Include probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Infrastructure Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12945 Introductie Our client is one of the most innovative companies within the Netherlands. Currently we are looking for an Infrastructure Platform Engineer. Within this role you will be developing the infrastructure. Functieomschrijving Within this role you are responsible in the development of our distributed data and compute platform infrastructure. You will design, develop and implement new features and fixes. Next to this you will integrate and configurate other packages that supports the development of tuning applications within the organisation. You will support customer sites remotely. Design and implement the

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer (Vue.js)

Functie Als Front-end developer ben je uiteindelijk overkoepelend aan de slag voor de 3 ontwikkelteams die ieder aan een specifiek product werken. In samenwerking met de UX-designer en de huidige Front-end developer zorg je voor gebruiksvriendelijke software. Lijkt het jou interessant om complexe problemen op te lossen en feautures naar een hoger niveau te tillen? En vind je het niet erg om oudere delen van de applicaties te refactoren i.c.m. het toevoegen van nieuwe functionaliteiten? Dan komen wij graag met je in contact. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar papieren, maar naar denkniveau, motivatie en zelfredzaamheid)

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

In het kort Drie redenen waarom deze vacature uniek is! Modern, innovatief en Informeel bedrijf waar veel mogelijk is Werken met diverse robot merken Meehelpen met inbedrijfstellingen bij de klant De organisatie Hier ga je aan de slag Dit groeiende bedrijf van totaaloplossingen in de automatisering van productieprocessen, is hoofdzakelijk actief in de Benelux. Vanuit het kantoor in regio Amersfoort worden veel oplossingen geboden in de vorm van robotica. Geen project is hetzelfde wat garant staat voor bijzonder veel afwisseling. De bedrijfsgrootte is ongeveer 80 man. Van gerobotiseerde machinebeladingen tot aan assemblage automatiseringen wordt vanuit krachtige engineering maatwerk equipment geleverd.

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Jij als developer gaat ons helpen onze producten verder te ontwikkelen en in te zetten in de markt. Op dit moment bestaat ons SaaS product uit 3 componenten die zowel los als in een pakket gekocht kunnen worden. Het gaat hier om een online kaartapplicatie, een workflow tool en een monitoring tool. Momenteel zijn wij 3 jaar geleden gestart met de ontwikkeling. De tech-stack waarmee we werken is voornamelijk Javascript, Vue.js en Python. Daarnaast gebruiken wij FaundaDB als database en werken we veel met GIS applicaties. De uitdaging die we momenteel hebben is dat we momenteel een intern team

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Applicatieontwikkelaar

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Hybride. Kantoordagen in Utrecht, incidenteel in Apeldoorn Functieomschrijving: De afdeling IV – Generieke Voorzieningen – Interactie Online is onderdeel van de keten Interactie. De missie van de keten is: “het faciliteren van de interactie met alle burgers, bedrijven en hun vertegenwoordigers om hen in staat te stellen aan hun fiscale verplichtingen te voldoen en aanspraak te maken op hun rechten.” De afdeling Interactie Online heeft een belangrijke bijdrage binnen deze keten. Dit door het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

(Lead) PHP Software Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een PHP software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plek in een klein team met 2 andere software developers. Wil jij graag werken met de nieuwste technieken bij een bedrijf waar jij de lead gaat nemen in de verder ontwikkeling en modernisering van een eigen software pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "in-house" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in de regio van Bergen op Zoom ben je als PHP Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van Software. Daarnaast ben je ook voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe mogelijkheden en innovaties die essentieel kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Je deelt veel kennis en informatie met het team en ontvangt deze dan ook graag terug. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Bedrijfsprofiel Deze uitdagende opdrachtgever is ruim 20 jaar actief in de regio Bergen op Zoom. Het vooruitstrevende team staat de hele dag voor je klaar om je te helpen en ondersteunen.

Bekijk vacature »

Back-end .NET Developer

Functie omschrijving C# / .NET Developer gezocht voor een dynamische organisatie in de regio Houten! Voor een leuke organisatie in de regio Houten zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. In deze functie werk jij aan verschillende projecten en ga je vaak bij klanten op bezoek. Binnen deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid treffen. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Het bedrijf waar je gaat werken is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van procesautomatisering en procesinformatisering. Zij doen dit onder andere voor de (petro)chemie, pharma, infra,

Bekijk vacature »

Front-end developer

Functie Jij komt te werken in een team van 5 developers. het product is continue in beweging. Nieuwe en bestaande klanten vragen om vaak nieuwe features. Hierin ben jij zeer belangrijk om te zorgen dat de functionaliteiten goed opgezet worden op technisch vlak. Designs krijg je aangeleverd van een externe partij zodat jij je primair kan focussen op de techniek! Je hebt daarbij alle vrijheid om je eigen creativiteit toe te passen en mee te denken over de gebruikte technieken. Het gezamenlijke doel is een product dat functioneel zeer gebruiksvriendelijk is en het bedrijfsproces van de gebruikers versneld en kwalitatief

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer .NET, C# voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Utrecht! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, zijn wij op zoek naar een Junior Software Developer. Werk jij graag aan verschillende projecten en ga je graag klanten op bezoek? Dan is dit de ideale functie voor jou! Binnen deze functie

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP / Laravel Developer voor een IT-consultancy in de omgeving van Hoofddorp! Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging binnen een veelzijdige werkomgeving? Lees dan snel verder! Binnen dit bedrijf werk je in een ontwikkelteam, waarin je zeer betrokken bent en meedenkt over softwareoplossingen. Binnen dit Team hou je je bezig met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken;

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Mr Beronne

Mr Beronne

28/07/2010 14:17:29
Quote Anchor link
Beste Lezer,

ik zit met een include probleem.

ik heb een contact script die bestaat uit:
contact.php
captcha.php
style.css
(mapje) fonts

en in mijn host heb ik zo zitten
/public_html/php/contactform/ HIER STAAN DAN DE BESTANDEN VAN HET CONTACT SCRIPT


in mijn html bestand zet ik dit neer:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php include("php/contactform/contact.php"); ?>


het probeel is dat ie wel de contact pagine weer geeft
maar zonder de style.cc, captcha.php en fonts.
hoe zorg ik er nu voor dat alles word gepakt uit dat mapje
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 01:01:09
 

28/07/2010 14:21:28
Quote Anchor link
Zorgen dat de css path juist is in je html bestand o.i.d.
 
Mr Beronne

Mr Beronne

28/07/2010 14:24:16
Quote Anchor link
ik zal even wat uitgebreider vertellen:

nee de pagina zit niet in de map php omdat de pagina in de root zit bij index .php en andere paginas
zoals ik al zei

ik heb in de root index.php
vereniging.php
.......
......
.....
.....
contact.php
MAPJE: CSS
MAPJE: IMAGES
MAPJE: PHP (hier wil ik eigenlijk al mijn php scripts inzetten)

dus in dit gevaal hem ik dus MAPJE php/MAPJE contactform/ HIER CONTACT BESTANDEN ZOALS:

contact.php
captcha.php
style.css
(mapje) fonts

dus inlucude ik contact php met dit
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php include("php/contactform/contact.php"); ?>

dan geeft ie wel zeg maar het contact form weer: http://rbvhoogeveen.webatu.com/contact.php
maar dan zonder de style.css en capcha.

ik hoop dat ik zou het duidelijk heb verteld
 
Leon Vosmeijer

Leon Vosmeijer

28/07/2010 14:24:33
Quote Anchor link
probeer relatieve paden te vermijden en absolute paden te gebruiken. Op die manier weet je zeker dat de juiste bestanden op de juiste momenten geladen worden.
 
Mr Beronne

Mr Beronne

28/07/2010 14:26:01
Quote Anchor link
hoe bedoel je dat leon vosmeijer snap ik ff niet
 
- SanThe -

- SanThe -

28/07/2010 14:40:34
Quote Anchor link
Je moet alle include's die in php/contactform staan dus ook dat hele path meegeven.
 
Mr Beronne

Mr Beronne

28/07/2010 14:41:33
Quote Anchor link
is het niet mogelijk om een hele map te includen want dan doe ik het zeg maar zo

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php include("php/contactform"; ?>


nu pakt hij dan alle bestanden uit het mapje contactform, en moet ik dan van contact.php misschien index.php maken
 
Joren de Wit

Joren de Wit

28/07/2010 14:41:47
Quote Anchor link
Absolute paden gaan uit van de document root van je website en hebben daardoor altijd dezelfde waarde. Relatieve paden gaan uit van de huidige locatie van het uitgevoerde script. De waarde kan dus veranderen als het ene script in het andere geïnclude wordt...

Als de style.css in je document root staat, gebruik dan '/style.css' als absoluut pad.
 
Daniel H

Daniel H

28/07/2010 14:44:28
Quote Anchor link
Nouw in contact.php staat nu wss dat style.css geinclude word.
Maar als je contact.php include in de root, dan kan contact.php die style.css niet vinden. Omdat die in de ¨php/contactform/¨ map staat. Dus wat doe je dan zet in je cin de contact.php ¨php/contactform/style.css¨ ipv ¨style.css¨ en dan werkt het.
 
Mr Beronne

Mr Beronne

28/07/2010 14:46:07
Quote Anchor link
`maar de style.css staat niet in mijn root.

Mijn root bestaat uit

index.php (hoofdpagina)
vereniging.php (pagina)
gallery.php (pagina)
wedstrijden.php (pagina)
gastenboek.php (pagina)
contact.php

Images (hier staan alles afbeeldingen in
Css (hiet staat de css in van de index.php, vereniging.php gallery.php,wedstrijden,php, gastenboek.php, contact.php)
Php (hier komen al mijn php scripts.)
 
- SanThe -

- SanThe -

28/07/2010 14:48:19
 
Mr Beronne

Mr Beronne

28/07/2010 14:49:14
Quote Anchor link
Daniel nvt op 28/07/2010 14:44:28:
Nouw in contact.php staat nu wss dat style.css geinclude word.
Maar als je contact.php include in de root, dan kan contact.php die style.css niet vinden. Omdat die in de ¨php/contactform/¨ map staat. Dus wat doe je dan zet in je cin de contact.php ¨php/contactform/style.css¨ ipv ¨style.css¨ en dan werkt het.



dat heb ik gedaan, maar wat toch makkelijkre is om toch een hele map te includen of is dit niet mogenlijk want zo hoef je maar in zin te schijfen en die pakt dan alles bestanden uit 1 map
 
Joren de Wit

Joren de Wit

28/07/2010 14:49:24
Quote Anchor link
Ja, dan include je je style.css dus met het pad '/css/style.css' (let op die / aan het begin van het pad). Dan maakt het niet uit waar het script met betreffende include aangeroepen wordt, het pad naar style.css blijft altijd hetzelfde...
 
Mr Beronne

Mr Beronne

28/07/2010 14:53:17
Quote Anchor link
ik kom er niet meer uit
 
- SanThe -

- SanThe -

28/07/2010 14:53:39
Quote Anchor link
SanThe Nvt op 28/07/2010 14:48:19:
 
Mr Beronne

Mr Beronne

28/07/2010 14:55:02
Quote Anchor link
SanThe Nvt op 28/07/2010 14:53:39:
SanThe Nvt op 28/07/2010 14:48:19:




daar word ik ook niet echt wijzer van snap dat voorbeeld niet
 
Joren de Wit

Joren de Wit

28/07/2010 14:57:04
Quote Anchor link
Bertin vanden ham op 28/07/2010 14:53:17:
ik kom er niet meer uit

En wat heb je nu geprobeerd dan? Het is een kwestie van wat verschillende paden (absoluut of relatief) proberen en kijken of het werkt...
 
Mr Beronne

Mr Beronne

28/07/2010 14:59:52
Quote Anchor link
Blanche PHP op 28/07/2010 14:57:04:
Bertin vanden ham op 28/07/2010 14:53:17:
ik kom er niet meer uit

En wat heb je nu geprobeerd dan? Het is een kwestie van wat verschillende paden (absoluut of relatief) proberen en kijken of het werkt...



ik heb dit aan mijn head toegevoed
<link rel="stylesheet" type="text/css" href="php/contactform/style.css" />

dus nu werkt de style ook maar dan nog heb ik steeds het mapje fonts en captcha.php
 
Daniel H

Daniel H

28/07/2010 15:01:11
Quote Anchor link
doe het zelfde met de fonts en de ccaptcha dus gewoon als pad ¨/php/contactform/¨.
 
John D

John D

28/07/2010 15:02:18
Quote Anchor link
Vraag: ik lees mapje CSS, Css en css ?
Zijn dit gewoon typo's of gebruik je echt upper en lowercase in je "mapjes" ?
Let op dat dit wel degelijk verschil kan maken en dat files niet te vinden zijn.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

28/07/2010 15:02:35
Quote Anchor link
Tja, je zult moeten zorgen dat in contact.php de paden naar de captcha en de fonts kloppen...
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.