Inlogformulier controleert geen gegevens

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, die jou tot een volwaardig Fullstack Software Developer gaat opleiden. Binnen deze grote organisatie krijg je ruime en professionele trainingen die jouw in korte tijd vakbekwaam maken. Niet alleen het aan technisch aspect, maar ook zeker jouw persoonlijke ontwikkeling wordt veel

Bekijk vacature »

Teamlead PHP Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de buurt van Middelburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde teamlead PHP developer met affiniteit met Symfony/Laravel. Een enthousiast persoon die het ontwikkelteam komt versterken met het aanpakken van uitdagende projecten. Ben jij op zoek naar een uitdaging waar je de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en je eigen IT-team aan te sturen? Lees dan snel verder! Die ga je doen: Bijdragen aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de PHP based applicaties; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »

Traineeship Front-end developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Front-end developer gezocht

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer React Sportsoftw

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van onze stack; Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor

Bekijk vacature »

Front-end React developer

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Senior front-end developer (React)

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren front-end developer. Als senior werk je nauw samen met 5 collega developers. Een klein scrum team dus, met korte lijnen waardoor jouw ideeën snel tot uitvoering gebracht kunnen worden. De huidige applicaties worden veelal ontwikkeld met o.a. React, Redux, TypeScript. Ze zijn echt op zoek naar een kartrekker in het team. Naast het meedenken over, opzetten en uitvoeren van bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Hierin nemen ze graag de tijd om mensen de ruimte te

Bekijk vacature »

Senior developer (PHP en VB.NET)

Functie De development afdeling bestaat uit 2 teams. Het productteam (10 developers) is verantwoordelijk voor verschillende applicaties met als doel om zoveel mogelijk te automatiseren en uit te werken tot standaard software. Met diverse Solutions Architecten en ervaren developers denken ze voortdurend mee met hun klanten en bouwen ze de basis van het uiteindelijke maatwerk dat wordt geleverd. Hiernaast hebben ze een maatwerk/projectteam. Dit team bestaat momenteel uit 8 developers (junior tot senior) en is verantwoordelijk voor het maatwerk in hun klantprojecten. Momenteel zijn ze op zoek naar een senior developer die aan de slag gaat in het productteam. Hierin

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaar - Het schoolsysteem verbeteren!

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een prettige en kleinschalige organisatie waar hard gewerkt wordt om het onderwijs te verbeteren. Daarom werken ze aan complexe om administratieve, financiële en facilitaire processen te versnellen en te verbeteren. Dit doen ze vanuit een platte organisatie voor klanten die door geheel Nederland verspreid zitten, hier horen vanzelfsprekend een aantal aansprekende HBO scholen en universiteiten toe. Functieomschrijving Je komt terecht in een organisatie waar op dit moment 2 scrumteams werken. Jij zal als .Net developer binnen 1 van deze scrumteams functioneren, iedereen binnen dit team heeft zijn/haar eigen expertise waardoor er met verschillende invalshoeken aan een

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Network Engineer (f/m/d) in Heidelberg

Network Engineer (f/m/d) The IT Services team operates and supports the IT infrastructure and services at EMBL headquarters in Heidelberg and at the laboratory’s sites in Barcelona and Rome. As part of IT Services, the Network team is responsible for managing and developing the network infrastructure in our data centres, on campus, and to our external network providers. As a leading scientific institution with highly data-intensive research, extensive data flows at and between the laboratory’s six sites and to the Internet, EMBL is connected to national and international scientific networks using state-of-the-art technologies from vendors including Cisco, Extreme Networks and

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in de regio van Bergen op Zoom ben je als PHP Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van Software. Daarnaast ben je ook voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe mogelijkheden en innovaties die essentieel kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Je deelt veel kennis en informatie met het team en ontvangt deze dan ook graag terug. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Bedrijfsprofiel Deze uitdagende opdrachtgever is ruim 20 jaar actief in de regio Bergen op Zoom. Het vooruitstrevende team staat de hele dag voor je klaar om je te helpen en ondersteunen.

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »

Jerry php

Jerry php

05/10/2011 22:20:37
Quote Anchor link
Oh zo, oke.

Maar dat wil ik graag straks doen. ik wil eerst dat het werkt, dus heb je suggesties?
 
PHP hulp

PHP hulp

08/05/2024 07:51:09
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/10/2011 22:22:39
Quote Anchor link
Zie mijn vorige reactie van 10 minuten geleden ergens...
 
Jerry php

Jerry php

05/10/2011 22:23:50
Quote Anchor link
Dat heb ik dus gedaan, maar toen kwam ik erachter dat hij name niet pakte. maar die heb ik toen verandert, maar hij pakt nu alles. dus daarom weet ik het niet.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/10/2011 22:25:17
Quote Anchor link
echo die variabelen gewoon eens, dan weet je WAT er vergeleken wordt.
 
Jerry php

Jerry php

05/10/2011 22:28:18
Quote Anchor link
Ik kom erachter dat als ik dus $los[0] echo, dan krijg ik alle usernames allemaal achter elkaar, maar ik wil er eigenlijk maar 1?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/10/2011 22:29:28
Quote Anchor link
Omdat het een foreach is ja...

Maar echo de andere ook eens, en je weet waar de vergelijking niet goed loopt.
Gewijzigd op 05/10/2011 22:30:41 door - Ariën -
 
Jerry php

Jerry php

05/10/2011 22:35:41
Quote Anchor link
Ik snap er niets van, hij geeft alles gewoon weer?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/10/2011 22:37:19
Quote Anchor link
en de vergelijking? Kijk eens of die klopt?
 
Jerry php

Jerry php

05/10/2011 22:38:36
Quote Anchor link
Ja toch?

ik vergelijk naam uit txt bestand met de naam die ingevuld is
en pass precies hetzelfde
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/10/2011 22:40:53
Quote Anchor link
"Uw gebruikersnaam en wachtwoord komen niet overeen."

Dan komt een of meerdere variabelen uit de username en password vergelijking niet overeen.
 
Jerry php

Jerry php

05/10/2011 22:41:56
Quote Anchor link
Dus je wilt zeggen dat hier iets fout zit:

if(($los[0] == $veldnaam) && ($los[1] == $veldpass))

maar wat?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/10/2011 22:46:24
Quote Anchor link
ergens klopt die vergelijking niet? Maar dat had ik al verteld.
Anders zou je die foutmelding niet te zien krijgen.

Just debuggin' ...
Gewijzigd op 05/10/2011 22:46:39 door - Ariën -
 
Victor -

Victor -

05/10/2011 22:46:47
Quote Anchor link
Quote:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
$gegevens
= file('users.txt');
$users = array();
foreach($gegevens as $gegeven) {
 $user = explode(":",$gegeven);
 $users[$user[0]]= $user[1]; // $users[username] = wachtwoord;
}

if(in_array($_POST['username'], $users)) { // gebruikersnaam bestaat
    if($users[$_POST['username']] = $_POST['password']; { // wachtwoord klopt ook.
        echo 'ingelogd';
    }
}

?>


Even uit het andere topic..
Werkte dit niet gewoon?
Gewijzigd op 05/10/2011 22:48:05 door Victor -
 
Jerry php

Jerry php

05/10/2011 22:47:39
Quote Anchor link
@aar
ik ga nog een keer kijken.

@victor
ik wil graag zelf maken, geen complete code ;)
 
Victor -

Victor -

05/10/2011 22:51:12
Quote Anchor link
als dit gewoon werkt, en je kijkt bij de functie uitleg op php.net:

http://php.net/foreach
http://php.net/file
http://php.net/in-array
http://php.net/array
http://php.net/explode

en je kijkt naar mijn comments?
dan heb je er toch genoeg van gesnapt?
alle manieren om zoiets te maken, zijn al bedacht en gemaakt.
Dus denk maar niet dat je nu opeens met iets nieuws kunt komen.
Of wel, maar vraag hier dan ook niet naar hulp, dan is het nog steeds niet van jou.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/10/2011 22:53:10
Quote Anchor link
Het is overigens geen 'complete' code...
Mij lijkt het wel de één van de juiste manier om te controleren. je moet immers toch je array met usernames doorlopen met in_array, lijkt me.
 
- SanThe -

- SanThe -

05/10/2011 22:54:15
Quote Anchor link
Jerry php op 05/10/2011 22:47:39:
@victor
ik wil graag zelf maken, geen complete code ;)


Niet echt een vriendelijke opmerking. Je kan zijn code toch bekijken en er misschien wat van leren.
 
Jerry php

Jerry php

05/10/2011 22:56:42
Quote Anchor link
@aar, dus ik moet in_array gebruiken?
had je dat niet eerder kunnen zeggen?:P

Ik wil gewoon graag verder in mijn eigen code, daarom vraag ik gewoon wat ik nu moet doen om dat stukje werkend te krijgen.
Gewijzigd op 05/10/2011 22:58:40 door Jerry php
 
Victor -

Victor -

05/10/2011 22:58:59
Quote Anchor link
Deze code had ik gister ook gepost;)
 
Jerry php

Jerry php

05/10/2011 23:02:06
Quote Anchor link
@victor, weet jij dan niet een oplossing op mijn code?
 

Pagina: « vorige 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.