gratis editor?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Backend Developer PHP Laravel SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Backend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf, in de regio Nieuw Vennep, zijn wij opzoek naar een ervaren Backend Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een

Bekijk vacature »

Software developer

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een Software developer die, veelal fullstack, mee gaat werken aan de ontwikkeling van de producten en zo helpt aan de uitvoering van hun ontwikkelprojecten. Je komt te werken binnen hun development team bestaande uit 6 ontwikkelaars. Ze staan zowel open voor meer junior als medior/senior developers. Je kunt snel veel verantwoordelijkheid krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf. Bovendien ben je betrokken bij het bepalen van de product roadmap en de inbreng van (nieuwe) technologieën. De applicaties waaraan je werk worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. De tech-stack bestaat voornamelijk uit Laravel (PHP),

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you work together in a multidisciplinary development team with 1-2 Senior .NET developers, two front-end developers, Data Scientists and one UX designer. As a team you work on developing a Cloud based application and making this application more stable. Unit testing will also become very important in your new position. Together with the Senior .NET developer you will be responsible for developing the API. You work with a lot of data and occasionally there will also be data issues and some queries will have to be run. This means that you will work a lot

Bekijk vacature »

Junior full stack developer

Functie Als full stack developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het development team. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Binnen de functie van Front-end developer werk je mee aan uitdagende klantprojecten. In teamverband werk je aan de voorkant van onze state-of-the-art portaal oplossingen en apps. Dit alles gebeurt in een multidisciplinaire omgeving waarbij je de ruimte hebt om te sparren, je ideeën scherp te stellen, en waar je met de benodigde kennis en ervaring om je heen altijd terecht kunt bij je collega’s voor vragen en ondersteuning. Meestal werk je vanuit ons kantoor maar we bieden ook alle faciliteiten om thuis te kunnen werken. Voor sommige projecten ga je mee naar de klant, wellicht zelfs in het buitenland!

Bekijk vacature »

Front-end developer - working on software for arou

Functie They have recently started looking for an experienced Front-end (mobile/app) developer. Because of the short lines within the team, they are also looking for someone who can communicate with the service desk, sales and support for technical questions. You will join their IT team consisting of about 10 colleagues divided over two teams in rooms opposite each other. Half of these are involved in their front-end. You will work together with, among others, the Architect, 1 senior, 1 junior and there is a Team Leader. In terms of technology, they work with a unique tech-stack, particularly because of the

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Front-end Angular developer

Functie In jouw rol als Front-End developer werk je samen met de backend developers om middels tweewekelijkse sprints het platform naar een hoger niveau te tillen. Hiernaast heb je affiniteit met data en werk je graag samen met het team om de gegevensintegriteit en -beveiliging te waarborgen, om ervoor te zorgen dat de gebruiker wereldwijd de beste SaaS-services heeft. Deze organisatie heeft meer dan 100 mensen in dienst, waarvan er 45 in Nederland werken. Het ontwikkelteam bestaat uit 10 mensen en is verdeeld in 2 scrumteams. Het eerste team bestaat uit Java en Scala ontwikkelaars. Het tweede team, waar jij

Bekijk vacature »

Senior Fullstack Developer (GOLang, TypeScript)

Bedrijfsomschrijving Our client is one of the large worldwide accounting firms. Functieomschrijving We are looking for a senior (all-round) developer (Project On Demand / Tax Technology) Uses as much as possible technology in support of the development process: Git, Jenkins, Docker, npm, skaffold, helm, etc. We are looking for a real hands-on developer; ie not a team lead or other managerial-style role; Acts with integrity both internally and externally and takes personal responsibility in this respect; Curious about the developments within their field and driven to make a difference with the team; Able to empathize with colleagues and stakeholders and

Bekijk vacature »

Back-end ontwikkelaar

Functie omschrijving Wil jij meebouwen aan diverse databasesystemen in een klein bedrijf met een platte organisatie? In een team van ruim 10 ontwikkelaars wordt er aan diverse ICT oplossingen gewerkt. Jouw taken hierbij zullen bestaan uit: Het onderhouden en door-ontwikkelen van bestaande databases. Denk hierbij aan schema verbeteringen en performance-tuning. Bij nieuwe ontwikkelingen ga jij ook bezig met het bouwen van het databaseschema. Omdat je in een klein team werkt zal je ook de C# routine verder uitbouwen en ontwikkelen. Ook kan je meedraaien in algemene refactory-, ontwikkel- of testwerkzaamheden. Je zal voornamelijk gebruik maken van de volgende technieken: .NET

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functie omschrijving Als Back-end Developer heb je de eer om als eerste interne developer bij deze organisatie te beginnen. Op dit moment zijn er externe developers, maar daar wil de organisatie verandering in brengen. Op termijn moet de gehele afdeling uit intern personeel bestaan. Je kan je voorstellen dat de eerste interne developer ook de nodige kennis mee moet brengen. Dat klopt. Je gaat je namelijk aan het begin bekommeren over de externe developers en uiteindelijk over je interne collega's. Verder ga je het volgende doen: Het bedenken, beheren en onderhouden van webportalen, API-koppelingen en applicaties; Je bedenkt en werkt

Bekijk vacature »

Full stack Javascript ontwikkelaar

Functie Benieuwd hoe jouw dag eruit ziet? Je komt binnen rond een uur of 10 en dat start je met de morning call. Dit doen we vanaf het hoofdkantoor of op het lab, ligt eraan welk project je mee bezig bent. Na de call en het verdelen van de tickets ga je met je team aan de slag. Rond een uur of 12 is er een goede lunch en ga je smiddags weer lekker door met je werk. De ene keer maak jij een game voor een groot merk om de interactie tussen product en eindgebruiker te vergroten. De andere

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3

16/03/2011 23:23:45
Quote Anchor link
Niels Kieviet op 16/03/2011 19:21:41:
@Thomas

Totdat je in teamverband gaat werken met bijvoorbeeld SVN, github of iets in die geest. Unit testing en noem maar op. Dat werkt zoveel lekkerder in Ecplise of netbeans dan in notepadd++.


Waarom dan?

Valt me op dat niemand SciTE (of eigenlijk scintella) noemt...
 
PHP hulp

PHP hulp

03/05/2024 16:09:41
 
TJVB tvb

TJVB tvb

17/03/2011 09:47:48
Quote Anchor link
@Karl Zend Studio is al een tijd gebaseerd op eclipse maar een eerdere versie was dat niet. (Ik geloof dat Zend Studio 5.5 de laatste was die niet op eclipse gebaseerd was)

@Niels, wat voor invloed heeft eclipse vs notepadd++ op het gebruik van svn/git/unit test etc? Ik gebruik daar in ieder geval de uitgebreidere losse clients voor.
 
Nick Zwaal

Nick Zwaal

17/03/2011 10:29:02
Quote Anchor link
Notepad++ all the way. Ik heb hem portable op een usb staan. Kan overal werken hiermee :)
Ik denk dat de voorgaande reacties al ruim uitleggen waarom Notepad++ goed is ^^
 
Kris Peeters

Kris Peeters

17/03/2011 10:44:40
Quote Anchor link
Notepad2
of
Notepad++
 
The Force

The Force

17/03/2011 12:31:29
Quote Anchor link
Gebruik nog de oude Zend (niet gebaseerd op Eclipse) en dat bevalt me prima. @TJVB, dat werkt beter omdat je dan niet hoeft te switchen tussen programma's maar direct vanuit je programma je SVN kan beheren. Daarnaast werkt code vergelijking bijvoorbeeld heel goed. Eclipse bevat alle features die je waarschijnlijk nodig zal hebben.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

23/03/2011 08:47:50
Quote Anchor link
Inderdaad is de oude Zend Studio nog steeds het prettigst, maar helaas zijn daar geen licenties meer voor verkrijgbaar.

Naar aanleiding van jullie reacties had ik mijn keuze uiteindelijk beperkt tot Netbeans en Aptana. Deze laatste vind ik een prettigere interface hebben (kwestie van smaak).

Nu vraag ik me alleen af hoe (of?) ik in Aptana een bestand kan toevoegen aan een project. Ik heb al een project aangemaakt. Ik ben gewend dat je een bestand kunt "toewijzen" aan een project (add to project). Ik krijg dit echter niet voor elkaar. Het lukt wel om een bestand in de projectmap te plaatsen maar dan wordt er gewoon een kopie van het bestand gemaakt en dat wil ik niet. Weet iemand de oplossing?
 
Luuk Mulder

Luuk Mulder

07/04/2011 14:26:28
Quote Anchor link
Karl Karl op 16/03/2011 23:23:45:
Niels Kieviet op 16/03/2011 19:21:41:
@Thomas

Totdat je in teamverband gaat werken met bijvoorbeeld SVN, github of iets in die geest. Unit testing en noem maar op. Dat werkt zoveel lekkerder in Ecplise of netbeans dan in notepadd++.


Waarom dan?

Valt me op dat niemand SciTE (of eigenlijk scintella) noemt...


Notepad++ is gebouwd op SciTE

Edit-OT: Ik gebruik notepad++ omdat ik er mooi live mee kan editen naar de ftp server en het vult de variables aan als ik ze nog een keer typ, dus krijg ik niet zo vaak typo's (handmatig aanzetten bij voorkeuren "Automatisch aanvullen")
Gewijzigd op 07/04/2011 14:28:52 door Luuk Mulder
 
Jordy nvt

Jordy nvt

07/04/2011 15:07:23
Quote Anchor link
Notepad++
 
Kevin de Groot

Kevin de Groot

07/04/2011 15:50:58
Quote Anchor link
Notepad++ (inclusief de FTP_Synchronize.dll)
Bij settings kun je "weergeven van functie-agumenten" nog aanvinken.
Werkt perfect!

Wat ikzelf ook niet veel heb gezien is dat je, als je op een div-je klikt, dat je dan de bijbehorende "closing div" kunt vinden. Deze worden dan paars gemarkeerd. Dit geldt ook voor accolades.

Voorbeeld: http://img577.imageshack.us/i/naamlooskh.png/
 

09/04/2011 09:21:49
Quote Anchor link
Kevin de Groot op 07/04/2011 15:50:58:
Notepad++ (inclusief de FTP_Synchronize.dll)
Bij settings kun je "weergeven van functie-agumenten" nog aanvinken.
Werkt perfect!

Wat ikzelf ook niet veel heb gezien is dat je, als je op een div-je klikt, dat je dan de bijbehorende "closing div" kunt vinden. Deze worden dan paars gemarkeerd. Dit geldt ook voor accolades.

Voorbeeld: http://img577.imageshack.us/i/naamlooskh.png/


Heel veel editors kunnen dat :-)
 

Pagina: « vorige 1 2 3



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.