Cannot modify header information

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je

Bekijk vacature »

C# developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ik ben op zoek naar een back-end developer, die met name kennis & ervaring heeft van de programmeertaal C#. Jij gaat aan de slag bij een topspeler in de logistieke sector, die zich behalve met logistiek, ook bezig houdt met softwareontwikkeling. Welke taken komen hierbij kijken? Je gaat desktop- en webapplicaties onderhouden en optimaliseren, waarin je werkt met o.a. C#, ASP.NET, SQL Server en T-SQL. Je hebt regelmatig klantcontact om de wensen in kaart te brengen en te evalueren over de huidige draaiende applicaties. Je implementeert nieuwe functionaliteiten toe aan

Bekijk vacature »

(Junior) Back-end Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Altijd al willen werken bij een organisatie, die maatwerk applicaties bouwt, die echt impact hebben in de maatschappij? Dit is je kans. Voor een kleine organisatie in de regio van Eindhoven ben ik op zoek naar een C# Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de ontwikkeling van maatwerk software en applicaties. Deze organisatie werkt voor grote organisaties in Nederland, maar ook voor het MKB. De projecten waar je aan gaat werken zijn erg divers, waardoor je werk uitdagend blijft en je erg veel kan leren. Verder ga je aan

Bekijk vacature »

C# Unity Developer

Functieomschrijving Ontwikkel jij mee door applicaties te bouwen die bijdragen aan het optimaliseren van processen? Voor een erkende werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een Unity C# Developer die graag de uitdaging aangaat! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de reeds draaiende applicaties. Bedrijfsprofiel Je komt te werken voor een internationale werkgever in regio Tilburg. Samen met een vooruitstrevend team

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Senior front-end developer (React)

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren front-end developer. Als senior werk je nauw samen met 5 collega developers. Een klein scrum team dus, met korte lijnen waardoor jouw ideeën snel tot uitvoering gebracht kunnen worden. De huidige applicaties worden veelal ontwikkeld met o.a. React, Redux, TypeScript. Ze zijn echt op zoek naar een kartrekker in het team. Naast het meedenken over, opzetten en uitvoeren van bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Hierin nemen ze graag de tijd om mensen de ruimte te

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Digital Agency

Functie Jij als Front end developer komt te werken in een van de 8 multidisciplinaire teams binnen de organisatie. Deze teams werken op basis van Scrum agile in 2 wekelijkse sprints. De grootte van de teams varieert van 9-14 collega’s en bestaan altijd uit één of meerdere project managers en een project manager. Samen met je team werk je aan verschillende projecten voor uiteenlopende klanten zoals grote multinationals tot het kleine mkb. De stack waarmee gewerkt wordt is voornamelijk Javascript, ES6, Es.next, HTML, CSS, React.js en Node.js. Wat deze organisatie onderscheid is dat ze echt langdurige partnerships aangaan met hun

Bekijk vacature »

Front-end developer - working on software for arou

Functie They have recently started looking for an experienced Front-end (mobile/app) developer. Because of the short lines within the team, they are also looking for someone who can communicate with the service desk, sales and support for technical questions. You will join their IT team consisting of about 10 colleagues divided over two teams in rooms opposite each other. Half of these are involved in their front-end. You will work together with, among others, the Architect, 1 senior, 1 junior and there is a Team Leader. In terms of technology, they work with a unique tech-stack, particularly because of the

Bekijk vacature »

.NET Developer C#

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken Als C# .NET Developer wordt je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor belangrijkste product van deze organisatie. Dit product is een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Er

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van Software Developer! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van ervaren

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als PHP developer en zoek je een leuke platte organisatie? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Back-end Developer Java

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van een zelfgebouwde applicatie in Java, Spring Framework, SQL, HTML, CSS en Javascript; End-to-end beheer m.b.t. de applicatie en koppelen van applicaties binnen het landschap; Ontwikkelen van rapportages voor de interne organisatie; Ontwikkelen van aanvullende functionaliteiten m.b.t. de applicatie; Uitvoeren van testen en code reviews. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die medische gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van de zorg in heel Nederland.

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

.NET Software Developer

Dit ga je doen Als .NET Software Developer zul jij je voornamelijk bezig houden met: Het van scratch af aan bouwen van applicaties (.NET, C#, Bootstrap, KnockoutJs en WebAPI2); Het testen van jouw code d.m.v. het uitvoeren van unittesten; Het oplossen van bugs in de code; Het onderhouden van contact met collega's betreffende de door jouw ontwikkelde applicaties; Het verbeteren en doorontwikkelen van maatwerkapplicaties. Hier ga je werken Jij gaat aan de slag als .NET Software Developer en gaat je focussen op het bedenken, ontwikkelen en testen van maatwerkapplicaties in voornamelijk C#. Dit ga je doen bij een grote, internationale

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een ontwikkelteam met 15 developers en twee testers. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor financiële applicaties met meer dan 50.000 gebruikers. Een deel van het team is verantwoordelijk voor de webapplicaties van deze organisatie. Ook zijn er twee app ontwikkelaars werkzaam in het team die zich focussen op de mobiele applicatie. Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag met de webapplicaties van deze organisatie. Hierbij maak jij o.a. gebruik van C# .NET, ASP.NET, T-SQL, Angular en TypeScript. De nadruk van jouw functie ligt wel op de backend van de applicatie. Wat jouw functie

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3

P-ter AA

P-ter AA

30/12/2010 17:33:05
Quote Anchor link
Als iemand de oplossing weet zeg het a.u.b. Ik word hier nogal moedeloos van.. PHP als taal is heerlijk als het werkt maar dit is echt zóó iritand..
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 07:27:22
 
Kris Peeters

Kris Peeters

30/12/2010 17:38:09
Quote Anchor link
Zorg dat er geen enkele spatie / tab / enter (hard of zacht) ... staat tussen ?> en het einde van je file main.functions.php.


Je kan die ?> trouwens gewoon weglaten (en nu herhaal ik mijn eigen woorden).
 
P-ter AA

P-ter AA

30/12/2010 18:18:01
Quote Anchor link
Kris Peeters op 30/12/2010 17:38:09:
Zorg dat er geen enkele spatie / tab / enter (hard of zacht) ... staat tussen ?> en het einde van je file main.functions.php.


Je kan die ?> trouwens gewoon weglaten (en nu herhaal ik mijn eigen woorden).


Er stond een enter na ?> en die heb ik weggehaald. Nu geen error meer over die functie. Nu krijg ik:

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/mbdesigner.nl/mbdesigner.nl/httpd.www/Fair/2/index.php:16) in /customers/mbdesigner.nl/mbdesigner.nl/httpd.www/Fair/2/pages/dynamic/language.php on line 32

(zie http://www.mbdesigner.nl/Fair/2/ en klik op een van de vlaggetjes)
Gewijzigd op 30/12/2010 18:18:55 door P-ter AA
 

30/12/2010 18:52:26
Quote Anchor link
Zie waar die error komt. De echo is daar dus al ver boven geweest (zie alle html).
 
P-ter AA

P-ter AA

30/12/2010 20:13:27
Quote Anchor link
Karl Karl op 30/12/2010 18:52:26:
Zie waar die error komt. De echo is daar dus al ver boven geweest (zie alle html).


Ah ik snap het.. Ik gebruik echo voor o.a. de links te maken voor het menu. En later komt set_cookie pas in de pagina. Alleen hoe los ik dat op? Want ik kan de content niet boven het menu zetten..
 
Aad B

Aad B

30/12/2010 20:16:34
Quote Anchor link
set_cookie() of startsession() kan je alleen maar activeren VOORDAT je iets naar de browser stuurt. Er is geen ander mogelijkheid. Anders krijg je altijd: annot modify header information - headers already sent by ...
 

30/12/2010 20:17:05
Quote Anchor link
Je code anders opbouwen.
Eerst logica, dan pas design.
 
Kris Peeters

Kris Peeters

30/12/2010 20:26:06
Quote Anchor link
Je kan altijd je echo onder je logica zetten.
Zonder ook maar 1 uitzondering.

Een mogelijke oplossing:

In plaats van overal te echo'en zet je die gegevens in een variabele.

Ipv.
echo '<a href="...">bla bla</a>';

zet je:
$output .= '<a href="...">bla bla</a>';

Op het einde zet je die $output dan op de juiste plaats.

Maar de basis blijft het advies dat boven mijn post staat:
Herschik je logica.
 
P-ter AA

P-ter AA

31/12/2010 09:58:29
Quote Anchor link
Het is me gelukt! Iedereen bedankt!
 

31/12/2010 11:34:09
Quote Anchor link
Maurice vB op 31/12/2010 09:58:29:
Het is me gelukt! Iedereen bedankt!


Hoe?
 
P-ter AA

P-ter AA

31/12/2010 11:48:17
Quote Anchor link
Karl Karl op 31/12/2010 11:34:09:
Maurice vB op 31/12/2010 09:58:29:
Het is me gelukt! Iedereen bedankt!


Hoe?


Ik heb de switch in een andere pagina als languages.php gezet en die voer ik uit boven <html> wanneer de pagina 'languages' word geopend. Dus in languages.php staat alleen de tekst die in weergegeven moet worden, en in setlanguage.php staat het set_cookie gedeelte dat wordt uitgevoerd boven <html>.
 
Thomas van den Bulk

Thomas van den Bulk

31/12/2010 13:53:58
Quote Anchor link
er is nog een makkelijkere manier om dit te kunnen doen, probeer eens bovenaan je script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
ob_start();
?>


te zetten
en onderaan je script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
ob_end_flush();
?>

te zetten,
hiermee vermijd je elk probleem met header is already send ;)
 
P-ter AA

P-ter AA

31/12/2010 14:09:47
Quote Anchor link
Thomas van den Bulk op 31/12/2010 13:53:58:
er is nog een makkelijkere manier om dit te kunnen doen, probeer eens bovenaan je script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
ob_start();
?>


te zetten
en onderaan je script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
ob_end_flush();
?>

te zetten,
hiermee vermijd je elk probleem met header is already send ;)


Dit had ik inderdaad ook gezien op een forum, maar daar noemde ze dat 'omzeilen van een probleem' en niet oplossen.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

31/12/2010 14:10:56
Quote Anchor link
Maurice vB op 31/12/2010 14:09:47:
Dit had ik inderdaad ook gezien op een forum, maar daar noemde ze dat 'omzeilen van een probleem' en niet oplossen.

Dat is het ook en die oplossing is dus ook eigenlijk geen oplossing maar eerder een lapmiddel. Zorg gewoon dat je altijd het echte probleem oplost ;-)
 
Thomas van den Bulk

Thomas van den Bulk

31/12/2010 14:21:52
Quote Anchor link
Blanche - op 31/12/2010 14:10:56:
Dat is het ook en die oplossing is dus ook eigenlijk geen oplossing maar eerder een lapmiddel. Zorg gewoon dat je altijd het echte probleem oplost ;-)


ik heb dan ook een hekel aan cookies, zoveel gebruik ik ze ook niet,
vandaar dat ik bijna altijd sessions gebruik,
het enige waar ik cookies voor gebruik is om te zorgen dat mensen de mogelijkheid hebben om ingelogd te blijven op me website ;)
 
Joren de Wit

Joren de Wit

31/12/2010 14:59:16
Quote Anchor link
Dat heeft toch niets met een headers already sent foutmelding te maken? Die kun je ook krijgen op functies als header() en session_start(), dus ook als je geen cookies en setcookie() gebruikt...

Het gaat erom dat output buffering niet de juiste oplossing is je headers already sent meldingen te voorkomen. Er ligt een andere belangrijkere fout aan ten grondslag, namelijk een fout in je PHP logica. Los liever die fout op dan een lapmiddel als output buffering te gebruiken.
 
Thomas van den Bulk

Thomas van den Bulk

31/12/2010 15:14:44
Quote Anchor link
het voordeel met sessions is is dat je die nog makkelijk kan wijzigen nadat de header gestuurd is,
natuurlijk moet je session_start() voor de header zetten,
maar daarna is het gewoon mogelijk om de session te wijzigen,

cookies moeten voor de header gewijzigd worden,
en ik geef toe dat ob_start() en ob_end_flush() niet de juiste manier is om dit op te lossen,
maar op sommige momenten moet je wel,
mijn website laadt de pagina in de index pagina,
met als volgt dat de header dus al verstuurd is door de index pagina,
als ik dan inlog, en dit via de login script doet,
moet ik dus flush gebruiken wil ik een cookie kunnen setten.

ik snap dat je dit niet de manier vindt om dit probleem op te lossen,
maar ik vindt het een mogelijke oplossing voor een probleem waar ik dus tegen aan loop.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

31/12/2010 15:30:57
Quote Anchor link
Thomas van den Bulk op 31/12/2010 15:14:44:
mijn website laadt de pagina in de index pagina,
met als volgt dat de header dus al verstuurd is door de index pagina,

Dat is maar net waar je voor kiest. Je kunt het ook oplossen door eerst alle PHP logica af te handelen en eventuele output op te slaan in een variabele en pas daarna de output naar de browser te versturen. Nog een andere oplossing is het gebruik van een template parser waarbij je variabelen aan een template toekent en de output pas op een van de laatste regels van je script genereert...

Kortom, het gebruik van ob_ functies om header already sent foutmeldingen te voorkomen is in principe nooit nodig...
 

Pagina: « vorige 1 2 3



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.