Features

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Ervaren Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een ervaren Software Developer, en heb je ervaring met technieken zoals C#, MS Access & SQL? Vind jij het leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een specifieke branche? Dan is dit de baan voor jou! Als ontwikkelaar ben jij samen met een team van 12 collega’s verantwoordelijk voor het bouwen van nieuwe functionaliteiten en het uitbreiden van de core applicatie. Belangrijk is dat je ervaring hebt met C# en MS Access. Je bent flexibel en klantvriendelijk ingesteld, omdat het belangrijk is om de klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Thuiswerken

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

App Developer

Samen werken aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg voor iedereen. Dat is de impact die jij kan hebben als App Developer bij VGZ. Wil jij een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin iedereen zich thuis voelt? Bekijk dan de vacature. Uit onderzoek van Computable is VGZ verkozen tot ‘beste niet-ICT werkgever voor ICT’ers van Nederland’ Hoe ook jij het verschil maakt Als App developer werk jij aan het belangrijkste communicatiekanaal van VGZ, namelijk de App! Als App developer bij VGZ maak je onderdeel uit van een van onze App-teams. Met een goede mix van kennis en ervaring zet je

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Digital Agency

Functie Jij als Front end developer komt te werken in een van de 8 multidisciplinaire teams binnen de organisatie. Deze teams werken op basis van Scrum agile in 2 wekelijkse sprints. De grootte van de teams varieert van 9-14 collega’s en bestaan altijd uit één of meerdere project managers en een project manager. Samen met je team werk je aan verschillende projecten voor uiteenlopende klanten zoals grote multinationals tot het kleine mkb. De stack waarmee gewerkt wordt is voornamelijk Javascript, ES6, Es.next, HTML, CSS, React.js en Node.js. Wat deze organisatie onderscheid is dat ze echt langdurige partnerships aangaan met hun

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider in onderwijsland. Wat vragen

Bekijk vacature »

Experienced Lead Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Delft Vacature ID: 13301 Introductie We are seeking a Lead Java Developer for our team in the area of Delft. You will develop an application used exclusively by the engineers and geologists for site characterizations, which imports raw field and laboratory measurements for further processing, integration, ground modelling, and geotechnical analysis and reporting. The client/server application is entirely written in Java, and the server is hosted in the Amazon cloud, utilizing frameworks such as Spring and Hibernate, and connected to an MS SQL Server RDS instance. There is a trend towards using more

Bekijk vacature »

Frontend Developer Vue Nuxt HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever levert elke dag betere digitale gebruikerservaringen. Ben jij geschikt als frontend Developer? Heb je ervaring met Vue en Nuxt? Vaste baan: Front-End Developer HBO €3.100 - €4.600 Zij bieden opdrachtgevers een complete dienstverlening op gebied van ontwerpen en ontwikkelen van websites, zoekmachine optimalisatie, online adverteren, content marketing en conversie verbetering. Zij werken met een eigen ontwikkeld CMS. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot

Bekijk vacature »

Web Application Developer

Dit ga je doen Samen met het team werk je aan de visualisatie functionaliteiten en hoe dit gebruikt kan worden in een operationele setting; Het ontwerpen, ontwikkelen, onderhouden en leveren van support betreft het Warehouse Management Systeem en de bijbehorende web visualisaties; Je gebruikt hierbijde tools WebGL en ASP.net; Het meewerken in implementatieprojecten; Het leveren van Go-Live Support; Sparren met jouw Amerikaanse collega's. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Web Application Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »

PHP back-end developer gezocht!

Functie Werk je liever zonder druk en keiharde deadlines maar met de focus op kwaliteit? Dan kom je hier op de juiste plek terecht! In Het team bestaat momenteel uit 12 developers, hiernaast werken er collega’s van front-end, UX maar ook marketing/sales en support. In iedere sprint ontwikkel je samen functionaliteiten met als uitdaging om de klanten de beste gebruikerservaring te bieden. Ze bieden een werkplek waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen, en mee te werken aan zowel bestaande als nieuwe mogelijkheden. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar een papiertje) • Je denkt graag mee over

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Identity & Access Management

Dit ga je doen Als Identity & Access Management Ontwikkelaar zorg jij er voor dat studenten, medewerkers en docenten de juiste benodigdheden op het juiste moment kunnen gebruiken; Het juist opslaan van onderzoeksdata en het openbaar beschikbaar stellen van publicaties (Open Access); Studenten, collega's en wetenschappers ondersteunen; Agile en Scrum werken; Technisch Applicatiebeheer; Ontwikkelen in One Identity Manager en VB.NET. Hier ga je werken Als Ontwikkelaar kom je terecht in een hecht team die zich richt op wetenschappelijke informatie en ICT. Jij bent degene die er voor zorgt dat alle informatie, uit diverse onderzoeken, bij de juiste personen terecht komt.

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Samen met je development team werk je Agile Scrum en met jullie gezamenlijke kennis en ervaring bepalen jullie samen de beste keuze voor techniek en architectuur. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en denkniveau • Je hebt goede kennis en ervaring met PHP • Je bent niet bang voor complexe projecten • Je werkt graag zelfstandig aan applicaties • Je bent altijd nieuwsgierig naar nieuwe

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Als front-end developer kom je te werken in een team van 30 gedetacheerde, en het team is momenteel flink aan het groeien. Je hebt ervaring met het bouwen van complexe bedrijfsapplicaties waar je gebruik maakt van de nieuwste technologieën waarmee jij elke klant omver blaast. Het gaat om uitdagende projecten met een gemiddelde doorlooptijd van 2 jaar. Hierdoor heb jij echt de volledige focus op een project en kun je flinke impact maken. Het team zit boordevol met ervaren developers die samen dezelfde ambitie delen. Aan de hand van opleidingen en trainingen kun je certificaten halen in jouw expertise

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 4 5 volgende »

B a s
Beheerder

B a s

13/05/2010 12:36:28
Anchor link
Meld hier je features.
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 13:46:29
 
K i p

K i p

13/05/2010 21:18:00
Anchor link
1. Ik zou het fijn vinden als je alle links die met http://phphulp.nl/... beginnen doorstuurt naar http://www.phphulp.nl/.... Nu zijn sommige links vanuit Google (of zelfs vanuit de site zelf) naar het een, en sommige naar het andere. Dan staat er opeens dat je niet bent ingelogd en dat soort dingen.

2. Ik zie liever tien laatste forum berichten, dan maar 5 en erbij hoelang het geleden was. (Een simpele 20:30 ofzo is voor mij veel duidelijker omdat het zoveel verschillende datums zijn. (Als je ergens één datum aan moet geven is het natuurlijk heel leuk dat je ziet hoe lang het geleden is, maar voor een overzicht zijn simpele data handiger.))

3. Een snel reageren veldje onderaan een topic. Als je nu op een bericht wilt reageren ben je eigenlijk verplicht om het reageren formulier in een nieuw tabblad te openen en de hele tijd heen en weer te switchen om te lezen wat er ook alweer in het bericht stond en zo, maar goed de redenen hiervoor spreken waarschijnlijk voor zich.

4. Een keuze voor het weergeven van je achternaam? Ik denk niet dat iedereen het fijn vindt om verplicht zijn voor en achternaam op het forum hier weer te geven. (Onder andere omdat je dan met je naam in Google komt, en dat staat mijn inziens niet echt professioneel.) En wat is er mis met de klassieke bijnaam?

Dat zijn mijn verzoeken.
Gewijzigd op 13/05/2010 21:30:31 door K i p
 
Marick Marick

Marick Marick

13/05/2010 21:19:44
Anchor link
Een quote functie naast de post zou handig zijn, tenzij dat al in ontwikkeling is. (:
 
Moe BE

Moe BE

13/05/2010 23:01:17
Anchor link
Kleuren systeem, zodat je kan zien welke posts je al gelezen hebt en welke niet! Je kent dat wel, elk groot fora heeft zowel iets, kijk maar naar phpbb
 
Jelmer -

Jelmer -

14/05/2010 00:43:01
Anchor link
Zou het topic-titel vooraan in de title tag kunnen binnen het forum? Dan kan ik aan m'n tabbladen zien welk topic waar open staat.
 
Danny Roelofs

Danny Roelofs

14/05/2010 00:59:24
Anchor link
Als je een laatste forum berichten item kiest, zou het in dat geval niet handiger zijn om ook dan naar de laatste pagina te gaan om zo daadwerkelijk direct het laatste forum bericht te kunnen inzien?
 
Niels Verwegen

Niels Verwegen

14/05/2010 13:42:58
Anchor link
Door de php-scripts bladeren, vind ik nu, veel minder overzichtelijk dan bij de oude website. Al ziet het er nu beter uit. Misschien toch weer terug naar de titels als lijst onder mekaar!?
Gewijzigd op 14/05/2010 13:44:35 door Niels Verwegen
 
Rick de Jong

Rick de Jong

14/05/2010 13:48:40
Anchor link
Misschien niet helemaal wat je hier wilt terugvinden:

Typfout(en) bij:
Wachtwoord opnieuw aanvragen de eerste keer.
Activatielink in de mail -> de pagina waar je op komt staat er "Je nieuw wachtwoord" i.p.v. nieuwe. Beetje slordig.

Het icoontje bij scripts voor het openen van het php script in een nieuw venster werkt niet
 
Roel -

Roel -

14/05/2010 15:14:14
Anchor link
Een kleine toevoeging, kun je <label></label> om de Onthoud mij knop zetten? Dan kun je ook op de tekst klikken, is makkelijker :)
 
Dat Hoeftniet

Dat Hoeftniet

14/05/2010 15:46:13
Anchor link
Binnen het forum mis ik toch wel de quote/reply, edit en report-knopjes..
 
B a s
Beheerder

B a s

14/05/2010 17:47:07
Anchor link
Wat er tot nu toe is aangepast:

1. Snel reageren
2. Quote knopje
3. Verwijzing phphulp.nl naar www.phphulp.nl
4. <label> Om de 'onthoud mij' checkbox login pagina
5. Topic titel bij topics

De 'edit' icoon is als het goed is wel zichtbaar. Na 3 dagen kun je je eigen items niet meer wijzigen, zodat de discussies intact blijven. Het 'edit' icoon wordt dan ook niet meer getoond na 3 dagen.

Aan enkele andere items wordt nog gewerkt.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

14/05/2010 17:51:45
Anchor link
Mooi werk Bas! Mag gezegd worden...
Gewijzigd op 14/05/2010 19:23:59 door Joren de Wit
 
B a s
Beheerder

B a s

14/05/2010 17:59:29
Anchor link
Dank je wel Blanche!

Je wordt nu ook naar je eigen post gestuurd na het reageren.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

14/05/2010 18:01:36
Anchor link
Nu nog naar de laatste post vanuit 'Laatste forum berichten'. Dat zou zeker fijn zijn!

ps. Oei, ik kwam niet bij mn eigen post uit na versturen van dit bericht...
Gewijzigd op 14/05/2010 18:07:25 door Joren de Wit
 
B a s
Beheerder

B a s

14/05/2010 18:05:56
Anchor link
Blanche:
Nu nog naar de laatste post vanuit 'Laatste forum berichten'. Dat zou zeker fijn zijn!

ps. Oei, ik kwam niet bij mn eigen post uit na versturen van dit bericht...


Nu wel als het goed is :-)
 
Joren de Wit

Joren de Wit

14/05/2010 18:07:26
Anchor link
Klopt?

edit: Ja, klopt!
edit2: Nee, vanuit het edit scherm nog niet...
Gewijzigd op 14/05/2010 18:08:34 door Joren de Wit
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

14/05/2010 18:15:56
Anchor link
Blanche:
Mooi werk Bas! Mag gezegd worden...


alleen jij =d
 
Yea Rupie

Yea Rupie

14/05/2010 18:20:49
Anchor link
Bas goed werk verricht!
Ik ben blij dat phphulp weer beschikbaar is.
 
Loran DP

Loran DP

14/05/2010 18:20:56
Anchor link
Bas misschien ook een idee om pas na het inloggen een reactie veld te tonen?

En ik mis bij de users het aantal posts
En dat als je links in het menu klikt dat je dan naar de laatste pagina gaat van het topic.
Gewijzigd op 14/05/2010 18:24:25 door Loran DP
 

14/05/2010 19:22:46
Anchor link
Bas:
Blanche:
Nu nog naar de laatste post vanuit 'Laatste forum berichten'. Dat zou zeker fijn zijn!

ps. Oei, ik kwam niet bij mn eigen post uit na versturen van dit bericht...


Nu wel als het goed is :-)

Nietwaar, ik heb net een reactie geplaatst in het bugs topic, toen werd ik naar http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/bugs/70861/2/#498363 verwezen, terwijl ik naar http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/bugs/70861/3/#498363 moest gaan (3 i.p.v. 2). Ook is het heel handig dat je naar het midden van je bericht wordt gestuurd, leest heel handig.
 
Dat Hoeftniet

Dat Hoeftniet

14/05/2010 19:23:30
Anchor link
Dubbele quotes werken ook niet als ik 't berichtje van Karl lees..
 

Pagina: 1 2 3 4 5 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.