Doorlopende teller

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front end developer

Functie Jij als front end developer gaat werken binnen de teams van onze klant, uiteraard met alle moderne technieken. Opdrachten worden echt gericht op jouw leerdoelen en jouw behoeftes. Wij hebben een omgeving gecreëerd waarin je echt jezelf kan zijn en waar echt gekeken wordt naar jouw voorkeuren. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en dan ga weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en dus jezelf snel ontwikkelen. Eisen Je bent communicatief vaardig en houdt van een dynamische omgeving Je hebt HBO werk- en denkniveau Je hebt gedegen kennis

Bekijk vacature »

PHP Developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en staan

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar

Ben jij graag bezig met verschillende projecten? Vind jij beleving van klanten én medewerkers ook belangrijk? Wij zijn vanwege de doorontwikkeling van het applicatielandschap van onze opdrachtgever op zoek naar een fulltime software ontwikkelaar. Omschrijving Jij en jouw collega’s zijn verantwoordelijk voor de continuïteit en waarborging van het applicatielandschap. Om de processen vloeiend te laten verlopen is software ontwikkeling daarom van essentieel belang. Onze opdrachtgever doet dit voornamelijk zelf, met door hun eigen ontwikkelde applicaties. Dit betekent dat jij: functionele eisen vertaalt naar gebruiksvriendelijke software; tijdens SCRUM sessies advies geeft over het te bouwen ontwerp; nieuwe software ontwikkelt en het

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Functieomschrijving Voor een ambitieuze werkgever in regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET Developer. Als software programmeur ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Verder ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, dashboards en apps voor de eigen IOT-oplossingen; Testen en goedkeuren van de software; Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks,

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een development team met één Senior .NET developer en één junior .NET developer. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit moment veel gebruik van .NET met ASP.NET. Komend kwartaal gaan wij wel gedeeltelijk overstappen naar .NET Core. Verder werken wij ook met SOAP, REST, JSON, HTML5, CSS3

Bekijk vacature »

Full Stack Java ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor de politie zijn wij op zoek naar een Full stack Java ontwikkelaar. Als ervaren full stack Java ontwikkelaar binnen de gewenste deadlines meewerken aan de totstandkoming van de gewenste werkzaamheden. Taken Upgraden van GeoServer, SOLR, Oracle Spatial database, Tomcat Migreren Oracle Spatial naar PostgreSQL/PostGIS Migreren SOLR naar ElasticSearch Geografische gegevens op het interne netwerk beschikbaar maken Doorontwikkelen en actualiseren van de geografische services Het up to date brengen van de CI/CD pipeline, samen met medewerkers die verantwoordelijk zijn voor de CI/CD tooling Aanspreekbaar op de solution architectuur en stemt die met collega's in het cluster Geo De opdracht

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Jij komt te werken in een development team van 9 man. Het grootste deel doet back end development en daarnaast is er 1 teamlead en 1 tester in het team. Dit Agile team is van groots belang voor de organisatie omdat zij voornamelijk alle eigen systemen in-house ontwikkelen. Naast het door ontwikkelen van het bestaande platform en de software die daarbij komt kijken, zul jij je ook bezighouden met het realiseren en opzetten van nieuwe projecten binnen het bedrijf. Je staat nauw met de klant in contact om zo hun wensen zo goed mogelijk te kunnen realiseren. Daarnaast ontwikkel

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Jij gaat in deze functie aan de slag met uitdagende projecten en het creëren van maatwerk software, vooral middels SQL. Iedere klant/project is weer anders, maar dat maakt dit bedrijf en de functie erg uniek & uitdagend. Verder heb je de volgende taken: Ontwikkelen en ontwerpen van SQL databases. T-SQL wordt hierbij gebruikt als programmeer laag; Optimalisatie van query's, voor een verbeterde efficiency; Begeleiden van junior developers, mits je dit leuk vindt; Heb je meer interesse in een rol als consultant, dan is dit ook mogelijk. Je heb hier meer

Bekijk vacature »

Medior/senior PHP ontwikkelaar E-commerce

Functie Het software development team bestaat momenteel 5 scrum teams . Ieder team heeft een eigen SCRUM Master en eigen tester. Zij werken voornamelijk in PHP en met hun eigen geschreven framework wat Symfony based is . Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het interne softwaresysteem en alle projecten die daar omheen lopen. Alles wat jij ontwikkelt, wordt direct toegepast en uitgerold (wereldwijd). Dit maakt jouw werk tastbaar en uitdagend! Een greep uit jouw werkzaamheden: Toevoegen en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten Logistieke software ontwikkelen voor intern gebruik Tientallen gigabytes aan data inzichtelijk maken Altijd op zoek gaan naar

Bekijk vacature »

Junior .NET Software Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Senior Lead Front End Developer

Functieomschrijving Voor Stichting Waternet zijn wij op zoek naar een senior Lead Front End Developer. Binnen het DevOps team Online zijn we op zoek naar een Senior Lead Front End developer met kennis van toegankelijkheid. Deze developer zal zich bezighouden met development van webpaginas die in verbinding staan met systemen uit het back office. Taken Ontwerpen, ontwikkelen, implementeren, documenteren en beheren van webapplicaties in een Azure-omgeving Debuggen, analyseren en oplossen van problemen in de OTAPomgevingen Je participeert in het DevOpsTeam Online voor het verder uitwerken en implementeren van gebruikerswensen Je bent betrokken bij toegankelijkheid audits en het implementeren van WCAG

Bekijk vacature »

Software developer

Werkzaamheden voor jou als software developer Voor een goede relatie in de regio Zwolle (meerdere locaties) zoeken wij een software developer die betrokken is bij de ontwikkelcyclus en verantwoordelijk is voor het testen en keuren van nieuwe en geoptimaliseerde software. In deze functie ben je in de implementatiefase de persoon die risico's beoordeelt en intern oplossingen aanbrengt om risico's te verkleinen. Binnen het ontwikkelteam van de software ben je een belangrijke schakel waar je intensief meewerkt met scrum. Het voorkomen van bugs in de programma's en het bevorderen van gebruiksvriendelijkheid voor eindklanten zijn voor jou een uitdaging en geeft voldoening

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met ICT en een WO diploma in de pocket? Dan ben je hier aan het juiste adres. Voor een opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar kandidaten die (enige) ervaring hebben met Java, Javascript, C of C++. Je zal door middel van trainingen worden opgeleid tot een volwaardige Software Developer. Er wordt tijdens de training natuurlijk veel aandacht besteedt aan de vaktechnische aspecten, maar er gaat ook veel aandacht uit naar jouw persoonlijke ontwikkeling. Bedrijfsprofiel Bij deze opdrachtgever in de omgeving van Amsterdam zoeken ze meerdere enthousiaste kandidaten die hun carrière willen starten met

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Niels

Niels

26/04/2006 17:54:00
Quote Anchor link
Hoi,

Ik heb het volgende probleem. Ik heb zelf een bezoekerteller geschreven die via mysql werkt. Nu heb ik hem ge-include in de pagina inc_home.php maar welke pagina ik ook opstart overal telt hij een bezoeker op bij mijn totaal. Komt iemand mijn probleem misschien bekend voor. Ik zit helemaal vast in ieder geval.

Alvast bedankt,

Niels
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niels
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 22:01:35
 
Mark D

Mark D

26/04/2006 17:59:00
Quote Anchor link
Ik snap helemaal niet wat daar nou fout aan is (kan aan mij liggen) :)
 
Niels

Niels

26/04/2006 18:01:00
Quote Anchor link
Nou, hij moet alleen optellen bij het totaal op de pagina home.. maar niet bijvoorbeeld op de pagina contact..
 
Gerben G

Gerben G

26/04/2006 18:03:00
Quote Anchor link
include je toevallig de pagina inc_home.php??
 
Niels

Niels

26/04/2006 18:04:00
Quote Anchor link
ja, dat klopt
 
Pieter van Linschoten

Pieter van Linschoten

26/04/2006 18:06:00
Quote Anchor link
dan is dat het probleem...
 
Niels

Niels

26/04/2006 18:09:00
Quote Anchor link
leg uit..
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

26/04/2006 18:20:00
Quote Anchor link
include die teller apart en niet zodat ie door die pagina overal geinclude word

daarnaast kan je je script zo maken zo dat alleen iemand erbij word geteld is het zijn eerste bezoek aan de hand van diegene zijn ip

GR. mebus!
 
Niels

Niels

26/04/2006 18:29:00
Quote Anchor link
Dat heb ik ook meerdere keren gedaan maar het werkte niet.. Ik zal het nu nog eens proberen..
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

26/04/2006 18:30:00
Quote Anchor link
okeey zal wel ff een klein voorbeeldje maken voor je:)

GR. mebus!
 
Niels

Niels

26/04/2006 18:33:00
Quote Anchor link
Nou.. heb hem nu ge-include in index.php

en hij werkt nog steeds niet.. kijk maar is:

http://nielsborn.ni.funpic.org/katersite/

ajus
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

26/04/2006 18:37:00
Quote Anchor link
CREATE TABLE counter (
aantal int(55) NOT NULL
);

CREATE TABLE countlog (
ip varchar(23) NOT NULL
);

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php

$IP
= (isset($_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'])) ? $_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'] : $_SERVER['REMOTE_ADDR'];

$x = mysql_query("SELECT * FROM countlog WHERE ip = '".$IP."'")or die(mysql_error());
$c = mysql_num_rows($x);

if($c == FALSE) {
    mysql_query("UPDATE counter SET aantal = aantal + 1 ")or die(mysql_error());
    mysql_query("INSERT INTO countlog (ip) values ('".$IP."')") or die(mysql_error());
}


?>


asjeblieft simpel en effectief je moet nog wel even verbinding maken met je sql server:p maar dat kan je denk wel he?

GR. mebus!
 
Niels

Niels

26/04/2006 18:59:00
Quote Anchor link
Op deze manier zou ik dus het probleem kunnen verhelpen?!
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

26/04/2006 19:02:00
Quote Anchor link
ja:) zo een manier

als je kijkt of diegene met zijn ip in countlog staat word er niks geupdate is de count false dan update ie de counter en word ie in countlog gedaan

GR. mebus!
 
Alfred -

Alfred -

26/04/2006 19:11:00
Quote Anchor link
mebus:
CREATE TABLE counter (
aantal int(55) NOT NULL
);

CREATE TABLE countlog (
ip varchar(23) NOT NULL
);

?>

asjeblieft simpel en effectief je moet nog wel even verbinding maken met je sql server:p maar dat kan je denk wel he?

GR. mebus!



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php

$IP
= (isset($_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'])) ? $_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'] : $_SERVER['REMOTE_ADDR'];

$x = mysql_query("SELECT COUNT(aantal) FROM countlog WHERE ip = '".$IP."'")or die(mysql_error());
$c = mysql_result($x, 0);

if($c == 0) {
    mysql_query("UPDATE counter SET aantal = aantal + 1 ")or die(mysql_error());
    mysql_query("INSERT INTO countlog (ip) values ('".$IP."')") or die(mysql_error());
}

?>


Scheelt een hoop in snelheid.
 
Niels

Niels

26/04/2006 19:19:00
Quote Anchor link
Maar zo heb ik het totaal aantal bezoekers nog steeds niet dus..
 
Niels

Niels

26/04/2006 19:57:00
Quote Anchor link
Ik snap nog niet waarom hij nu bij elke pagina dat die teller opent... kan iemand me dat uitleggen dan kan ik er misschien wat op bedenken..
 
Niels

Niels

26/04/2006 21:05:00
Quote Anchor link
Niemand?!
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

26/04/2006 21:08:00
Quote Anchor link
als je 30 pagina's hebt en daaro word dus

die site van jou word geinclude dan word ie op die pagina's telkens een keertje 1 bijgedaan

dit kan je vermijden met het script wat ik voor je had gemaakt als voorbeeld:)

GR. mebus!
 
Niels

Niels

26/04/2006 21:12:00
Quote Anchor link
ja, maar met jou script kan ik de totale hits niet berekenen...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niels
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

26/04/2006 21:13:00
Quote Anchor link
ehmmmm okeey:S als je wilt kan ik wel iets maken voor je iets goeds ook?

GR. mebus!
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.