church member premium error

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met ICT en een WO diploma in de pocket? Dan ben je hier aan het juiste adres. Voor een opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar kandidaten die (enige) ervaring hebben met Java, Javascript, C of C++. Je zal door middel van trainingen worden opgeleid tot een volwaardige Software Developer. Er wordt tijdens de training natuurlijk veel aandacht besteedt aan de vaktechnische aspecten, maar er gaat ook veel aandacht uit naar jouw persoonlijke ontwikkeling. Bedrijfsprofiel Bij deze opdrachtgever in de omgeving van Amsterdam zoeken ze meerdere enthousiaste kandidaten die hun carrière willen starten met

Bekijk vacature »

Medior front-end developer gezocht (€3.300 -

Functie Wat ga je doen? Jij als front-end developer gaat werken binnen de teams van/voor onze klant. Je werkt in een team met starters en ervaren ontwikkelaars met allemaal 1 overeenkomst; passie voor het vak. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en ga dan weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en jezelf dus snel ontwikkelen. Wat hebben we jou te bieden? • Uitdagende projecten bij mooie klanten (bij jou in de buurt, of binnenkort intern vanuit ons kantoor!) • Een jonge organisatie met talentvolle collega’s • Veel ruimte voor

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Java Developer

Functieomschrijving Are you an experienced Java Developer who wants to be challenged? Then this is your job! As a Java Developer, you are co-responsible for building custom applications within our extensive IT landscape. Development takes place on both the back-end side (Spring/JEE). Together with the IT department, you are responsible for the daily adjustments and expansions of our IT systems. In addition, you will work in small scrum teams using the Agile methodologies. Besides the realization of our in-house systems, you are responsible for the roll-out of the application (version) as well as the operational support after going live. Team

Bekijk vacature »

Softwareontwikkelaar Cleopatra

Functieomschrijving Voor de gemeente Amsterdam zijn wij op zoek naar een softwareontwikkelaar Cleopatra. De directie Verkeer en Openbare ruimte van de gemeente Amsterdam beschikt over een softwareapplicatie, "Cleopatra", waarmee geautomatiseerde handhaving plaatsvindt (op basis van kentekenherkenning) van bepaalde gebieden waarin toegangseisen worden gesteld aan het verkeer. Voorbeelden ervan zijn de milieuzones, de zone zwaar verkeer, handhaving van brom- en snorfietser op het fietspad en autoluwe gebieden. Voor de doorontwikkeling en uitbreiding ervan zijn gespecialiseerde softwareontwikkelaars nodig die helpen bij het programmeren van de handhavingsmodules voor nieuwe gebieden en het verbeteren en bijwerken van de bestaande onderdelen van de softwareapplicatie. Functie

Bekijk vacature »

Java Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

Front-End Developer

Als Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Front-End Developer bij Coolblue? Als Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Je krijgt energie van het bedenken van creatieve oplossingen en presenteert dit graag binnen het team. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in één van de 5 IT teams van dit bedrijf. Jullie werken op basis van interne klantprojecten aan voornamelijk webapplicaties. Dit betekent dat jij continu uitgedaagd wordt en veelal met verschillende soorten projecten bezig bent. Het gave is dan ook dat jullie als team samen bekijken welke technieken het beste passen bij het project waar jullie verantwoordelijk voor zijn. Zo kan het zijn dat jij als .NET developer gaat werken aan een project, maar dat jullie als team liever gebruik maken van Haskell of F# om de klus te klaren.

Bekijk vacature »

Java/Kotlin Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Senior Node.js developer Digital Agency

Functie Door de groei van de organisatie zijn ze op zoek naar een Tech Lead. Als tech lead ben jij verantwoordelijk Als Back end Node.js developer kom je terecht in een van de 8 multidisciplinaire teams in het projectenhuis. Afhankelijk van jouw interesses, wensen en capaciteiten word je bij projecten en onderwerpen naar keuze betrokken. Als ervaren ontwikkelaar zul jij vaak leiding nemen in de projecten en in het team een aanvoerder zijn van technische discussies. Uiteindelijk wil jij natuurlijk de klantwensen zo goed mogelijk vertalen naar robuuste code. De projecten kunnen varieren van langlopende- tot kleinschalige trajecten. Voorheen werkte

Bekijk vacature »

Front-end developer gezocht

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor een informele club in omgeving Delft zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Als ontwikkelaar kom je terecht op een afdeling van 6 medewerkers. Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Er wordt voornamelijk gewerkt met PHP, Java en

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

- Pepijn  -

- Pepijn -

18/08/2012 11:32:32
Quote Anchor link
Ik heb church member premium geinstalleert op me website

maar ik krijg deze error;

Warning: Division by zero in /home/u923284662/public_html/includes/functions.php on line 509
stukkie script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
function imgResize($width, $height, $target) {
    //takes the larger size of the width and height and applies the formula. Your function is designed to work with any image in any size.
    if ($width > $height) {
        $percentage = ($target / $width);
    }
else {
        $percentage = ($target / $height);
    }

    //gets the new value and applies the percentage, then rounds the value
    $width = round($width * $percentage);
    $height = round($height * $percentage);
    //returns the new sizes in html image tag format...this is so you can plug this function inside an image tag so that it will set the image to the correct size, without putting a whole script into the tag.
    return ' width="$width" height="$height" ';
}

?>


EDIT:

$percentage = ($target / $height);
is line 509
Gewijzigd op 18/08/2012 11:53:10 door - Pepijn -
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 07:52:05
 
- Raoul -

- Raoul -

18/08/2012 11:33:15
Quote Anchor link
Leer eens errors lezen.
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

18/08/2012 11:34:06
Quote Anchor link
Ik probeer die error te lezen maar kan er niks mee.
 
- Raoul -

- Raoul -

18/08/2012 11:41:53
Quote Anchor link
Pepijn --- op 18/08/2012 11:34:06:
Ik probeer die error te lezen maar kan er niks mee.

Leg eens uit? Waarom kan je er niks mee?
Zeg eens de error die je krijgt vertaald in Nederlands.
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

18/08/2012 11:42:30
Quote Anchor link
Google zoeken op Warning: Division by zero levert Ongeveer 5.450.000 resultaten (0,21 seconden) op. Zit daar niets tussen om je verder te helpen?! :s


Debuggen:
Wat zit er in $width, $height, $target

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
return "width=\"$width\" height=\"$height\"";

Je weet ondertussen dat dit niet de meest correcte schrijfwijze is?
Gewijzigd op 18/08/2012 11:45:28 door Obelix Idefix
 
- Raoul -

- Raoul -

18/08/2012 11:45:42
Quote Anchor link
Het is ook heel simpel om gewoon de foutmelding te vertalen, dan zie je direct wat het probleem is en kan je evt checks in het script zetten die de error voorkomen. ;)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/08/2012 11:46:43
Quote Anchor link
Quote:
Deling door nul

Even vertaald voor Pepijn. Ik denk dat hij het dan wel snapt.
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

18/08/2012 11:49:33
Quote Anchor link
@Aar
Dat wist ik allang maar,
ik zie er geen punt voor in dit stukje.


@Obelix
Zal ik ff verbeteren.

Toevoeging op 18/08/2012 11:56:37:

Opgelost.
Slotje aub
 
- Raoul -

- Raoul -

18/08/2012 12:15:12
Quote Anchor link
Waarom een slotje? Ik denk dat je inmiddels lang genoeg lid bent van dit forum en dat je weet dat dat niet zomaar gaat.
Gewijzigd op 18/08/2012 12:15:37 door - Raoul -
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

18/08/2012 12:16:13
Quote Anchor link
Ik heb wat 2 zinnen onderdrukt met @.
 
- Raoul -

- Raoul -

18/08/2012 12:36:06
Quote Anchor link
Dat is nu ook niet echt bepaald de correcte oplossing...
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

18/08/2012 12:36:51
Quote Anchor link
Raoul dat deet u ook in whear v1.

en dat script ga ik zo toch verwijderen het is php 4 ofzo
Gewijzigd op 18/08/2012 12:37:29 door - Pepijn -
 
- Raoul -

- Raoul -

18/08/2012 12:43:49
Quote Anchor link
Pepijn --- op 18/08/2012 12:36:51:
Raoul dat deet u ook in whear v1.

en dat script ga ik zo toch verwijderen het is php 4 ofzo


Whear v1 is een script van 2 jaar geleden Pepijn, en btw, dit heeft niks terzake met dit topic.
Jij hebt een probleem met je script, niet ik.
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

18/08/2012 12:44:31
Quote Anchor link
Ik ga wel weer op zoek naar een ander inlog systeem
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

18/08/2012 12:44:47
Quote Anchor link
Pepijn ook niet (meer): gewoon alles eenvoudig met @ "oplossen"..... ;-)

Pepijn --- op 18/08/2012 12:44:31:
Ik ga wel weer op zoek naar een ander inlog systeem

Waarom zelf niet wat maken ipv copy/paste (van oude/onvolledige/onveilige scripts)?
Gewijzigd op 18/08/2012 12:45:57 door Obelix Idefix
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

18/08/2012 12:46:29
Quote Anchor link
dat doe ik ook nooit maar er zitten wel meer fouten in dit systeem iedereen is admin

admin bugt
onduidelijk gescript
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

18/08/2012 12:52:45
Quote Anchor link
Kopieer dan ook niet alleen, maar leer zelf php / mysql en script je eigen site.
Scheelt je een boel fouten van een ander oplossen ;-)
 
- Raoul -

- Raoul -

18/08/2012 12:55:33
Quote Anchor link
Inderdaad. Pepijn, even serieus, je leert het echt nooit hé? Altijd kant en klare scriptjes gebruiken maar zelf, dan gaat het niet :-)

Wil je het maken met je websites, maak dan iets zelf.
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

18/08/2012 12:57:21
Quote Anchor link
Obelix en Idefix op 18/08/2012 12:52:45:
Kopieer dan ook niet alleen, maar leer zelf php / mysql en script je eigen site.
Scheelt je een boel fouten van een ander oplossen ;-)


ik ga het meeste zelf maken
ik zoek alleen een member systeem
 
- Raoul -

- Raoul -

18/08/2012 12:57:51
Quote Anchor link
"Het meeste zelf maken", jaja, dat kennen we :-)
Probeer het eens zelf Pepijn!
Gewijzigd op 18/08/2012 12:58:13 door - Raoul -
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

18/08/2012 13:02:21
Quote Anchor link
Juist een member-systeem is iets wat, naar mijn idee, website gebonden is. Je zult voor jouw site bijna altijd iets meer/minder/anders willen dan het script wat je nu hebt gevonden via Google.
Maak ook dat zelf. Kun je het volledig integreren met de rest van je (eigen gemaakte) website.

En als je dan vragen hebt en je komt er, na zelf moeite gedaan te hebben, niet uit, kun je altijd op (o.a.) dit forum terecht met je vragen. Maar dan niet met een vraag zoals in je openingspost, want daar kun je zelf een prima antwoord op vinden (en nee, niet met @ .... ) met Google en/of debuggen.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.