church member premium error

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

APEX Ontwikkelaar in een team van Oracle Developer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar een APEX Ontwikkelaar om onze opdrachtgever in Den Haag te versterken. In deze rol zul je verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en onderhouden van de front-end van onze applicaties met behulp van Oracle Application Express (APEX). Je werkt aan zowel inhouse als externe projecten. De sfeer binnen het Oracle team is gemoedelijk en men probeert elkaar te helpen én van elkaar te leren. Zo ontstaat er een prettige en plezierige werksfeer waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Er wordt gewerkt met de meest nieuwe technologieën waardoor je kennis up-to-date blijft. Het bedrijf

Bekijk vacature »

C# .NET Backend Developer HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever is een professionele speler op gebied van IT en E-Commerce. Wil jij werken voor een e-commerce platform? Heb je ervaring met C#, Javascript en Scrum? Vaste baan: C# .NET Developer Backend E-Commerce 3.400 - 4.500 Backend Developer Wij ontwikkelen software voor E-Commerce toepassingen. Ons eigen Content Management systeem biedt een integrale oplossing met diverse ERP software. Onze systemen zijn vaak complex en omvangrijk en draaien bij grote organisaties. Maar ook kleine ondernemingen hebben steeds vaker behoefte aan een vlekkeloos werkende E-Commerce oplossing. Zij bieden een uitdagende werkomgeving met gezellige collega's. Je krijgt veel vrijheid en er is

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Back End Developer

Als Back End developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Je hebt een focus op de back end van onze software, daarvoor werken wij hoofdzakelijk met C# en .NET. Wij hanteren een full-stack benadering, wat betekent dat je naast de back-end ook meehelpt bij andere onderdelen van de code. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein

Bekijk vacature »

Back end developer Digital Agency

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Experienced Lead Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Delft Vacature ID: 13301 Introductie We are seeking a Lead Java Developer for our team in the area of Delft. You will develop an application used exclusively by the engineers and geologists for site characterizations, which imports raw field and laboratory measurements for further processing, integration, ground modelling, and geotechnical analysis and reporting. The client/server application is entirely written in Java, and the server is hosted in the Amazon cloud, utilizing frameworks such as Spring and Hibernate, and connected to an MS SQL Server RDS instance. There is a trend towards using more

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als senior .NET ontwikkelaar en aankomend lead developer ben jij in één van de drie development teams verantwoordelijk voor het volgende: • Jij hebt een oogpunt op modernisering en bent verantwoordelijk voor de technische staat en architectuur van de applicatie; • Jij bent verantwoordelijk voor het reviewen van de technische haalbaarheid van verschillende onderwerpen; • Jij bent verantwoordelijk voor een goede aansluiting binnen het multidisciplinaire team en de bijbehorende taken; • Jij bent verantwoordelijk voor het aandragen van verbetervoorstellen en ontwikkelstandaarden in zowel de techniek als architectuur; • Jij bent meewerkend voorman en ondersteunt en coacht jouw team op

Bekijk vacature »

NodeJS developer

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden, maar hiernaast doe je onderzoek naar de inzet van nieuwe technieken, tools of bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Qua technische kennis zoeken ze iemand die goed op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen, daar zij nu ontwikkelen op NodeJs back-end,

Bekijk vacature »

Front-end developer (Medior/Senior)

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Junior/Medior Front-end developer

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET programmeur

Functieomschrijving Voor een moderne werkgever in regio Prinsenbeek zijn wij op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur die graag de uitdaging aangaat. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van maatwerk webapplicaties voor diverse klanten, waarbij complexe processen optimaal worden ondersteund. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties; Schrijven van hoogwaardige, herbruikbare codes; Schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen; Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen; Troubleshooten en oplossen van bugs in softwaretoepassingen; Werken met databases en dataopslagoplossingen; Implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Psst hé jij daar! Op zoek naar een nieuwe uitdaging als developer? Wacht niet langer en reageer direct. In deze functie ga je bij een familiebedrijf werken als developer. Je gaat maatwerk software ontwikkelen met de Microsoft stack. Je gebruikt technieken als C#, ASP.NET en MVC. Je werkt in een leuk team van andere developers. Je krijgt veel vrijheid in je werk en kan flexibel werken. Dagje thuiswerken? Geen probleem! Daarnaast is er veel ruimte om écht mee te denken met het bedrijf en met de klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Vanaf

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Functieomschrijving Voor de NIPV zijn wij opzoek naar een Frontend Developer. Als Frontend Developer ga jij aan de slag om dashboards te bouwen vanuit het datawarehouse. Dit stelt NIPV in staat om snel en eenvoudig bij correcte bedrijfsvoeringsinformatie te kunnen. Je ontwikkelt dashboards in PowerBI, publiceert en onderhoud die, verzameld en verwerkt feedback in overleg met het ontwikkelteam. Naast dashboards ontwikkel en onderhoud je een datamodel in Excel waarmee adviseurs, controllers en analisten in staat worden gesteld om de gegevens uit de dashboards te raadplegen en anders te filteren of bepaalde gegevens nader te verfijnen, zodat verdiepende vragen kunnen worden

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in de regio van Bergen op Zoom ben je als PHP Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van Software. Daarnaast ben je ook voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe mogelijkheden en innovaties die essentieel kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Je deelt veel kennis en informatie met het team en ontvangt deze dan ook graag terug. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Bedrijfsprofiel Deze uitdagende opdrachtgever is ruim 20 jaar actief in de regio Bergen op Zoom. Het vooruitstrevende team staat de hele dag voor je klaar om je te helpen en ondersteunen.

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

- Pepijn  -

- Pepijn -

18/08/2012 11:32:32
Quote Anchor link
Ik heb church member premium geinstalleert op me website

maar ik krijg deze error;

Warning: Division by zero in /home/u923284662/public_html/includes/functions.php on line 509
stukkie script:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
function imgResize($width, $height, $target) {
    //takes the larger size of the width and height and applies the formula. Your function is designed to work with any image in any size.
    if ($width > $height) {
        $percentage = ($target / $width);
    }
else {
        $percentage = ($target / $height);
    }

    //gets the new value and applies the percentage, then rounds the value
    $width = round($width * $percentage);
    $height = round($height * $percentage);
    //returns the new sizes in html image tag format...this is so you can plug this function inside an image tag so that it will set the image to the correct size, without putting a whole script into the tag.
    return ' width="$width" height="$height" ';
}

?>


EDIT:

$percentage = ($target / $height);
is line 509
Gewijzigd op 18/08/2012 11:53:10 door - Pepijn -
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 05:35:24
 
- Raoul -

- Raoul -

18/08/2012 11:33:15
Quote Anchor link
Leer eens errors lezen.
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

18/08/2012 11:34:06
Quote Anchor link
Ik probeer die error te lezen maar kan er niks mee.
 
- Raoul -

- Raoul -

18/08/2012 11:41:53
Quote Anchor link
Pepijn --- op 18/08/2012 11:34:06:
Ik probeer die error te lezen maar kan er niks mee.

Leg eens uit? Waarom kan je er niks mee?
Zeg eens de error die je krijgt vertaald in Nederlands.
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

18/08/2012 11:42:30
Quote Anchor link
Google zoeken op Warning: Division by zero levert Ongeveer 5.450.000 resultaten (0,21 seconden) op. Zit daar niets tussen om je verder te helpen?! :s


Debuggen:
Wat zit er in $width, $height, $target

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
return "width=\"$width\" height=\"$height\"";

Je weet ondertussen dat dit niet de meest correcte schrijfwijze is?
Gewijzigd op 18/08/2012 11:45:28 door Obelix Idefix
 
- Raoul -

- Raoul -

18/08/2012 11:45:42
Quote Anchor link
Het is ook heel simpel om gewoon de foutmelding te vertalen, dan zie je direct wat het probleem is en kan je evt checks in het script zetten die de error voorkomen. ;)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/08/2012 11:46:43
Quote Anchor link
Quote:
Deling door nul

Even vertaald voor Pepijn. Ik denk dat hij het dan wel snapt.
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

18/08/2012 11:49:33
Quote Anchor link
@Aar
Dat wist ik allang maar,
ik zie er geen punt voor in dit stukje.


@Obelix
Zal ik ff verbeteren.

Toevoeging op 18/08/2012 11:56:37:

Opgelost.
Slotje aub
 
- Raoul -

- Raoul -

18/08/2012 12:15:12
Quote Anchor link
Waarom een slotje? Ik denk dat je inmiddels lang genoeg lid bent van dit forum en dat je weet dat dat niet zomaar gaat.
Gewijzigd op 18/08/2012 12:15:37 door - Raoul -
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

18/08/2012 12:16:13
Quote Anchor link
Ik heb wat 2 zinnen onderdrukt met @.
 
- Raoul -

- Raoul -

18/08/2012 12:36:06
Quote Anchor link
Dat is nu ook niet echt bepaald de correcte oplossing...
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

18/08/2012 12:36:51
Quote Anchor link
Raoul dat deet u ook in whear v1.

en dat script ga ik zo toch verwijderen het is php 4 ofzo
Gewijzigd op 18/08/2012 12:37:29 door - Pepijn -
 
- Raoul -

- Raoul -

18/08/2012 12:43:49
Quote Anchor link
Pepijn --- op 18/08/2012 12:36:51:
Raoul dat deet u ook in whear v1.

en dat script ga ik zo toch verwijderen het is php 4 ofzo


Whear v1 is een script van 2 jaar geleden Pepijn, en btw, dit heeft niks terzake met dit topic.
Jij hebt een probleem met je script, niet ik.
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

18/08/2012 12:44:31
Quote Anchor link
Ik ga wel weer op zoek naar een ander inlog systeem
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

18/08/2012 12:44:47
Quote Anchor link
Pepijn ook niet (meer): gewoon alles eenvoudig met @ "oplossen"..... ;-)

Pepijn --- op 18/08/2012 12:44:31:
Ik ga wel weer op zoek naar een ander inlog systeem

Waarom zelf niet wat maken ipv copy/paste (van oude/onvolledige/onveilige scripts)?
Gewijzigd op 18/08/2012 12:45:57 door Obelix Idefix
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

18/08/2012 12:46:29
Quote Anchor link
dat doe ik ook nooit maar er zitten wel meer fouten in dit systeem iedereen is admin

admin bugt
onduidelijk gescript
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

18/08/2012 12:52:45
Quote Anchor link
Kopieer dan ook niet alleen, maar leer zelf php / mysql en script je eigen site.
Scheelt je een boel fouten van een ander oplossen ;-)
 
- Raoul -

- Raoul -

18/08/2012 12:55:33
Quote Anchor link
Inderdaad. Pepijn, even serieus, je leert het echt nooit hé? Altijd kant en klare scriptjes gebruiken maar zelf, dan gaat het niet :-)

Wil je het maken met je websites, maak dan iets zelf.
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

18/08/2012 12:57:21
Quote Anchor link
Obelix en Idefix op 18/08/2012 12:52:45:
Kopieer dan ook niet alleen, maar leer zelf php / mysql en script je eigen site.
Scheelt je een boel fouten van een ander oplossen ;-)


ik ga het meeste zelf maken
ik zoek alleen een member systeem
 
- Raoul -

- Raoul -

18/08/2012 12:57:51
Quote Anchor link
"Het meeste zelf maken", jaja, dat kennen we :-)
Probeer het eens zelf Pepijn!
Gewijzigd op 18/08/2012 12:58:13 door - Raoul -
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

18/08/2012 13:02:21
Quote Anchor link
Juist een member-systeem is iets wat, naar mijn idee, website gebonden is. Je zult voor jouw site bijna altijd iets meer/minder/anders willen dan het script wat je nu hebt gevonden via Google.
Maak ook dat zelf. Kun je het volledig integreren met de rest van je (eigen gemaakte) website.

En als je dan vragen hebt en je komt er, na zelf moeite gedaan te hebben, niet uit, kun je altijd op (o.a.) dit forum terecht met je vragen. Maar dan niet met een vraag zoals in je openingspost, want daar kun je zelf een prima antwoord op vinden (en nee, niet met @ .... ) met Google en/of debuggen.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.