gratis editor?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Front-end developer

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als senior .NET ontwikkelaar en aankomend lead developer ben jij in één van de drie development teams verantwoordelijk voor het volgende: • Jij hebt een oogpunt op modernisering en bent verantwoordelijk voor de technische staat en architectuur van de applicatie; • Jij bent verantwoordelijk voor het reviewen van de technische haalbaarheid van verschillende onderwerpen; • Jij bent verantwoordelijk voor een goede aansluiting binnen het multidisciplinaire team en de bijbehorende taken; • Jij bent verantwoordelijk voor het aandragen van verbetervoorstellen en ontwikkelstandaarden in zowel de techniek als architectuur; • Jij bent meewerkend voorman en ondersteunt en coacht jouw team op

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you work together in a multidisciplinary development team with 1-2 Senior .NET developers, two front-end developers, Data Scientists and one UX designer. As a team you work on developing a Cloud based application and making this application more stable. Unit testing will also become very important in your new position. Together with the Senior .NET developer you will be responsible for developing the API. You work with a lot of data and occasionally there will also be data issues and some queries will have to be run. This means that you will work a lot

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie De perfecte combinatie tussen techniek en vastgoed. Werk samen met de senior software developer om allerlei software van fluX te verbeteren. Gelukkig voel jij je helemaal thuis in de codewereld van .NET. Dus of je nu bezig bent met het verhogen van de conformiteitscore of het automatiseren van allerlei taxatiemodellen, jij weet precies hoe je de doelstellingen realiseert. En dat terwijl je ook samenwerkt met een extern ontwikkelteam. Waar dit team bepaalde softwaresystemen ontwikkelen, richt jij je vooral op onze Nederlands georiënteerde producten en alle wetgeving die daarbij komt kijken. Voor minimaal 32 uur per week verrijk jij onze

Bekijk vacature »

Back-end developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde SQL Developer/ functioneel consultant. Jij wordt verantwoordelijk voor zowel het ontwerpen en implementeren van SQL-databases als voor het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen van een organisatie en het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Ontwerp en implementatie van SQL-databases: Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Analyse van bedrijfsprocessen: Je analyseert de bedrijfsprocessen van de organisatie om de behoeften van de klant te begrijpen en te vertalen naar

Bekijk vacature »

ERP Developer fleet managementsysteem

Wat ga je doen als ERP Developer fleet managementsysteem? Als ERP developer speel jij een belangrijke rol bij het doorvoeren van wijzigingen en verbeteringen binnen het fleet managementsysteem. Jouw expertise op het gebied van ERP systemen stelt jou in staat om de applicatie optimaal te laten functioneren en te blijven ontwikkelen. Als lid van het IT-team werk je nauw samen met andere developers en het business team om het fleet managementsysteem te integreren met andere systemen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en het implementeren van verbeteringen op basis van de wensen en eisen van onze klanten.

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functie Het development team bestaat momenteel uit vijf backend C#/.NET ontwikkelaars. Op dit moment zit één ontwikkelaar dedicated op de mobiele applicatie. Als team werk je samen aan het zelf ontwikkelde software platform. Dit bestaat uit zowel apps als websites. Om het systeem door meer dan honderdduizenden gebruikers wordt gebruikt is het bijna vanzelfsprekend dat de kwaliteit van het product hoog moet liggen. Het systeem bestaat uit drie projecten. Je werkt dus aan deze drie projecten waarbij de focus op z’n tijd verschuift. De technieken die worden toegepast zijn o.a. .NET Core, Xamarin, C# en MVC. Je zal dus met

Bekijk vacature »

Social Media Specialist

Social Media Specialist locatie: Rotterdam (Zuid Holland) Wij zoeken op korte termijn een nieuwe collega, een social media specialist/ adviseur sociale media (24 uur), voor ons sprankelende team Communicatie van CJG Rijnmond. Onze focus ligt op het informeren en binden van onze in- en externe klanten en stakeholders en het versterken van onze naamsbekendheid en zichtbaarheid. Dat doen we in nauwe samenwerking met elkaar. Over de functie Ons team bestaat uit 7 communicatieprofessionals met ieder een eigen expertise. Als lid van het online team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en analyseren van onze socialemediastrategie. Ook stel je campagnes

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Functieomschrijving Voor een software ontwikkelaar in de omgeving van Vught zijn we op zoek naar een gemotiveerde C# ontwikkelaar. Deel jij hun passie voor development en dan vooral in C#.NET? Dan kan dit wel eens jouw droombaan zijn! Jouw werkzaamheden zullen er ongeveer als volgt uit gaan zien Door de wensen van de klant goed te begrijpen ga jij aan de slag dit om te zetten naar passende oplossingen en werk je deze uit tot een sterk eindproduct. Je gaat je bezighouden met de ontwikkeling van webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Frameworks en C#.

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT Informatica diploma in ontvangst mogen nemen? Of heb je een aantal jaar ervaring als Software Developer en ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Goirle zijn wij op zoek naar een junior/medior Back-end Developer met affiniteit met MS Acess. Samen met een vooruitstrevend team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL en affiniteit met MS Acess. Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld en vindt het leuk om klanten te

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Ozzie PHP

Ozzie PHP

14/03/2011 18:19:45
Quote Anchor link
Gebruikt iemand hier een gratis PHP editor? Zo ja, welke.
Zijn er gratis PHP editors die net zo goed (of liever nog beter) zijn als bijvoorbeeld Zend Studio 5.5?
 
PHP hulp

PHP hulp

27/07/2024 07:33:54
 
Bram Boos

Bram Boos

14/03/2011 18:23:32
Quote Anchor link
Ik weet niet welke richting je op wilt maar op Windhoos gebruik ik Notepad++ en op mijn Linux bakkie gedit Text Editor...

Bevalt me prima allemaal!
 
Jordi Kroon

Jordi Kroon

14/03/2011 18:26:01
Quote Anchor link
Eclipse for php is overigens ook goed.
 
Wouter J

Wouter J

14/03/2011 18:47:45
Quote Anchor link
Ik gebruik voor PHP dingen Aptana en voor HTML/CSS dingen inType. InType is vooral een snelle simpele editor, je kan er niet veel mee maar genoeg om snel en goed te kunnen scripten. Aptana is heel uitgebreid en is ook nog uit te bereiden. (Aptana2 heeft nog geen standaard PHP ondersteuning Aptana3 wel, voor Aptana2 moet je een extra addons installeren)
 
Bart V B

Bart V B

14/03/2011 18:54:07
Quote Anchor link
Uhm..
Netbeans? Codelobster?
Wat verwacht je van een php ide?
Ik bedoel wat verwacht je dat ze moeten kunnen?
 
Jaron T

Jaron T

14/03/2011 18:59:36
Quote Anchor link
netbeans.org
 
Joris van Rijn

Joris van Rijn

14/03/2011 19:02:28
Quote Anchor link
Gewoon alleen een 'syntax-highlighter' en ik ben blij! *Notepad++*
 
Niels K

Niels K

14/03/2011 19:04:12
Quote Anchor link
Eclipse gebruik ik zowel thuis als op het werk. Is gratis en werkt echt prima.
Gewijzigd op 14/03/2011 19:04:29 door Niels K
 
Barttje R

Barttje R

14/03/2011 19:06:06
Quote Anchor link
Notepad++, prima programmaatje... ;)
Gewijzigd op 14/03/2011 19:07:44 door Barttje R
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

14/03/2011 19:27:48
Quote Anchor link
Nou, ik zoek eigenlijk zoiets als Zend Studio, maar dan de oude versie (5.5). Die editor heeft ftp geintegreerd en dat werkt supergoed en supersnel. Ook heeft deze editor code completion. Werkt allemaal prima, maaaar... voor deze editor kun je geen licentie meer kopen, omdat er een nieuwe versie van Zend Studio uit is. Deze versie werkt echter zeer slecht. Vandaar dat ik dus een beetje aan het rondkijken ben voor een alternatief. Ik lees in bovenstaande reacties 2x Netbeans. Is dat wat?
 
Niels K

Niels K

14/03/2011 19:29:11
Quote Anchor link
Dan zou je kunnen gaan voor netbeans of voor eclipse. Ze lijken allemaal op elkaar. Je moet ze gewoon uit proberen en daarna je keuze maken.
 
Vincent Huisman

Vincent Huisman

14/03/2011 19:29:23
 
Barttje R

Barttje R

14/03/2011 19:30:08
Quote Anchor link
Notepad++ is ook een plugintje voor dat je met ftp kan werken.
Je moet maar even kijken wat je zelf lekker vind.. ;)
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

14/03/2011 19:31:24
Quote Anchor link
@Niels: Maar Eclipse... bedoel je daar mee Zend Studio (de nieuwe versie)? Of bedoel je wat anders? Als ik vanuit een class een functie in een andere class aanroep vult Eclipse die dan automatisch aan? Of kan ik de juiste functie selecteren uit een drop down list?
 
Roel -

Roel -

14/03/2011 20:11:50
Quote Anchor link
Notepad2

Bevalt me prima :-)
 

14/03/2011 20:23:14
Quote Anchor link
Iets waarin ik kan tikken. Don't care.
 
Kristof Goossens

Kristof Goossens

14/03/2011 20:54:23
Quote Anchor link
i vote netbeans for php
:-)
 
Bram Boos

Bram Boos

14/03/2011 21:01:46
Quote Anchor link
Karl Karl op 14/03/2011 20:23:14:
Iets waarin ik kan tikken. Don't care.

+1
 
Jasper DS

Jasper DS

14/03/2011 21:13:26
Quote Anchor link
notepad++
 
Wouter J

Wouter J

14/03/2011 21:17:31
Quote Anchor link
Het is vooral je eigen keuze. Ik heb ook eerst notepad++ gehad, dat vond ik niet handig. Zo moet je gewoon een beetje rond gaan kijken hier en daar een editor downloaden die je wat lijkt en dan rolt er vanzelf een goede editor voor jou binnen.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

14/03/2011 22:27:12
Quote Anchor link
Oke, bedankt voor alle reacties. Weet iemand uit ervaring of Eclipse for PHP of Netbeans code aanvult? Wie gebruikt een van beide editors en kan er iets (positiefs) over zeggen?
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.