Inlogformulier controleert geen gegevens

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT Informatica diploma in ontvangst mogen nemen? Of heb je een aantal jaar ervaring als Software Developer en ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Goirle zijn wij op zoek naar een junior/medior Back-end Developer met affiniteit met MS Acess. Samen met een vooruitstrevend team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL en affiniteit met MS Acess. Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld en vindt het leuk om klanten te

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar ABAP

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving De kandidaat zal worden ingezet binnen een van de DevOps teams binnen SCI (Service Centrum Inburgering) voor het ontwerpen en bouwen in SAP ABAP van de binnen SCI gebruikte informatiesystemen. Voornaamste voorkomende werkzaamheden zijn het aanpassen van en bouwen van nieuwe programmatuur in ABAP (Objects), waarbij ook gebruikt wordt gemaakt van DDD (Domain Driven Design) en het opstellen/aanpassen van Functionele/Technische ontwerpen. Daarnaast moeten ook formulieren met SAP Smartforms worden aangepast. Verder speelt de overgang naar SAP4Hana en SAP CPI. Vanwege het veelvuldig gebruik van SAP PO is kennis hiervan een pré. Achtergrond opdracht Momenteel werken meerdere DevOps teams

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op de functionele aspecten, zodat

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »

Laravel developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Front-End Developer

Als Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Front-End Developer bij Coolblue? Als Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Je krijgt energie van het bedenken van creatieve oplossingen en presenteert dit graag binnen het team. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework. Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met back-end development. Verder staat dit

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van IT Operations Manager! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van

Bekijk vacature »

Java Developer (Training And Simulation)

Wat jij doet Je zou onze Java Developer zijn en nauw samenwerken met je Product Owner, Software System Engineer, Scrum Master en andere Developers. Samen draag je bij aan een multidisciplinair en zelf organiserend Agile team. De rol is zeer afwisselend en bestaat uit, maar is zeker niet beperkt tot: de-risk en prototype onbewezen simulatietechnologieën; simulatiekaders ontwikkelen voor gebruik door andere teams; je bent goed in het begrijpen van ingewikkelde ideeën; heeft de mogelijkheid om nauw samen te werken met grote internationale klanten, leveranciers en overheden om onze oplossingen, vastleggingsvereisten, enz. te definiëren en te presenteren. Ben jij het? Wij

Bekijk vacature »

.Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Ambitieuze Junior/Medior Low-code Developers gezoc

Bedrijfsomschrijving Transformeer bedrijven met jouw expertise in innovatieve technologie Ben je een bedreven softwareontwikkelaar met ervaring in Low-code platformen, of sta je te popelen om je in deze baanbrekende oplossing te verdiepen? Wij zijn op zoek naar jou! Ons klantenbestand groeit en we willen ons team uitbreiden met deskundige en leergierige Low-code specialisten. Is het jouw passie om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en maatwerkoplossingen te bieden met behulp van geavanceerde software? Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat dagelijks werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken om de digitale ambities van onze klanten te realiseren. Functieomschrijving Ontwikkel op

Bekijk vacature »

Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterd

Functieomschrijving Voor de Politie zijn wij opzoek naar een Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterdam. De politieorganisatie heeft jaarlijks te maken met een aanzienlijk aantal politiemedewerkers die vanwege mentale overbelasting niet of beperkt inzetbaar zijn. De Blauwe Haven Rotterdam ondersteunt deze politiemedewerkers in hun herstel en re-integratieproces. De huidige digitale systemen van de Politie bieden onvoldoende ondersteuning in het herstel- en re-integratieproces van politiemedewerkers. Zowel voor de politiemedewerkers als voor de organisatie. Politiemedewerkers worden buitengesloten, waardoor zij eigen regie verliezen. Begeleiders kunnen de voortgang van de medewerkers niet goed monitoren. Management beschikt niet over de mogelijkheid trends te signaleren

Bekijk vacature »

(Lead) PHP Software Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een PHP software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plek in een klein team met 2 andere software developers. Wil jij graag werken met de nieuwste technieken bij een bedrijf waar jij de lead gaat nemen in de verder ontwikkeling en modernisering van een eigen software pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "in-house" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Jerry php

Jerry php

05/10/2011 21:16:17
Quote Anchor link
Zoals jullie waarschijnlijk wel weten ben ik bezig met een inlog systeem met .txt bestand. (natuurlijk een experiment, ik ga het niet gebruiken!)

Nu heb ik zo goed als heel de code, maar hij herkent de gebruikersnaam en wachtwoord niet...

Dit is mijn code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
<?php

$file
= file('users.txt');
$name = $_POST['user'];
$pass = $_POST['pass'];

$error = array();

$veldnaam = trim($naam);
$veldpass = trim($pass);

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{


    //naam controleren
    if(isset($name))
    {

        if(empty($name))
        {

            $error[] = "U heeft uw gebruikersnaam niet ingevuld";    
        }
    }

    
    if(isset($pass))
    {

        if(empty($pass))
        {

            $error[] = "U heeft uw wachtwoord niet ingevuld";    
        }
    }

    
    //controleren of er errors zijn
    if(empty($error))
    {

        
        foreach($file as $value)
        {

            $los = explode(":", $value);
            
        }

            
            if(($los[0] == $veldnaam) && ($los[1] == $veldpass))
            {

                echo "U bent succesvol ingelogd.";    
            }

            
            else
            {
                echo "Uw gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen.";    
            }
    }

    
    else
    {
        if(count($error[1]))
        {

        echo "Er zijn meerdere dingen fout gegaan: ";
        
        foreach($error as $showerror)
            {

                echo "<br /> -" . $showerror;    
            }    
        }

        
        else
        {
            foreach($error as $showerror)
            {

                echo $showerror;    
            }    
        }
    }
}

?>



En als ik in wil loggen dan zegt hij alsnog:

Uw gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen.


Als ik de array echo, zo dus:

if(empty($error))
{

foreach($file as $value)
{
$los = explode(":", $value);

echo $los[0];

}


}


dan krijg ik dit:

jeremyjeremyjeremyjeremyjeremyjeremyjeremyjeremyjeremyjeremy

terwijl dat ze onder elkaar staan:

jeremy:hoi123
jeremy:hoi123
jeremy:hoi123
jeremy:hoi123
jeremy:hoi123
jeremy:hoi123
jeremy:hoi123
jeremy:hoi123
jeremy:hoi123
jeremy:hoi123


Ik vraag me dus af waarom ik niet kan "inloggen"
 
PHP hulp

PHP hulp

07/05/2024 17:31:07
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/10/2011 21:27:56
Quote Anchor link
Eigenlijk is dit nog geen volledige inlogprocedure, omdat er nergens wordt opgeslagen of iemand ingelogd is. Dus je zou een sessie of cookie moeten plaatsen, tenzij je wilt dat men bij elke view het password opnieuw moet invullen.

Maar los van dat alles, is het raadzaam om even te 'debuggen'.
Echo eens de variabelen uit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if(($los[0] == $veldnaam) && ($los[1] == $veldpass))

En je weet welke waardes hij vergelijkt. Blijkbaar komt er eentje niet overeen met elkaar.
Gewijzigd op 05/10/2011 21:28:40 door - Ariën -
 
Jerry php

Jerry php

05/10/2011 21:29:15
Quote Anchor link
Dat coockie doe ik erna wel. eerst even kijken of hij kan inloggen. oke is zal ze eens echoën
 
- SanThe -

- SanThe -

05/10/2011 21:36:22
Quote Anchor link
Je hebt nog steeds niks met mijn opmerkingen in je andere topics gedaan. Dit script heeft weer precies dezelfde fouten.
 
Jerry php

Jerry php

05/10/2011 21:38:09
Quote Anchor link
@aar
gevonden, ik gebruikte $naam ipv $name

@santhe
ik snap je gewoon niet, wat doe ik verkeerd? kun je uitgebreider uitleggen?

Toevoeging op 05/10/2011 21:42:51:

@aar
Toch doet hij het nog niet.

hij geeft ten alle tijden dit weer:
Uw gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen.

dit is mijn code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
<?php

$file
= file('users.txt');
$name = $_POST['user'];
$pass = $_POST['pass'];

$error = array();

$veldnaam = trim($name);
$veldpass = trim($pass);

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{


    //gebruikersnaam controleren
    if(isset($name))
    {

        if(empty($name))
        {

            $error[] = "U heeft uw gebruikersnaam niet ingevuld";    
        }
    }

    
    //wachtwoord controleren
    if(isset($pass))
    {

        if(empty($pass))
        {

            $error[] = "U heeft uw wachtwoord niet ingevuld";    
        }
    }

    
    //controleren of er errors zijn
    if(empty($error))
    {

        
        foreach($file as $value)
        {

            $los = explode(":", $value);
            
        }

            
            if(($los[0] == $veldnaam) && ($los[1] == $veldpass))
            {

                echo "U bent succesvol ingelogd.";    
            }

            
            else
            {
                echo "Uw gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen.";    
            }            
    }

    
    else
    {
        if(count($error[1]))
        {

        echo "Er zijn meerdere dingen fout gegaan: ";
        
        foreach($error as $showerror)
            {

                echo "<br /> -" . $showerror;    
            }    
        }

        
        else
        {
            foreach($error as $showerror)
            {

                echo $showerror;    
            }    
        }
    }
}

?>
 
- SanThe -

- SanThe -

05/10/2011 21:43:33
Quote Anchor link
Je stopt een $_POST-var in een andere $var terwijl je niet weet of ie wel bestaat want je test verderop pas of er wel gePOST is. Die volgorde klopt gewoon niet. Je gaat toch ook niet iets kopen terwijl je nog geen geld hebt ontvangen.

Verder maak je een $name aan en even verderop ga je kijken of ie bestaat. Dat is toch nutteloos, je hebt hem net zelf aangemaakt.
Gewijzigd op 05/10/2011 21:45:31 door - SanThe -
 
Jerry php

Jerry php

05/10/2011 21:44:50
Quote Anchor link
Dus waar zou ik hem dan moeten zetten?

Ps. heb je ook een antwoord ontopic?
 
- SanThe -

- SanThe -

05/10/2011 21:48:14
Quote Anchor link
Jerry php op 05/10/2011 21:44:50:
Dus waar zou ik hem dan moeten zetten?

Ps. heb je ook een antwoord ontopic?


Denk daar nou zelf eens logisch over na.

En mijn antwoord is zeker ontopic. Dat jij er niks mee doet is jouw probleem. Ik vind het niet zinnig om de rest op te gaan lossen als de basic nog gammel is.
 
Jerry php

Jerry php

05/10/2011 21:49:23
Quote Anchor link
- SanThe - op 05/10/2011 21:48:14:
Jerry php op 05/10/2011 21:44:50:
Dus waar zou ik hem dan moeten zetten?

Ps. heb je ook een antwoord ontopic?


Denk daar nou zelf eens logisch over na.

En mijn antwoord is zeker ontopic. Dat jij er niks mee doet is jouw probleem. Ik vind het niet zinnig om de rest op te gaan lossen als de basic nog gammel is.


Ja, ik weet niet waar ik het moet neerzetten dan.. ik vraag het aan jou, is het ook niet goed. Het is inderdaad ontopic, maar dat is niet mijn probleem, en dat komt er dan bij, en dan zou ik graag willen weten hoe het WEL moet.
 
- SanThe -

- SanThe -

05/10/2011 22:00:11
Quote Anchor link
Als je iets wilt kopen moet je eerst geld hebben.

Dus alles wat je met $_POST-vars wilt doen doe je pas als weet dat er gePOST is. Dus NA deze regel:
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
 
Jerry php

Jerry php

05/10/2011 22:01:15
Quote Anchor link
Oke, gedaan. Dankje.

Weet je ook een antwoord op mijn vraag?
 
- SanThe -

- SanThe -

05/10/2011 22:05:04
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
foreach($file as $value)
{

    $los = explode(":", $value);
    if(($los[0] == $naam) && ($los[1] == $pass))
    {

        echo "U bent succesvol ingelogd.";    
    }

    else
    {
        echo "Uw gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen.";    
    }
}

?>
Gewijzigd op 05/10/2011 22:09:06 door - SanThe -
 
Jerry php

Jerry php

05/10/2011 22:07:29
Quote Anchor link
- SanThe - op 05/10/2011 22:05:04:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
foreach($file as $value)
{

    $los = explode(":", $value);
    echo $los[0] . ':' . $los[1] . '<br />';;
}

?>



Ja dan is de uitslag dit:

piet:hoi123
jeremy:hoi123
jeremy:hoi123
jeremy:hoi123
jeremy:hoi123
jeremy:hoi123
jeremy:hoi123
jeremy:hoi123
jeremy:hoi123
jeremy:hoi123
jeremy:hoi123

Maar ik weet niet wat ik daarmee moet??
 
- SanThe -

- SanThe -

05/10/2011 22:09:51
Quote Anchor link
Ik had het al aangepast:

- SanThe - op 05/10/2011 22:05:04:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
foreach($file as $value)
{

    $los = explode(":", $value);
    if(($los[0] == $naam) && ($los[1] == $pass))
    {

        echo "U bent succesvol ingelogd.";    
    }

    else
    {
        echo "Uw gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen.";    
    }
}

?>

 
Jerry php

Jerry php

05/10/2011 22:13:15
Quote Anchor link
Dit heb ik al geprobeert, dan krijg ik dit als resultaat:

Uw gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen.Uw gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen.Uw gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen.Uw gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen.Uw gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen.Uw gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen.Uw gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen.Uw gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen.Uw gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen.Uw gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen.Uw gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen.Uw gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen.


Dus het aantal wat in de users.txt pakt hij dan 1 voor 1, dus hij gaat ze allemaal controlleren ofzo?

overigens zit er dan 1 bij die ik heb ingevuld, en ook die is niet goed.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/10/2011 22:13:52
Quote Anchor link
En om hier op voort te borduren om een vaste inlog te bouwen, voeg je op de plek op lijn 7 een sessie toe.

Weet je niet hoe sessies werken?
http://www.phptuts.nl/view/39/10/
 
- SanThe -

- SanThe -

05/10/2011 22:13:57
Quote Anchor link
Beter is dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php
$ingelogd
= false;
foreach($file as $value)
{

    $los = explode(":", $value);
    if(($los[0] == $naam) && ($los[1] == $pass))
    {

        $ingelogd = true;
        break;
    }
}

if($ingelogd)
{

    echo "U bent succesvol ingelogd.";    
}

else
{
    echo "Uw gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen.";    
}

?>
 
Jerry php

Jerry php

05/10/2011 22:15:51
Quote Anchor link
@aar ik weet wat een sessie is, maar hoe wil je die hier gaan gebruiken dan?

@santhe
dat doet hij ook niet. hij geeft ze nu overigens wel gewoon 1 zin aan, maar hij keurt het alsnog niet goed.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/10/2011 22:17:09
Quote Anchor link
Jerry php op 05/10/2011 22:15:51:
@aar ik weet wat een sessie is, maar hoe wil je die hier gaan gebruiken dan?

Ik gaf een linkje.....
maar zorg er eerst even voor dat de controle goed verloopt.
Echo de variabelen eens uit
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
  if(($los[0] == $naam) && ($los[1] == $pass))
Gewijzigd op 05/10/2011 22:18:29 door - Ariën -
 
Jerry php

Jerry php

05/10/2011 22:18:48
Quote Anchor link
Ja ik weet wel hoe ik ze moet gebruiken, want ik heb die tutorial zelf namelijk gevolgt, maar ik wil graag weten hoe ik die in mijn script moet gebruiken, wat je er mee wilt doen?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/10/2011 22:19:39
Quote Anchor link
Onthouden dat iemand ingelogd is, tenzij de bezoekers bij iedere view opnieuw de inloggegevens moeten invullen?

Een normale variabele verliest zijn waarde als het script beëindigd wordt.
Gewijzigd op 05/10/2011 22:20:03 door - Ariën -
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.