Cannot modify header information

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Intern - Junior PHP ontwikkelaar in fris en jong t

Bedrijfsomschrijving Werk jij graag een in fris, flexibel en jong team? Bij ons ben jij vrij om te bepalen waar jij het liefst werkt en op de vrijdag komen wij gezellig bij elkaar op kantoor. Flexibiliteit en vrijheid zijn bij ons de norm en dat geeft jou de ruimte en energie om het beste uit jezelf te halen! Ons team bestaat uit vijf enthousiaste collega's die jou graag ondersteunen in zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Met twee ervaren Senior Developers als mentoren ben jij in goede handen. Wij zien onszelf als een vriendengroep die gezamenlijk werken aan iets moois

Bekijk vacature »

Remote - Front-end Angular developer

Functie The IT team currently consists of the IT Manager, 2 back-end developers, 1 full-stack developer, 1 designer, and a DevOps engineer. They are currently looking for an experienced Front-end developer who will work autonomously and in a disciplined manner, being the only developer working on their Front-end applications at the start. They do have the ambition to find a second developer soon, who you will then be able to supervise. You will be working on the further development of their existing UI in Angular. But also developing a mobile app. They place great value on User Experience and opt

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder voor het financiele domein op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Functieomschrijving Voor de NIPV zijn wij opzoek naar een Frontend Developer. Als Frontend Developer ga jij aan de slag om dashboards te bouwen vanuit het datawarehouse. Dit stelt NIPV in staat om snel en eenvoudig bij correcte bedrijfsvoeringsinformatie te kunnen. Je ontwikkelt dashboards in PowerBI, publiceert en onderhoud die, verzameld en verwerkt feedback in overleg met het ontwikkelteam. Naast dashboards ontwikkel en onderhoud je een datamodel in Excel waarmee adviseurs, controllers en analisten in staat worden gesteld om de gegevens uit de dashboards te raadplegen en anders te filteren of bepaalde gegevens nader te verfijnen, zodat verdiepende vragen kunnen worden

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

IT Manager team PaaS

TenneT is hard groeiende om haar ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Lead PaaS die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je wordt de Teammanager (Lead) van een nieuw team binnen de afdeling Basic van Information Technology and Facilities (ITF) van TenneT. Het team heet Platform as a Service. Hier wordt elke dag in een goede sfeer met zijn allen hard gewerkt om vanuit IT

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Ontwikkelen in Blazor; Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie. Hier ga je werken Binnen deze organisatie werken duizenden mensen binnen allerlei verschillende disciplines. Tevens hebben zij veel specialiteiten in huis, waaronder ook .Net Developers. Ter uitbreiding van een nieuw team en ter ondersteuning van het project zijn ze opzoek naar een nieuwe collega voor het team. Als C#.NET Developer zal jij je

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Java Front-end Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten in Java met tools als Springboot, MS SQL Server (T-SQL) en JavaScript; Het onderhouden van de (web-)applicaties binnen een complexe omgeving; Werken aan de migratie van een monolithisch systeem naar een architectuur gebaseerd op Kubernetes; Code reviews met collega's en actieve kennisuitdelingsessies voeren; Het uitvoeren van unit- en systeemtests Experimenteren met nieuwe tools en technieken. Hier ga je werken Binnen deze organisatie kom je te werken op de afdeling die gegevens verzamelt vanuit het hele land. Denk hierbij aan vertrouwelijke persoonsgegevens. Het team verwerkt al deze data met als doel het waarborgen

Bekijk vacature »

Full Stack Software Developer C#.NET

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Testen en valideren van de ontwikkelde software. Actief deelnemen aan code reviews en bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van de software. Je gaat aan

Bekijk vacature »

T-SQL Database developer

Functie omschrijving Ben jij een ETL database specialist? Houd jij ervan om te puzzelen met Databases, Query's & Stored procedures? Zoek jij uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Zoek dan niet verder! Wij zijn per direct op zoek naar medior en senior database developers. Je gaat werken voor een relatief klein softwarebedrijf in omgeving Tilburg. Samen met 12 collega's (allemaal techneuten), ga jij je bezig houden met het bouwen en/of onderhouden van database software. Deze software wordt internationaal ingezet voor het automatiseren van logistieke processen. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je bent in een klein team met developers, verantwoordelijk

Bekijk vacature »

Magento developer

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Applicatie Ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving DUO verzorgt als uitvoeringsorganisatie, zijnde onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de uitvoering van complexe wet- en regelgeving en heeft een uitgebreid dienstenpakket. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Voor verdere informatie zie www.duo.nl Functieomschrijving Wie zoeken we? Jij bent een enthousiaste, flexibele OPS’er die het leuk vindt om het bestaande examenlandschap te vernieuwen. Je bent leergierig en hebt interesse in cloud- en containertechnieken zoals OpenShift, Docker en Helm. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en wil je nieuw opgedane kennis graag delen met de collega’s binnen en buiten het team. Doordat de

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »

- SanThe -

- SanThe -

30/12/2010 15:26:55
Quote Anchor link
Als je een spatie, enter of wat voor tekst dan ook naar de browser stuurt vóór header() of vóór session_start() e.d. krijg je de 'headers already start' error.
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 11:54:57
 
Mike Smit

Mike Smit

30/12/2010 15:28:54
Quote Anchor link
Ik moet toch eens meer tijd gaan steken in de zorgvuldigheid waarmee ik lees. Ik lees meestal ontiegelijk snel en zie daardoor de helft niet. Er staat "headers already sent".
 
P-ter AA

P-ter AA

30/12/2010 15:31:11
Quote Anchor link
De main.functies.php:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
<?php

function check_language()
{

    // Bestaat de cookie met de language waarde (nl,en of de)
    if (!isset($_COOKIE['language']))
    {

        require_once('languages/nl.php');
    }

    else
    {
        require_once('languages/'.$_COOKIE['language'].'.php');
    }    
}

function
connect()
{

    // Variabelen voor verbinging
    $hostname = "localhost";
    $database = "fairmania";
    $username = "root";
    $password = "";
    // Verbinging met database maken
    mysql_connect("$hostname","$username","$password");
    mysql_select_db("$database");
}

function
activate($mail)
{

    $mail = base64_decode($mail);
    $query = mysql_query("UPDATE `gebruikers` SET status = '1' WHERE email = '".$mail."'");
}



// Is het mailadres correct?
function validate_mail($mail)
{

    if(!filter_var($mail, FILTER_VALIDATE_EMAIL))
    {

        $mail = 'false';
        return $mail;
    }
}

function
createRandomPassword() {

    $chars = "abcdefghijkmnopqrstuvwxyz023456789ABCDEFGHIJKMNOPQRSTUVXYZ023456789";
    srand((double)microtime()*1000000);
    $i = 0;
    $pass = '' ;

    while ($i <= 6) {
        $num = rand() % 66;
        $tmp = substr($chars, $num, 1);
        $pass = $pass . $tmp;
        $i++;
    }


    return $pass;

}

function
login_check($user,$pass)
{

    $user = strip_tags($user);
    $pass = md5(strip_tags($pass));
    $query = mysql_query("SELECT id, status FROM `gebruikers` WHERE gebruikersnaam = '$user' AND wachtwoord = '$pass'");
    if (!$query)
    {

        return ERROR;    
    }

    else
    {
        if($row = mysql_fetch_assoc($query))
        {

            if ($row['status'] == 0)
            {

                return STATUS;
            }

            else
            {
                $_SESSION['id'] = $row['id'];
                return LOGIN_TRUE;
            }
        }

        else
        {
            return LOGIN_ERROR;
        }
    }
}

function
info_user($info)
{

    // Gegevens opvragen van de persoon met de id = $id
    $query            =    mysql_query("SELECT ".$info." FROM `gebruikers` WHERE `id` = '".$_SESSION['id']."'");
    $info_user          =    mysql_fetch_assoc($query);
    
    // Return info_gebruiker
    return $info_user[$info];
}

function
coins($coins)
{

    $coins             =        number_format($coins, 0, ',', '.').',-';
    return $coins;
}

function
number_rides()
{

    $query              =   mysql_query("SELECT id FROM `at_gebruikers` WHERE `id` = '".$_SESSION['id']."'");
    $number_rides        =     mysql_num_rows($query);
    return $number_rides;
}

?>


Ik snap er eerlijk gezegd niet veel meer van..
 
- SanThe -

- SanThe -

30/12/2010 15:37:41
Quote Anchor link
De error geeft bij main.functions.php regel 119 aan. En je hebt er maar 115. Dus er zullen waarschijnlijk lege regels staan vóór of ná de php-tags.
 

30/12/2010 15:38:50
Quote Anchor link
Hoeveel regels en wat precies staat er in die language bestanden?
 
Mike Smit

Mike Smit

30/12/2010 15:39:29
Quote Anchor link
- SanThe - op 30/12/2010 15:37:41:
De error geeft bij main.functions.php regel 119 aan. En je hebt er maar 115. Dus er zullen waarschijnlijk lege regels staan vóór of ná de php-tags.


Kopieer je code is en plak het is in een nieuw leeg bestand. Misschien heb je een BOM fout in je code zitten (byte order mark) ook wel lege ruimte die je niet ziet.
Gewijzigd op 30/12/2010 15:48:22 door Mike Smit
 
P-ter AA

P-ter AA

30/12/2010 15:44:04
Quote Anchor link
IK zal index.php ook nog even plakken:

index.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
<?php
ini_set('display_errors', 'On');
error_reporting(E_ALL);
session_start();
require_once('functions/main.functions.php');
check_language(); // Taal kijken
connect(); // Connectie met de database;
if (!isset($_COOKIE['language'])){ $language = 'nl';}else{ $language = $_COOKIE['language'];}
if (!isset($_GET['page'])) { $page = md5("home"); }else { $page = $_GET['page']; }
?>

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <title>TITEL</title>
    <script type="text/javascript" src="js/mouseover_<?php echo $language; ?>.js"></script>
    <script src="js/jquery-1.4.4.min.js" type="text/javascript"></script>
    <script type="text/javascript" src="js/form.js"></script>
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="css/form.css" />
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="css/main_style.css" />
</head>

<body>

<div id="container"><!-- Container Open -->

    <div id="language">
    <a href="?page=<?php print md5("language"); ?>&language=<?php print md5("nl");?>&page2=<?php echo $_GET['page']; ?>" onmouseover="roll('Nederlands', 'languages/flags/nl_over.gif')" onmouseout="roll('Nederlands', 'languages/flags/nl.gif')"><img src="languages/flags/nl.gif" alt="Nederlands" title="Nederlands" name="Nederlands"/></a>
    <a href="?page=<?php print md5("language"); ?>&language=<?php print md5("en") ?>&page2=<?php echo $_GET['page']; ?>" onmouseover="roll('English', 'languages/flags/en_over.gif')" onmouseout="roll('English', 'languages/flags/en.gif')"><img src="languages/flags/en.gif" alt="English" title="English" name="English"/></a>
    <a href="?page=<?php print md5("language"); ?>&language=<?php print md5("de") ?>&page2=<?php echo $_GET['page']; ?>" onmouseover="roll('Deutch', 'languages/flags/de_over.gif')" onmouseout="roll('Deutch', 'languages/flags/de.gif')"><img src="languages/flags/de.gif" alt="Deutch" title="Deutch" name="Deutch"/></a>
    </div>

    <div id="banners">
    <img src="css/images/banners/<?php echo date('w');?>.jpg" alt="FairMania"/>
    </div>
    
    <div id="menu"><!-- Menu Open -->
        <ul>
            <li><a href="?page=<?php print md5('home'); ?>" onmouseover="roll('Start', 'css/images/menu/<?php echo $language; ?>/start_over.png')" onmouseout="roll('Start', 'css/images/menu/<?php echo $language; ?>/start.png')"><img src="css/images/menu/<?php echo $language; ?>/start.png" alt="Start" name="Start"/></a>
            </li>
            
            <li><a href="#" onmouseover="roll('Profiel','css/images/menu/<?php echo $language; ?>/profiel_over.png')" onmouseout="roll('Profiel', 'css/images/menu/<?php echo $language; ?>/profiel.png')"><img src="css/images/menu/<?php echo $language; ?>/profiel.png" alt="Profiel" name="Profiel"/></a></li>
            
            <li><a href="#" onmouseover="roll('Thuis','css/images/menu/<?php echo $language; ?>/thuis_over.png')" onmouseout="roll('Thuis', 'css/images/menu/<?php echo $language; ?>/thuis.png')"><img src="css/images/menu/<?php echo $language; ?>/thuis.png" alt="Thuis" name="Thuis"/></a></li>
            
            <li><a href="#" onmouseover="roll('Kopen','css/images/menu/<?php echo $language; ?>/kopen_over.png')" onmouseout="roll('Kopen', 'css/images/menu/<?php echo $language; ?>/kopen.png')"><img src="css/images/menu/<?php echo $language; ?>/kopen.png" alt="Kopen" name="Kopen"/></a></li>
            
            <li><a href="#" onmouseover="roll('Pachten','css/images/menu/<?php echo $language; ?>/pachten_over.png')" onmouseout="roll('Pachten', 'css/images/menu/<?php echo $language; ?>/pachten.png')"><img src="css/images/menu/<?php echo $language; ?>/pachten.png" alt="Pachten" name="Pachten"/></a></li>
            
            <li><a href="#" onmouseover="roll('Kermissen','css/images/menu/<?php echo $language; ?>/kermissen_over.png')" onmouseout="roll('Kermissen', 'css/images/menu/<?php echo $language; ?>/kermissen.png')"><img src="css/images/menu/<?php echo $language; ?>/kermissen.png" alt="Kermissen" name="Kermissen" /></a></li>
            
            <li><a href="http://www.mbdesigner.nl/Fairmania/Forum" target="_new" onmouseover="roll('Forum','css/images/menu/<?php echo $language; ?>/forum_over.png')" onmouseout="roll('Forum', 'css/images/menu/<?php echo $language; ?>/forum.png')"><img src="css/images/menu/<?php echo $language; ?>/forum.png" alt="Forum" name="Forum" /></a></li>
        </ul>
    </div><!-- Menu Sluit -->
    
    <div id="content">
    <!-- Content Open -->
        <?php
        $frame_check
= true; // Ja, de pagina zit in de 'hoofdpagina'    
        require_once('pages/content.php');    
        ?>

    </div>
    <!-- Content Sluit -->
    
    <div id="first_box">
        <?php require_once('pages/box_login.php'); ?>
    </div>
    
    <div id="normal_box">        
    </div>
    
    <div id="normal_box">
    </div>
    
    <div id="last_box">
    </div>

</div><!-- Container Sluit -->

<div id="footer"><!-- Footer Open -->
</div><!-- Footer Sluit -->

            
</body>
</html>


En de rest staat terug in dit topic..
 
- SanThe -

- SanThe -

30/12/2010 15:47:51
Quote Anchor link
Maar wat heb je nu al geprobeerd naar aanleiding van de antwoorden?
 
P-ter AA

P-ter AA

30/12/2010 16:06:17
Quote Anchor link
- SanThe - op 30/12/2010 15:47:51:
Maar wat heb je nu al geprobeerd naar aanleiding van de antwoorden?


Ik heb een nieuwe pagina aangemaakt met daarin hetzelfde als index.php alleen dan zonder alle overbodige dingen zoals javascript.

pagina2.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<?php
ini_set('display_errors', 'On');
error_reporting(E_ALL);
session_start();
require_once('functions/main.functions.php');
check_language(); // Taal kijken
if (!isset($_COOKIE['language'])){ $language = 'nl';}else{ $language = $_COOKIE['language'];}
if (!isset($_GET['page'])) { $page = md5("home"); }else { $page = $_GET['page']; }
?>

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">
<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
<title>Untitled Document</title>
</head>

<body>
<a href="?page=<?php print md5("language"); ?>&language=<?php print md5("nl");?>&page2=<?php echo $_GET['page']; ?>" /><img src="languages/flags/nl.gif" alt="Nederlands" title="Nederlands" name="Nederlands"/></a>

    <div id="content">
    <!-- Content Open -->
        <?php
        $frame_check
= true; // Ja, de pagina zit in de 'hoofdpagina'    
        require_once('pages/content.php');    
        ?>

    </div>
</body>
</html>


En ik heb main.functions.php ingekort:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
function check_language()
{

    // Bestaat de cookie met de language waarde (nl,en of de)
    if (!isset($_COOKIE['language']))
    {

        require_once('languages/nl.php');
    }

    else
    {
        require_once('languages/'.$_COOKIE['language'].'.php');
    }    
}

?>


En dan werkt het nog niet..

http://mbdesigner.nl/Fair/pagina2.php
Gewijzigd op 30/12/2010 16:06:42 door P-ter AA
 
- SanThe -

- SanThe -

30/12/2010 16:10:54
 

30/12/2010 16:18:12
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
  
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">
<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
<title>Untitled Document</title>
</head>

<body>
<a href="pagina2.php?page=8512ae7d57b1396273f76fe6ed341a23&language=1a13105b7e4eb5fb2e7c9515ac06aa48&page2=8512ae7d57b1396273f76fe6ed341a23" /><img src="languages/flags/nl.gif" alt="Nederlands" title="Nederlands" name="Nederlands"/></a>

    <div id="content">
    <!-- Content Open -->
        
Notice: Undefined index: language in /customers/mbdesigner.nl/mbdesigner.nl/httpd.www/Fair/pages/dynamic/language.php on line 4

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/mbdesigner.nl/mbdesigner.nl/httpd.www/Fair/functions/main.functions.php:119) in /customers/mbdesigner.nl/mbdesigner.nl/httpd.www/Fair/pages/dynamic/language.php on line 11

Notice: Undefined index: page2 in /customers/mbdesigner.nl/mbdesigner.nl/httpd.www/Fair/pages/dynamic/language.php on line 18
<meta http-equiv="refresh" content="0;URL=?page=" />    </div>
</body>
</html>
 
P-ter AA

P-ter AA

30/12/2010 16:25:04
Quote Anchor link
Karl Karl op 30/12/2010 16:18:12:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
  
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">
<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
<title>Untitled Document</title>
</head>

<body>
<a href="pagina2.php?page=8512ae7d57b1396273f76fe6ed341a23&language=1a13105b7e4eb5fb2e7c9515ac06aa48&page2=8512ae7d57b1396273f76fe6ed341a23" /><img src="languages/flags/nl.gif" alt="Nederlands" title="Nederlands" name="Nederlands"/></a>

    <div id="content">
    <!-- Content Open -->
        
Notice: Undefined index: language in /customers/mbdesigner.nl/mbdesigner.nl/httpd.www/Fair/pages/dynamic/language.php on line 4

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/mbdesigner.nl/mbdesigner.nl/httpd.www/Fair/functions/main.functions.php:119) in /customers/mbdesigner.nl/mbdesigner.nl/httpd.www/Fair/pages/dynamic/language.php on line 11

Notice: Undefined index: page2 in /customers/mbdesigner.nl/mbdesigner.nl/httpd.www/Fair/pages/dynamic/language.php on line 18
<meta http-equiv="refresh" content="0;URL=?page=" />    </div>
</body>
</html>


Verdomme.. Hoe kan dat! Alles staat toch in de URL? (page, language, page2)
 

30/12/2010 16:26:44
Quote Anchor link
Wat staat er in content.php?
En die meta is ook erg hinderlijk.
 
- SanThe -

- SanThe -

30/12/2010 16:29:38
Quote Anchor link
Maurice vB op 30/12/2010 16:25:04:
Hoe kan dat! Alles staat toch in de URL? (page, language, page2)


Daar is toch niet op geklikt,
 
P-ter AA

P-ter AA

30/12/2010 16:30:16
Quote Anchor link
Karl Karl op 30/12/2010 16:26:44:
Wat staat er in content.php?
En die meta is ook erg hinderlijk.


In content.php staat:
Die 'onzin' haal ik nog weg (A)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
<?php
if (!isset($frame_check)){ header('location: ../index.php'); }

if (isset($_GET['page'])) // Is en een pagina opgegeven?
{
    $page = strip_tags($_GET['page']);
}

else
{
    $page = 'start';
}


switch ($page) // Wat is opgegeven?
{
default:

include('pages/static/home.php');
break;

case
''.md5('home').'':
include('pages/static/home.php');
break;    

case
''.md5('login').'':
include('pages/dynamic/login.php');
break;    

case
''.md5('logout').'':
include('pages/dynamic/logout.php');
break;    

case
''.md5('register').'':
include('pages/dynamic/register.php');
break;    

case
''.md5('register_user').'':
include('pages/dynamic/register_user.php');
break;    

case
''.md5('activate').'':
include('pages/dynamic/activate.php');
break;    

case
''.md5('language').'':
include('pages/dynamic/language.php');
break;    

case
''.md5('forgotpass').'':
include('pages/dynamic/forgotpass.php');
break;    
}

?>
Gewijzigd op 30/12/2010 16:30:51 door P-ter AA
 
- SanThe -

- SanThe -

30/12/2010 16:32:22
Quote Anchor link
Wat doen al die lege strings daar in de cases?
 
P-ter AA

P-ter AA

30/12/2010 16:33:43
Quote Anchor link
- SanThe - op 30/12/2010 16:32:22:
Wat doen al die lege strings daar in de cases?


Dat haal ik nog weg, daar had Karl Karl me al opgewezen.

Edit: Heb de metatag weggehaald en nou geeft hij:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /customers/mbdesigner.nl/mbdesigner.nl/httpd.www/Fair/2/functions/main.functions.php:119) in /customers/mbdesigner.nl/mbdesigner.nl/httpd.www/Fair/2/pages/dynamic/language.php on line 32

Met de code in language.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
<?php
if (!isset($frame_check)){ header('location: ../../index.php'); }

if (empty ($_GET['language']))
{

    echo '<b>'.LANGUAGE.'</b>';
    echo "<br/><br/>";
    echo NOLANGUAGE;
}

else
{
    $language = $_GET['language'];
    switch ($language)
    {

        // Standaard
        default:
        if (!isset($_COOKIE['language']))
        {

            setcookie("language", 'nl', mktime(18, 30, 0, 5, 12, 2020));
        }

        else
        {
            setcookie("language", "", time()-3600);
            setcookie("language", 'nl', mktime(18, 30, 0, 5, 12, 2020));
        }

        break;
        
        // Nederlands
        case ''.md5('nl').'':
        if (!isset($_COOKIE['language']))
        {

            setcookie("language", 'nl', mktime(18, 30, 0, 5, 12, 2020));
        }

        else
        {
            setcookie("language", "", time()-3600);
            setcookie("language", 'nl', mktime(18, 30, 0, 5, 12, 2020));
        }

        break;    
        
        // Engels
        case ''.md5('en').'':
        if (!isset($_COOKIE['language']))
        {

            setcookie("language", 'en', mktime(18, 30, 0, 5, 12, 2020));
        }

        else
        {
            setcookie("language", "", time()-3600);
            setcookie("language", 'en', mktime(18, 30, 0, 5, 12, 2020));
        }

        break;    
        
        // Duits
        case ''.md5('de').'':
        if (!isset($_COOKIE['language']))
        {

            setcookie("language", 'de', mktime(18, 30, 0, 5, 12, 2020));
        }

        else
        {
            setcookie("language", "", time()-3600);
            setcookie("language", 'de', mktime(18, 30, 0, 5, 12, 2020));
        }

        break;    
    }
}


?>


En op lijn 32 staat:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
setcookie("language", 'nl', mktime(18, 30, 0, 5, 12, 2020));
Gewijzigd op 30/12/2010 17:08:21 door P-ter AA
 
Kris Peeters

Kris Peeters

30/12/2010 17:18:19
Quote Anchor link
Ook daar weer het zelfde verhaal.

Geen html echo'en vooraleer je setcookie doet.
 
P-ter AA

P-ter AA

30/12/2010 17:24:56
Quote Anchor link
Kris Peeters op 30/12/2010 17:18:19:
Ook daar weer het zelfde verhaal.

Geen html echo'en vooraleer je setcookie doet.


Sorry maar ik snap er niks van. Ik echo de meta toch pas NA de set cookie?
 
Kris Peeters

Kris Peeters

30/12/2010 17:27:39
Quote Anchor link
headers already sent by (output started at ... main.functions.php:119

Komt me bekend voor, die error
 

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.