edit_profile.php

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Traineeship ICT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

NodeJS developer

Functie Als Fullstack developer kom je te werken in het ontwikkelteam. Je bent samen met je collega’s continu bezig om de software uit te breiden, maar hiernaast doe je onderzoek naar de inzet van nieuwe technieken, tools of bijvoorbeeld Machine Learning. Ze willen met hun software echt voorlopen op andere en toegevoegde waarde leveren voor de eindgebruiker. Mede hierom zijn ze erg benieuwd naar iemand zijn persoonlijkheid, of hij graag nieuwe dingen uitzoekt (Google!), en initiatief neemt. Qua technische kennis zoeken ze iemand die goed op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen, daar zij nu ontwikkelen op NodeJs back-end,

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in ons development team met twee andere .NET developers. Als team werken jullie in scrum en is er iedere ochtend om 11.00 een standup. Jij krijgt als junior .NET ontwikkelaar een inwerk traject dat echt specifiek wordt ingericht op basis van wat jij nodig hebt. Een van de grootste pluspunten bij ons is dat wij binnen ons bedrijf veel (technische) vrijheid geven en juist eigen initiatieven erg stimuleren. Jouw werkzaamheden gaan er bij ons als volgt uit zien: – Het ontwikkelen van nieuwe software samen met interne en eventueel externe ontwikkelaars; – Het

Bekijk vacature »

Medior .NET developer

Functie Jij gaat als Medior .NET ontwikkelaar aan de slag in ons scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om onze spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als medior .NET developer ga jij werken aan een technisch hoogwaardig platform welke bezoekerspieken verwerkt van tienduizenden tot honderdduizenden gebruikers per minuut! Ons scrumteam werkt in drie wekelijkse sprints en wij beginnen iedere ochtend met een stand-up. Jij werkt bij ons met C# .NET, .NET Core, React.JS, Xamarin, Azure, Docker en Kubernetes. Wij hechten enorm veel waarde aan het leveren van hoogwaardige en kwalitatieve code. Zodra jij de

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT Informatica diploma in ontvangst mogen nemen? Of heb je een aantal jaar ervaring als Software Developer en ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Goirle zijn wij op zoek naar een junior/medior Back-end Developer met affiniteit met MS Acess. Samen met een vooruitstrevend team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL en affiniteit met MS Acess. Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld en vindt het leuk om klanten te

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Het onderhouden, ontwikkelen en testen van front-end software van diverse klant- en medewerkersapplicaties; Het ontwikkelen van maatwerk front-end oplossingen in Vue.js en participeren in een scrumteam; Mede-verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van drie junior front-end developers; Verantwoordelijk voor code-reviews en het opstellen van de juiste documentatie zoals userstories en API ontwerp; Participeren in diverse projecten t.b.v. optimalisatie van diverse applicaties; Het opzetten van API koppelingen met externe applicaties. Hier ga je werken Betreffende organisatie is gevestigd in de regio van Swifterbant en is al ruim 20 jaar lang bedreven in het ontwikkelen en aanbieden van

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving Gaat jouw hart sneller kloppen van software developen in C#.NET? Voor een softwarebedrijf in regio Den Bosch zijn wij op zoek naar een C# programmeur. Lees snel verder! Wat ga je doen? Je gaat werken met C# en ASP.NET MVC Framework om onder meer webapplicaties, webshops en websites te ontwikkelen. Je optimaliseert de bestaande software en helpt mee aan het automatiseren van bedrijfsprocessen. Je gaat samen met je collega's de juiste oplossing op basis van de wensen van de klanten uitwerken tot een mooi product. Bedrijfsprofiel Het ontwikkelen van softwareoplossingen en kantoorautomatiseringen is waar dit bedrijf voor staat.

Bekijk vacature »

PHP Developer - Draag bij aan de maatschappij!

Bedrijfsomschrijving Wil jij als applicatieontwikkelaar deel uitmaken van een gedreven ontwikkelteam en werken aan innovatieve producten? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die samen met ons de technische ondergrond van onze producten verder wil ontwikkelen met behulp van PHP. Met jouw expertise geef je de finishing touch aan onze producten om jezelf steeds opnieuw weer te verrassen. Functieomschrijving Bij ons staan innovatie en creativiteit centraal. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste PHP ontwikkelaar die nieuwe ideeën en inzichten kan inbrengen en daarmee zichzelf en het team verder kan laten groeien.

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel verder en laat wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot aantal creatieve en ambitieuze ontwikkelaars. Ze

Bekijk vacature »

Senior/Lead Python developer

Functie Samen met je team, bestaande uit een senior, 2 mediors en één junior ontwikkelaar ga je op een Agile-gebaseerde aanpak werken aan hun software. Je hebt oog voor kwaliteit, risico’s en klantbelang. Communicatie met je collega’s en waar nodig ook met klanten speelt een belangrijke rol in het bereiken van een succesvol resultaat. Als persoon ben je slim, krijg je dingen voor elkaar en ga je resultaatgericht te werk. Binnen het development team is er veel zelfstandigheid, los van de stand-up (10:00 uur) en zo nu en dan pair-programming sessies. Technieken die zij gebruiken zijn o.a. Python, Django, MySQL,

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »

Junior PHP (Laravel) Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Laravel Developer! Sta je aan het begin van je carrière en ben je op zoek naar een leuke baan? Lees dan verder! Voor een softwarebedrijf in omgeving van Schiphol zijn wij op zoek naar een ervaren PHP (Laravel) Developer. Je gaat je bezighouden met het ontwikkelen van innovatieve bedrijfsapplicaties. Samen met het team, bestaande uit designers en developers, maak je mooie oplossingen voor bedrijven in diverse branches. Je zorgt dat de opgeleverde websites perfect werken en de klant meer dan tevreden is. Je kunt rekenen op een afwisselende baan met leuke

Bekijk vacature »

Delphi developer

Functie Als Delphi developer ga jij aan de slag in een team met twee andere ervaren Delphi programmeurs waaronder de Hoofd programmeur. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van jullie bestaande applicatie. Daarnaast zijn jullie verantwoordelijk voor het onderhouden van deze applicatie en het oplossen van eventuele bugs. Eisen - HBO werk en denk niveau; - Minimaal één jaar ervaring met Delphi; - Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; - Jij bent zelfstandig, maar kan ook in team verband werken. Aanbod - €3000,-- €4000,- op basis van jouw kennis en ervaring; - 8% vakantiegeld;

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Stefan van der Hijden

Stefan van der Hijden

06/10/2010 10:46:59
Quote Anchor link
hallo mensen,

ik heb een script gemaakt om de klanten op te halen maar hoe laat ik het nou op die pagina zien?
hier is het script edit_profile.php

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<?php
include 'inc/config.php'; ?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
<?php
 
 
 if(isset($_SESSION['id_klant'])) {

 

$query="SELECT * FROM klanten_tel WHERE id_klant='". $_SESSION['id_klant']."'";
        $Result=mysql_query($query);
        $aRow =  mysql_fetch_assoc($result);
        
        
        
          
        
 }
else {
    
    
    //  $_SESSION['id_profile']=$_POST['id_profile'];    
      
      $query="SELECT * FROM klanten_tel WHERE id_klant='". $_POST['id_klant']."'";
        $Result=mysql_query($query);
        $aRow =  mysql_fetch_assoc($Result);
        
          
        
 }

 

    

  
  
  ?>
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 02:18:19
 
- SanThe -

- SanThe -

06/10/2010 10:56:17
Quote Anchor link
Je mist alleen nog de echo zo te zien.
Script is lek => SQL-Injection.
Foutafhandeling ontbreekt nog.
Gewijzigd op 06/10/2010 10:56:45 door - SanThe -
 
Stefan van der Hijden

Stefan van der Hijden

06/10/2010 10:57:00
Quote Anchor link
ja maar ik weet ook echt niet hoe je dat moet doen :p
 
- SanThe -

- SanThe -

06/10/2010 10:58:30
 
Teun Hesseling

Teun Hesseling

06/10/2010 11:12:05
Quote Anchor link
ik denk dat hij bedoelt dat hij niet weet hoe je sql-injection tegen moet gaan.
verder echo $arow['naam']; ?
Gewijzigd op 06/10/2010 11:12:57 door Teun Hesseling
 
Stefan van der Hijden

Stefan van der Hijden

06/10/2010 11:13:13
Quote Anchor link
naja ik moet die gegevens laten weergeven, en dat weet ik niet, welke code dat is
 
Teun Hesseling

Teun Hesseling

06/10/2010 11:33:59
Quote Anchor link
while($aRow = mysql_fetch_assoc($Result)){
echo $aRow[""];
}

zoiets?
 

06/10/2010 11:49:03
Quote Anchor link
Stefan van der Hijden op 06/10/2010 11:13:13:
naja ik moet die gegevens laten weergeven, en dat weet ik niet, welke code dat is


Neem de beginnershandleiding door en kijk op php.net.
 
Raymond van Os

raymond van Os

06/10/2010 11:59:54
Quote Anchor link
de include tag die jij gebruikt zou ik veranderen in:
Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php include("./inc/config.php");?>
,want dit:
Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php include 'inc/config.php'; ?>
wordt soms niet goed ondersteund met php 5 / 4.

hier een voorbeeld hoe ik de klantgegevens zou ophalen en printen:

maak verbinding: (connect.php)
Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
    if ($_POST){
    mysql_connect("localhost", "root", "usbw");
    mysql_select_db("klant_gegevens") or die ("fout: uw aanvraag voor het openen van  de database is mislukt");
            
    $sql = "SELECT * FROM klant_gegevens WHERE Naam = '".$_POST['id']."'";
    $data = mysql_query($sql) or die(mysql_error());
    $aantal    = mysql_num_rows($data);
    include("../database_php/database_gegevens.php");
    }
        
    ?>


hier wordt het verwerk en geprint op pagina: (database_gegevens.php)

Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php    
    print '<table width="50%" height="50%" align="right" border="0"';
    while($rij = mysql_fetch_array($result)){
    print
    "<tr>
        <td><b>naam:</b></td>
        <td>"
.$rij ['naam']."</td>
    </tr>
    <tr>
        <td><b>adres:</b></td>
        <td>"
.$rij ['adres']."</td>
    </tr>
    <tr>    
        <td><b>leeftijd:</b></td>
        <td>"
.$rij ['leeftijd']."</td>
    </tr>"
;}
    print "</table>";
?>
 
Stefan van der Hijden

Stefan van der Hijden

06/10/2010 12:01:17
Quote Anchor link
wooow ty :)
 
- SanThe -

- SanThe -

06/10/2010 12:06:16
Quote Anchor link
@raymond reniers: Ook jouw script is lek => SQL-Injection.
Zie mysql_real_escape_string().
 

06/10/2010 12:14:34
Quote Anchor link
Als je het niet weet, houd je kop dan.
Raymond reniers op 06/10/2010 11:59:54:
de include tag die jij gebruikt zou ik veranderen in:
Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php include("./inc/config.php");?>
,want dit:
Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php include 'inc/config.php'; ?>
wordt soms niet goed ondersteund met php 5 / 4.

Onzin. Maakt geen bal uit. Kan beide. Zie php.net. Het is een language construct daarom mag het beide.

Raymond reniers op 06/10/2010 11:59:54:
hier een voorbeeld hoe ik de klantgegevens zou ophalen en printen:

maak verbinding: (connect.php)
Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
    if ($_POST){
    mysql_connect("localhost", "root", "usbw");
    mysql_select_db("klant_gegevens") or die ("fout: uw aanvraag voor het openen van  de database is mislukt");
            
    $sql = "SELECT * FROM klant_gegevens WHERE Naam = '".$_POST['id']."'";
    $data = mysql_query($sql) or die(mysql_error());
    $aantal    = mysql_num_rows($data);
    include("../database_php/database_gegevens.php");
    }
        
    ?>

Wat een troep.
- Gebruik geen die laat je pagina netjes aflopen.
- Selecteer wat je wilt hebben gebruik geen *.
- SQL Injections mogelijk, gebruik type casten of mysql_real_escape_string.
- WTF slaat $aantal op.
- Je zegt dat je hier verbinding maakt, maak dan ook alleen verbinding, ga dan geen dingen uitvoeren.
- Waarom doet de verbinding maak script dingen includen die er niks mee te maken hebben?

Raymond reniers op 06/10/2010 11:59:54:
hier wordt het verwerk en geprint op pagina: (database_gegevens.php)

Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php    
    print '<table width="50%" height="50%" align="right" border="0"';
    while($rij = mysql_fetch_array($result)){
    print
    "<tr>
        <td><b>naam:</b></td>
        <td>"
.$rij ['naam']."</td>
    </tr>
    <tr>
        <td><b>adres:</b></td>
        <td>"
.$rij ['adres']."</td>
    </tr>
    <tr>    
        <td><b>leeftijd:</b></td>
        <td>"
.$rij ['leeftijd']."</td>
    </tr>"
;}
    print "</table>";
?>

- Ooit gehoord van CSS?
- Gebruik mysql_fetch_assoc als je toch alleen maar assoc dingen nodig hebt.

Verder moet je hier op het forum niet [quote] tags gebruiken maar [code] en [/code] tags.
Ga jij ook maar de beginnershandleiding doorlezen.
 
Teun Hesseling

Teun Hesseling

06/10/2010 12:34:51
Quote Anchor link
@karl karl ,kleine opmerking
Quote:
Selecteer wat je wilt hebben gebruik geen *.

raymond kon niet weten welke velden de poster gebruikt
 

06/10/2010 13:00:07
Quote Anchor link
Teun hesseling op 06/10/2010 12:34:51:
@karl karl ,kleine opmerking
Quote:
Selecteer wat je wilt hebben gebruik geen *.

raymond kon niet weten welke velden de poster gebruikt


Het is een opmerking voor beide. Ook is het zijn voorbeeld van zijn code dus hij weet welke velden hij heeft. Dat toont ie zelfs, namelijk: naam, adres, leeftijd.
Verder ben ik nu ook bang dat de leeftijd gewoon in een varchar zit bij Raymond. Klopt dat?
 
Stefan van der Hijden

Stefan van der Hijden

06/10/2010 13:01:11
Quote Anchor link
zoo hij werkt ;) bedankt mensen :)
 

06/10/2010 13:02:29
Quote Anchor link
Stefan van der Hijden op 06/10/2010 13:01:11:
zoo hij werkt ;) bedankt mensen :)


Vertel mij alsjeblieft dat je niet hebt gedaan wat Raymond je zit voor te liegen.
 
Stefan van der Hijden

Stefan van der Hijden

06/10/2010 13:03:33
Quote Anchor link
kijk

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<?php
include 'inc/config.php'; ?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
 
 echo'
         <span class="grijsBold">Pas de gegevens aan: </span><br>
         <br>'
;
 
$sql="SELECT * FROM klanten_tel WHERE id_klant='".$_POST['id_klant']."'";
$result=mysql_query($sql);
$aRow=mysql_fetch_array($result);

?>


<form method="post" action="post_process_update.php?action=1">

<span class="smallcaps">Uw gegevens</span>
<br /><br />

<table>

<tr>

<td collspan="2"><label>
<input type="hidden" name="id_klant" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $aRow['id_klant']; ?>
" />

</label></td>
</tr>

<tr>
<td class="smallcaps">Naam</td>
<td><label>
<input type="text" name="naam" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $aRow['naam']; ?>
" />

</label></td>
</tr>

<tr>
<td class="smallcaps">Telefoonnummer</td>
<td><label>
<input type="text" name="tel" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $aRow['tel']; ?>
" />

</label></td>
</tr>



<br>

<tr>
<td><input type="submit" name="submit" value="Wijzigen" class="kopjeBoldblauw" /></td>
</tr>

</form>




Toevoeging op 06/10/2010 13:04:17:

hij werkt nu, maar moet nu als je op wijzigen klikt dat hij geupdated word ;)
 

06/10/2010 13:05:16
Quote Anchor link
Stefan van der Hijden op 06/10/2010 13:03:33:
kijk

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
<?php
include 'inc/config.php'; ?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
 
 echo'
         <span class="grijsBold">Pas de gegevens aan: </span><br>
         <br>'
;
 
$sql="SELECT * FROM klanten_tel WHERE id_klant='".$_POST['id_klant']."'";
$result=mysql_query($sql);
$aRow=mysql_fetch_array($result);

?>


<form method="post" action="post_process_update.php?action=1">

<span class="smallcaps">Uw gegevens</span>
<br /><br />

<table>

<tr>

<td collspan="2"><label>
<input type="hidden" name="id_klant" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $aRow['id_klant']; ?>
" />

</label></td>
</tr>

<tr>
<td class="smallcaps">Naam</td>
<td><label>
<input type="text" name="naam" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $aRow['naam']; ?>
" />

</label></td>
</tr>

<tr>
<td class="smallcaps">Telefoonnummer</td>
<td><label>
<input type="text" name="tel" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $aRow['tel']; ?>
" />

</label></td>
</tr>



<br>

<tr>
<td><input type="submit" name="submit" value="Wijzigen" class="kopjeBoldblauw" /></td>
</tr>

</form>




Toevoeging op 06/10/2010 13:04:17:

hij werkt nu, maar moet nu als je op wijzigen klikt dat hij geupdated word ;)


OMFG lees alle posts behalve die van Raymond.
 
Raymond van Os

raymond van Os

06/10/2010 13:05:44
Quote Anchor link
heey karl knakker, ik probeer ook maar te helpen
 
Stefan van der Hijden

Stefan van der Hijden

06/10/2010 13:07:02
Quote Anchor link
dude hij werkt, en raymond probeert ook te helpe jha, dus ik vind het goed :)
 

06/10/2010 13:09:40
Quote Anchor link
Raymond reniers op 06/10/2010 13:05:44:
heey karl knakker, ik probeer ook maar te helpen

Dus als iemand z'n hart stopt, dan ga je ook maar helpen ook al weet je niet wat je doet?
En dus dan juist MEER schade aanricht dan je helpt...
Want dat doe je nu dus.

Stefan van der Hijden op 06/10/2010 13:07:02:
dude hij werkt, en raymond probeert ook te helpe jha, dus ik vind het goed :)

Ja, je kunt ook zonder te kijken een straat oversteken. Dat werkt misschien wel één keer. Maar de tweede keer ben je zo plat als een dubbeltje.
Dat het werkt zegt niks.
Dat het werkt zegt alleen dat php zo ontzettend simpel en relaxed doet over JOU fouten.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.