include

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Front end developer

Functie Als Front end developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Back-end PHP Software Developer - Juniorfunctie

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Software Developer om ons team te versterken en mee te werken aan de ontwikkeling van eigen IOT-oplossingen. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bouwen van webapplicaties, apps en dashboards voor het uitlezen en managen van sensoren in machines. Je werkt nauw samen met een team van ontwikkelaars en engineers om de beste software-oplossingen te creëren. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties en softwaretoepassingen voor in-house ontwikkelde IOT oplossingen. Je werkt aan complexe databases en back-end

Bekijk vacature »

Medior/senior PHP ontwikkelaar E-commerce

Functie Het software development team bestaat momenteel 5 scrum teams . Ieder team heeft een eigen SCRUM Master en eigen tester. Zij werken voornamelijk in PHP en met hun eigen geschreven framework wat Symfony based is . Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het interne softwaresysteem en alle projecten die daar omheen lopen. Alles wat jij ontwikkelt, wordt direct toegepast en uitgerold (wereldwijd). Dit maakt jouw werk tastbaar en uitdagend! Een greep uit jouw werkzaamheden: Toevoegen en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten Logistieke software ontwikkelen voor intern gebruik Tientallen gigabytes aan data inzichtelijk maken Altijd op zoek gaan naar

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Dit ga je doen Door ontwikkelen van het online platform Deel uitmaken van verschillende ontwikkelteams Meedenken over UI/UX vraagstukken Uitdragen van Front-end binnen de organisatie Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de omgeving van Amsterdam, is een grote onderwijs instelling met meerdere vestigingen en een groot aantal studenten. Zo telt deze organisatie +/- 35.000 gebruikers. Bij deze organisatie staat jouw ontwikkeling centraal en is er veel ruimte voor eigen initiatieven. In samenwerking met jouw team ga jij de online omgeving verder ontwikkelen. In de rol van Front end Developer zal jij 50% van jouw tijd werken in het

Bekijk vacature »

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

In het kort Als C# .NET Core ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging

Bekijk vacature »

Medior .NET developer

Functie Jij gaat als Medior .NET ontwikkelaar aan de slag in ons scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om onze spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als medior .NET developer ga jij werken aan een technisch hoogwaardig platform welke bezoekerspieken verwerkt van tienduizenden tot honderdduizenden gebruikers per minuut! Ons scrumteam werkt in drie wekelijkse sprints en wij beginnen iedere ochtend met een stand-up. Jij werkt bij ons met C# .NET, .NET Core, React.JS, Xamarin, Azure, Docker en Kubernetes. Wij hechten enorm veel waarde aan het leveren van hoogwaardige en kwalitatieve code. Zodra jij de

Bekijk vacature »

Front End Developer React Vue

Dit ga je doen Meewerken aan de implementaties en ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten van de webapplicaties; Ontwikkelen met o.a. React en Vue en HTML/CSS, ook krijg je in verband met de samenwerking ook affiniteit met de backend Ruby on Rails; Ontwikkeling aan de front end voor de koppelingen tussen de diverse systemen; Ontwerpen van interfaces en een bijdrage leveren aan de gebruikerservaring; Zorgdragen voor hoge kwaliteit van code en jezelf (en anderen) blijven verbeteren; Als Senior Front End Developer begeleid je zelf ook FE-development projecten, hierin leid je de projecten en pak jij het initiatief op (bv integratieprojecten). Hier ga

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar ontbreekt er aan passie en motivatie niks. Jij bent communicatief sterk en pakt iedere uitdaging dan ook met beide handen aan. Op projectbasis ga jij met je team of met enkele andere ontwikkelaars intern aan de slag bij diverse partners. Op basis van het project ga jij aan de slag en zijn de werkzaamheden en technieken erg divers. Jouw werkgever stelt jouw ontwikkeling hierin voorop, zo krijg je een vast vertrouwenspersoon die één keer in de maand op locatie van jouw project zal kijken hoe het gaat en of er eventuele aandachtspunten zijn. Daarnaast krijg

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

OutSystems developer

Dit ga je doen Klanten adviseren over de mogelijkheden van OutSystems; OutSystems oplossingen ontwikkelen en implementeren; Stakeholdermanagement; Kennis en expertise up to date houden en delen met het team. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Amsterdam, is een innovatieve dienstverlener die zich richt op grote corporates in verschillende sectoren. Doordat je bij veel verschillende klanten aan de slag zal gaan is geen enkel project hetzelfde. De organisatie kenmerkt zich door hoge mate van professionaliteit en innovatieve oplossingen. In de rol van OutSystems developer zal jij verschillende grote klanten helpen om efficiënte OutSystems oplossingen te ontwikkelen en implementeren.

Bekijk vacature »

Als Front-end developer werken aan apps voor het o

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functieomschrijving In deze uitdagende functie als Software Developer ga je de volgende taken uitvoeren: Maatwerk back-end software programmeren; API koppelingen bouwen; Software optimaliseren voor klanten; Bouwen maatwerk applicaties; Werken met Microsoft stack zoals C#, .NET (Core) en Entity framework; Bedrijfsprofiel Je gaat werken bij een klein softwareontwikkelingsbureau, die maatwerk software bouwt voor klanten door heel Nederland. Dit doen zij al meer dan 20 jaar. Het is van oorsprong een familiebedrijf, opgezet door de eigenaar, die er nog steeds werkt. Het team bestaat vooral uit back-end developers en één systeembeheerder. Je krijgt veel kans om jezelf te ontwikkelen en krijgt tevens

Bekijk vacature »

Front-End Developer

Als Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Front-End Developer bij Coolblue? Als Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Je krijgt energie van het bedenken van creatieve oplossingen en presenteert dit graag binnen het team. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Donny

Donny

29/05/2009 19:29:00
Quote Anchor link
Beste mensen,

Kan iemand mij helpen?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en">

<head>
    <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
    <meta name="author" content="Company" />

    <title>Untitled 1</title>
</head>

<body>

<form action="lijst.php">
Pasnummer <input type="text" align="center" maxlength="4" name="pasnummer"><br>
Voorletters <input type="text" align="center" maxlength="6" name="voorletters"><br>
Tussenvoegsel <input type="text" align="center" maxlength="7" name="tussenvoegsel"><br>
Achternaam <input type="text" align="center" name="achternaam"><br>
Straatnaam <input type="text" align="center" name="straatnaam"><br>
Postcode <input type="center" align="center" maxlength="4" name="cijfers"><input type="text" align="center" maxlength="2" name="letters"><br>
Plaats <input type="text" align="center" name="plaats"><br>
E-mail <input type="text" align="center" name="email"><br>
<input type="submit" value="submit">
</table>


</body>
</html>



Nu wil ik dit invullen en hier te voorschijn toveren:


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<html>
<body>



<?php
mysql_connect ('host', 'username', 'password');
mysql_select_db('database');

$query = 'INSERT INTO tabel (pasnummer, voorletters) VALUES ("' . mysql_real_escape_string($_POST['pasnummer']) . '", "' . mysql_real_escape_string($_POST["voorletters"]) . '")';
mysql_query($query);
?>


<?php
require_once 'db_config.php';
?>


<table border="1">
<td><?php echo $_POST["pasnummer"];?><br></td>
<td><?php echo $_POST["voorletters"];?><br></td>
<td><?php echo $_POST["tussenvoegsel"];?><br></td>
<td><?php echo $_POST["achternaam"];?><br></td>
<td><?php echo $_POST["straatnaam"];?><br></td>
<td><?php echo $_POST["postcode"];?><br></td>
<td><?php echo $_POST["woonplaats"];?><br></td>
<td><?php echo $_POST["email"];?><br></td>
</table>
</body>
</html>


Hoe kan ik dit tonen nadat ik op de andere pagina op de submit heb gedrukt?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Donny
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 06:09:19
 
- Mark -

- Mark -

29/05/2009 19:32:00
Quote Anchor link
Iets meer uitleg zou handig zijn. Ik begrijp even niet wat je nu wilt doen. $subject is nu altijd $_POST['email'] btw.
 
Niels DB

Niels DB

29/05/2009 20:11:00
Quote Anchor link
<form action="lijst.php" method="post">

zo?
 
Donny

Donny

29/05/2009 20:23:00
Quote Anchor link
Als ik in het formulier invul, dat de gegevens op de volgende pagina te zien zijn???
 
Eddy E

Eddy E

29/05/2009 20:29:00
Quote Anchor link
print_r($_POST);

Werkt vaak best goed ;).
 
Donny

Donny

29/05/2009 21:05:00
Quote Anchor link
het is gelukt.

Hoe kan ik het nou in een DB zetten met een tabbeletje erbij? Ik gebruik PHPmyadmin
 
Niels DB

Niels DB

29/05/2009 23:24:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
mysql_connect ('host', 'username', 'password');
mysql_select_db('database');

$query = 'INSERT INTO tabel (pasnummer, voorletters) VALUES ("' . mysql_real_escape_string($_POST['pasnummer']) . '", "' . mysql_real_escape_string($_POST["voorletters"]) . '")';
mysql_query($query);
?>

zoiets?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Niels DB
 
Midas

Midas

29/05/2009 23:26:00
Quote Anchor link
niels schreef op 29.05.2009 23:24:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
mysql_connect ('host', 'username', 'password');
mysql_select_db('database');

$query = 'INSERT INTO tabel (pasnummer, voorletters) VALUES ("' . mysql_real_escape_string($_POST['pasnummer']) . '", "' . mysql_real_escape_string($_POST["voorletters"]) . '")';
mysql_query($query);
?>

zoiets?
Denk wel aan foutafhandeling.
 
Roel -

Roel -

29/05/2009 23:26:00
Quote Anchor link
Ja, met INSERT. Gebruik het voorbeeld van niels.
 
Donny

Donny

30/05/2009 21:55:00
Quote Anchor link
En dat moet ik plaatsen in die 2e code?

ik heb het bovenaan aangepast. Willen jullie het nog even checken of het een beetje goed is?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Donny
 

30/05/2009 22:02:00
Quote Anchor link
Ja, en je moet alle die je erin wilt hebben ook in je insert code zetten!
 
Donny

Donny

31/05/2009 12:44:00
Quote Anchor link
Ik krijg deze error:


Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'donnyvg1991'@'server1' (using password: YES) in /users/donnyvg1991/www/lijst.php on line 7

Warning: mysql_select_db() [function.mysql-select-db]: Access denied for user 'www-data'@'localhost' (using password: NO) in /users/donnyvg1991/www/lijst.php on line 8

Warning: mysql_select_db() [function.mysql-select-db]: A link to the server could not be established in /users/donnyvg1991/www/lijst.php on line 8

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'www-data'@'localhost' (using password: NO) in /users/donnyvg1991/www/lijst.php on line 10

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /users/donnyvg1991/www/lijst.php on line 10

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: Access denied for user 'www-data'@'localhost' (using password: NO) in /users/donnyvg1991/www/lijst.php on line 10

Warning: mysql_real_escape_string() [function.mysql-real-escape-string]: A link to the server could not be established in /users/donnyvg1991/www/lijst.php on line 10

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: Access denied for user 'www-data'@'localhost' (using password: NO) in /users/donnyvg1991/www/lijst.php on line 11

Warning: mysql_query() [function.mysql-query]: A link to the server could not be established in /users/donnyvg1991/www/lijst.php on line 11

Notice: Fout bij selecteren database: Access denied for user 'donnyvg1991'@'localhost' to database 'commitment' in /users/donnyvg1991/www/db_config.php on line 15
 

31/05/2009 13:35:00
Quote Anchor link
Je probeert connectie te maken met server1 dit gaat niet werken, heb je webhosting of zoiets dergelijks dan staat er altijd nog een domein achter dus bijv server1.com vraag hiervoor bij je host, is het local dan moet het zijn localhost. Het kan overigens ook zijn dat je password niet klopt. Het gaat met name om de bovenste melding daar maak je de connectie en geen connectie = de rest kan niet uitvoeren.
 
Tim Kampherbeek

Tim Kampherbeek

31/05/2009 14:54:00
Quote Anchor link
simpelste is gewoon via een form doorsturen neem ik aan?
 

31/05/2009 15:38:00
Quote Anchor link
Ik denk dat sessies het simpelste is, anders moet de gebruiker weer op een terug knop drukken en jij moet weer een heel form aanmaken
 
Donny

Donny

31/05/2009 15:53:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
<html>
<body>



<?php
mysql_connect ('mysql9.000webhost.com', 'a6192752_thedon', '*******');
mysql_select_db('a6192752_commitm');

$query = 'INSERT INTO tabel (pasnummer, voorletters, tussenvoegsel, achternaam, straatnaam, postcode, woonplaats, email) VALUES ("' . mysql_real_escape_string($_POST['pasnummer']) . '", "' . mysql_real_escape_string($_POST["voorletters"]) . '")';
mysql_query($query);
?>



<table border="1">
<td><?php echo $_POST["pasnummer"];?><br></td>
<td><?php echo $_POST["voorletters"];?><br></td>
<td><?php echo $_POST["tussenvoegsel"];?><br></td>
<td><?php echo $_POST["achternaam"];?><br></td>
<td><?php echo $_POST["straatnaam"];?><br></td>
<td><?php echo $_POST["postcode"];?><br></td>
<td><?php echo $_POST["woonplaats"];?><br></td>
<td><?php echo $_POST["email"];?><br></td>
</table>
</body>
</html>



Ik heb dit geupload en krijg nu die melding niet meer maar ook niet in de DB...
 
Hipska BE

Hipska BE

31/05/2009 16:10:00
Quote Anchor link
Logisch, je controlleert ook niet of je query wel gelukt is..
 
Donny

Donny

31/05/2009 16:35:00
Quote Anchor link
Hoe bedoel je?
 
Hipska BE

Hipska BE

31/05/2009 16:46:00
Quote Anchor link
mysql_query($query);

waar is de foutafhandeling die daar bij hoort?
 
Donny

Donny

31/05/2009 16:49:00
Quote Anchor link
Ik ben nog niet zo heel erg goed met MySQL. Het enigste wat ik probeer is een simpel invoer veld te creeeren om gegevens op te slaan. Dus als iemand voor mij de SQL wilt maken dat ik het alleen hoef in te voeren zou ik er erg blij van worden
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

31/05/2009 16:52:00
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.