Inlogformulier controleert geen gegevens

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior .NET developer

Functie Als Senior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in ons Research & development team. Ons team bestaat uit 17 collega’s! Wij zijn momenteel druk bezig met het opzetten van een geheel nieuwe architectuur voor een nieuw product. Hierbij maken wij o.a. gebruik van VS2022 en .NET 6.0. Jouw functie is dan ook voornamelijk backend georiënteerd bij ons. Aangezien wij meetapparatuur ontwikkelen voor de chemische industrie is het ook erg belangrijk om kwalitatief hoogwaardige software te ontwikkelen voor de besturing hiervan. Verder ben jij verantwoordelijk voor het designen, implementeren en testen van nieuwe features. Ook zorg jij voor toekomstbestendige

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed

Bekijk vacature »

Ventilatiesysteem Productontwikkelaar HBO WO Verwa

Samengevat: Zij bieden flexibele ventilatiematerialen, geluidsdempers, rookgasafvoer producten en industrieslangen. Ben jij een technisch productontwikkelaar? Heb jij ervaring met het ontwikkelen van nieuwe producten? Vaste baan: Technisch Productontwikkelaar HBO WO €3.000 - €4.000 Zij bieden een variëteit aan flexibele ventilatiematerialen, geluiddempers, rookgasafvoer producten, industrieslangen en ventilatieslangen voor de scheepsbouw. Met slimme en innovatieve materialen zorgen wij voor een gezonde en frisse leefomgeving. Deze werkgever is een organisatie die volop in ontwikkeling is met hardwerkende collega's. Dit geeft goede ontwikkelingsmogelijkheden. De branche van dit bedrijf is Techniek en Engineering. Functie: Voor de vacature als Technisch Productontwikkelaar Ede Gld HBO WO ga

Bekijk vacature »

Software developer - senior

Functie omschrijving Voor een echt softwarebedrijf in omgeving Gouda zijn wij op zoek naar versterking voor de afdeling Software Development! Ben jij op zoek naar een werkgever waar meerdere software developers werken aan interessante projecten? Ben jij op zoek naar een werkgever waar je onderdeel wordt van een team dat echt passie heeft voor het ontwikkelen van software? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als softwareontwikkelaar kom je terecht bij een onafhankelijk, door kwaliteit gedreven, doortastend en daarbij op een Agile wijze werkend bedrijf. Ben jij een expert in het vertalen van Componenten van Functionaliteit naar Business lagen?

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Jij komt te werken in een development team van 9 man. Het grootste deel doet back end development en daarnaast is er 1 teamlead en 1 tester in het team. Dit Agile team is van groots belang voor de organisatie omdat zij voornamelijk alle eigen systemen in-house ontwikkelen. Naast het door ontwikkelen van het bestaande platform en de software die daarbij komt kijken, zul jij je ook bezighouden met het realiseren en opzetten van nieuwe projecten binnen het bedrijf. Je staat nauw met de klant in contact om zo hun wensen zo goed mogelijk te kunnen realiseren. Daarnaast ontwikkel

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Dynamics Ontwikkelaar

Dit ga je doen Ontwikkelen van Dynamics 365 voor de interne uitrol; Samen met de consultants sparren met klanten over de wensen en eisen; Ontwikkelen van Dynamics 365 voor verschillende grote klanten; Technische analyse en testen; Meedenken over het gebruik en de richting van Dynamics binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaar - Het schoolsysteem verbeteren!

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een prettige en kleinschalige organisatie waar hard gewerkt wordt om het onderwijs te verbeteren. Daarom werken ze aan complexe om administratieve, financiële en facilitaire processen te versnellen en te verbeteren. Dit doen ze vanuit een platte organisatie voor klanten die door geheel Nederland verspreid zitten, hier horen vanzelfsprekend een aantal aansprekende HBO scholen en universiteiten toe. Functieomschrijving Je komt terecht in een organisatie waar op dit moment 2 scrumteams werken. Jij zal als .Net developer binnen 1 van deze scrumteams functioneren, iedereen binnen dit team heeft zijn/haar eigen expertise waardoor er met verschillende invalshoeken aan een

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Senior Product Developer

Functieomschrijving Als senior Product Developer ben je verantwoordelijk voor bestaande mobiliteitsproducten en de ontwikkeling van nieuwe mobiliteitsconcepten. Met behulp van diverse klantonderzoeken, klantsessies en salesmeetings zorg je ervoor dat je de veranderende mobiliteitsbehoeften in de markt kent. Hier speel je op in door innovatieve, flexibele, efficiënte en duurzame vervoersoplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren en uiteindelijk samen met Sales en Marketing collega’s in de markt te zetten. Je initieert en neemt deel aan (internationale en afdeling overschrijdende) projecten, vaak in de rol van projectleider. In die rol bewaak je de voortgang, coördineer je de activiteiten en zorg je voor

Bekijk vacature »

Front-end Developer vue.js node.js SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Frontend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf de regio Nieuw Vennep zijn wij opzoek naar een ervaren Front-end Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een SaaS-platform.

Bekijk vacature »

C#.NET Developer Jr. Functie

Functie omschrijving Bouw jij graag aan applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren? Wij zijn op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar in regio Breda die hier graag een steentje aan bijdraagt! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je krijgt veel vrijheid in de keuze van de technieken die je gaat gebruiken. Uiteraard wel binnen de gestelde kaders, en door gebruik te maken van het .NET platform. Je gaat aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe module binnen de WMS suite van dit bedrijf. Deze "carrier" module gaat er voor zorgen dat de selectie van een vervoerder volledig

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Jerry php

Jerry php

05/10/2011 21:16:17
Quote Anchor link
Zoals jullie waarschijnlijk wel weten ben ik bezig met een inlog systeem met .txt bestand. (natuurlijk een experiment, ik ga het niet gebruiken!)

Nu heb ik zo goed als heel de code, maar hij herkent de gebruikersnaam en wachtwoord niet...

Dit is mijn code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
<?php

$file
= file('users.txt');
$name = $_POST['user'];
$pass = $_POST['pass'];

$error = array();

$veldnaam = trim($naam);
$veldpass = trim($pass);

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{


    //naam controleren
    if(isset($name))
    {

        if(empty($name))
        {

            $error[] = "U heeft uw gebruikersnaam niet ingevuld";    
        }
    }

    
    if(isset($pass))
    {

        if(empty($pass))
        {

            $error[] = "U heeft uw wachtwoord niet ingevuld";    
        }
    }

    
    //controleren of er errors zijn
    if(empty($error))
    {

        
        foreach($file as $value)
        {

            $los = explode(":", $value);
            
        }

            
            if(($los[0] == $veldnaam) && ($los[1] == $veldpass))
            {

                echo "U bent succesvol ingelogd.";    
            }

            
            else
            {
                echo "Uw gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen.";    
            }
    }

    
    else
    {
        if(count($error[1]))
        {

        echo "Er zijn meerdere dingen fout gegaan: ";
        
        foreach($error as $showerror)
            {

                echo "<br /> -" . $showerror;    
            }    
        }

        
        else
        {
            foreach($error as $showerror)
            {

                echo $showerror;    
            }    
        }
    }
}

?>



En als ik in wil loggen dan zegt hij alsnog:

Uw gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen.


Als ik de array echo, zo dus:

if(empty($error))
{

foreach($file as $value)
{
$los = explode(":", $value);

echo $los[0];

}


}


dan krijg ik dit:

jeremyjeremyjeremyjeremyjeremyjeremyjeremyjeremyjeremyjeremy

terwijl dat ze onder elkaar staan:

jeremy:hoi123
jeremy:hoi123
jeremy:hoi123
jeremy:hoi123
jeremy:hoi123
jeremy:hoi123
jeremy:hoi123
jeremy:hoi123
jeremy:hoi123
jeremy:hoi123


Ik vraag me dus af waarom ik niet kan "inloggen"
 
PHP hulp

PHP hulp

26/04/2024 23:11:37
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/10/2011 21:27:56
Quote Anchor link
Eigenlijk is dit nog geen volledige inlogprocedure, omdat er nergens wordt opgeslagen of iemand ingelogd is. Dus je zou een sessie of cookie moeten plaatsen, tenzij je wilt dat men bij elke view het password opnieuw moet invullen.

Maar los van dat alles, is het raadzaam om even te 'debuggen'.
Echo eens de variabelen uit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
if(($los[0] == $veldnaam) && ($los[1] == $veldpass))

En je weet welke waardes hij vergelijkt. Blijkbaar komt er eentje niet overeen met elkaar.
Gewijzigd op 05/10/2011 21:28:40 door - Ariën -
 
Jerry php

Jerry php

05/10/2011 21:29:15
Quote Anchor link
Dat coockie doe ik erna wel. eerst even kijken of hij kan inloggen. oke is zal ze eens echoën
 
- SanThe -

- SanThe -

05/10/2011 21:36:22
Quote Anchor link
Je hebt nog steeds niks met mijn opmerkingen in je andere topics gedaan. Dit script heeft weer precies dezelfde fouten.
 
Jerry php

Jerry php

05/10/2011 21:38:09
Quote Anchor link
@aar
gevonden, ik gebruikte $naam ipv $name

@santhe
ik snap je gewoon niet, wat doe ik verkeerd? kun je uitgebreider uitleggen?

Toevoeging op 05/10/2011 21:42:51:

@aar
Toch doet hij het nog niet.

hij geeft ten alle tijden dit weer:
Uw gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen.

dit is mijn code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
<?php

$file
= file('users.txt');
$name = $_POST['user'];
$pass = $_POST['pass'];

$error = array();

$veldnaam = trim($name);
$veldpass = trim($pass);

if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{


    //gebruikersnaam controleren
    if(isset($name))
    {

        if(empty($name))
        {

            $error[] = "U heeft uw gebruikersnaam niet ingevuld";    
        }
    }

    
    //wachtwoord controleren
    if(isset($pass))
    {

        if(empty($pass))
        {

            $error[] = "U heeft uw wachtwoord niet ingevuld";    
        }
    }

    
    //controleren of er errors zijn
    if(empty($error))
    {

        
        foreach($file as $value)
        {

            $los = explode(":", $value);
            
        }

            
            if(($los[0] == $veldnaam) && ($los[1] == $veldpass))
            {

                echo "U bent succesvol ingelogd.";    
            }

            
            else
            {
                echo "Uw gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen.";    
            }            
    }

    
    else
    {
        if(count($error[1]))
        {

        echo "Er zijn meerdere dingen fout gegaan: ";
        
        foreach($error as $showerror)
            {

                echo "<br /> -" . $showerror;    
            }    
        }

        
        else
        {
            foreach($error as $showerror)
            {

                echo $showerror;    
            }    
        }
    }
}

?>
 
- SanThe -

- SanThe -

05/10/2011 21:43:33
Quote Anchor link
Je stopt een $_POST-var in een andere $var terwijl je niet weet of ie wel bestaat want je test verderop pas of er wel gePOST is. Die volgorde klopt gewoon niet. Je gaat toch ook niet iets kopen terwijl je nog geen geld hebt ontvangen.

Verder maak je een $name aan en even verderop ga je kijken of ie bestaat. Dat is toch nutteloos, je hebt hem net zelf aangemaakt.
Gewijzigd op 05/10/2011 21:45:31 door - SanThe -
 
Jerry php

Jerry php

05/10/2011 21:44:50
Quote Anchor link
Dus waar zou ik hem dan moeten zetten?

Ps. heb je ook een antwoord ontopic?
 
- SanThe -

- SanThe -

05/10/2011 21:48:14
Quote Anchor link
Jerry php op 05/10/2011 21:44:50:
Dus waar zou ik hem dan moeten zetten?

Ps. heb je ook een antwoord ontopic?


Denk daar nou zelf eens logisch over na.

En mijn antwoord is zeker ontopic. Dat jij er niks mee doet is jouw probleem. Ik vind het niet zinnig om de rest op te gaan lossen als de basic nog gammel is.
 
Jerry php

Jerry php

05/10/2011 21:49:23
Quote Anchor link
- SanThe - op 05/10/2011 21:48:14:
Jerry php op 05/10/2011 21:44:50:
Dus waar zou ik hem dan moeten zetten?

Ps. heb je ook een antwoord ontopic?


Denk daar nou zelf eens logisch over na.

En mijn antwoord is zeker ontopic. Dat jij er niks mee doet is jouw probleem. Ik vind het niet zinnig om de rest op te gaan lossen als de basic nog gammel is.


Ja, ik weet niet waar ik het moet neerzetten dan.. ik vraag het aan jou, is het ook niet goed. Het is inderdaad ontopic, maar dat is niet mijn probleem, en dat komt er dan bij, en dan zou ik graag willen weten hoe het WEL moet.
 
- SanThe -

- SanThe -

05/10/2011 22:00:11
Quote Anchor link
Als je iets wilt kopen moet je eerst geld hebben.

Dus alles wat je met $_POST-vars wilt doen doe je pas als weet dat er gePOST is. Dus NA deze regel:
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
 
Jerry php

Jerry php

05/10/2011 22:01:15
Quote Anchor link
Oke, gedaan. Dankje.

Weet je ook een antwoord op mijn vraag?
 
- SanThe -

- SanThe -

05/10/2011 22:05:04
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
foreach($file as $value)
{

    $los = explode(":", $value);
    if(($los[0] == $naam) && ($los[1] == $pass))
    {

        echo "U bent succesvol ingelogd.";    
    }

    else
    {
        echo "Uw gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen.";    
    }
}

?>
Gewijzigd op 05/10/2011 22:09:06 door - SanThe -
 
Jerry php

Jerry php

05/10/2011 22:07:29
Quote Anchor link
- SanThe - op 05/10/2011 22:05:04:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
foreach($file as $value)
{

    $los = explode(":", $value);
    echo $los[0] . ':' . $los[1] . '<br />';;
}

?>



Ja dan is de uitslag dit:

piet:hoi123
jeremy:hoi123
jeremy:hoi123
jeremy:hoi123
jeremy:hoi123
jeremy:hoi123
jeremy:hoi123
jeremy:hoi123
jeremy:hoi123
jeremy:hoi123
jeremy:hoi123

Maar ik weet niet wat ik daarmee moet??
 
- SanThe -

- SanThe -

05/10/2011 22:09:51
Quote Anchor link
Ik had het al aangepast:

- SanThe - op 05/10/2011 22:05:04:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
foreach($file as $value)
{

    $los = explode(":", $value);
    if(($los[0] == $naam) && ($los[1] == $pass))
    {

        echo "U bent succesvol ingelogd.";    
    }

    else
    {
        echo "Uw gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen.";    
    }
}

?>

 
Jerry php

Jerry php

05/10/2011 22:13:15
Quote Anchor link
Dit heb ik al geprobeert, dan krijg ik dit als resultaat:

Uw gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen.Uw gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen.Uw gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen.Uw gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen.Uw gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen.Uw gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen.Uw gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen.Uw gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen.Uw gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen.Uw gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen.Uw gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen.Uw gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen.


Dus het aantal wat in de users.txt pakt hij dan 1 voor 1, dus hij gaat ze allemaal controlleren ofzo?

overigens zit er dan 1 bij die ik heb ingevuld, en ook die is niet goed.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/10/2011 22:13:52
Quote Anchor link
En om hier op voort te borduren om een vaste inlog te bouwen, voeg je op de plek op lijn 7 een sessie toe.

Weet je niet hoe sessies werken?
http://www.phptuts.nl/view/39/10/
 
- SanThe -

- SanThe -

05/10/2011 22:13:57
Quote Anchor link
Beter is dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
<?php
$ingelogd
= false;
foreach($file as $value)
{

    $los = explode(":", $value);
    if(($los[0] == $naam) && ($los[1] == $pass))
    {

        $ingelogd = true;
        break;
    }
}

if($ingelogd)
{

    echo "U bent succesvol ingelogd.";    
}

else
{
    echo "Uw gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen.";    
}

?>
 
Jerry php

Jerry php

05/10/2011 22:15:51
Quote Anchor link
@aar ik weet wat een sessie is, maar hoe wil je die hier gaan gebruiken dan?

@santhe
dat doet hij ook niet. hij geeft ze nu overigens wel gewoon 1 zin aan, maar hij keurt het alsnog niet goed.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/10/2011 22:17:09
Quote Anchor link
Jerry php op 05/10/2011 22:15:51:
@aar ik weet wat een sessie is, maar hoe wil je die hier gaan gebruiken dan?

Ik gaf een linkje.....
maar zorg er eerst even voor dat de controle goed verloopt.
Echo de variabelen eens uit
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
  if(($los[0] == $naam) && ($los[1] == $pass))
Gewijzigd op 05/10/2011 22:18:29 door - Ariën -
 
Jerry php

Jerry php

05/10/2011 22:18:48
Quote Anchor link
Ja ik weet wel hoe ik ze moet gebruiken, want ik heb die tutorial zelf namelijk gevolgt, maar ik wil graag weten hoe ik die in mijn script moet gebruiken, wat je er mee wilt doen?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/10/2011 22:19:39
Quote Anchor link
Onthouden dat iemand ingelogd is, tenzij de bezoekers bij iedere view opnieuw de inloggegevens moeten invullen?

Een normale variabele verliest zijn waarde als het script beëindigd wordt.
Gewijzigd op 05/10/2011 22:20:03 door - Ariën -
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.