Elke keer 1 erbij

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Senior C# Software Ontwikkelaar te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Deze werkgever heeft als missie om haar klanten op ICT-gebied volledig te ontzorgen. Ze zijn een ICT bedrijf met een verscheidenheid aan ICT oplossingen waaronder Cloud oplossingen en een groot deel van het werk is gericht op software realisatie. Voor de Enterprise-klanten voert het relatief kleine ontwikkelteam waar jij deel uit van kan gaan maken binnen deze organisatie te Zaandam de grootste opdrachten uit. Niet alleen websites en complexe webapplicaties maar ook mobile apps, web services en complete systeemintegraties! Je moet dan denken aan Dynamics, Sharepoint en Salesforce. Je komt hier terecht in een relatief kleine organisatie met ontzettend

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

Backend developer

Functie omschrijving Ben jij graag bezig met de back-end van applicaties? Zou je dit graag willen doen voor een kleine werkgever waar ook tijd is voor een drankje op zijn tijd? Je taken hierbij zullen bestaan uit: Gebruik maken van de volgende technieken: .NET (core), C#, SQL, XML, MVC, JSON, REST & SOAP API. Gebruik maken van de volgende tools: Visual Studio, GIT, Jira, Jenkins. Bovengenoemde technieken en tools ga je gebruiken om: Nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren. Verzorgen van koppelingen tussen data. Bedrijfsprofiel Jouw nieuwe werkgever bevindt zich in regio Raamdonksveer en bieden oplossingen op gebied

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail; Verantwoordelijk voor de front-end werkzaamheden; Naast de front-end werk je ook aan de backend. Hier ga je werken Als Full Stack Developer komt je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development

Bekijk vacature »

E-Identity Developer met Projectleider Kwaliteiten

Functieomschrijving Voor de kamer van koophandel zijn we op zoek naar een E-Identity developer met projectleider kwaliteiten. Voor deze opdracht zoekt KVK een Informatieanalist met Technisch Projectleider en ICT developer kwaliteiten, met kennis van E-identity. We zoeken in de breedte en niet specifiek in de diepte qua skillset. Een Junior Projectmanager, een Junior Informatieanalist, een Junior Developer (full stack), een Junior Designer en een Junior ICT architect ineen, met een sterk gevoel van stakeholder management en planning vaardigheden. Door de internationale setting, én de realisatie van ontsluiting van en naar basisregisters toe zijn wij op zoek naar enige ervaring binnen

Bekijk vacature »

OutSystems Developer

Dit ga je doen Het van scratch af aan ontwikkelen van applicaties met OutSystems; Het aanhaken bij diverse projecten binnen de organisatie; Schakelen met de business; Meedenken over de mogelijkheden van het platform binnen de organisatie. Hier ga je werken Deze organisatie is een toonaangevende speler in de vastgoedbranche en telt momenteel ruim 500 medewerkers. Met meer dan 150 applicaties staat er een complex applicatielandschap, bestaande uit standaard- en maatwerkapplicaties. De maatwerkapplicaties worden ontwikkeld door een inhouse development team. Het doel voor de komende periode is het verder vernieuwen en optimaliseren van het huidige applicatielandschap. Zo staat de organisatie aan

Bekijk vacature »

Starter/junior Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als starter/junior developer zul je direct begeleid worden door een senior uit het team. Het is van belang dat

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Ontwikkelen in Blazor; Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie. Hier ga je werken Binnen deze organisatie werken duizenden mensen binnen allerlei verschillende disciplines. Tevens hebben zij veel specialiteiten in huis, waaronder ook .Net Developers. Ter uitbreiding van een nieuw team en ter ondersteuning van het project zijn ze opzoek naar een nieuwe collega voor het team. Als C#.NET Developer zal jij je

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe software; Het ombouwen van de bestaande software; Zowel back- als front-end software ontwikkelen; Het testen; Het implementeren van de volledig geteste software; Het verzorgen van nazorg en het oplossen van bugs; Het opstellen en bijhouden van procesdocumentatie; Je draagt bij aan het agile/scrum processen van het team. Hier ga je werken Ongetwijfeld heb je een of meerdere producten van deze organisatie in huis. Het proces erachter, daar ben je ongetwijfeld minder bekend mee. Deze opdracht geeft je de kans meer over dit proces te weten te komen en een mooie bijdrage te

Bekijk vacature »

PHP Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Voor een organisatie in de regio Utrecht die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Raymen

Raymen

13/11/2006 16:25:00
Quote Anchor link
Hey, ik zit met een probleem,
ik wil dat als ik toevoeg in de database dat bij 'test' elke keer 1 erbij komt maar dat je ook 1 eraf kan halen. Hoe doe ik dat?
 
PHP hulp

PHP hulp

25/04/2024 16:20:00
 
- SanThe -

- SanThe -

13/11/2006 16:28:00
Quote Anchor link
UPDATE ..... SET veld = veld + 1 WHERE .......
 
Frank -

Frank -

13/11/2006 16:33:00
Quote Anchor link
Heb je het soms over een id (met auto_increment) waarvan het nummer moet worden gewijzigd? Zo ja, vergeet dan dat je deze vraag ooit hebt gesteld en blijf met je vingers van de auto_increment af. Dit heeft geen enkele betekenis voor wie of wat dan ook, het is uitsluitend om een uniek record te herkennen en niet meer dan dat.
 
Raymen

Raymen

13/11/2006 16:39:00
Quote Anchor link
@frank: Nee het heeft geen auto increment
@SanThe: Ik kijk ff of hij het doet

En ik heb nog een vraag, wat is er hier aan fout?
Ik krijg deze fout:
Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in C:\Program Files\xampp\htdocs\php-fusion\addproject.php on line 22
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
$sql = "SELECT projects FROM projects WHERE author = {$userdata['user_name']}";
$result = mysql_query($sql);
if(mysql_num_rows($result) < 4)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Raymen
 
Joren de Wit

Joren de Wit

13/11/2006 16:41:00
Quote Anchor link
Fout in query, geen foutafhandeling...

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
$sql
= "SELECT projects FROM projects WHERE author = '".$userdata['user_name']."'";
$result = mysql_query($sql);

if(!$result)
{

    trigger_error(mysql_error());
}

else
{
    if(mysql_num_rows($result) < 4)
    {
    }
}

?>
 
- SanThe -

- SanThe -

13/11/2006 16:43:00
Quote Anchor link
Foutafhandeling vergeten. Is de query wel gelukt?

$vars buiten quotes houden.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$sql
= "SELECT projects FROM projects WHERE author = '" . $userdata['user_name'] . "'";
?>

Edit: Foutje hersteld.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Raymen

Raymen

13/11/2006 16:51:00
Quote Anchor link
@iedereen, me 2e probleem is opgelost, me 1e nog niet :(
SanThe schreef op 13.11.2006 16:28:
UPDATE ..... SET veld = veld + 1 WHERE .......

en hoe doe ik dat met insert?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$sql = "INSERT INTO projects (projects)  VALUES(project + 1)";
?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Raymen
 
- SanThe -

- SanThe -

13/11/2006 16:54:00
Quote Anchor link
Als je INSERT dan voeg je een nieuw record toe. Dus je zet de waarde bij VALUES.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$sql
= "INSERT INTO projects (projects)  VALUES(1)";
?>
 
Raymen

Raymen

13/11/2006 17:09:00
Quote Anchor link
ok, ik heb dit nu maar ik krijg deze error:
Unknown column 'projects' in 'field list'
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
$query = "UPDATE fusion_users SET projects = + 1 WHERE $username='$username'";
echo $query;
 
Frank -

Frank -

13/11/2006 18:38:00
Quote Anchor link
Geen idee hoe jouw datamodel er uitziet, maar de kolom projects ontbreekt in elk geval. Wellicht een tikfout?
 
Raymen

Raymen

13/11/2006 18:45:00
Quote Anchor link
(export van me fusion_users tabel)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
.......
`projects` tinyint(10) NOT NULL default '0',
.......

Ik zie geen typfoutje :S
 
Dion

Dion

13/11/2006 18:52:00
Quote Anchor link
moet die = wel??
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
$query
= "UPDATE fusion_users SET projects ?=> = <=? + 1 WHERE $username='$username'";
echo $query;

moet ie niet zo??
$query = "UPDATE fusion_users SET projects + 1 WHERE $username='$username'";
echo $query;
?>
 
Raymen

Raymen

13/11/2006 18:54:00
Quote Anchor link
ik heb het al, het was een andere query (dom van mij, srry) xD
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Raymen
 
Joren de Wit

Joren de Wit

13/11/2006 18:58:00
Quote Anchor link
Het is dan altijd nog:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
$sql
= "
    UPDATE fusion_users
    SET projects = projects + 1
    WHERE username = '"
.$username."'
    "
;
?>
 
Raymen

Raymen

13/11/2006 19:16:00
Quote Anchor link
hij doet het maar het probleem nou is... hij doet niet elke keer +1 als hij het update :(
 
Joren de Wit

Joren de Wit

13/11/2006 19:19:00
Quote Anchor link
Elke keer dat je deze query uitvoert zal de huidige waarde van projects met 1 opgehoogd worden. Wat is je probleem, 'hij doet niet elke keer +1 als hij het update' is wel erg onduidelijk omschreven...
 
Raymen

Raymen

13/11/2006 19:20:00
Quote Anchor link
nou hij word niet als ik deze query uitvoer opgehoogd met 1
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Raymen
 
Joren de Wit

Joren de Wit

13/11/2006 19:24:00
Quote Anchor link
Laat je script eens zien waarin je deze query gebruikt. Hoe kom je aan $username, bestaat die variabele wel? Heeft de variabele wel de juiste waarde?
 
Frank -

Frank -

13/11/2006 19:25:00
Quote Anchor link
Waar controleer jij hoeveel records er zijn bijgewerkt? Dat je de query uitvoert, wil niet zeggen dat er iets wordt bijgewerkt, zie de WHERE.

Met mysql_affected_rows() kun je opvragen hoeveel records er zijn bijgewerkt. Uiteraard controleer je of de query uberhaubt wel is uitgevoerd.
 
Raymen

Raymen

13/11/2006 19:28:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
<?php

error_reporting (E_ALL);

    require_once "maincore.php";
    require_once "subheader.php";
    require_once "side_left.php";

    include LOCALE.LOCALESET."project.php";    
    opentable($locale['400']);
    
    if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST') {
        $date = date("d-m-Y H:i");
        $username = $userdata['user_name'];
        $sql = "INSERT INTO projects (id, name, description, author, date, progress, game, xgame, type)
                               VALUES('', '"
. mysql_real_escape_string($_POST['name']) . "', '" . mysql_real_escape_string($_POST['description']) . "', '" . mysql_real_escape_string($_POST['author']) . "', '" . mysql_real_escape_string($date) . "', '" . mysql_real_escape_string($_POST['progress']) . "', '" . mysql_real_escape_string($_POST['game']) . "', '" . mysql_real_escape_string($_POST['xgame']) . "', '" . mysql_real_escape_string($_POST['type']) . "')";
        mysql_query($sql) or die(mysql_error());
        

        $query = "UPDATE fusion_users SET projects = ++ WHERE user_name ='".$username."'";
        mysql_query($query) or die (mysql_error());
        
        echo "Uw Project is toegevoegd";    
    }
else
    {
        $sql = "SELECT projects FROM fusion_users WHERE user_name = '".$userdata['user_name']."'";
        $result = mysql_query($sql) or die(mysql_error());
        if(mysql_num_rows($result) < 4)
        {

        
        ?>

    <table border="0"><form method="post" action="addproject.php" enctype="multipart/form-data">
    <tr><td width="40%">Project Naam:</td><td><input type="text" size="20" class='textbox' maxlength="20" name="name">(Max 20 chars)</td></tr>
    <tr><td width="40%">Project Beschrijving:</td><td><textarea name="description" class='textbox' style='width:100%;' rows="8" cols="31"></textarea></td></tr><tr><td width="40%">Game:</td><td>
    <select name="game" class='textbox'<option value="cod">CoD</option><option value="coduo">CoD:UO</option><option value="cod2">CoD2</option><option value="web">Web(site/page)</option><option value="other">Other</option></select>
    <select name="xgame" class='textbox'><option value=""></option><option value="sp">SP</option><option value="mp">MP</option><option value="spmp">SP+MP</option></select>
    </td></tr><tr><td width="40"%>Type:</td><td>
    <select name="type" class='textbox'><option value="map">Map</option><option value="mod">Mod</option><option value="html">HTML</option><option value="php">PHP</option><option value="other">Other</option></select>
    <input type="hidden" name="author" value="<?php echo $userdata['user_name']; ?>"><input type="hidden" name="progress" value="<?php echo "0"; ?>"></td></tr>
    <tr><td width="40%"></td><td><input class='textbox' type="Submit" name="Submit" value="Voeg toe">
    </table></form>
        <?
    }else
    {
        echo "Je mag maximaal <b>3</b> projecten hebben, verwijder er één als u er nog één wilt toevoegen";
    }
    }

    closetable();

    require_once "side_right.php";
    require_once "footer.php";
?>

hij heeft de goede waarde want projects werd 1, maar als ik die query nog een keer uitvoer blijft hij 1 :S
 
Frank -

Frank -

13/11/2006 19:39:00
Quote Anchor link
Zolang jij niet controleert hoeveel records er daadwerkelijk zijn bijgewerkt, kun je nooit zeker zijn dat jij de juiste query hebt uitgevoerd. De functie mysql_affected_rows() is de enige die duidelijkheid kan verschaffen, ga daar dan ook eens iets mee doen.

Offtopic: $date = date("d-m-Y H:i"); levert geen datum op, alleen maar bugs! Een datum sla je op in een DATE of DATETIME in het formaat yyyy-mm-dd hh:mm:ss. Een ander formaat is fout.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.