Include probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Developer Angular

Dit ga je doen Jouw taken als Front End Developer bestaan uit: Het ontwikkelen van maatwerkoplossingen voor klanten; Het meedenken over nieuwe tools en technieken; Het begeleiden van junioren; Het meewerken aan diverse projecten; Het meedenken in UX/UI design. Hier ga je werken Als Front-End Developer ga je in een Scrum team aan de slag met de nieuwste digitale technologieën om klanten en overheden over de hele wereld te ondersteunen met het ondersteunen van hun software, veelal op het gebied van watermanagement en infra. Door middel van real-time data in combinatie met voorspellende analyses, AI, Deep Learning en Machine Learning

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving Gaat jouw hart sneller kloppen van software developen in C#.NET? Voor een softwarebedrijf in regio Den Bosch zijn wij op zoek naar een C# programmeur. Lees snel verder! Wat ga je doen? Je gaat werken met C# en ASP.NET MVC Framework om onder meer webapplicaties, webshops en websites te ontwikkelen. Je optimaliseert de bestaande software en helpt mee aan het automatiseren van bedrijfsprocessen. Je gaat samen met je collega's de juiste oplossing op basis van de wensen van de klanten uitwerken tot een mooi product. Bedrijfsprofiel Het ontwikkelen van softwareoplossingen en kantoorautomatiseringen is waar dit bedrijf voor staat.

Bekijk vacature »

Java (Java EE) Developer

In het kort Werken als Java developer betekent werken aan complexe IT projecten bij onder meer een internationaal containeroverslag bedrijf. Zo sturen we apparaten en eindgebruikers aan d.m.v. onze custom-made software oplossing, die dagelijkse vele duizenden containers verwerkt. Denk aan systemen die volautomatische kranen aansturen en op afstand bedienen, de volledige afhandeling van containernummerherkenning bij het laden en lossen van zeeschepen of het tonen van instructies aan de chauffeurs van ruim 300 straddle carriers. En dat allemaal redundant, robuust en in een dynamische 24/7 omgeving! Jij versterkt ons ontwikkelteam en gaat aan de slag met oa. Java i.c.m. Spring (Boot),

Bekijk vacature »

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »

Frontend Developer Vue Nuxt HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever levert elke dag betere digitale gebruikerservaringen. Ben jij geschikt als frontend Developer? Heb je ervaring met Vue en Nuxt? Vaste baan: Front-End Developer HBO €3.100 - €4.600 Zij bieden opdrachtgevers een complete dienstverlening op gebied van ontwerpen en ontwikkelen van websites, zoekmachine optimalisatie, online adverteren, content marketing en conversie verbetering. Zij werken met een eigen ontwikkeld CMS. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om de inzet van technologie. Deze werkgever staat open voor elke nieuwe trend. Onze systemen zijn groot

Bekijk vacature »

Software Developer C# / ASP .Net

Functie omschrijving Ben jij een software ontwikkelaar die bekend is met termen ASP .NET, C# en SQL? Lees dan snel verder! Voor een bedrijf binnen de agrarische sector zijn wij namelijk op zoek naar een zelfstandige, enthousiaste en proactieve Software Developer die open staat voor een afwisselende functie met veel uitdaging. Binnen deze organisatie ben jij als Software Developer samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Hierbij draag jij bij aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor: Schatten

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als front end developer gaat werken binnen de teams van onze klant, uiteraard met alle moderne technieken. Opdrachten worden echt gericht op jouw leerdoelen en jouw behoeftes. Wij hebben een omgeving gecreëerd waarin je echt jezelf kan zijn en waar echt gekeken wordt naar jouw voorkeuren. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en dan ga weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en dus jezelf snel ontwikkelen. Eisen Je bent communicatief vaardig en houdt van een dynamische omgeving Je hebt HBO werk- en denkniveau Je hebt gedegen kennis

Bekijk vacature »

Senior Lead Front End Developer

Functieomschrijving Voor Stichting Waternet zijn wij op zoek naar een senior Lead Front End Developer. Binnen het DevOps team Online zijn we op zoek naar een Senior Lead Front End developer met kennis van toegankelijkheid. Deze developer zal zich bezighouden met development van webpaginas die in verbinding staan met systemen uit het back office. Taken Ontwerpen, ontwikkelen, implementeren, documenteren en beheren van webapplicaties in een Azure-omgeving Debuggen, analyseren en oplossen van problemen in de OTAPomgevingen Je participeert in het DevOpsTeam Online voor het verder uitwerken en implementeren van gebruikerswensen Je bent betrokken bij toegankelijkheid audits en het implementeren van WCAG

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in één van de 5 IT teams van dit bedrijf. Jullie werken op basis van interne klantprojecten aan voornamelijk webapplicaties. Dit betekent dat jij continu uitgedaagd wordt en veelal met verschillende soorten projecten bezig bent. Het gave is dan ook dat jullie als team samen bekijken welke technieken het beste passen bij het project waar jullie verantwoordelijk voor zijn. Zo kan het zijn dat jij als .NET developer gaat werken aan een project, maar dat jullie als team liever gebruik maken van Haskell of F# om de klus te klaren.

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Senior Node.js developer Digital Agency

Functie Door de groei van de organisatie zijn ze op zoek naar een Tech Lead. Als tech lead ben jij verantwoordelijk Als Back end Node.js developer kom je terecht in een van de 8 multidisciplinaire teams in het projectenhuis. Afhankelijk van jouw interesses, wensen en capaciteiten word je bij projecten en onderwerpen naar keuze betrokken. Als ervaren ontwikkelaar zul jij vaak leiding nemen in de projecten en in het team een aanvoerder zijn van technische discussies. Uiteindelijk wil jij natuurlijk de klantwensen zo goed mogelijk vertalen naar robuuste code. De projecten kunnen varieren van langlopende- tot kleinschalige trajecten. Voorheen werkte

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Gezocht front-end developer! Voor een toffe organisatie in de regio Rhenen zij wij op zoek naar een front-end developer die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. In deze functie heb je een adviserende rol en beschik je over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Samen met collega’s en klanten overleg je om aangeleverde designs om te zetten naar unieke concepten. Zo draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Voor klanten wordt jij het vaste aanspreekpunt als het gaat over planningen hierin houdt je alle betrokkenen goed op de

Bekijk vacature »

Front-end developer Consultancy in teamverband wer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren Front-end of Fullstack developer die samen met de consultants aan de slag gaat om de business requirements te vertalen naar technische oplossingen. Los van het finetunen van extenties, help je bij het configureren van bijvoorbeeld een mobiel bankieren app. Hierin ben je van A tot Z betrokken en zie je bijvoorbeeld ook toe op de uitvoering van testen. Je expertise wordt optimaal benut en je krijgt verschillende kansen om deze uit te breiden door met verschillende innovatieve technologieën aan

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Functieomschrijving Voor een ambitieuze werkgever in regio Roosendaal zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET Developer. Als software programmeur ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Verder ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, dashboards en apps voor de eigen IOT-oplossingen; Testen en goedkeuren van de software; Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks,

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Qua type opdrachten is er echt een verscheidenheid aan afnemers, zo werken ze met grote multinationals, maar ook met startups. Zo kom je te werken in een gevarieerde omgeving en kan je ook schakelen tussen verschillende culturen. De projecten variëren van greenfield projecten tot langdurige ontwikkeltrajecten. Hier wordt alleen maar gewerkt met aan front end projecten. Daarom maakt het onze partner niet uit waar jij kennis van hebt, als je maar gedegen kennis hebt van Javascript frameworks, Unit testing en ook bekend bent met de scrum methodiek. Eisen Minimaal 4 jaar relevante werkervaring Kennen en ervaring van Javascript frameworks

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Mr Beronne

Mr Beronne

28/07/2010 14:17:29
Quote Anchor link
Beste Lezer,

ik zit met een include probleem.

ik heb een contact script die bestaat uit:
contact.php
captcha.php
style.css
(mapje) fonts

en in mijn host heb ik zo zitten
/public_html/php/contactform/ HIER STAAN DAN DE BESTANDEN VAN HET CONTACT SCRIPT


in mijn html bestand zet ik dit neer:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php include("php/contactform/contact.php"); ?>


het probeel is dat ie wel de contact pagine weer geeft
maar zonder de style.cc, captcha.php en fonts.
hoe zorg ik er nu voor dat alles word gepakt uit dat mapje
 
PHP hulp

PHP hulp

29/03/2024 02:40:13
 

28/07/2010 14:21:28
Quote Anchor link
Zorgen dat de css path juist is in je html bestand o.i.d.
 
Mr Beronne

Mr Beronne

28/07/2010 14:24:16
Quote Anchor link
ik zal even wat uitgebreider vertellen:

nee de pagina zit niet in de map php omdat de pagina in de root zit bij index .php en andere paginas
zoals ik al zei

ik heb in de root index.php
vereniging.php
.......
......
.....
.....
contact.php
MAPJE: CSS
MAPJE: IMAGES
MAPJE: PHP (hier wil ik eigenlijk al mijn php scripts inzetten)

dus in dit gevaal hem ik dus MAPJE php/MAPJE contactform/ HIER CONTACT BESTANDEN ZOALS:

contact.php
captcha.php
style.css
(mapje) fonts

dus inlucude ik contact php met dit
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php include("php/contactform/contact.php"); ?>

dan geeft ie wel zeg maar het contact form weer: http://rbvhoogeveen.webatu.com/contact.php
maar dan zonder de style.css en capcha.

ik hoop dat ik zou het duidelijk heb verteld
 
Leon Vosmeijer

Leon Vosmeijer

28/07/2010 14:24:33
Quote Anchor link
probeer relatieve paden te vermijden en absolute paden te gebruiken. Op die manier weet je zeker dat de juiste bestanden op de juiste momenten geladen worden.
 
Mr Beronne

Mr Beronne

28/07/2010 14:26:01
Quote Anchor link
hoe bedoel je dat leon vosmeijer snap ik ff niet
 
- SanThe -

- SanThe -

28/07/2010 14:40:34
Quote Anchor link
Je moet alle include's die in php/contactform staan dus ook dat hele path meegeven.
 
Mr Beronne

Mr Beronne

28/07/2010 14:41:33
Quote Anchor link
is het niet mogelijk om een hele map te includen want dan doe ik het zeg maar zo

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php include("php/contactform"; ?>


nu pakt hij dan alle bestanden uit het mapje contactform, en moet ik dan van contact.php misschien index.php maken
 
Joren de Wit

Joren de Wit

28/07/2010 14:41:47
Quote Anchor link
Absolute paden gaan uit van de document root van je website en hebben daardoor altijd dezelfde waarde. Relatieve paden gaan uit van de huidige locatie van het uitgevoerde script. De waarde kan dus veranderen als het ene script in het andere geïnclude wordt...

Als de style.css in je document root staat, gebruik dan '/style.css' als absoluut pad.
 
Daniel H

Daniel H

28/07/2010 14:44:28
Quote Anchor link
Nouw in contact.php staat nu wss dat style.css geinclude word.
Maar als je contact.php include in de root, dan kan contact.php die style.css niet vinden. Omdat die in de ¨php/contactform/¨ map staat. Dus wat doe je dan zet in je cin de contact.php ¨php/contactform/style.css¨ ipv ¨style.css¨ en dan werkt het.
 
Mr Beronne

Mr Beronne

28/07/2010 14:46:07
Quote Anchor link
`maar de style.css staat niet in mijn root.

Mijn root bestaat uit

index.php (hoofdpagina)
vereniging.php (pagina)
gallery.php (pagina)
wedstrijden.php (pagina)
gastenboek.php (pagina)
contact.php

Images (hier staan alles afbeeldingen in
Css (hiet staat de css in van de index.php, vereniging.php gallery.php,wedstrijden,php, gastenboek.php, contact.php)
Php (hier komen al mijn php scripts.)
 
- SanThe -

- SanThe -

28/07/2010 14:48:19
 
Mr Beronne

Mr Beronne

28/07/2010 14:49:14
Quote Anchor link
Daniel nvt op 28/07/2010 14:44:28:
Nouw in contact.php staat nu wss dat style.css geinclude word.
Maar als je contact.php include in de root, dan kan contact.php die style.css niet vinden. Omdat die in de ¨php/contactform/¨ map staat. Dus wat doe je dan zet in je cin de contact.php ¨php/contactform/style.css¨ ipv ¨style.css¨ en dan werkt het.



dat heb ik gedaan, maar wat toch makkelijkre is om toch een hele map te includen of is dit niet mogenlijk want zo hoef je maar in zin te schijfen en die pakt dan alles bestanden uit 1 map
 
Joren de Wit

Joren de Wit

28/07/2010 14:49:24
Quote Anchor link
Ja, dan include je je style.css dus met het pad '/css/style.css' (let op die / aan het begin van het pad). Dan maakt het niet uit waar het script met betreffende include aangeroepen wordt, het pad naar style.css blijft altijd hetzelfde...
 
Mr Beronne

Mr Beronne

28/07/2010 14:53:17
Quote Anchor link
ik kom er niet meer uit
 
- SanThe -

- SanThe -

28/07/2010 14:53:39
Quote Anchor link
SanThe Nvt op 28/07/2010 14:48:19:
 
Mr Beronne

Mr Beronne

28/07/2010 14:55:02
Quote Anchor link
SanThe Nvt op 28/07/2010 14:53:39:
SanThe Nvt op 28/07/2010 14:48:19:




daar word ik ook niet echt wijzer van snap dat voorbeeld niet
 
Joren de Wit

Joren de Wit

28/07/2010 14:57:04
Quote Anchor link
Bertin vanden ham op 28/07/2010 14:53:17:
ik kom er niet meer uit

En wat heb je nu geprobeerd dan? Het is een kwestie van wat verschillende paden (absoluut of relatief) proberen en kijken of het werkt...
 
Mr Beronne

Mr Beronne

28/07/2010 14:59:52
Quote Anchor link
Blanche PHP op 28/07/2010 14:57:04:
Bertin vanden ham op 28/07/2010 14:53:17:
ik kom er niet meer uit

En wat heb je nu geprobeerd dan? Het is een kwestie van wat verschillende paden (absoluut of relatief) proberen en kijken of het werkt...



ik heb dit aan mijn head toegevoed
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="php/contactform/style.css" />

dus nu werkt de style ook maar dan nog heb ik steeds het mapje fonts en captcha.php
 
Daniel H

Daniel H

28/07/2010 15:01:11
Quote Anchor link
doe het zelfde met de fonts en de ccaptcha dus gewoon als pad ¨/php/contactform/¨.
 
John D

John D

28/07/2010 15:02:18
Quote Anchor link
Vraag: ik lees mapje CSS, Css en css ?
Zijn dit gewoon typo's of gebruik je echt upper en lowercase in je "mapjes" ?
Let op dat dit wel degelijk verschil kan maken en dat files niet te vinden zijn.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

28/07/2010 15:02:35
Quote Anchor link
Tja, je zult moeten zorgen dat in contact.php de paden naar de captcha en de fonts kloppen...
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.