als dit opschmucken. Er zijn zijn zelfs websites voor die dit kunnen.
Ik zou alleen niet in de bestanden van je framework die je gebruikt werken, dat wordt dan lastig met updaten. Ik zou dan liever een nieuwe CSS maken die alles daarmee overerft.
Gewijzigd op 07/01/2017 14:50:47 door - Ariën -
 
- Rob -

- Rob -

07/01/2017 14:50:21
Quote Anchor link
Heb je toevallig een linkje?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/01/2017 14:50:58
Quote Anchor link
Yup ^^
 
Marlies Maalderink

Marlies Maalderink

07/01/2017 14:54:48
Quote Anchor link
Lieve hemel... ik zou die css als eerste maar eens opschonen als ik jou was. zodat iedere class er zo uit ziet:

.mailbox-attachments li{
float:left;
width:200px;
border:1px solid #eee;
margin-bottom:10px;
margin-right:10px
}
Gewijzigd op 07/01/2017 14:55:35 door Marlies Maalderink
 
- Rob -

- Rob -

07/01/2017 14:56:50
Quote Anchor link
Harstikke bedankt! Dit heeft me een hoop tijd bespaart :D

Toevoeging op 07/01/2017 14:58:17:

Marlies Maalderink op 07/01/2017 14:54:48:
Lieve hemel... ik zou die css als eerste maar eens opschonen als ik jou was. zodat iedere class er zo uit ziet:

.mailbox-attachments li{
float:left;
width:200px;
border:1px solid #eee;
margin-bottom:10px;
margin-right:10px
}

Hahaha, dit was een gedownload thema, vandaar. EN het is opgeschoond :D
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/01/2017 14:58:53
Quote Anchor link
Ik wil niet vervelend zijn, maar wat is je ervaring met CSS tot nu toe Rob?
Volgens mij werk je in een gedownloade template/framework zonder echt kennis te hebben van CSS? Of zie ik het verkeerd?
 
Marlies Maalderink

Marlies Maalderink

07/01/2017 15:02:02
Quote Anchor link
Je zou bij wijze van test de cms aan kunnen passen zodat de betreffende class er zo uit ziet:

.mailbox-read-message{
padding:10px;
width: 200px;
}

kijken of dat verschil uit maakt, dan weet je in ieder geval zeker waar je het moet zoeken.

Maar wat Ariën al zegt, als het een gedownload thema is moet je eigenlijk niet de css gaan aanpassen in de bestanden van het thema zelf, want dan raak je je aanpassingen kwijt zodra er een update komt. Ik weet niet met welk framework je werkt, maar kun je evt een child thema ofzo maken op basis van deze?
 
- Rob -

- Rob -

07/01/2017 15:02:06
Quote Anchor link
Ik heb wel kennis van css :P, en ja het is gedownload. Maar het template en het systeem zijn van 2 verschillende mensen. DUs ik voeg ze samen, zelf volg ik nog wel lessen voor css/js/php in het echte leven, maar die gaan pas door na de vakantie.
Gewijzigd op 07/01/2017 15:02:23 door - Rob -
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/01/2017 15:17:36
Quote Anchor link
Ik zou dan in een nieuw bestand werken, zodat je alles uit het framework lekker intact kan houden.
 
- Rob -

- Rob -

07/01/2017 15:18:44
Quote Anchor link
Zelf kan ik echt nergens vinden waar ik het moet aanpassen... Bij elke class (van de messages) heb ik gekeken, geprobeerd (ik heb bij de classes width: 200px; toegevoegd), maar het hielp niet... Als één van jullie toevallig een oplossing weet hoor ik hem graag.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/01/2017 15:30:19
Quote Anchor link
Het lijkt erop dat er ergens een onnodige overflow is, want normaal wordt de content netjes gewrapped binnen een divje.
 
- Rob -

- Rob -

07/01/2017 15:36:51
Quote Anchor link
Vreemd, want ik heb even de style gepakt die ik gedownload had (ongeedit) en heb nog steeds zelfde probleem https://almsaeedstudio.com/themes/AdminLTE/pages/mailbox/read-mail.html << Hier wordt het wel goed gezet..
 
Marlies Maalderink

Marlies Maalderink

07/01/2017 15:43:59
Quote Anchor link
Het probleem zit hem in ieder geval niet in de css die je hierboven hebt neergezet... het komt ergens anders vandaan...

Ik heb de html code van de pagina met het probleem even los opgeslagen, en de css die jij hierboven hebt neergezet ook. Als je alleen dit gebruikt, dus zonder alle andere stylesheets, dan krijg je dit:
http://marliesmaalderink.nl/test/test.html

je ziet dat de regels nu netjes in de div staan en niet worden afgebroken...

Als je echt niet weet waar het zit kun je proberen het via trial en error op te lossen. Alle stylesheetlinks even weghalen en stuk voor stuk weer toevoegen, zien bij welke het fout gaat.

Of check alle classes in de html en kijk welken daarvan niet in de css staan die je hierboven hebt gepost, dan heb je ook een beginpunt

Toevoeging op 07/01/2017 15:46:03:

Of misschien even in het css forum vragen, misschien weet iemand daar meer...
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/01/2017 15:47:47
Quote Anchor link
Marlies Maalderink op 07/01/2017 15:43:59:
Of misschien even in het css forum vragen, misschien weet iemand daar meer...

Ik verhuis hem zelf wel even.
 
Mitch PHP

Mitch PHP

07/01/2017 15:49:13
Quote Anchor link
.mailbox-read-message {
word-break: break-all;
}
Gewijzigd op 07/01/2017 15:50:55 door Mitch PHP
 
- Rob -

- Rob -

07/01/2017 15:53:45
Quote Anchor link
Mitch PHP op 07/01/2017 15:49:13:
.mailbox-read-message {
word-break: break-all;
}


Thank you, dit werkt :D
 
Mitch PHP

Mitch PHP

07/01/2017 16:47:32
Quote Anchor link
You're welcome :)

Nog even terugkomend op mijn vorige reactie.

Ja, de word-break property werkt wel maar woorden worden door midden gehakt. Dit leest natuurlijk niet heel lekker. Als je dit wil veranderen gebruik dan
word-wrap: break-word en haal de no breaking space's (&nbsp;) weg. Ik weet niet waar deze vandaan komen maar het beïnvloed wel wat de gebruiker ziet.

Voor een wat meer gevisualiseerde uitleg:
Afbeelding

PS: na het schrijven van dit bericht realiseerde ik mij dat door de code spaties (&nbsp;) alles als 1 lang woord gezien wordt. Hierdoor werd alles afgesneden. Als je van de &nbsp; gewoon spaties maakt heb je de word-wrap en/of de break-word niet nodig.

Good luck :)
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.