Bugs

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# .NET developer voor innovatieve applicaties gez

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever houdt zich al ruim 20 jaar bezig met het ontwikkelen van innovatieve software en dat willen ze graag nog lang doorzetten. En dat merk je ook als je als .NET developer hier aan de slag gaat. De applicaties worden continu doorontwikkeld met altijd als uitgangspunt dat zowel de kwaliteit als het gebruikersgemak van hoog niveau is. Het bedrijf telt inmiddels ruim 25 medewerkers waarvan meer dan de helft op de development afdeling werken. Meer weten over deze werkgever? Mail naar [email protected] of bel 0657578548 Functieomschrijving Je komt te werken in een Scrum team met andere .NET developers

Bekijk vacature »

Traineeship IT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij graag aan de slag als C# ontwikkelaar en jouw skills verder ontwikkelen? Zoek niet verder! Als C# ontwikkelaar ga je aan de slag met de volgende taken: (verdere) ontwikkeling van de software voor de interne processen binnen een .net omgeving; optimaliseren van de dataprocessing; ontwerpen en implementeren van zowel desktop- als web-programmatuur; ontwikkeling van tools ten behoeve van consultants en klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Den Bosch. Zij ontwikkelen business intelligence software voor een specifieke branche. Dit houdt in dat zij dashboards ontwikkelen

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functie Het development team bestaat momenteel uit vijf backend C#/.NET ontwikkelaars. Op dit moment zit één ontwikkelaar dedicated op de mobiele applicatie. Als team werk je samen aan het zelf ontwikkelde software platform. Dit bestaat uit zowel apps als websites. Om het systeem door meer dan honderdduizenden gebruikers wordt gebruikt is het bijna vanzelfsprekend dat de kwaliteit van het product hoog moet liggen. Het systeem bestaat uit drie projecten. Je werkt dus aan deze drie projecten waarbij de focus op z’n tijd verschuift. De technieken die worden toegepast zijn o.a. .NET Core, Xamarin, C# en MVC. Je zal dus met

Bekijk vacature »

Lead javascript developer Node.js React

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als front end developer gaat werken binnen de teams van onze klant, uiteraard met alle moderne technieken. Opdrachten worden echt gericht op jouw leerdoelen en jouw behoeftes. Wij hebben een omgeving gecreëerd waarin je echt jezelf kan zijn en waar echt gekeken wordt naar jouw voorkeuren. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en dan ga weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en dus jezelf snel ontwikkelen. Eisen Je bent communicatief vaardig en houdt van een dynamische omgeving Je hebt HBO werk- en denkniveau Je hebt gedegen kennis

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het development team. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail; Verantwoordelijk voor de front-end werkzaamheden; Naast de front-end werk je ook aan de backend. Hier ga je werken Als Full Stack Developer komt je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te voeren, maar het is ook prettig als je in de omgeving van Tilburg woont om naar het kantoor te kunnen komen. Vind jij het leuk om jouw creatieve vaardigheden te benutten om complexe systemen te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Bedrijfsprofiel Voor wie

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Digital Agency

Functie Jij als Front end developer komt te werken in een van de 8 multidisciplinaire teams binnen de organisatie. Deze teams werken op basis van Scrum agile in 2 wekelijkse sprints. De grootte van de teams varieert van 9-14 collega’s en bestaan altijd uit één of meerdere project managers en een project manager. Samen met je team werk je aan verschillende projecten voor uiteenlopende klanten zoals grote multinationals tot het kleine mkb. De stack waarmee gewerkt wordt is voornamelijk Javascript, ES6, Es.next, HTML, CSS, React.js en Node.js. Wat deze organisatie onderscheid is dat ze echt langdurige partnerships aangaan met hun

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Als Senior Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende best-gecertificeerde Java community. Deze bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Aval en de Nationale Politie. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een uitdagende werkgever in omgeving Waalwijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste softwareontwikkelaar met kennis of ervaring met C# en SQL. In een uitdagende rol als C#.NET Developer werk je samen met een enthousiast en informeel team aan het bouwen van maatwerk software voor variërende klanten. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je houdt je bezig met het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Senior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als Senior .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek (denk aan ECT) en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 volgende »

Afra ca

Afra ca

15/05/2010 17:38:33
Anchor link
Awesome, phphulp back :)

* "Vroeger" linkte je naar de php documentatie met de tag. Dit is blijkbaar niet meer mogelijk, omdat nu overal in tutorials die tag er nog vrolijk bijstaat.
* Bij een php snippet staan 2 knopjes, 1 om de source te selecteren, die prima werkt, en 1 met titel "PHP script in nieuw venster" , die nu nog hetzelfde doet als de knop ernaast.
* Niet letterlijk een bug, maar nu word combinatie van voornaam en achternaam gebruikt om nickname te vormen, natuurlijk geen geweldig systeem. Hoewel sommigen het prima vinden, is het overgrote merendeel niet van plan z'n echte naam te gebruiken als nickname.
* Bij het posten van een reply zou je automatisch naar laatste pagina moeten gaan, zou ik tenminste beter vinden en is wat toegepast wordt op de meeste fora.
* Werd mysterieus uitgelogd.... Kan foutje van mij zijn, maar nooit bewust op uitloggen geklikt...
* OP forum, deze categorie: Programmeren & databasen . Databasen moet zijn databases lijkt mij.
Gewijzigd op 15/05/2010 17:50:40 door Afra ca
 
PHP hulp

PHP hulp

28/03/2024 22:39:42
 
B a s
Beheerder

B a s

15/05/2010 18:19:44
Anchor link
Ok, thanks! We gaan er morgen weer bugs en features verwerken.
 
Crude Oil

Crude Oil

15/05/2010 18:26:34
Anchor link
Misschien is het mogelijk om bij priveberichten een knop te maken "nieuw bericht", om een bericht naar iemand te verzenden?
 
B a s
Beheerder

B a s

15/05/2010 18:34:08
Anchor link
Ah, leuk idee. Heb ook al een goed idee hoe zoiets te verwerken. Staat op de lijst!
 
Roel -

Roel -

15/05/2010 18:41:46
Anchor link
Als ik een script wil toevoegen (paginanummering.php) geeft hij de fout aan dat er alleen de volgende extensies mogen en daar staat php ook tussen. Klopt dat?
 
B a s
Beheerder

B a s

15/05/2010 18:47:13
Anchor link
Klopt niet. Kun je dat PHP bestand eens ergens online zetten? Op pastebin bijvoorbeeld? Dan ga ik kijken welke header dat bestand meestuurt en of het misschien wordt geblocked door mod security.

Optie: 'nieuw bericht' toegevoegd bij privé berichten. De mensen die je ooit eens een PM hebt gestuurd worden daar automatisch getoond, tenzij je nog nooit een PM hebt verstuurd.
 
Roel -

Roel -

15/05/2010 18:48:45
Anchor link
Ready, klik.
 
Roel -

Roel -

15/05/2010 18:49:56
Anchor link
Foutje, deze.

Oh, ik wist niet dat je ook kon aanpassen, sorry.
Gewijzigd op 15/05/2010 18:50:19 door Roel -
 
Henk PHP

Henk PHP

15/05/2010 19:45:33
Anchor link
Bij sommige berichten werkt het quoten niet.
 

15/05/2010 19:55:41
Anchor link
Google tag == dood.
 
Joakim Broden

Joakim Broden

15/05/2010 21:29:48
Anchor link
Niet echt een bug maar een schoonheids foutje...

Als ik mijn instellingen verander en druk op opslaan zonder iets te wijzigen krijg ik de melding: Je bent één of meerdere velden onjuist of niet ingevuld. De begin waarden zijn terug gezet ivm met leeg wachtwoord.

Als ik mijn profiel wil wijzigen vul niks in krijg ik de volgende melding: Ter controle dien je je wachtwoord in te vullen. Oftewel dezelfde fout maar word 2x anders omschreven
 
Bram Boos

Bram Boos

15/05/2010 21:34:40
Anchor link
Op: http://www.phphulp.nl/faq/ krijg ik de melding: "Could not load module faq"...
 
Gerben G

Gerben G

15/05/2010 21:44:41
Anchor link
@Bram
http://www.phphulp.nl/veel-gestelde-vragen/
Dit is de juiste link
 
Bram Boos

Bram Boos

15/05/2010 21:47:49
Anchor link
@Gerben
Dan is er een fout in de bevestigingsmail...

"Mocht je hulp nodig hebben, bekijk dan de uitgebreide FAQ op http://www.phphulp.nl/faq/ of neem een kijkje op het forum waar ook vakkundige vragen gesteld kunnen worden.
"
 
Gerben G

Gerben G

15/05/2010 21:51:38
Anchor link
@Bram
Dat kan.
http://www.phphulp.nl/faq/ was de oude link. Op de vorige versie van phphulp dus. En Bas heeft blijkbaar niet de juiste Redirect header in gesteld voor deze pagina.
 
Kurt Cobain

Kurt Cobain

15/05/2010 23:32:03
Anchor link
Als ik probeer nieuws toe te voegen met de link 'PHP Nieuws toevoegen' naast het eerste nieuwsbericht komt het nieuws niet op de voorpagina.. '-.-
 

16/05/2010 00:12:41
Anchor link
Kurt:
Als ik probeer nieuws toe te voegen met de link 'PHP Nieuws toevoegen' naast het eerste nieuwsbericht komt het nieuws niet op de voorpagina.. '-.-


Moet door een mod (lees: Bas Kreleger) worden goedgekeurd.
Gewijzigd op 16/05/2010 00:19:15 door
 
Joakim Broden

Joakim Broden

16/05/2010 09:57:07
Anchor link
laatste forum activiteiten werkt niet bij mijn profiel?
 
Erik Rijk

Erik Rijk

16/05/2010 16:23:26
Anchor link
Als je op een link kan klikken in een bericht, laat deze dan in een nieuw venster laden.

En wat ik op de vorige versie als miste: zoeken naar gebruikers.

Verder lijkt me ook weer handig om ongeacht op welke pagina je zit, het bericht van de TS altijd te zien en om automatisch binnen te komen op de laatste pagina van het topic indien meer aanwezig.
Gewijzigd op 16/05/2010 16:28:30 door Erik Rijk
 
Vdleije .

vdleije .

16/05/2010 16:30:32
Anchor link
--Geen bug, maar weet niet waar anders te plaatsen--

Er zijn nog een aantal oude topics waarin het taalgebruik niet normaal te noemen is. Misschien kunnen deze nog even worden verwijderd?

Voorbeeld:
http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/rare-namen/70831/8/
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.