Doorlopende teller

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

Back-end PHP Software Developer - Juniorfunctie

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Software Developer om ons team te versterken en mee te werken aan de ontwikkeling van eigen IOT-oplossingen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor het uitlezen en managen van sensoren in machines. Je werkt nauw samen met een team van ontwikkelaars en engineers om de beste software-oplossingen te creëren. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties en softwaretoepassingen voor in-house ontwikkelde IOT oplossingen. Je werkt aan complexe databases en back-end

Bekijk vacature »

PHP Developer

Als PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen pure PHP code schrijven. Samenwerken met de klantreiziger om onze klanten

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Als Java Developer ben je verantwoordelijk voor: Het ontwikkelen van nieuwe en bestaande webservices; Het uitbreiden van functionaliteiten binnen de producten- en dienstenportefeuille; Het werken aan gegevensuitwisseling met bijvoorbeeld SOAP; Testen van frameworks met gebruik van UNIT en Selenium. Hier ga je werken De organisatie waar je komt te werken is een semi-overheidsinstelling, gesitueerd in Utrecht en zorgt voor een goede samenwerking tussen verschillende overheidsinstanties. Het is een familiaire club die gaat voor kwaliteit en langdurige relaties. Zo zorgen zij ervoor dat er op grote schaal vertrouwelijke informatie tussen verschillende overheidsinstellingen wordt uitgewisseld. Hun werk zorgt

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Gezocht: Software Developer C# .NET voor een dynamische organisatie! Ben je onlangs afgestudeerd of ben je toe aan de volgende stap in je professionele carrière? Lees dan verder! We zijn momenteel op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die onze eindklant in de regio Arnhem kan versterken. In deze functie werk je aan verschillende projecten en bezoek je vaak klanten. Je kunt een rol verwachten met veel uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid. Bedrijfsprofiel Binnen welke organisatie ga je aan de slag? Je gaat werken bij een organisatie die zich specialiseert in het

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT Informatica diploma in ontvangst mogen nemen? Of heb je een aantal jaar ervaring als Software Developer en ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Goirle zijn wij op zoek naar een junior/medior Back-end Developer met affiniteit met MS Acess. Samen met een vooruitstrevend team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL en affiniteit met MS Acess. Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld en vindt het leuk om klanten te

Bekijk vacature »

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van de warehouses. Op dit moment wordt er nog gebruik

Bekijk vacature »

Junior / Medior C# .NET ontwikkelaar in Brabants t

Bedrijfsomschrijving Ben jij een gepassioneerde C# .NET ontwikkelaar met een voorliefde voor hardware? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Bij ons bedrijf krijg je de kans om deel uit te maken van een team van sociale en enthousiaste techneuten die er elke dag naar streven om onze eigen ontwikkelde software nog beter te maken. Het team van ongeveer 10 team medewerkers maakt zich hard om de interne processen gestroomlijnd te laten verlopen. Functieomschrijving Als lid van ons hechte en behulpzame team word je betrokken bij diverse projecten. Daarbij krijg je te maken met data-analyses, content en de logistieke

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als front end developer gaat werken binnen de teams van onze klant, uiteraard met alle moderne technieken. Opdrachten worden echt gericht op jouw leerdoelen en jouw behoeftes. Wij hebben een omgeving gecreëerd waarin je echt jezelf kan zijn en waar echt gekeken wordt naar jouw voorkeuren. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en dan ga weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en dus jezelf snel ontwikkelen. Eisen Je bent communicatief vaardig en houdt van een dynamische omgeving Je hebt HBO werk- en denkniveau Je hebt gedegen kennis

Bekijk vacature »

Typescript Developer / Cloud platform

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het cloud platform; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het cloud platform; Sparren met de business. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er veel voor. Als Typescript ontwikkelaar word je onderdeel van het team gericht op de (door)ontwikkeling van hun eigen cloud platform welke wordt

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen aan de software dat beschikbaar is op de substations; Ontwikkelen in C++, C, Python en JavaScript. Daarnaast op een Embedded Linux omgeving, opgebouwd met containers en DevOps; Meewerken aan cyber security (OWASP); Uitvoeren/bouwen van geautomatiseerde testen in samenwerking met de Quality Specialist; Vertalen van wensen van de klanten/business naar werkbare/duurzame oplossingen. Hier ga je werken Als Software Ontwikkelaar kom je te werken bij een organisatie gericht op de (internationale) energiemarkt, waar wordt gewerkt voor het verwerven en verwerken van realtime, high quality data. Er wordt gewerkt vanuit het hart van de substations en direct voor

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Niels

Niels

26/04/2006 17:54:00
Quote Anchor link
Hoi,

Ik heb het volgende probleem. Ik heb zelf een bezoekerteller geschreven die via mysql werkt. Nu heb ik hem ge-include in de pagina inc_home.php maar welke pagina ik ook opstart overal telt hij een bezoeker op bij mijn totaal. Komt iemand mijn probleem misschien bekend voor. Ik zit helemaal vast in ieder geval.

Alvast bedankt,

Niels
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niels
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 07:22:49
 
Mark D

Mark D

26/04/2006 17:59:00
Quote Anchor link
Ik snap helemaal niet wat daar nou fout aan is (kan aan mij liggen) :)
 
Niels

Niels

26/04/2006 18:01:00
Quote Anchor link
Nou, hij moet alleen optellen bij het totaal op de pagina home.. maar niet bijvoorbeeld op de pagina contact..
 
Gerben G

Gerben G

26/04/2006 18:03:00
Quote Anchor link
include je toevallig de pagina inc_home.php??
 
Niels

Niels

26/04/2006 18:04:00
Quote Anchor link
ja, dat klopt
 
Pieter van Linschoten

Pieter van Linschoten

26/04/2006 18:06:00
Quote Anchor link
dan is dat het probleem...
 
Niels

Niels

26/04/2006 18:09:00
Quote Anchor link
leg uit..
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

26/04/2006 18:20:00
Quote Anchor link
include die teller apart en niet zodat ie door die pagina overal geinclude word

daarnaast kan je je script zo maken zo dat alleen iemand erbij word geteld is het zijn eerste bezoek aan de hand van diegene zijn ip

GR. mebus!
 
Niels

Niels

26/04/2006 18:29:00
Quote Anchor link
Dat heb ik ook meerdere keren gedaan maar het werkte niet.. Ik zal het nu nog eens proberen..
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

26/04/2006 18:30:00
Quote Anchor link
okeey zal wel ff een klein voorbeeldje maken voor je:)

GR. mebus!
 
Niels

Niels

26/04/2006 18:33:00
Quote Anchor link
Nou.. heb hem nu ge-include in index.php

en hij werkt nog steeds niet.. kijk maar is:

http://nielsborn.ni.funpic.org/katersite/

ajus
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

26/04/2006 18:37:00
Quote Anchor link
CREATE TABLE counter (
aantal int(55) NOT NULL
);

CREATE TABLE countlog (
ip varchar(23) NOT NULL
);

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<?php

$IP
= (isset($_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'])) ? $_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'] : $_SERVER['REMOTE_ADDR'];

$x = mysql_query("SELECT * FROM countlog WHERE ip = '".$IP."'")or die(mysql_error());
$c = mysql_num_rows($x);

if($c == FALSE) {
    mysql_query("UPDATE counter SET aantal = aantal + 1 ")or die(mysql_error());
    mysql_query("INSERT INTO countlog (ip) values ('".$IP."')") or die(mysql_error());
}


?>


asjeblieft simpel en effectief je moet nog wel even verbinding maken met je sql server:p maar dat kan je denk wel he?

GR. mebus!
 
Niels

Niels

26/04/2006 18:59:00
Quote Anchor link
Op deze manier zou ik dus het probleem kunnen verhelpen?!
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

26/04/2006 19:02:00
Quote Anchor link
ja:) zo een manier

als je kijkt of diegene met zijn ip in countlog staat word er niks geupdate is de count false dan update ie de counter en word ie in countlog gedaan

GR. mebus!
 
Alfred -

Alfred -

26/04/2006 19:11:00
Quote Anchor link
mebus:
CREATE TABLE counter (
aantal int(55) NOT NULL
);

CREATE TABLE countlog (
ip varchar(23) NOT NULL
);

?>

asjeblieft simpel en effectief je moet nog wel even verbinding maken met je sql server:p maar dat kan je denk wel he?

GR. mebus!



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php

$IP
= (isset($_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'])) ? $_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'] : $_SERVER['REMOTE_ADDR'];

$x = mysql_query("SELECT COUNT(aantal) FROM countlog WHERE ip = '".$IP."'")or die(mysql_error());
$c = mysql_result($x, 0);

if($c == 0) {
    mysql_query("UPDATE counter SET aantal = aantal + 1 ")or die(mysql_error());
    mysql_query("INSERT INTO countlog (ip) values ('".$IP."')") or die(mysql_error());
}

?>


Scheelt een hoop in snelheid.
 
Niels

Niels

26/04/2006 19:19:00
Quote Anchor link
Maar zo heb ik het totaal aantal bezoekers nog steeds niet dus..
 
Niels

Niels

26/04/2006 19:57:00
Quote Anchor link
Ik snap nog niet waarom hij nu bij elke pagina dat die teller opent... kan iemand me dat uitleggen dan kan ik er misschien wat op bedenken..
 
Niels

Niels

26/04/2006 21:05:00
Quote Anchor link
Niemand?!
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

26/04/2006 21:08:00
Quote Anchor link
als je 30 pagina's hebt en daaro word dus

die site van jou word geinclude dan word ie op die pagina's telkens een keertje 1 bijgedaan

dit kan je vermijden met het script wat ik voor je had gemaakt als voorbeeld:)

GR. mebus!
 
Niels

Niels

26/04/2006 21:12:00
Quote Anchor link
ja, maar met jou script kan ik de totale hits niet berekenen...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niels
 
Mebus  Hackintosh

Mebus Hackintosh

26/04/2006 21:13:00
Quote Anchor link
ehmmmm okeey:S als je wilt kan ik wel iets maken voor je iets goeds ook?

GR. mebus!
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.