Google Maps

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Als Front-end developer werken aan apps voor het o

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Barendrecht! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Binnen deze rol houdt jij je met het volgende bezig: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps

Bekijk vacature »

PHP Developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Randstad B.V.- Freelance Senior Fullstack Develope

Startdatum: 01.05.2023 Richttarief: € 75,00 - €85,00 Duur van de opdracht: 1 jaar Uren per week: 40 Werkmodel: Hybride, dinsdag en donderdag aanwezig op kantoor in Diemen en meer wanneer dit nodig is. Functieomschrijving: De ideale kandidaat gaat onderdeel uitmaken van een junior team binnen het foundation domein. Vanuit het foundation domein werkt dit team samen met andere foundation teams en teams uit het online domein (professionals B2B en B2C) voor het bouwen en integreren van HRM functionaliteiten (verlof en benefits) in de persoonlijke portal van Interim Professionals. Er is meer backend werk dan frontend, maar kandidaat moet beiden leuk

Bekijk vacature »

Back End Developer

Als Back End developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Je hebt een focus op de back end van onze software, daarvoor werken wij hoofdzakelijk met C# en .NET. Wij hanteren een full-stack benadering, wat betekent dat je naast de back-end ook meehelpt bij andere onderdelen van de code. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

IT Infrastructuur Developer

IT Infrastructuur Developer Ben jij (bijna) klaar met je HBO studie in de richting van IT? Opzoek naar een spannende eerste baan, waar je ontzettend veel kan leren? Dan hebben wij de ultieme job voor jou! Voor een goede klant van ons in de financiële dienstverlening zijn wij opzoek naar een Junior Infrastructure Developer. Deze baan is een mooie kans om een sterke start te geven aan jouw carrière binnen de IT! De job Je werkt nauw samen met het Devops team, en zal je voornamelijk bezighouden met het automatiseren van infrastructure componenten. De componenten worden opgevraagd door het DevOps

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

Fullstack of back-end PHP developer

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Front-end Developer vue.js node.js SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Frontend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf de regio Nieuw Vennep zijn wij opzoek naar een ervaren Front-end Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een SaaS-platform.

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Ineke kleinloog

ineke kleinloog

24/05/2012 16:29:39
Quote Anchor link
beste mensen
Ik ben al 2 dagen aan het zoeken naar een script
ook bij google maps kom ik er niet uit
maar misschien kan iemand me op weg helpen naar de juiste informatie

Ik wil Google maps op mijn website
MAAR
voor elk adres van een persoon of bedrijf
moet er een eigen google kaart getoond worden
met de locatie van waar deze persoon of bedrijf zich bevind

net zoals in de telefoongids

Ik ben bezig geweest met een php scriptje
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $straat,+huisnummer,+$plaats; ?>

dit script plaats je op de plek van de adres gegevens van het script iframe van google. MAAR helaas werkt dit niet goed.

Dus ik denk dat ik een database record aan moet maken in de database met de coordinaten. Maar hoe lees ik die dan uit?

Ik snap niet dat google geen instructies aanbiedt voor deze inplementatie voor je website.

Heeft iemand een suggestie
 
PHP hulp

PHP hulp

10/05/2024 07:15:40
 
Koen Hollander

Koen Hollander

24/05/2012 16:36:45
Quote Anchor link
Heeft Google daar dan geen API voor?
 
-Jens -

-Jens -

24/05/2012 16:39:24
Quote Anchor link
beste,

ik heb eerder iets dergelijks gemaakt, en zo eenvoudig is het helaas niet. Stuur even een mail naar infrasoft.online<at>gmail.com met de vereisten, dan kan ik je verder helpen.

vriendelijke groet,
jens
 
Ineke kleinloog

ineke kleinloog

24/05/2012 16:41:02
Quote Anchor link
ga ik meteen doen
 
Koen Hollander

Koen Hollander

24/05/2012 16:41:18
Quote Anchor link
Ik geef je nu 1 zeer bruikbare link
www.google.com/enterprise/maps
Gewoon de eerste hit op google
(Ik zocht op 'Google maps API')

,Koen Hollander
Gewijzigd op 24/05/2012 16:43:04 door Koen Hollander
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

24/05/2012 16:49:47
Quote Anchor link
Jens M op 24/05/2012 16:39:24:
beste,

ik heb eerder iets dergelijks gemaakt, en zo eenvoudig is het helaas niet. Stuur even een mail naar infrasoft.online<at>gmail.com met de vereisten, dan kan ik je verder helpen.

vriendelijke groet,
jens

Jens, we zitten hier op een forum. Als je iemand wil helpen prima, maar doe het dan op het forum dan hebben anderen er ook nog iets aan.
Gewijzigd op 24/05/2012 16:50:26 door Ozzie PHP
 
Ineke kleinloog

ineke kleinloog

24/05/2012 16:53:24
Quote Anchor link
koen ik ga de info even lezen van die pagina www.google.com/enterprise/maps



Toevoeging op 24/05/2012 16:55:42:

Ozzie het is natuurlijk zo
maar misschien kan ik uitkomst bieden later
en mijn script in het forum zetten
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

24/05/2012 16:58:43
Quote Anchor link
Maar dat is eigenlijk niet de bedoeling... het is de bedoeling dat iedereen kan meekijken en kan helpen / adviseren.

Een forum heeft weinig nut als iedereen alles per mail gaat afhandelen.
Gewijzigd op 24/05/2012 16:59:06 door Ozzie PHP
 
Erwin H

Erwin H

24/05/2012 17:03:39
Quote Anchor link
Ineke kleinloog op 24/05/2012 16:29:39:
Ik snap niet dat google geen instructies aanbiedt voor deze inplementatie voor je website.

Geen instructies.....?
https://developers.google.com/maps/documentation/javascript/tutorial
 
Ineke kleinloog

ineke kleinloog

24/05/2012 17:16:08
Quote Anchor link
oke de pagina van koen had ik al gelezen toch....
nu heb ik dan toch maar gemaild naar google voor de applicatie

dit is de email van google maps:

The Google Maps Product Offering:

Fully Supported Google Maps API for Business:

Annual Direct Licenses Start at £7,700 (€8580)



NOU ja maar is een beetje duur hoor
 
Koen Hollander

Koen Hollander

24/05/2012 17:17:29
Quote Anchor link
Heel duur, zou het niet doen als ik jou was. Nog succes met zoeken
 
Ineke kleinloog

ineke kleinloog

24/05/2012 17:18:40
Quote Anchor link
erwin
dit is het plaatsen van EEN google map op je website
hier zoek ik niet naar

mijn website adressen komen uit een database en daarbij wil ik bij elk gevonden adres een locatie kaartje

Toevoeging op 24/05/2012 17:24:59:


een link naar een tutorial waar ik tegen aanliep
dit is dus wat ik wil
maar helaas werkt het niet naar behoren
als ik de coordinaten weghaal (zoals hij dat doet)
dan krijg ik een kaart van Lelystad te zien
maar misschien is er iemand die deze bug kan triggeren?
hou me aanbevolen

https://www.youtube.com/watch?v=HTm-3Cduafw

als iemand een oplossing
 
Erwin H

Erwin H

24/05/2012 17:32:24
Quote Anchor link
Ineke kleinloog op 24/05/2012 17:18:40:
erwin
dit is het plaatsen van EEN google map op je website
hier zoek ik niet naar

mijn website adressen komen uit een database en daarbij wil ik bij elk gevonden adres een locatie kaartje

heb je de hele tutorial al doorgenomen? Alle antwoorden op je vragen staan erin, geloof me, ik heb het namelijk wel allemaal doorgenomen toen ik me erin verdiepte. Wat er niet in staat is hoe je met een database meot werken, maar dat lijkt me logisch, dat heeft namelijk helemaal niets met Google Maps te maken.
Anders kan je ook nog op mijn site terecht als je iets meer wilt weten:
http://erwinsdump.site50.net/pages/programming/gm.php
 
Wouter J

Wouter J

24/05/2012 17:43:01
Quote Anchor link
Quote:
dit is het plaatsen van EEN google map op je website
hier zoek ik niet naar

Hier zoek je wel naar, alleen begrijp je nog niet dat je er naar zoekt.

Ik heb hier ooit een tutorialserie over geschreven: http://wouterj.nl/news/google-maps-api-v3-begin-tot-eind/383/
 
Ineke kleinloog

ineke kleinloog

24/05/2012 18:39:33
Quote Anchor link
wouter en erwin

als het zo is dan ben ik te gehaast geweest
dan ga ik het nog eens allemaal doornemen
ik hoop echt dat ik gewoon niet goed gekeken heb

bedankt dan in ieder geval
zal later nog reageren
 
G P

G P

24/05/2012 19:15:51
Quote Anchor link
Toon de kaart:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<img src="http://maps.google.com/maps/api/staticmap?markers=size:small|color:blue|HIERDENAAMVANDESTRAAT+HUISNUMMER+POSTCODE+GEMEENTE+LAND&amp;size=450x200&amp;sensor=true" alt="Google maps" width="450" height="200" />


size: small|medium|large
color: blue|yellow|black|white|red enz... ALTIJD ENGELSTALIGE WOORDEN!

Om dan nog eens te linken naar googlemaps
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a href="http://maps.google.com/maps?q=HIERDENAAMVANDESTRAAT+HUISNUMMER+POSTCODE+GEMEENTE+LAND&hl=nl&amp;sll=37.0625,-95.677068&amp;sspn=55.586984,79.013672&amp;hnear=HIERDENAAMVANDESTRAAT+HUISNUMMER+POSTCODE+GEMEENTE+LAND&amp;t=m&amp;z=16">GOOGLE MAP</a>
 
Ineke kleinloog

ineke kleinloog

24/05/2012 23:28:37
Quote Anchor link
Gunther
Waar ik mee zit is dat de NAAM STRAAT NUMMER ETC.. steeds veranderen.
omdat er verschillende bedrijven in de database staan.

dat heb ik geprobeerd op te lossen met de code
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $naam,+$straat,+$nummer; ?>

dus wordt er uit de variabelen de gegevens van de verschillende bedrijven gepakt.

MAAR die sll=37.0625,-95.677068 dat zijn coordinaten
en die moeten natuurlijk mee veranderen om de juiste kaart te krijgen

dus ik weet niet hoe ik dat moet oplossen met de links die je hebt geplaatst
 
Jeroen Spaans

Jeroen Spaans

24/05/2012 23:54:37
Quote Anchor link
Ineke kleinloog op 24/05/2012 23:28:37:
Gunther
Waar ik mee zit is dat de NAAM STRAAT NUMMER ETC.. steeds veranderen.
omdat er verschillende bedrijven in de database staan.

dat heb ik geprobeerd op te lossen met de code
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $naam,+$straat,+$nummer; ?>

dus wordt er uit de variabelen de gegevens van de verschillende bedrijven gepakt.

MAAR die sll=37.0625,-95.677068 dat zijn coordinaten
en die moeten natuurlijk mee veranderen om de juiste kaart te krijgen

dus ik weet niet hoe ik dat moet oplossen met de links die je hebt geplaatst





Dan zet je de data uit je database in de betreffende url en dan krijg je:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<img src="http://maps.google.com/maps/api/staticmap?markers=size:small|color:blue|<?php $straat . '+'. $huisnummer + '. '+ $postcode; ?>&amp;size=450x200&amp;sensor=true" alt="Google maps" width="450" height="200" />
 
G P

G P

25/05/2012 00:53:14
Quote Anchor link
Wat die coördinaten betreft, ik heb daar geen last van... Ik gebruik het zelf ook en het werkt zoals ik het wil. Nog straffer zelfs, je hebt voor de link alleen maar dit nodig:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a href="http://maps.google.com/maps?q=HIERDENAAMVANDESTRAAT+HUISNUMMER+POSTCODE+GEMEENTE+LAND">Google Map</a>
Kijk naar de oplossing van Jeroen om dit werkende te hebben.
Je zal dan wel niet genoeg hebben aan straat en nummer alleen, postcode en gemeenteplaats zullen wel op zijn minst moeten meegegeven worden. Land is niet echt verplicht.
Voor België gebruik ik steeds: straat, huisnummer, postcode, gemeente, provincie, land en dit heeft voor mij voldoende resultaat. De "Google Map" tussen de <a> en </a> vervang ik door de kaart.
Ik hoop dat het jouw verder helpt.
 
Ineke kleinloog

ineke kleinloog

25/05/2012 07:39:16
Quote Anchor link
ja nu jullie dit zeggen,
het moet kunnen
ik ben niet een gevorderde scripter maar ga het vandaag uitproberen.

Die tutorials van Wouter en gunther zijn erg helder
en Gunther gaat totaal in op ALLE toepassingen van Google maps
ik heb nog niet alles doorgenomen maar het is erg interessante informatie als je met kaarten aan de slag gaat

Ik ga ermee aan de slag.
Laat het uiteindelijke resultaat dan hier op het form achter

Toevoeging op 25/05/2012 23:58:15:

Jeroen
ik heb geen output
hieronder mijn code



print "<div class='lat_maps'>";
print "<div>";
print '
<img src="http://maps.google.com/maps/api/staticmap?markers=size:small|color:blue|
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $straten . '+' . $nummers . '+' .  $plaatsen . '+' .  $landen; ?>
&amp;size=450x200&amp;sensor=true" alt="Google maps" width="300" height="300" />
';
print "</div>";


Toevoeging op 25/05/2012 23:59:45:

ik krijg alleen een 0 te zien in de div

print "<div class='lat_maps'>";
print "<div>";
print '
<img src="http://maps.google.com/maps/api/staticmap?markers=size:small|color:blue|
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $straten . '+' . $nummers . '+' .  $plaatsen . '+' .  $landen; ?>
&amp;size=450x200&amp;sensor=true" alt="Google maps" width="300" height="300" />
';
print "</div>";
 
G P

G P

26/05/2012 09:30:05
Quote Anchor link
Persoonlijk getest, en het werkt :)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
<?php

/*******************************************************\
    GOOGLE INSTELLINGEN
\*******************************************************/

$size = array('small', 'medium', 'large');
$color = array('black', 'white', 'yellow', 'red', 'blue', 'purple', 'pink', 'orange');
$width = '450';
$height = '200';

/*******************************************************\
    ADRES DIE GETOOND MOET WORDEN
\*******************************************************/

$straat = '';
$huisnummer = '';
$postcode = '';
$gemeente = '';
$provincie = '';
$land = '';

/*******************************************************\
    MAAK DE LINKEN
\*******************************************************/

$url = 'http://maps.google.com/maps?q='.$straat.'+'.$huisnummer.'+'.$postcode.'+'.$gemeente.'+'.$land.'&amp;hl=nl';
$img = 'http://maps.google.com/maps/api/staticmap?markers=size:'.$size['0'].'|color:'.$color['0'].'|'.$straat.'+'.$huisnummer.'+'.$postcode.'+'.$gemeente.'+'.$provincie.'+'.$land.'&amp;size='.$width.'x'.$height.'&amp;sensor=true';

/*******************************************************\
    TOON DE MAP
\*******************************************************/

print '<div class="lat_maps">'.PHP_EOL;
print '    <div>'.PHP_EOL;
print '        <a href="'.$url.'" rel="extern" onClick="this.target=\'_blank\'"><img src="'.$img.'" alt="" width="'.$width.'" height="'.$height.'" /></a>'.PHP_EOL;
print '    </div>'.PHP_EOL;
print '</div>'.PHP_EOL;

?>
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.