church member premium error

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie As a .NET developer you work together in a multidisciplinary development team with 1-2 Senior .NET developers, two front-end developers, Data Scientists and one UX designer. As a team you work on developing a Cloud based application and making this application more stable. Unit testing will also become very important in your new position. Together with the Senior .NET developer you will be responsible for developing the API. You work with a lot of data and occasionally there will also be data issues and some queries will have to be run. This means that you will work a lot

Bekijk vacature »

API Developer Red Hat Fuse

Dit ga je doen Als API Developer zal je verantwoordelijk zijn voor het: het maken van API's en het correct laten draaien van de API's op het platform. Hierdoor kom je in aanraking met Red Hat Fuse, Springt Boot, 3Scale, Red Hat SSO, Openshift en Azure DevOps; zorgen voor de kwaliteit van de ontwikkeling, integratie en prestaties van de API's; zorgen voor een stabiel integratieplatform. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap dat hoofdzakelijk op OpenShift, Azure en

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Functie Wat ga je doen als Mendix Developer? We leven in een wereld die snel ontwikkelt en veranderd, ook nemen bedrijfsbelangen toe en blijken risico’s moeilijker in te schatten, daarom wij op zoek naar Junior, Medior en Senior Developers die bedrijven kunnen helpen met hun screeningproces en zorgen dat deze efficiënt en 100 procent AVG compliant is. Het concept achter Mendix is duidelijk. De klant heeft een vraag/probleem. Dit kunnen we door middel van slimme software oplossen. In plaats van te werken met de nieuwste technieken en tools, wordt er gekozen voor het implementeren en maken van software dat op

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Web Developer

Bedrijfsomschrijving ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers. Als groep is het de missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Energie biedt energiediensten aan particulieren en grootzakelijk en gaat de uitdagingen van de energietransitie aan door het beschikbaar maken van duurzame energie, het streven de klimaatverandering tot een minimum te beperken, leveringszekerheid te bieden en zorg te dragen voor een verantwoord gebruik van de beschikbare resources. ENGIE Energie investeert daarom in hernieuwbare energiebronnen zoals zon, wind en bio-gas. Functieomschrijving Heb jij veel ervaring

Bekijk vacature »

Ervaren PHP ontwikkelaar

Functie Jij als PHP ontwikkelaar komt te werken in een team van 4 andere PHP ontwikkelaars. Je zult je voornamelijk bezig houden met: – Het ontwikkelen van nieuwe features – Doorontwikkelen van de API – Nadenken over de technische infrastructuur – Datakwaliteit Samen met het team ben jij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling van de software en om de positie als marktleider in Europa te behouden. Ze werken volgens SCRUM in 2 wekelijkse sprints, werken met Jira voor alle tickets en communiceren veel via Slack. Eisen • Minimaal 3 jaar ervaring als back end developer • Je hebt affiniteit met

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar ASP .Net / C#

Functie omschrijving Gezocht! Software ontwikkelaar. Ben jij bekend met termen als ASP .Net, C# en SQL? Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende IT-functie binnen de agrarische sector? En omschrijf jij jezelf als zelfstandig, enthousiast en proactief? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als Software ontwikkelaar binnen deze organisatie ben je samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Je gaat hierbij bijdragen aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Verder bestaan je werkzaamheden uit: Technische uitwerking van de business

Bekijk vacature »

APEX Ontwikkelaar in een team van Oracle Developer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar een APEX Ontwikkelaar om onze opdrachtgever in Den Haag te versterken. In deze rol zul je verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en onderhouden van de front-end van onze applicaties met behulp van Oracle Application Express (APEX). Je werkt aan zowel inhouse als externe projecten. De sfeer binnen het Oracle team is gemoedelijk en men probeert elkaar te helpen én van elkaar te leren. Zo ontstaat er een prettige en plezierige werksfeer waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Er wordt gewerkt met de meest nieuwe technologieën waardoor je kennis up-to-date blijft. Het bedrijf

Bekijk vacature »

Experienced Lead Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Delft Vacature ID: 13301 Introductie We are seeking a Lead Java Developer for our team in the area of Delft. You will develop an application used exclusively by the engineers and geologists for site characterizations, which imports raw field and laboratory measurements for further processing, integration, ground modelling, and geotechnical analysis and reporting. The client/server application is entirely written in Java, and the server is hosted in the Amazon cloud, utilizing frameworks such as Spring and Hibernate, and connected to an MS SQL Server RDS instance. There is a trend towards using more

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functie omschrijving Als Back-end Developer heb je de eer om als eerste interne developer bij deze organisatie te beginnen. Op dit moment zijn er externe developers, maar daar wil de organisatie verandering in brengen. Op termijn moet de gehele afdeling uit intern personeel bestaan. Je kan je voorstellen dat de eerste interne developer ook de nodige kennis mee moet brengen. Dat klopt. Je gaat je namelijk aan het begin bekommeren over de externe developers en uiteindelijk over je interne collega's. Verder ga je het volgende doen: Het bedenken, beheren en onderhouden van webportalen, API-koppelingen en applicaties; Je bedenkt en werkt

Bekijk vacature »

Oracle Apex developer

Bedrijfsomschrijving My client is a technology company based in Den Bosch, the Netherlands. They specialize in providing innovative software solutions to clients, and they are currently looking for an experienced Oracle Apex developer to join the IT team. Functieomschrijving As an Oracle Apex developer, you will be responsible for designing, developing, and maintaining web-based applications using Oracle Apex. You will work closely with project managers, business analysts, and other developers to ensure that clients' needs are met and that the software solutions are of the highest quality. Responsibilities: Design, develop, and maintain Oracle Apex applications. Work with project managers and

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie As a Senior .NET developer you will work in our Research & development team. Our team consists of 17 colleagues! We are currently busy setting up a completely new architecture for a new product. We use VS2022 and .NET 6.0 for our new product. Your function is therefore mainly backend oriented. Since we develop measuring equipment for the chemical industry, it is also very important to develop high-quality software for its control. You are also responsible for designing, implementing and testing new features. For this position its also very important to ensure future-proof and sustainable architecture. Eisen - A

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer wanted!

Functie Because of the growth within the company, we are looking for reinforcement in the devlopmenttean. As a back-end developer you build the company software that helps us with the primary processes. A fun (internal) project in which you continuously develop the software! You will work in a small team, we have daily stand-ups and a scrum session every fortnight, led by our Scrum Master. During these sessions, you get the opportunity to present your ideas and discuss them with your fellow developers and the Product Owner. Within the development teams, we use Trello, Gitlab, Jiira, Confluence and Boockstack. They

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

- Pepijn  -

- Pepijn -

18/08/2012 11:32:32
Quote Anchor link
Ik heb church member premium geinstalleert op me website

maar ik krijg deze error;

Warning: Division by zero in /home/u923284662/public_html/includes/functions.php on line 509
stukkie script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
function imgResize($width, $height, $target) {
    //takes the larger size of the width and height and applies the formula. Your function is designed to work with any image in any size.
    if ($width > $height) {
        $percentage = ($target / $width);
    }
else {
        $percentage = ($target / $height);
    }

    //gets the new value and applies the percentage, then rounds the value
    $width = round($width * $percentage);
    $height = round($height * $percentage);
    //returns the new sizes in html image tag format...this is so you can plug this function inside an image tag so that it will set the image to the correct size, without putting a whole script into the tag.
    return ' width="$width" height="$height" ';
}

?>


EDIT:

$percentage = ($target / $height);
is line 509
Gewijzigd op 18/08/2012 11:53:10 door - Pepijn -
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 14:41:03
 
- Raoul -

- Raoul -

18/08/2012 11:33:15
Quote Anchor link
Leer eens errors lezen.
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

18/08/2012 11:34:06
Quote Anchor link
Ik probeer die error te lezen maar kan er niks mee.
 
- Raoul -

- Raoul -

18/08/2012 11:41:53
Quote Anchor link
Pepijn --- op 18/08/2012 11:34:06:
Ik probeer die error te lezen maar kan er niks mee.

Leg eens uit? Waarom kan je er niks mee?
Zeg eens de error die je krijgt vertaald in Nederlands.
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

18/08/2012 11:42:30
Quote Anchor link
Google zoeken op Warning: Division by zero levert Ongeveer 5.450.000 resultaten (0,21 seconden) op. Zit daar niets tussen om je verder te helpen?! :s


Debuggen:
Wat zit er in $width, $height, $target

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
return "width=\"$width\" height=\"$height\"";

Je weet ondertussen dat dit niet de meest correcte schrijfwijze is?
Gewijzigd op 18/08/2012 11:45:28 door Obelix Idefix
 
- Raoul -

- Raoul -

18/08/2012 11:45:42
Quote Anchor link
Het is ook heel simpel om gewoon de foutmelding te vertalen, dan zie je direct wat het probleem is en kan je evt checks in het script zetten die de error voorkomen. ;)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/08/2012 11:46:43
Quote Anchor link
Quote:
Deling door nul

Even vertaald voor Pepijn. Ik denk dat hij het dan wel snapt.
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

18/08/2012 11:49:33
Quote Anchor link
@Aar
Dat wist ik allang maar,
ik zie er geen punt voor in dit stukje.


@Obelix
Zal ik ff verbeteren.

Toevoeging op 18/08/2012 11:56:37:

Opgelost.
Slotje aub
 
- Raoul -

- Raoul -

18/08/2012 12:15:12
Quote Anchor link
Waarom een slotje? Ik denk dat je inmiddels lang genoeg lid bent van dit forum en dat je weet dat dat niet zomaar gaat.
Gewijzigd op 18/08/2012 12:15:37 door - Raoul -
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

18/08/2012 12:16:13
Quote Anchor link
Ik heb wat 2 zinnen onderdrukt met @.
 
- Raoul -

- Raoul -

18/08/2012 12:36:06
Quote Anchor link
Dat is nu ook niet echt bepaald de correcte oplossing...
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

18/08/2012 12:36:51
Quote Anchor link
Raoul dat deet u ook in whear v1.

en dat script ga ik zo toch verwijderen het is php 4 ofzo
Gewijzigd op 18/08/2012 12:37:29 door - Pepijn -
 
- Raoul -

- Raoul -

18/08/2012 12:43:49
Quote Anchor link
Pepijn --- op 18/08/2012 12:36:51:
Raoul dat deet u ook in whear v1.

en dat script ga ik zo toch verwijderen het is php 4 ofzo


Whear v1 is een script van 2 jaar geleden Pepijn, en btw, dit heeft niks terzake met dit topic.
Jij hebt een probleem met je script, niet ik.
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

18/08/2012 12:44:31
Quote Anchor link
Ik ga wel weer op zoek naar een ander inlog systeem
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

18/08/2012 12:44:47
Quote Anchor link
Pepijn ook niet (meer): gewoon alles eenvoudig met @ "oplossen"..... ;-)

Pepijn --- op 18/08/2012 12:44:31:
Ik ga wel weer op zoek naar een ander inlog systeem

Waarom zelf niet wat maken ipv copy/paste (van oude/onvolledige/onveilige scripts)?
Gewijzigd op 18/08/2012 12:45:57 door Obelix Idefix
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

18/08/2012 12:46:29
Quote Anchor link
dat doe ik ook nooit maar er zitten wel meer fouten in dit systeem iedereen is admin

admin bugt
onduidelijk gescript
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

18/08/2012 12:52:45
Quote Anchor link
Kopieer dan ook niet alleen, maar leer zelf php / mysql en script je eigen site.
Scheelt je een boel fouten van een ander oplossen ;-)
 
- Raoul -

- Raoul -

18/08/2012 12:55:33
Quote Anchor link
Inderdaad. Pepijn, even serieus, je leert het echt nooit hé? Altijd kant en klare scriptjes gebruiken maar zelf, dan gaat het niet :-)

Wil je het maken met je websites, maak dan iets zelf.
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

18/08/2012 12:57:21
Quote Anchor link
Obelix en Idefix op 18/08/2012 12:52:45:
Kopieer dan ook niet alleen, maar leer zelf php / mysql en script je eigen site.
Scheelt je een boel fouten van een ander oplossen ;-)


ik ga het meeste zelf maken
ik zoek alleen een member systeem
 
- Raoul -

- Raoul -

18/08/2012 12:57:51
Quote Anchor link
"Het meeste zelf maken", jaja, dat kennen we :-)
Probeer het eens zelf Pepijn!
Gewijzigd op 18/08/2012 12:58:13 door - Raoul -
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

18/08/2012 13:02:21
Quote Anchor link
Juist een member-systeem is iets wat, naar mijn idee, website gebonden is. Je zult voor jouw site bijna altijd iets meer/minder/anders willen dan het script wat je nu hebt gevonden via Google.
Maak ook dat zelf. Kun je het volledig integreren met de rest van je (eigen gemaakte) website.

En als je dan vragen hebt en je komt er, na zelf moeite gedaan te hebben, niet uit, kun je altijd op (o.a.) dit forum terecht met je vragen. Maar dan niet met een vraag zoals in je openingspost, want daar kun je zelf een prima antwoord op vinden (en nee, niet met @ .... ) met Google en/of debuggen.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.