Inlogscript wordt HELEMAAL niet uitgevoerd

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior Front-end developer (React)

Functie Met een ontwikkelafdeling van ruim 20 collega’s is dit zo ongeveer de helft van alle medewerkers. De software(ontwikkeling) is dan ook de drijvende kracht binnen de organisatie. Ze werken aan het verbeteren dan de bestaande, maar zeker ook nieuwe producten. De software bestaat uit verschillende (React) webapplicaties, maar ook een mobile (React native) app. Hierdoor kom je met verschillende uitdagingen in aanraking en is Mobile kennis natuurlijk mooi meegenomen. De software wordt door vele duizenden professionals dagelijks gebruikt en bevatten grote hoeveelheden data. Aan het team de uitdaging om hierin de best mogelijke gebruiksvriendelijkheid neer te zetten door gebruik

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Ervaren Software Developer

Functie omschrijving Ben jij een ervaren Software Developer, en heb je ervaring met technieken zoals C#, MS Access & SQL? Vind jij het leuk om maatwerk software te ontwikkelen voor klanten in een specifieke branche? Dan is dit de baan voor jou! Als ontwikkelaar ben jij samen met een team van 12 collega’s verantwoordelijk voor het bouwen van nieuwe functionaliteiten en het uitbreiden van de core applicatie. Belangrijk is dat je ervaring hebt met C# en MS Access. Je bent flexibel en klantvriendelijk ingesteld, omdat het belangrijk is om de klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Thuiswerken

Bekijk vacature »

Senior Java Ontwikkelaar

Dit ga je doen Werken aan uiteenlopende interne projecten voor grote (internationale) organisaties; Ontwikkelen van diverse (web)applicaties en platformen met technieken als Java, Azure en ASP.NET; Complexe vraagstukken tackelen met jouw expertise en ervaring; Waar nodig help jij je collega's om samen tot de juiste oplossing te komen. Hier ga je werken Als Java Developer kom je te werken bij een internationale organisatie in regio Amsterdam die zich richt op procesoptimalisatie door middel van zeer complexe IT oplossingen. Dit doen zij op het allerhoogste niveau met vestigingen over heel de wereld en met een groot aantal aansprekende, maatschappelijk betrokken klanten.

Bekijk vacature »

C# .NET Developer IoT SQL Server

Samengevat: Wij ontwikkelen innovatieve oplossingen om apparaten en bezittingen op een eenvoudige en flexibele manier te beveiligen. Ben jij een C# .NET developer? Heb jij ervaring met C# en SQL server? Vaste baan: C# .NET Developer IoT HBO €3.200 - €4.500 Deze werkgever is gespecialiseerd in hoogwaardige GSM/GPRS alarm- en telemetrietechnologie. Met een eigen productlijn en klantspecifieke ontwikkelingen biedt deze werkgever oplossingen om op afstand te meten, melden, loggen en aansturen, ook op plaatsen zonder stroomvoorziening. Onze producten worden gekarakteriseerd door flexibiliteit in de configuratie, betrouwbaarheid en een extreem laag stroomverbruik. Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als front end developer gaat werken binnen de teams van onze klant, uiteraard met alle moderne technieken. Opdrachten worden echt gericht op jouw leerdoelen en jouw behoeftes. Wij hebben een omgeving gecreëerd waarin je echt jezelf kan zijn en waar echt gekeken wordt naar jouw voorkeuren. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en dan ga weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en dus jezelf snel ontwikkelen. Eisen Je bent communicatief vaardig en houdt van een dynamische omgeving Je hebt HBO werk- en denkniveau Je hebt gedegen kennis

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te voeren, maar het is ook prettig als je in de omgeving van Tilburg woont om naar het kantoor te kunnen komen. Vind jij het leuk om jouw creatieve vaardigheden te benutten om complexe systemen te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Bedrijfsprofiel Voor wie

Bekijk vacature »

PHP developer - Digital Agency

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Functie Wat ga je doen als Mendix Developer? We leven in een wereld die snel ontwikkelt en veranderd, ook nemen bedrijfsbelangen toe en blijken risico’s moeilijker in te schatten, daarom wij op zoek naar Junior, Medior en Senior Developers die bedrijven kunnen helpen met hun screeningproces en zorgen dat deze efficiënt en 100 procent AVG compliant is. Het concept achter Mendix is duidelijk. De klant heeft een vraag/probleem. Dit kunnen we door middel van slimme software oplossen. In plaats van te werken met de nieuwste technieken en tools, wordt er gekozen voor het implementeren en maken van software dat op

Bekijk vacature »

Front end developer React

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Java Developer bij een jonge groeiende organisatie

Bedrijfsomschrijving Vind jij het als Java developer ook zo belangrijk dat een bedrijf je de ruimte en tijd geeft voor persoonlijke ontwikkeling? Dan zit je hier helemaal goed. Deze jonge organisatie is opgericht in 2018 en is ondertussen uitgegroeid tot een club van ongeveer 30 medewerkers. Het gaat hier om een echte Java club, die vrijheid en verantwoordelijkheid erg belangrijk vinden. Het bedrijf heeft een informele sfeer en de teams zijn erg hecht met elkaar. Ze delen graag de kennis en ervaringen met anderen, maar vinden andermans mening ook zeer belangrijk. De organisatie zet zich in voor ontwikkeling en besteed

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij werken als Senior Developer en werken aan een applicatie die duizenden marketingcampagnes automatisch aanstuurt? Dit is je kans! Kom werken voor onze opdrachtgever en in deze rol zul je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgen om gezamenlijk de applicatie naar een hoger plan te tillen. Wat ga je verder doen: Optimaliseren, beheren en uitbreiden van onze applicatie; Het bouwen van aansluitingen op de systemen van partners middels API’s; Meedenken over de technische/ontwikkel-standaarden; Proactief verbeterpunten voorstellen. Bedrijfsprofiel Het is een organisatie die met een team van verschillende developers én marketeers

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Pagina: « vorige 1 2

Kevin Zegikniet

Kevin Zegikniet

14/11/2013 20:57:09
Quote Anchor link
Probeer anders zelf even -->
<a href="http://www.dating.url.ph/">dating.url.ph</a>

Desnoods registreer je even, email hoeft niet te werken want wordt toch niks mee gedaan.
Anders gebruik je test:
User = "Test"
pass = "test"

Maar, ik vul dus "admin" in bij username, en "r00t" (twee nullen) bij pass, en klik op Log in!
En dan flitst het scherm, en ben ik terug bij de homepage, met twee lege velden.
Ik word uberhaupt niet doorgestuurd dus, omdat er nu alleen een header naar profile in zit, de bovenstaande script is login nu.
Gewijzigd op 14/11/2013 20:58:35 door Kevin Zegikniet
 
PHP hulp

PHP hulp

29/04/2024 11:30:38
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/11/2013 21:01:08
Quote Anchor link
Blijkbaar zal hij naar profile.php redirecten. Wat er dan gebeurt durf ik niet te zeggen.

Kwestie van even je if-jes debuggen...
Gewijzigd op 14/11/2013 21:03:52 door - Ariën -
 
Kevin Zegikniet

Kevin Zegikniet

14/11/2013 21:04:10
Quote Anchor link
Nou, dan wordt profile.php geladen, en de eerste regels zijn dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
session_start();
include('config.php');

IF (!isset($_SESSION['username']))
    { header('Location: '. $homepage); }

IF ($_GET['u'] == "")
    { $_GET['u'] = $_SESSION['username']; }


Dus het is ook niet zo dat toevallig session_start() vergeten ben en dat ie dan redirect, waar ik zonet nog aan dacht.
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

14/11/2013 21:06:05
Quote Anchor link
Debuggen......

Controleer wat er in de variabelen zit ($_SESSION['username'])
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/11/2013 21:06:39
Quote Anchor link
- Aar - op 14/11/2013 21:01:08:
Kwestie van even je if-jes debuggen...
 
Kevin Zegikniet

Kevin Zegikniet

14/11/2013 21:07:08
Quote Anchor link
Ik heb eens rond zitten neuzen, en het schijnt dus dat ergens een $_SESSION['username'] niet wordt aangezet.
In het loginscript.

Want als ik daarin de header aanpas naar profile.php?u=$_SESSION... etc
dan komt ie op profile.php?u= en verder niks.

Toevoeging op 14/11/2013 21:08:20:

YOU GOT TO BE F*KING KIDDING ME!

het enige probleem was dus "user" moest zijn "USER" in tabelnaam.
nooit aan gedacht... *facepalm*

Oude script even bewerkt, en nu werkt ie weer.
Gewijzigd op 14/11/2013 21:10:20 door Kevin Zegikniet
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/11/2013 21:17:24
Quote Anchor link
Mooi dat het werkt. Wel apart dat je dan geen error krijgt over een unknown table 'USER'.
Het beste advies bij het werken met databases is altijd om hoofdletters te vermijden.
 
Kevin Zegikniet

Kevin Zegikniet

14/11/2013 21:22:35
Quote Anchor link
dat probeer ik ook, maar de huidige versie van phpmyadmin (die ik trouwens niet kan updaten oid) wil niet hernoemen, ook al staat het in de scripts wel kleine letters...
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/11/2013 21:29:46
Quote Anchor link
phpMyAdmin is een stuk ellende, vind ik. Gebruik gewoon een goed programma zoals HeidiSQL.
Gewoon lekker met een programma de boel beheren i.p.v. een web-programma die zich verslikt in timeouts bij grote opdrachten ;-)

Nu alleen maar hopen dat je hosting de inkomende poort van MySQL (3306) open heeft staan... ;-)
Gewijzigd op 14/11/2013 21:30:31 door - Ariën -
 
Kevin Zegikniet

Kevin Zegikniet

14/11/2013 21:49:25
Quote Anchor link
want anders zou ik welke problemen krijgen?
Tenminste, nu werkt het prima! Ik zou zeggen, maak een account aan en see for yourself (en help je mij er ook nog een beetje bij ;) )
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/11/2013 21:53:10
Quote Anchor link
Ga voor de grap eens een dump van 150MB importeren met phpMyAdmin.... ;-)
Gewijzigd op 14/11/2013 21:53:22 door - Ariën -
 
Kevin Zegikniet

Kevin Zegikniet

14/11/2013 21:54:48
Quote Anchor link
nah, geen zin in. Waarom zou ik ook?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/11/2013 21:57:56
Quote Anchor link
Stel: Omdat je het misschien ooit eens moet doen. Met phpMyAdmin red je dat niet, vanwege timeouts....
Maar goed, dit heeft verder niks meer met je probleem te maken, deze is nu opgelost dus...?
 
Kevin Zegikniet

Kevin Zegikniet

14/11/2013 22:11:35
Quote Anchor link
Nou... niet dus. Ik probeer nog eens, en wat ie eerder onbedoeld wel goed dee, gaat nu fout.

als ik niks invul logt ie nog in.

Script dus maar even:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
<?php
error_reporting(E_ALL | E_STRICT);
ini_set('display_errors', 1);

session_start();
include('config.php');

define('DEBUG_MODE',true);

function
showSQLerror($sql,$error,$text='Error') {
    if (DEBUG_MODE) {
        return  '<pre>Error: ' . $error . '<br />' . $sql . '</pre>';
    }
else {
    return $text;
    }
}
  

IF (($_POST['password'] == "") OR ($_POST['username'] == "" ))
    {
header("Location: " . $homepage); }

$con = mysql_connect($SQLhost, $SQLuser, $SQLpass) or die("Kan niet verbinden met de database: " . mysql_error());
mysql_select_db($SQLdb, $con) or die("Kan de database niet vinden: ". mysql_error());

$md5_pass = md5($_POST['password']);
$sql_inlog = mysql_query ("SELECT ID FROM USER WHERE Username = '" . mysql_real_escape_string($_POST['username']) . "' AND Password = '" . $md5_pass . "' ");

IF($sql_inlog === false)
    {
echo showSQLerror($sql_inlog, mysql_error(), "Error with logging in");
    //header("Location: ".$homepage );
    }
    
else {
$_SESSION['username']   = mysql_result ( mysql_query ("SELECT Username FROM USER WHERE Username = '".$_POST['username']."' "), 0);
$_SESSION['background']    = mysql_result ( mysql_query ("SELECT Background FROM PROFIEL WHERE Username = '".$_SESSION['username']."' "), 0);

// Kijk of lijst 1 ingevuld is, zo niet stuur door naar lijst 1
$sql_l1 = mysql_query (
        "SELECT Provincie
        FROM USER
        WHERE Username = '"
. ($_SESSION['username']) . "'
        "
) ;
if ($sql_l1 === false)
    {
echo showSQLerror($sql_l1, mysql_error(), "Error while checking Primary goal."); }
else {  $info = mysql_fetch_row($sql_l1);
    if ($info[0] == '')
        {
$_POST['controle']="FALSE";
        header('Location: list1.php'); }
    else {// Kijk of lijst 2 ingevuld is, zo niet stuur door naar lijst 2
        $sql_l2=mysql_query(
            "SELECT Provincie
            FROM PARTNER
            WHERE Username = '"
. ($_SESSION['username']) . "'
            "
);
        if ($sql_l2===false)
            {
echo showSQLerror($sql_l2, mysql_error(), "Error while checking Secondary goal."); }
        else {  $info = mysql_fetch_row($sql_l2);
            if ($info[0] == '')
                {
$_POST['controle']="FALSE";
                header('Location: list2.php'); }
            else { // kijk of lijst 3 ingevuld is, zo niet stuur door naar lijst 3
                $sql_l3=mysql_query(
                "SELECT Profielbericht
                FROM PROFIEL
                WHERE Username = '"
. $_SESSION['username'] . "'
                "
);
            if ($sql_l3===false)
                {
echo showSQLerror($sql_l3, mysql_error(), "Error while checking Tertiary goal."); }
            else { $info[0] = mysql_Fetch_row($sql_l3);
                if ($info[0] == '')
                    {
$_POST['controle']="FALSE";
                    header("Location: list3.php"); }
                else { //alles is ingevuld, stuur door naar profiel
                    header('Location: profile.php?u='.$_SESSION['username']); }
                }
            }
        }
    }
}
}

?>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/11/2013 22:34:01
Quote Anchor link
Waar controleer je of een inlog correct is ingevuld?

Laat ik maar even de stappen vermelden die plaats moeten vinden....

Als er een POST is gedaan op je inlog-formulier doe je een mysql_query(), daarin kijk je of het wel of niet gelukt is. Als het wel gelukt is kijk je met mysql_num_rows of je aan de hand van de username en wachtwoord een goede user-record hebt gevonden.
En dan maak je de sessie aan.
Gewijzigd op 14/11/2013 22:38:27 door - Ariën -
 
- SanThe -

- SanThe -

14/11/2013 22:38:16
Quote Anchor link
Je checked helemaal niet of de inloggegevens juist zijn. Je kijkt alleen of de query is gelukt. En de query is ook gelukt als ie niks vindt.
 
Kevin Zegikniet

Kevin Zegikniet

14/11/2013 23:24:56
Quote Anchor link
- SanThe -
Daar ben ik jammer genoeg ook achter gekomen ;)

- Aar -
Bedankt, ik zal er morgen (of in het weekend als ik er morgen niet aan toe kom, wat ik echter wel betwijfel) eens naar kijken, nu ga ik slapen.
 

Pagina: « vorige 1 2



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.