Features

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

TypeScript developer (tot € 6.000, - bruto pe

Functie Om bovenstaande ambities waar te kunnen maken zijn ze op zoek naar een ervaren Typecript developer die niet alleen zichzelf verder ontwikkelt, maar het ook leuk vinden om op termijn meer junior collega’s op pad te helpen. Je zult aan de slag gaan met het migreren van hun bestaande UI in Angular. Maar ook het ontwikkelen van een mobiele app. Hierbij hechten ze veel waarde aan User Experience en kiezen ze duidelijk voor kwaliteit i.p.v. snelheid. Je krijgt dus de ruimte om vanuit gedegen onderzoek te werk te gaan en het borgen van kwaliteit staat hoog in het vaandel.

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

Als 3D BIM add- on ontwikkelaar bij KUBUS ontwikkel je add-ons (BCF Managers genaamd) voor de toonaangevende building information modeling (BIM) programma's Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD en Tekla Structures. BCF Managers maken gegevensoverdracht mogelijk tussen BIM-software en BIMcollab. Je werkt zowel aan de front- als aan de back-end. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein genoeg om als individuele ontwikkelaar invloed uit te kunnen oefenen en

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Core developer wordt jij onderdeel van ons team met drie breed ontwikkelde software engineers en een flexibele schil met zes ervaren freelancers. Jij gaat mee in de visie van onze organisatie om als IoT partner in deze branche specifieke markt “het” platform te blijven innoveren en deze ook steeds slimmer te maken. Wij hopen dan ook zeker dit in de toekomst te kunnen realiseren met bijvoorbeeld Artificial Intelligence. De architectuur van ons platform is opgemaakt uit een deel eigen protocol, een interface laag en een laag welke de protocollen van derde partijen vertaald naar het eigen

Bekijk vacature »

Outsystems Developer Medior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als ervaren Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van de

Bekijk vacature »

Software developer - senior

Functie omschrijving Voor een echt softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking voor de afdeling Software Development! Ben jij op zoek naar een werkgever waar meerdere software developers werken aan interessante projecten? Ben jij op zoek naar een werkgever waar je onderdeel wordt van een team dat echt passie heeft voor het ontwikkelen van software? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als softwareontwikkelaar kom je terecht bij een onafhankelijk, door kwaliteit gedreven, doortastend en daarbij op een Agile wijze werkend bedrijf. Ben jij een expert in het vertalen van Componenten van Functionaliteit naar Business lagen?

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie As a Senior .NET developer you will work in our Research & development team. Our team consists of 17 colleagues! We are currently busy setting up a completely new architecture for a new product. We use VS2022 and .NET 6.0 for our new product. Your function is therefore mainly backend oriented. Since we develop measuring equipment for the chemical industry, it is also very important to develop high-quality software for its control. You are also responsible for designing, implementing and testing new features. For this position its also very important to ensure future-proof and sustainable architecture. Eisen - A

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als Lead developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van circa 23 software engineers. Als team werken jullie agile en zijn termen als Continuous Integration en Continuous Delivery dagelijkse koek. Jullie werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel klanten een totaal oplossing aan te kunnen bieden. Jij wordt verantwoordelijk voor complete projecten waarbij jij als verantwoordelijke zorgt dat het project op de juiste manier blijft draaien. Zo haal jij ook de requirements op bij de klant en kijk jij samen met het team en met de salesafdeling hoeveel uren hiervoor nodig zijn. Daarnaast stuur jij jouw

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij recent jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een erkende werkgever in regio Waalwijk zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript Developer Webapplicaties

Bedrijfsomschrijving Voor deze organisatie ben ik op zoek naar een getalenteerde Fullstack JavaScript Developer. Ze is een snelgroeiend software development agency dat zich richt op het ontwikkelen van moderne webapplicaties en complexe systemen voor haar klanten. Ze is gevestigd onder de rook van Utrecht en heeft als doel om tot de top van de Nederlandse agencies te behoren. Deze organisatie maakt softwareoplossingen voor verschillende soorten bedrijven. Innovatie staat hoog in het vaandel en je zult dus met nieuwe technieken aan de slag gaan. Ze hebben klanten in vele branches zitten, zoals retail, finance, gezondheid en onderwijs. De diverse klanten zorgen

Bekijk vacature »

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Voor een opdrachtgever, met een prachtig kantoor in omgeving Wateringen zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind jij het leuk om in een Agile/Scrum omgeving te werken? Wil jij

Bekijk vacature »

.NET Developer C#

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken Als C# .NET Developer wordt je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van applicaties voor belangrijkste product van deze organisatie. Dit product is een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je hierbij beheerst is C#. Er

Bekijk vacature »

PHP developer (Symfony, Doctrine)

Functie Als PHP developer wordt er een hoge mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed opereert in een team waar kennis wordt gedeeld en dingen als codereviews erg veel voorkomen. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 4 5 volgende »

B a s
Beheerder

B a s

13/05/2010 12:36:28
Anchor link
Meld hier je features.
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 07:44:24
 
K i p

K i p

13/05/2010 21:18:00
Anchor link
1. Ik zou het fijn vinden als je alle links die met http://phphulp.nl/... beginnen doorstuurt naar http://www.phphulp.nl/.... Nu zijn sommige links vanuit Google (of zelfs vanuit de site zelf) naar het een, en sommige naar het andere. Dan staat er opeens dat je niet bent ingelogd en dat soort dingen.

2. Ik zie liever tien laatste forum berichten, dan maar 5 en erbij hoelang het geleden was. (Een simpele 20:30 ofzo is voor mij veel duidelijker omdat het zoveel verschillende datums zijn. (Als je ergens één datum aan moet geven is het natuurlijk heel leuk dat je ziet hoe lang het geleden is, maar voor een overzicht zijn simpele data handiger.))

3. Een snel reageren veldje onderaan een topic. Als je nu op een bericht wilt reageren ben je eigenlijk verplicht om het reageren formulier in een nieuw tabblad te openen en de hele tijd heen en weer te switchen om te lezen wat er ook alweer in het bericht stond en zo, maar goed de redenen hiervoor spreken waarschijnlijk voor zich.

4. Een keuze voor het weergeven van je achternaam? Ik denk niet dat iedereen het fijn vindt om verplicht zijn voor en achternaam op het forum hier weer te geven. (Onder andere omdat je dan met je naam in Google komt, en dat staat mijn inziens niet echt professioneel.) En wat is er mis met de klassieke bijnaam?

Dat zijn mijn verzoeken.
Gewijzigd op 13/05/2010 21:30:31 door K i p
 
Marick Marick

Marick Marick

13/05/2010 21:19:44
Anchor link
Een quote functie naast de post zou handig zijn, tenzij dat al in ontwikkeling is. (:
 
Moe BE

Moe BE

13/05/2010 23:01:17
Anchor link
Kleuren systeem, zodat je kan zien welke posts je al gelezen hebt en welke niet! Je kent dat wel, elk groot fora heeft zowel iets, kijk maar naar phpbb
 
Jelmer -

Jelmer -

14/05/2010 00:43:01
Anchor link
Zou het topic-titel vooraan in de title tag kunnen binnen het forum? Dan kan ik aan m'n tabbladen zien welk topic waar open staat.
 
Danny Roelofs

Danny Roelofs

14/05/2010 00:59:24
Anchor link
Als je een laatste forum berichten item kiest, zou het in dat geval niet handiger zijn om ook dan naar de laatste pagina te gaan om zo daadwerkelijk direct het laatste forum bericht te kunnen inzien?
 
Niels Verwegen

Niels Verwegen

14/05/2010 13:42:58
Anchor link
Door de php-scripts bladeren, vind ik nu, veel minder overzichtelijk dan bij de oude website. Al ziet het er nu beter uit. Misschien toch weer terug naar de titels als lijst onder mekaar!?
Gewijzigd op 14/05/2010 13:44:35 door Niels Verwegen
 
Rick de Jong

Rick de Jong

14/05/2010 13:48:40
Anchor link
Misschien niet helemaal wat je hier wilt terugvinden:

Typfout(en) bij:
Wachtwoord opnieuw aanvragen de eerste keer.
Activatielink in de mail -> de pagina waar je op komt staat er "Je nieuw wachtwoord" i.p.v. nieuwe. Beetje slordig.

Het icoontje bij scripts voor het openen van het php script in een nieuw venster werkt niet
 
Roel -

Roel -

14/05/2010 15:14:14
Anchor link
Een kleine toevoeging, kun je <label></label> om de Onthoud mij knop zetten? Dan kun je ook op de tekst klikken, is makkelijker :)
 
Dat Hoeftniet

Dat Hoeftniet

14/05/2010 15:46:13
Anchor link
Binnen het forum mis ik toch wel de quote/reply, edit en report-knopjes..
 
B a s
Beheerder

B a s

14/05/2010 17:47:07
Anchor link
Wat er tot nu toe is aangepast:

1. Snel reageren
2. Quote knopje
3. Verwijzing phphulp.nl naar www.phphulp.nl
4. <label> Om de 'onthoud mij' checkbox login pagina
5. Topic titel bij topics

De 'edit' icoon is als het goed is wel zichtbaar. Na 3 dagen kun je je eigen items niet meer wijzigen, zodat de discussies intact blijven. Het 'edit' icoon wordt dan ook niet meer getoond na 3 dagen.

Aan enkele andere items wordt nog gewerkt.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

14/05/2010 17:51:45
Anchor link
Mooi werk Bas! Mag gezegd worden...
Gewijzigd op 14/05/2010 19:23:59 door Joren de Wit
 
B a s
Beheerder

B a s

14/05/2010 17:59:29
Anchor link
Dank je wel Blanche!

Je wordt nu ook naar je eigen post gestuurd na het reageren.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

14/05/2010 18:01:36
Anchor link
Nu nog naar de laatste post vanuit 'Laatste forum berichten'. Dat zou zeker fijn zijn!

ps. Oei, ik kwam niet bij mn eigen post uit na versturen van dit bericht...
Gewijzigd op 14/05/2010 18:07:25 door Joren de Wit
 
B a s
Beheerder

B a s

14/05/2010 18:05:56
Anchor link
Blanche:
Nu nog naar de laatste post vanuit 'Laatste forum berichten'. Dat zou zeker fijn zijn!

ps. Oei, ik kwam niet bij mn eigen post uit na versturen van dit bericht...


Nu wel als het goed is :-)
 
Joren de Wit

Joren de Wit

14/05/2010 18:07:26
Anchor link
Klopt?

edit: Ja, klopt!
edit2: Nee, vanuit het edit scherm nog niet...
Gewijzigd op 14/05/2010 18:08:34 door Joren de Wit
 
Kumkwat Trender

Kumkwat Trender

14/05/2010 18:15:56
Anchor link
Blanche:
Mooi werk Bas! Mag gezegd worden...


alleen jij =d
 
Yea Rupie

Yea Rupie

14/05/2010 18:20:49
Anchor link
Bas goed werk verricht!
Ik ben blij dat phphulp weer beschikbaar is.
 
Loran DP

Loran DP

14/05/2010 18:20:56
Anchor link
Bas misschien ook een idee om pas na het inloggen een reactie veld te tonen?

En ik mis bij de users het aantal posts
En dat als je links in het menu klikt dat je dan naar de laatste pagina gaat van het topic.
Gewijzigd op 14/05/2010 18:24:25 door Loran DP
 

14/05/2010 19:22:46
Anchor link
Bas:
Blanche:
Nu nog naar de laatste post vanuit 'Laatste forum berichten'. Dat zou zeker fijn zijn!

ps. Oei, ik kwam niet bij mn eigen post uit na versturen van dit bericht...


Nu wel als het goed is :-)

Nietwaar, ik heb net een reactie geplaatst in het bugs topic, toen werd ik naar http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/bugs/70861/2/#498363 verwezen, terwijl ik naar http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/bugs/70861/3/#498363 moest gaan (3 i.p.v. 2). Ook is het heel handig dat je naar het midden van je bericht wordt gestuurd, leest heel handig.
 
Dat Hoeftniet

Dat Hoeftniet

14/05/2010 19:23:30
Anchor link
Dubbele quotes werken ook niet als ik 't berichtje van Karl lees..
 

Pagina: 1 2 3 4 5 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.