Bestanden laden laat site crashen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ervaren Full stack developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house functie bij een bedrijf met enorme groeipotentie? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging vol afwisseling en gezelligheid? Dan ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres! Wij zijn in omgeving Breda op zoek naar een ervaren full stack developer. Je gaat werken voor een zeer gewilde werkgever met goede arbeidsvoorwaarden. Je krijgt een plekje in het jonge IT team, work hard, play hard is hier duidelijk het motto! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Jij bent verantwoordelijk voor het ontwerpen en bouwen van webapplicaties. Je bent

Bekijk vacature »

Full Stack Software Developer C#.NET

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als C# ontwikkelaar ben jij de spin in het web bij deze organisatie. Jij begeleidt en traint de field engineers die bij de klanten machines leveren en installeren. Daarnaast ondersteun jij de field engineers als zij bij de klant vastlopen bij het installeren van de machine m.b.t. software matige vragen. Jouw doel is dan ook om de technische kennis van de field engineers door middel van training zoveel mogelijk uit te breiden. Dit om ervoor te zorgen dat zij zelfstandiger software matige problemen kunnen oplossen. Ook ben jij verantwoordelijk voor het bedenken van software oplossingen voor klanten en dit

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een software bedrijf in omgeving Breda zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het huidige team developers zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. De klanten van dit groeiende bedrijf zitten door heel Europa en jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Het samenstellen van de software op basis van de input vanuit de klant (T-SQL & C#.NET). Het bezoeken van klanten om de processen en mogelijkheden in kaart te brengen. Het ontwerpen van databases met T-SQL als programmeer laag.

Bekijk vacature »

Team Lead Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Als Team Lead Java Developer draag een grote verantwoordelijk je stuurt ontwikkelaars aan en staat dagelijks in contact met jou ICT Manager. De team Bestaat uit front-end en backend systemen. Je ben in staat op hoog niveau de technische vak te bepalen en ook te bewaren. Je dag zie er als volgt uit, ontwikkelen van nieuwe en bestaande applicaties, het uitvoeren van processen en analyses en het beschrijven van functioneel ontwerpen. Ook zal samen met jouw Tester applicaties gaan testen door middel van peer reviews en het leveren van support aan gebruikers

Bekijk vacature »

Front end developer binnen de consultancy

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Doorontwikkelen van software; Ontwikkelen en testen van nieuwe functionaliteiten; Implementaties van nieuwe functionaliteiten en updates; Verzorgen van technische migraties naar nieuwe frameworks; Verwerken van incidenten. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de regio Amsterdam, draagt bij aan het verbeteren van de veiligheid en efficiëntie van de Nederlandse infrastructuur door het ontwikkelen van afgemeten software oplossingen. Zo passen zij location intelligence toe om onderhoud en reparaties efficiënt te laten verlopen. Verder zorgen deze systemen dat incidenten zo snel mogelijk worden opgelost. Als Front-end Developer ben jij samen met je team betrokken met het (door)ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Full stack Developer / .NET / Angular / Azure

Dit ga je doen Jij gaat je als Full Stack .NET Developer voornamelijk bezighouden met: Het vertalen van concepten naar passende innovatieve en duurzame oplossingen; Het ontwikkelen van bedrijf kritische en gebruiksvriendelijke applicaties voor de internationale markt en intern gebruik; Bouwen aan software om het Internet of Things netwerk te ondersteunen; Het maken en onderhouden van interfaces tussen systemen aan de hand van API's; Het onderhouden en blijven verbeteren van de ontwikkelde software. Hier ga je werken Binnen deze organisatie zal jij als Full Stack .NET Developer een belangrijke rol krijgen en ga je dagelijks de uitdaging aan om maatwerk

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor een informele club in omgeving Delft zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Als ontwikkelaar kom je terecht op een afdeling van 6 medewerkers. Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Er wordt voornamelijk gewerkt met PHP, Java en

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Gezocht: Software Developer C# .NET voor een dynamische organisatie! Ben je onlangs afgestudeerd of ben je toe aan de volgende stap in je professionele carrière? Lees dan verder! We zijn momenteel op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die onze eindklant in de regio Arnhem kan versterken. In deze functie werk je aan verschillende projecten en bezoek je vaak klanten. Je kunt een rol verwachten met veel uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid. Bedrijfsprofiel Binnen welke organisatie ga je aan de slag? Je gaat werken bij een organisatie die zich specialiseert in het

Bekijk vacature »

Senior C# Software Ontwikkelaar te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever heeft als missie om haar klanten op ICT-gebied volledig te ontzorgen. Ze zijn een ICT bedrijf met een verscheidenheid aan ICT oplossingen waaronder Cloud oplossingen en een groot deel van het werk is gericht op software realisatie. Voor de Enterprise-klanten voert het relatief kleine ontwikkelteam waar jij deel uit van kan gaan maken binnen deze organisatie te Zaandam de grootste opdrachten uit. Niet alleen websites en complexe webapplicaties maar ook mobile apps, web services en complete systeemintegraties! Je moet dan denken aan Dynamics, Sharepoint en Salesforce. Je komt hier terecht in een relatief kleine organisatie met ontzettend

Bekijk vacature »

Ervaren Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als ervaren developer zul je hiernaast ook andere developers assisteren en waar nodig de leiding nemen in het project.

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Dordrecht zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

.NET Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een .NET Developer! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans en kijk snel of jouw vaardigheden aansluiten bij onderstaand profiel! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als .NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving Bergen. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en verricht betekenisvol werk. Binnen dit bedrijf wordt gewerkt aan de productie en ontwikkeling van medische middelen. Als .NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je wordt betrokken bij alle fasen van software

Bekijk vacature »
Lord Gaga

Lord Gaga

26/07/2014 22:05:57
Quote Anchor link
Hallo,

Voor een spelletje gebruik ik een Loader object om bestanden in te laden (in dit geval 648 geluidsbestandjes).

Maar omdat er zoveel ingeladen moet worden crasht de website en loopt de browser vast (als het te lang duurt). Hoe los ik dit op?

Dit is het Loader object:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
/**
 * @class Loader
 * @param {Client} parent
 */
var Loader = function Loader(parent)
{
    /**
     * @returns {Array}
     */
    this._imageDataList;

    /**
     * @returns {Uint}
     */
    this._imagesLoaded;

    /**
     * @returns {Array}
     */
    this._soundDataList;

    /**
     * @returns {Uint}
     */
    this._soundsLoaded;

    /**
     * @returns {Client}
     */
    this.parent;

    /**
     * @constructor
     */
    {
        /* Initialize image data list */
        this._imageDataList = [];

        /* Initialize images loaded */
        this._imagesLoaded = 0;

        /* Initialize sound data list */
        this._soundDataList = [];

        /* Initialize sounds loaded */
        this._soundsLoaded = 0;

        /* Initialize parent */
        this.parent = parent;
    };
};

/**
 * @method _loadImage
 * @syntax Loader._loadImage(imageData)
 * @param {Object} imageData
 * @returns {Loaded}
 * @private
 */
Loader.prototype._loadImage = function(imageData)
{
    /* Initialize self */
    var self = this;

    /* Create image */
    var image = jQuery('<img>');

    /* Set source */
    image.attr('src', imageData.path + imageData.name + '.' + imageData.extension);

    /* Set data path */
    image.attr('data-path', imageData.path);

    /* Set data name */
    image.attr('data-name', imageData.name);

    /* Set data extension */
    image.attr('data-extension', imageData.extension);

    /* Add event listener */
    image.one('load', function()
    {
        /* Increase images loaded */
        self._imagesLoaded++;

        /* Add asset */
        self.parent.assets.addImage(jQuery(this));
    });

    /* Return this */
    return this;
};

/**
 * @method _loadSound
 * @syntax Loader._loadSound(soundData)
 * @param {Object} soundData
 * @returns {Loaded}
 * @private
 */
Loader.prototype._loadSound = function(soundData)
{
    /* Initialize self */
    var self = this;

    /* Create sound */
    var sound = jQuery('<audio>');

    /* Loop trough list of extensions */
    for (var i = soundData.extensions.length - 1; i >= 0; i--)
    {
        /* Create source */
        var source = jQuery('<source>');

        /* Set source */
        source.attr('src', soundData.path + soundData.name + '.' + soundData.extensions[i]);

        /* Set data extension */
        source.attr('data-extension', soundData.extensions[i]);

        /* Append source to sound */
        sound.append(source);
    }

    /* Set data path */
    sound.attr('data-path', soundData.path);

    /* Set data name */
    sound.attr('data-name', soundData.name);

    /* Add event listener */
    sound.one('canplaythrough', function()
    {
        /* Increase sounds loaded */
        self._soundsLoaded++;

        /* Add asset */
        self.parent.assets.addSound(jQuery(this));
    });

    /* Return this */
    return this;
};

/**
 * @method _loadImages
 * @syntax Loader._loadImages()
 * @returns {Loader}
 * @private
 */
Loader.prototype._loadImages = function()
{
    /* Loop trough image data list */
    for (var i = this._imageDataList.length - 1; i >= 0; i--)
    {
        /* Load image */
        this._loadImage(this._imageDataList[i]);
    }

    /* Return this */
    return this;
};

/**
 * @method _loadSounds
 * @syntax Loader._loadSounds()
 * @returns {Loader}
 * @private
 */
Loader.prototype._loadSounds = function()
{
    /* Loop trough sound data list */
    for (var i = this._soundDataList.length - 1; i >= 0; i--)
    {
        /* Load sound */
        this._loadSound(this._soundDataList[i]);
    }

    /* Return this */
    return this;
};

/**
 * @method addImage
 * @syntax Loader.addImage(path, name, extension)
 * @param {String} path
 * @param {String} name
 * @param {String} extension
 * @returns {Loaded}
 * @public
 */
Loader.prototype.addImage = function(path, name, extension)
{
    /* Add image data to image data list */
    this._imageDataList.push(
    {
        path: path,
        name: name,
        extension: extension
    });

    /* Return this */
    return this;
};

/**
 * @method addSound
 * @syntax Loader.addSound(path, name, extension)
 * @param {String} path
 * @param {String} name
 * @param {Array} extensions
 * @returns {Loaded}
 * @public
 */
Loader.prototype.addSound = function(path, name, extensions)
{
    /* Add sound data to sound data list */
    this._soundDataList.push(
    {
        path: path,
        name: name,
        extensions: extensions
    });

    /* Return this */
    return this;
};

/**
 * @method progress
 * @syntax Loader.progress()
 * @returns {Uint}
 * @public
 */
Loader.prototype.progress = function()
{
    /* Calculate total */
    var total = (this._imageDataList.length + this._soundDataList.length);

    /* Calculate total loaded */
    var totalLoaded = this._imagesLoaded + this._soundsLoaded;

    /* Return progress */
    return ((100 / total) * totalLoaded).toFixed(2);
};

/**
 * @method run
 * @syntax Loader.run()
 * @returns {Loader}
 * @public
 */
Loader.prototype.run = function()
{
    /* Load images */
    this._loadImages();

    /* Load sounds */
    this._loadSounds();

    /* Return this */
    return this;
};
Gewijzigd op 26/07/2014 23:26:35 door Lord Gaga
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 01:40:27
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

27/07/2014 01:36:47
Quote Anchor link
Geen idee hoe je het oplost, maar ik kan me wel voorstellen dat een browser crasht als er 648 geluidsbestanden moeten worden ingeladen. Kun je ze niet in "gedeeltes" inladen? Bijv. afhankelijk van het leven waar je in zit? En heb je echt 648 geluiden nodig op 1 pagina?
 
Lord Gaga

Lord Gaga

27/07/2014 11:16:16
Quote Anchor link
Ik heb het nodig voor een Habbo fansite, Habbo had vroeger een trax player waarbij je met verschillende stukjes muziek, zelf een lied in elkaar kon zetten. Dit wil ik dus proberen te maken.

En ik heb nog eens goed gekeken en ik denk inderdaad dat de browser crasht omdat er in 1 keer 648 requests worden gedaan. Zou het helpen als ik een queue maak en de bestanden 1 voor 1 laadt? Dan wordt het volgende bestand pas geladen als het vorige bestand het event 'load' fired.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

27/07/2014 12:00:13
Quote Anchor link
Als het hele korte geluidsfragmenten zijn dan zou ik die achter elkaar zetten in één audio bestand en kijken of ik fragmenten er van kan afspelen.

Ik heb hier iets gevonden:
https://developer.mozilla.org/nl/docs/Web/Guide/HTML/Using_HTML5_audio_and_video#Seeking_through_media
 
Lord Gaga

Lord Gaga

27/07/2014 13:36:38
Quote Anchor link
Ze zijn (precies) rond de 1 en 6 seconden volgens mij. Als ik hier 1 bestand van maak, laadt deze dan sneller dan als ik ze apart laad?

Edit:
Het werkt in Chrome, maar Firefox stopt al met laden na 2 bestanden, ook als ik maar 10 bestanden wil downloaden. Ik download ze 1 voor 1 (de volgende wordt geladen bij sound.one('canplaythrough', function() { // download nieuwe });

Weet iemand nog een andere manier die wél in alle browsers werkt?
Gewijzigd op 27/07/2014 16:35:33 door Lord Gaga
 
Thomas van Broekhoven

Thomas van Broekhoven

27/07/2014 17:04:16
Quote Anchor link
Waarom laad je ze niet pas in wanneer mensen ze selecteren? Kan me niet voorstellen dat er een enorme vertraging plaatsvindt wanneer de duur van de fragmenten 1 tot 6 seconden is.
 
Lord Gaga

Lord Gaga

27/07/2014 19:59:17
Quote Anchor link
Dat zou kunnen, maar ik heb ook nog afbeeldingen die ik wél van te voren moet laden. Dit zijn er ook nogal wat en Firefox crasht of wordt heel traag wanneer ik afbeeldingen preload. Doe ik misschien iets verkeerd? Heeft iemand een tutorial / voorbeeld / plugin die ik kan gebruiken?
 
Thomas van Broekhoven

Thomas van Broekhoven

27/07/2014 21:09:04
Quote Anchor link
Afbeeldingen gewoon inladen met CSS geprobeerd? Moeten we heel veel zijn wil dat voor grote vertraging zorgen.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

28/07/2014 10:44:52
Quote Anchor link
Ik zou zeggen probeer mijn idee gewoon eens. Je hoeft enkel even ergens een wat groter geluidsbestand te downloaden en dit dan opnemen in je webpagina en dan een fragment ervan laten afspelen.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.