divswap function() jquery

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde SQL Developer/ functioneel consultant. Jij wordt verantwoordelijk voor zowel het ontwerpen en implementeren van SQL-databases als voor het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen van een organisatie en het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Ontwerp en implementatie van SQL-databases: Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Analyse van bedrijfsprocessen: Je analyseert de bedrijfsprocessen van de organisatie om de behoeften van de klant te begrijpen en te vertalen naar

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Als front-end developer kom je te werken in een team van 30 gedetacheerde, en het team is momenteel flink aan het groeien. Je hebt ervaring met het bouwen van complexe bedrijfsapplicaties waar je gebruik maakt van de nieuwste technologieën waarmee jij elke klant omver blaast. Het gaat om uitdagende projecten met een gemiddelde doorlooptijd van 2 jaar. Hierdoor heb jij echt de volledige focus op een project en kun je flinke impact maken. Het team zit boordevol met ervaren developers die samen dezelfde ambitie delen. Aan de hand van opleidingen en trainingen kun je certificaten halen in jouw expertise

Bekijk vacature »

Hands-on Solution Architect / Software Architect (

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Solution Architect / Software Architect op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je werkt samen met gedreven DevOps teams, bestaande uit frontend, backend en middleware developers, testers, UX-designers. Samen met de teams ben je continu op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Als Solution Architect onderzoek

Bekijk vacature »

Senior Java Ontwikkelaar

Dit ga je doen Werken aan uiteenlopende interne projecten voor grote (internationale) organisaties; Ontwikkelen van diverse (web)applicaties en platformen met technieken als Java, Azure en ASP.NET; Complexe vraagstukken tackelen met jouw expertise en ervaring; Waar nodig help jij je collega's om samen tot de juiste oplossing te komen. Hier ga je werken Als Java Developer kom je te werken bij een internationale organisatie in regio Amsterdam die zich richt op procesoptimalisatie door middel van zeer complexe IT oplossingen. Dit doen zij op het allerhoogste niveau met vestigingen over heel de wereld en met een groot aantal aansprekende, maatschappelijk betrokken klanten.

Bekijk vacature »

IT Manager team PaaS

TenneT is hard groeiende om haar ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Lead PaaS die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je wordt de Teammanager (Lead) van een nieuw team binnen de afdeling Basic van Information Technology and Facilities (ITF) van TenneT. Het team heet Platform as a Service. Hier wordt elke dag in een goede sfeer met zijn allen hard gewerkt om vanuit IT

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als developer heb jij de keuze om aan te sluiten bij het team (13 developers) die op locatie projectmatig bij klanten werkt. Wanneer jij liever intern bij de werkgever werkt is er ook alle ruimte voor jou in het interne team (8 developers) van dit bedrijf. Je werkt samen aan verschillende projecten bij of voor de klant. Het project wordt aangeleverd door sales aan de project manager. Die maakt samen met de Resourcer een planning en op basis daarvan wordt uit het development team een “projectgroep” opgesteld. Hoeveel en welke projecten jij wilt oppakken gebeurt geheel in samenspraak met

Bekijk vacature »

Software developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze PHP/Symfony Developer. Een enthousiast persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe en nieuwe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel persoonlijke als professionele groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Aanpassingssuggesties van collega’s in kaart brengen, vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en

Bekijk vacature »

Oracle Apex developer

Bedrijfsomschrijving My client is a technology company based in Den Bosch, the Netherlands. They specialize in providing innovative software solutions to clients, and they are currently looking for an experienced Oracle Apex developer to join the IT team. Functieomschrijving As an Oracle Apex developer, you will be responsible for designing, developing, and maintaining web-based applications using Oracle Apex. You will work closely with project managers, business analysts, and other developers to ensure that clients' needs are met and that the software solutions are of the highest quality. Responsibilities: Design, develop, and maintain Oracle Apex applications. Work with project managers and

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel/Vue.js)

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in één van de 5 IT teams van dit bedrijf. Jullie werken op basis van interne klantprojecten aan voornamelijk webapplicaties. Dit betekent dat jij continu uitgedaagd wordt en veelal met verschillende soorten projecten bezig bent. Het gave is dan ook dat jullie als team samen bekijken welke technieken het beste passen bij het project waar jullie verantwoordelijk voor zijn. Zo kan het zijn dat jij als .NET developer gaat werken aan een project, maar dat jullie als team liever gebruik maken van Haskell of F# om de klus te klaren.

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van (mobiele) internettoepassingen; Ontwikkelen en onderhouden van Microservices; Ontwerpen en optimaliseren van databases; Identificeren van nieuwe trends/ontwikkelingen binnen de branche. Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt zich op het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten aan alle hun klanten. De organisatie telt circa 4.000 medewerkers in meer dan 10 verschillende landen. Momenteel is de organisatie op zoek naar een Software Developer wilt meewerken aan het

Bekijk vacature »

UX Writer (m/v/d)

UX Writer (m/v/d) Everything we do, starts with you. Together with you, we build the most human-centric fintech. We have the ambition to create the next. And - with Bertelsmann - a strong foundation to start from. Let’s make it new – for society and for yourself. Wij zijn op zoek naar een UX Writer (m/v/d) Fulltime - Op ons kantoor in Amsterdam of Heerenveen / deels vanuit huis Als UX Writer bij Riverty hou jij je bezig met onze strategie om daar te zijn waar onze gebruikers zijn en op de manier waarop zij ons nodig hebben, terwijl wij

Bekijk vacature »

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »
Goto Learn

Goto Learn

12/07/2014 12:58:52
Quote Anchor link
Hallo Allemaal,

Momenteel probeer ik een function() voor divSwap te maken om van (zoals de naam het al zegt) div's te gaan wisselen, maar na van alles geprobeerd te hebben wil het niet echt lukken.

Ik kan het gewoon lekker simpel houden, bijvoorbeeld dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
$("#bewerken").click(function() {
$('#div_mydiv').slideUp('fast');
$("#div_mydiv_edit").slideDown('slow');
});
$("#sluiten").click(function() {
$('#div_mydiv_edit').slideUp('fast');
$("#div_mydiv").slideDown('slow');
});


Maar als je meerdere div's hebt, is dit dus niet handig en bovendien onnodig meer werk. Ook is het slordig als ik het op deze manier zou doen, dus wil ik graag een function aanmaken die de rest kan doen.

Voor zover ik ben:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
var divSwap = function(div1, div2) {
    var divb = $(div1);
    
    if(divb)
    {
        $(div1).slideUp('fast');
        $(div2).slideDown('slow');
    }
};


in html is "onclick":

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
onclick="divSwap('div_mydiv', 'div_mydiv_edit');"


Iemand die mij op weg kan helpen? Alvast bedankt!
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 02:46:59
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

12/07/2014 20:39:59
 
Goto Learn

Goto Learn

12/07/2014 20:55:49
Quote Anchor link
@Frank Nietbelangrijk,

Dank je voor je antwoord en moeite. Het komt aardig in de buurt, maar dat 'click' function, zoals je het gedaan hebt op deze manier is juist de reden waarom ik function() wilt aanmaken op basis van onclick.

Als je bijv op deze

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
onclick="divSwap('div_mydiv', 'div_mydiv_edit');"


klikt in (onclick zit overigens in a href), dan komt er nieuwe div met nieuw a href waar het dan weer zo staat:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
onclick="divSwap('div_mydiv_edit', 'div_mydiv');"


En als je op de laatste hierboven klikt, gaat hij dus weer terug naar de eerste onclick hierboven.

Kleine Voorbeeld html wat jquery moet handelen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<div id="div_mydiv" style="display: block;"> < -- is zichtbaar
content....... blaah blaah
<a href="" onclick="divSwap('div_mydiv', 'div_mydiv_edit');">Bewerken</a> <-- Als erop geklikt wordt verdwijnt #div_mydiv en gaat ie naar #my_mydiv_edit

// div_mydiv_edit is niet zichtbaar zolang div_mydiv zichtbaar is en niet geklikt is op onclick="divSwap('div_mydiv', 'div_mydiv_edit');"

<div id="div_mydiv_edit" style="display: none;">
content..... blaah blaah
<a href="" onclick="divSwap('div_mydiv_edit', 'div_mydiv');">Sluiten</a> <-- Als erop geklikt wordt verdwijnt #div_mydiv_edit en gaat ie weer terug naar #my_mydiv
</div>
Gewijzigd op 12/07/2014 21:03:09 door Goto Learn
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

12/07/2014 21:38:25
Quote Anchor link
Code (js)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<div id="div_mydiv" style="display: block;">
<
a href="" class="toggle" data_show="#div_mydiv_edit">Bewerken</a>
</
div>
<
div id="div_mydiv_edit" style="display: block;">
<
a href="" class="toggle" data-show="#div_mydiv">Bewerken</a>
</
div>
<
script type="text/javascript">
$(".toggle").on("click", function(e) {
    e.preventDefault();
    $($(this).data("show")).slideUp("fast");
    $(this).parent().slideDown("slow");
});
</
script>
Gewijzigd op 12/07/2014 21:40:32 door Ger van Steenderen
 
Goto Learn

Goto Learn

12/07/2014 21:48:32
Quote Anchor link
@Ger van Steenderen

Bedankt voor je antwoord en moeite, maar hij pakt hem niet en bovendien kan je niet op 1 class of id gaan bouwen, omdat er meerdere div's zijn met verschillende id's, vandaar een function en onclick="".
Gewijzigd op 12/07/2014 21:49:04 door Goto Learn
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

13/07/2014 01:58:11
 
Goto Learn

Goto Learn

13/07/2014 13:12:49
Quote Anchor link
@Frank Nietbelangrijk

Bedankt voor je moeite en ik waardeer je hulp!! Met beetje aanpassingen heb ik hem precies kunnen krijgen, zoals ik het wilt. Hopelijk was dit ook een beetje uitdaging voor jou!
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

13/07/2014 16:09:14
Quote Anchor link
ha nee niet echt een uitdaging meer vrees ik, maar graag gedaan hoor.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.