Cannot modify header information

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Robot Programmeur

Een verantwoordelijke baan met leuke uitdagingen. Heb jij ervaring met het programmeren van robots? Kan jij goed samenwerken met collega's die verschillende specialisaties hebben? Ben je oplossingsgericht, analytisch en flexibel? Ga dan aan de slag als Robot Programmeur bij Gibas in Nijkerk! Als Robot Programmeur kom je te werken bij Gibas. Dat betekent dat je gegarandeerd meewerkt aan unieke oplossingen in productieprocessen. Bij elk project moet er opnieuw geëngineerd en geprogrammeerd worden. Dat maakt jouw werk uitdagend! Voordat je robots gaat programmeren komt er het volgende bij kijken: De opdracht gaat van de afdeling Sales naar de afdeling Operations door

Bekijk vacature »

Hands-on Solution Architect / Software Architect (

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Solution Architect / Software Architect op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je werkt samen met gedreven DevOps teams, bestaande uit frontend, backend en middleware developers, testers, UX-designers. Samen met de teams ben je continu op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Als Solution Architect onderzoek

Bekijk vacature »

Intern - Junior PHP ontwikkelaar in fris en jong t

Bedrijfsomschrijving Werk jij graag een in fris, flexibel en jong team? Bij ons ben jij vrij om te bepalen waar jij het liefst werkt en op de vrijdag komen wij gezellig bij elkaar op kantoor. Flexibiliteit en vrijheid zijn bij ons de norm en dat geeft jou de ruimte en energie om het beste uit jezelf te halen! Ons team bestaat uit vijf enthousiaste collega's die jou graag ondersteunen in zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Met twee ervaren Senior Developers als mentoren ben jij in goede handen. Wij zien onszelf als een vriendengroep die gezamenlijk werken aan iets moois

Bekijk vacature »

Front-end Developer (HTML/CSS, Angular/React/Vue,

Functie Je zal aan de slag gaan in een klein, hecht team met front-end development experts die de ambitie delen mooi werk te leveren. Samen met hen zal je werken aan het gebruiksvriendelijk en interactief maken van complexe webapplicaties, websites en mobile apps. Je levert klanten wat ze nodig hebben terwijl je actief aan jezelf blijft werken met de ondersteuning vanuit je werkplek. Talen als Javascript programmeer jij vloeiend en je hebt kennis van frameworks als React en Angular. Je zou je het liefst nog veel meer ontwikkelen in verschillende front-end talen. Deze kennis deel je graag met je collega’s,

Bekijk vacature »

PHP Developer

As a PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing vanilla PHP code. Working with

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij een team met 12 programmeurs. Jullie zijn verantwoordelijk voor het huidige platform van deze organisatie. Als team werken jullie in tweewekelijkse sprints en starten jullie iedere dag met een stand-up. Jij werkt samen met jouw team aan het uitbreiden van het huidige platform door middel van nieuwe features. Daarnaast zorg jij er samen met jouw team voor dat het platform veilig is en gebruiken jullie de nieuwste technieken om deze veiligheid te waarborgen. Zo maken jullie gebruik van C# .NET, .NET Core, React, Azure, Kubernetes, ASP.NET, MVC. Jij gaat aan het werk in

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

You'll build modern applications for Coolblue's back office. We have a lot of friends, and they crave well-structured data and user-friendly, task-focused applications. How do I become a Medior C# Developer at Coolblue? You regularly participate in brainstorm sessions about user experience, data, and task flow with the UX Designer, Product Owner, and Data Scientists in your team. Besides that you will create disconnected, highly congruent, and testable code that can easily be maintained and is future-proof. Want to become C# Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Working with various types of

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij als developer werken bij een interne organisatie en de eigen software verder helpen ontwikkelen? Lees dan snel verder! In deze functie ga je werken als PHP Developer en de interne software en applicaties verder ontwikkelen. In het kort houdt dit in: Je gaat de interne applicaties en software verder optimaliseren. Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen. Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen. Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief in het

Bekijk vacature »

Freelance Fullstack Java Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar ervaren Fullstack JAVA Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid hebben

Bekijk vacature »

Back End Developer

Als Back End developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Je hebt een focus op de back end van onze software, daarvoor werken wij hoofdzakelijk met C# en .NET. Wij hanteren een full-stack benadering, wat betekent dat je naast de back-end ook meehelpt bij andere onderdelen van de code. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET programmeur

Functieomschrijving Voor een moderne werkgever in regio Prinsenbeek zijn wij op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur die graag de uitdaging aangaat. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties voor diverse klanten, waarbij complexe processen optimaal worden ondersteund. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties; Schrijven van hoogwaardige, herbruikbare codes; Schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen; Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen; Troubleshooten en oplossen van bugs in softwaretoepassingen; Werken met databases en dataopslagoplossingen; Implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

As a Front-End React Developer you improve the user-experience of our web applications for your colleagues in Coolblue. How do I become a Front-End React Developer at Coolblue? As a Front-End React Developer you are responsible for developing user interface components and implementing them using React.js concepts and workflows. You work with the UX Designer and get energy from coming up with creative solutions and present these within the team. During the day you gather and welcome feedback on your technical and soft skills. Would you like to become a Front-End React Developer at Coolblue? Read below if the job

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior/senior Python developer

Functie Bedrijven komen bij deze organisatie om technische vraagstukken op te lossen en hierin ook tot oplossingen te komen waar ze zelf misschien niet aan gedacht hadden. Jij gaat vanuit je ervaring dus niet alleen hands-on aan de slag met het ontwikkelen, maar zult ook zeker adviseren en proactief meedenken met de klant. Er zijn meerdere lange en/of korte projecten en het type klanten is heel uiteenlopend. Zo kun je terecht komen in een multidisciplinair scrumteam waarin je als Python developer meewerkt, of juist voor een kleiner (Greenfield) project aan de slag gaan waarin je veel breder bezig bent. Door

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »

- SanThe -

- SanThe -

30/12/2010 15:26:55
Quote Anchor link
Als je een spatie, enter of wat voor tekst dan ook naar de browser stuurt vóór header() of vóór session_start() e.d. krijg je de 'headers already start' error.
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 22:00:16
 
Mike Smit

Mike Smit

30/12/2010 15:28:54
Quote Anchor link
Ik moet toch eens meer tijd gaan steken in de zorgvuldigheid waarmee ik lees. Ik lees meestal ontiegelijk snel en zie daardoor de helft niet. Er staat "headers already sent".
 
P-ter AA

P-ter AA

30/12/2010 15:31:11
Quote Anchor link
De main.functies.php:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
<?php

function check_language()
{

    // Bestaat de cookie met de language waarde (nl,en of de)
    if (!isset($_COOKIE['language']))
    {

        require_once('languages/nl.php');
    }

    else
    {
        require_once('languages/'.$_COOKIE['language'].'.php');
    }    
}

function
connect()
{

    // Variabelen voor verbinging
    $hostname = "localhost";
    $database = "fairmania";
    $username = "root";
    $password = "";
    // Verbinging met database maken
    mysql_connect("$hostname","$username","$password");
    mysql_select_db("$database");
}

function
activate($mail)
{

    $mail = base64_decode($mail);
    $query = mysql_query("UPDATE `gebruikers` SET status = '1' WHERE email = '".$mail."'");
}



// Is het mailadres correct?
function validate_mail($mail)
{

    if(!filter_var($mail, FILTER_VALIDATE_EMAIL))
    {

        $mail = 'false';
        return $mail;
    }
}

function
createRandomPassword() {

    $chars = "abcdefghijkmnopqrstuvwxyz023456789ABCDEFGHIJKMNOPQRSTUVXYZ023456789";
    srand((double)microtime()*1000000);
    $i = 0;
    $pass = '' ;

    while ($i <= 6) {
        $num = rand() % 66;
        $tmp = substr($chars, $num, 1);
        $pass = $pass . $tmp;
        $i++;
    }


    return $pass;

}

function
login_check($user,$pass)
{

    $user = strip_tags($user);
    $pass = md5(strip_tags($pass));
    $query = mysql_query("SELECT id, status FROM `gebruikers` WHERE gebruikersnaam = '$user' AND wachtwoord = '$pass'");
    if (!$query)
    {

        return ERROR;    
    }

    else
    {
        if($row = mysql_fetch_assoc($query))
        {

            if ($row['status'] == 0)
            {

                return STATUS;
            }

            else
            {
                $_SESSION['id'] = $row['id'];
                return LOGIN_TRUE;
            }
        }

        else
        {
            return LOGIN_ERROR;
        }
    }
}

function
info_user($info)
{

    // Gegevens opvragen van de persoon met de id = $id
    $query            =    mysql_query("SELECT ".$info." FROM `gebruikers` WHERE `id` = '".$_SESSION['id']."'");
    $info_user          =    mysql_fetch_assoc($query);
    
    // Return info_gebruiker
    return $info_user[$info];
}

function
coins($coins)
{

    $coins             =        number_format($coins, 0, ',', '.').',-';
    return $coins;
}

function
number_rides()
{

    $query              =   mysql_query("SELECT id FROM `at_gebruikers` WHERE `id` = '".$_SESSION['id']."'");
    $number_rides        =     mysql_num_rows($query);
    return $number_rides;
}

?>


Ik snap er eerlijk gezegd niet veel meer van..
 
- SanThe -

- SanThe -

30/12/2010 15:37:41
Quote Anchor link
De error geeft bij main.functions.php regel 119 aan. En je hebt er maar 115. Dus er zullen waarschijnlijk lege regels staan vóór of ná de php-tags.
 

30/12/2010 15:38:50
Quote Anchor link
Hoeveel regels en wat precies staat er in die language bestanden?
 
Mike Smit

Mike Smit

30/12/2010 15:39:29
Quote Anchor link
- SanThe - op 30/12/2010 15:37:41:
De error geeft bij main.functions.php regel 119 aan. En je hebt er maar 115. Dus er zullen waarschijnlijk lege regels staan vóór of ná de php-tags.


Kopieer je code is en plak het is in een nieuw leeg bestand. Misschien heb je een BOM fout in je code zitten (byte order mark) ook wel lege ruimte die je niet ziet.
Gewijzigd op 30/12/2010 15:48:22 door Mike Smit
 
P-ter AA

P-ter AA

30/12/2010 15:44:04
Quote Anchor link
IK zal index.php ook nog even plakken:

index.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
<?php
ini_set('display_errors', 'On');
error_reporting(E_ALL);
session_start();
require_once('functions/main.functions.php');
check_language(); // Taal kijken
connect(); // Connectie met de database;
if (!isset($_COOKIE['language'])){ $language = 'nl';}else{ $language = $_COOKIE['language'];}
if (!isset($_GET['page'])) { $page = md5("home"); }else { $page = $_GET['page']; }
?>

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <title>TITEL</title>
    <script type="text/javascript" src="js/mouseover_<?php echo $language; ?>.js"></script>
    <script src="js/jquery-1.4.4.min.js" type="text/javascript"></script>
    <script type="text/javascript" src="js/form.js"></script>
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="css/form.css" />
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="css/main_style.css" />
</head>

<body>

<div id="container"><!-- Container Open -->

    <div id="language">
    <a href="?page=<?php print md5("language"); ?>&language=<?php print md5("nl");?>&page2=<?php echo $_GET['page']; ?>" onmouseover="roll('Nederlands', 'languages/flags/nl_over.gif')" onmouseout="roll('Nederlands', 'languages/flags/nl.gif')"><img src="languages/flags/nl.gif" alt="Nederlands" title="Nederlands" name="Nederlands"/></a>
    <a href="?page=<?php print md5("language"); ?>&language=<?php print md5("en") ?>&page2=<?php echo $_GET['page']; ?>" onmouseover="roll('English', 'languages/flags/en_over.gif')" onmouseout="roll('English', 'languages/flags/en.gif')"><img src="languages/flags/en.gif" alt="English" title="English" name="English"/></a>
    <a href="?page=<?php print md5("language"); ?>&language=<?php print md5("de") ?>&page2=<?php echo $_GET['page']; ?>" onmouseover="roll('Deutch', 'languages/flags/de_over.gif')" onmouseout="roll('Deutch', 'languages/flags/de.gif')"><img src="languages/flags/de.gif" alt="Deutch" title="Deutch" name="Deutch"/></a>
    </div>

    <div id="banners">
    <img src="css/images/banners/<?php echo date('w');?>.jpg" alt="FairMania"/>
    </div>
    
    <div id="menu"><!-- Menu Open -->
        <ul>
            <li><a href="?page=<?php print md5('home'); ?>" onmouseover="roll('Start', 'css/images/menu/<?php echo $language; ?>/start_over.png')" onmouseout="roll('Start', 'css/images/menu/<?php echo $language; ?>/start.png')"><img src="css/images/menu/<?php echo $language; ?>/start.png" alt="Start" name="Start"/></a>
            </li>
            
            <li><a href="#" onmouseover="roll('Profiel','css/images/menu/<?php echo $language; ?>/profiel_over.png')" onmouseout="roll('Profiel', 'css/images/menu/<?php echo $language; ?>/profiel.png')"><img src="css/images/menu/<?php echo $language; ?>/profiel.png" alt="Profiel" name="Profiel"/></a></li>
            
            <li><a href="#" onmouseover="roll('Thuis','css/images/menu/<?php echo $language; ?>/thuis_over.png')" onmouseout="roll('Thuis', 'css/images/menu/<?php echo $language; ?>/thuis.png')"><img src="css/images/menu/<?php echo $language; ?>/thuis.png" alt="Thuis" name="Thuis"/></a></li>
            
            <li><a href="#" onmouseover="roll('Kopen','css/images/menu/<?php echo $language; ?>/kopen_over.png')" onmouseout="roll('Kopen', 'css/images/menu/<?php echo $language; ?>/kopen.png')"><img src="css/images/menu/<?php echo $language; ?>/kopen.png" alt="Kopen" name="Kopen"/></a></li>
            
            <li><a href="#" onmouseover="roll('Pachten','css/images/menu/<?php echo $language; ?>/pachten_over.png')" onmouseout="roll('Pachten', 'css/images/menu/<?php echo $language; ?>/pachten.png')"><img src="css/images/menu/<?php echo $language; ?>/pachten.png" alt="Pachten" name="Pachten"/></a></li>
            
            <li><a href="#" onmouseover="roll('Kermissen','css/images/menu/<?php echo $language; ?>/kermissen_over.png')" onmouseout="roll('Kermissen', 'css/images/menu/<?php echo $language; ?>/kermissen.png')"><img src="css/images/menu/<?php echo $language; ?>/kermissen.png" alt="Kermissen" name="Kermissen" /></a></li>
            
            <li><a href="http://www.mbdesigner.nl/Fairmania/Forum" target="_new" onmouseover="roll('Forum','css/images/menu/<?php echo $language; ?>/forum_over.png')" onmouseout="roll('Forum', 'css/images/menu/<?php echo $language; ?>/forum.png')"><img src="css/images/menu/<?php echo $language; ?>/forum.png" alt="Forum" name="Forum" /></a></li>
        </ul>
    </div><!-- Menu Sluit -->
    
    <div id="content">
    <!-- Content Open -->
        <?php
        $frame_check
= true; // Ja, de pagina zit in de 'hoofdpagina'    
        require_once('pages/content.php');    
        ?>

    </div>
    <!-- Content Sluit -->
    
    <div id="first_box">
        <?php require_once('pages/box_login.php'); ?>
    </div>
    
    <div id="normal_box">        
    </div>
    
    <div id="normal_box">
    </div>
    
    <div id="last_box">
    </div>

</div><!-- Container Sluit -->

<div id="footer"><!-- Footer Open -->
</div><!-- Footer Sluit -->

            
</body>
</html>


En de rest staat terug in dit topic..
 
- SanThe -

- SanThe -

30/12/2010 15:47:51
Quote Anchor link
Maar wat heb je nu al geprobeerd naar aanleiding van de antwoorden?
 
P-ter AA

P-ter AA

30/12/2010 16:06:17
Quote Anchor link
- SanThe - op 30/12/2010 15:47:51:
Maar wat heb je nu al geprobeerd naar aanleiding van de antwoorden?


Ik heb een nieuwe pagina aangemaakt met daarin hetzelfde als index.php alleen dan zonder alle overbodige dingen zoals javascript.

pagina2.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<?php
ini_set('display_errors', 'On');
error_reporting(E_ALL);
session_start();
require_once('functions/main.functions.php');
check_language(); // Taal kijken
if (!isset($_COOKIE['language'])){ $language = 'nl';}else{ $language = $_COOKIE['language'];}
if (!isset($_GET['page'])) { $page = md5("home"); }else { $page = $_GET['page']; }
?>

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">
<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
<title>Untitled Document</title>
</head>

<body>
<a href="?page=<?php print md5("language"); ?>&language=<?php print md5("nl");?>&page2=<?php echo $_GET['page']; ?>" /><img src="languages/flags/nl.gif" alt="Nederlands" title="Nederlands" name="Nederlands"/></a>

    <div id="content">
    <!-- Content Open -->
        <?php
        $frame_check
= true; // Ja, de pagina zit in de 'hoofdpagina'    
        require_once('pages/content.php');    
        ?>

    </div>
</body>
</html>


En ik heb main.functions.php ingekort:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
function check_language()
{

    // Bestaat de cookie met de language waarde (nl,en of de)
    if (!isset($_COOKIE['language']))
    {

        require_once('languages/nl.php');
    }

    else
    {
        require_once('languages/'.$_COOKIE['language'].'.php');
    }    
}

?>


En dan werkt het nog niet..

http://mbdesigner.nl/Fair/pagina2.php
Gewijzigd op 30/12/2010 16:06:42 door P-ter AA
 
- SanThe -

- SanThe -

30/12/2010 16:10:54
 

30/12/2010 16:18:12
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
  
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">
<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
<title>Untitled Document</title>
</head>

<body>
<a href="pagina2.php?page=8512ae7d57b1396273f76fe6ed341a23&language=1a13105b7e4eb5fb2e7c9515ac06aa48&page2=8512ae7d57b1396273f76fe6ed341a23" /><img src="languages/flags/nl.gif" alt="Nederlands" title="Nederlands" name="Nederlands"/></a>

    <div id="content">
    <!-- Content Open -->
        
Notice: Undefined index: language in /customers/mbdesigner.nl/mbdesigner.nl/httpd.www/Fair/pages/dynamic/language.php on line 4

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/mbdesigner.nl/mbdesigner.nl/httpd.www/Fair/functions/main.functions.php:119) in /customers/mbdesigner.nl/mbdesigner.nl/httpd.www/Fair/pages/dynamic/language.php on line 11

Notice: Undefined index: page2 in /customers/mbdesigner.nl/mbdesigner.nl/httpd.www/Fair/pages/dynamic/language.php on line 18
<meta http-equiv="refresh" content="0;URL=?page=" />    </div>
</body>
</html>
 
P-ter AA

P-ter AA

30/12/2010 16:25:04
Quote Anchor link
Karl Karl op 30/12/2010 16:18:12:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
  
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">
<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
<title>Untitled Document</title>
</head>

<body>
<a href="pagina2.php?page=8512ae7d57b1396273f76fe6ed341a23&language=1a13105b7e4eb5fb2e7c9515ac06aa48&page2=8512ae7d57b1396273f76fe6ed341a23" /><img src="languages/flags/nl.gif" alt="Nederlands" title="Nederlands" name="Nederlands"/></a>

    <div id="content">
    <!-- Content Open -->
        
Notice: Undefined index: language in /customers/mbdesigner.nl/mbdesigner.nl/httpd.www/Fair/pages/dynamic/language.php on line 4

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/mbdesigner.nl/mbdesigner.nl/httpd.www/Fair/functions/main.functions.php:119) in /customers/mbdesigner.nl/mbdesigner.nl/httpd.www/Fair/pages/dynamic/language.php on line 11

Notice: Undefined index: page2 in /customers/mbdesigner.nl/mbdesigner.nl/httpd.www/Fair/pages/dynamic/language.php on line 18
<meta http-equiv="refresh" content="0;URL=?page=" />    </div>
</body>
</html>


Verdomme.. Hoe kan dat! Alles staat toch in de URL? (page, language, page2)
 

30/12/2010 16:26:44
Quote Anchor link
Wat staat er in content.php?
En die meta is ook erg hinderlijk.
 
- SanThe -

- SanThe -

30/12/2010 16:29:38
Quote Anchor link
Maurice vB op 30/12/2010 16:25:04:
Hoe kan dat! Alles staat toch in de URL? (page, language, page2)


Daar is toch niet op geklikt,
 
P-ter AA

P-ter AA

30/12/2010 16:30:16
Quote Anchor link
Karl Karl op 30/12/2010 16:26:44:
Wat staat er in content.php?
En die meta is ook erg hinderlijk.


In content.php staat:
Die 'onzin' haal ik nog weg (A)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
<?php
if (!isset($frame_check)){ header('location: ../index.php'); }

if (isset($_GET['page'])) // Is en een pagina opgegeven?
{
    $page = strip_tags($_GET['page']);
}

else
{
    $page = 'start';
}


switch ($page) // Wat is opgegeven?
{
default:

include('pages/static/home.php');
break;

case
''.md5('home').'':
include('pages/static/home.php');
break;    

case
''.md5('login').'':
include('pages/dynamic/login.php');
break;    

case
''.md5('logout').'':
include('pages/dynamic/logout.php');
break;    

case
''.md5('register').'':
include('pages/dynamic/register.php');
break;    

case
''.md5('register_user').'':
include('pages/dynamic/register_user.php');
break;    

case
''.md5('activate').'':
include('pages/dynamic/activate.php');
break;    

case
''.md5('language').'':
include('pages/dynamic/language.php');
break;    

case
''.md5('forgotpass').'':
include('pages/dynamic/forgotpass.php');
break;    
}

?>
Gewijzigd op 30/12/2010 16:30:51 door P-ter AA
 
- SanThe -

- SanThe -

30/12/2010 16:32:22
Quote Anchor link
Wat doen al die lege strings daar in de cases?
 
P-ter AA

P-ter AA

30/12/2010 16:33:43
Quote Anchor link
- SanThe - op 30/12/2010 16:32:22:
Wat doen al die lege strings daar in de cases?


Dat haal ik nog weg, daar had Karl Karl me al opgewezen.

Edit: Heb de metatag weggehaald en nou geeft hij:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/mbdesigner.nl/mbdesigner.nl/httpd.www/Fair/2/functions/main.functions.php:119) in /customers/mbdesigner.nl/mbdesigner.nl/httpd.www/Fair/2/pages/dynamic/language.php on line 32

Met de code in language.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
<?php
if (!isset($frame_check)){ header('location: ../../index.php'); }

if (empty ($_GET['language']))
{

    echo '<b>'.LANGUAGE.'</b>';
    echo "<br/><br/>";
    echo NOLANGUAGE;
}

else
{
    $language = $_GET['language'];
    switch ($language)
    {

        // Standaard
        default:
        if (!isset($_COOKIE['language']))
        {

            setcookie("language", 'nl', mktime(18, 30, 0, 5, 12, 2020));
        }

        else
        {
            setcookie("language", "", time()-3600);
            setcookie("language", 'nl', mktime(18, 30, 0, 5, 12, 2020));
        }

        break;
        
        // Nederlands
        case ''.md5('nl').'':
        if (!isset($_COOKIE['language']))
        {

            setcookie("language", 'nl', mktime(18, 30, 0, 5, 12, 2020));
        }

        else
        {
            setcookie("language", "", time()-3600);
            setcookie("language", 'nl', mktime(18, 30, 0, 5, 12, 2020));
        }

        break;    
        
        // Engels
        case ''.md5('en').'':
        if (!isset($_COOKIE['language']))
        {

            setcookie("language", 'en', mktime(18, 30, 0, 5, 12, 2020));
        }

        else
        {
            setcookie("language", "", time()-3600);
            setcookie("language", 'en', mktime(18, 30, 0, 5, 12, 2020));
        }

        break;    
        
        // Duits
        case ''.md5('de').'':
        if (!isset($_COOKIE['language']))
        {

            setcookie("language", 'de', mktime(18, 30, 0, 5, 12, 2020));
        }

        else
        {
            setcookie("language", "", time()-3600);
            setcookie("language", 'de', mktime(18, 30, 0, 5, 12, 2020));
        }

        break;    
    }
}


?>


En op lijn 32 staat:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
setcookie("language", 'nl', mktime(18, 30, 0, 5, 12, 2020));
Gewijzigd op 30/12/2010 17:08:21 door P-ter AA
 
Kris Peeters

Kris Peeters

30/12/2010 17:18:19
Quote Anchor link
Ook daar weer het zelfde verhaal.

Geen html echo'en vooraleer je setcookie doet.
 
P-ter AA

P-ter AA

30/12/2010 17:24:56
Quote Anchor link
Kris Peeters op 30/12/2010 17:18:19:
Ook daar weer het zelfde verhaal.

Geen html echo'en vooraleer je setcookie doet.


Sorry maar ik snap er niks van. Ik echo de meta toch pas NA de set cookie?
 
Kris Peeters

Kris Peeters

30/12/2010 17:27:39
Quote Anchor link
headers already sent by (output started at ... main.functions.php:119

Komt me bekend voor, die error
 

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.