church member premium error

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Full Stack Developer/ Applicatie Ontwikkelaar

Wat jij doet Als Applicatie Ontwikkelaar ben je onderdeel van het team die de Rimote omgeving ontwikkeld en onderhoud. Hierbij kan je denk aan de cloud, on premise en webapplicaties welke worden gebruikt in bijvoorbeeld industriële bakkerijen, biogasinstallaties en kwekerijen. Deze applicaties verzorgen (remote) de aansturing en monitoring van processen, machines en robots. Van a tot z ben je betrokken bij projecten. Dit betekent vanaf ontwerp tot oplevering. Je moet samen met jouw team een goed product neer zetten. Dit begint met het opzetten van het ontwerp. De basis van de software moet staan als een huis. Daarvoor moet jij

Bekijk vacature »

In-house .NET software developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house development functie? Maak jij graag hét verschil m.b.t. interne automatisering? Haal jij energie uit het automatiseren van processen voor je eigen collega's? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een gezellig Brabants familiebedrijf, zijn wij op zoek naar een .NET software developer. Je gaat in deze zelfstandige functie werken aan de ontwikkeling van eigen applicaties & en het koppelen van deze applicaties aan de ingekocht software. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het management team signaleert behoeftes vanuit de business. Vervolgens worden deze behoeftes uitgewerkt en geprioriteerd.

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Jij als developer gaat ons helpen onze producten verder te ontwikkelen en in te zetten in de markt. Op dit moment bestaat ons SaaS product uit 3 componenten die zowel los als in een pakket gekocht kunnen worden. Het gaat hier om een online kaartapplicatie, een workflow tool en een monitoring tool. Momenteel zijn wij 3 jaar geleden gestart met de ontwikkeling. De tech-stack waarmee we werken is voornamelijk Javascript, Vue.js en Python. Daarnaast gebruiken wij FaundaDB als database en werken we veel met GIS applicaties. De uitdaging die we momenteel hebben is dat we momenteel een intern team

Bekijk vacature »

Back-end developer (Magento2)

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

As a Front-End React Developer you improve the user-experience of our web applications for your colleagues in Coolblue. How do I become a Front-End React Developer at Coolblue? As a Front-End React Developer you are responsible for developing user interface components and implementing them using React.js concepts and workflows. You work with the UX Designer and get energy from coming up with creative solutions and present these within the team. During the day you gather and welcome feedback on your technical and soft skills. Would you like to become a Front-End React Developer at Coolblue? Read below if the job

Bekijk vacature »

.NET Developer Senior

Dit ga je doen Het ontwikkelen van backend applicaties in C#; Het maken van vele koppelingen met andere ERP-applicaties zoals JD Edwards en SAP; Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technisch ontwerpen voor de te ontwikkelen software oplossingen; Je bent gemiddeld 90% van je tijd inhouse oplossingen aan het ontwikkelen en testen. De overige 10% van je tijd ben je bij klanten op locatie om oplossingen te implementeren, klanten te begeleiden en de software verder te innoveren; Naast het zelfstandig ontwikkelen van software oplossingen ben je ook bezig met het waarborgen van je contacten bij de klant, het

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving Gaat jouw hart sneller kloppen van software developen in C#.NET? Voor een softwarebedrijf in regio Den Bosch zijn wij op zoek naar een C# programmeur. Lees snel verder! Wat ga je doen? Je gaat werken met C# en ASP.NET MVC Framework om onder meer webapplicaties, webshops en websites te ontwikkelen. Je optimaliseert de bestaande software en helpt mee aan het automatiseren van bedrijfsprocessen. Je gaat samen met je collega's de juiste oplossing op basis van de wensen van de klanten uitwerken tot een mooi product. Bedrijfsprofiel Het ontwikkelen van softwareoplossingen en kantoorautomatiseringen is waar dit bedrijf voor staat.

Bekijk vacature »

Account Developer

Voor Bol.com zijn wij per direct op zoek naar een Account Developer voor 32-40 uur per week op het kantoor in Utrecht. Wil jij een directe bijdrage leveren door partners van de juiste data-inzichten te voorzien en via campagnes op nieuwe platformkansen en features te wijzen? Ben jij analytisch sterk en kun jij dit vertalen naar plannen en inspirerende gesprekken? Lees dan snel verder! wat bieden wij jou Salaris van €2400 - €2600 obv 40 uur Minimaal 6 maanden Werklocatie is Utrecht Werken bij bol.com wie ben jij Jij bent commercieel gedreven en weet altijd aan de juiste knoppen te

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Starter/junior PHP developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een junior PHP developer om het team te versterken. Als back-end developer bouw je de enterprise software die hun bedrijf helpt bij haar primaire processen. Afhankelijk van de omvang van het project werk je in een klein team aan een project. Ze hebben dagelijkse stand-ups en elke twee weken een scrumsessie, begeleid door de Scrum Master, waar je je ideeën kunt presenteren en samen met de Product Owner kunt werken aan het beste product. Ze vertrouwen enorm op hun eigen bedrijfssoftware. Dit geeft hun een groot voordeel ten opzichte van hun concurrentie. Zo

Bekijk vacature »

Senior developer (PHP en VB.NET)

Functie De development afdeling bestaat uit 2 teams. Het productteam (10 developers) is verantwoordelijk voor verschillende applicaties met als doel om zoveel mogelijk te automatiseren en uit te werken tot standaard software. Met diverse Solutions Architecten en ervaren developers denken ze voortdurend mee met hun klanten en bouwen ze de basis van het uiteindelijke maatwerk dat wordt geleverd. Hiernaast hebben ze een maatwerk/projectteam. Dit team bestaat momenteel uit 8 developers (junior tot senior) en is verantwoordelijk voor het maatwerk in hun klantprojecten. Momenteel zijn ze op zoek naar een senior developer die aan de slag gaat in het productteam. Hierin

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Roosendaal, ontwikkel je als PHP Developer niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het continu inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen m.b.t software development. Naast het bouwen van webapplicaties, ontwikkelen zij ook webshops en websites voor gave opdrachtgevers! Wat ga je doen? Het schrijven van schone en efficiënte codes volgens het Symfony framework; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het Symfony framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de

Bekijk vacature »

Grafisch vormgever

Standplaats: Maasland Aantal uren: 32 – 40 uur per week Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij een ambitieuze grafisch vormgever met een passie voor creativiteit en oog voor detail? Vind jij het daarnaast leuk om ook marketingactiviteiten op te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bedrijfsinformatie Westacc Group BV is het zusterbedrijf van HABA en specialiseert zich in (maatwerk) oplossingen voor (elektro) techniek en verlichting in de kampeerbranche. Zij produceren en assembleren onderdelen voor caravans, campers en boten. Voor een groot aantal caravan- en campermerken leveren wij producten als zekeringkasten, invoerdozen, acculaders, schakelmateriaal en verlichting. De producten

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

- Pepijn  -

- Pepijn -

18/08/2012 11:32:32
Quote Anchor link
Ik heb church member premium geinstalleert op me website

maar ik krijg deze error;

Warning: Division by zero in /home/u923284662/public_html/includes/functions.php on line 509
stukkie script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
function imgResize($width, $height, $target) {
    //takes the larger size of the width and height and applies the formula. Your function is designed to work with any image in any size.
    if ($width > $height) {
        $percentage = ($target / $width);
    }
else {
        $percentage = ($target / $height);
    }

    //gets the new value and applies the percentage, then rounds the value
    $width = round($width * $percentage);
    $height = round($height * $percentage);
    //returns the new sizes in html image tag format...this is so you can plug this function inside an image tag so that it will set the image to the correct size, without putting a whole script into the tag.
    return ' width="$width" height="$height" ';
}

?>


EDIT:

$percentage = ($target / $height);
is line 509
Gewijzigd op 18/08/2012 11:53:10 door - Pepijn -
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 23:06:42
 
- Raoul -

- Raoul -

18/08/2012 11:33:15
Quote Anchor link
Leer eens errors lezen.
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

18/08/2012 11:34:06
Quote Anchor link
Ik probeer die error te lezen maar kan er niks mee.
 
- Raoul -

- Raoul -

18/08/2012 11:41:53
Quote Anchor link
Pepijn --- op 18/08/2012 11:34:06:
Ik probeer die error te lezen maar kan er niks mee.

Leg eens uit? Waarom kan je er niks mee?
Zeg eens de error die je krijgt vertaald in Nederlands.
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

18/08/2012 11:42:30
Quote Anchor link
Google zoeken op Warning: Division by zero levert Ongeveer 5.450.000 resultaten (0,21 seconden) op. Zit daar niets tussen om je verder te helpen?! :s


Debuggen:
Wat zit er in $width, $height, $target

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
return "width=\"$width\" height=\"$height\"";

Je weet ondertussen dat dit niet de meest correcte schrijfwijze is?
Gewijzigd op 18/08/2012 11:45:28 door Obelix Idefix
 
- Raoul -

- Raoul -

18/08/2012 11:45:42
Quote Anchor link
Het is ook heel simpel om gewoon de foutmelding te vertalen, dan zie je direct wat het probleem is en kan je evt checks in het script zetten die de error voorkomen. ;)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/08/2012 11:46:43
Quote Anchor link
Quote:
Deling door nul

Even vertaald voor Pepijn. Ik denk dat hij het dan wel snapt.
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

18/08/2012 11:49:33
Quote Anchor link
@Aar
Dat wist ik allang maar,
ik zie er geen punt voor in dit stukje.


@Obelix
Zal ik ff verbeteren.

Toevoeging op 18/08/2012 11:56:37:

Opgelost.
Slotje aub
 
- Raoul -

- Raoul -

18/08/2012 12:15:12
Quote Anchor link
Waarom een slotje? Ik denk dat je inmiddels lang genoeg lid bent van dit forum en dat je weet dat dat niet zomaar gaat.
Gewijzigd op 18/08/2012 12:15:37 door - Raoul -
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

18/08/2012 12:16:13
Quote Anchor link
Ik heb wat 2 zinnen onderdrukt met @.
 
- Raoul -

- Raoul -

18/08/2012 12:36:06
Quote Anchor link
Dat is nu ook niet echt bepaald de correcte oplossing...
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

18/08/2012 12:36:51
Quote Anchor link
Raoul dat deet u ook in whear v1.

en dat script ga ik zo toch verwijderen het is php 4 ofzo
Gewijzigd op 18/08/2012 12:37:29 door - Pepijn -
 
- Raoul -

- Raoul -

18/08/2012 12:43:49
Quote Anchor link
Pepijn --- op 18/08/2012 12:36:51:
Raoul dat deet u ook in whear v1.

en dat script ga ik zo toch verwijderen het is php 4 ofzo


Whear v1 is een script van 2 jaar geleden Pepijn, en btw, dit heeft niks terzake met dit topic.
Jij hebt een probleem met je script, niet ik.
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

18/08/2012 12:44:31
Quote Anchor link
Ik ga wel weer op zoek naar een ander inlog systeem
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

18/08/2012 12:44:47
Quote Anchor link
Pepijn ook niet (meer): gewoon alles eenvoudig met @ "oplossen"..... ;-)

Pepijn --- op 18/08/2012 12:44:31:
Ik ga wel weer op zoek naar een ander inlog systeem

Waarom zelf niet wat maken ipv copy/paste (van oude/onvolledige/onveilige scripts)?
Gewijzigd op 18/08/2012 12:45:57 door Obelix Idefix
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

18/08/2012 12:46:29
Quote Anchor link
dat doe ik ook nooit maar er zitten wel meer fouten in dit systeem iedereen is admin

admin bugt
onduidelijk gescript
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

18/08/2012 12:52:45
Quote Anchor link
Kopieer dan ook niet alleen, maar leer zelf php / mysql en script je eigen site.
Scheelt je een boel fouten van een ander oplossen ;-)
 
- Raoul -

- Raoul -

18/08/2012 12:55:33
Quote Anchor link
Inderdaad. Pepijn, even serieus, je leert het echt nooit hé? Altijd kant en klare scriptjes gebruiken maar zelf, dan gaat het niet :-)

Wil je het maken met je websites, maak dan iets zelf.
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

18/08/2012 12:57:21
Quote Anchor link
Obelix en Idefix op 18/08/2012 12:52:45:
Kopieer dan ook niet alleen, maar leer zelf php / mysql en script je eigen site.
Scheelt je een boel fouten van een ander oplossen ;-)


ik ga het meeste zelf maken
ik zoek alleen een member systeem
 
- Raoul -

- Raoul -

18/08/2012 12:57:51
Quote Anchor link
"Het meeste zelf maken", jaja, dat kennen we :-)
Probeer het eens zelf Pepijn!
Gewijzigd op 18/08/2012 12:58:13 door - Raoul -
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

18/08/2012 13:02:21
Quote Anchor link
Juist een member-systeem is iets wat, naar mijn idee, website gebonden is. Je zult voor jouw site bijna altijd iets meer/minder/anders willen dan het script wat je nu hebt gevonden via Google.
Maak ook dat zelf. Kun je het volledig integreren met de rest van je (eigen gemaakte) website.

En als je dan vragen hebt en je komt er, na zelf moeite gedaan te hebben, niet uit, kun je altijd op (o.a.) dit forum terecht met je vragen. Maar dan niet met een vraag zoals in je openingspost, want daar kun je zelf een prima antwoord op vinden (en nee, niet met @ .... ) met Google en/of debuggen.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.