Google Maps

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Technisch Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! In deze functie werk jij voornamelijk aan: Het onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Het opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werk je aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkel en implementeren je MS PowerApps en Power BI. Bedrijfsprofiel Je komt terecht bij een familiair

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Voor een bedrijf in Den Bosch zoek ik een PHP Developer, die al wat werkervaring heeft. Jij gaat aan de slag met de verdere professionalisering van de interne applicaties en software. In de functie ga je verder: Verdere ontwikkeling eigen CRM systeem, vooral middels PHP; Bouwen van verschillende API's & koppelingen; Meedenken om de software/applicaties te verbeteren/optimaliseren; Aan de slag met de interne tooling. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er werken ruim 70 medewerkers, verdeeld over verschillende afdelingen. De afdeling Development bestaat uit vijf collega's, onder

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer (Vue.js)

Functie Als Front-end developer ben je uiteindelijk overkoepelend aan de slag voor de 3 ontwikkelteams die ieder aan een specifiek product werken. In samenwerking met de UX-designer en de huidige Front-end developer zorg je voor gebruiksvriendelijke software. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en feautures naar een hoger niveau te tillen? En vind je het niet erg om oudere delen van de applicaties te refactoren i.c.m. het toevoegen van nieuwe functionaliteiten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en zelfredzaamheid)

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van dashboards, webapplicaties en apps voor de eigen IOT-oplossingen. Samen met een vooruitstrevend team van ontwikkelaars en engineers krijgen jullie de opdracht om de sensoren in de apparatuur te scannen en vervolgens de data om te zetten in belangrijke inzichten voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Heb jij ideeën over nieuwe technieken die jullie kunnen implementeren? Hier wordt echt naar je geluisterd en gekeken of jouw idee daadwerkelijk ingezet kan worden; Je gaat aan de slag met de

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Voor een opdrachtgever, met een prachtig kantoor in omgeving Wateringen zijn wij op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind jij het leuk om in een Agile/Scrum omgeving te werken? Wil jij

Bekijk vacature »

Back end developer Python, PHP

Functie Jij als full stack ontwikkelaar zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar een PO en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult voornamelijk (lees 75%) werken aan de roostersoftware. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere flexwerkers ingezet kan worden. Verder willen ze financiële koppelingen gaan maken

Bekijk vacature »

PHP Back-end Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Starter Werklocatie: Nijmegen Vacature ID: 13633 Introductie OUr client develop websites, webshops, and digital environments that are used by many visitors daily. They are seeking an experienced PHP-Developer Back-end to join the team. If you're looking for a position where you can tackle challenging, innovative, and multidisciplinary ICT projects and make a difference, this vacancy might be for you! Functieomschrijving As a PHP developer, you'll develop websites and digital environments used by many visitors daily. You'll work as a back-end developer and want to continuously develop in this field. You can work independently and efficiently,

Bekijk vacature »

Dynamics Ontwikkelaar

Dit ga je doen Ontwikkelen van Dynamics 365 voor de interne uitrol; Samen met de consultants sparren met klanten over de wensen en eisen; Ontwikkelen van Dynamics 365 voor verschillende grote klanten; Technische analyse en testen; Meedenken over het gebruik en de richting van Dynamics binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

No-Code Betty Blocks ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving Wil jij de bedrijfsprocessen van klanten revolutionair digitaliseren en optimaliseren zonder beperkt te worden door programmeertalen? Kom werken bij een snelgroeiende en professionele organisatie met een gezonde dosis humor en veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen. Als No-Code Betty Blocks ontwikkelaar werk je vanuit ons kantoor in het hart van Nederland, je thuiswerkplek of op locatie bij de klant. We faciliteren de juiste trainingen en ondersteuning zodat je een echte Betty Blocks expert wordt. Naast het werk zijn er bij ons bijzondere events, zoals een jaarlijkse zeildag, een zomerse barbecue en een knus kerstdiner om de grillige maanden door

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js, React Remote

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Als Front-end developer werken aan apps voor het o

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Doorontwikkelen van software; Ontwikkelen en testen van nieuwe functionaliteiten; Implementaties van nieuwe functionaliteiten en updates; Verzorgen van technische migraties naar nieuwe frameworks; Verwerken van incidenten. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de regio Amsterdam, draagt bij aan het verbeteren van de veiligheid en efficiëntie van de Nederlandse infrastructuur door het ontwikkelen van afgemeten software oplossingen. Zo passen zij location intelligence toe om onderhoud en reparaties efficiënt te laten verlopen. Verder zorgen deze systemen dat incidenten zo snel mogelijk worden opgelost. Als Front-end Developer ben jij samen met je team betrokken met het (door)ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Scrum Master

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Scrum master op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je begeleidt twee teams binnen de afdeling Platform Services (PLS). Je helpt mee de devops manier van werken van de teams verder door te ontwikkelen. Je helpt de PO bij het managen van de product backlog; het voorbereiden van

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Ineke kleinloog

ineke kleinloog

24/05/2012 16:29:39
Quote Anchor link
beste mensen
Ik ben al 2 dagen aan het zoeken naar een script
ook bij google maps kom ik er niet uit
maar misschien kan iemand me op weg helpen naar de juiste informatie

Ik wil Google maps op mijn website
MAAR
voor elk adres van een persoon of bedrijf
moet er een eigen google kaart getoond worden
met de locatie van waar deze persoon of bedrijf zich bevind

net zoals in de telefoongids

Ik ben bezig geweest met een php scriptje
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $straat,+huisnummer,+$plaats; ?>

dit script plaats je op de plek van de adres gegevens van het script iframe van google. MAAR helaas werkt dit niet goed.

Dus ik denk dat ik een database record aan moet maken in de database met de coordinaten. Maar hoe lees ik die dan uit?

Ik snap niet dat google geen instructies aanbiedt voor deze inplementatie voor je website.

Heeft iemand een suggestie
 
PHP hulp

PHP hulp

10/05/2024 16:41:28
 
Koen Hollander

Koen Hollander

24/05/2012 16:36:45
Quote Anchor link
Heeft Google daar dan geen API voor?
 
-Jens -

-Jens -

24/05/2012 16:39:24
Quote Anchor link
beste,

ik heb eerder iets dergelijks gemaakt, en zo eenvoudig is het helaas niet. Stuur even een mail naar infrasoft.online<at>gmail.com met de vereisten, dan kan ik je verder helpen.

vriendelijke groet,
jens
 
Ineke kleinloog

ineke kleinloog

24/05/2012 16:41:02
Quote Anchor link
ga ik meteen doen
 
Koen Hollander

Koen Hollander

24/05/2012 16:41:18
Quote Anchor link
Ik geef je nu 1 zeer bruikbare link
www.google.com/enterprise/maps
Gewoon de eerste hit op google
(Ik zocht op 'Google maps API')

,Koen Hollander
Gewijzigd op 24/05/2012 16:43:04 door Koen Hollander
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

24/05/2012 16:49:47
Quote Anchor link
Jens M op 24/05/2012 16:39:24:
beste,

ik heb eerder iets dergelijks gemaakt, en zo eenvoudig is het helaas niet. Stuur even een mail naar infrasoft.online<at>gmail.com met de vereisten, dan kan ik je verder helpen.

vriendelijke groet,
jens

Jens, we zitten hier op een forum. Als je iemand wil helpen prima, maar doe het dan op het forum dan hebben anderen er ook nog iets aan.
Gewijzigd op 24/05/2012 16:50:26 door Ozzie PHP
 
Ineke kleinloog

ineke kleinloog

24/05/2012 16:53:24
Quote Anchor link
koen ik ga de info even lezen van die pagina www.google.com/enterprise/maps



Toevoeging op 24/05/2012 16:55:42:

Ozzie het is natuurlijk zo
maar misschien kan ik uitkomst bieden later
en mijn script in het forum zetten
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

24/05/2012 16:58:43
Quote Anchor link
Maar dat is eigenlijk niet de bedoeling... het is de bedoeling dat iedereen kan meekijken en kan helpen / adviseren.

Een forum heeft weinig nut als iedereen alles per mail gaat afhandelen.
Gewijzigd op 24/05/2012 16:59:06 door Ozzie PHP
 
Erwin H

Erwin H

24/05/2012 17:03:39
Quote Anchor link
Ineke kleinloog op 24/05/2012 16:29:39:
Ik snap niet dat google geen instructies aanbiedt voor deze inplementatie voor je website.

Geen instructies.....?
https://developers.google.com/maps/documentation/javascript/tutorial
 
Ineke kleinloog

ineke kleinloog

24/05/2012 17:16:08
Quote Anchor link
oke de pagina van koen had ik al gelezen toch....
nu heb ik dan toch maar gemaild naar google voor de applicatie

dit is de email van google maps:

The Google Maps Product Offering:

Fully Supported Google Maps API for Business:

Annual Direct Licenses Start at £7,700 (€8580)



NOU ja maar is een beetje duur hoor
 
Koen Hollander

Koen Hollander

24/05/2012 17:17:29
Quote Anchor link
Heel duur, zou het niet doen als ik jou was. Nog succes met zoeken
 
Ineke kleinloog

ineke kleinloog

24/05/2012 17:18:40
Quote Anchor link
erwin
dit is het plaatsen van EEN google map op je website
hier zoek ik niet naar

mijn website adressen komen uit een database en daarbij wil ik bij elk gevonden adres een locatie kaartje

Toevoeging op 24/05/2012 17:24:59:


een link naar een tutorial waar ik tegen aanliep
dit is dus wat ik wil
maar helaas werkt het niet naar behoren
als ik de coordinaten weghaal (zoals hij dat doet)
dan krijg ik een kaart van Lelystad te zien
maar misschien is er iemand die deze bug kan triggeren?
hou me aanbevolen

https://www.youtube.com/watch?v=HTm-3Cduafw

als iemand een oplossing
 
Erwin H

Erwin H

24/05/2012 17:32:24
Quote Anchor link
Ineke kleinloog op 24/05/2012 17:18:40:
erwin
dit is het plaatsen van EEN google map op je website
hier zoek ik niet naar

mijn website adressen komen uit een database en daarbij wil ik bij elk gevonden adres een locatie kaartje

heb je de hele tutorial al doorgenomen? Alle antwoorden op je vragen staan erin, geloof me, ik heb het namelijk wel allemaal doorgenomen toen ik me erin verdiepte. Wat er niet in staat is hoe je met een database meot werken, maar dat lijkt me logisch, dat heeft namelijk helemaal niets met Google Maps te maken.
Anders kan je ook nog op mijn site terecht als je iets meer wilt weten:
http://erwinsdump.site50.net/pages/programming/gm.php
 
Wouter J

Wouter J

24/05/2012 17:43:01
Quote Anchor link
Quote:
dit is het plaatsen van EEN google map op je website
hier zoek ik niet naar

Hier zoek je wel naar, alleen begrijp je nog niet dat je er naar zoekt.

Ik heb hier ooit een tutorialserie over geschreven: http://wouterj.nl/news/google-maps-api-v3-begin-tot-eind/383/
 
Ineke kleinloog

ineke kleinloog

24/05/2012 18:39:33
Quote Anchor link
wouter en erwin

als het zo is dan ben ik te gehaast geweest
dan ga ik het nog eens allemaal doornemen
ik hoop echt dat ik gewoon niet goed gekeken heb

bedankt dan in ieder geval
zal later nog reageren
 
G P

G P

24/05/2012 19:15:51
Quote Anchor link
Toon de kaart:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<img src="http://maps.google.com/maps/api/staticmap?markers=size:small|color:blue|HIERDENAAMVANDESTRAAT+HUISNUMMER+POSTCODE+GEMEENTE+LAND&amp;size=450x200&amp;sensor=true" alt="Google maps" width="450" height="200" />


size: small|medium|large
color: blue|yellow|black|white|red enz... ALTIJD ENGELSTALIGE WOORDEN!

Om dan nog eens te linken naar googlemaps
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a href="http://maps.google.com/maps?q=HIERDENAAMVANDESTRAAT+HUISNUMMER+POSTCODE+GEMEENTE+LAND&hl=nl&amp;sll=37.0625,-95.677068&amp;sspn=55.586984,79.013672&amp;hnear=HIERDENAAMVANDESTRAAT+HUISNUMMER+POSTCODE+GEMEENTE+LAND&amp;t=m&amp;z=16">GOOGLE MAP</a>
 
Ineke kleinloog

ineke kleinloog

24/05/2012 23:28:37
Quote Anchor link
Gunther
Waar ik mee zit is dat de NAAM STRAAT NUMMER ETC.. steeds veranderen.
omdat er verschillende bedrijven in de database staan.

dat heb ik geprobeerd op te lossen met de code
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $naam,+$straat,+$nummer; ?>

dus wordt er uit de variabelen de gegevens van de verschillende bedrijven gepakt.

MAAR die sll=37.0625,-95.677068 dat zijn coordinaten
en die moeten natuurlijk mee veranderen om de juiste kaart te krijgen

dus ik weet niet hoe ik dat moet oplossen met de links die je hebt geplaatst
 
Jeroen Spaans

Jeroen Spaans

24/05/2012 23:54:37
Quote Anchor link
Ineke kleinloog op 24/05/2012 23:28:37:
Gunther
Waar ik mee zit is dat de NAAM STRAAT NUMMER ETC.. steeds veranderen.
omdat er verschillende bedrijven in de database staan.

dat heb ik geprobeerd op te lossen met de code
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $naam,+$straat,+$nummer; ?>

dus wordt er uit de variabelen de gegevens van de verschillende bedrijven gepakt.

MAAR die sll=37.0625,-95.677068 dat zijn coordinaten
en die moeten natuurlijk mee veranderen om de juiste kaart te krijgen

dus ik weet niet hoe ik dat moet oplossen met de links die je hebt geplaatst





Dan zet je de data uit je database in de betreffende url en dan krijg je:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<img src="http://maps.google.com/maps/api/staticmap?markers=size:small|color:blue|<?php $straat . '+'. $huisnummer + '. '+ $postcode; ?>&amp;size=450x200&amp;sensor=true" alt="Google maps" width="450" height="200" />
 
G P

G P

25/05/2012 00:53:14
Quote Anchor link
Wat die coördinaten betreft, ik heb daar geen last van... Ik gebruik het zelf ook en het werkt zoals ik het wil. Nog straffer zelfs, je hebt voor de link alleen maar dit nodig:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<a href="http://maps.google.com/maps?q=HIERDENAAMVANDESTRAAT+HUISNUMMER+POSTCODE+GEMEENTE+LAND">Google Map</a>
Kijk naar de oplossing van Jeroen om dit werkende te hebben.
Je zal dan wel niet genoeg hebben aan straat en nummer alleen, postcode en gemeenteplaats zullen wel op zijn minst moeten meegegeven worden. Land is niet echt verplicht.
Voor België gebruik ik steeds: straat, huisnummer, postcode, gemeente, provincie, land en dit heeft voor mij voldoende resultaat. De "Google Map" tussen de <a> en </a> vervang ik door de kaart.
Ik hoop dat het jouw verder helpt.
 
Ineke kleinloog

ineke kleinloog

25/05/2012 07:39:16
Quote Anchor link
ja nu jullie dit zeggen,
het moet kunnen
ik ben niet een gevorderde scripter maar ga het vandaag uitproberen.

Die tutorials van Wouter en gunther zijn erg helder
en Gunther gaat totaal in op ALLE toepassingen van Google maps
ik heb nog niet alles doorgenomen maar het is erg interessante informatie als je met kaarten aan de slag gaat

Ik ga ermee aan de slag.
Laat het uiteindelijke resultaat dan hier op het form achter

Toevoeging op 25/05/2012 23:58:15:

Jeroen
ik heb geen output
hieronder mijn code



print "<div class='lat_maps'>";
print "<div>";
print '
<img src="http://maps.google.com/maps/api/staticmap?markers=size:small|color:blue|
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $straten . '+' . $nummers . '+' .  $plaatsen . '+' .  $landen; ?>
&amp;size=450x200&amp;sensor=true" alt="Google maps" width="300" height="300" />
';
print "</div>";


Toevoeging op 25/05/2012 23:59:45:

ik krijg alleen een 0 te zien in de div

print "<div class='lat_maps'>";
print "<div>";
print '
<img src="http://maps.google.com/maps/api/staticmap?markers=size:small|color:blue|
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $straten . '+' . $nummers . '+' .  $plaatsen . '+' .  $landen; ?>
&amp;size=450x200&amp;sensor=true" alt="Google maps" width="300" height="300" />
';
print "</div>";
 
G P

G P

26/05/2012 09:30:05
Quote Anchor link
Persoonlijk getest, en het werkt :)
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
<?php

/*******************************************************\
    GOOGLE INSTELLINGEN
\*******************************************************/

$size = array('small', 'medium', 'large');
$color = array('black', 'white', 'yellow', 'red', 'blue', 'purple', 'pink', 'orange');
$width = '450';
$height = '200';

/*******************************************************\
    ADRES DIE GETOOND MOET WORDEN
\*******************************************************/

$straat = '';
$huisnummer = '';
$postcode = '';
$gemeente = '';
$provincie = '';
$land = '';

/*******************************************************\
    MAAK DE LINKEN
\*******************************************************/

$url = 'http://maps.google.com/maps?q='.$straat.'+'.$huisnummer.'+'.$postcode.'+'.$gemeente.'+'.$land.'&amp;hl=nl';
$img = 'http://maps.google.com/maps/api/staticmap?markers=size:'.$size['0'].'|color:'.$color['0'].'|'.$straat.'+'.$huisnummer.'+'.$postcode.'+'.$gemeente.'+'.$provincie.'+'.$land.'&amp;size='.$width.'x'.$height.'&amp;sensor=true';

/*******************************************************\
    TOON DE MAP
\*******************************************************/

print '<div class="lat_maps">'.PHP_EOL;
print '    <div>'.PHP_EOL;
print '        <a href="'.$url.'" rel="extern" onClick="this.target=\'_blank\'"><img src="'.$img.'" alt="" width="'.$width.'" height="'.$height.'" /></a>'.PHP_EOL;
print '    </div>'.PHP_EOL;
print '</div>'.PHP_EOL;

?>
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.