Contact formulier

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Developer

Do you want to work with the latest technologies on the development of new systems and applications? Create elegant interfaces using VueJS for thousands of users? Get moving and strengthen Nederlandse Loterij as a Front-end Developer. Thanks to your efforts, our services are always presented in style. As a Front-end Developer you are responsible for website development and improving customer experience based on data analyze. In this way, you directly contribute to a happy, healthy and sporty Netherlands. As a Front-end Developer you score by: Writing elegant, testable components without side-effects to provide functionality to the users Website development, adding

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen, implementeren en testen van PHP-oplossingen en Apps voor klanten en bedrijfsprocessen; Opstellen van requirements en uitwerken van de oplossingen; Testen van software en borgen van een soepele overdracht, inclusief documentatie; Proactief adviseren vanuit eigen expertisegebied over ontwikkelingen en verbeterpunten in technische toepassingen en processen binnen de organisatie. Hier ga je werken De organisatie is een ambitieuze en vooruitstrevende speler in de markt in de regio Rotterdam. Ze zijn de snelst groeiende in hun branche. Met een excellent aanbod en service willen zij de beste keuze zijn voor hun bestaande en nieuwe klanten. Dit alles doen

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar ontbreekt er aan passie en motivatie niks. Jij bent communicatief sterk en pakt iedere uitdaging dan ook met beide handen aan. Op projectbasis ga jij met je team of met enkele andere ontwikkelaars intern aan de slag bij diverse partners. Op basis van het project ga jij aan de slag en zijn de werkzaamheden en technieken erg divers. Jouw werkgever stelt jouw ontwikkeling hierin voorop, zo krijg je een vast vertrouwenspersoon die één keer in de maand op locatie van jouw project zal kijken hoe het gaat en of er eventuele aandachtspunten zijn. Daarnaast krijg

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Senior/Lead Python developer

Functie Samen met je team, bestaande uit een senior, 2 mediors en één junior ontwikkelaar ga je op een Agile-gebaseerde aanpak werken aan hun software. Je hebt oog voor kwaliteit, risico’s en klantbelang. Communicatie met je collega’s en waar nodig ook met klanten speelt een belangrijke rol in het bereiken van een succesvol resultaat. Als persoon ben je slim, krijg je dingen voor elkaar en ga je resultaatgericht te werk. Binnen het development team is er veel zelfstandigheid, los van de stand-up (10:00 uur) en zo nu en dan pair-programming sessies. Technieken die zij gebruiken zijn o.a. Python, Django, MySQL,

Bekijk vacature »

HBO startersfunctie .NET Ontwikkelaar

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ben je in januari 2023 klaar met je HBO opleiding en zoek je een mooie uitdaging? Wacht niet langer en solliciteer direct! Voor een familiebedrijf in de regio van Boxtel ben ik op zoek naar een C#.NET Ontwikkelaar. Jij gaat aan de slag met de (door)ontwikkeling van de maatwerksoftware projecten en gaat ook nieuwe software bouwen, middels de Microsoft-stack. Het bedrijf maakt gebruik van de volgende technieken: C# & ASP.NET; MVC; MS SQL; Entity Framework; Je krijgt hier veel tijd om te leren en eventueel door te groeien en het

Bekijk vacature »

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »

Traineeship IT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

JAVA Programmeur

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving We zoeken per direct enthousiaste software engineers die ons team komen versterken.We werken in DevOps teams met een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. Er wordt nauw samengewerkt met ons Business analyse team (BAT), met onze uitvoerende medewerkers en met de DevOps teams onderling binnen het domein. Het liefst hebben we veel en vaak interactie met onze interne en externe eindgebruikers om zo de juiste dingen te maken. We werken multidisciplinair in een dynamische omgeving. Achtergrond opdracht De Businesseenheid Examens is verantwoordelijk voor de logistiek van de staatsexamens Voortgezet (speciaal) onderwijs, Nederlands als 2e taal en schoolexamens. In het kader

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Net afgestudeerd en op zoek naar een leuke baan als developer? Zoek niet verder! Ik heb een functie beschikbaar als back-end developer, bij een leuk familiebedrijf. Je gaat werken met de Microsoft stack en de technieken C# en .NET. Verder maak je gebruik van MVC en Entity framework. SQL kent ook geen geheimen voor jou. Jouw verantwoordelijkheden: Nieuwe maatwerk software bouwen; API koppelingen bouwen; Applicaties en software optimaliseren; Back-end programmeren. Een erg uitdagende functie, met veel vrijheid. Je kan meerdere dagen thuis werken en als je op kantoor werkt wordt de lunch verzorgd. Heb je interesse, reageer dan

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar start jij in een multidisciplinair team met 7 ontwikkelaars. Dit team is verdeeld onder Front-end ontwikkelaars en backend developers. De backend developers werken voornamelijk aan desktop applicaties in combinatie met backend systemen. Hier ga jij dus ook mee aan de slag! Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van C# .NET, WPF, UWP, XAML en MVVM. WPF, UWP, .NET Core, Azure Devops en Entity Framework. WPF en UWP worden dan ook voornamelijk gebruikt voor de user interface van de desktop applicatie. Het development team is dan ook erg gedreven m.b.t. het ontwikkelen van vooruitstrevende en innovatieve horeca automatiseringsoplossingen.

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functieomschrijving Voor dit leuke softwarre bedrijf in de omgeving Vught zijn we per direct op zoek naar een C#/.NET Developer. Is development jouw passie en doe je dit graag met C#/.NET? Lees dan snel verder! Jou werkzaamheden zullen zijn: Zorgen voor de optimalisatie van de huidige software en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Naar aanleiding van de wensen van de klant ga je, met je collega's op zoel naar passende oplossingen en je werkt dit uit tot een mooi eindproduct. Je gaat webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen door middel van ASP.NET, C# en MVC Framework. Bedrijfsprofiel Deze opdrachtgever houdt zich bezig

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 4 volgende »

- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/11/2015 14:29:25
Quote Anchor link
Je overschrijft je Body.
Doe het eens zo:

$mail->Body= $message;
$mail->Body.= $phone;
 
PHP hulp

PHP hulp

05/05/2024 22:10:34
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

21/11/2015 14:39:31
Quote Anchor link
Oke dat werkt maar kan je me even uitleggen? die . gebruik je voor een 2de body. De 3de doe je dan door $mail->Body..? wat betekent die . eigenlijk precies?

2 hoe krijg je alles onder elkaar in zo'n mail? Je kan lastig even een <br> toevoegen
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/11/2015 14:46:57
Quote Anchor link
Als je HTML-headers gebruikt kan je prima <br> gebruiken. Anders gebruik je je \n als linebreak.

Die punt is om variabelen aan elkaar te koppelen. Gewoon na de eerste steeds met een enkele punt.
Probeer maar eens.....
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

21/11/2015 20:47:36
Quote Anchor link
Ik heb al veel van jullie mogen leren! De volgende vraag dan maar:

Ik typ het volgende
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
if (!filter_var($email, FILTER_VALIDATE_EMAIL))
         $error = '<font color=\"green\"> U hebt geen emailadres opgegeven opgegeven </font>';


En ik krijg de melding in het groen. Hoe kan dat?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/11/2015 20:52:13
Quote Anchor link
Omdat dat ook in de HTML-code staat? Green = Groen. ;-)

Font is overigens verouderd. Kijk liever naar CSS.
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

21/11/2015 21:06:24
Quote Anchor link
o Sorry had er red van gemaakt maar dan krijg ik hem ook groen was het in de kopie vergeten
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

21/11/2015 21:13:05
Quote Anchor link
Er moet geen \ voor je double-quote staan voor escaping. Je gebruikt namelijk al een single-quoted echo.
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

23/11/2015 09:27:13
Quote Anchor link
Iedereen die aan dit steeds langer wordende topic meewerkt wil ik zeer hartelijk danken door jullie reacties wordt het mij steeds duidelijker en leer ik er veel van.

De volgende vraag dan maar: over heel het internet kom ik kilometers lange pagina's met code tegen om aan je formulier de optie toe te voegen om een bijlage mee te sturen.

Weet er iemand net zo;n handige tutorial als die ik hier heb gekregen voor het formulier maken alleen dan voor het toevoegen van een bijlage?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/11/2015 09:48:27
Quote Anchor link
Er is genoeg informatie te vinden op internet over het mailen van bijlages, zoals: http://webcheatsheet.com/php/send_email_text_html_attachment.php

Ikzelf zou dan liever naar PHPmailer grijpen die dat met een paar regels mogelijk maakt.
Gewijzigd op 23/11/2015 09:54:15 door - Ariën -
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

23/11/2015 14:39:54
Quote Anchor link
Ik gebruik de PHP mailer dus dat is geregeld :) ik ga eens kijken of ik de regels kan ontcijferen die gelden voor de PHP mailer ik ga maar eens kijken of ik er ook nog wat van begrijp want dat is natuurlijk wel het doel
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/11/2015 16:10:48
Quote Anchor link
Simple as pie:

$mail->AddAttachment("documents/pdf_order_576575.pdf");
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

24/11/2015 15:01:57
Quote Anchor link
Dank zover was ik gisteren ook gekomen. (ja met jullie hulp gaat het er nog eens van komen dat ik dingen zelf uit vind.

Ik heb nu de code zoals ik denk dat hij moet.

HTML

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<input type ="file" name="upload">


PHP
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
<?php

require 'PHPMailerAutoload.php';

function
sendemail($name, $email, $subject, $upload, $phone, $message)
{

    

    $mail = new PHPMailer;
    

    $mail->From ='van adres';
    
    $mail->addAddress ('adres naar');               // Name is optional
    $mail->addReplyTo($email, $name);
    $mail->addCC($email);

    
    $name->name    = $name;
    $mail->Subject = $subject;
    $mail->AddAttachment = $upload;
    $mail->Body = $message;
    $mail->Body.= $phone;

    

    if($mail->send()) {
        return true;
        // ga dan naar thankyou.html
    }
    else
    {
        echo 'Message could not be sent.';
        echo 'Mailer Error: ' . $mail->ErrorInfo;
        return false;
    }
}

function
validate ($name, $email, $subject, $phone, $message)
{

    $error = '';
    
    if($name ==  '')
        $error = 'U hebt geen naam opgegeven';
    
    if (!filter_var($email, FILTER_VALIDATE_EMAIL))
         $error = '<font color="red"> U hebt geen emailadres  opgegeven </font>';
    
        if ($subject ==  '')
         $error = '<font color="red"> U hebt geen onderwerp opgegeven </font>';
    
        if ($phone == '')
        $error = '<font color="red"> U hebt geen telefoonnummer ingevoerd </font> ';
    
        if ($message ==  '')
        $error ='<font color="red"> U hebt geen bericht ingevoerd opgegeven </font> ';
    
    
    return $error;
}


$name = '';
$email = '';
$subject = '';
$upload = '';
$phone = '';
$message = '';

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST' )
{

    //FORMULIER IS VERZONDEN
    

    $name = $_POST['name'];
    $email = $_POST['email'];
    $subject = $_POST['subject'];
    $uload = $_POST['upload'];
    $phone = $_POST['phone'];
    $message = $_POST['message'];
    
    $error = validate($name, $email, $subject, $phone, $message);
    
    if($error != '')
        echo $error;
    else
        if(sendemail($name, $email, $subject, $upload, $phone, $message) == true)
            header ('location: thankyou.html');
    
}


?>


Alleen wordt nu de bijlage nog niet meegezonden. De mail wordt verder zonder fouten verzonden. Ik heb volgens mij de finish in zicht.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

24/11/2015 15:31:28
Quote Anchor link
Bevat je formuliertag het attribuut/de eigenschap enctype="multipart/form-data"? Anders wordt er uberhaupt niets ge-upload.
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

24/11/2015 15:40:49
Quote Anchor link
ja
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

24/11/2015 15:48:02
Quote Anchor link
Oh, je uploads zitten ook in $_FILES he, niet in $_POST.

Daarnaast worden je uploads tijdelijk (voor de duur van het script) in een directory gezet. Als je dit bestand als attachment wilt meesturen zul je deze uit deze tijdelijke folder moeten vissen via $_FILES['upload']['tmp_name']. Als het script klaar is met uitvoering wordt dit bestand verwijderd van deze tijdelijke locatie, voor die tijd zul je hier dus iets mee moeten doen. Ofwel meesturen als attachment, ofwel verplaatsen naar een meer permanente bestemming.

Dit soort bestanden zul je wel voorzichtig moeten behandelen, want deze kunnen virussen/trojans bevatten. Het is een goede gewoonte om nooit "user input" te vertrouwen.
Gewijzigd op 24/11/2015 15:49:06 door Thomas van den Heuvel
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/11/2015 16:20:30
Quote Anchor link
Regel 19 mag weg, die slaat nergens op. Er is geen class die je met $name instantieert.
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

24/11/2015 16:26:43
Quote Anchor link
Mag ik zeggen dat ik echt geen snars van snap! Moet ik een map aanmaken op de server waar ik ze tijdelijk inzet?

Kan je een stukje van de sluier oplichten met een deel van het script?
Gewijzigd op 24/11/2015 17:01:20 door Rubensky PHP starter
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

24/11/2015 18:14:03
Quote Anchor link
Bestanden uploaden met PHP is niet echt geheel eenvoudig, tenzij je het behoorlijk goed doorhebt, en wat de valkuilen zijn die Thomas in zijn laatste alinea aanhaalt.

Standaard parkeert PHP de uploads in een aparte /tmp directory waar je meestal geen toegang tot hebt. Daarna kan je deze in je eigen directory schrijven met move_uploaded_files. Let dan heel goed op de extenties en mimetypes, en controleer in het geval van afbeeldingen of deze met getimagesize of deze geen FALSE retourneert.

Een kwaad exe-bestand met een trojan is anders snel genoeg geuploadt als iemand misbruik van je formulier maakt. Helaas gebeurt het nog te vaak dat dergelijke beheerderstools onbeveiligd en onbeschermd zijn en misbruikt worden.

Okee, net als PHPmailer heb je ook speciale classes die uplaoden vergemakkelijker, zoals de uploadclass op http://www.verot.net. Deze kan ook meteen op diverse wijze afbeeldingen resizen, croppen, watermerken etc...
Leuk voor beginners, maar ik raad wel aan om je alsnog eens te verdiepen in de werking van uploads via PHP (zie de Table of Contents).
Gewijzigd op 24/11/2015 18:17:53 door - Ariën -
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

24/11/2015 19:38:24
Quote Anchor link
We gaan ons er eens in verdiepen want aan onveilige formulieren hebben we niets dank voor zover
 
Rubensky PHP starter

Rubensky PHP starter

28/11/2015 13:11:28
Quote Anchor link
ik kom met een veel gemakkelijkere vraag het is me al uitgelegd maar op de 1 of andere manier wil het niet lukken.

Ik heb de volgende code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
if ($phone == '') \n  // telefoonnummer
        $error = '<font color="red"> U hebt geen telefoonnummer ingevoerd </font> <br>' ;
    
        if ($message ==  '') \n //bericht
        $error ='<font color="red"> U hebt geen bericht ingevoerd opgegeven </font>'  


(ik weet dat de font de oude manier is maar dat pas ik nog aan! )

De mail kan nu worden verzonden alleen worden het telefoonnummer en het bericht aan elkaar geplakt in de mail die ik ontvang dit wil ik natuurlijk onder elkaar. wat doe ik verkeerd?
 

Pagina: « vorige 1 2 3 4 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.