edit_profile.php

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe stap? Voor een softwarebedrijf in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer met kennis of ervaring met C# en SQL. Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten;

Bekijk vacature »

Developer Front-end

Functie omschrijving Front-end Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een front-end developer voor een organisatie in de regio Veenendaal die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. Je hebt in deze functie een adviserende rol hiervoor moet je beschikken over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Je creëert unieke concepten door samen met collega’s en klanten te overleggen over aangeleverde designs. Hiermee draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Jij wordt het vaste aanspreekpunt voor klanten wanneer het gaat over planningen, hierin is het jouw taak om alle betrokkenen goed

Bekijk vacature »

Low Code Ontwikkelaar

In het kort Als Low Code Developer werk je aan projecten bij en voor onze klanten, waarbij je voor het ontwikkelen van de oplossingen een technisch low-code platform gebruikt. Samen met het team streef je naar de beste oplossing en bepalen jullie de juiste aanpak. Je rol is divers en je bent van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling zowel de back-end en de front-end van de applicatie. Naast de ontwikkeling en oplevering, breng je ook advies uit aan de klant waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. Je bent dan ook communicatief sterk en kunt je keuzes goed (inhoudelijk) onderbouwen.

Bekijk vacature »

Lead developer (PHP, Symfony, DDD)

Functie Als Lead developer zorg je ervoor dat het team (bestaande uit zowel junior als ervaren developers) in staat is om de kwaliteit van de software (en code) verder te verhogen. In samenwerking met het team, de product owner en de andere lead developers zet je technische lijnen uit en bepaal je de prioriteiten per sprint. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en bijvoorbeeld een nieuwe applicatiestructuur in Symfony op te zetten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving .NET developer met ervaring gezocht! Voor een softwarebedrijf in de regio Veenendaal zijn wij op zoek naar een .NET developer met een aantal jaar ervaring. Jij bent zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Verder ben je bezig met nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en productspecialisten om zo mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken is een snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Deze organisatie heeft zowel klanten die

Bekijk vacature »

SQL ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gave werkgever in regio Breda zijn wij per direct op zoek naar een SQL ontwikkelaar/ functioneel consultant. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Je test de ontwikkelde oplossingen om er zeker van te zijn dat deze voldoen aan de functionele specificaties en de behoeften van de organisatie; Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Je stelt op

Bekijk vacature »

Medior/senior PHP ontwikkelaar E-commerce

Functie Het software development team bestaat momenteel 5 scrum teams . Ieder team heeft een eigen SCRUM Master en eigen tester. Zij werken voornamelijk in PHP en met hun eigen geschreven framework wat Symfony based is . Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het interne softwaresysteem en alle projecten die daar omheen lopen. Alles wat jij ontwikkelt, wordt direct toegepast en uitgerold (wereldwijd). Dit maakt jouw werk tastbaar en uitdagend! Een greep uit jouw werkzaamheden: Toevoegen en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten Logistieke software ontwikkelen voor intern gebruik Tientallen gigabytes aan data inzichtelijk maken Altijd op zoek gaan naar

Bekijk vacature »

Back end developer Digital Agency

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Junior .NET Software Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je aan de slag met het door ontwikkelen van de interne software. Zij maken gebruik van een CRM, wat door de hele organisatie gebruikt wordt. Andere taken: Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen; Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen; Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties; Deelnemen aan overleggen met het development team; Bij interesse is er de mogelijkheid om junioren te gaan begeleiden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er

Bekijk vacature »

Java Developer (Training And Simulation)

Wat jij doet Je zou onze Java Developer zijn en nauw samenwerken met je Product Owner, Software System Engineer, Scrum Master en andere Developers. Samen draag je bij aan een multidisciplinair en zelf organiserend Agile team. De rol is zeer afwisselend en bestaat uit, maar is zeker niet beperkt tot: de-risk en prototype onbewezen simulatietechnologieën; simulatiekaders ontwikkelen voor gebruik door andere teams; je bent goed in het begrijpen van ingewikkelde ideeën; heeft de mogelijkheid om nauw samen te werken met grote internationale klanten, leveranciers en overheden om onze oplossingen, vastleggingsvereisten, enz. te definiëren en te presenteren. Ben jij het? Wij

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functieomschrijving Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Kom werken bij dit kleine softwarebureau en werk aan de gaafste maatwerk projecten. Je komt te werken in een klein development team en werk nauw samen met elkaar, om maatwerk software te leveren en bij te dragen aan bedrijfsautomatiseringen. Je gaat werken met de Microsoft stack en technieken als .NET, C#, Entity, MVC, SQL server. In de functie krijg je veel vrijheid om zelf beslissingen te nemen en je hebt impact op de bedrijfsprocessen. Bedrijfsprofiel Dit familiebedrijf bestaat al ruim 20 jaar. Zij hebben een vast netwerk van klanten,

Bekijk vacature »

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

REMOTE - Front-end Angular developer

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit de IT Manager, 2 back-end developers, 1 fullstack developer, 1 designer en een DevOps engineer. Ze zijn momenteel op zoek naar een ervaren Front-end developer die autonoom en gedisciplineerd aan de slag gaat, en bij aanvang als enige developer met hun Front-end applicaties bezig is. Wel hebben ze de ambitie om hier snel een 2e developer bij te vinden die jij dan ook zal kunnen aansturen/begeleiden. Je zult aan de slag gaan met het doorontwikkelen van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Stefan van der Hijden

Stefan van der Hijden

06/10/2010 10:46:59
Quote Anchor link
hallo mensen,

ik heb een script gemaakt om de klanten op te halen maar hoe laat ik het nou op die pagina zien?
hier is het script edit_profile.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<?php
include 'inc/config.php'; ?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
<?php
 
 
 if(isset($_SESSION['id_klant'])) {

 

$query="SELECT * FROM klanten_tel WHERE id_klant='". $_SESSION['id_klant']."'";
        $Result=mysql_query($query);
        $aRow =  mysql_fetch_assoc($result);
        
        
        
          
        
 }
else {
    
    
    //  $_SESSION['id_profile']=$_POST['id_profile'];    
      
      $query="SELECT * FROM klanten_tel WHERE id_klant='". $_POST['id_klant']."'";
        $Result=mysql_query($query);
        $aRow =  mysql_fetch_assoc($Result);
        
          
        
 }

 

    

  
  
  ?>
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 12:55:14
 
- SanThe -

- SanThe -

06/10/2010 10:56:17
Quote Anchor link
Je mist alleen nog de echo zo te zien.
Script is lek => SQL-Injection.
Foutafhandeling ontbreekt nog.
Gewijzigd op 06/10/2010 10:56:45 door - SanThe -
 
Stefan van der Hijden

Stefan van der Hijden

06/10/2010 10:57:00
Quote Anchor link
ja maar ik weet ook echt niet hoe je dat moet doen :p
 
- SanThe -

- SanThe -

06/10/2010 10:58:30
 
Teun Hesseling

Teun Hesseling

06/10/2010 11:12:05
Quote Anchor link
ik denk dat hij bedoelt dat hij niet weet hoe je sql-injection tegen moet gaan.
verder echo $arow['naam']; ?
Gewijzigd op 06/10/2010 11:12:57 door Teun Hesseling
 
Stefan van der Hijden

Stefan van der Hijden

06/10/2010 11:13:13
Quote Anchor link
naja ik moet die gegevens laten weergeven, en dat weet ik niet, welke code dat is
 
Teun Hesseling

Teun Hesseling

06/10/2010 11:33:59
Quote Anchor link
while($aRow = mysql_fetch_assoc($Result)){
echo $aRow[""];
}

zoiets?
 

06/10/2010 11:49:03
Quote Anchor link
Stefan van der Hijden op 06/10/2010 11:13:13:
naja ik moet die gegevens laten weergeven, en dat weet ik niet, welke code dat is


Neem de beginnershandleiding door en kijk op php.net.
 
Raymond van Os

raymond van Os

06/10/2010 11:59:54
Quote Anchor link
de include tag die jij gebruikt zou ik veranderen in:
Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php include("./inc/config.php");?>
,want dit:
Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php include 'inc/config.php'; ?>
wordt soms niet goed ondersteund met php 5 / 4.

hier een voorbeeld hoe ik de klantgegevens zou ophalen en printen:

maak verbinding: (connect.php)
Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
    if ($_POST){
    mysql_connect("localhost", "root", "usbw");
    mysql_select_db("klant_gegevens") or die ("fout: uw aanvraag voor het openen van  de database is mislukt");
            
    $sql = "SELECT * FROM klant_gegevens WHERE Naam = '".$_POST['id']."'";
    $data = mysql_query($sql) or die(mysql_error());
    $aantal    = mysql_num_rows($data);
    include("../database_php/database_gegevens.php");
    }
        
    ?>


hier wordt het verwerk en geprint op pagina: (database_gegevens.php)

Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php    
    print '<table width="50%" height="50%" align="right" border="0"';
    while($rij = mysql_fetch_array($result)){
    print
    "<tr>
        <td><b>naam:</b></td>
        <td>"
.$rij ['naam']."</td>
    </tr>
    <tr>
        <td><b>adres:</b></td>
        <td>"
.$rij ['adres']."</td>
    </tr>
    <tr>    
        <td><b>leeftijd:</b></td>
        <td>"
.$rij ['leeftijd']."</td>
    </tr>"
;}
    print "</table>";
?>
 
Stefan van der Hijden

Stefan van der Hijden

06/10/2010 12:01:17
Quote Anchor link
wooow ty :)
 
- SanThe -

- SanThe -

06/10/2010 12:06:16
Quote Anchor link
@raymond reniers: Ook jouw script is lek => SQL-Injection.
Zie mysql_real_escape_string().
 

06/10/2010 12:14:34
Quote Anchor link
Als je het niet weet, houd je kop dan.
Raymond reniers op 06/10/2010 11:59:54:
de include tag die jij gebruikt zou ik veranderen in:
Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php include("./inc/config.php");?>
,want dit:
Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php include 'inc/config.php'; ?>
wordt soms niet goed ondersteund met php 5 / 4.

Onzin. Maakt geen bal uit. Kan beide. Zie php.net. Het is een language construct daarom mag het beide.

Raymond reniers op 06/10/2010 11:59:54:
hier een voorbeeld hoe ik de klantgegevens zou ophalen en printen:

maak verbinding: (connect.php)
Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
    if ($_POST){
    mysql_connect("localhost", "root", "usbw");
    mysql_select_db("klant_gegevens") or die ("fout: uw aanvraag voor het openen van  de database is mislukt");
            
    $sql = "SELECT * FROM klant_gegevens WHERE Naam = '".$_POST['id']."'";
    $data = mysql_query($sql) or die(mysql_error());
    $aantal    = mysql_num_rows($data);
    include("../database_php/database_gegevens.php");
    }
        
    ?>

Wat een troep.
- Gebruik geen die laat je pagina netjes aflopen.
- Selecteer wat je wilt hebben gebruik geen *.
- SQL Injections mogelijk, gebruik type casten of mysql_real_escape_string.
- WTF slaat $aantal op.
- Je zegt dat je hier verbinding maakt, maak dan ook alleen verbinding, ga dan geen dingen uitvoeren.
- Waarom doet de verbinding maak script dingen includen die er niks mee te maken hebben?

Raymond reniers op 06/10/2010 11:59:54:
hier wordt het verwerk en geprint op pagina: (database_gegevens.php)

Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php    
    print '<table width="50%" height="50%" align="right" border="0"';
    while($rij = mysql_fetch_array($result)){
    print
    "<tr>
        <td><b>naam:</b></td>
        <td>"
.$rij ['naam']."</td>
    </tr>
    <tr>
        <td><b>adres:</b></td>
        <td>"
.$rij ['adres']."</td>
    </tr>
    <tr>    
        <td><b>leeftijd:</b></td>
        <td>"
.$rij ['leeftijd']."</td>
    </tr>"
;}
    print "</table>";
?>

- Ooit gehoord van CSS?
- Gebruik mysql_fetch_assoc als je toch alleen maar assoc dingen nodig hebt.

Verder moet je hier op het forum niet [quote] tags gebruiken maar [code] en [/code] tags.
Ga jij ook maar de beginnershandleiding doorlezen.
 
Teun Hesseling

Teun Hesseling

06/10/2010 12:34:51
Quote Anchor link
@karl karl ,kleine opmerking
Quote:
Selecteer wat je wilt hebben gebruik geen *.

raymond kon niet weten welke velden de poster gebruikt
 

06/10/2010 13:00:07
Quote Anchor link
Teun hesseling op 06/10/2010 12:34:51:
@karl karl ,kleine opmerking
Quote:
Selecteer wat je wilt hebben gebruik geen *.

raymond kon niet weten welke velden de poster gebruikt


Het is een opmerking voor beide. Ook is het zijn voorbeeld van zijn code dus hij weet welke velden hij heeft. Dat toont ie zelfs, namelijk: naam, adres, leeftijd.
Verder ben ik nu ook bang dat de leeftijd gewoon in een varchar zit bij Raymond. Klopt dat?
 
Stefan van der Hijden

Stefan van der Hijden

06/10/2010 13:01:11
Quote Anchor link
zoo hij werkt ;) bedankt mensen :)
 

06/10/2010 13:02:29
Quote Anchor link
Stefan van der Hijden op 06/10/2010 13:01:11:
zoo hij werkt ;) bedankt mensen :)


Vertel mij alsjeblieft dat je niet hebt gedaan wat Raymond je zit voor te liegen.
 
Stefan van der Hijden

Stefan van der Hijden

06/10/2010 13:03:33
Quote Anchor link
kijk

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<?php
include 'inc/config.php'; ?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
 
 echo'
         <span class="grijsBold">Pas de gegevens aan: </span><br>
         <br>'
;
 
$sql="SELECT * FROM klanten_tel WHERE id_klant='".$_POST['id_klant']."'";
$result=mysql_query($sql);
$aRow=mysql_fetch_array($result);

?>


<form method="post" action="post_process_update.php?action=1">

<span class="smallcaps">Uw gegevens</span>
<br /><br />

<table>

<tr>

<td collspan="2"><label>
<input type="hidden" name="id_klant" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $aRow['id_klant']; ?>
" />

</label></td>
</tr>

<tr>
<td class="smallcaps">Naam</td>
<td><label>
<input type="text" name="naam" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $aRow['naam']; ?>
" />

</label></td>
</tr>

<tr>
<td class="smallcaps">Telefoonnummer</td>
<td><label>
<input type="text" name="tel" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $aRow['tel']; ?>
" />

</label></td>
</tr>



<br>

<tr>
<td><input type="submit" name="submit" value="Wijzigen" class="kopjeBoldblauw" /></td>
</tr>

</form>




Toevoeging op 06/10/2010 13:04:17:

hij werkt nu, maar moet nu als je op wijzigen klikt dat hij geupdated word ;)
 

06/10/2010 13:05:16
Quote Anchor link
Stefan van der Hijden op 06/10/2010 13:03:33:
kijk

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<?php
include 'inc/config.php'; ?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
 
 echo'
         <span class="grijsBold">Pas de gegevens aan: </span><br>
         <br>'
;
 
$sql="SELECT * FROM klanten_tel WHERE id_klant='".$_POST['id_klant']."'";
$result=mysql_query($sql);
$aRow=mysql_fetch_array($result);

?>


<form method="post" action="post_process_update.php?action=1">

<span class="smallcaps">Uw gegevens</span>
<br /><br />

<table>

<tr>

<td collspan="2"><label>
<input type="hidden" name="id_klant" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $aRow['id_klant']; ?>
" />

</label></td>
</tr>

<tr>
<td class="smallcaps">Naam</td>
<td><label>
<input type="text" name="naam" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $aRow['naam']; ?>
" />

</label></td>
</tr>

<tr>
<td class="smallcaps">Telefoonnummer</td>
<td><label>
<input type="text" name="tel" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $aRow['tel']; ?>
" />

</label></td>
</tr>



<br>

<tr>
<td><input type="submit" name="submit" value="Wijzigen" class="kopjeBoldblauw" /></td>
</tr>

</form>




Toevoeging op 06/10/2010 13:04:17:

hij werkt nu, maar moet nu als je op wijzigen klikt dat hij geupdated word ;)


OMFG lees alle posts behalve die van Raymond.
 
Raymond van Os

raymond van Os

06/10/2010 13:05:44
Quote Anchor link
heey karl knakker, ik probeer ook maar te helpen
 
Stefan van der Hijden

Stefan van der Hijden

06/10/2010 13:07:02
Quote Anchor link
dude hij werkt, en raymond probeert ook te helpe jha, dus ik vind het goed :)
 

06/10/2010 13:09:40
Quote Anchor link
Raymond reniers op 06/10/2010 13:05:44:
heey karl knakker, ik probeer ook maar te helpen

Dus als iemand z'n hart stopt, dan ga je ook maar helpen ook al weet je niet wat je doet?
En dus dan juist MEER schade aanricht dan je helpt...
Want dat doe je nu dus.

Stefan van der Hijden op 06/10/2010 13:07:02:
dude hij werkt, en raymond probeert ook te helpe jha, dus ik vind het goed :)

Ja, je kunt ook zonder te kijken een straat oversteken. Dat werkt misschien wel één keer. Maar de tweede keer ben je zo plat als een dubbeltje.
Dat het werkt zegt niks.
Dat het werkt zegt alleen dat php zo ontzettend simpel en relaxed doet over JOU fouten.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.