include

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

Senior Fullstack Developer (GOLang, TypeScript)

Bedrijfsomschrijving Our client is one of the large worldwide accounting firms. Functieomschrijving We are looking for a senior (all-round) developer (Project On Demand / Tax Technology) Uses as much as possible technology in support of the development process: Git, Jenkins, Docker, npm, skaffold, helm, etc. We are looking for a real hands-on developer; ie not a team lead or other managerial-style role; Acts with integrity both internally and externally and takes personal responsibility in this respect; Curious about the developments within their field and driven to make a difference with the team; Able to empathize with colleagues and stakeholders and

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar ABAP

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving De kandidaat zal worden ingezet binnen een van de DevOps teams binnen SCI (Service Centrum Inburgering) voor het ontwerpen en bouwen in SAP ABAP van de binnen SCI gebruikte informatiesystemen. Voornaamste voorkomende werkzaamheden zijn het aanpassen van en bouwen van nieuwe programmatuur in ABAP (Objects), waarbij ook gebruikt wordt gemaakt van DDD (Domain Driven Design) en het opstellen/aanpassen van Functionele/Technische ontwerpen. Daarnaast moeten ook formulieren met SAP Smartforms worden aangepast. Verder speelt de overgang naar SAP4Hana en SAP CPI. Vanwege het veelvuldig gebruik van SAP PO is kennis hiervan een pré. Achtergrond opdracht Momenteel werken meerdere DevOps teams

Bekijk vacature »

Java Developer

Functieomschrijving Are you an experienced Java Developer who wants to be challenged? Then this is your job! As a Java Developer, you are co-responsible for building custom applications within our extensive IT landscape. Development takes place on both the back-end side (Spring/JEE). Together with the IT department, you are responsible for the daily adjustments and expansions of our IT systems. In addition, you will work in small scrum teams using the Agile methodologies. Besides the realization of our in-house systems, you are responsible for the roll-out of the application (version) as well as the operational support after going live. Team

Bekijk vacature »

Java Developer bij een jonge groeiende organisatie

Bedrijfsomschrijving Vind jij het als Java developer ook zo belangrijk dat een bedrijf je de ruimte en tijd geeft voor persoonlijke ontwikkeling? Dan zit je hier helemaal goed. Deze jonge organisatie is opgericht in 2018 en is ondertussen uitgegroeid tot een club van ongeveer 30 medewerkers. Het gaat hier om een echte Java club, die vrijheid en verantwoordelijkheid erg belangrijk vinden. Het bedrijf heeft een informele sfeer en de teams zijn erg hecht met elkaar. Ze delen graag de kennis en ervaringen met anderen, maar vinden andermans mening ook zeer belangrijk. De organisatie zet zich in voor ontwikkeling en besteed

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Full stack ontwikkelaar Laravel, Vue.js

Functie Als ontwikkelaar binnen deze organisatie hou jij je voornamelijk met lopende projecten voor de verschillende klanten. Zo bouw je de ene dag aan prijsschifting systemen en de andere dag onderzoek je crawlers en stel je ze zo in dat de data goed binnen komt binnen het systeem. Daarnaast bouw je mee aan dashboards en ben je dus constant bezig met het verbeteren van het platform. Er is een vaste werkwijze, zo werken ze met Trello kaarten en onderverdelen ze deze aan het begin van iedere week onder de developers. Dit wordt door de lead developer gedaan, maar in samenspraak

Bekijk vacature »

SQL beheerder / ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een klant in omgeving Tiel zijn wij op zoek naar een SQL beheerder met affiniteit met technisch applicatiebeheer. Je krijgt een fijne in-house werkplek waar je gaat werken aan diverse projecten. Dit bedrijf doet het beheer van databases voor een aantal bancaire klanten. Op dit momenten hebben zij ruim 1500 databases in beheer. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat de development afdeling ondersteunen bij het ontwikkelen van MS SQL Scripts. Je zal zowel zelfstandig als in teamverband MS SQL databases installeren & beheren. Je monitort en onderzoekt incidenten en de achterliggende oorzaken. Je

Bekijk vacature »

Front-end Angular developer

Functie In jouw rol als Front-End developer werk je samen met de backend developers om middels tweewekelijkse sprints het platform naar een hoger niveau te tillen. Hiernaast heb je affiniteit met data en werk je graag samen met het team om de gegevensintegriteit en -beveiliging te waarborgen, om ervoor te zorgen dat de gebruiker wereldwijd de beste SaaS-services heeft. Deze organisatie heeft meer dan 100 mensen in dienst, waarvan er 45 in Nederland werken. Het ontwikkelteam bestaat uit 10 mensen en is verdeeld in 2 scrumteams. Het eerste team bestaat uit Java en Scala ontwikkelaars. Het tweede team, waar jij

Bekijk vacature »

Leidinggevend Full Stack Developer

Hé jij, nieuwe Pinkcuber! Ga aan de slag bij Pinkcube, online leverancier van promotieartikelen! Een innovatieve organisatie waar extra stappen zetten voor klanten de normaalste zaak van de wereld is. Ambitieus zijn we ook. ‘Naoberschap’ staat bij Pinkcube hoog in het vaandel; we helpen elkaar en iedereen is welkom. Pinkcube is Great Place to Work Certified, erkend leerbedrijf, maatschappelijk betrokken partner van stichting Present en partner van CliniClowns. En misschien wel jouw nieuwe werkgever. Wij zoeken namelijk een enthousiaste: Leidinggevend Full Stack Developer (40 uur, medior/senior) Ben jij klaar om baanbrekende ideeën tot leven te brengen en deel uit te

Bekijk vacature »

Front-end developer wanted! (Angular, React, Vue.j

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer

Functie omschrijving Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Ridderkerk zijn wij op zoek naar een Embedded Software developer. Ben jij enthousiast en een echte team player? Lees dan snel of dit iets voor jou is! Binnen deze rol houdt jij je bezig met alle werkzaamheden die nodig zijn om een functionaliteit te bouwen. Denk aan ontwerpen, architectuur, programmeren en algoritmes. Je voert test en validatie werkzaamheden uit bij de implementatie bij de klant. Ben jij een Embedded Software Developer die affiniteit heeft met de allernieuwste technieken? Laat dan snel wat van je horen! Bedrijfsprofiel Onze opdrachtgever bestaat uit een groot

Bekijk vacature »

Starter/junior Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als starter/junior developer zul je direct begeleid worden door een senior uit het team. Het is van belang dat

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen en herstructureren van het platform; Je werkt in teamverband en zelfstandig aan uitdagende projecten voor verschillende klanten; Softwareontwikkeling middels C# .NET; Je staat in contact met verschillende opdrachtgevers om de klantwensen te bespreken en deze vervolgens te ontwikkelen; Verbeteren van bedrijfsprocessen; Implementaties. Hier ga je werken Als .NET Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het applicatielandschap; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het applicatielandschap; Sparren met de business. Hier ga je werken De organisatie is werkzaam in de financiële dienstverlening met meer dan 200 medewerkers en meer dan 250.000 eindgebruikers is het een van de grotere binnen haar branche. Je komt te werken in een team waarmee je verantwoordelijk bent voor het ontwikkelen en onderhouden van de financiële applicaties binnen de organisatie, denk hierbij aan het bouwen en onderhouden van portalen. Als .net developer ga jij het development team ondersteunen met de transitie naar

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Donny

Donny

29/05/2009 19:29:00
Quote Anchor link
Beste mensen,

Kan iemand mij helpen?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en">

<head>
    <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
    <meta name="author" content="Company" />

    <title>Untitled 1</title>
</head>

<body>

<form action="lijst.php">
Pasnummer <input type="text" align="center" maxlength="4" name="pasnummer"><br>
Voorletters <input type="text" align="center" maxlength="6" name="voorletters"><br>
Tussenvoegsel <input type="text" align="center" maxlength="7" name="tussenvoegsel"><br>
Achternaam <input type="text" align="center" name="achternaam"><br>
Straatnaam <input type="text" align="center" name="straatnaam"><br>
Postcode <input type="center" align="center" maxlength="4" name="cijfers"><input type="text" align="center" maxlength="2" name="letters"><br>
Plaats <input type="text" align="center" name="plaats"><br>
E-mail <input type="text" align="center" name="email"><br>
<input type="submit" value="submit">
</table>


</body>
</html>



Nu wil ik dit invullen en hier te voorschijn toveren:


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<html>
<body>



<?php
mysql_connect ('host', 'username', 'password');
mysql_select_db('database');

$query = 'INSERT INTO tabel (pasnummer, voorletters) VALUES ("' . mysql_real_escape_string($_POST['pasnummer']) . '", "' . mysql_real_escape_string($_POST["voorletters"]) . '")';
mysql_query($query);
?>


<?php
require_once 'db_config.php';
?>


<table border="1">
<td><?php echo $_POST["pasnummer"];?><br></td>
<td><?php echo $_POST["voorletters"];?><br></td>
<td><?php echo $_POST["tussenvoegsel"];?><br></td>
<td><?php echo $_POST["achternaam"];?><br></td>
<td><?php echo $_POST["straatnaam"];?><br></td>
<td><?php echo $_POST["postcode"];?><br></td>
<td><?php echo $_POST["woonplaats"];?><br></td>
<td><?php echo $_POST["email"];?><br></td>
</table>
</body>
</html>


Hoe kan ik dit tonen nadat ik op de andere pagina op de submit heb gedrukt?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Donny
 
PHP hulp

PHP hulp

28/04/2024 23:19:28
 
- Mark -

- Mark -

29/05/2009 19:32:00
Quote Anchor link
Iets meer uitleg zou handig zijn. Ik begrijp even niet wat je nu wilt doen. $subject is nu altijd $_POST['email'] btw.
 
Niels DB

Niels DB

29/05/2009 20:11:00
Quote Anchor link
<form action="lijst.php" method="post">

zo?
 
Donny

Donny

29/05/2009 20:23:00
Quote Anchor link
Als ik in het formulier invul, dat de gegevens op de volgende pagina te zien zijn???
 
Eddy E

Eddy E

29/05/2009 20:29:00
Quote Anchor link
print_r($_POST);

Werkt vaak best goed ;).
 
Donny

Donny

29/05/2009 21:05:00
Quote Anchor link
het is gelukt.

Hoe kan ik het nou in een DB zetten met een tabbeletje erbij? Ik gebruik PHPmyadmin
 
Niels DB

Niels DB

29/05/2009 23:24:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
mysql_connect ('host', 'username', 'password');
mysql_select_db('database');

$query = 'INSERT INTO tabel (pasnummer, voorletters) VALUES ("' . mysql_real_escape_string($_POST['pasnummer']) . '", "' . mysql_real_escape_string($_POST["voorletters"]) . '")';
mysql_query($query);
?>

zoiets?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niels DB
 
Midas

Midas

29/05/2009 23:26:00
Quote Anchor link
niels schreef op 29.05.2009 23:24:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
mysql_connect ('host', 'username', 'password');
mysql_select_db('database');

$query = 'INSERT INTO tabel (pasnummer, voorletters) VALUES ("' . mysql_real_escape_string($_POST['pasnummer']) . '", "' . mysql_real_escape_string($_POST["voorletters"]) . '")';
mysql_query($query);
?>

zoiets?
Denk wel aan foutafhandeling.
 
Roel -

Roel -

29/05/2009 23:26:00
Quote Anchor link
Ja, met INSERT. Gebruik het voorbeeld van niels.
 
Donny

Donny

30/05/2009 21:55:00
Quote Anchor link
En dat moet ik plaatsen in die 2e code?

ik heb het bovenaan aangepast. Willen jullie het nog even checken of het een beetje goed is?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Donny
 

30/05/2009 22:02:00
Quote Anchor link
Ja, en je moet alle die je erin wilt hebben ook in je insert code zetten!
 
Donny

Donny

31/05/2009 12:44:00
Quote Anchor link
Ik krijg deze error:


Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'donnyvg1991'@'server1' (using password: YES) in /users/donnyvg1991/www/lijst.php on line 7

Warning: mysql_select_db() [function.mysql-select-db]: Access denied for user 'www-data'@'localhost' (using password: NO) in /users/donnyvg1991/www/lijst.php on line 8

Warning: mysql_select_db() [function.mysql-select-db]: A link to the server could not be established in /users/donnyvg1991/www/lijst.php on line 8

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'www-data'@'localhost' (using password: NO) in /users/donnyvg1991/www/lijst.php on line 10

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /users/donnyvg1991/www/lijst.php on line 10

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'www-data'@'localhost' (using password: NO) in /users/donnyvg1991/www/lijst.php on line 10

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /users/donnyvg1991/www/lijst.php on line 10

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user 'www-data'@'localhost' (using password: NO) in /users/donnyvg1991/www/lijst.php on line 11

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /users/donnyvg1991/www/lijst.php on line 11

Notice: Fout bij selecteren database: Access denied for user 'donnyvg1991'@'localhost' to database 'commitment' in /users/donnyvg1991/www/db_config.php on line 15
 

31/05/2009 13:35:00
Quote Anchor link
Je probeert connectie te maken met server1 dit gaat niet werken, heb je webhosting of zoiets dergelijks dan staat er altijd nog een domein achter dus bijv server1.com vraag hiervoor bij je host, is het local dan moet het zijn localhost. Het kan overigens ook zijn dat je password niet klopt. Het gaat met name om de bovenste melding daar maak je de connectie en geen connectie = de rest kan niet uitvoeren.
 
Tim Kampherbeek

Tim Kampherbeek

31/05/2009 14:54:00
Quote Anchor link
simpelste is gewoon via een form doorsturen neem ik aan?
 

31/05/2009 15:38:00
Quote Anchor link
Ik denk dat sessies het simpelste is, anders moet de gebruiker weer op een terug knop drukken en jij moet weer een heel form aanmaken
 
Donny

Donny

31/05/2009 15:53:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
<html>
<body>



<?php
mysql_connect ('mysql9.000webhost.com', 'a6192752_thedon', '*******');
mysql_select_db('a6192752_commitm');

$query = 'INSERT INTO tabel (pasnummer, voorletters, tussenvoegsel, achternaam, straatnaam, postcode, woonplaats, email) VALUES ("' . mysql_real_escape_string($_POST['pasnummer']) . '", "' . mysql_real_escape_string($_POST["voorletters"]) . '")';
mysql_query($query);
?>



<table border="1">
<td><?php echo $_POST["pasnummer"];?><br></td>
<td><?php echo $_POST["voorletters"];?><br></td>
<td><?php echo $_POST["tussenvoegsel"];?><br></td>
<td><?php echo $_POST["achternaam"];?><br></td>
<td><?php echo $_POST["straatnaam"];?><br></td>
<td><?php echo $_POST["postcode"];?><br></td>
<td><?php echo $_POST["woonplaats"];?><br></td>
<td><?php echo $_POST["email"];?><br></td>
</table>
</body>
</html>



Ik heb dit geupload en krijg nu die melding niet meer maar ook niet in de DB...
 
Hipska BE

Hipska BE

31/05/2009 16:10:00
Quote Anchor link
Logisch, je controlleert ook niet of je query wel gelukt is..
 
Donny

Donny

31/05/2009 16:35:00
Quote Anchor link
Hoe bedoel je?
 
Hipska BE

Hipska BE

31/05/2009 16:46:00
Quote Anchor link
mysql_query($query);

waar is de foutafhandeling die daar bij hoort?
 
Donny

Donny

31/05/2009 16:49:00
Quote Anchor link
Ik ben nog niet zo heel erg goed met MySQL. Het enigste wat ik probeer is een simpel invoer veld te creeeren om gegevens op te slaan. Dus als iemand voor mij de SQL wilt maken dat ik het alleen hoef in te voeren zou ik er erg blij van worden
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

31/05/2009 16:52:00
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.