Bugs

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Belastingdienst - Freelance Applicatieontwikkelaar

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Hybride. Kantoordagen in Utrecht, incidenteel in Apeldoorn Functieomschrijving: De afdeling IV – Generieke Voorzieningen – Interactie Online is onderdeel van de keten Interactie. De missie van de keten is: “het faciliteren van de interactie met alle burgers, bedrijven en hun vertegenwoordigers om hen in staat te stellen aan hun fiscale verplichtingen te voldoen en aanspraak te maken op hun rechten.” De afdeling Interactie Online heeft een belangrijke bijdrage binnen deze keten. Dit door het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Cymer Patch Server Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12919 Introductie This new patch server will be built on Python and Django ReST and GraphQL services with a React frontend, it will consist of several microservices and run on a Kubernetes cluster. It will be supported by several middleware applications such as ElasticSearch, Redis, RabbitMQ, Oracle and Artifactory. Functieomschrijving The Patch Admin team always aim to deliver software at a high quality, we avoid sacrifices here to maintain our velocity. Practically this means that we practice test driven development and perform end-to-end automated testing on our software. This means

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

Senior Javascript developer

Functie Het platform is gebouwd in een moderne JavaScript stack, die gebruikt maakt van:  React.js  Redux  TypeScript  Node.js  Google Cloud functions (node.js)  Semantic UI Alle code wordt getest en beoordeeld door collega developers. De continuous integration pipeline maakt het mogelijk om elke dag waarde te leveren aan hun klanten. Het ontwikkelproces is pragmatisch en gebaseerd op Scrum. Wat je zult doen: Ten eerste kun je nadrukkelijk jouw eigen stempel drukken op de technologie, het product en de cultuur van het bedrijf. Je bent bezig met het uitwerken van de architectuur van nieuwe functionaliteiten op

Bekijk vacature »

Ambitieuze Junior/Medior Low-code Developers gezoc

Bedrijfsomschrijving Transformeer bedrijven met jouw expertise in innovatieve technologie Ben je een bedreven softwareontwikkelaar met ervaring in Low-code platformen, of sta je te popelen om je in deze baanbrekende oplossing te verdiepen? Wij zijn op zoek naar jou! Ons klantenbestand groeit en we willen ons team uitbreiden met deskundige en leergierige Low-code specialisten. Is het jouw passie om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en maatwerkoplossingen te bieden met behulp van geavanceerde software? Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat dagelijks werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken om de digitale ambities van onze klanten te realiseren. Functieomschrijving Ontwikkel op

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js, React Remote

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

App Developer

Samen werken aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg voor iedereen. Dat is de impact die jij kan hebben als App Developer bij VGZ. Wil jij een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin iedereen zich thuis voelt? Bekijk dan de vacature. Uit onderzoek van Computable is VGZ verkozen tot ‘beste niet-ICT werkgever voor ICT’ers van Nederland’ Hoe ook jij het verschil maakt Als App developer werk jij aan het belangrijkste communicatiekanaal van VGZ, namelijk de App! Als App developer bij VGZ maak je onderdeel uit van een van onze App-teams. Met een goede mix van kennis en ervaring zet je

Bekijk vacature »

Junior PHP (Laravel) Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Laravel Developer! Sta je aan het begin van je carrière en ben je op zoek naar een leuke baan? Lees dan verder! Voor een softwarebedrijf in omgeving van Schiphol zijn wij op zoek naar een ervaren PHP (Laravel) Developer. Je gaat je bezighouden met het ontwikkelen van innovatieve bedrijfsapplicaties. Samen met het team, bestaande uit designers en developers, maak je mooie oplossingen voor bedrijven in diverse branches. Je zorgt dat de opgeleverde websites perfect werken en de klant meer dan tevreden is. Je kunt rekenen op een afwisselende baan met leuke

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie The position we have for you As a .NET developer you will work for one of our customers active in the High Tech Industry. Our customers are mainly located in the Eindhoven area. We are very selective when it comes to the projects we accept and therefore only focus on innovative and complex projects. Because our customers are mainly specialized in machine construction, you often work close to the machines. Our team currently consists of Embedded engineers, IOT developers and Cloud engineers. We mainly work on Microsoft projects where WPF, UWP, .NET Core and Microsoft Azure are used. Eisen

Bekijk vacature »

Full stack Python developer

Functie Samen met andere collega’s (een product owner, een software manager en een ervaren ontwikkelaar) ga jij onze producten verder ontwikkelen. Jouw verantwoordelijkheden zullen bestaan uit: – Verder wil gaan met de ontwikkeling van onze bestaande producten; nieuwe features! – Meedenkt over de roadmap van onze producten – Als sparringpartner kan optreden op het gebied van development – Zelf ook nieuwe ideeën op tafel durft te leggen en deze van scratch af aan wilt bouwen Hieronder ook een paar voorbeelden van projecten waar we momenteel mee bezig zijn of binnenkort aan willen beginnen: – Real-time interactie creëren in onze web

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Samen met je development team werk je Agile Scrum en met jullie gezamenlijke kennis en ervaring bepalen jullie samen de beste keuze voor techniek en architectuur. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en denkniveau • Je hebt goede kennis en ervaring met PHP • Je bent niet bang voor complexe projecten • Je werkt graag zelfstandig aan applicaties • Je bent altijd nieuwsgierig naar nieuwe

Bekijk vacature »

Senior .NET Developer I goed salaris en deels thui

Bedrijfsomschrijving Mijn opdrachtgever is al ruim 20 jaar een gevestigde naam in de wereld van software ontwikkeling, met drie kantoren in de Randstad, waaronder Alphen aan den Rijn. Zij richten zich op het bouwen van IT-oplossingen die ervoor zorgen dat de productiviteit van klanten te allen tijden optimaal is. Hiervoor neemt jouw nieuwe werkgever het volledige ontwikkelproces tot haar rekening; van het eerste gesprek om de klantwensen in kaart te brengen, tot aan het uiteindelijke onderhoud van de opgeleverde oplossing. In totaal werken er inmiddels bijna 200 gemotiveerde IT-ers binnen deze organisatie. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 35. Het

Bekijk vacature »

C#.NET-developer - JUNIOR

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Brielle zijn wij op zoek naar een junior developer. Werk jij graag met de volgende tools & technieken? C#, .NET, ASP.NET, MVC en SQL? Kijk dan snel of dit iets voor jou is! Als programmeur bij een productiebedrijf zal je voornamelijk nieuwe software schrijven maar ook bestaande software verbeteren. Verder werk je veel samen in back end projecten met leuke collega's. Bedrijfsprofiel Met een team van ruim 130 personen staan ze elke dag weer klaar om IT en Business te combineren door het ontwikkelen van producten op maat. Er zijn 3 teams,

Bekijk vacature »

IT Infrastructuur Developer

IT Infrastructuur Developer Ben jij (bijna) klaar met je HBO studie in de richting van IT? Opzoek naar een spannende eerste baan, waar je ontzettend veel kan leren? Dan hebben wij de ultieme job voor jou! Voor een goede klant van ons in de financiële dienstverlening zijn wij opzoek naar een Junior Infrastructure Developer. Deze baan is een mooie kans om een sterke start te geven aan jouw carrière binnen de IT! De job Je werkt nauw samen met het Devops team, en zal je voornamelijk bezighouden met het automatiseren van infrastructure componenten. De componenten worden opgevraagd door het DevOps

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 volgende »

Chris -

Chris -

17/05/2010 17:07:30
Anchor link
Profiel:
Quote:
Nog geen forum berichten of reacties


Terwijl ik hier toch ook heb gereageerd bijvoorbeeld ;-)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
simpele code test

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php // code test?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
// JS code test
 
PHP hulp

PHP hulp

20/04/2024 06:54:40
 
Synaps Framework

Synaps Framework

17/05/2010 17:07:48
Anchor link
Steff:
Klaasjan:
.. del [hier stond dus een error]

Dat Pepijn?


^^ Excuse me ;)
 
Chris -

Chris -

17/05/2010 17:14:01
Anchor link
Nog een typo trouwens;

Quote:
Praat over alles wat je bezig houdt en meer. Nieuw op FreelanceHulp? Stel je zelf even voor!
(Ditjes en Datjes categorie)
 
K i p

K i p

17/05/2010 19:32:25
Anchor link
De favicon is weg :-O
 
B a s
Beheerder

B a s

17/05/2010 19:35:21
Anchor link
Weet iemand nog een goede UBB parser / BBcode parser? Ik heb nu geen tijd om er één te schrijven en de aangepaste van mij werkt kennelijk niet goed.. Ben al uren aan het zoeken, maar zonder resultaat.. :-)
 
Bram Boos

Bram Boos

17/05/2010 19:39:28
Anchor link
Bas:
Weet iemand nog een goede UBB parser / BBcode parser? Ik heb nu geen tijd om er één te schrijven en de aangepaste van mij werkt kennelijk niet goed.. Ben al uren aan het zoeken, maar zonder resultaat.. :-)


Vergeet de smileys niet ;)
 
Chris -

Chris -

17/05/2010 19:39:43
 
Niels K

Niels K

17/05/2010 19:49:42
Anchor link
@chris

Even doorgelezen en dat is inderdaad goed werk!
 
Chris -

Chris -

17/05/2010 20:01:53
Anchor link
Jep, die van Richard does the job!

Overigens, een nettere 404 zou ook aardig zijn ;-) Hoeven niet te weten dat de module *** niet kon worden geladen!
 
Kees V

Kees V

17/05/2010 22:35:56
Anchor link
Op het inlogscherm staat de tekst Onthoud mij, maar de bijbehorende checkbox ontbreekt.
De oorzaak is een vergeten > (sluithaak) in de <label>-tag.
Gewijzigd op 17/05/2010 22:37:22 door Kees V
 
Chris -

Chris -

18/05/2010 08:50:11
Anchor link
Op twee plaatsen tegelijkertijd ingelogd zijn (bijvoorbeeld op werk en thuis) vind hij niet leuk :-(
 
Niels K

Niels K

18/05/2010 10:35:24
Anchor link
Ja en ik zit hier op school en daar wordt ik telkens uitgelogd:S
 
Chris -

Chris -

18/05/2010 11:55:56
Anchor link
Overigens wordt op sommige plekken (
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
tags toevallig?) scriptaculous aangeroepen, maar niet prototype!
 

18/05/2010 13:26:30
Anchor link
Als een script (uitleg pagina) (en misschien andere dingen ook) verwijderd is heb je in de titel staan 'PHP script gevonden', moet daar niet niet tussen?
En op de pagina waar scripts zelf staan krijg je geen eens een melding, en heb je dezelfde titel. Voorbeelden:
http://www.phphulp.nl/php/script/php-functies/email-script/1779/
http://www.phphulp.nl/php/script/php-functies/email-script/1779/phphulpemailphp/1295/
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

18/05/2010 15:56:03
Anchor link
Kun je eigenlijk bumpen of twee keer achter elkaar een bericht plaatsen?
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

18/05/2010 15:56:28
Anchor link
test

Edit: wel dus :P
Gewijzigd op 18/05/2010 15:57:03 door Kumkwat Trender
 
Wouter De Schuyter

Wouter De Schuyter

18/05/2010 17:22:07
Anchor link
Msn & Website opslaan bij "Mijn Profiel" werkt niet.
Al tweemaal geprobeerd.

Mvg,
Wouter
 
B a s
Beheerder

B a s

18/05/2010 19:17:54
Anchor link
Wat probeer je in te voeren Wouter?
 
Loran DP

Loran DP

18/05/2010 19:24:52
Anchor link
@ Bas waarom staan er bij de profielen niet meer welke scripts die persoon heeft gemaakt?
 
Mar cel

Mar cel

18/05/2010 21:53:36
Anchor link
Het aanroepen van 't forum duurt wel lang zeg.. ;)
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.