header location onkeypress

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior C# Developer

You'll build modern applications for Coolblue's back office. We have a lot of friends, and they crave well-structured data and user-friendly, task-focused applications. How do I become a Medior C# Developer at Coolblue? You regularly participate in brainstorm sessions about user experience, data, and task flow with the UX Designer, Product Owner, and Data Scientists in your team. Besides that you will create disconnected, highly congruent, and testable code that can easily be maintained and is future-proof. Want to become C# Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Working with various types of

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer wanted!

Functie Because of the growth within the company, we are looking for reinforcement in the devlopmenttean. As a back-end developer you build the company software that helps us with the primary processes. A fun (internal) project in which you continuously develop the software! You will work in a small team, we have daily stand-ups and a scrum session every fortnight, led by our Scrum Master. During these sessions, you get the opportunity to present your ideas and discuss them with your fellow developers and the Product Owner. Within the development teams, we use Trello, Gitlab, Jiira, Confluence and Boockstack. They

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een gewaardeerde werkgever in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om

Bekijk vacature »

Integratie Developer / Architect

Dit ga je doen Als Integratie Developer / Architect binnen deze organisatie krijg je echt de kans om impact te maken. De organisatie is groeiende maar houdt een corporate cultuur buiten de deur. Heb je een goede business case: zorg voor goede argumentatie en ga ervoor! Geen stroperig beslissingsproces dat jouw ideeën in de weg staat! Enkele van jouw taken: Je ontwerpt en ontwikkelt nieuwe integraties met behulp van interne tools (Boomi) of externe partners; Je vertaalt functionele specificaties naar technische oplossingen; Je denkt mee over strategische ontwikkelingen op het gebied van applicatie integratie; Je voert regie op leveranciers en

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

Cloud Engineer

Ben jij een ervaren Cloud Engineer die complexe omgevingen kan overzien en wil je graag in vaste dienst werken bij een professioneel en kleinschalig bedrijf waar je een belangrijke rol kan spelen? Wij, IntelliMagic in Leiden, ontwikkelen specialistische IT monitoring software die we als SaaS oplossing verkopen aan grote bedrijven in Europa en de VS. We zijn een Nederlands bedrijf met een goede sfeer en met grote waardering voor de persoonlijke inbreng en kwaliteiten van onze medewerkers. Wij zoeken een ervaren Cloud Engineer met academisch denkniveau die verantwoordelijk wordt voor het beheer van de cloud infrastructuur voor onze Europese klanten.

Bekijk vacature »

Back-end developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde SQL Developer/ functioneel consultant. Jij wordt verantwoordelijk voor zowel het ontwerpen en implementeren van SQL-databases als voor het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen van een organisatie en het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Ontwerp en implementatie van SQL-databases: Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Analyse van bedrijfsprocessen: Je analyseert de bedrijfsprocessen van de organisatie om de behoeften van de klant te begrijpen en te vertalen naar

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je MBO of HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een uitdagende werkgever in de regio van Tilburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze back-end programmeur met affiniteit met MS Acess. Samen met een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL, Maar affiniteit met MS Acess is nog belangrijker. Je bent sociaal naar klanten en flexibel ingesteld. Je denkt altijd in kansen en gaat graag de uitdaging aan. Verder

Bekijk vacature »

Junior/medior Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij als ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor veel van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van maatwerk features en applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. Jij als full stack developer zult dus

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT Informatica diploma in ontvangst mogen nemen? Of heb je een aantal jaar ervaring als Software Developer en ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Goirle zijn wij op zoek naar een junior/medior Back-end Developer met affiniteit met MS Acess. Samen met een vooruitstrevend team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL en affiniteit met MS Acess. Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld en vindt het leuk om klanten te

Bekijk vacature »

Front-end (Angular) developer - remote werken

Functie Als Front-end (Angular) developer ga je aan de slag met het uitbouwen van hun webapplicatie, als één van de front-end experts ga je samen met collega’s in een devops team werken aan een nieuw front-end voor hun calculatie oplossing. Binnen de calculatiesoftware kunnen meerdere professionals tegelijk samenwerken, 3D calculaties uitvoeren en ook inzien met de benodigde specifieke details. Deze software wordt veel ingezet om projectbeschrijvingen en kosten in kaart te brengen, en tijdens de uitvoering te bewaken. Maar hiernaast liggen er in de toekomst veel meer plannen op het gebied van front-end in de andere applicaties. Genoeg te doen

Bekijk vacature »

C# Unity Developer

Functieomschrijving Ontwikkel jij mee door applicaties te bouwen die bijdragen aan het optimaliseren van processen? Voor een erkende werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een Unity C# Developer die graag de uitdaging aangaat! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je bent een luisterend oor naar klanten en vertaalt hun wensen door naar bruikbare software; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van processen; Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van updates/aanpassingen aan de reeds draaiende applicaties. Bedrijfsprofiel Je komt te werken voor een internationale werkgever in regio Tilburg. Samen met een vooruitstrevend team

Bekijk vacature »

Low Code Developer voor o.a. overheidsprojecten!

Bedrijfsomschrijving Wil jij ook behoren tot de specialist in Low Code? Dan zou ik zeker aanraden om verder te lezen. Deze organisatie is ooit opgericht door twee studenten en is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze werkgever met een groot aanzien op Low Code projecten. De sfeer is echter niet veranderd, er heerst een informele sfeer met een open deuren beleid, en hierin mag de eigen bar natuurlijk niet ontbreken. Momenteel maakt deze organisatie een flinke groei door en hier kan jij natuurlijk niet bij ontbreken. Daarom ben ik op zoek naar Low Code Developers met een degelijke technische achtergrond. Kennis

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Voor jou als junior .NET ontwikkelaar staat er een flinke uitdaging klaar bij dit bedrijf waar jij veel van kan gaan leren. Zo willen zij een flinke uitbreiding doen op het webbased gedeelte dat zij nu hebben en willen zij het standaard deel gaan moderniseren. Jouw team is dan ook op zoek naar een junior .NET ontwikkelaar die het leuk vindt om op basis van research en development aan de slag te gaan. Jouw mening telt mee als het gaat om hoe en met wat deze applicaties gebouwd en herschreven gaan worden. Jouw functie bij dit bedrijf gaat dan

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Niels Peeren

Niels Peeren

23/11/2012 09:30:04
Quote Anchor link
ik wil graag dat zodra er op een toets gedrukt wordt , bijvoorbeeld 'W' dat hij een php script uitvoert. wat ik nu heb is :


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
<script type="text/javascript">
function keyHandler( e )
{

if( !e )
{
e = window.event;
}

arrowUp = 38;
arrowDown = 40;
arrowLeft = 37;
arrowRight = 39;

switch( e.keyCode )
{
case arrowUp:
document.location.href = "php/bestand1.php";
break;
case arrowDown:
document.location.href = "php/bestand2.php";
break;
case arrowLeft:
document.location.href = "php/bestand3.php";
break;
case arrowRight:
document.location.href = "php/bestand3.php";
break;
}
}

document.onkeydown = keyHandler;
</script>


maar dit werkt niet , iemand een idee?
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 03:07:26
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

23/11/2012 09:46:27
Quote Anchor link
zoek eens op 'javascript onkeypress'.

van waaruit wil je dat er iets gebeurd? vanuit een inputveld van een formulier of
globaal als een soort sneltoets?
 
Niels Peeren

Niels Peeren

23/11/2012 09:49:13
Quote Anchor link
als een soort sneltoets , als je op een bepaalde pagina bent en je drukt bijvoorbeeld op 'W' moet hij het script uitvoeren.

Toevoeging op 23/11/2012 09:50:08:

ik ben nu al een tijdje aan het zoeken op google naar onkeypress enzo , maar iedereen doet het bijna met een alert om te showen dat het werkt, ik heb er wel een gevonden met dus een link naar een pagina (diegene die ik boven gelinekd heb) maar die werkt niet
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/11/2012 09:51:14
Quote Anchor link
Je kan toch een functie met een AJAX-call uitvoeren? Of wil je alleen een redirect doen?
Gewijzigd op 23/11/2012 09:52:05 door - Ariën -
 
Niels Peeren

Niels Peeren

23/11/2012 09:53:29
Quote Anchor link
het heeft te maken met mijn adere post over die knop , als je die indrukt moet hij een php script uitvoeren waar hij de Y positie +1 zet van de user , dit moet je kunnen doen door op de knop te klikken maar ook door op de W te drukken en dat hij dan dus hetzelfde uitvoert als de href van die knop.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

23/11/2012 10:15:31
Quote Anchor link
heb je de code in de body staan soms? dan zou ik het eens in de head plaatsen
 
Niels Peeren

Niels Peeren

23/11/2012 10:17:30
Quote Anchor link
ik heb nu een nieuwe gevonden die in jsfiddle werkte ,

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
var a1 = $('#a1')[0],
    a2 = $('#a2')[0];
    a3 = $('#a3')[0];
    a4 = $('#a4')[0];

$(window).keydown(function (e) {
    if ( e.which === 37 ) {
        window.location.href = a1.href;        
    } else if ( e.which === 38 ) {
        window.location.href = a2.href;
    } else if ( e.which === 39 ) {
        window.location.href = a3.href;
    } else if ( e.which === 40 ) {
        window.location.href = a4.href;
    }
});?


die heb ik in de map javascript staan onder de naam main.js en dan he ik de link de id a1 , a2 , a3 en a4 gegeven en werkt nog niet.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/11/2012 10:18:32
Quote Anchor link
Je hebt wel jQuery toegevoegd, en de onLoad-functie daarvan gestart?
Gewijzigd op 23/11/2012 10:18:53 door - Ariën -
 
Niels Peeren

Niels Peeren

23/11/2012 10:19:43
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<script type="text/javascript" src="scripts/jquery-1.7.1.min.js"></script>
<script type="text/javascript" src="scripts/main.js"></script>
<script type="text/javascript" src="scripts/menu.js"></script>


die heb ik erin staan dus jep.

Toevoeging op 23/11/2012 10:20:15:

ik kan wel even de site linken dat je een beeld hebt van wat de bedoeling is.

Toevoeging op 23/11/2012 10:26:54:

de onload functie volgens mij niet , javascript is nog zeer nieuwe voor me dus wat zou ik er dan bij moeten zetten?
 
Kris Peeters

Kris Peeters

23/11/2012 10:46:49
Quote Anchor link
Zonder jQuery, en met jouw code, kan het zo

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
<div id="message"></div>
<script type="text/javascript">
function keyHandler( e )
{
  if( !e ) {
    e = window.event;
  }
  arrowUp = 38;
  arrowDown = 40;
  arrowLeft = 37;
  arrowRight = 39;
  switch( e.keyCode ) {
    case arrowUp:
      ajaxFunction("php/bestand1.php", function(data) {
        // doe hier eventueel iets nuttiger.
        document.getElementById('message').innerHTML = 'arrowUp response: ' + data;
      });
      break;
    case arrowDown:
      ajaxFunction("php/bestand2.php", function(data) {
        document.getElementById('message').innerHTML = 'arrowDown response: ' + data;
      });
      break;
    case arrowLeft:
      ajaxFunction("php/bestand3.php", function(data) {
        document.getElementById('message').innerHTML = 'arrowLeft response: ' + data;
      });
      break;
    case arrowRight:
      ajaxFunction("php/bestand4.php", function(data) {
        document.getElementById('message').innerHTML = 'arrowRight response: ' + data;
      });
      break;
  }
}

document.onkeydown = keyHandler;

/**
* functie die het ajax-object terug geeft
*/
function getAjaxObject() {
  var ajaxRequest;  
  try{
    // Opera 8.0+, Firefox, Safari
    ajaxRequest = new XMLHttpRequest();
  } catch (e) {
    // Internet Explorer Browsers
    try {
      ajaxRequest = new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP");
    } catch (e) {
      try{
        ajaxRequest = new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP");
      } catch (e) {
        // Something went wrong
        //alert("Your browser broke!");
        return false;
      }
    }
  }
  return ajaxRequest;
}

function ajaxFunction(url, callback) {
  var ajaxRequest = getAjaxObject();// The variable that makes Ajax possible!
  // Create a function that will receive data sent from the server
  ajaxRequest.onreadystatechange = function() {
    if(ajaxRequest.readyState == 4) {
      callback(ajaxRequest.responseText);
    }
  }
  ajaxRequest.open("GET", url, true);
  ajaxRequest.send(null);
}
</script>


Je moet maar op het gemak Ajax tutorials volgen.

Die php-bestanden; als je daar een echo uitvoert, dan krijg je die op het scherm te zien
 
Niels Peeren

Niels Peeren

23/11/2012 10:57:31
Quote Anchor link
heel erg bedankt , dit is perecies wat ik zocht en het werkt :D ga ik idd ff op me gemak die tutorials volgen. nogmaals bedankt.

Toevoeging op 23/11/2012 20:39:43:

nog even een klein vraagje , ik gebruik zegmaar dynamic pages , waardoor er .inc.php pagina's geinclude worden in een div op de index. het is de bedoeling dat dit zegmaar alleen werkt op een van die ge incclude pagina's, en als ik dit in me index zet werkt het verspreid over de gehele site. hoe werkt dit?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/11/2012 21:06:37
Quote Anchor link
Je wilt ze alleen openen als ze via je index.php geincludeerd zijn?

Kijk eens naar define..
define("allowed",true);

Dan een controle op de pagina met:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
if(ALLOWED) {
  // je script
} else {
  // geen toegang
}
 
Niels Peeren

Niels Peeren

23/11/2012 21:12:46
Quote Anchor link
hij moet pas werken zodra de pagina waar hoet moet gebeuren geincludeerd wordt. en hoe moet ik dit invoegen? wat moet zegmaar waar?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/11/2012 21:15:17
Quote Anchor link
Die define functie plaats je in je index.
De if-statement in je script.

Wat er gebeurt als iemand je script oproept zonder via index.php te gaan:
Die define ALLOWEDis nooit gedefineerd door PHP, en dus zal dus als False worden beschouwd. Je kan dan een leuke error uitvoeren.
 
Niels Peeren

Niels Peeren

23/11/2012 21:22:00
Quote Anchor link
maar het javascript staat in mn index , en dat is wat hij moet uitvoeren op die ene include en niet op alle andere

Toevoeging op 23/11/2012 21:29:59:

is het anders slim om aan het begin van de geinclude pagina een database update te doen , dat er bij de user table staat : onthispage = 0 en die wordt geupdate naar 1 als die pagina geinclude wordt en als die dus 1 is hij de javascript uitvoert? of is dit niet slim om het zo te doen?
 
- SanThe -

- SanThe -

23/11/2012 21:37:49
Quote Anchor link
Javascript draait in de browser.
En ziet echt geen verschil tussen iets wat op de server is gebeurd.
Dus werkt het op de complete html.
Gewijzigd op 23/11/2012 21:38:07 door - SanThe -
 
Niels Peeren

Niels Peeren

23/11/2012 21:47:09
Quote Anchor link
okay maar ik heb die define functie geprobeerd maar die werkt niet.
 
- SanThe -

- SanThe -

23/11/2012 21:49:06
Quote Anchor link
Dat is php en werkt dus op de server.
Heeft niets met Javascript te maken.
 
Niels Peeren

Niels Peeren

23/11/2012 21:51:52
Quote Anchor link
okay , en jij hebt ook niet een oplossing om dit wel werkend te krijgen?
 
- SanThe -

- SanThe -

23/11/2012 22:13:30
Quote Anchor link
Nee, helaas, ik ben geen Javascriptkenner.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

23/11/2012 22:48:52
Quote Anchor link
Het enige wat ik me kan bedenken is om een variabele in JS bovenaan de site te plaatsen, waarmee je kijkt of een JS in een losse pagina geopend mag worden.
is te omzeilen met enig kunst en vliegwerk, maar anders is er geen mogelijkheid?

is het zo erg dan dat iemand via de directe URL iets mag oproepen? Kan je anders geen verloopdatum erin aangeven als parameter misschien?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.