CronJob

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end React developer

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer wordt jij onderdeel van ons ICT team. In dit multidisciplinaire team ben jij samen met onze senior .NET ontwikkelaar en medior .NET ontwikkelaar verantwoordelijk voor ons ERP systeem. In dit systeem (Navision) ga jij leren ontwikkelen. Wij bieden jou dan ook een gedegen opleiding aan, samen met de ondersteuning van onze Senior .NET developer. Daarnaast ga jij aan de slag met ons portaal geschreven in Sharepoint. Verder ben jij verantwoordelijk voor EDI verkeer en het ontwikkelen binnen het ERP systeem en andere toepassingen en rapportages. Van jou wordt verwacht dat jij het proces goed leert kennen

Bekijk vacature »

PHP Developer

As a PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing vanilla PHP code. Working with

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Dit ga je doen Door ontwikkelen van het online platform Deel uitmaken van verschillende ontwikkelteams Meedenken over UI/UX vraagstukken Uitdragen van Front-end binnen de organisatie Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de omgeving van Amsterdam, is een grote onderwijs instelling met meerdere vestigingen en een groot aantal studenten. Zo telt deze organisatie +/- 35.000 gebruikers. Bij deze organisatie staat jouw ontwikkeling centraal en is er veel ruimte voor eigen initiatieven. In samenwerking met jouw team ga jij de online omgeving verder ontwikkelen. In de rol van Front end Developer zal jij 50% van jouw tijd werken in het

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Randstad B.V.- Freelance Senior Fullstack Develope

Startdatum: 01.05.2023 Richttarief: € 75,00 - €85,00 Duur van de opdracht: 1 jaar Uren per week: 40 Werkmodel: Hybride, dinsdag en donderdag aanwezig op kantoor in Diemen en meer wanneer dit nodig is. Functieomschrijving: De ideale kandidaat gaat onderdeel uitmaken van een junior team binnen het foundation domein. Vanuit het foundation domein werkt dit team samen met andere foundation teams en teams uit het online domein (professionals B2B en B2C) voor het bouwen en integreren van HRM functionaliteiten (verlof en benefits) in de persoonlijke portal van Interim Professionals. Er is meer backend werk dan frontend, maar kandidaat moet beiden leuk

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP / Laravel Developer voor een IT-consultancy in de omgeving van Hoofddorp! Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging binnen een veelzijdige werkomgeving? Lees dan snel verder! Binnen dit bedrijf werk je in een ontwikkelteam, waarin je zeer betrokken bent en meedenkt over softwareoplossingen. Binnen dit Team hou je je bezig met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken;

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functieomschrijving Voor dit leuke softwarre bedrijf in de omgeving Vught zijn we per direct op zoek naar een C#/.NET Developer. Is development jouw passie en doe je dit graag met C#/.NET? Lees dan snel verder! Jou werkzaamheden zullen zijn: Zorgen voor de optimalisatie van de huidige software en het automatiseren van bedrijfsprocessen. Naar aanleiding van de wensen van de klant ga je, met je collega's op zoel naar passende oplossingen en je werkt dit uit tot een mooi eindproduct. Je gaat webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen door middel van ASP.NET, C# en MVC Framework. Bedrijfsprofiel Deze opdrachtgever houdt zich bezig

Bekijk vacature »

Front-end developer - working on software for arou

Functie They have recently started looking for an experienced Front-end (mobile/app) developer. Because of the short lines within the team, they are also looking for someone who can communicate with the service desk, sales and support for technical questions. You will join their IT team consisting of about 10 colleagues divided over two teams in rooms opposite each other. Half of these are involved in their front-end. You will work together with, among others, the Architect, 1 senior, 1 junior and there is a Team Leader. In terms of technology, they work with a unique tech-stack, particularly because of the

Bekijk vacature »

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

03/01/2012 00:22:37
Quote Anchor link
Beste leden,


Ik wil graag een bestand elke maand draaien d.m.v cronjob

Maar ik weet totaal niet hoe ik dat kan doen.

Ik heb al gekeken op CronJob.nl maar werd er niet wijzer van.


Ik gebruik DirectAdmin.


Alvast bedankt voor het helpen.


Met Vriendelijke Groet,
A.Bijlsma
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 04:19:02
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/01/2012 00:23:26
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

03/01/2012 00:24:09
Quote Anchor link
Ik snap dat dus niet :(
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/01/2012 00:24:48
Quote Anchor link
leg uit....
Waar loop je vast?
Gewijzigd op 03/01/2012 00:26:13 door - Ariën -
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

03/01/2012 00:29:37
Quote Anchor link
Heb nog een keer gedaan is dit goed?

0|0|1|*|*|
/usr/local/bin/php -q -f /home/user/domains/site.net/plaats/cron_month.php
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/01/2012 00:31:05
Quote Anchor link
Het ziet er goed uit, en probeer het eens.
Houd ook je hoofdmailbox van je account eens in de gaten ;-)
Gewijzigd op 03/01/2012 00:31:23 door - Ariën -
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

03/01/2012 00:31:32
Quote Anchor link
Al gedaan nu wachten tot eind deze maand :)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/01/2012 00:33:01
Quote Anchor link
Je kan natuurlijk ook een test cron-job maken die over enkele minuten iets aflevert. Dan weet je ook of het werkt.
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

03/01/2012 00:33:42
Quote Anchor link
Nog een vraag:

Kan je 2 databases oproepen zeg maar?

Dus je hebt

DBLogin: user_db
DBnaam1: user_1
DBnaam2: user_2

Kan je dan de 2 DBnamen gebruiken in een php script zodat de cronjob 2 databases doet?
Gewijzigd op 03/01/2012 00:34:33 door Dylan Zoethout
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/01/2012 00:34:21
Quote Anchor link
Ja... kwestie van proberen d.m.v. trial and error.
Gewijzigd op 03/01/2012 00:34:39 door - Ariën -
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

03/01/2012 00:35:47
Quote Anchor link
Heb m'n vraag verbeterd.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/01/2012 00:37:33
Quote Anchor link
Ja, oké.
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

03/01/2012 00:38:18
Quote Anchor link
Mag ik hier antwoord dan op :P :
Kan je dan de 2 DBnamen gebruiken in een php script zodat de cronjob 2 databases bijwerkt?

Zoja, hoe?
Gewijzigd op 03/01/2012 00:38:55 door Dylan Zoethout
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/01/2012 00:38:56
Quote Anchor link
Ik zei toch 'ja'?

Toevoeging op 03/01/2012 00:42:03:

Je kan bij je mysql_query een identifier gebruiken om een andere mysql_connect te gebruiken.

Maar wat wil je precies, en waarom heb je twee databases?

Een table prefix kan ook, als er meerdere databases onder je username hangt.
database1.leden
database2.advertenties
Gewijzigd op 03/01/2012 00:47:41 door - Ariën -
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

03/01/2012 00:45:32
Quote Anchor link
Heb twee databases, omdat ik een nederlandse en engelse site heb met zelfde functies.
MAar apparte database voor engelsen en nederlanders.

Maar dan moet ik 2 databases gaan cronjobben op een bepaalde moment.

Maar ik kan nu enkel 1 database doen.

Heb 1 config bestand met db gegevens voor dat dat is deze:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php

$host
= "localhost";
$userdb = "user_db";
$passdb = "******";
$database1 = "user_db1";

mysql_connect($host, $userdb, $passdb) or die(mysql_error());
mysql_select_db($database1) or die(mysql_error());

?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/01/2012 00:47:12
Quote Anchor link
Anthony Bijlsma op 03/01/2012 00:45:32:
Heb twee databases, omdat ik een nederlandse en engelse site heb met zelfde functies.
MAar apparte database voor engelsen en nederlanders.

Dan zijn twee verschillende databases behoorlijk overbodig. Hier kan je makkelijk één database voor gebruiken.

Verdiep je eens in Normalisatie, op deze voet kan je niet verder door gaan.

On nog een simpel idee te geven, zonder die identifiers...
- Aar - op 03/01/2012 00:38:56:

Een table prefix kan ook, als er meerdere databases onder je username hangt.
database1.leden
database2.advertenties


maar het antwoord is en blijft: NORMALISATIE!
Gewijzigd op 03/01/2012 00:49:10 door - Ariën -
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

03/01/2012 00:49:02
Quote Anchor link
Ik wil Engels en Nederlandse taal graag van elkaar weghouden.

Want anders is het een rommel.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/01/2012 00:49:40
Quote Anchor link
Anthony Bijlsma op 03/01/2012 00:49:02:
Ik wil Engels en Nederlandse taal graag van elkaar weghouden.

Want anders is het een rommel.

kan toch in 1 database. Bij elk item/page etc... houd je in een veld bij of het bij de NL versie hoort, of de EN versie.

Zo hoef je bij een update niet meer twee database-structuren te onderhouden, en synchroon te houden.
Gewijzigd op 03/01/2012 00:50:47 door - Ariën -
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

03/01/2012 00:51:00
Quote Anchor link
Nee, dat doe ik liever niet.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

03/01/2012 00:51:59
Quote Anchor link
Anthony Bijlsma op 03/01/2012 00:51:00:
Nee, dat doe ik liever niet.

Beargumentatie?

Ik kan je zeggen, je schiet je zo behoorlijk in je voet als je het gescheiden houdt in meerdere databases, en er komt een moment dat je er veel spijt van gaat hebben....

Trust me....

Dus, op naar 1 database.
Gewijzigd op 03/01/2012 00:53:23 door - Ariën -
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

03/01/2012 00:53:53
Quote Anchor link
Max blijft 2 databases.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.